در گفتگوی اختصاصی با ایران سپید اعلام شد: امضای تفاهمنامه شورای شهر تهران با اسنپ به زودی

پاییز سال گذشته, شورای اسلامی شهر تهران در راستای مسئولیت اجتماعی و ارائه ی تسهیلات حمل و نقل برای معلولان, تفاهمنامه ای با شرکت اسنپ منعقد کرد. بر اساس این تفاهمنامه, مقرر شد سازمان بهزیستی اسامی معلولانی که در این سازمان پرونده دارند, در اختیار اسنپ قرار دهد تا جامعه ی هدف, از تخفیف 20 درصدی این شرکت تا سقف شش هزار تومان بهره مند شوند. این تفاهمنامه تا پایان اسفند سال گذشته اعتبار داشت؛ اما امسال این تسهیلات چه سرنوشتی پیدا می کند؟ آیا اسنپ حاضر خواهد بود تفاهمنامه اش با شورای شهر را تمدید کند؟ زهرا نژاد بهرام, نماینده ی شورای اسلامی شهر تهران و عضو ستاد مناسب سازی شهرداری در گفت و گو با ایران سپید, از تمدید تفاهمنامه شورای شهر با اسنپ خبر داد: «با توجه به استقبال معلولان از این اقدام و همچنین رضایت نسبی از تسهیلاتی که اسنپ ارائه داد و همچنین با عنایت به اینکه شهر باید برای استفاده ی تمام شهروندان منجمله معلولان مهیا شود, موضوع را پیگیری کردیم و از شرکت اینترنتی اسنپ خواستیم تا خدماتی که سال گذشته ارائه می داد, مجدداً ارائه دهد. من از یک سو با رئیس ستاد مناسب سازی مذاکره کردم که ایشان از ادامه ی این تسهیلات استقبال کردند و از سوی دیگر با مدیر عامل شرکت اسنپ صحبت کردم. اتفاقاً ایشان هم چشم انداز این اتفاق را مثبت دانست و قول داد تا موضوع را مجدداً در هیئت مدیره ی شرکت مطرح کرده و مجوز ادامه ی این تسهیلات را اخذ کند.«
نژاد بهرام در ادامه به حضور شخص مدیر عامل اسنپ در جلسه ی امضای تفاهمنامه اشاره کرد و اظهار داشت: «نکته ی مثبت دیگر, اظهار علاقه مندی مدیر عامل شرکت اینترنتی اسنپ برای حضور در جلسه ی امضای تفاهمنامه ی مجدد بود. در صحبتی که با ایشان داشتم, این موضوع را مطرح کرد و اظهار تمایل کرد که در جلسه ای که برای امضای تفاهمنامه با رئیس ستاد مناسب سازی اماکن و معابر ویژه ی معلولان تشکیل می شود, شخصاً حضور پیدا کند. سال گذشته به دلیل سفری که برای ایشان پیش آمده بود, قائم مقام شرکت در جلسه ی امضای تفاهمنامه حضور یافت.» نتیجتاً ایشان قول داده به محض گرفتن مجوز از هیئت مدیره, برای امضای تفاهمنامه با شورای شهر و ستاد مناسب سازی اعلام آمادگی خواهد کرد.» وی همچنین به گزارشی که قرار است اسنپ درباره ی میزان رضایتمندی معلولان ارائه دهد, اشاره کرد و اظهار داشت: «ما از اسنپ خواسته ایم تا گزارشی منسجم مبنی بر میزان معلولانی که از ظرفیت های این تسهیلات در طول مدتی که ارائه می شد, ارسال کند تا اطلاعات کاملتری داشته باشیم.»
عضو ستاد مناسب سازی شهرداری در خصوص میزان تخفیف اسنپ نیز اظهار داشت: «هنوز در این زمینه مدیر عامل اسنپ صحبتی نکرده, اما قرار است در جلسه ای که برای امضای تفاهمنامه ی جدید تشکیل شود, این موضوع را مطرح کنیم. اگر این تخفیف بیشتر از قبل نشود, قطعاً کمتر هم نخواهد بود.»
نژاد بهرام همچنین به مرجعی که اطلاعات معلولان را در اختیار اسنپ قرار می دهد, اشاره کرد و اظهار داشت: «همچنان سازمان بهزیستی مرجع ما خواهد بود تا اطلاعات کسانی که قبلاً از این تسهیلات استفاده نمی کردند و امسال مایل به بهره مندی از آن هستند, در اختیارمان قرار دهد. حدود 150 هزار معلول شهر تهران در سازمان بهزیستی ثبت نام کرده اند. کمی زمان برد تا این اطلاعات در سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری اسنپ قرار بگیرد. خوشبختانه ریاست سازمان بهزیستی با نگاهی مثبت جلو آمده؛ حتی آقای قبادی دانا, رئیس سازمان بهزیستی این موضوع را مطرح کرد که ما این طرح را ملی کنیم. من گفتم اجازه دهید تا نتیجه ی مثبتی که انتظار داریم بگیریم, بعد به ملی کردن طرح فکر می کنیم. البته که از نظر ما در مرحله نخست, نتیجه ی حاصله مثبت بود. نهایتاً سازمان بهزیستی مرجع ماست. این نکته را هم اضافه کنم که شهرداری نقش مدم را بر عهده گرفت تا شهروندان معلول هم بتوانند امکان بهتری در حوزه ی حمل و نقل داشته باشند.»
عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین درباره ی مناسب سازی ایستگاه های اتوبوس و احداث 48 آسانسور در ایستگاه های مترو که سال گذشته مطرح شده بود اظهار داشت: «یکی از دغدغه های ما, مناسب سازی ایستگاه های brt بود که این موضوع اجرایی شد؛ اما مشکلی که وجود داشت, بحث فنی بود. اتوبوس های جدید ناوگان اتوبوس رانی دارای پل های رابط ویژه ی معلولان هستند؛ اما این پل ها پرچ شده بود و از آن ها استفاده نمی شد. با مذاکراتی که صورت گرفت, قرار شد این پرچ ها باز شود تا راننده به محض مشاهده ی شهروند معلول در ایستگاه های brt پل را باز کند تا آن شهروند بتواند سوار اتوبوس شود. اتوبوس های قدیمی که فاقد این امکان هستند, با همکاری معاونت محترم حمل و نقل مناسب سازی می شوند. در همین راستا, تعداد 43 پل از سوی معاونت حمل و نقل شهرداری برای تجهیز اتوبوس های قدیمی پیش بینی شد تا این اتوبوس ها هم امکان خدمات رسانی به معلولان را پیدا در خصوص آسانسور هایی که اشاره کردید, قرار بود 48 آسانسور در ایستگاه های مترو تعبیه شود. برای محقق شدن این منظور, یک بار مناقصه ای برگزار شد, اما پاکت های ارائه شده مناسب نبود و قرار شد مجدداً مناقصه برگزار شود. ما همچنان پیگیر هستیم تا این اتفاق بیفتد. من از طریق آقای امام, مدیر عامل شرکت راه آهن شهری و آقای نوبخت, مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران این موضوع را پیگیری می کنم. ضمناً نامه ای هم خطاب به رئیس ستاد مناسب سازی خواهم نوشت که اگر این مناقصه در مترو برگزار نشد, خود ستاد برای انجام آن اقدام کند.»
منبع: ایران سپید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14 + هفت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *