خلاصه ای از هفتمین شماره مجله مانا به همراه دانلود پادکست ها و نسخه های صوتی و متنی

هفتمین شماره مجله الکترونیکی نابینایان ایران مانا امروز پنجشنبه 31 تیر در وبسایت انجمن نابینایان ایران منتشر شد.

در این شماره، امیر سرمدی مدیر مسئول مانا از آنجا که در تیرماه هفته آگاهی از افراد ناشنوا-نابینا را پشت سر گذاشتیم، یادداشت خود را به آمار دانش‌آموزان ناشنوا‌نابینا در ایران، خدمات حمایتی سازمان آموزش و پرورش استثنایی و برخی مشکلات پیش روی این قشر اختصاص داده‌است.

منصور شادکام، قائممقام انجمن نابینایان ایران به خلاصه‌ای از فعالیت‌های این انجمن در تیرماه اشاره کرده و امید هاشمی سردبیر مانا در سرویس پیشخوان، به معرفی مطالب منتشر شده در نشریات، وبسایت‌ها و پادکست‌های انگلیسی زبان ویژه نابینایان پرداخته است. معرفی یک کار‌‌افزار کاربردی برای اندروید به دست‌ها، چشم من باش» و تولد یک پادکست تازه، مواد لازم برای دانشمند شدن نابینایان، همه چیز درباره برایان پاور معلم و موزیسین نابینا از جمله عناوین منتشر شده در پیشخوان است.

فاطمه جوادیان در سرویس زندگی به نکاتی درباره انتخاب خانه مناسب برای نابینایان پرداخته و زهرا همت در سرویس روانشناسی به آموزش‌های ویژه دوران خردسالی برای آسیب‌دیدگان بینایی: مشکلات و راهکار‌ها اشاره کرده‌است.

مجتبی خادمی در سرویس پزشکی و سلامت، بخش پایانی آموزه‌هایی از یک متخصص توان‌بخشی بینایی را ترجمه کرده و دکتر محمد کمالی معاون اسبق توانبخشی سازمان بهزیستی کشور به مناسبت هفته بهزیستی، یادداشتی اختصاصی با عنوان: بهزیستی نیازمند تحول با رویکردی همه جانبه را تقدیم خوانندگان مانا کرده‌است.

میر‌هادی نائینی‌زاده در سرویس اشتغال، با حمیدرضا آبروشن از برنامه‌نویسان نابینا همکلام شده و دکتر اشرف کریمی، آموزگار دانش‌آموزان با آسیب بینایی‌شنوایی و دکتری برنامه‌ریزی درسی یادداشتی را به مناسبت بیست و هفتم ژوئن، روز تولد هلن کلر نوشته و به بیان تجربیات خود در فرصت مطالعاتی که به مدرسه پرکینز داشته، پرداخته‌است.

رقیه شفیعی در سرویس تازه‌های ضبط، به معرفی آخرین کتاب‌های ضبط شده در مراکز نابینایان پرداخته و علیرضا، بازی‌بازِ مانا، یک بازی پیچیده و کمی دشوار را برای معرفی انتخاب کرده است. ماجراجویی در C نام بازی انتخابی او است که در سرویس بازی‌باز به آموزش آن پرداخته‌است.

در ستون به قلم شما که به یادداشت‌ها و ارسالی‌های مخاطبان مانا اختصاص دارد، اعظم چَلَوی مددکار اجتماعی، یادداشتی در واکنش به سقوط یک نابینا در پله‌برقی‌های پل عابر دروازه دولت نوشته و غزلی از بهروز نبی‌زاده، شاعر نابینای اهل ارومیه، از دیگر مطالب منتشر شده در ستون به قلم شما است.

پایان‌بخش مطالب هفتم مانا، مطلبی طنز به مناسبت هفته بهزیستی با عنوان پرونده‌ات رو سفت بچسب بهزیستی رو مشکل‌دار فرض نکن نگاشته شده است.

شایان توجه آنکه، از این ماه علاوه بر نسخه متنی و الکترونیکی، نسخه صوتی مانا به تفکیک هر سرویس و هم به صورت یک فایل فشرده منتشر شده که می‌توانید همه‌ی این مطالب را از طریق
این لینک و مراجعه به وبسایت انجمن نابینایان ایران
مطالعه کنید.

بارگیری نسخه‌های صوتی و متنی

در ادامه، نسخه صوتی و متنی مجله‌ی مانا و پادکست‌های اختصاصی این نشریه را میتوانید دانلود کرده و گوش کنید.

ویترین، با نگاهی طنز‌آلود، مروری نیم ساعته دارد بر آنچه که هر ماه در قالب مانا منتشر می‌شود. ویترین این ماه را می‌توانید از اینجا بارگیری کنید.

مهندس منصور شادکام، هر ماه گزارشی از فعالیت‌های انجمن نابینایان در طول ماه گذشته را در قالب یک فایل صوتی حدوداً ۱۵ دقیقه‌ای در اختیار اعضای انجمن و سایر مخاطبان مانا قرار می‌دهد. اگر به این قبیل گزارش‌ها علاقمند هستید می‌توانید آن را دانلود کنید.

پادکست پیشخوان، جایی است برای مرور نشریات و پادکست‌های انگلیسی‌زبان ویژه نابینایان به میزبانی امید هاشمی و امیر سرمدی. اگر دوست دارید بدانید نابینایان در سایر نقاط دنیا به چه فکر می‌کنند یا به چه کار‌هایی مشغولند، به پادکست پیشخوان گوش کنید.

در پادکست بازی‌باز، علیرضا، گیمر نابینا هر ماه یک بازی مبایلی یا ویندوزی را با شما به اشتراک می‌گذارد. اگر بازی‌باز هستید شاید بهتر باشد بکوشید تا این پادکست را از دست ندهید.

کیست که دغدغه اشتغال نداشته باشد؟ میر‌هادی نائینی‌زاده در پادکست اشتغال، به سراغ نابینایان شاغل در مشاغل مختلف می‌رود و آن شغل و حرفه را از زوایای گوناگون با میهمانش واکاوی می‌کند. میهمان این شماره پادکست اشتغال، یک برنامه‌نویس نابینا است. اگر می‌خواهید بدانید در دنیای برنامه‌نویس‌های نابینا ساعت چند است، به این شماره از پادکست بگو چیست کار گوش کنید.

اگر تا به حال نسخه کامل مانا را فقط در قالب‌های متنی در اختیار داشتید، از این پس می‌توانید آن را به شکل صوتی هم بر روی گوشی‌ها و رایانه‌هایتان در دسترس داشته باشید. نسخه کامل مانا را به شکل یک بسته صوتی و با حجم تقریبی ۷۶ مگابایت از اینجا دانلود کنید. این پرونده به صورت فشرده است و پیش از استفاده باید آن را به کمک نرم‌افزار‌های مدیریت فایل‌های فشرده، از حالت زیپ خارج کنید. همچنین مثل همیشه می‌توانید نسخه پی‌دی‌اف را از اینجا و اچ‌تی‌ام‌ال را هم از اینجا دانلود کنید.

مانا را به دوستان خود معرفی کنید.

رفتن به هفتمین شماره ماهنامه مانا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 3 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *