جدیدترین دستاوردهای معرفی شده ی دنیای موبایل در نمایشگاه CES 2020 در چهلمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در چهلمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، بیست و یک خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه از نمایشگاه CES 2020 تقدیم شما گرامیان میگردد.

ریل می X50 5G معرفی شد؛ نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و رابط کاربری سفارشی ColorOS

ریل می از گوشی X50 5G با نمایشگر ۶.۵۷ اینچی ۱۲۰ هرتز، دوربین سلفی دوگانه، پردازنده ی اسنپدراگون 765G و نسخه ی جدید رابط کاربری ColorOS رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، همان طور که انتظار می رفت، کمپانی Realme، زیرشاخه ی اوپو از گوشی هوشمند ریل می X50 5G رونمایی کرد. این گوشی اوپو ریل می از نمایشگر ۶/۵۷ اینچی IPS LCD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره می برد.

گوشی ریل می X50 5G به دوربین سلفی دوگانه شامل دوربین ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی مجهز شده است. این گوشی همچنین تراشه ی اسنپدراگون 765G و مودم 5G یکپارچه دارد و با ۶، ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه ی رم  ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه عرضه می شود.

پنل پشتی دستگاه نیز مجهز به دوربین ۶۴ مگاپیکسلی با حسگر ایزوسل Bright GW1 سامسونگ و دیافراگم f/1.8 است که تصاویری ۱۶ مگاپیکسلی می گیرد. در کنار دوربین ۶۴ مگاپیکسلی پنل پشتی، دوربین تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی قرار دارند. این گوشی یک باتری ۳۲۰۰ میلی آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰ واتی VOOC 4.0 دارد.

گوشی هوشمند جدید اوپو با نسخه ی جدید رابط کاربری Color OS 7.0 و سیستم عامل اندروید ۱۰ به بازار عرضه می شود. ریل می X50 5G نخستین گوشی هوشمند این شرکت است که با نسخه ی جدید رابط کاربری سفارشی در دسترس کاربران قرار می گیرد. اوپو دستگاه جدید خود را در دو رنگ الهام گرفته از رنگ  یخی و رنگ آب دریا به بازار عرضه کرده است. پنل پشتی هر دو نسخه طراحی سه بعدی هولوگرافیکی دارد که با تابش نور، زیبایی و جلوه ای خاص به دستگاه می دهد.

قابلیت پشتیبانی از شبکه ی 5G یکی از مشخصاتی است که اوپو به آن توجه ویژه ای نشان داده است تا کاربرانی که قصد دارند برای بازی کردن از دستگاه استفاده کنند، با مشکلی رو به رو نشوند. گوشی X50 5G با رم ۸ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی برچسب قیمت ۳۲۰ یورو و نسخه ی ۶ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی با قیمت ۳۵۰ یورو و نسخه ی ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی با قیمت ۳۹۰ یورو در بازار چین عرضه می شوند.

نسخه Master Edition ریل می X50 5G

همان طور که نسخه ی Master Edition گوشی های هوشمند ریل می ایکس و ریل می ایکس ۲ پرو معرفی شد، اوپو نسخه ی Master Edition ریل می X50 5G را نیز با طراحی زیبا و در دو نسخه با طراحی پنل پشتی متفاوت به بازار عرضه می کند.

رابط کاربری Realme UI

ریل می نسخه ی جدید رابط کاربری Realme Ui را برپایه ی ColorOS 7 اوپو معرفی کرد. براساس اعلام مدیر بخش بازاریابی این شرکت، آیکون های رابط کاربری جدید بازطراحی  شده اند و احساسی از متحدالشکل بودن را برای کاربران ایجاد می کنند. در طراحی آیکون ها نسبت طلایی فیبوناچی رعایت شده است تا از نظر طراحی بصری المان های زیبایی شناسی در رابط کاربری جدید رعایت شده باشد.

معرفی رابط کاربری Realme UI برپایه ی سیستم عامل اندروید ۱۰ با اپلیکیشن  های جدیدی همچون ریل می پی (Realme Pay) همراه شده است. ریل می ادعا می کند که سرعت لانچ اپلیکیشن ها ۲۵ درصد سریع تر و طول عمر باتری ۱۰ درصد بیشتر از قبل شده است. همچنین عملکرد دستگاه برای بازی ۲۰ درصد بهبود یافته است. به علاوه، زمان پاسخگویی تا ۳۵ درصد کاهش یافته است.

رابط کاربری Realme UI به همراه ویژگی Focus Mode به کاربران کمک می کند تا ارتباط خود را با دنیای دیجیتال قطع کرده و با دنیای فیزیکی ارتباط برقرار کنند.

اکوسیستم اینترنت اشیا ریل می

طی ماه های آینده انتظار می رود ریل می اکوسیستم اینترنت اشیا اختصاصی خودش را برای تلویزیون های هوشمند، گجت های پوشیدنی و برخی محصولات صوتی معرفی کند. ریل می قصد دارد در این حوزه حضوری فعال در بازار داشته باشد.

نسخه ی Special Edition ریل می ایرباد Buds Air

اواخر آذرماه گفته شد که ریل می ایرباد بی سیم با نام Buds Air عرضه خواهد کرد. ریل می ایربادز با کیس جدید در تنوع رنگ دیگری معرفی شده و روی تمام بدنه ی کیس ایربادز جدید حرف R/r حک شده است. علاقه مندان می توانند ریل می ایربادز را با قیمت ۶۰ دلار خریداری کنند.

ریل می 5i با دوربین چهارگانه و باتری 5000 میلی آمپرساعتی معرفی شد

ریل می با معرفی گوشی جدید 5i با دوربین چهارگانه و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی، رقبای خود در بخش پایین رده را به رقابت بزرگی دعوت کرده است.

به گزارش زومیت، ریل می ۵ آی به تازگی در ویتنام معرفی شده است. این گوشی اوپو ریل می قابلیت هایی نظیر دوربین چهارگانه و باتری حجیم ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی را برای کاربران خواهان محصولی پایین رده به ارمغان آورده است. قیمت 5i حدود ۱۷۰ یورو است. اگر مشخصات گوشی برایتان آشنا به نظر می رسد، جای تعجب نیست؛ چراکه اساس طراحی گوشی جدید همان ریل می ۵ است.

اگر بخواهیم ابتدا دوربین ها را بررسی کنیم، می بینیم دوربین اصلی حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 و دوربین دوم حسگر ۸ مگاپیکسلی اولتراواید با میدان دید ۱۱۹ درجه ای است و از حالت Super Night پشتیبانی می کند.

همچنین، دوربین اصلی ریل می 5i می تواند فیلم هایی با کیفیت 4K و سرعت ۴۰ فریم برثانیه ضبط کند یا با حالت صحنه آهسته و سرعت ۱۲۰ فریم برثانیه، فیلم های آهسته ثبت کند. دو دوربین دیگر نیز پشت گوشی وجود دارد: یکی حسگر ماکرو ۲ مگاپیکسلی که می تواند از فاصله ی چهار سانتی متری فوکوس کند و دیگری حسگر ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق.

گوشی جدید ریل می از تراشه ی ۱۱ نانومتری اسنپدراگون ۶۶۵ با چهار هسته ی Kryo 260 Gold و چهار هسته ی 260 Silver (به ترتیب برپایه ی Cortex-A73 و Cortex-A53) و پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۶۱۰ برخوردار است. ریل می دو نوع حافظه را برای ۵ آی در نظر گرفته است: یکی ۳ گیگابایت حافظه ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی و دیگری ۴ گیگابایت حافظه ی رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی. در هر دو حالت، درگاه مخصوص کارت حافظه ی MicroSD کنار دو شکاف سیم کارت قرار دارد. این گوشی از رابط کاربری Color OS 6.1 برپایه ی اندروید ۹ پای استفاده می کند.

در پنل جلویی گوشی، صفحه نمایش ۶/۵ اینچی با پنل IPS و وضوح تصویر ۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل قرار دارد. صفحه  نمایش گوشی با گوریلا گلس محافظت می شود و ریل می قول روشنایی ۴۸۰ نیت را برای گوشی جدیدش داده است. بریدگی قطره ای مانند بالای صفحه نمایش، میزبان دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی خواهد بود.

ریل می 5i در رنگ های آبی و سبز روانه ی بازار می شود و هر دو نسخه از پترن «نور آفتاب» برخوردار هستند که بافتی موج دار در پنل پشتی ایجاد می کند؛ پوششی جذاب و خیره کننده که نتیجه ی ۱۰ ساعت فرایند پولیش با دستگاهی تخصصی است. ناگفته نماند حسگر اثر انگشت نیز در پنل پشتی دستگاه قرار گرفته است.

علاوه بر دوربین ها، باتری یکی دیگر از نکات برجسته ی 5i است. باتری گوشی ۵۰۰۰ میلی آمپرساعت ظرفیت دارد و با کمک قابلیت شارژ معکوس (سیم دار) دستگاه، عملا می توان از آن به عنوان پاوربانک برای شارژ لوازم جانبی استفاده کرد. گوشی مذکور از شارژر استاندارد ۱۰ واتی برخوردار است که متأسفانه باید از درگاه MicroUSB برای اتصال آن استفاده کرد. جک هدفون ۳/۵ میلی متری نیز در بالای گوشی به چشم می خورد.

ریل می عمر باتری گوشی 5i برای کارهای مختلفی مانند بازی PUBG را ۹/۴ ساعت و تماشای ویدئو در یوتیوب را ۱۹/۱ ساعت عنوان کرده است. همچنین، ریل می از روکش مخصوصی برای قطعات داخلی و خارجی گوشی استفاده کرده تا بتواند آن ها را دربرابر نفوذ آب مقاوم کند. هنوز مشخص نیست ریل می 5i چه زمانی برای خرید دردسترس قرار می گیرد؛ با این حال، این گوشی در بازار هند رونمایی خواهد شد.

گوشی Realme C2s با نمایشگر ۶.۱ اینچی و قیمت ۴۳ دلار معرفی شد

ریل می بدون برگزاری رویدادی رسمی، گوشی هوشمند Realme C2s را با تراشه ی هلیو پی ۲۲ و دوربین دوگانه برای عرضه در بازار تایلند معرفی کرد.

به گزارش زومیت، ریل می C2s سومین دستگاهی است که تولید کننده ی چینی گوشی های هوشمند در سال نو میلادی به بازار معرفی کرده است. ریل می برای معرفی دستگاه جدید نه تنها رویدادی رسمی برگزار نکرد، بلکه حتی شاهد انتشار بیانیه ی مطبوعاتی نیز در مورد گوشی اوپو جدید نبودیم.

ریل می C2 فروردین ماه (ماه آوریل) معرفی شد. مشخصات دستگاه جدید کاملا مشابه نسخه ی قبلی بوده و قرار است با نمایشگر ۶/۱ اینچی HD، بریدگی بالای نمایشگر برای دوربین سلفی، تراشه ی هلیو پی ۲۲ و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی در بازار تایلند عرضه شود.

ریل می C2s مجهز به رم ۳ گیگابایتی، حافظه ی ذخیره سازی ۳۲ گیگابایتی، درگاه حافظه ی microSD تا حداکثر ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی در پنل جلویی و دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی درکنار حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی در پنل پشتی است. تنها تفاوت ریل می C2 و ریل می C2s به نسخه ی رابط کاربری آن ها مربوط می شود. ریل می C2s، سیستم عامل اندروید پای برپایه ی رابط کاربری ColorOS 6.1 و ریل می C2، رابط کاربری ColorOS 6.0 دارد.

ریل می C2s به رنک مشکی الماسی (Diamond Black) و با قیمت ۴۳ دلار از طریق فروشگاه های 7-Eleven به فروش می رسد.

وان پلاس گوشی مفهومی Concept One را با دوربین محوشونده و طراحی جذاب معرفی کرد

وان پلاس در نمایشگاه CES از گوشی مفهومی Concept One با دوربین محوشونده و طراحی جذاب پرده برداشت.

به گزارش زومیت، وان پلاس پیش تر اعلام کرده بود که در نمایشگاه CES امسال با نخستین گوشی هوشمند «مفهومی» خود حاضر خواهد شد؛ اما در آن زمان مشخص نبود که چینی ها دقیقا چه چیزی در آستین دارند. حال با معرفی گوشی وان پلاس Concept One مشخص شد که این برند در آزمایشگاه های خود روی چه ایده هایی برای افزودن بر جذابیت ظاهری محصولاتش کار می کند.

کانسپت وان صرفا پروژه ای از جانب وان پلاس نیست؛ بلکه ادامه ای بر همکاری های این شرکت با مک لارن به حساب می آید. چینی ها در ساخت کانسپت وان بیشترین الهام را از خودروهای سوپراسپورت مک لارن گرفته اند؛ پنل پشتی داخل پوششی از جنس چرم طبیعی دوخته شده قرار دارد که در میانه ی محصول به نواری شیشه ای می رسد که مجموعه ی دوربین و لوگوی دو شرکت ختم می شود؛ طرحی که در نخستین نگاه، فضای کابین محصولات مک لارن را به ذهن متبادر می سازد.

برای نخستین بار، همکاری وان پلاس با مک لارن صرفا به برندینگ محدود نمی شود، اکنون رگه هایی از نقاط اشتراک فنی را نیز می توان در آن یافت. کل پوشش شیشه ای بین لوگوی وان پلاس و مک لارن از فناوری الکتروکرومیکی بهره می گیرد که به گوشی امکان می دهد تا به سرعت شفافیت پوشش شیشه ای دوربین را تعییر دهد و بدین ترتیب دوربین  را از نظرها محو سازد. مک لارن فناوری یادشده را در سقف شیشه ای 720S برای محافظت از سرنشین مقابل آفتاب به کار می گیرد و چینی ها نیز این فناوری را در مقیاسی بسیار کوچک تر برای کنترل میزان نور رسیده به اجزای دوربین استفاده می کنند.

پنل شیشه ای پشت کانسپت وان ظرف ۰.۷ ثانیه از حالت کدر به شفاف تغییر می کند که تقریبا برابر با مدت زمان مورد نیاز برای اجرای اپلیکیشن دوربین است. این پنل برای رسیدن به چنین ساز و کاری، شامل دو لایه ی شیشه ای ۰/۱۵ میلی متری با لایه  ی الکتروکرومیک ۰/۰۵ میلی متری در بین شان می شود. مهندسان وان پلاس از فناوری یادشده به عنوان فیلتر ND (فیلتر کاهنده ی نور) برای نوردهی بهتر عکس ها در شرایط بسیار روشن نیز استفاده می کنند.

توجه داشته باشید که صرف نظر از تفاوت ظاهری نمای پشتی و فناوری به کاررفته در پسِ پنل شیشه ای گوشی، کانسپت وان در سایر بخش ها و از حیث مشخصات فنی هیچ تفاوتی با وان پلاس ۷تی پرو ندارد.

تی سی ال سه گوشی TCL 10L ،TCL 10 Pro و TCL 10 5G را معرفی کرد

تی سی ال پس از مدت ها انتظار سر انجام با معرفی سه گوشی در نمایشگاه CES 2019 وارد بازار گوشی های هوشمند شد. این شرکت همچنین نمونه ی اولیه ی گوشی تا شدنی خود را به نمایش گذاشت.

به گزارش زومیت، تی سی ال (TCL)، شرکتی چینی که بیشتر اسم آن را در بازار تلویزیون های هوشمند شنیده ایم، تصمیم گرفته است سال ۲۰۲۰ را با معرفی سه گوشی هوشمند آغاز کند تا به صورت رسمی از حضور خود در بازار پرتلاطم موبایل خبر دهد. این شرکت با برگزاری کنفرانس اختصاصی در نمایشگاه CES 2019 به رونمایی سه گوشی هوشمند با نام های تی سی ال ۱۰ پرو (TCL 10 Pro)، تی سی ال ۱۰ ال (TCL 10L) و تی سی ال ۱۰ فایو جی (TCL 10 5G) پرداخت.

اکنون لحظه ای بزرگ برای TCL به شمار می آید؛ اما نباید فراموش کنیم که معرفی گوشی های هوشمند TCL اتفاقی مهم برای اکوسیستم اندروید نیز به شمار می آید. تی سی ال تصمیم گرفته است از همین آغاز کار سراغ ساخت گوشی هایی برود که با قیمتی زیر ۵۰۰ دلار، قابلیت هایی رده بالا ارائه می دهند و محصولاتی باکیفیت به شمار می آیند. یکی از مهم ترین محصولات معرفی شده از سوی TCL که مدت ها است شاهد شنیدن اخباری ضد و نقیض درمورد آن هستیم، گوشی تا شدنی این شرکت است. ناگفته نماند که این گوشی در حال حاضر تا حد زیادی در مرحله ی آزمایشی قرار دارد و فعلا قرار نیست به تولید انبوه برسد و روانه ی بازار شود.

اگر پیش تر درمورد TCL شنیده باشید، می دانید که این شرکت به تولید تلویزیون های هوشمند 4K سری Roku می پردازد که در بین محبوب ترین تلویزیون های هوشمند بازار قرار دارند؛ زیرا این محصولات بدون داشتن قیمتی بسیار بالا، ویژگی هایی جذاب دارند و تلویزیون هایی باکیفیت محسوب می شوند. TCL در کنار تولید تلویزیون هایش، در زمینه ی بازاریابی برای گوشی های ارزان قیمت آلکاتل، گوشی های اندرویدی بلک بری و حتی گوشی Palm نیز فعالیت دارد. این شرکت همچنین محصولاتی در دسته ی روتر، ردیاب حیوانات مبتنی بر GPS، تبلت و انواع گجت های دیگر نیز تولید می کند. با این حال اعلام خبر معرفی گوشی هوشمند از سوی TCL و عرضه ی جهانی آن ها اتفاقی بسیار مهم به شمار می آید و نشان می دهد که یک شرکت چینی دیگر قرار است در بازار پر هیاهوی گوشی های هوشمند به صورت جدی فعالیت کند.

متأسفانه معرفی گوشی های جدید TCL هنوز به صورت کامل انجام نشده است و مشخصات فنی دقیق آن ها را نمی دانیم. این شرکت گفته است که قصد دارد جزئيات بیشتری را درمورد محصولاتش در جریان برگزاری کنگره ی جهانی موبایل بارسلونا ۲۰۲۰ (MWC 2020) با رسانه ها به اشتراک بگذارد. تی سی ال می گوید یکی از گوشی های جدیدش با نام TCL 10 Pro دارای نمایشگری است که شباهت بسیار زیادی به نمایشگر به کار رفته در تلویزیون های هوشمندش دارد. در حال حاضر می دانیم که مدل ۱۰ پرو پرچم دار گوشی های تی سی ال محسوب می شود، مدل ۱۰ ال گوشی پایین رده ی این شرکت است و مدل ۱۰ فایو جی قرار است یکی از نخستین گوشی های هوشمند 5G دنیا باشد که با قیمتی زیر ۵۰۰ دلار عرضه می شود.

TCL پیش از معرفی رسمی گوشی  هایش، آن ها را در اختیار کارشناسان برخی از وب سایت های حوزه ی فناوری قرار داد تا نظرشان را جویا شود. کارشناس وب سایت ورج که شانس کار با گوشی تا شدنی TCL را پیدا کرده است، می گوید این محصول هنوز برای عرضه به بازار آماده نیست و بیشتر همچون نمونه ی اولیه ی محصول نهایی به نظر می رسد. براساس گفته های او، لولای دستگاه عملکرد مناسبی ندارد، نرم افزار آن هنوز به صورت کامل تولید نشده است و باگ های زیادی در گوشی به چشم می خورند.

با همه ی این اوصاف، نباید فراموش کنیم که گوشی تا شدنی TCL پتانسیل زیادی برای موفقیت در بازار دارد. TCL می گوید بزرگ ترین مزیت موبایل جدیدش، نمایشگری است که در آن استفاده شده است. نمایشگر OLED منعطف به کاررفته در گوشی تا شدنی مورد بحث توسط خود TCL ساخته شده است. در بخش بیرونی دستگاه نمایشگر دیده نمی شود که اتفاقی دور از انتظار بود و تصمیمی جالب از سوی سازنده ی آن به شمار می آید. هنگام تا کردن دستگاه، با محصولی کاملا تخت مواجه می شویم.

به نظر می رسد TCL برای گوشی اش از استراتژی ای استفاده کرده که پیش تر شاهد استفاده از آن در گوشی موتورولا ریزر بوده ایم. TCL می گوید قصد ندارد در حوزه ی گوشی های تا شدنی عجله کند. درواقع این شرکت می خواهد فعلا صبر پیشه کند تا نرم افزار دستگاهش بهتر از قبل شود و با شیشه ی مقاوم تری بتواند از نمایشگر تا شدنی محافظت کند. در ضمن این شرکت هم اکنون در حال آزمایش فرم فاکتورهای جدیدی است تا احتمالا از آن ها در گوشی تا شدنی اش بهره بگیرد.

گوشی هوشمند TCL 10 Pro قطعا بهترین گوشی هوشمندی است که شرکت TCL تولید کرده و قصد فروش آن را دارد. براساس گفته ها، این گوشی احتمالا زیر ۵۰۰ دلار قیمت خواهد داشت، اما از طراحی مدرن و جذابی استفاده می کند که تا حد زیادی ما را یاد گوشی های گلکسی اس ۱۰ و وان پلاس ۷ پرو می اندازد که در این بین، شباهت بیشتری به گوشی سامسونگ دیده می شود. در حال حاضر گوشی های هوشمند زیادی با قیمتی حول و حوش ۵۰۰ دلار عرضه شده اند اما بسیاری از آن ها اندازه ای بزرگ دارند.

نکته ی مهم دیگر این است که TCL در گوشی ۱۰ پرو از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر استفاده کرده و در پنل پشتی آن شاهد چهار دوربین مجزا هستیم. نکته ی جالب توجه درمورد تی سی ال ۱۰ پرو، بهره مندی این گوشی از جک ۳/۵ میلی متری هدفون است؛ بسیاری از گوشی های عرضه شده در سال گذشته ی میلادی جک هدفون نداشتند. نمایشگر دستگاه در لبه ها اندکی خمیده می شود. اصلی ترین نکته درمورد نمایشگر، به فناوری های به کار رفته در آن مربوط می شود که طبق ادعای TCL عملکردی در حد و اندازه ی تلویزیون های این شرکت دارد. TCL می گوید موفق به ساخت نوعی کنترلر سخت افزاری سفارشی  شده است که می تواند در یک چشم به هم زدن، ویدئوهای SDR را به HDR تبدیل کند. این نوع نمایشگر همچنین دارای نرخ نوسازی بالا خواهد بود.

TCL از جزئيات دوربین گوشی جدیدش سخنی به میان نیاورده است، با این حال طبق گفته های خود این شرکت، دوربین ۱۰ پرو قرار است عملکردی مناسب در بین گوشی های ۵۰۰ دلاری داشته باشد. البته با درنظرگرفتن گزینه هایی مثل پیکسل 3a گوگل و گوشی احتمالی پیکسل 4a، دستیابی به چنین هدفی سخت به نظر می رسد؛ زیرا موبایل های گوگل در زمینه ی عکاسی حرف های زیادی برای گفتن دارند. TCL به خوبی می داند که در آغاز راه قرار دارد و اکنون افراد زیادی برای خرید گوشی به این شرکت اطمینان نمی کنند؛  بنابراین TCL سعی می کند قدم هایش را به شکلی آهسته رو به جلو بردارد؛ خصوصا در زمینه ی گوشی های تا شدنی.

کارشناس رسانه ی ورج به طور ویژه از دوربین ماکرو TCL 10 Pro تمجید می کند و از عملکرد بسیار خوب آن خبر می دهد. او می گوید که توانسته است از گیاهی کوچک در فاصله ی سه تا چهار اینچی (۷ تا ۱۰ سانتی متری) عکس برداری کند. او همچنین می گوید که نسخه ی سفارشی سازی شده ی اندروید برای گوشی های TCL نوعی رابط کاربری سبک و سر راست است و موارد جالب متعددی در آن به چشم می خورند. هر یک از گوشی های جدید TCL دارای دکمه ای کناری هستند که امکان شخصی سازی آن برای انجام سه کار مختلف وجود دارد.

دو گوشی دیگر معرفی شده از سوی چینی ها، TCL 10L و TCL 10 5G هستند که درمورد قیمت گذاری آن ها چیز خاصی نمی دانیم و مشخصات فنی شان نیز مشخص نشده است. با این حال TCL به وضوح گفته است که گوشی 5G مورد بحث زیر ۵۰۰ دلار قیمت خواهد داشت. در ضمن این شرکت می گوید گوشی های ۱۰ پرو و ۱۰ ال از لحاظ قیمت عرضه به بازار، تفاوت بسیار زیادی با هم خواهند داشت. می دانیم که تی سی ال ۱۰ 5G قرار است از یکی از پردازنده های خانواده ی اسنپدراگون ۷۰۰ کوالکام برای پردازش کارهای مختلف استفاده کند که احتمال می دهیم اسنپدراگون ۷۶۵ باشد.

استفاده از تراشه ی یادشده، نکته ای مثبت برای گوشی تی سی ال به شمار می آید؛  زیرا تراشه ی مورد بحث دارای مودم 5G مجتمع است و این یعنی در مقایسه با دیگر تراشه های 5G که دارای مودم مجزا هستند، مصرف باتری کمتری دارد. کارشناس ورج می گوید مدل 5G اندکی قطور تر از مدل ۱۰ ال بوده است. این دو گوشی نیز چهار دوربین در پنل پشتی دارند، با این حال فکر نمی کنیم که حسگرهای این چهار دوربین همان حسگرهای گوشی ۱۰ پرو باشند. در قسمت پشتی این محصولات حسگر اثر انگشت نیز دیده می شود. براساس گفته های رسمی TCL، در جریان نمایشگاه MWC 2020 جزئيات مربوط به این گوشی ها منتشر خواهد شد تا با جنبه های مختلف آن ها بیشتر آشنا شوید.

کولپد از گوشی هوشمند لگاسی با پشتیبانی از 5G و قیمت ۴۰۰ دلار رونمایی کرد

کولپد در جریان CES 2020 از گوشی هوشمند جدید خود که لگاسی نام دارد رونمایی کرد؛ نکته ی جالب توجه در مورد این گوشی پشتیبانی از فناوری 5G است، در حالی که قیمت آن ۴۰۰ دلار است.

به گزارش زومیت، کولپد از گوشی هوشمند جدیدی در جریان CES 2020 رونمایی کرد که به ادعای این شرکت جزو ارزان ترین گوشی های هوشمند بازار با پشتیبانی از فناوری 5G است. پشتیبانی از فناوری ۵ جی در گوشی های هوشمند هنوز تبدیل به قابلیتی نشده که بسیاری به دنبال آن باشند، چراکه زیرساخت ۵ جی هنوز در بسیاری از نقاط قابل بهره برداری نیست، از این رو تولیدکنندگانی نظیر سامسونگ و هواوی، در جدیدترین نسل از گوشی های هوشمند خود نسخه ای را با پشتیبانی از فناوری ۵ جی و قیمت بسیار بالا عرضه کردند. حال کولپد، گوشی هوشمندش را که لگاسی نام دارد، با برچسب قیمت ۴۰۰ دلاری و پشتیبانی از این فناوری معرفی کرده است. این گوشی قرار است در بازار آمریکا عرضه شود.

کولپد لگاسی 5G از وجود نمایشگر ۶.۵۳ اینچی فول اچ دی پلاس از نوع ال سی دی، تراشه ی اسنپدراگون ۷۶۵ کوالکام به همراه ۴ گیگابایت حافظه ی رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ی داخلی از نوع UFS 2.1 بهره می برد که می توان این میزان را با استفاده از حافظه ی میکرو اس دی افزایش داد. از دیگر مشخصات فنی گوشی کولپد باید به بهره گیری از دوربینی با سنسور ۴۸ مگاپیکسلی در کنار یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.

هرچند از نظر مشخصات فنی این گوشی کمبود هایی را در مقایسه با رقبای دیگر که در این بازه ی قیمتی هستند، دارد، بزرگ ترین مزیت آن پشتیبانی از شبکه های 5G با فرکانس ۶ گیگاهرتزی است. سایر گوشی های هوشمند با پشتیبانی از فناوری 5G قیمتی قریب به هزار دلار یا بیشتر دارند.

گوشی فوق مقاوم کت S32 در نمایشگاه CES 2020 معرفی شد

کت S32 گوشی هوشمند فوق مقاومی است که ازجمله مشخصات آن نمایشگر ۵/۵ اینچی و سه گیگابایت حافظه ی رم است و به لطف داشتن گواهینامه ی IP68 دربرابر نفوذ آب و گردوغبار مقاومت است.

کت اس ۳۲ (Cat S32) جدیدترین گوشی ساخته ش شرکت گوشی ساز بریتانیایی Bullitt است که در دسته ی گوشی های فوق مقاوم (Rugged) جای می گیرد و به تازگی در نمایشگاه CES 2020 معرفی شده است. گوشی فوق مقاوم جدید کت به لطف داشتن بدنه ای ضخیم، مقاومت بسیار زیادی دربرابر عناصر خارجی دارد. این گوشی هوشمند بدون نیاز به قاب محافظ می تواند از سقوط از ارتفاعاتِ زیاد جان سالم به در ببرد. از زمان معرفی آخرین گوشی کت مدت نسبتا زیادی می گذرد و این شرکت نمایشگاه CES را بهترین فرصت برای رونمایی محصول جدیدش به شمار آورده است. کت S32 به گونه ای طراحی شده است که بتواند جواب گوی نیازهای افرادی باشد که به ماجراجویی در فضای باز علاقه مند هستند. درضمن، تلفن همراه مذکور مخصوص آن دسته از افرادی است که در محیط های پرخطر کار می کنند و احتمال دارد گوشی  آن ها دچار شکستگی شود.

گوشی جدید کت به لطف بهره مندی از گواهینامه ی IP68 دربرابر نفوذ آب و گردوغبار مقاوم است. بهره مندی از استاندارد مذکور به این معنی است که کت S32 می تواند ۳۵ دقیقه در عمق ۱/۵ متری آب دوام بیاورد. گوشی جدید کت گواهینامه ی ویژه ی ارتش آمریکا موسوم به MIL-SPEC-810G برای مقاومت دربرابر سقوط از ارتفاع را نیز گرفته است. سازنده ی S32 می گوید این گوشی هوشمند از فاصله ی ۱/۸ متری روی فولاد انداخته شده و مشکلی برای آن پیش نیامده است؛ بنابراین، به طور کلی با محصولی بسیار مقاوم مواجه هستیم که احتمال شکستن آن بسیار کم است. گوشی اشاره شده افزون بر آنچه گفته شد، دربرابر لرزه های شدید و دمای بسیار زیاد مقاوم است.

نمایشگر ۵/۵ اینچی HD پلاس به کار رفته در کت S32 به گونه ای طراحی شده است که در محیط های خارجی خوانا و کاربردی باشد و کاربر می تواند ازطریق دست کش یا حتی دست خیس نمایشگر دستگاه را لمس و با آن کار کند. روی نمایشگر دستگاه شاهد شیشه ای محافظ با نام Dragontrail Pro هستیم که شرکت Asahi آن را ساخته است. ناگفته نماند گوگل در تولید گوشی های پیکسل 3a و پیکسل 3a ایکس ال از این شیشه ی محافظ بهره گرفته است. بدنه ی بسیار مقاوم دستگاه که از جنس لاستیک سخت ساخته شده، در دست گرفتن گوشی را به  کاری ساده تر تبدیل می کند. افزون بر این، گوشی کت S32 از دکمه هایی فیزیکی و مقاوم بهره می برد تا کار با آن حتی ساده تر از قبل شود. یکی از کلیدهای موجود در این دستگاه، کلیدی

قابل برنامه ریزی است که می توان با فشردن آن تماس برقرار کرد. درضمن، کاربر می تواند کلید یادشده را به گونه ای طراحی کند که با فشاردادن آن، اپلیکیشنی خاص بازشود.

مشخصات کلیدی گوشی فوق مقاوم کت S32

باتری قدرتمند ۴۲۰۰ میلی آمپرساعتی

گواهینامه ی IP68 برای مقاومت دربرابر نفوذ آب و گردوغبار، جان سالم به در بردن از سقوط ۱/۸ متری روی فولاد، بهره مندی از گواهی ارتش آمریکا موسوم به MIL SPEC 810G و بهره مندی از شیشه ی محافظ DragonTrail Pro

مقاومت دربرابر نفوذ آب تا عمق ۱/۵ متری به مدت ۳۵ دقیقه

نمایشگر ۵ اینچ با وضوح HD پلاس و نسبت تصویر ۱۸:۹ که به طور ویژه برای کارکردن در بیرون از خانه بهینه سازی شده است و امکان کار با آن ازطریق دست خیس یا دست کش وجود دارد.

مجهز به سیستم عامل اندروید ۱۰ (قابل ارتقا به اندروید ۱۱)

سه گیگابایت حافظه ی رم به همراه ۳۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی قابل ارتقا ازطریق کارت میکرو SD

تراشه ی مدیاتک هلیو A20 MT 6761D با چهار هسته ی دارای فرکانس ۱/۸ گیگاهرتز

دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی درکنار دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی

پشتیبانی از VoLTE ،LTE Cat 6 و VoWiFi

بدنه ای با طراحی ویژه برای نیفتادن از دست

مجهز به دکمه ای قابل برنامه ریزی برای کارهایی نظیر برقراری تماس، شرایط اضطراری یا اجرای اپلیکیشنی خاص

پشتیبانی از بلوتوث ۵ و NFC

بهره مندی از جک ۳/۵ میلی متری هدفون

عرضه به همراه مجموعه ای کاربردی از اپلیکیشن ها

پشتیبانی از دو سیم کارت

گارانتی دوساله

کت S32 در زیر بدنه ی مقاومش از سخت افزار بسیار قدرتمندی استفاده نمی کند؛ با این حال، قطعات به کار رفته در این گوشی برای انجام بسیاری از کارها جواب گو است و کافی به نظر می رسد. S32 از تراشه ی چهارهسته ای هلیو A20 مدیاتک (Mediatek Helio A20) با فرکانس پردازشی ۱/۸ گیگاهرتزی استفاده می کند. گرچه مدیاتک هلیو A20 پردازنده ی قدرتمندی نیست، نکته ی مثبتی که درباره اش وجود دارد، مصرف کم انرژی باتری است. دیگر مشخصات فنی دستگاه شامل سه گیگابایت حافظه ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی قابل ارتقا ازطریق کارت میکرو SD هستند. در پنل پشتی گوشی، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و در پنل جلویی آن، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی به چشم می خورد.

باتری به کار رفته در کت S32 ظرفیتی معادل ۴۲۰۰ میلی آمپرساعت دارد و این یعنی با هربار شارژ تا ساعت ها دوام می آورد. البته این گوشی از قابلیت های شارژ سریع و شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند. گوشی مذکور جک ۳/۵ میلی متری هدفون دارد و از شبکه ی LTE، فناوری NFC برای پرداخت های موبایلی، بلوتوث نسخه ی ۵ و امکان قرار دادن دو سیم کارت بهره می برد.

کت برای اینکه کاری کند مبلغ پرداختی کاربران ارزش بیشتری داشته باشد، گوشی هوشمندش را به صورت پیش فرض با مجموعه ای از اپلیکیشن های کاربردی شامل Lone Worker عرضه می کند. اپلیکیشن مذکور بر افرادی نظارت می کند که به تنهایی کار می کنند. بدین صورت که Lone Worker فرد را رهگیری می کند و اگر او برای مدت زیادی پاسخ گو نباشد، همکارانش ازطریق این اپلیکیشن خبردار می شوند تا شرایط را بررسی کنند. مجموعه نرم افزار کت شامل مواردی دیگری نیز می شود که به صورت ویژه برای کارگران شاغل در مناطق ساخت و ساز و کشاورزان و حتی ورزش کاران طراحی و تولید شده اند.

براساس اعلام رسمی، گوشی کت S32 قرار است با قیمت ۳۴۹ دلار روانه ی بازار شود. در حال حاضر، تاریخ عرضه ی دقیق گوشی مشخص نشده است.

های سنس گوشی مجهز به نمایشگر رنگی جوهر الکترونیکی را به نمایش گذاشت

های سنس به تازگی در نمایشگاه CES 2020، نمونه ی اولیه  ی گوشی هوشمندی با نمایشگر جوهر الکترونیکی را به نمایش گذاشته است که محصول جالبی به شمار می آید.

به گزارش زومیت، نمایشگرها راه تعامل با گوشی های هوشمند هستند و روی تجربه ی کار با این محصولات اثر مستقیمی می گذارند. بهره مندی گوشی ها از نمایشگرهای دارای وضوح چشمگیر و نرخ نوسازی زیاد و دقت رنگ عالی باعث می شود کاربران زیادی به آن  ها تمایل نشان دهند. نمایشگرهای امروزی مشکل مهمی دارند و آن پرمصرف بودن است؛ هر ثانیه ای که به نمایشگر باکیفیت گوشی تان خیره می شوید، میزان درخور توجهی از انرژی باتری مصرف می شود. از زمان تولد گوشی های هوشمند تا امروز، شرکت های مختلف سعی کرده اند میزان مصرف انرژی نمایشگرهایشان را بهینه کنند تا باتری کمتری مصرف کنند. با این حال با نگاهی گذرا به سال های اخیر، متوجه می شویم پیشرفت ها در این زمینه با سرعت سریعی پیگیری نشده است. نمایشگرهای دارای جوهر الکترونیکی (E-Ink) یکی از راه حل های نسبتا جدید برای حل این مشکل هستند.

های سنس ای ۵ (Hisense A5) گوشی هوشمندی بود که نخستین بار سال گذشته ی میلادی با نمایشگر مجهز به جوهر الکترونیکی معرفی شد؛ با وجود این، گوشی مذکور از نمایشگری سیاه و سفید استفاده می کرد. های سنس به تازگی در نمایشگاه CES 2020 نمونه ی اولیه ی گوشی دیگری را به نمایش گذاشته است که این بار از جوهر الکترونیکی رنگی استفاده می کند. درواقع، این گوشی هنگام عرضه به بازار احتمالا نخستین گوشی دنیا با چنین نمایشگری خواهد بود. در حال حاضر، جزئيات مربوط به گوشی جدید های سنس بسیار اندک هستند و طبق ادعای برخی منابع، نمایشگر به کار رفته در گوشی جدید در مقایسه با گوشی A5 کنتراست بهتر و نرخ نوسازی بیشتری دارد.

به طور کلی، نمایشگرهای تک رنگ جوهر الکترونیکی نرخ نوسازی کمی دارند و این نرخ نوسازی در نمایشگرهای رنگی جوهر الکترونیکی حتی کمتر هم می شود که نکته ای مثبت به شمار نمی آید و لذت کار با دستگاه را کاهش می دهد. البته فراموش نکنید این نوع نمایشگرها بیشتر در کتاب خوان های الکترونیکی استفاده می شود و کم بودن نرخ نوسازی برای این نوع محصولات مشکل خاصی به شمار نمی آید و روی تجربه ی کار با آن ها اثر منفی چندانی نمی گذارد. با این حال، استفاده از چنین نمایشگرهایی در گوشی های هوشمند کار عاقلانه ای نیست؛ زیرا محدودیت های زیادی به همراه می آورد و به تجربه ی کار با دستگاه لطمه ی شدیدی وارد می کند.

طبق گفته های برخی رسانه ها به نقل از منابعی مطلع،  پنل های جوهر الکترونیکی قرار است در سه ماهه ی دوم سال جاری میلادی وارد مرحله ی تولید انبوه شوند. این گفته ها در حالی مطرح می شود که های سنس اعلام کرده است فعلا قصد ندارد زمان عرضه ی گوشی جدیدش را مشخص کند.

نمایشگرهای جوهر الکترونیکی با وجود ضعف هایی مثل نرخ نوسازی کم، از ویژگی های مثبتی نیز بهره مند هستند. این نوع نمایشگرها میزان خستگی چشم را بسیار کاهش می دهند و خوانایی بسیار زیادی دارند و همین موضوع باعث می شود مخصوص کتاب  خوان های الکترونیکی نظیر کیندل های آمازون باشند. همچنین، استفاده از این نوع نمایشگرها در گوشی های هوشمند می تواند در نوع خود جالب باشد. اگر های سنس بتواند با استفاده از روشی خاص مشکل مربوط به نرخ نوسازی نمایشگر گوشی اش را برطرف کند، عرضه ی آن به بازار اتفاقی جالب خواهد بود و احتمالا استقبال مناسبی از آن خواهد شد.

نمایشگرهای جوهر الکترونیکی تفاوت های عمده ای با نمایشگرهای امروزی به کاررفته در محصولاتی نظیر گوشی های هوشمند دارند. نمایشگرهای LCD و OLED که امروزه در گوشی های جدید دیده می شوند، به منظور به تصویر کشیدن محتوای بصری به صورت دائمی نور رنگی ساطع می کنند؛ اما این اتفاق در نمایشگرهای جوهر الکترونیکی نمی افتد. در نمایشگرهای مذکور شاهد تنظیم مجدد موقعیت واحدهای رنگی به کار رفته در صدهاهزار میکروکپسول هستیم. تفاوت یادشده همچون تفاوت بین نقاشی کردن تصویری با ساطع کردن آن روی دیوار با استفاده از پروژکتور است. با خاموش کردن ناگهانی پروژکتور، هیچ   اثری از تصویر باقی نمی ماند؛ اما تصویری که نقاشی شده است، همچنان باقی می ماند و پاک نمی شود.

اگر همین موضوع را به نمایشگرها تعمیم دهیم، متوجه می شویم نمایشگرهای LCD و OLED هنگام روشن بودن به صورت مداوم در حال مصرف انرژی هستند تا محتوای بصری را به  نمایش بگذارند؛ اما جوهرهای الکترونیکی فقط در صورتی به مصرف انرژی روی می آورند که قرار باشد در تصویرِ  به نمایش درآمده تغییری حاصل شود. موضوع یادشده ازلحاظ تئوری عالی است؛ ولی طبق گفته ی کارشناسان، این نوع فناوری فعلا به اندازه ی کافی برای گوشی های هوشمند به بلوغ نرسیده است.

گوشی هوشمند Cyrcle با طراحی دایره ای در CES 2020 معرفی شد

شرکتی به نام Cyrcle در نمایشگاه CES 2020 حضور پیدا کرده است که با گوشی هوشمند دایره ای خود، طرحی جدید برای آینده ی صنعت تلفن همراه پیشنهاد می دهد.

به گزارش زومیت، در دنیایی که گوشی  های هوشمند با طراحی های مشابه و مستطیلی فرمان روایی می کنند،  طرحی مفهومی از شرکتی به نام Cyrcle در CES 2020 به نمایش گذاشته شد که توجه بازدیدکننده ها را به خود جلب کرد. طرح مفهومی مذکور هنوز در حالت های آزمایشی قرار دارد و نمونه ای که نشان داده شد، بدنه ای ضمخت و ساخته شده با پرینتر سه بعدی داشت. به هرحال، شرکت آمریکایی سازنده ی این طرح مفهومی امیدوار است محصول نهایی را در فصل اول ۲۰۲۰ با قیمت ۷۰۰ دلار به بازار عرضه کند.

اولین مدل از گوشی هوشمند دایره ای Cyrcle در سال ۲۰۱۶ به نمایش درآمد که به شبکه ی 2G مجهز بود. از آن زمان، شرکت سازنده اتصال 4G LTE را به محصول خود افزوده و با حفظ طراحی موجود، سخت افزار را نیز بهبود داده است. گوشی هوشمند دایره ای از اندروید ۹ استفاده می کند و قطر نمایشگرش ۳/۴۵ اینچ بیان شده است. مدیرعامل Cyrcle، کریستینا سایر می   گوید: اگرچه برخی اپلیکیشن ها مانند بازی ها باید برای اجرای بهتر در پلتفرم دایره ای بازطراحی شوند،  این شرکت برای حفظ تجربه ی کاربری کاربران، رابط مستطیلی اپلیکیشن ها را طبق بازخورد آن ها حفظ و در شکل دایره ای جانمایی می کند.

تجربه های اولیه با گوشی هوشمند دایره ای نشان می دهند که می توان آن را به راحتی در دست گرفت و احتمالا جانمایی راحتی هم در جیب کاربر دارد. البته ضخامت زیاد طرح کنونی کمی از راحتی تجربه ی کاربری می  کاهد. به علاوه طراحی متفاوت، کار با سیستم عامل و ناوبری به کمک لمس و کشیدن را تا حدودی دشوار می کند. انگشتان کاربر به زمان احتیاج خواهد داشت تا دست گرفتن و استفاده از منوهای گوشی را بیاموزد. در برخورد اولیه، تصور می کنید یک ساعت غول پیکر را در دست گرفته اید.

از قابلیت های گوشی هوشمند دایره ای Cyrcle می توان به دوربین های ۱۳ مگاپیکسلی در جلو و عقب پنل و پشتیبانی از دو سیم کارت و دو جک هدفون اشاره کرد. شرکت سازنده می گوید دلیل استفاده از دو جک هدفون، برطرف کردن نیاز برخی از کاربران جوان است که قصد دارند تجربه ی موسیقی شان با دوستان به اشتراک  بگذارند. همان طور که گفته شد، بدنه ی محصول نمایشی در CES 2020 بدنه ی نهایی نبود و شرکت Cyrcle تلاش می کند با بررسی انواع مواد بازیافتی از پلاستیک کفش های اسکی تا نایلون داشبورد خودروهای آئودی، بهترین ماده را برای بدنه ی محصول خود پیدا کند.

Cyrcle اولین گوشی هوشمند دایره ای نیست که به دنیای فناوری معرفی می شود؛ زیرا در سال ۲۰۱۶، شرکت دیگری به نام Runcible محصولی با طراحی مشابه را با قیمت ۶۰۰ دلار معرفی کرد. تعدادی از گوشی های هوشمند شرکت مذکور ازطریق سرویس IndieGogo فروخته شدند. Runcible از آن زمان حضور چشمگیری در بازار نداشت؛ اما Cyrcle به عنوان بازیگر جوان در CES حضور دارد تا نسل دوم گوشی هوشمند دایره ای خود را نمایش دهد.

پیش بینی می شود اکثر کاربران گوشی هوشمند طراحی کنونی گجت های خود را به طرح های نوآورانه همچون Cyrcle ترجیح دهند؛ اما به هرحال شرکت آمریکایی با محصول ساختارشکن خود، توجه بسیاری از بازدیدکننده های نمایشگاه امسال لاس وگاس را جلب کرد. کمپین پیش سفارش گوشی هوشمند Cyrcle از فصل دوم سال جاری شروع می شود و علاقه مندان می توانند با پرداخت ۵۰۰ دلار، این گوشی هوشمند دایره ای را پیش خرید کنند.

مشخصات سخت افزاری گوشی دایره ای Cyrcle

  • ابعاد: ۸/۷*۷۶/۱*۱۶۳/۷
  • نمایشگر LCD با قطر ۳/۴۵ اینچ و رزولوشن ۸۰۰ در ۸۰۰ پیکسل
  • حافظه ی رم دو گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۱۶ گیگابایت
  • بلوتوث ۴/۲
  • رابط اتصال Micro-USB و USB-C
  • باتری ۲۰۰۰ میلی آمپری

لنوو از تبلت ۱۰ اینچی اسمارت تب M10‌‌ در CES 2020 رونمایی کرد

لنوو با نیم نگاهی به مقوله ی خانه های هوشنمد، از تبلت جدید ۱۰ اینچی خود با عنوان اسمارت تب M10 رونمایی کرد که می توان از آن به عنوان یک نمایشگر هوشمند مجهز به گوگل اسیستنت استفاده کرد.

به گزارش زومیت، لنوو در نمایشگاه CES 2020 از نسل جدید تبلت خود با عنوان اسمارت تب M10 رونمایی کرد؛ این تبلت لنوو را باید نسخه  ی به روزرسانی شده ای از اسمارت تب M8 خواند که سپتامبر سال ۲۰۱۹ در برلین رونمایی شد. نسخه ی جدید یا همان اسمارت تب M10 از وجود یک نمایشگر ۱۰.۳ اینچی فول  HD بهره می برد که با حاشیه های بسیار باریک ۴.۵ میلی متری بهره می برد.

لنوو برای داشتن صدایی همه جانبه از دو اسپیکر دالبی اتموس در لبه های تبلت بهره گرفته است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که باتوجه به عملکرد و کاربری تبلت ها، داشتن صدایی رسا و با کیفیت یکی از ملزومات و فاکتور های اصلی یک تبلت است.

شاید بارزترین ویژگی این تبلت را باید استند شارژی بدانیم که تبلت را در زمان اتصال به آن تبدیل به یک نمایشگر هوشمند می کند، چراکه از این طریق تبلت تبدیل به یک نمایشگر هوشمند مجهز به گوگل اسیستنت می شود؛ در این حالت می توان از تبلت به عنوان یک نمایشگر برای بررسی وضعیت آب و هوا یا کنترل خانه ی هوشمند، مشاهده ی دوربین های مدار بسته و همچنین تماشای ویدئو استفاده کرد. انتظار می رود این محصول از ابتدای سال جاری میلادی با برچسب قیمت ۱۸۹ دلاری را بازار شود.

Wacom تبلت طراحی سازگار با اندروید را رونمایی کرد

Wacom در نمایشگاه CES 2020 تبلت و قلم مخصوص طراحی جدید خود را رونمایی کرد که با ویندوز و macOS سازگار است و در کمال تعجب می تواند به دستگاه های مبتنی بر اندروید نیز وصل شود.

به گزارش زومیت، شرکت Wacom در نمایشگاه CES 2020 تبلت و قلم طراحی جدیدی معرفی کرد که ارزان ترین تبلت این شرکت محسوب می شود. این تبلت به نمایشگر ۱۳ اینچی مجهز و طبق معمول با دستگاه های مبتنی بر ویندوز و macOS سازگار است؛ اما طبق اعلام این شرکت، می تواند به دستگاه های مبتنی بر اندروید نیز وصل شود.

شرکت Wacom اعلام کرده است هنوز برنامه ای برای پشتیبانی از آیفون ندارند و این مسئله برای تبلت های اندرویدی نیز وجود دارد. تبلت  Wacom One احتمالا مورد توجه کاربران گوشی های اندرویدی قرار می گیرد که نمی خواهند برای تبلت طراحی مبلغ زیادی هزینه کنند. اپلیکیشن های تصویرگری مانند Autodesk SketchBook وجود دارند که می تواند به هنرمندان و کاربران این امکان را بدهند درحالی که به گوشی خود متصل هستند، به کار خود ادامه دهند.

درهرصورت با وجود داشتن رابط دانگل، امکان داشتن گزینه ی اضافی نیز مفید خواهد بود. متأسفانه تبلت Wacom One فقط از درگاه های HDMI و USB و مربوط به شارژ بهره می برد و همچنان از تعبیه ی درگاه USB نوع C خبری نیست. بنابراین، برای اتصال به مک بوک ها یا گوشی های اندرویدی جدید باید از رابط دانگل استفاده کرد.

نمایشگر Wacom One از پنل LCD بهره می برد و مبتنی بر رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ است و فقط از ۷۲ درصد طیف رنگ NTSC پشتیبانی می کند. همچنین، شرکت Wacom اعلام کرده است این تبلت  مناسب هنرمندان تازه کار خلاق و سازندگان محتواهای مربوط به شبکه های اجتماعی است.

تبلت Wacom One به اندازه ی آیپد است؛ اما عرض بیشتری دارد که به آن استحکام بیشتری می دهد؛ بنابراین، می توان به راحتی برای نقاشی دردسترس کودکان قرار بگیرد. این تبلت اولین محصول شرکت Wacom است که همراه با قلم طراحی نمایشگر عرضه شده است که واقعاً سبک و کاربردی و کوچک است که کاربر می تواند همه جا آن را همراه داشته باشد و به راحتی با آن کار کند. افزون بر این، اولین بار است که تبلت  Wacom One با قلم های استایلوس دیگر شرکت ها سازگاری دارد و این یعنی اگر از طراحی قلم همراه با این تبلت رضایت ندارید، می توانید از قلم استایلوس دلخواهتان بهره ببرید. تبلت Wacom One هم اکنون با قیمت ۳۹۹ دلار در وب سایت Wacom و سایر مراکز خرده فروشی مانند آمازون و Best Buy دردسترس است.

تراشه 5G مدیاتک Dimensity 800 برای گوشی‌ های میان‌ رده معرفی شد

مدیاتک، تراشه ی Dimensity 800 را به طور رسمی به عنوان اولین تراشه ی مبتنی بر 5G برای گوشی های هوشمند میان رده معرفی کرد.

به گزارش زومیت، مدیاتک قول عرضه ی محصول جدیدی را در نمایشگاه CES 2020 داده بود و اکنون سیستم روی چیپ (Dimension 800 (SoC را معرفی کرده است که به صورت ویژه برای گوشی های میان رده ساخته شده و قابلیت اتصال به شبکه 5G را برای این محصولات فراهم می کند. همچنین، مدیاتک پردازنده ی جدید خود را با فرایند ساخت هفت نانومتری تولید کرده است. شرکت مدیاتک در مراسم رونمایی این پردازنده در لاس وگاس به کاربران این وعده را داده است که نخستین گوشی های موجود در بازار مبتنی بر این تراشه پیش از پایان نیمه ی اول سال ۲۰۲۰ عرضه می شوند.

تراشه های سری Dimensity 800 با پشتیبانی از فناوری 5G و 2CC تا ۳۰ درصد پوشش گسترده تری نسبت به پلتفرم های مبتنی بر 1CC فراهم می کنند. تراشه ی Dimensity 800 از شبکه های SA و NSA با فرکانس های زیر ۶ گیگاهرتز پشتیبانی کرده و با شبکه های 2G تا 5G سازگاری دارد. این تراشه همچنین از سرویس VoNR برای مخابره ی صدا و داده در شبکه 5G پشتیبانی می کند که به معنی افزایش کیفیت مکالمه های صوتی است.

پردازنده ی دستگاه متشکل از چهار هسته ی پرقدرت کورتکس A77 با سرعت کلاک ۲ گیگاهرتز و ۴ هسته کورتکس A55 با سرعت کلاک ۲ گیگاهرتزی است. مدیاتک به صورت دقیق مدل پردازنده گرافیکی را مشخص نکرده، اما آن  را مشابه تراشه ی پرقدرت Dimensity 1000 عنوان کرده است. با این حال مشخص است که این GPU چهار هسته ای است و در کنار فناوری HyperEngine امکان اجرای بازی های باکیفیت را ممکن می سازد.

تراشه ی Dimensity 800 به طور رسمی اولین تراشه ی مبتنی بر 5G مدیاتک برای گوشی های هوشمند میان رده است.

از دیگر قابلیت های Dimensity 800 می توان به واحد پردازش هوش مصنوعی APU 3.0 اشاره کرد که با تکیه بر ۴ هسته ی پردازشی قابلیت انجام ۲/۴ تریلیون محاسبه در ثانیه را دارد. موتور پردازش تصویر این تراشه توانایی پشتیبانی از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی یا دوربین اصلی دوگانه با سنسورهای ۳۲+۱۶ مگاپیکسلی را دارد. الگوریتم های به کار رفته در این ISP قابلیت هایی نظیر فوکوس خودکار مبتنی بر هوش مصنوعی، وایت بالانس خودکار، کاهش نویز و HDR را نیز دارد.

حسگر ۴۸ مگاپیکسلی آمنی‌ ویژن با اندازه 1/1.3 اینچ برای گوشی‌ های پرچمدار معرفی شد

آمنی ویژن به تازگی حسگری جدید و ویژه برای گوشی های هوشمند رونمایی کرده است که اندازه ای معادل 1/1.3 اینچ دارد و مخصوص محصولات پرچم دار است.

به گزارش زومیت، آمنی ویژن (OmniVision) که سابقه ی درخشانی در زمینه ی تولید حسگر برای دوربین گوشی های هوشمند دارد، به تازگی حسگر بزرگ جدیدی معرفی کرده است که گفته می شود در گوشی های پرچم دار آتی استفاده خواهد شد. حسگر جدید آمنی ویژن اندازه ای 1/1.3 اینچی (بخوانید یک روی ۱/۳ اینچ) دارد و طبق ادعای این شرکت، توانایی ویژه ای به گوشی های هوشمند پرچم دار در زمینه ی عکاسی و فیلم برداری می دهد. حسگر مذکور که از آن با نام OV48C یاد می شود، هم اندازه ی حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی شناخته شده ی سامسونگ است که مدتی پیش خبرساز شد؛ با این حال، وضوح حسگر آمنی ویژن ۴۸ مگاپیکسل اعلام شده است. کمتربودن وضوح حسگر آمنی ویژن نشان می دهد این حسگر اندازه ی پیکسل ۱/۲ میکرومتر دارد. ناگفته نماند حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ از پیکسل هایی با اندازه ی ۰/۸ میکرومتر برخوردار است.

حسگر جدید آمنی ویژن از نوعی فیلتر رنگی چهار سلولی با ساختار کواد بایر (Quad Bayer) بهره می گیرد. در این شیوه از نظم دهی فیلتر رنگ، چهار پیکسل هم رنگ درکنار یکدیگر قرار می گیرند و این ساختار موجب برآورده شدن نیاز به هر دو مؤلفه ی حساسیت و وضوح بالا می شود. درکنار این موضوع، حسگر آمنی ویژن از نوعی فناوری خاص استفاده می کند که با اتکا به آن می تواند یا تصاویری با وضوح کامل ۴۸ مگاپیکسلی تحویل دهد یا اینکه با بهره گیری از تکنیک ترکیب کردن پیکسل ها (Pixel Binning) تصویری ۱۲ مگاپیکسلی تولید کند که اندازه ی ۲/۴ میکرومتر برای هر پیکسل دارد.

به لطف حسگر جدید آمنی ویژن می توان بدون اتکا به تکنیک ترکیب کردن پیکسل ها ویدئوهای 8K خلق کرد. افزون بر این قابلیت، حسگر OV48C آمنی ویژن می تواند ویدئوهای 4K را با نرخ ۶۰ فریم  بر ثانیه ضبط کند که برای تولید این نوع ویدئوها به ترکیب کردن پیکسل ها روی می آورد. حسگر جدید آمنی ویژن از ضبط ویدئو حرکت آهسته نیز پشتیبانی می کند. براساس اعلام رسمی، OV48C می تواند ویدئوهای 1080p را با نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه و ویدئوهای 720p را با نرخ ۳۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کند.

طبق گفته ی آمنی ویژن، حسگر ۴۸ مگاپیکسلی اشاره شده به فناوری اختصاصی جدیدی موسوم به پیورسل پلاس (PureCel Plus) مجهز شده است. ظاهرا از این فناوری به عنوان فناوری مشابه ایزوسل (ISOCELL) یاد می شود که در حسگرهای سامسونگ به چشم می خورد. اگر اندازه ی ۲/۴ میکرومتری برای پیکسل کافی نباشد، فناوری پیورسل پلاس به کار گرفته می شود و پیکسل های بیشتری را با یکدیگر ترکیب می کند. درضمن، حسگر جدید آمنی ویژن با همکاری تراشه ی گوشی خواهد توانست از HDR به شکل مؤثرتری بهره بگیرد و تصاویر بهتری خلق کند. افزون بر این  ، در حسگر جدید آمنی ویژن افزایش نسبت سیگنال به نویز را شاهد خواهیم بود.

حسگر OmniVision OV48C از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) هم پشتیبانی می کند و از توانایی بزرگ نمایی دیجیتال با خروجی ۱۲ مگاپیکسلی بهره می برد. آمنی ویژن تصاویری که مدعی است با این حسگر ثبت شده اند، در وب سایت رسمی خودش به اشتراک گذاشته است که به طور کلی تصاویری باکیفیت به شمار می آیند. در حال حاضر، مشخص نیست حسگر آمنی ویژن قرار است نخستین بار در کدام گوشی ها استفاده شود؛ با این حال، پیش بینی می کنیم در سال جاری میلادی از آن استفاده شود.

در حالت کلی، برای حسگرهای آمنی ویژن همچون حسگرهای ساخت سونی و سامسونگ تبلیغات و بازاریابی نمی شود، اما شرکت های گوشی ساز متعددی به همکاری تجاری با این شرکت مشغول هستند. در سال های اخیر، شمار درخور توجهی از گوشی های هوشمند از حسگرهای آمنی ویژن به عنوان دوربین اصلی یا سلفی استفاده کرده اند و موفق شده اند تصاویری خیره کننده ثبت کنند. حسگرهای ساخت آمنی ویژن به طور معمول در گوشی های پایین رده و میان رده استفاده می شود؛ با وجود این ، پیش تر شاهد استفاده از آن در گوشی های باکیفیتی نظیر ایسوس ذن فون مکس پرو ام وان (Asus ZenFone Max Pro M1) و موتورولا موتو جی ۴ پلاس (Motorola  Moto G4 Plus) بوده ایم.

ریزر کنترلر کیشی را برای آیفون و گوشی های اندروید معرفی کرد

ریزر در نمایشگاه CES 2020 کنترلر بازی دیگری را با الهام گرفتن از نینتندو سوئیچ برای گوشی های هوشمند معرفی کرد.

به گزارش زومیت، تجربه ی بازی روی گوشی های هوشمند در حال تحول است؛ صرف نظر از خیل عظیم بازی هایی که همه روزه برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS منتشر می شود، سرویس های بازی مبتنی بر کلاد مایکروسافت و گوگل به ترتیب با نام های xCloud و Stadia امکان تجربه کردن بازی های ویدئویی سطح کنسول و PC را نیز برای پلتفرم موبایل ممکن می سازند.

ریزر پیش تر کنترلر های متنوعی مانند جانگل کت و رایژو را برای بازی های موبایل معرفی کرد؛ اما این کنترلر ها همگی محدود به دستگاه های اندروید بودند. حال شرکت سازنده نمایشگاه CES را بستری مناسب برای معرفی کنترلر جدیدی موسوم به Kishi برای هر دو پلتفرم iOS و اندروید یافته است.

مطابق انتظار، کنترلر کراس پلتفرم کیشی بسیار منعطف است و برای کار با طیف وسیعی از گوشی های هوشمند مناسب خواهد بود. دو قسمت کناری کنترلر به صورت تلسکوپی از هم جدا شده و روی لبه های بالایی و پایینی گوشی سوار می شوند. هر دو نسخه ی اندروید و iOS از استیک های آنالوگ دوگانه، یک D-pad، چهار کلید رو به رویی A,B,X,Y و چهار شاسی بهره می برند و تنها تفاوتشان به نوع اتصال (USB-C برای اندروید و لایتنینگ برای گوشی آیفون) بازمی گردد.

بر اساس اعلام ریزر، کیشی در سه ماهه ی نخست ۲۰۲۰ روانه ی بازار خواهد شد و ظاهرا قیمت آن حدود ۱۰۰ دلار خواهد بود.

OtterBox اولین محافظ صفحه ضدمیکروب آیفون را به بازار عرضه می کند

محافظ های صفحه نمایش OtterBox که به زودی به بازار عرضه می شوند طبق استاندارد صنعتی ژاپن تا ۹۹/۹ درصد میکروب ها را از بین می برند.

به گزارش زومیت، OtterBox در نمایشگاه 2020 CES محافظ های صفحه نمایش جدیدی را برای گوشی های آیفون معرفی کرده است که فناوری ضد میکروب اختصاصی دارد و علاوه بر محافظت از صفحه نمایش در برابر خراش و ضربه، میکروب ها را از بین می برد. همه ی ما می دانیم که گوشی های موبایل به دلیل تماس مکرر با دست در طول روز، بسیار آلوده هستند. به عنوان مثال زمانی که سوار مترو و اتوبوس می شویم و بعد از گرفتن میله ها دست خود را روی صفحه نمایش گوشی می کشیم تمام میکروب های دست به صفحه ی موبایل منتقل می شود. سپس زمانی که با گوشی صحبت می کنیم یا با آن کار می کنیم این میکروب ها دوباره به ما منتقل می شوند. شرکت Otterbox با همکاری شرکت Corning به تازگی صفحه های محافظی را طراحی کرده است که ضدمیکروب هستند و تا ۹۹/۹ درصد میکروب ها را از بین می برند. این محافظ ها اولین محافظ صفحه نمایشی هستند که مورد تأیید آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده ی آمریکا (EPA) قرار گرفته اند. جیم پارک، مدیرعامل OtterBox می گوید:

Amplify Glass دارای فناوری ضدمیکروب اختصاصی است که رشد آلودگی های عمومی و باکتری های ناشی از تعرق را به منظور حفاظت از سطح محافظ صفحه نمایش متوقف می کند.

شرکت OtterBox اعلام کرده است که با تزریق نقره ی یونی در محافظ، به آن خاصیت ضد میکروبی داده است و این خاصیت به مرور زمان کم نمی شود. این محافظ های صفحه نمایش، براساس استاندارد صنعتی ژاپن، ۹۹/۹ درصد میکروب ها را از بین می برند؛ آزمایش ها در یک دوره ی ۲۴ ساعته در رطوبت ۹۴ درصد و شرایط عالی برای پرورش موجودات میکروسکوپی انجام شده اند.

محافظ های ضدمیکروب صفحه نمایش، حدود پنج برابر بیشتر از سایر محافظ های صفحه نمایش در برابر خراش مقاوم هستند. این محافظ ها که قرار است به زودی به بازار عرضه شوند به سادگی نصب می شوند؛ همچنین با قاب های OtterBox و جدیدترین نسل گوشی  آیفون سازگار هستند. قیمت این محصول هنوز مشخص نیست اما به زودی برای فروش در وب سایت OtterBox.com قرار خواهد گرفت.

هات اسپات پرتابل نت گیر (Netgear) اینترنت 5G موبایل را با وای فای 6 به اشتراک می گذارد

هات اسپات موبایل (قابل حمل) جدید شرکت نت گیر با نام Nighthawk M5 قادر است اینترنت موبایل 5G را ازطریق وای فای 6 به اشتراک بگذارد.

به گزارش زومیت، نت گیر (Netgear) در جریان نمایشگاه CES 2020 هات اسپات پرتابل Nighthawk M5 را با قابلیت به اشتراک گذاری اینترنت 5G ازطریق وای فای 6 معرفی کرد. روتر-هات اسپات جدید نت گیر علاوه بر این که از هر دو نوع اتصال نسل پنجم شبکه یعنی «5G باند زیر ۶ گیگاهرتز» (sub-6GHz) و «5G موج میلی متری» (millimeter-wave) پشتیبانی می کند، قادر است اینترنت را ازطریق آخرین استاندارد وای فای یعنی Wi-Fi 6 به اشتراک بگذارد.

شرکت آمریکایی سازنده ی تجهیزات شبکه، پیش از این نیز هات اسپات 5G معرفی کرده بود؛ اما مدل سال پیش در انحصار کاربران تجاری AT&T قرار داشت. نایت هاوک M5، اولین هات اسپات 5G نت گیر به شمار می رود که به صورت عمومی و برای کاربران عادی عرضه خواهد شد. M5 که برای استفاده در سناریوهای مختلف (مانند استفاده در خودرو، مسافرت و استفاده ی خانگی در شرایط قطع برق) به باتری قابل تعویض مجهز شده است، در قلب خود از مودم X55 کوالکام استفاده می کند و بنا به ادعای شرکت سازنده سرعت اتصال تا ۴ گیگابیت برثانیه را پشتیبانی خواهد کرد.

علاوه بر پشتیبانی از وای فای ۶، هات اسپات نت گیر به یک عدد پورت اترنت (Ethernet) گیگابیتی مجهز است تا کاربران کامپیوترهای شخصی بتوانند از حداکثر سرعت و پایداری بهره مند شوند. نظارت بر عملکرد مودم و تغییر تنظیمات نیز ازطریق صفحه ی لمسی تعبیه شده در قسمت جلویی هات اسپات امکان پذیر است.

مودم-روتر جدید نت گیر تا کمتر از پنج ماه دیگر به بازار عرضه می شود؛ اما قیمت دقیق آن هنوز مشخص نشده است.

پاپ ساکتس شارژر بی سیم جدید با توان ۱۵ وات معرفی کرد

شارژر بی سیم پاپ پاور هوم محصول شرکت PopSockets با قابلیت سازگاری با گوشی های سامسونگ، اپل و جعبه ی ایرپاد در CES 2020 معرفی شد.

به گزارش زومیت، شرکت پاپ ساکِتس (PopSockets) در CES 2020 از شارژر بی  سیم جدیدش به نام پاپ پاور هوم (PopPower home) رونمایی کرد. در میان این شارژر حفره ی گردی وجود دارد که به کاربران اجازه می دهد گوشی های دارای گیره  را روی شارژر قرار دهند (البته این شارژر تنها با گیره های پاپ گریپ (PopGrips)، محصول شرکت پاپ ساکت، سازگار است) پس از قرار دادن گوشی روی شارژر، پشت گوشی باید با آن تماس پیدا کند (درست مانند شارژرهای بی سیم دیگر). درصورتی که گوشی شارژ نشد، کمی آن را حرکت دهید تا درست روی آنتن شارژر قرار گیرد.

فروش شارژر بی سیم PopSockets از مدتی قبل و قبل از آغاز نمایشگاه CES در وب سایت این شرکت با قیمت ۶۰ دلار آغاز شده است. این شارژر بی سیم که با گوشی های سامسونگ و اپل و کیس بی سیم ایرپاد سازگار است و در سه رنگ سفید مات، خاکستری (mountainscape) و ابر سحابی (cosmic cloud) عرضه می شود و به گفته ی شرکت سازنده در ماه آینده در اشکال و رنگ های متنوع تری نیز آماده ی فروش خواهند شد.

امکان استفاده از این شارژر برای گوشی های دارای قاب هایی با ضخامت بیشتر از ۵ میلی  متر نیز وجود دارد. از دیگر ویژگی های این شارژر بی سیم می توان به توان ۱۵ واتی، چراغ چشمک زن LED، سیم  برق ۱٫۸ متری و قابلیت تشخیص اشیای خارجی اشاره کرد. (زمانی که اشیای فلزی یا اشیای آهنربایی درنزدیکی شارژر های بی سیم قرار داشته باشند، انرژی در حال ارسال از شارژر را جذب می کنند و دمای آن ها افزایش می یابد که می تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. بیشتر شارژرهای بی سیم ازجمله شارژر PopSockets، می توانند وجود چنین اشیایی را در نزدیکی خود تشخیص دهند و علاوه بر هشدار به کاربر، تا زمانی که این اشیا در نزدیک شارژر قرار دارد، شارژ را متوقف می کنند.)

شارژر بی سیم پاپ پاور هوم با تمام گیره های استاندارد پاپ گریپ به جز گیره های فلزی و گیره ی آینه ای پاپ گریپ قابل استفاده است. درضمن PopSockets توصیه کرده است درهنگام شارژ بی سیم گوشی ها، قاب  مخصوص نگه داری کارت های عابربانک جدا شود؛ زیرا ممکن است امواج ارسال شده از شارژر به آن ها آسیب بزند.

قیمت پاپ پاور هوم نسبت به سایر شارژرهای بی سیم دیگر کمی بیشتر است؛ اما در عوض می توانید گوشی خود را با آن سریع تر و بدون نیاز به جداکردن گیره های پاپ گریپ یا کیس گوشی، شارژ کنید؛ اما برای استفاده از شارژرهای بی سیم باید این گیره ها یا سایر گیره های مشابه را از گوشی جدا کنید. شارژر بی سیم پاپ ساکتس نیز مانند سایر شارژر های بی سیم متداول، کاملا بی سیم نیست و باید آن را به برق متصل کنید. اما دیگر نیازی به کابل شارژ و متصل کردن آن به گوشی نیست. پاپ پاور هوم از ماه فوریه در فروشگاه آمازون نیز به فروش می رسد.

شارژرهای سریع Aukey مبتنی بر فناوری GaN در CES 2020 معرفی شدند

شارژرهای سریع آکی در CES 2020 رونمایی شدند. این محصولات کوچک  تر و سریع تر و کارآمدتر از شارژرهای سریع متداول هستند و جزو سریع ترین فست  شارژر های دنیا محسوب می شوند.

به گزارش زومیت، شرکت آکی (Aukey) که یکی از شرکت های مطرح سازنده ی لوازم جانبی محسوب می شود، شارژرهای سریع جدید خود را در CES 2020 رونمایی کرد.

این فست شارژر ها که امنیا (Omnia) نام دارند، از فناوری جدیدی مبتنی بر ترکیب نیترید گالیم (GaN) ساخته شده اند. استفاده از این فناوری منحصر به فرد باعث می شود شارژرهای امنیا ابعاد کوچک تر و سرعت بیشتری نسبت به شارژرهای سیلیکونی متداول داشته باشند.

مدارهای مجتمع ایجاد شده برپایه ی نیترید گالیم نسبت به تراشه های سیلیکونی، سرعت سوئیچینگ بالاتر و صرفه جویی انرژی بیشتری دارند؛ بنابراین در صورتی که در ساخت شارژرهای کوچک از این فناوری استفاده شود، عملکرد بهتری نسبت به شارژرهای متداول خواهند داشت؛ البته فناوری GaN که هنوز کاملا جدید است، فناوری گران قیمتی محسوب می شود؛ اما به دلیل اینکه بیشتر سازندگان درحال گرایش به سمت آن هستند، قیمت های شارژرهای GaN در حال کاهش است.

ابعاد شارژرهای امنیای آکی به لطف استفاده از تراشه های GaN به میزان ۶۶ درصد کوچکتر از شارژری است که همراه با مک بوک ۱۳ اینچی (کوچک ترین لپ تاپ اپل) عرضه می شود. شارژرهای جدید با مشارکت شرکت آکی و آمنیاچیپ (Omniachip) ساخته شده و بخشی از مدار با مشارکت شرکت ناویتاس (Navitas)، شرکت پیشتاز در زمینه ی استفاده از نیترید گالیم، سفارشی سازی شده است. تمام مدل های شارژرها از استاندارد USB Power Delivery 3.0 پشتیبانی می کنند. آکی در کنفرانس مطبوعاتی خود فقط به این موضوع اشاره کرده است که شارژرهای جدیدش جزو سریع ترین شارژرهای جهان هستند. این شارژرها در انواع مختلفی عرضه می شوند که به شرح زیر هستند:

  • PA-B2: شارژر دیواری ۶۰ واتی
  • PA-B3: شارژر دیواری ۶۵ واتی دارای دو پورت (یکی از پورت ها USB-C با حداکثر توان ۱۸ وات است)
  • PA-B4: شارژر دیواری ۶۵ واتی دارای دو پورت
  • PA-B5: احتمالا شارژر دیواری ۱۰۰ واتی
  • PA-B6: احتمالا شارژر دیواری ۱۰۰ واتی دارای دو پورت

این شارژرها برای شارژ گستره ی وسیعی از دستگاه هایی که از فناوری پاور دلیوری (Power ِDelivery) پشتیبانی می کنند، قابل استفاده هستند؛ از میان این دستگاه ها می توان به گوشی پیکسل 4، لپ تاپ هایی مثل مک بوک پرو، لپ تاپ XPS 13 دل، کنسول نینتندو سوییچ و آیپدها اشاره کرد.

آکی قیمت  شارژرهای آمنیا را اعلام نکرده است؛ اما زمان عرضه مشخص شده است و این شارژرها در سه ماهه ی دوم ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

شارژر ۱۰۸ وات Satechi در نمایشگاه CES 2020 معرفی شد

شرکتی به نام ساتچی در جریان برگزاری نمایشگاه CES 2020 از شارژری جدید پرده برداری کرده است که توانی معادل ۱۰۸ وات دارد و یکی از بهترین دستگاه ها برای شارژ مک بوک پرو ۱۶ اینچ اپل به شمار می آید.

به گزارش زومیت، جدیدترین شارژر ۱۰۸ واتی ساتچی (Satechi) که می تواند چندین دستگاه را در آن واحد شارژ کند، از جوانب زیادی در دسته ی بهترین آداپتورهای شارژ قرار می گیرد. یکی از مهم ترین ویژگی های مربوط به شارژر مورد بحث این است که می تواند لپ تاپ مک بوک پرو ۱۶ اینچ اپل را با توان ۹۰ وات شارژ کند که عددی درخورتوجه به شمار می آید. عمده ی آداپتورهای شارژ که به دو درگاه USB-C مجهز شده اند، با مشکلی بسیار مهم دست و پنجه نرم می کنند. هنگام اتصال دو دستگاه به دو درگاه این نوع از شارژرها، درگاه های یادشده انرژی را به صورت برابر بین یکدیگر تقسیم می کنند. این یعنی اگر شارژری ۳۶ واتی داشته باشید، هنگام اتصال دو دستگاه به درگاه های آن، هر یک از درگاه های خروجی توانی معادل ۱۸ وات خواهد داشت. نکته ی جالب توجه درمورد شارژر ساتچی این است که با مشکل یادشده مواجه نیست.

شارژر مورد بحث از دو درگاه USB-C قدرتمند بهره می گیرد و می تواند دستگاه های مختلف را با سرعت بالایی شارژ  کند. یکی از درگاه های شارژر ساتچی دارای توان خروجی ۹۰ وات است و درگاه دوم توان ۱۸ وات را ارائه می دهد. از آن جایی که در بین دو درگاه یادشده هیچ گونه انرژی به اشتراک گذاشته نمی شود، توان خروجی آن ها در تمامی شرایط معادل همین مقدار خواهد بود. به بیانی دیگر، حتی اگر دو دستگاه را به صورت هم زمان به شارژر وصل کنید، به شرطی که دستگاه ها سازگاری لازم را داشته باشند، درگاه های خروجی توان ۸۰ و ۱۸ وات را ارائه خواهند داد. این یعنی می توانید مک بوک پرو ۱۶ اینچ را به صورت هم زمان به همراه آیفون یا آیپد به شارژر وصل کنید و در همین حین مک بوک با توان ۹۰ و آیفون یا آیپد با توان ۱۸ وات شارژ شوند. ساتچی در تولید آداپتور برق جدیدش از آلومینیوم استفاده کرده است. در ضمن این آداپتور اندازه ای جمع و جور دارد و این یعنی کاربران خواهند توانست به راحتی آن را با خود به جاهای مختلف حمل کنند.

آداپتور برق دیواری ساتچی افزون بر موارد یادشده از دو درگاه USB-A نیز بهره می گیرد و هر یک از این درگاه ها توان خروجی ۱۲ وات را ارائه می دهند که برای دستگاه های قدیمی تر بسیار مناسب است. از این درگاه ها همچنین می توان به منظور شارژ محصولاتی نظیر ساعت هوشمند اپل واچ استفاده کرد. گرچه درگاه های USB-A آداپتور ساتچی سرعت بالایی ندارند، اما در هر صورت بدون مشکل کار خواهند کرد و کاربرد زیادی به همراه خواهند داشت.

محصول مورد بحث قدرتمندترین شارژر ساتچی تا به امروز به شمار می آید و می تواند چهار دستگاه را به صورت هم زمان شارژ کند. اگر به تهیه ی آداپتور جدید ساتچی علاقه مند هستید بهتر است بدانید که فروش آن به تازگی از طریق فروشگاه رسمی این شرکت با قیمت ۸۰ دلار آغاز شده است. گرچه قیمت یادشده برای یک آداپتور شارژ کمی غیرمنطقی به نظر می رسد، اما فراموش نکنید با محصولی مواجه هستیم که می تواند نیاز شما به شارژ چندین دستگاه را برطرف کند.

ساخت باتری لیتیوم سولفور پایدار با توانایی تامین انرژی گوشی ها تا ۵ روز

دانشمندان نوع تازه ای از باتری لیتیوم سولفور با ظرفیت ذخیره سازی بالا ساخته اند که می تواند یک گوشی هوشمند را تا حداکثر ۵ روز از شارژ مجدد بی نیاز کند.

به گزارش زومیت، باتری هایی که به جای ترکیب شیمیایی معمول لیتیوم یون با لیتیوم سولفور (گوگرد) ساخته می شوند، از مدت ها پیش از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار بوده اند. هرچند این نوع باتری ها در مقایسه با باتری های موجود در دستگاه های الکترونیکی کنونی تا ۵ برابر انرژی بیشتری ارائه می دهند، مانع اصلی بر سر راه تجاری سازی آن ها طول عمر بسیار کوتاه ترشان است. اکنون، تیمی بین المللی از دانشمندان ادعا می کند که از طریق نوع جدیدی از ساختار پیوندی توانسته است بر این مشکل فائق آید. دستاورد این پژوهشگران به راندمان بی سابقه ای از شارژ / دشارژ منجر شده است که می تواند برای روزها انرژی لازم برای فعالیت یک گوشی هوشمند را تامین کند.

دکتر مَهدُخت شیبانی از دانشگاه مانش ملبورن و نویسنده ی اصلی مطالعه به خبرگزاری نیواطلس گفت: برخلاف انتظار، چالش اصلی بر سر راه پذیرش گسترده ی باتری های لیتیوم سولفور تا به امروز، این بوده که ظرفیت ذخیره سازی الکترود سولفور آنچنان زیاد است که نمی تواند استرس حاصله را تحمل کند. درعوض الکترود به همان شکلی از هم  می پاشد که احتمالا ما هنگام قرارگیری تحت استرس فرو می پاشیم.

شیبانی توضیح می دهد که این فروپاشی ناشی از استرسی است که به از هم گسیختگی اجزاء اصلی منجر می شود؛ ازجمله ماتریس کربن که مسئول رساندن الکترون ها به سولفور عایق است و اتصال دهنده ی پلیمر که این دو ماده را به هم متصل نگاه می دارد. از هم پاشیدگی این پیوند زوال سریع در عملکرد باتری را به دنبال دارد.

درنتیجه، شیبانی و تیم بین المللی پژوهشگران یافتن شیوه هایی تازه را برای حفظ این پیوند آغاز کردند. شیبانی تصمیم گرفت به جای استفاده از مواد اتصال دهنده برای تشکیل شبکه ای متراکم با فضای اندک اضافی، به «ذرات سولفور قدری فضا برای تنفس» بدهد!

باتری جدید به عامل اتصال دهنده ی سنتی متکی است؛ اما اتصال به شیوه ای متفاوت انجام شده است تا پیوندهای متصل کننده ی فوق قوی بین ماتریکس کربن و ذرات سولفور تشکیل شود. این پیوند مستحکم هم زمان با انبساط باتری حین شارژ، وجود فضای اضافی را امکان پذیر می کند.

دانشمندان از نوع جدیدی از پیوند استفاده کرده اند تا اجزای اصلی باتری های لیتیوم سولفور را حین شارژ به همدیگر متصل نگاه دارند

شیبانی می گوید: به عبارت دیگر، من شبکه ای مانند تار عنکبوت ساختم که در آن فقط حداقل مقدار از پیونددهنده بین ذرات مجاور قرار دارد و فضای افزایش یافته را برای تطبیق تغییرات در ساختار و استرس حاصله باقی می گذارد.

در آزمایش های تیم پژوهشی با باتری لیتیوم سولفور جدید، برخی نشانه های امیدوارکننده پدیدار شده است. باتری در آزمایش در طول بیش از ۲۰۰ چرخه، راندمان شارژ / دشارژ بیش از ۹۹ درصد را به نمایش گذاشت که به گفته ی شیبانی «تا آنجا که می دانیم، برای چنین الکترودهای پرظرفیتی بی سابقه است.»

باتری جدید می تواند شارژ طولانی مدت را برای گوشی ها و دیگر ابزارهای الکترونیکی به ارمغان بیاورد

به گفته ی پژوهشگران، باتری جدید آن ها می تواند به مدت ۵ روز پیوسته به یک گوشی هوشمند نیرو برساند یا به یک وسیله ی نقلیه ی برقی امکان دهد تا بیش از هزار کیلومتر را بدون شارژ مجدد حرکت کند. دانشمندان می خواهند در طول سال های پیش رو، باتری جدید را هم در خودروهای برقی و هم به عنوان گزینه ی ذخیره سازی برای انرژی خورشیدی آزمایش کنند. آن ها همچنین فناوری باتری جدیدشان را ثبت اختراع کرده اند. این باتری لیتیوم سولفور علاوه بر عملکرد بهبودیافته، هزینه ی ساخت پایین تر و تأثیر زیست محیطی کمتر را نیز در مقایسه با باتری های لیتیوم یون سنتی نوید می دهد.

متیو هیل، نویسنده ی همکار پژوهش می گوید: این رویکرد نه تنها از کارایی بالا و چرخه ی عمر طولانی حمایت می کند، بلکه تولید آن با استفاده از فرایندهای آب پایه نیز ساده و به شدت کم هزینه است و می تواند به کاهش چشمگیر تولید ضایعات خطرناک برای محیط زیست منجر شود.

تیم پژوهشی نتایج یافته های خود را در نشریه ی Science Advances منتشر کرده است.

فیسبوک پخش و انتشار ویدئوهای دیپ فیک را ممنوع کرد

با نزدیک شدن به انتخابات آمریکا، فیسبوک پخش و انتشار ویدئوهای دیپ فیک را ممنوع کرد.

به گزارش زومیت، ویدئوها و تصاویر دیپ فیک با دست کاری محتوا امکان انتشار محتوای غلط و ساختگی را مهیا می کند. همین موضوع سبب شده در آستانه ی انتخابات ایالات متحده، فیسبوک برای توقف این سبک ویدئوها دست به کار شود و پخش و انتشار ویدئوها و تصاویر دیپ فیک را ممنوع کند. فیسبوک در وبلاگ خود نوشته است حذف محتواهای مشکوک و دست کاری شده را شروع کرده است. همچنین محتواهای ویدئویی یا تصاویر طراحی شده به کمک هوش مصنوعی یا الگوریتم های یادگیری ماشین را از تمامی شبکه های اجتماعی خود حذف می کند. این محتواها ویدئوهای طنز و ویدئوهایی را شامل نمی شود که کلمات آن حذف یا اصلاح شده است.

این تغییر سیاست پیش از جلسه ی کمیته ی انرژی و تجارت مجلس نمایندگان ایالات متحده در پیش گرفته شده و در آن، قرار است مونیکا بیکرت، مدیر سیاست گذاری بین المللی فیسبوک،  درمقابل نمایندگان مجلس حاضر شود و درباره ی این قانون صحبت کند.

ممنوعیت پخش و انتشار محتوای دیپ فیک زمانی مطرح شد که ویدئو ساختگی از نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در فیسبوک بازنشر شد و کاملا شبیه به واقعیت بود. پس از این اتفاق بسیاری اعلام کردند با وجود این ویدئوها، صحت اخبار کمپین های انتخاباتی دچار شک و تردید می شود. فیسبوک بابت انتشار این ویدئو بازخواست شد؛ اما پاسخ مدیرانش این بود که انتشار ویدئو مذکور با قوانین فیسبوک هماهنگ است.

با وجود این، تلاش ها به سر انجام رسیده و ممنوعیت انتشار ویدئوهای دیپ فیک به فیسبوک آمده است؛ هرچند شامل حال ویدئو نانسی پلوسی نمی شود؛ چون گفته می شود ویدئو منتشرشده ازطریق هوش مصنوعی ساخته نشده است و تنها با چند نرم افزار ویرایش فیلم و با کنارهم چیدن سخنرانی های مختلف این سیاست مدار طراحی شده است.

ممنوعیت انتشار محتوای دیپ فیک فقط شامل حال فیسبوک نمی شود و سایر شرکت ها نیز کم کم در حال تنظیم قوانینی درباره ی منع انتشار آن هستند. توییتر ازجمله شبکه های اجتماعی است که پیش از فیسبوک در سیاست  های خود برای مقابله با دیپ فیک بازنگری کرده بود. ویدئوهای دیپ فیک در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده می تواند سرنوشت ساز باشد و به کمپین های تبلیغاتی برای ساخت ویدئوهای جعلی و تخریب سایر نامزدها کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × پنج =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *