با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در سی امین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، پانزده خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.
گوگل مپ قابلیت راهنمای صوتی دقیق را برای افراد کم بینا ارائه می کند
گوگل مپ با انتشار قابلیت جدیدی با نام راهنمای صوتی دقیق، از طریق فرمان های صوتی به افراد نابینا و کم بینا کمک می کند تا هنگام پیاده روی از مسیر خود منحرف نشده و راحت تر به آن برسند.
به گزارش زومیت، اکنون گوگل مپ به افراد کم بینا کمک می کند تا بتوانند هنگام پیاده روی راحت تر به مقصد خود برسند؛ این برنامه به طور مداوم به آن ها یادآوری می کند که در مسیر درست قرار دارند یا هشدار می دهد که آنجا یک مسیر پیاده ی شلوغ در پیش است. با استفاده از ناوبری صوتی، به این افراد می گوید که چقدر تا پیچ بعدی فاصله دارند و اگر مجبور به توقف شوند، به طور خودکار مسیر درست را نشان می دهد.
برابر اعلام سازمان بهداشت جهانی، حداقل ۲/۲ میلیارد نفر در جهان، دارای اختلال بینایی یا نابینایی هستند. واکانا سوگیاما (Wakana Sugiyama) تحلیلگر کسب وکار دفتر گوگل در توکیو که یکی از مشاوران و آزمایش کنندگان این پروژه بود، می گوید: این ویژگی به افرادی که نابینا هستند یا کم بینایی دارند، کمک می کند.
او در وبلاگ خود نوشته است:
به روزرسانی های مکرر مانند این ها نه تنها به فرد کم بینا کمک می کند تا از نقطه ی الف به نقطه ی ب برود؛ بلکه می تواند به زمانی که به تنهایی سفر می کنیم، اعتماد به نفس و اطمینان بیشتری بدهد.
سوگیاما همچنین اضافه کرد که کاربران بدون اختلال بینایی نیز می توانند از گزینه ی داشتن پیاده روی بدون استفاده از صفحه نمایش بهره مند شوند.
پستی در وبلاگ گوگل می گوید که این راهنمای دقیق، اکنون برای پلتفرم های اندروید و آی اواس در دسترس است؛ اما در حال حاضر فقط به زبان انگلیسی در ایالات متحده و به زبان ژاپنی در ژاپن، قابل استفاده است. برای فعال کردن این قابلیت، به بخش تنظیمات در گوگل مپ رفته و «Navigation» را انتخاب کنید. در پایین لیست، در زیر عنوان «Walking options»، گزینه ی «Detailed voice guidance» را پیداکرده و آن را فعال کنید.
امکان درخواست تپسی به سرویس مسیریاب بلد اضافه شد
سرویس نقشه و مسیریاب بلد اعلام کرده که کاربران این سرویس از این پس می توانند به صورت مستقیم با استفاده از بلد، از تپ سی درخواست سرویس کنند.
به گزارش زومیت، سرویس نقشه و مسیریاب بلد اعلام کرد که کاربران این نقشه می توانند از این پس با استفاده از بلد، از امکان سفارش تاکسی اینترنتی تپ سی استفاده کنند. به بیان بهتر، کاربران از طریق اپلیکیشن بلد قادر هستند تا درخواست خود را به صورت مستقیم ارائه کرده و از تپ سی سرویس بگیرند.
سرویس نقشه و مسیریاب بلد چندی پیش اعلام کرد که تعداد کاربرانش از مرز ۲/۵ میلیون کاربر عبور کرده و از این رو اضافه شدن قابلیت سفارش تاکسی اینترنتی می تواند راهگشای بسیاری از کاربران این سرویس باشد. امکان سفارش تاکسی اینترنتی از درون سرویس نقشه چیز جدیدی نیست، چراکه در نمونه های خارجی شاهد همکاری اوبر و لیفت با گوگل مپ بودیم. حال کاربران ایرانی می توانند از طریق سرویس نقشه و مسیریاب بلد از امکان سفارش تاکسی اینترنتی تپ سی بره مند شوند.
حسین حجازی در این راستا گفت: هدف از اضافه کردن این قابلیت روی بلد، پوشش کامل نیازهای کاربران بلد است. در کنار استفاده از خودرو شخصی و مسیریابی حمل و نقل عمومی، کاربران بلد می توانند نسبت به استفاده از سرویس تپ سی در بلد اقدام کنند.
چندی پیش بلد از امکان مسیریابی از طریق سرویس های حمل و نقل عمومی رونمایی کرد. با استفاده از مسیریابی با بهره گیری از سرویس حمل و نقل عمومی کاربران قادر هستند تا بدون نیاز به خودروی شخصی و با بهره گیری از اتوبوس، تاکسی و مترو به مقصد خود برسند. حسین حجازی، در پاسخ به سؤال در رابطه با اینکه آیا در آینده امکان پیشنهاد تاکسی های اینترنتی به عنوان بخشی از مسیریابی با سرویس های عمومی وجود دارد یا خیر، ضمن تأیید این موضوع اشاره کرد که استفاده از تاکسی های اینترنتی به عنوان پیشنهادی برای مسیریابی مبتنی بر سرویس های حمل و نقل عمومی جزو برنامه های آینده است.
پیکسل 4 ایکس ال و پیکسل 4 گوگل معرفی شدند
پیکسل 4 ایکس ال و پیکسل 4 پرچم داران جدید گوگل با طراحی جدید، ماژول دوربین بزرگ تر نسبت به نسل قبل و تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام هستند که معرفی شدند.
به گزارش زومیت، گوگل از مدت ها پیش اعلام کرده بود که در پی برگزاری رویدادی اختصاصی به منظور رونمایی جدیدترین دستاوردهایش در حوزه ی گوشی های هوشمند است. کنفرانس اختصاصی گوگل سر انجام برگزار شد و این شرکت گوشی های خانواده ی پیکسل ۴ را رونمایی کرد. گوشی های گوگل پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال (Google Pixel 4 XL) محصولات جدید و تازه نفسی هستند که برای رقابت با بزرگان بازار معرفی شده اند و از قابلیت های ویژه ای بهره می گیرند.
براساس اطلاعات رسمی، مدل معمولی پیکسل ۴ گوگل دارای ابعادی معادل ۱۴۷/۱ در ۶۸/۸ در ۸.۲ میلی متر و وزنی معادل ۱۶۲ گرم است. این درحالی است که مدل XL ابعادی معادل ۱۶۰/۴ در ۷۵/۱ در ۸/۲ میلی متر و وزنی معادل ۱۹۳ گرم دارد. گوشی های خانواده ی پیکسل ۴ در پنل پشتی و جلویی از شیشه ی محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده می کنند؛ در بین این دو پنل، شاهد فریمی آلومینیومی هستیم. گوشی های جدید گوگل از دو سیم کارت (نانو سیم و سیم کارت الکترونیکی) پشتیبانی می کنند و به لطف بهره مندی از گواهی IP68 مقاومت بسیار خوبی در برابر نفوذ آب و گردوغبار دارند. در واقع پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال می توانند در عمق ۱/۵ متری آب تا حداکثر ۳۰ دقیقه باقی بمانند و هیچ مشکلی برایشان پیش نیاید.
در پنل جلویی پرچم داران جدید گوگل شاهد نمایشگری OLED هستیم که از نمایش ۱۶ میلیون رنگ پشتیبانی می کند و از آن با نام Smooth Display یاد می شود. مدل معمولی خانواده ی پیکسل ۴، نمایشگری ۵/۷ اینچ دارد. این گوشی دارای نسبت نمایشگر به بدنه ی ۷۷/۵ درصد است. نمایشگر دستگاه از نسبت تصویر ۱۸/۵:۹ در کنار چگالی ۴۴۴ پیکسل در هر اینچ بهره مند است و محتوای بصری را با وضوح عالی ۲٬۲۲۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل به نمایش می گذارد. همان طور که بالاتر گفتیم، نمایشگر پیکسل ۴ از طریق شیشه ی گوریلا گلس ۵ محافظت می شود.
از طرفی پیکسل ۴ ایکس ال را داریم که از نمایشگری با پنل مشابه پیکسل ۴ معمولی اما با اندازه ای بزرگ تر (۶/۳ اینچ) بهره مند است. نمایشگر این گوشی نسبت تصویر ۱۶:۹ را با وضوح ۳٬۲۰۰ در ۱٬۸۰۰ پیکسل به نمایش می گذارد. در ضمن این نمایشگر دارای چگالی ۵۳۷ پیکسل در هر اینچ است.
در کنار موارد یادشده، نمایشگر گوشی های جدید گوگل فضای رنگی DCI-P3 را به صورت ۱۰۰ درصدی پوشش می دهند و از فناوری HDR هم پشتیبانی می کنند. این نمایشگرها از نوع نمایشگرهای همیشه روشن هستند و از رفرش ریت (نرخ نوسازی) ۹۰ هرتز بهره می گیرند تا محتوای بصری را به شکلی نرم و روان در برابر چشم کاربر به نمایش بگذارند. البته به خاطر داشته باشید که این رفرش ریت در مواقعی خاص به صورت خودکار روی ۶۰ هرتز تنظیم می شود تا مصرف باتری گوشی کاهش پیدا کند. تغییر رفرش ریت به گونه ای صورت می پذیرد که کاربر متوجه آن نخواهد شد.
موشن سنس امکان کنترل پیکسل ۴ را از طریق ژست های حرکتی فراهم می کند
گوگل در حاشیه ی بالایی گوشی های جدیدش حسگرهای ویژه ای را جای داده است که قابلیت جدیدی را با نام موشن سنس (Motion Sense) که مبتنی بر ژست های حرکتی است، به این گوشی اضافه می کنند. موشن سنس امکان کنترل گوشی های خانواده ی پیکسل ۴ را از طریق ژست های حرکتی و بدون نیاز به لمس صفحه نمایش، فراهم می کند. قابلیت موشن سنس پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال از فناوری ویژه ی گوگل با نام پروژه ی Soli بهره می گیرد.
به لطف موشن سنس خواهید توانست بدون لمس گوشی به کنترل پخش موسیقی بپردازید یا به راحتی از طریق حرکت دادن دست تان در نزدیکی نمایشگر، تماس های ورودی را رد کنید. براساس ادعای گوگل، پردازش های مربوط به موشن سنس به صورت محلی در خود گوشی اتفاق می افتند. در ضمن کاربر هر زمان که بخواهد، می تواند موشن سنس را غیرفعال کند.
حسگرهای بخش بالایی نمایشگر پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال، قابلیت دیگری را نیز به این گوشی می دهند. در واقع گوگل در پیکسل ۴، فناوری اختصاصی تشخیص چهره ی خودش را برای رقابت با فیس ID اپل معرفی کرده است. گوگل مدعی است که فناوری تشخیص چهره ی پیکسل ۴، سریع ترین فناوری تشخیص چهره در بین گوشی های هوشمند به شمار می آید.
گوشی های پیکسل ۴ همان طور که انتظارش را داشتیم از سیستم عامل اندروید ۱۰ بهره می گیرند. این گوشی ها برای پردازش وظایف مختلف از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام استفاده می کنند؛ اسنپدراگون ۸۵۵ یک سیستم-روی چیپ هشت هسته ای به شمار می آید. در واقع این تراشه دارای هشت هسته ی کرایو ۴۸۵ است که یک مورد از آن ها با فرکانس پردازشی ۲/۸۴ گیگاهرتز، سه مورد از آن ها با فرکانس پردازشی ۲/۴۲ گیگاهرتز و چهار مورد دیگر از آن ها با فرکانس پردازشی ۱/۷۸ گیگاهرتز فعالیت می کنند. در ضمن اسنپدراگون ۸۵۵ از پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۶۴۰ (Adreno 640) برای پردازش وظایف گیمینگ بهره می گیرد.
هر دو گوشی خانواده ی پیکسل ۴ به ۶ گیگابایت حافظه ی رم در کنار ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی مجهز شده اند؛ متأسفانه امکان ارتقاء حافظه ی ذخیره سازی این گوشی ها از طریق کارت میکرو SD وجود ندارد. بنابراین اگر فایل های زیادی برای ذخیره کردن دارید، بهتر است سراغ نسخه ی ۱۲۸ گیگابایتی پیکسل ۴ یا ۴ ایکس ال بروید.
یکی از مهم ترین تغییرات پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال نسبت به نسل قبل، به دوربین این گوشی ها مربوط می شود. این بار در پنل پشتی شاهد ماژول بزرگ تری هستیم. پرچم داران جدید گوگل از دو دوربین مجزا بهره می گیرند: دوربین اصلی حسگری ۱۲/۲ مگاپیکسلی با اندازه ی 1/2.55 (بخوانید یک روی ۲/۵۵) اینچ دارد و از لنزی ۲۸ میلی متری (عریض) بهره می گیرد. این دوربین دارای سایز پیکسل ۱/۴ میکرومتر و دیافراگم f/1.7 است و از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) دوال پیکسل در کنار لرزش گیر تصویر اپتیکال (OIS) پشتیبانی می کند.
طبق ادعای گوگل، پیکسل ۴ از سریع ترین فناوری تشخیص چهره در بین گوشی های هوشمند بهره مند است
دوربین دوم دستگاه، حسگری ۱۶ مگاپیکسلی دارد و از لنز تله فوتو ی ۴۵ میلی متری بهره می گیرد. این دوربین دارای سایز پیکسل یک میکرومتر است و از فوکوس خودکار تشخیص فاز دوال پیکسل در کنار لرزش گیر تصویر اپتیکال هم پشتیبانی می کند.
در ضمن این دوربین، زوم ۲ برابری را به همراه می آورد؛ طبق اطلاعات رسمی منتشرشده از سوی گوگل، این زومِ ۲ برابری، ترکیبی از زوم اپتیکال و دیجیتال به شمار می آید. پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال در پنل پشتی دارای فلاش LED دوگانه هستند و دوربین این گوشی ها از عکاسی پانوراما در کنار HDR خودکار پشتیبانی می کند. همچنین امکان ضبط ویدئوی 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه و ویدئو ی 1080p با نرخ های ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ فریم بر ثانیه از طریق دوربین اصلی گوشی های خانواده ی پیکسل ۴ وجود دارد.
در پنل جلویی دستگاه های جدید گوگل شاهد دو دوربین هستیم؛ دوربین اصلی، دارای حسگری ۸ مگاپیکسلی است و از لنز ۲۲ میلی متری (عریض) با دیافراگم f/2.0 بهره می گیرد. این دوربین دارای اندازه ی پیکسل ۱/۲۲ میکرومتر است؛ متأسفانه دوربین سلفی پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال فناوری فوکوس خودکار ندارد. دوربین سلفی دوم، یک دوربین سه بعدی مدت پرواز (3D ToF) است. دوربین سلفی پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال نیز از HDR خودکار پشتیبانی می کند و امکان ضبط ویدئوی 1080p با نرخ ۳۰ فریم برثانیه از طریق آن وجود دارد.
گوگل افزون بر اعمال تغییراتی سخت افزاری در دوربین ها، تغییرات نرم افزاری مهمی را نیز در آن ها اعمال کرده است. این بار در پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال شاهد بهبودیافتن ویژگی نایت سایت (عکاسی در شب) هستیم؛ ظاهرا این قابلیت در گوشی های جدید امکان عکاسی از آسمان شب (عکاسی نجومی) را با اکسپوژری طولانی فراهم می کند. همچنین قابلیت جدیدی تحت عنوان +Live HDR به نرم افزار دوربین اضافه شده است که پیش از پردازش عکس نهایی، به شما امکان می دهد در همان لحظه ببینید تصویرتان با فعال بودن HDR چه ظاهری پیدا می کند. به علاوه دوربین پیکسل ۴ میزبان قابلیت جدید دوال اکسپوژر (Dual Exposure) است. در کنار این ها، اسلایدر جدیدی به نرم افزار دوربین اضافه شده است که امکان تنظیم دستی سایه را فراهم می کند. گوگل همچنین می گوید که در تمامی حالات عکاسی، تعادل رنگ سفید را بهبود داده است.
پیکسل های جدید گوگل افزون بر موارد یادشده، از اسپیکر استریو در کنار میکروفونی خاص با پشتیبانی از قابلیت لغو نویز (نویز کنسلینگ) بهره می گیرند. در ضمن این گوشی ها به جک ۳/۵ میلی متری هدفون مجهز نشده اند. این گوشی ها با نسل جدید دستیار صوتی گوگل عرضه می شوند که قابلیت های بیشتری نسبت به نسل پیش دارد و هوشمندتر از قبل شده است.
گوشی های خانواده ی پیکسل ۴ گوگل دارای اپلیکیشن جدیدی با نام Recorder هستند که می تواند از طریق فناوری تشخیص گفتار گوگل، به صورت خودکار و در زمانی بسیار سریع تشخیص دهد که کاربر در حال بیان چه جملاتی است و آن جملات را یادداشت کنند. پردازش های مربوط به این اپلیکیشن نیز هیچ گونه ارتباطی به فضای ابری ندارند و به طور کامل در خود دستگاه صورت می پذیرند.
پیکسل ۴ و ۴ ایکس ال در زمینه ی اتصالات، گوشی های کاملی به شمار می آیند. این گوشی ها از Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac در کنار بلوتوث ۵ و NFC پشتیبانی می کنند. همچنین محصولات جدید گوگل دارای درگاه USB Type-C 3.1 هستند. مدل معمولی به باتری ۲۸۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز شده است و از فناوری شارژ سریع ۱۸ واتی در کنار شارژ بی سیم با استاندارد شی (Qi) پشتیبانی می کند. از طرفی مدل XL باتری ۳۷۰۰ میلی آمپرساعتی با فناوری های مشابه دارد.
گوگل پرچمداران جدیدش را در رنگ های سفید (Clearly White)، مشکی (Just Black) و نارنجی (Oh So Orange) در تاریخ ۲۴ اکتبر ۲۰۱۹ (۲ آبان ۱۳۹۸) روانه ی بازار کرد. مدل نارنجی رنگ این گوشی به صورت محدود عرضه خواهد شد. پیکسل ۴ معمولی هنگام عرضه دارای قیمت پایه ی ۷۹۹ دلار و پیکسل ۴ ایکس ال دارای قیمت پایه ی ۸۹۹ دلار خواهند بود. در ضمن مدل ۱۲۸ گیگابایتی پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال به ترتیب با قیمت ۸۹۹ و ۹۹۹ دلار به دست مصرف کنندگان خواهند رسید.
V50S ThinQ، نسخه ی 5G گوشی G8X ThinQ ال جی، معرفی شد
ال جی V50S ThinQ، نسخه ی 5G گوشی هوشمند G8X ThinQ را برای عرضه در بازار کره جنوبی معرفی کرد. قیمت این محصول ۱۱۹۹ دلار خواهد بود.
به گزارش زومیت، اواسط شهریور، ال جی G8X ThinQ را با نمایشگر دوگانه و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی رونمایی کرد. در آن زمان، گفته شده بود ال جی قصد دارد نسخه ی 5G این گوشی هوشمند را با نام V50S ThinQ در بازار محلی کره جنوبی به بازار عرضه کند. با اینکه V50S ThinQ درواقع مشخصات محصولات سری G را دارد، ال جی دستگاه جدید را به عنوان یکی از محصولات خط تولید 5G V به بازارهای محلی عرضه می کند.
گوشی ال جی V50S ThinQ با نمایشگر LG Dual Screen و قیمت ۱۱۹۹ دلار فروخته می شود. دستگاه جدید نخستین گوشی هوشمند با نمایشگر دوگانه ی ال جی است که در بازار ایالات متحده و کانادا نیز عرضه خواهد شد.
محصول جدید ال جی با تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ و ۶ گیگابایت حافظه ی رم، ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز به فناوری شارژ سریع ۲۱ واتی به بازار عرضه می شود. نمایشگر اصلی V50S ThinQ، نمایشگر ۶.۴ اینچی OLED است و نمایشگر ثانویه ای دقیقا به نمایشگر اول شباهت دارد. در پنل پشتی دستگاه نیز، نمایشگر ۲.۱ اینچی مونوکروم OLED دیده می شود که کاربران می توانند با کمک آن، اعلان ها را دریافت و از ساعت اطلاع پیدا کنند.
در پنل پشتی، ال جی V50S ThinQ به دوربین دوگانه شامل دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین ثانویه ی فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی مجهز است. گوشی هوشمند جدید ال جی قرار است با رنگ مشکی (Aurora Black) در بازار کره جنوبی عرضه شود.
وان پلاس 7T پرو به همراه نسخه مک لارن معرفی شد؛ اسنپدراگون +855 و بازگشت دوربین پاپآپ
کمتر از یک ماه پس از معرفی وان پلاس 7T در هند، وان پلاس دو گوشی جدید از خانواده ی 7T رونمایی کرد.
به گزارش زومیت، وان پلاس 7T پرو (OnePlus 7T Pro) و وان پلاس 7T پرو مک لارن ادیشن (OnePlus 7T Pro McLaren Edition) در جریان کنفرانسی در لندن معرفی شدند.
وان پلاس که زمانی به عرضه ی تنها یک مدل گوشی هوشمند در سال شهره بود، در ماه های پایانی سال ۲۰۱۹، از چهارمین عضو خانواده ی «OnePlus 7» رونمایی کرد. وان پلاس 7T Pro برخلاف انتظار، بیش از اینکه به 7T شباهت داشته باشد، به وان پلاس ۷ پرو که ۶ ماه پیش معرفی شد شباهت بیشتری دارد. پرچم دار جدید وان پلاس به صفحه نمایش ۶/۶۷ اینچی AMOLED با رزولوشن ۳۱۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز مجهز شده است. درحالی که صفحه نمایش 7T پرو دقیقا مشابه ۷ پرو است، پردازنده ی دستگاه به اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس ارتقاء پیدا کرده است. وان پلاس قصد دارد گوشی جدید خود را فعلا تنها در یک مدل مجهز به ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی عرضه کند.
در قسمت پشتی دستگاه شاهد آرایش آشنای دوربین سه گانه با چینش خطی عمودی در قسمت میانی هستیم. دوربین اصلی ۷ تی پرو از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX586 با دیافراگم f/1.6 و لرزشگیر اپتیکال و الکترونیکی (OIS و EIS) استفاده می کند. دوربین اولتراواید گوشی ۱۶ مگاپیکسلی است و با دیافراگم f/2.2 زاویه ی دید ۱۱۷ درجه ای فراهم می کند. درنهایت دوربین سوم مجهز به لنز تله فوتو است، از دیافراگم f/2.4 و حسگر ۸ مگاپیکسلی استفاده می کند و مانند دوربین اصلی به لرزشگیر اپتیکال مجهز است. دوربین سلفی 7T پرو که مانند دوربین 7 پرو داخل ماژول پاپ آپ قرارگرفته است، با دیافراگم f/2.0 رزولوشنی برابر با ۱۶ مگاپیکسل ارائه می دهد و به لرزشگیر الکترونیکی مجهز شده است.
حالت ماکرو، فیلم برداری سوپر اسلوموشن ۹۶۰ فریمی و لرزشگیری هیبریدی از جمله قابلیت های جدید دوربین وان پلاس 7T پرو است
قابلیت تصویربرداری در شب وان پلاس با نام Nightscape، برای استفاده در دوربین فوق عریض گوشی بهینه شده و علاوه بر این، حالت جدید ماکرو و فیلم برداری فوق آهسته با سرعت ۹۶۰ فریم برثانیه به مجموعه حالات تصویربرداری و فیلم برداری دوربین اضافه شده است. از دیگر بهبودها در بخش دوربین می توان به لرزشگیری هیبریدی با استفاده از دو لرزشگیر اپتیکال (OIS) و الکترونیکی (EIS) اشاره کرد.
باتری وان پلاس 7T پرو با ظرفیت ۴۰۸۵ میلی آمپر ساعت، به لطف استفاده از فناوری Warp Charge 30T در ۳۰ دقیقه تا ۷۰ درصد و در کمتر از یک ساعت کاملا شارژ می شود. از دیگر ویژگی های مهم وان پلاس 7T پرو می توان به استفاده از فضای ذخیره سازی فوق سریع UFS 3.0، بازشدن قفل با استفاده از تشخیص چهره، حسگر اثر انگشت تعبیه شده زیر نمایشگر، اندروید ۱۰ و سیستم عامل OxygenOS 10.1، اسپیکرهای استریو و پشتیبانی از دالبی اتمس اشاره کرد.
وان پلاس 7T پرو (۱۷ اکتبر – ۲۵ مهر) با قیمت ۶۹۹ پوند ابتدا راهی بازار انگلیس، اروپا، چین و هند شد. هنوز خبری از قیمت این گوشی در دیگر بازارها و زمان عرضه ی جهانی آن در دست نیست.
وان پلاس 7T پرو مک لارن ادیشن
وان پلاس همچنین در دومین همکاری خود با خودروساز نام آشنای انگلیسی، وان پلاس 7T پرو مک لارن ادیشن را نیز رونمایی کرد. نسخه ی مک لارن مشکی براق است و می توان رده هایی از رنگ «نارنجی پاپایا» (papaya orange) در آن دید. وان پلاس همچنین این نسخه ی محدود از پرچمدار خود را با بسته بندی متفاوتی عرضه خواهد کرد. جعبه ی نسخه ی مک لارن بافتی شبیه به فیبر کربن خواهد داشت و متعلقات درون آن در لایه ای از آلکانترا محافظت می شوند. ازلحاظ نرم افزاری، وان پلاس 7T پرو مک لارن ادیشن از تم اختصاصی تیره، تصویر پس زمینه و آیکون های متفاوتی نسبت به 7T پرو استفاده می کند.
نسخه ی مک لارن وان پلاس 7T پرو که تنها ۱۰۰ پوند از نسخه ی معمولی گران تر است، علاوه بر تفاوت ظاهری و بسته بندی لوکس، به ۱۲ گیگابایت رم مجهز شده است.
ریل می X2 پرو با نمایشگر 90 هرتزی OLED و تراشه اسنپدراگون 855 پلاس معرفی شد
ریل می ایکس ۲ پرو با نمایشگر ۹۰ هرتزی OLED، تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس و دوربین چهارگانه ی ۶۴ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال معرفی شد.
به گزارش زومیت، پس از مدت ها انتظار و همان طور که انتظار می رفت، گوشی هوشمند پرچم دار ریل می ایکس ۲ پرو (Realme X2 Pro) معرفی شد. مشخصات گوشی اوپو ریل می ایکس ۲ پرو نشان می دهد که تفاوت بسیاری از نظر مشخصات با ریل می ایکس ۲ دارد. اوایل مهرماه، ریل می X2 با تراشه اسنپدراگون 730G، دوربین ۶۴ مگاپیکسلی و فناوری شارژ ۳۰ واتی VOOC 4.0 معرفی شد.
با معرفی دستگاه جدید، ریل می به رقابت با پرچمدارانی همچون آنر، شیائومی و وان پلاس خواهد رفت. ریل می ایکس ۲ پرو از نمایشگر ۶/۵ اینچی ۹۰ هرتزی Super AMOLED با رزولوشن +1080 پیکسل بهره می برد. گوشی هوشمند جدید از استاندارد +HDR10 و فضای رنگی گسترده ی DCI P3 پشتیبانی می کند.
ریل می ایکس ۲ پرو با بهره مندی از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر که می تواند دستگاه را در مدت زمانی کمتر از ۰/۳۲ ثانیه قفل گشایی کند، به بازار عرضه می شود. درنظر داشته باشید که حسگر اثر انگشت ریل می X2 در عرض ۰/۳۶ ثانیه قفل دستگاه را باز می کند. گوشی هوشمند جدید از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس بهره می برد که یکی از سریع ترین پردازنده های موجود اندرویدی محسوب می شود.
تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس ازطریق محفظه ی بخار و به کمک ورق گرافیتی خنک شده و به گسترش یکنواخت گرما کمک می کند. باتوجه به اینکه گوشی هوشمند جدید مجهز به HyperBoost ۲ .0 است، درنتیجه مدت زمان تأخیر کمتر و نرخ تازه سازی بیشتری دارد و برای بازی مناسب است. از سوی دیگر Touch Boost 2 .0 میزان پاسخگویی به لمس را حدود ۳۵ درصد افزایش می دهد.
ریل می ایکس ۲ پرو با ظرفیت حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی UFS 2 .1 به بازار عرضه خواهد شد؛ البته ممکن است نسخه ی دیگری با رم ۸ گیگابایت و حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایت یا حتی نسخه ی دیگری با رم ۱۲ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت با استاندارد سریع تر UFS 3.0 به بازار عرضه شود. گوشی هوشمند جدید ریل می فاقد اسلات microSD بوده و درنتیجه ظرفیت حافظه ی داخلی برای این گوشی هوشمند حائز اهمیت است.
پنل پشتی ریل می X۲ Pro مجهز به دوربین چهارگانه شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و حسگر بزرگ سامسونگ GW1 سامسونگ (1.72 /1 اینچی) با دیافراگم f/1.8 و ۰/۸ میکرومتری است. دستگاه از آرایه ی فیلتر رنگ Quad Bayer بهره می برد و می تواند خروجی ۱۶ مگاپیکسلی ارائه بدهد که در صورت تمایل کاربران می توانند رزولوشن بالاتری را در اختیار داشته باشند.
کاربران می توانند در دستگاه جدید ریل می از نسخه ی جدید اختصاصی حالت شب Nightscape 2 .0 مبتنی بر هوش مصنوعی و چند فریمی برای کاهش نویز، خیرگی چشم و لرزش دست توسعه یافته استفاده کنند. دوربین ثانویه ی پنل پشتی دستگاه، ۱۳ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم ۲ برابری است. دوربین اصلی و ثانویه ی ریل می ایکس ۲ مجهز به سیستم لرزش گیر OIS نیستند؛ با وجود این برای تصویربرداری ویدئویی، سیستم تثبیت کننده ی الکترونیکی وجود دارد که در حالت 4K کار می کند.
سومین دوربین پنل پشتی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه ی دید ۱۱۵ و پیکسل های نسبتاً بزرگ ۱/۴ میکرومتری و PDAF با حالت اختصاصی ماکرو (حداقل فاصله فوکوس فقط ۲/۵ سانتی متر یا یک اینچ) است. این دوربین می تواند تصاویر ویدئویی اسلوموشن را با رزولوشن ۷۲۰ پیکسل با نرخ ۹۶۰ فریم در ثانیه تصویربرداری کند.
چهارمین و درنهایت آخرین دوربین این گوشی هوشمند، حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی است که برای کمک به تصویربرداری دوربین اول برای تقویت کنتراست تصویر به کار گرفته می شود. ریل می ایکس ۲ پرو مجهز به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با پیکسل های ۱/۰ میکرومتری و آرایه ی فیلتر رنگ Quad Bayer همانند دوربین پنل پشتی است. دوربین سلفی نیز از حالت Nightscape بهره می برد و مجهز به EIS برای تصویربرداری ویدئویی است.
گوشی هوشمند جدید ریل می با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و جدیدترین فناوری شارژ سریع ۵۰ واتی SuperWOOC به بازار عرضه می شود. ریل می وعده داده که فناوری شارژ جدید می تواند در عرض ۳۰ دقیقه باتری دستگاه را تا ۸۰ درصد شارژ کند که در مقایسه با فناوری شارژ ۳۰ واتی وان پلاس از سرعت بالاتری برخوردار است. درنظر داشته باشید، فناوری شارژ سریع دستگاه جدید ریل می از استانداردهای USB Power Delivery و Qualcomm QuickCharge بهره می برد؛ درنتیجه از این حیث نیز کار را برای کاربران در خرید پاوربانک و شارژر های اضافی بسیار ساده تر می کند.
پنل جلویی و پشتی ریل می ایکس ۲ پرو با گوریلا گلس ۵ پوشانده شده و دستگاه مجهز به قاب فلزی است. دستگاه جدید در چهار رنگِ آبی اقیانوسی (Ocean Blue)، نقره ای (Midnight Silver) و دو نسخه ی Master Edition با رنگ های قرمز و خاکستری به بازار عرضه خواهد شد.
ایکس ۲ پرو مجهز به موتور خطی Tactile یعنی Tactile Linear Motor برای پاسخ دهی بهتر هپتیک در بازی است. ریل می اعلام کرده که دستگاه جدید نخستین گوشی هوشمندی است که از اسپیکرهای دوگانه Ultra-Linear بهره می برد که از Dolby Atmos و همچنین صدای Hi-Res را پشتیبانی می کند. ریل می ایکس ۲ پرو از تاریخ ۱۸ اکتبر در چین به بازار عرضه شد. قیمت نسخه ی دستگاه با رم ۶ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی ۳۸۰ دلار (۳۴۵ یورو) و نسخه ی با رم ۸ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی برابر با ۴۱۰ دلار (۳۷۰ یورو) است. نسخه ی دیگری با ظرفیت حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت با قیمتی برابر ۴۶۵ دلار (۴۲۵ یورو) به فروش خواهد رسید.
نسخه ی Master Edition با رم ۱۲ گیگابایتی و حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و با قیمت مشابه نسخه ی معمولی به بازار عرضه می شود. ریل می قصد دارد برای مدت زمان محدودی تمامی نسخه های دستگاه جدید خود را با تخفیف ۱۵ دلار (۱۲ یورو) به فروش برساند.
اوپو رینو ایس با قابلیت شارژ ۳۰ دقیقه ای رونمایی شد
شرکت چینی اوپو، رینو ایس، پرچم دار جدید خود را به طور رسمی معرفی کرد. این گوشی از فناوری جدید شارژ سریع ۶۵ واتی بهره می برد.
به گزارش زومیت، رینو ایس، پرچم دار جدید شرکت اوپو به طور رسمی رونمایی شد. این گوشی، از بسیاری جهات بهترین گوشی تولیدشده ی شرکت چینی اوپو به شمار می رود.
رینو ایس از نظر مشخصات شباهت بسیار زیادی به 7T، محصول جدید شرکت وان پلاس دارد. پردازنده ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس، صفحه ی نمایشگر ۱۰۸۰ ۶/۵ اینچی با بریدگی قطره ای شکل و نرخ رفرش ۹۰ هرتز، قطعات سخت افزاری اصلی این گوشی را تشکیل می دهند. پرچم دار جدید اوپو از یک دوربین ۴ گانه بهره می برد. دوربین اصلی گوشی حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX585 ساخت شرکت سونی دارد و از قابلیت های فوکس خودکار با تشخیص فاز، لرزش گیر اپتیکال تصویر و لرزش گیر الکترونیکی تصویر برخوردار است. علاوه بر این دوربین، شاهد یک حسگر ۸ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۱۶ درجه، یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم 5x هیبریدی اپتیکال و 20x دیجیتال و یک حسگر ۲ مگاپیکسلی هستیم. دوربین سلفی این دستگاه هم ۱۶ مگاپیکسل است و قابلیت فعال شدن با حرکت گوشی به سمت صورت را دارد.
خاص ترین ویژگی این گوشی، استفاده از فناوری شارژ سریع است. اوپو پیش از این هم با گوشیفایند ایکس مدل لامبورگینی، پیشتاز استفاده از این فناوری بود اما فناوری شارژ سریع ۶۵ واتی به کار رفته در رینو ایس یک قدم رو به جلوی دیگر به شمار می رود.
باتری ۴ هزار میلی آمپری دو سلولی به کاررفته در رینو ایس در مدت زمان ۳۰ دقیقه از صفر درصد، به طور کامل شارژ می شود. اوپو می گوید تنها با ۵ دقیقه اتصال گوشی به برق می توانید دو ساعت از آن استفاده کنید.
شیائومی و ویوو پیش از این راه هایی برای شارژ سریع تر باتری های ۴ هزار میلی آمپری ارائه کرده بودند اما هیچ کدام از آن ها محصولی که از این فناوری استفاده کند به بازار عرضه نکرده اند. اوپو همچنین اعلام کرد، به لطف استفاده از فناوری GaN، شارژر ۶۵ واتی رینو ایس، کوچک ترین شارژر موجود در بازار است.
تنها با ۵ دقیقه شارژ کردن رینو ایس می توانید ۲ ساعت از این گوشی استفاده کنید
رینو ایس همچنین برای مواقعی که کاربر به شارژر اورجینال دسترسی ندارد، امکان استفاده از درگاه USB-C و قابلیت شارژ سریع کوالکام را هم پشتیبانی می کند.
براساس اعلام اوپو، رینو ایس ابتدا تنها در بازار چین عرضه خواهد شد. این گوشی با رم ۸ گیگابایت و ظرفیت ۱۲8 گیگابایت، به قیمت حدود ۴۲۰ دلار و با رم ۱۲ گیگابایت و ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت به قیمت حدود ۵۳۰ دلار فروخته خواهد شد.
قرار است یک نسخه ی ویژه به نام Mobile Suit Gundam با ۸ گیگابایت رم و ظرفیت ۲۵۶ و قیمت حدود ۵۰۵ دلار هم به بازار عرضه شود. زمان دقیق عرضه ی جهانی این گوشی هنوز اعلام نشده است.
ردمی 8 با دوربین دوگانه، اسنپدراگون ۴۳۹ و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت رونمایی شد
ردمی ۸ میان رده ی مقرون به صرفه ی جدید چینی ها است که درکنار قابلیت های هیجان انگیز و باتری قدرتمند، قیمت رقابتی را ارائه می کند.
به گزارش زومیت، درست دو هفته پس از معرفی ردمی ۸ ای، ردمی از گوشی جدید خود با نام ردمی ۸ رونمایی کرد. چینی ها در میان رده ی جدید خود تقریبا همان مشخصات فنی ردمی ۸ ای را حفظ کرده اند؛ با این تفاوت که این بار شاهد قرارگیری سخت افزار یادشده در کالبدی شیشه ای با طراحی Aura Mirror شیائومی هستیم که جلوه ی جذاب و بالارده ای را به دستگاه می بخشد.
برای معرفی گوشی شیائومی ردمی ۸ ابتدا از قسمت جلویی دستگاه و صفحه نمایش شروع می کنیم؛ جایی که نمایشگر ۶/۲۲ اینچی +HD با پنل IPS LCD و بریدگی صفحه نمایش قطره ای عرض اندام می کند. صحبت از بریدگی شد؛ خوب است به دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی دستگاه با گشودگی f/2.0 اشاره کنیم که اگرچه کیفیت چندان بالایی را ارائه نمی کند، اما در حد و اندازه های خود عملکرد راضی کننده ای دارد. در قسمت پشتی دستگاه نیز دوربین دوگانه ای با چیدمان عمودی قرار گرفته که حسگر Sony IMX 363 با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل و گشودگی دیافراگم f/2.0 وظیفه ی ثبت تصاویر اصلی را برعهده دارد و حسگر ثانویه نیز با کیفیت ۲ مگاپیکسلی اطلاعات مربوط به عمق تصویر را استخراج می کند.
خوشبختانه تولیدکننده در این دستگاه از هوش مصنوعی نیز برای تشخیص سوژه در ۳۳ سناریو مختلف بهره گرفته تا شاهد تنظیمات اختصاصی برای شرایط خاصی نظیر عکس برداری از گیاهان، حیوانات و… باشیم. نکته ی جالب توجه درباره ی هوش مصنوعی دوربین ردمی ۸ اینکه، تنها ۶ سناریو از ۳۳ سناریوی درنظر گرفته شده به کشور هند اختصاص دارند؛ موضوعی که اهمیت بازار هند را برای ردمی نشان می دهد. از دوربین هم که بگذریم، به حسگر اثر انگشت می رسیم که درست در پایین دوربین اصلی دستگاه قرار گرفته است و وظیفه ی احراز هویت را برعهده دارد.
مغز متفکر ردمی ۸ پردازنده ی اسنپدراگون ۴۳۹ است که توسط شرکت آمریکایی کوالکام به تولید رسیده و برای استفاده در بازار گوشی های میان رده به کار گرفته می شود. این تراشه توسط ۴ گیگابایت حافظه رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی همراهی می شود. وظیفه ی تأمین انرژی مورد نیاز سخت افزار یادشده برعهده ی باتری قدرتمند ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی خواهد بود که خوشبختانه از فناوری شارژ سریع ۱۸ واتی نیز پشتیبانی می کند؛ با این حال، تولیدکننده به صورت پیش فرض آداپتور ۱۰ واتی را در جعبه قرار می دهد و درصورت تمایل، کاربر باید هزینه ی خرید آداپتور را جداگانه پرداخت کند.
از دیگر موارد مهم می توان به رادیو FM بی سیم، جک ۳/۵ میلی متری هدفون، IR Blaster و گواهی P2i به معنای مقاومت در برابر پاشش افشانه ای مایعات روی دستگاه اشاره کرد.
ردمی ۸ در سه رنگ آبی کبود، مشکی عقیق و قرمز یاقوتی در دسترس قرار خواهد گرفت. قیمت نسخه ی ۳ گیگابایتی با ۳۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی ۱۱۲ دلار و ۴ گیگابایتی با ۶۴ گیگابایت حافظه ۱۲۶ دلار خواهد بود. فروش دستگاه از نیمه شب ۲۱ مهرماه در هند آغاز شد. طبق برنامه ریزی ها، دستگاه در بازار اوکراین نیز با برچسب قیمت ۱۸۱ دلاری برای مدل بالارده قابل خرید خواهد بود.
تبلت جدید آمازون Fire HD 10 با قیمت ۱۴۹ دلار معرفی شد
آمازون با معرفی تبلت Fire HD 10 ،Fire HD 10 Kids Edition و Kindle Kids Edition سبد محصولات خود را گسترده تر کرد.
به گزارش زومیت، آمازون تنها چند هفته پس از معرفی محصولات گروه اکو، دوباره محصولاتی از نوع تبلت را به مجموعه ی خود اضافه کرد. نسخه ی جدید تبلت آمازون فایر HD ۱۰، با پردازنده ای سریع تر، عمر باتری طولانی تر و برای اولین بار، درگاه شارژ USB تایپ C نسبت به نسخه ی قبلی به روز شده است. این تبلت در دو نمونه ی معمولی و مخصوص کودکان عرضه می شود؛ اما همچنان فناوری دو دستگاه یکسان است. مشخصات اصلی این تبلت، صفحه نمایش لمسی ۱۰/۱ اینچی دارای کیفیت FHD، پردازنده ی به روزشده ی ۸ هسته ای، ۲ گیگابایت رم و ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی است که می توان با کارت میکرو اس دی آن را افزایش داد.
آمازون عمر باتری را نسبت به نسخه ی قبلی ۲ ساعت افزایش داده و به دوام ۱۲ ساعته رسانده است. این تبلت به لطف درگاه یو اس بی تایپ C خود می تواند در عرض ۴ ساعت به طور کامل شارژ شود. جایگزینی درگاه Micro USB که در نسخه ی قبلی وجود داشت، مسلماً هیجان انگیزترین تغییر در این تبلت است. این تبلت اولین دستگاه آمازون با درگاه USB-C برای شارژ کردن است و امید را به ما می دهد که می توانیم کنار گذاشتن Micro USB را در محصولات آینده ی این شرکت ببینیم.
ازنظر نرم افزاری، این تبلت، FireOs را بر پایه ی اندروید ۹ اجرا می کند و کلیه ی قابلیت های نسخه ی قبلی مانند الکسا هندزفری (باید به صورت دستی فعال شود) را با خود به همراه دارد. آمازون همچنین قابلیت تصویر در تصویر را اضافه کرده که باعث کوچک تر کردن برنامه های ویدئویی خاص می شود؛ بنابراین می توان حین استفاده از برنامه های دیگر مانند تقویم، برنامه ی یادداشت ها و دیگر برنامه ها، محتوای ویدئویی را تماشا کرد. این قابلیت توسط برنامه های ویدئویی محدودی پشتیبانی می شود که آمازون پرایم ویدئو (Amazon Prime Video) و نتفلیکس ازجمله ی آن ها هستند.
نسخه ی Kids Edition تبلت فایر، دارای همان رابط کاربری تبلت های موجود آمازون برای کودکان است و استفاده از آن را برای کودکان ساده تر و آسان تر می کند. این تبلت همچنین با یک کیف مناسب کودک، گارانتی قابل تمدید و یک سال استفاده ی رایگان از سرویس Free Time Unlimited عرضه می شود.
آمازون طی سال ها، قابلیت های زیادی به فری تایم آنلیمیتد اضافه کرده و همچنان به این کار ادامه می دهد. سرویسی برای به اشتراک گذاری محتوا مخصوص کودکان با هزینه ی ۴/۹۹ دلار ماهانه (۲/۹۹ در ماه برای اعضای پرایم) شامل هزاران برنامه ی نمایشی، فیلم، کتاب، کتاب صوتی و رسانه هایی که کودکان بدون نیاز به والدین و فیلترکردن محتوای نامناسب می توانند از آن ها استفاده کنند.
علاوه بر در دسترس بودن فری تایم آنلیمیتد روی تبلت های فایر مخصوص کودکان، آمازون این سرویس را روی استیک فایر تی وی (Fire TV Sticks) نیز آورده است. این بدان معنا است که کودکان علاوه بر تماشای نمایش و فیلم از طریق این سرویس، می توانند از محتوای پرایم ویدئو و محتوایی که والدین از مجموعه ی شخصی خود برای آنان مناسب می دانند، استفاده کنند. همه ی این موارد در تلویزیون هایی که استیک فایر تی وی به آن ها متصل شده است، قابل دسترس خواهند بود.
کیندل کودکان
آمازون از کیندل جدید مخصوص کودکان نیز رونمایی کرد. آمازون بر این عقیده است که ممکن است والدین دستگاهی اختصاصی بخواهند که هم کودکان را ترغیب به کتاب خوانی کند و هم هزاران کتاب مناسب کودکان درون خود داشته باشد. این کیندل جدید نبوده و همان نسخه ی ۸۹ دلاری است که آمازون چند ماه پیش آن را به روز کرد. متأسفانه این دستگاه مانند هر کیندل دیگری از طریق Micro USB شارژ می شود.
مانند نسخه ی کیدز ادیشن تبلت فایر، کیندل کیدز ادیشن (Kindle Kids Edition) نیز از رابط کاربری برخوردار است که محتوای مخصوص کودکان را فیلتر می کند. اگر فری تایم آنلیمیتد داشته باشید، هزاران کتاب از طریق این سرویس در اختیار کودکتان خواهد بود. هرچه کودک مطالب بیشتری مطالعه کند، نرم افزار، کتاب هایی که ممکن است او بیشتر دوست داشته باشد را جلوتر قرار می دهد و مطالعه ی بعدی را آسان تر می کند.
آمازون همچنین قابلیت های نرم افزاری جدیدی را برای کودکان در نظر گرفته است که به آن ها در خواندن بهتر کمک می کند؛ مثلاً کودکان بسته به دفعاتی که مطالعه می کنند و کتاب هایی که می خوانند، می توانند نشان مطالعه دریافت کنند. قابلیت دیگر، تعریف سریعی از کلمات چالش بر انگیز را بین سطور قرار می دهد؛ این بدان معنی است که کودکان برای یافتن آن ها نیازی به لمس صفحه ندارند. با وجود این، کودکان می توانند با لمس یک کلمه، کارت فرهنگ لغت کامل آن را همراه با تعریف، تلفظ و اطلاعات بیشتر مشاهده کنند. با انجام این کار، آن کلمه به فهرست واژگان اضافه شده و به طور خودکار یک فلش کارت دیجیتالی برای آن ایجاد می شود؛ بنابراین کودکان می توانند کلماتی که برای یادگیری بیشتر به آن ها نیاز دارند را به راحتی مرور کنند.
تغییرات نرم افزاری به کودکان برای مطالعه ی بهتر کتاب هایی که علاقه دارند، کمک خواهد کرد
ممکن است طراحی یک کیندل مخصوص کودکان امری زائد به نظر برسد؛ اما تغییرات نرم افزاری می تواند به کودکان برای یافتن کتاب هایی که علاقه دارند و بیشتر می خوانند، کمک کند. همچنین کیندل مخصوص کودکان، حواس پرتی که یک تبلت فایر دارد را حذف می کند؛ کودکان نمی توانند در دستگاهی که فقط مخصوص مطالعه ساخته شده، بازی کنند یا فیلم تماشا کنند.
با این حال، چنین وسیله ای به آمازون این اجازه را می دهد تا سرویس فری تایم آنلیمیتد را در دستگاه دیگری به کار بگیرد. هر دستگاه کیندل کیدز ادیشن با یک سال خدمات رایگان ارائه می شود؛ بنابراین، اگر کودکی عاشق کتابخانه ای باشد که نوک انگشتش قرار دارد، والدین او ممکن است پس از پایان سال اول برای خرید اشتراک دوباره هزینه کنند.
تمام دستگاه های جدید از تاریخ ۳۰ اکتبر (۸ آبان) عرضه شدند.
فایر HD ۱۰ اینچی جدید ۱۴۹ دلار قیمت دارد؛ درحالی که نسخه ی کیدز ادیشن، با کیف مخصوص، ضمانت طولانی و یک سال فری تایم آنلیمیتد، قیمتی ۱۹۹ دلاری دارد. باندل جدید کیندل کیدز ادیشن نیز ۱۰۹ دلار قیمت خواهد داشت.
Nomad شارژر بی سیم Base Station Pro را معرفی کرد
بیس استیشن پرو (Base Station Pro) نام شارژر بی سیم جدید شرکت Nomad است که قابلیت هایی شبیه پد شارژ بی سیم لغو شده ی ایرپاور اپل دارد.
به گزارش زومیت، چند سال پیش، اپل از تولید پد شارژ بی سیم مخصوصی با نام ایرپاور (Airpower) خبر داده بود. زمان زیادی از معرفی اولیه ی این گجت گذشت؛ اما هیچ گاه به صورت رسمی معرفی و به بازار عرضه نشد. شایعات ضد و نقیضی در این زمینه شنیده می شد تا اینکه در فروردین ۱۳۹۸، اپل در اطلاعیه ای رسمی از توقف تولید ایرپاور خبر داد. بدون شک ایرپاور یکی از مهم ترین شکست های اپل تابه امروز به شمار می آید.
شرکت های زیادی به دنبال اعلام خبر لغو ساخت ایرپاور سعی کردند با تولید محصولاتی مشابه، توجهات را به سمت خود جلب و خلأ به وجود آمده را پر کنند. این شرکت ها محصولات مختلفی را معرفی و عرضه کرده اند که هیچ یک نتوانسته اند ویژگی هایی دقیقا مشابه ایرپاور ارائه دهند. جدیدترین شرکتی که در این مسیر قدم برداشته، Nomad است. این شرکت چند روز پیش پد شارژ بی سیم بیس استیشن پرو را رونمایی کرد؛ شارژری که گفته می شود همچون ایرپاور، شارژر بی سیم همه کاره ای به شمار می آید. درواقع ظاهرا Nomad توانسته از پسِ انجام کاری بربیاید که اپل نتوانسته بود آن را انجام دهد.
ایرپاور ویژگی های جالب زیادی داشت؛ اما آنچه بیشتر از همه جلب توجه می کرد، این بود که اپل مدعی شد این پد شارژ بی سیم می تواند هر نوع دستگاهی را شارژ کند و فقط به گوشی یا ساعت محدود نیست. درضمن، کاربر مجبور نبود دستگاهش را در جایگاه خاصی قرار دهد و تمام سطح پد امکان شارژدهی داشت. کاربر می توانست به راحتی سه دستگاه را به صورت هم زمان روی پد قرار دهد تا شارژ شوند. Nomad می گوید در پد شارژ بیس استیشن پرو توانسته به چنین قابلیتی دست پیدا کند.
بیس استیشن پرو از ۱۸ سیم پیچ القایی بهره مند است
پدهای شارژ بی سیم از القای الکترومغناطیسی به منظور شارژ دستگاه ها استفاده می کنند. هم دستگاه مقصد و هم پد شارژر سیم پیچ های خاصی دارند. سیم پیچ موجود در پد جریان الکتریکی را دریافت و میدانی الکترومغناطیسی ایجاد می کند. میدان یادشده باعث ایجاد جریان الکتریکی در سیم پیچ موجود در دستگاه می شود تا فرایند شارژ باتری آغاز شود.
پدهای شارژ بی سیمی که بتوانند سه دستگاه را شارژ کنند، معمولا سه سیم پیچ دارند و کاربر باید دستگاهش را در منطقه ی خاصی از سطح پد قرار دهد؛ اما پد شارژ بی سیم بیس استیشن پرو ۱۸ سیم پیچ دارد که باعث می شود تمام سطح آن توانایی شارژدهی را داشته باشد. ظاهرا Nomad برای دستیابی ۱۸ سیم پیچ، با شرکتی به نام Aira همکاری تجاری کرده است تا از فناوری شارژ بی سیم ویژه ی این شرکت با نام FreePower بهره بگیرد. درواقع، بیس استیشن پرو به لطف بهره مندی از این فناوری می تواند بفهمد دستگاهتان را در کجای سطح پد شارژ بی سیم قرار داده اید.
بیس استیشن پرو به طور کلی از جوانب مختلف شباهت زیادی به دیگر پدهای شارژ بی سیم شرکت Nomad دارد. این پد به بدنه ای از جنس آلومینیوم با پوششی از چرم مجهز است و از یک درگاه ۲۷ واتی USB-C بهره می گیرد.
چند نکته ی مهم برای استفاده از این پد شارژ بی سیم وجود دارد. بیس استیشن پرو می تواند هریک از دستگاه ها را با توان نهایتا ۵ وات شارژ کند و این یعنی از قابلیت شارژ سریع خبری نیست. حتی اگر دستگاهتان از شارژ سریع پشتیبانی کند، نمی توانید از این قابلیت در بیس استیشن پرو بهره بگیرید. افزون بر این ، فعلا جزئیات دقیق مربوط به قیمت و تاریخ عرضه ی پد شارژ بی سیم بیس استیشن پرو منتشر نشده است. در حال حاضر، تنها می دانیم Nomad قصد دارد بیس استیشن پرو را در تاریخی نامشخص در نوامبر ۲۰۱۹ (آبان و آذر ۱۳۹۸) روانه ی بازار کند.
بیس استیشن پرو برخلاف ایرپاور از ساعت هوشمند اپل واچ پشتیبانی نمی کند. درضمن، تاکنون هیچ یک از کارشناسان نتوانسته اند دقیق با این شارژر بی سیم کار کنند؛ بنابراین، ادعاهای یادشده درباره ی توانایی های بیس استیشن پرو برای شارژ هم زمان چند دستگاه را فعلا فقط Nomad مطرح کرده است و برای اظهارنظر نهایی درباره ی آن ها باید منتظر بررسی کارشناسان فناوری بمانیم.
مدل جدید کلید امنیتی Titan گوگل با رابط USB-C معرفی شد
گوگل مدل جدید کلید امنیتی شناخته شده ی تایتان را معرفی کرد که برخلاف مدل های پیشین از رابط USB-C بهره می گیرد.
به گزارش زومیت، در اوت ۲۰۱۹ ، گوگل دو مدل اولیه از کلیدهای امنیتی سری تایتان را معرفی و روانه ی بازار کرد. از این کلیدهای امنیتی می توان به عنوان روشی فوق العاده ایمن به منظور تأمین امنیت احراز هویت دومرحله ای در برخی سرویس های آنلاین استفاده کرد. گفتنی است از مدل های فعلی تایتان می توان ازطریق درگاه USB-A یا NFC و بلوتوث بهره برد.. گوگل اعلام کرد مدل جدیدی از این کلید امنیتی را با رابط USB-C روانه ی بازار می کند. تایتان مجهز به USB-C از این پس در فروشگاه رسمی گوگل با قیمت ۴۰ دلار عرضه خواهد شد.
ظاهرا تایتان مجهز به USB-C عملکردی مشابه کلیدهای امنیتی پیشین دارد که ازطریق درگاه USB-A یا بلوتوث کار می کردند. تمامی این کلیدهای امنیتی استاندارد FIDO دارند. فردی به نمایندگی از گوگل در گفت و گو با وب سایت ورج اعلام کرده است مدل USB-C تایتان برخلاف مدل های پیشین به NFC مجهز نیست. بهره نبردن تایتان USB-C از NFC اتفاق چندان بزرگی نیست و فرق خاصی ایجاد نمی کند؛ زیرا به طور کلی اتصال این کلید امنیتی به دستگاه هایی نظیر گوشی ها و رایانه ها ازطریق USB-C راحت تر است.
طبق اطلاعات رسمی، کلید امنیتی جدید گوگل به طور کامل با سیستم های عامل اندروید، کروم OS، مک OS و ویندوز سازگاری دارد و فقط مدل بلوتوثی این کلید با سیستم عامل iOS کار می کند. درضمن کارکردن این کلید روی iOS، نیازمند نصب اپلیکیشن Smart Lock است. گوگل می گوید فرم ور تایتان USB-C همچون مدل های پیشین این خانواده از محصولات، به صورت دائمی در درون تراشه ای سخت افزاری جای داده شده است تا از این طریق، کلید امنیتی تایتان دربرابر حملات فیزیکی نیز مقاومت بیشتری داشته باشد.
گوگل می گوید برای ساخت کلید امنیتی USB-C جدیدش با شرکتی به نام «یوبی کو» همکاری کرده است. ظاهرا یوبی کو به طور ویژه در زمینه ی تولید کلیدهای امنیتی فعالیت می کند. کلید امنیتی گوگل شباهت بی چون و چرایی با کلید امنیتی YubiKey 5C یوبی کو دارد. این دو کلید بسیار به هم شبیه هستند؛ اما کلید ساخت یوبی کو از پروتکل های بیشتری در مقایسه با کلید امنیتی گوگل پشتیبانی می کند. یکی از این پروتکل ها، WebAuthn است. با این اوصاف، اگر دنبال تهیه ی کلیدهای امنیتی بهتری هستید، می توانید محصولات یوبی کو را بخرید.
دو کلید امنیتی پیشین گوگل تا به امروز در یک بسته با قیمت ۵۰ دلار عرضه می شدند؛ اما اهالی مانتین ویو گفته اند از این پس امکان تهیه ی هریک از این کلیدها به صورت جداگانه نیز وجود خواهد داشت. کلید تایتان مجهز به USB-A و NFC با قیمت ۲۵ دلار و کلید بلوتوثی مجهز به میکرو USB با قیمت ۳۵ دلار قیمت دردسترس قرار خواهد گرفت.
Oxygen 10.0.1 مبتنی بر اندروید 10 برای گوشی های خانواده ی وان پلاس 7 منتشر شد
وان پلاس به صورت رسمی انتشار نسخه ی جدید رابط کاربری OxygenOS مبتنی بر اندروید ۱۰ را برای گوشی های خانواده ی وان پلاس ۷ آغاز کرده است.
به گزارش زومیت، وان پلاس مدتی پیش، اندروید ۱۰ را همراه با رابط کاربری اکسیژن OS جدید برای گوشی های وان پلاس ۷ و وان پلاس ۷ پرو در دسترس قرار داد؛ اما انتشار این به روزرسانی به دلیل بروز برخی باگ ها متوقف شد. ظاهرا چینی ها بالاخره توانسته اند مشکلاتِ به وجود آمده را برطرف و نسخه ی جدید اکسیژن OS را برای پرچمداران جدیدشان در دسترس قرار دهند. براساس اعلام رسمی، انتشار رابط کاربری OxygenOS 10.0 به دلیل برخی باگ ها متوقف شده بود، اما اکنون OxygenOS 10.0.1 برای گوشی های مقصد منتشر شده است.
وان پلاس در بیانیه ی مطبوعاتی اش به دفعات تأکید کرده است که برخی از کاربران وان پلاس ۷ و وان پلاس ۷ پرو برای دریافت به روزرسانی جدید باید چند روز صبر کنند. در ضمن امکان دور زدن این محدودیت از طریق روشن کردن VPN وجود ندارد؛ زیرا وان پلاس به روزرسانی OxygenOS 10.0.1 را به صورت منطقه ای منتشر نکرده است و دستگاه های مقصد به صورت تصادفی انتخاب شده اند.
در واقع به روزرسانی OTA جدید اکسیژن OS به صورت مرحله ای منتشر می شود. بدین معنا که هم اکنون تعداد محدودی از دستگاه های خانواده ی وان پلاس ۷ به روزرسانی را دریافت می کنند و سپس در صورت نبود باگ، این به روزرسانی به صورت گسترده در اختیار تمام کاربران قرار می گیرد.
در کنار رفع باگ های پیشین، نسخه ی جدید اکسیژن OS که مبتنی بر سیستم عامل اندروید ۱۰ است، تغییرات دیگری به خود دیده که فهرست آن ها را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
سیستم
به روزرسانی شده به اندروید ۱۰
طراحی جدید رابط کاربری
حساسیت بیشتر رویِ دادن دسترسی به لوکیشن برای حفظ بهتر حریم خصوصی
قابلیت سفارشی سازی جدیدی به منوی تنظیمات اضافه شده است که به شما امکان می دهد انتخاب کنید که آیکون های به نمایش درآمده در منوی Quick Settings چه شکل و شمایلی داشته باشند
برطرف شدن باگ ها و اعمال برخی بهبودها
ژست های حرکتی تمام صفحه
با سوایپ از لبه های راست یا چپ به سمت درون نمایشگر، می توانید به صفحه ی قبل بازگردید.
یک نوار ناوبری جدید به بخش پایینی صفحه اضافه شده است که به شما امکان می دهد بین اپلیکیشن های اخیر، به راحتی جابه جا شوید.
قابلیت Game Space
قابلیت جدید گیم اسپیس، تمامی بازی های محبوب شما را در یک جا جمع آوری می کند تا راحت تر به آن ها دسترسی داشته باشید و تجربه ی گیمینگ بهتری به شما منتقل شود.
نمایشگر هوشمند
اطلاعات خاصی براساس زمان، لوکیشن و رویدادهای مختلف روی نمایشگر پدیدار خواهند شد؛ با مراجعه به مسیر Settings – Display – Ambient Display – Smart Display می توانید این قابلیت را فعال کنید.
پیام رسانی
از این پس امکان بلاک کردن پیام های اسپم از طریق کلیدواژه در اپلیکیشن Message وجود خواهد داشت؛ این قابلیت را می توانید با مراجعه به مسیر Messages – Spam – Settings -Blocking settings فعال کنید.
دوربین
بهبود کیفیت تصاویر
براساس اطلاعیه ی منتشرشده از سوی چینی ها، رابط کاربری OxygenOS 10.0.1 قرار است برای گوشی های وان پلاس 7T و وان پلاس 7T پرو نیز در دسترس قرار گیرد. نگارنده ی وب سایت Android Authority که در کشور بریتانیا حضور دارد، می گوید وان پلاس 7T او به سرعت به روزرسانی جدید را دریافت کرده است.
در ضمن، براساس گفته های مطرح شده از سوی کاربران، به روزرسانی OxygenOS 10.0.1 به صورت گسترده برای شمار زیادی از مردم در دسترس قرار گرفته است. وان پلاس هنوز گوشی 7T Pro را روانه ی بازار نکرده، با این حال کاربران پرچم دار جدید وان پلاس به محض تهیه ی آن خواهند توانست به روزرسانی جدید را دانلود و روی این گوشی نصب کنند.
گرچه انتشار نسخه ی جدید اندروید در قالب OxygenOS 10.0.1 برای تمام گوشی های خانواده ی وان پلاس ۷ اتفاق مثبت و بسیار خوبی است؛ اما نمی توانیم به سادگی از کنار سکوت عجیب وان پلاس برای توقف انتشار OxygenOS 10.0 عبور کنیم. این شرکت هیچ گونه اطلاعیه ای درمورد باگ های این رابط کاربری منتشر نکرده بود. وان پلاس شرکتی است که همواره کاربرانش را از اتفاقات جدید باخبر می کند؛ به همین دلیل اتخاذ چنین تصمیمی از سوی این شرکت چینی، کمی عجیب به نظر می رسد.
قابلیت جدید اینستاگرام برای مقابله با حملات فیشینگ
اینستاگرام قابلیت جدیدی اضافه کرده که کاربران در آن می توانند ایمیل هایی که ادعا می کنند از طرف فیسبوک ارسال شده اند را راستی آزمایی کنند.
به گزارش زومیت، در به روزرسانی جدید اینستاگرام، کاربران می توانند از قابلیت جدید این اپلیکیشن برای مقابله با حملات فیشینگ استفاده کنند. در این قابلیت جدید کاربر می تواند با ورود به بخش امنیت اپلیکیشن و بررسی قسمت «ایمیل های ارسالی از طرف اینستاگرام»، ایمیل هایی که ادعا می کنند از طرف اینستاگرام یا فیسبوک ارسال شده اند را راستی آزمایی کند.
در این بخش، ایمیل های فرستاده شده طی ۱۴ روز اخیر قابل مشاهده است. براساس گزارش پایگاه خبری ورج، این قابلیت در حال حاضر به اینستاگرام اضافه شده و کاربران به زودی می توانند اپلیکیشن خود را به روزرسانی کنند.
قابلیت جدید، ایمیل های دریافت شده از سمت اینستاگرام را به دو بخش ایمیل های امنیتی و «ایمیل های دیگر» تقسیم می کند. اگر کاربر ایمیلی در این بخش مشاهده کند، می تواند با خیال راحت آن را باز کند و روی لینک هایی که ممکن است در آن وجود داشته باشد، کلیک کند.
اگر کاربر ایمیلی دریافت کند که ادعا می کند از طرف فیسبوک یا اینستاگرام ارسال شده اما در این فهرست وجود ندارد، به احتمال زیاد تله ی فیشینگ است و نباید به آن اطمینان کرد. توصیه می شود کاربر در چنین مواقعی بدون اینکه ایمیل را باز کند، آن را حذف کند.
در حال حاضر بعضی از تله های فیشینگ حتی قابلیت عبور از موانع امنیتی دو مرحله ای اینستاگرام را هم دارند. این تله ها برای عبور از این موانع امنیتی، از یک سایت جعلی که از کاربر درخواست کد احراز هویت ۶ رقمی می کند، استفاده می کند. قابلیت جدید اینستاگرام یک قدم رو به جلو برای مبارزه با این تله های فیشینگ به شمار می رود که اخیرا گسترده شده اند و مشکلات زیادی برای کاربران ایجاد کرده است.
Microsoft To Do اندروید با چندین ویژگی جدید به روزرسانی شد
مایکروسافت To Do یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های مدیریت وظایف است؛ حال آخرین نسخه اندروید این برنامه در کنار رفع اشکالات متعدد به ویژگی های جدید بسیاری مجهز شده است.
به گزارش زومیت، آپدیت تازه Microsoft To Do ویژگی های جدید بسیار مهم و رفع اشکالات متعددی را به همراه دارد. در آخرین نسخه دیگر نیازی به انجام تنظیمات دستی تم روشن و تاریک ندارید؛ به این معنی که برنامه اکنون با تنظیمات تلفن هوشمند اندرویدی شما هماهنگ بوده و به طور خودکار تم روشن و تاریک را اعمال می کند. علاوه بر این، اگر از چندین حساب کاربری بهره می برید، مایکروسافت To Do اکنون به شما توانایی انتخاب حساب کاربری ورودی را می دهد.
این به روزرسانی ویژگی های جدید و رفع اشکالات متعدد دیگری نیز دارد که می توانید همه ی آن ها را در تغییرات رسمی که در لیست زیر آورده شده است، مشاهده کنید.
لیست تغییرات
- اکنون To Do با تنظیمات سیستم هماهنگ شده است؛ بنابراین، اگر تم تاریک در تلفن هوشمند اندرویدی فعال باشد، این برنامه نیز از آن پیروی کرده و به طور خودکار تم تاریک را اعمال می کند.
- اکنون در افزونه New Task قادر به انتخاب حساب کاربری ورودی هستید.
- آیکون های ویجت اکنون از رنگ های بیش تری پشتیبانی می کنند.
- یک شمارنده به بخش های خود در لیست برنامه ریزی شده اضافه شده است؛ بنابراین، اگر همه آن ها جمع آوری نیز شده باشند، هنوز هم می توانید ببینید که چه تعداد کار باید انجام شوند.
- اصلاحات دسترسی زیادی صورت گرفته است.
- اکنون مهاجرت از Wunderlist به To Do آسان تر از هر زمان دیگر است.
اختراع جدید مایکروسافت، طول عمر باتری را دقیق تر محاسبه می کند
پتنت تازه ی مایکروسافت روش سنجش جدیدی برای طول عمر باتری معرفی کرده که با دقت به مراتب بیشتری از نمونه های دیگر کار می کند.
به گزارش زومیت، فعالیت مجدد مایکروسافت در بازار گوشی های هوشمند، مسئله ی طول عمر باتری و نحوه ی سنجش آن را یک بار دیگر به مسئله ای حیاتی برای این شرکت تبدیل کرده است. این مسئله به خصوص درباره ی سری جدید سرفیس های مایکروسافت یعنی سرفیس Duo که هر سمت آن قطر بسیار کمی معادل ۴/۸ میلی متر دارد بیشتر به چشم می آید.
به همین دلیل، مایکروسافت به تازگی اختراع جدیدی ثبت کرده که به کمک آن کاربر می تواند با دقتی به مراتب بیشتر از قبل طول عمر باتری خود را اندازه بگیرد. مایکروسافت امیدوار است با کمک این روش جدید، کاربران بتوانند با دقت بیشتری طول عمر باتری گجت ها و دستگاه های خود را محاسبه کنند.
به کمک فناوری جدید مایکروسافت، طول عمر باتری با دقت بیشتری محاسبه و سناریوهای مختلفی برای نحوه ی استفاده از دستگاه در جهت افزایش طول مدت زمان استفاده از آن پیش از نیاز به شارژ مجدد باتری، پیشنهاد می شود.
در این فناوری جدید، یک رابط کاربری روی صفحه ی نمایشگر دستگاه، به کاربر نشان می دهد که هرکدام از وظایف در حال اجرا چه مقدار انرژی مصرف می کنند و باتوجه به میزان شارژ باتری، تا چه زمان قادر به سرویس دهی خواهند بود.
در حال حاضر سازندگان تلفن های همراه ادعا می کنند که محصولاتشان باکمک سیستم های مدیریت توان مبتنی بر هوش مصنوعی، الگوهای رفتاری کاربر را آموزش می بینند و دستگاه را با نحوه ی استفاده ی کاربر تطبیق می دهند. فناوری جدید مایکروسافت با محاسبه ی دقیق تر مصرف انرژی برنامه ها، به کاربر اجازه ی تصمیم گیری مؤثرتر براساس نیازها و اولویت های شخصی را خواهد داد.