دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 29 دی ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و بیستمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

گزارشی از حضور دل در نمایشگاه ces 2019

دل از نسل جدید لپ تاپ ۱۳ و ۱۵ اینچی اینسپایرون ۷۰۰۰ رونمایی کرد

نسل جدید لپ تاپ های سری اینسپایرون ۷۰۰۰، با سخت افزار توانمند، طراحی زیبا و قلم اکتیو، اکنون گزینه ی بسیار جذابی به شمار می روند.

به گزارش زومیت، دل با دست پر به نمایشگاه CES 2019 آمده و طیف گسترده ای از محصولات جدید خود را در معرض نمایش عموم قرار داده است. یکی از محصولات جدید دل را لپ تاپ ۲ در ۱ اینسپایرون ۷۰۰۰ تشکیل می دهد. طراحی این دستگاه هیبریدی در هر دو نسخه ی ۱۳ و ۱۵ اینچی، بهبود هایی را تجربه کرده است. بدنه ی آلومینیومی، حاشیه های اندک اطراف نمایشگر و تراش جذاب اطراف بخش تاچ پد، از جمله مواردی است که سری جدید اینسپایرون ۷۰۰۰ را جذاب تر از گذشته کرده است.

اما شاید جذاب ترین تغییر نسل جدید دستگاه های هیبریدی دل را نسخه ی Black-Edition تجربه کرده است؛ جایی که بین لولاهای آن محلی برای قرارگیری قلم اکتیو تعبیه شده است. قلم اکتیو دستگاه به واسطه ی آهن ربای تعبیه شده، به راحتی در محل خود قرار می گیرد. در این طراحی تحسین برانگیز، فارغ از زاویه ی نمایشگر، قلم همواره در مقابل کاربر قرار خواهد داشت.

زمانی که مایکروسافت اقدام به معرفی سرفیس بوک کرد، با وجود قرارگیری قلم در بخش کنار لپ تاپ با اتصال آهن ربایی (در حالی که بسیاری از سازنده ها هنوز مکانی برای قرارگیری قلم همراه لپ تاپ تعبیه نکرده اند)، هم چنان امکان گم شدن یا آسیب دیدن قلم وجود داشت. این در حالی است که راه حل دل، هنگام بسته بودن نمایشگر لپ تاپ، به خوبی از قلم محافظت می کند. این طراحی به حدی جذاب است که احتمالا با خود فکر کنید چرا هیچ سازنده ی دیگری اعم از اچ پی یا مایکروسافت به وجود چنین راهکاری برای حل مشکل قرارگیری قلم در کنار لپ تاپ پی نبرده اند.

نسل جدید لپ تاپ های تبدیل شونده ی اینسپایرون ۷۰۰۰، اولین محصولات دل هستند که از فناوری Adaptive Thermal Technology این شرکت بهره می برند. این فناوری شرایط لپ تاپ اعم از قرارگیری روی میز، در حال حرکت بودن یا استفاده روی پای کاربر را درک و اقدام به بهبود عملکرد سیستم خنک سازی طبق شرایط موجود می کند. به گفته ی مدیران دل، این فناوری از داغ شدن بیش  از حد پاهای کاربران هنگام قرارگیری لپ تاپ روی آن ها جلوگیری می کند.

در بخش سخت افزار نیز دل محصولات جدید خود را به نسل هشتم پردازنده های Core i اینتل مجهز کرده است تا کاربران نگرانی در خصوص عملکرد و توان پردازشی آن ها نداشته باشند. ۸ تا ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم، ۱۲۸ تا ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی از نوع SSD و حسگر اثر انگشت یکپارچه شده با کلید پاور، از دیگر قابلیت های نسل جدید اینسپایرون ۷۰۰۰ است.

به گفته ی دل، مدل های ۱۳ و ۱۵ اینچی اینسپایرون ۷۰۰۰، در ماه هایی ژوئن و ژوئیه (خرداد و تیر ۱۳۹۸) به بازار عرضه خواهند شد.

دل سر انجام در نسل جدید XPS 13 وب‌کم را به حاشیه بالای نمایشگر انتقال داد

دل در مدل ۲۰۱۹ لپ تاپ XPS 13، یکی از بزرگ ترین نقاط ضعف آن را برطرف کرده است.

خانواده ی XPS دل سال ها است که مجموعه ای از بهترین لپ تاپ های دنیا را ارائه می دهد؛ اما صرف نظر از محبوبیت بالای این خانواده، همواره نقطه ضعفی مشترک در تمامی نسل های آن تکرار می شد: وب کمی که در حاشیه ی پایین نمایشگر قرار دارد و در تمامی شرایط رو  به بینی کاربر قرار دارد. حال به نظر می رسد که دل سر انجام امسال در نسخه ی جدید XPS 13، با انتقال وب کم به حاشیه ی بالای نمایشگر، این مشکل را مرتفع کرده است.

دل ادعا می کند که انتقال دوربین به حاشیه ی بالای XPS 13 تنها به لطف «کوچک ترین وب کم HD دنیا» امکان پذیر شده است. ابعاد دوربین جدید تنها ۲.۲۵ میلی متر برآورد می شود و از این رو مهندسان دل موفق به جای دادن آن در حاشیه ی باریک نمایشگر InfinityEdge شده اند. خاطرنشان می کنیم که در نسل های گذشته، همین حاشیه های باریک Dell را به جابه جایی محل وب کم ناگزیر کردند.

صرف نظر از موقعیت جدید وب کم، نسخه ی ارتقاء یافته ی ایکس پی اس ۱۳ اکنون نخستین محصول دل به حساب می آید که به موجب استاندارد دالبی ویژن از محتوای HDR پشتیبانی می کند. بدین ترتیب هر دو نسخه ی فول اچ دی و 4K لپ تاپ جدید آمریکایی ها با محتوای دالبی ویژن، رنگ های شفاف تر و پویایی تری به نمایش خواهند گذاشت.

توان  پردازشی اولترابوک جدید دل را یکی از سه پردازنده ی نسل هشتمی Core i5-8256U ،Core i3-8145U یا Core i7-8565U تأمین می کنند و این پردازنده ها را در بالاترین حالت، ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم و دو ترابایت حافظه ی ذخیره سازی SSD همراهی خواهد کرد. ایکس پی اس ۱۳ جدید از ماژول وایرلس Killer در کنار بلوتوث ۴.۲ و حسگر اثر انگشت اختیاری بهره می برد که با کلید پاور یکپارچه می شود.

نسل جدید XPS 13 از امروز با قیمت پایه ی ۹۰۰ دلاری برای خرید در دسترس خواهد بود.

مشخصات فنی دل XPS 13 9380

مشخصات فیزیکی

ابعاد         7.8 × 302 × 199 میلی متر

وزن         1.23 کیلوگرم

پردازنده

پردازنده مرکزی      اینتل Core i3 8145U

فرکانس کاری پردازنده            2.10GHz تا 3.9GHz

حافظه ی کش          4 مگابایت

پردازنده ی گرافیک اینتل UHD Graphics 620

حافظه ی اختصاصی پردازنده ی گرافیکی            فاقد حافظه ی اختصاصی

حافظه

حافظه ی رم            – 4 گیگابایت – LPDDR3 – 2133 مگاهرتز

حافظه ی ذخیره سازی            128 گیگایابت

نوع حافظه ی ذخیره سازی     SSD

مشخصات حافظه داخلی          M.2 PCIe NVMe

صفحه نمایش

اندازه صفحه نمایش 13.3 اینچ

رزولوشن 1080 × 1920 – Full HD

نوع پنل   – IPS – InfinityEdge

اتصالات

شبکه ی بی سیم      بله

بلوتوث     بله

درگاه USB Type C                بله

اتصالات

سایر

اسپیکر     دو اسپیکر یک وات با تنظیم حرفه ای توسط Waves MaxxAudio Pro

وبکم        بله

کیبورد با نور پس زمینه          بله

کارت خوان             بله

حجم باتری              باتری داخلی با ظرفیت 52 وات ساعت

سیستم عامل             ویندوز 10 هوم

درگاه قفل امنیتی      بله

قیمت جهانی            899 دلار

دل لپ تاپ مخصوص بازی G5 و G7 را با تجهیز به پردازنده گرافیکی RTX انویدیا به روز کرد

لپ تاپ های گیمینگ جدید سری G دل، توان پردازشی بسیار بالا را در کنار قیمتی مقرون به صرفه عرضه می کنند.

در حالی که ایلین ور با لپ تاپ Area-51m در نمایشگاه CES 2019 بخش اعظمی از توجه گیمرها و علاقه مندان به دنیای بازی را به خود جلب کرده است، دل نسل جدید لپ تاپ های مخصوص بازی و ارزان تر سری G خود را معرفی کرد که گزینه ی بسیار جذابی برای این دسته از کاربران به شمار می روند.

دل G5 15

سری جدید G5 دل نیز همانند سایر لپ تاپ های گیمینگ معرفی شده در نمایشگاه CES 2019، از پردازنده های گرافیکی RTX انویدیا بهره می برد. البته نسخه ی پایه ی این لپ تاپ برای کاهش قیمت به GTX 1050Ti مجهز شده است. اما اگر کاربران به دنبال نمونه ی قدرتمند تری باشند، نمونه های مجهز به RTX 2070 Max-Q ،RTX 2060 و RTX 2080 Max-Q در دسترس هستند.

اما در بخش پردازنده ی مرکزی، دل از پردازنده های نسل هشتم Core i5-8300HQ و Core i7-8750HQ اینتل استفاده کرده است. انتخاب ۱۶ تا حداکثر ۳۲ گیگابایت حافظه ی رم و حداکثر ۲ ترابایت حافظه ی ذخیره سازی نیز در دسترس کاربران است. ضخامت ۲۳.۷ میلی متری و وزن ۲.۷۷ کیلوگرم، مهم ترین مشخصات فیزیکی دستگاه هستند.

مدل پایه ی لپ تاپ جدید گیمینگ دل در بخش صفحه نمایش به نمونه ای ۱۵ اینچی با رزولوشن 1080P و فرکانس پاسخ گویی ۶۰ یا ۱۴۴ هرتز با امکان سفارش فناوری G-Sync انویدیا مجهز شده است. البته کاربران می  توانند با پرداخت مبلغی بیشتر، از نمایشگر OLED با رزولوشن 4K و فرکانس پاسخ دهی ۶۰ هرتز بهره ببرند. دل هم چنین نسخه ی خاصی را با نام G5 SE به فروش می رساند که بخش پشت نمایشگر به رنگ سفید مزین شده و پنل شفاف زیر لپ تاپ، امکان مشاهده ی عملکرد فن ها را می دهد.

دل G5 15 از انتهای ماه جاری میلادی و با قیمت پایه ی ۹۹۹ دلار به فروش می رسد.

دل G7 15 و 17

نمونه ی توانمند تر لپ تاپ های گیمینگ دل، در دو نسخه ی ۱۵ و ۱۷ اینچی به بازار عرضه می شود که در بخش مشخصات فنی شباهت زیادی به برادر ارزان تر خود دارد. تنها تفاوت موجود در این بخش، امکان سفارش این لپ تاپ ها با پردازنده ی Core i9-8950HK است. نمونه ی ۱۵ اینچی G7 وزنی برابر با ۲.۶۲ کیلوگرم دارد؛ در حالی که برادر بزرگ تر آن نزدیک به ۳ سانتی متر ضخامت و ۳.۳ کیلوگرم وزن دارد.

مدل ۱۷ اینچی G7 تنها با نمایشگر های 1080P با فرکانس پاسخ دهی ۶۰ یا ۱۴۴ هرتز به بازار عرضه می شود. این در حالی است که در نمونه ی ۱۵ اینچی امکان سفارش پنل OLED با رزولوشن 4K و فرکانس پاسخ دهی ۶۰ هرتز، در دسترس است.

لپ تاپ مخصوص بازی دل G7 از انتهای ماه جاری میلادی و با قیمت پایه ی ۱۱۰۰ دلار برای نسخه ی ۱۵ اینچی و ۱۳۸۰ دلار برای مدل ۱۷ اینچی به بازار عرضه خواهد شد. البته باید در نظر داشت که امکان سفارش این لپ تاپ ها با پردازنده ی Core i9 یا نمایشگر OLED از ماه می (اردیبهشت ۱۳۹۸) در دسترس خواهد بود.

گزارشی از حضور لنوو در نمایشگاه ces 2019

لنوو نسخه به روز شده تینک پد ایکس وان کربن و ایکس وان یوگا را رونمایی کرد

لنوو بار دیگر حضوری فعال در CES داشته و در جریان این نمایشگاه نسخه ی بروزشده ی لپ تاپ های تینک پد ایکس وان کربن و ایکس وان یوگا را با بدنه ی سبک و باریک تر رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، لنوو در جریان CES 2019 نسل جدیدی از محصولات و گجت های خود را رونمایی کرد که از جمله ی آن ها باید به نسخه ی بروز شده ای از دو لپ تاپ تینک پد ایکس وان کربن و تینک پد ایکس وان یوگا اشاره کرد.

هر دو نسخه با بهبود هایی همراه شده اند که از جمله ی تغییرات اعمال شده باید به باریک شدن بدنه در کنار کاهش وزن هر دو لپ تاپ اشاره کرد که از این رو به رقبایی سرسخت بین لپ تاپ های رده بالای ویندوزی تبدیل شده اند. البته قیمت نسخه های جدید نیز بسیار بالا است، به طوری که قیمت پایه ی این دو لپ تاپ به ترتیب ۱۷۱۰ و ۱۹۳۰ دلار اعلام شده است.

ایکس وان کربن از بدنه ی ۱.۱۳ کیلوگرمی بهره برده و ضخامت آن ۱۵ میلی متر است. مشخصات فنی ایکس وان کربن جدید شامل پردازنده ی نسل هشتمی اینتل در کنار ۸ یا ۱۶ گیگابایت رم و حافظه ی داخلی حداکثر ۲ ترابایت است.

نمایشگر تعبیه شده در ایکس وان کربن ۱۴ اینچ بوده و در صورت درخواست مشتری می تواند لمسی نیز باشد. همچنین باید به اسپیکر های دالبی اتموس در کنار میکروفون چهارگانه برای درک بهتر صدا اشاره کرد. ایکس وان کربن برخلاف شماری از لپ تاپ های امروزی دارای درگاه های متعددی است که از جمله ی آن ها باید به دو درگاه USB، دو درگاه تاندربولت 3s و همچنین جک هدفون اشاره کرد.

ایکس وان یوگا نیز به عنوان چهارمین نسل از لپ تاپ های هیبریدی لنوو نزدیک به ۱۱ درصد باریک تر شده و به لطف کاهش حاشیه های دستگاه فرم فکتوری کوچک تر به خود گرفته است. همچون ایکس وان کربن، یوگا نیز از وجود پردازنده ی نسل هشتمی اینتل در کنار نمایشگر ۱۴ اینچی و اسپیکر های دالبی اتموس بهره می برد. این لپ تاپ ۱.۳ کیلوگرم وزن دارد و از دوربین IR در کنار فناوری بهبود یافته RGB پشتیبانی بهره می برد.

ایکس وان کربن و ایکس وان یوگا از ماه ژوئن راهی بازار می شوند و از وجود استیک نارنجی رنگ معروف لنوو نیز بهره خواهند برد.

لپ تاپ لنوو یوگا S940 با حاشیه های فوق باریک، نمایشگر 4K و صدای دالبی اتموس معرفی شد

لنوو لپ تاپ جدید یوگا S940 را به حاشیه های فوق باریک، نمایشگر ۱۴ اینچی 4K مجهز کرده و وب کم آن را درون زائده ی بیرون از حاشیه ی بالایی جا داده است.

پس از ایسوس و هواوی، حال نوبت به لنوو رسیده است تا حاشیه های نمایشگر را در لپ تاپ های بالارده ی خود باریک وباریک تر کند. در همین راستا چینی ها در نمایشگاه CES 2019 لپ تاپ یوگا S940 را معرفی کردند.

اولترابوک جدید لنوو اکنون از نمایشگری با نسبت تصویر به بدنه ی ۹۰ درصدی، نخستین لپ تاپی است که با پوشش شیشه ای آن دور تا دور نمایشگر را فرا گرفته است؛ مشابه این نمونه را می توان در گوشی های هوشمندی با محافظ شیشه ای 2.5D جست وجو کرد که در آن ها لبه های انحنادار شیشه، اطراف صفحه نمایش را فرا می گیرد.

در حالی که برخی از شرکت های تولیدکننده، مانند هواوی در حال پذیرش نسبت تصویر ۳:۲ هستند، لنوو اولترابوک یوگا S940 را با نسبت تصویر مرسوم ۱۶:۹ تولید کرده است؛ اما در عوض برخی از مشکلات میت بوک ایکس پرو در آن مشاهده نمی شود. به عنوان مثال وب کم درون زائده ی در بالای نمایشگر جای دارد و به لطف وجود ماژول مادون قرمز، از ویندوز هِلو نیز پشتیبانی می کند. زبانه ی یادشده نقش دستگیره ای برای باز کردن دربِ لپ تاپ را نیز بر عهده دارد.

از جمله ی مهم ترین ویژگی های Yoga S940 می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پوشش شیشه ای نمایشگر با انحنا در سمت چپ و راست
  • مجموعه ی Smart Assist لنوو با پشتیبانی از ویندوز هلو، کورتانا، الکسا، محو شدگی پس زمینه در تماس های ویدیویی و تعقیب کننده ی حرکت چشم
  • بدنه ی آلومینیومی ۱.۱۹ کیلوگرمی
  • نسبت تصویر به بدنه ی ۹۰ درصدی و حاشیه های فوق باریک نمایشگر (۵.۴ میلی متر حاشیه ی بالا، ۴.۲ میلی متر حاشیه های کناری و ۸.۶۵ میلی متر حاشیه ی پایین)

مهندسان لنوو نهایت استفاده را از زائده ی وب کم داشته اند. دوربین هوشمند یوگا S940 به صورت نرم افزاری می تواند حضور کاربر را تشخیص دهد و در صورت نبود او، لپ تاپ را به صورت خودکار قفل کند یا می تواند پس زمینه را در تماس های ویدیویی محو کند. این دوربین قابلیت تعقیب حرکت چشم های کاربر را نیز دارد.

یوگا S940 را می توان در بالاترین حالت با نمایشگر ۱۴ اینچی 4K خریداری کرد، این نسخه، روشنایی ۴۰۰ نیت را ارائه می دهد و از دالبی ویژن نیز برای نمایش محتوای HDR پشتیبانی می کند. اسپیکرهای این لپ تاپ گران قیمت در کناره های کیبورد جای دارند و به لطف دالبی اتموس، صدای رسا و شفافی را ارائه می دهند.

از جمله ی ویژگی های دیگر یوگا S940 می توان به جدیدترین پردازنده های نسل هشتمی و ۱۵ واتی اینتل، حافظه ی رم بالغ بر ۱۶ گیگابایت از نوع DDR3 و یک ترابایت حافظه ی SSD از نوع PCIe اشاره کرد. با توجه به ضخامت ۱۲.۲ میلی متری لپ تاپ، محصول جدید چینی ها تنها از سه پورت USB-C استفاده می کند که دو مورد از آن ها تاندربولت ۳ چهارکاناله است.

یوگا S940 از ماه می ۲۰۱۹ و با قیمت پایه ی ۱۵۰۰ دلاری روانه ی بازار خواهد شد.

لنوو نسل جدید لپتاپ های لژیون را با کارت گرافیک RTX انویدیا معرفی کرد

لنوو از دو لپ تاپ مخصوص بازی سری لژیون رونمایی کرده است که به کارت  گرافیک قدرتمند RTX انویدیا و پردازنده های نسل هشتم اینتل مجهز هستند.

لنوو در CES 2019 دو محصول Y540 و Y740 را رونمایی کرده است که اولی لپ تاپی اقتصادی و دومی لپ تاپی قدرتمند محسوب می شود. نسخه ۱۷ اینچی Y740 به جدیدترین کارت گرافیک شرکت انویدیا یعنی RTX 2080 Max-Q مجهز شده است که می تواند عملکردی فراتر از تمامی لپ تاپ های سال گذشته ارائه دهد.

نسخه ۱۵ اینچی نیز به کارت گرافیک RTX 2070 Max-Q مجهز شده است که همچنان عملکردی بهتر از نسخه های قدیمی تر GTX دارد. هر یک از این لپ تاپ ها  همراه با پردازنده ی ۶ هسته ای Core i7-8750H اینتل، ۳۲ گیگابایت حافظه ی رم از نوع DDR4 با فرکانس 2666 مگاهرتز، صفحه کلید کورسیر با نورپردازی RGB، اسپیکرهای دالبی اتموس و نمایشگر اختیاری Full HD با نرخ بازسازی تصویر ۱۴۴ هرتز عرضه می شوند. نسخه ی قدرتمندتر می تواند از استاندارد دالبی ویژن نیز پشتیبانی کند و نمایشگر آن نیز روشنایی ۵۰۰ نیتی داشته و از فناوری HDR پشتیبانی می کند.

اما مدل دیگر یعنی Y540 با نمایشگر ۱۵ اینچی درکنار سخت افزار ضعیف تر عرضه خواهد شد که موجب شده قیمت نهایی آن نیز به مراتب کاهش پیدا کند. کارت گرافیک RTX 2060 وظیفه پردازش های گرافیکی را در این دستگاه برعهده دارد؛ اما سایر ویژگی های آن مانند وزن و عمر باتری یکسان است. هر دو مدل دارای فناوری Coldfront لنوو هستند که از دو فن برای خنک کردن لپ تاپ استفاده می کند و عمر باتری تقریبی ۶ ساعت برای آن ها در نظر گرفته شده است.

لنوو اعلام کرده است که از نورپردازی های نامتعارف در سری جدید لپ تاپ های لژیون استفاده نکرده است تا موجب حواس پرتی گیمرها نشود. این امر موجب شده تا لپ تاپ های جدید لنوو برای تولیدکنندگان محتوا نیز گزینه ای مناسب به شمار بروند که قصد دارند از ظرفیت بالای کارت گرافیک این محصولات بهره ببرند. Y540 با قیمت پایه ی ۹۳۰ دلار از ماه می (اردیبهشت ۹۸) در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. Y740 نیز با قیمت پایه ی ۱۷۵۰ دلار برای نسخه ی ۱۵ اینچی و ۱۹۸۰ دلار برای نسخه ی ۱۷ اینچی از ماه فوریه (بهمن سال جاری) به بازار عرضه می شود.

لنوو از لپ تاپ یوگا C730 با صفحه‌نمایش AMOLED رونمایی کرد

لنوو نیز پس از اچ پی، لپ تاپ رده بالای خود را به نمایشگر AMOLED با رزولوشن 4K مجهز کرده است.

برای آن دسته از کاربرانی که نمایشگر را در اولویت اصلی انتخاب لپ تاپ قرار می دهند، لنوو یوگا C730 محصولی جذاب خواهد بود. غول چینی دنیای کامپیوتر در نمایشگاه CES 2019 از نسل جدید لپ تاپ سری ۷ یوگا رونمایی کرد که اکنون به نمایشگر ۱۵.۶ اینچی 4K با پنل AMOLED مجهز شده است. این صفحه نمایش، رنگ هایی عمیق، کنتراست بالا و زاویه ی دید عالی را به ارمغان می آورد. به گفته ی لنوو این پنل نمایشگر ۲۰ درصد نور آبی کمتری تولید می کند تا در استفاده ی دراز مدت، خستگی کمتر چشم را به همراه داشته باشد. لنوو همچنین از اسپیکر های JBL به همراه پشتیبانی از استاندارد دالبی اتمس در یوگا C730 بهره برده است تا در کنار نمایش عالی تصاویر، صدایی فوق العاده نیز به کاربران ارائه دهد.

در بخش مشخصات فنی، لنوو از پردازنده ی نسل هشتم Core i7 اینتل در کنار حداکثر ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی از نوع SSD استفاده کرده است. واحد گرافیکی یکپارچه ی اینتل UHD 620 نیز وظیفه ی تامین توان پردازشی گرافیکی مورد نیاز لپ تاپ را برعهده خواهد داشت. استفاده از شاسی آنودایز شده ی آلومینیومی در این لپ تاپ، از عمر و دوام بالای آن خبر می دهد. سه درگاه USB از نوع C (یک عدد مجهز به کنترلر تاندربولت ۳ و دو عدد از نوع USB 3.1 نسل اول) در کنار یک پورت HDMI، اتصالات این لپ تاپ را تشکیل می دهند.

به گفته ی لنوو، لپ تاپ هیبریدی یوگا C730 از ماه آوریل (اسفند ماه) و با قیمت پایه ی ۱٬۶۴۹ دلار به بازار عرضه خواهد شد. نسل دوم قلم اکتیو لنوو با حساسیت ۴۰۹۶ سطح، نیز همراه لپ تاپ خواهد بود.

لنوو یوگا A940 در CES 2019 با طراحی الهام گرفته از سرفیس استودیو، رونمایی شد

یوگا A940 رایانه ی بدون کیس جدید لنوو است که در نمایشگاه CES 2019 معرفی شده و شباهت بسیاری به سرفیس استودیو مایکروسافت دارد.

لنوو که امسال از محصولات به نسبت متنوعی در نمایشگاه CES 2019 رونمایی کرده است، کامپیوتر بدون کیس (All-in-One) جدید سری یوگا را معرفی کرد. این محصول که زبان طراحی آن به شکل واضحی از سرفیس استودیو مایکروسافت الهام گرفته شده،  در حقیقت یک کامپیوتر بدون کیس ۲۷ اینچی با لولای ویژه است که دستگاه را در وضعیتی خاص به منظور کشیدن نقاشی قرار می دهد و ما را بیشتر از هر چیز، یاد سرفیس استودیو می اندازد.

لنوو اعلام کرده که تولیدکنندگان محتوا یکی از اصلی ترین بازارهای هدف یوگا A940 هستند؛ خصوصا به این دلیل که محصول جدید لنوو به یک قلم لمسی مخصوص مجهز شده است. دو مدل جداگانه ی Yoga A940 دارای نمایشگر QHD یا 4K هستند؛ هر دوی این نمایشگرها از فناوری Dolby Vision HDR پشتیبانی می کنند و می توان آن ها را بین ۲۵ تا ۹۰ درجه برای راحتی بیشتر هنگام انجام کار تدوین یا طراحی، کج کرد.

در داخل آل این وان یوگا A940 از پردازنده ی نسل هشتمی Core i7 اینتل به همراه حداکثر ۳۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی PCIe SSD یا دو ترابایت حافظه ی HDD استفاده شده است تا یوگا A940 محصولی قدرتمند باشد. رایانه ی بدون کیس جدید لنوو در کنار این موارد به پردازنده ی گرافیکی مجزای AMD Radeon RX 560 تجهیز شده است.

Lenovo Yoga A940 افزون  بر موارد یادشده از لحاظ درگاه ها نیز محصولی غنی به شمار می آید؛ این دستگاه دارای چهار درگاه USB 3، دو درگاه USB 2، یک درگاه USB 3.1 و یک کارت خوان سه در یک است.

مشخصات فنی رایانه ی بدون کیس یوگا ای ۹۴۰ لنوو

نمایشگر   ۲۷ اینچ با وضوح UHD (معادل ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل) از نوع لمسی IPS با پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن HDR

۲۷ اینچ با وضوح QHD (معادل ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل) از نوع لمیس IPS با پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن HDR

مجهز به لولای دوگانه ی ۲۵ درجه ای

پردازنده ی مرکزی Core i7 نسل هشتمی اینتل

کارت گرافیک         AMD Radeon RX 560

حافظه ی رم            ۸ یا ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت

حافظه ی داخلی       ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت از نوع PCIe SSD

یک یا دو ترابایت از نوع SATA HDD

درگاه        یک درگاه USB-C Thunderbolt، یک درگاه USB-C 3.1، چهار درگاه USB 3.0

دو درگاه USB 2.0، کارت خوان، اترنت، جک ۳.۵ میلی متری هدفون

وب کم     دوربین مادون قرمز 1080p برای سیستم احراز هویت ویندوز هلو

قلم لمسی  Active Pen 1 لنوو

ابعاد         ۶۳۵.۷ در ۴۷۵.۳ در ۲۲۷.۷ میلی متر

وزن         ۱۴.۶ کیلوگرم (برای مدل پایه)

تاریخ عرضه           مارس ۲۰۱۹

قیمت        ۲۳۵۰ دلار (برای مدل پایه)

یکی از جالب ترین نکات مرتبط به یوگا A940، بهره مندی آن از یک بخش کوچک است که بیشتر به درد طراحان می خورد و برای دست کاری و تنظیم محتوا به کار می رود؛ این جزء را که Precision Dial نام دارد، می توان در هر سمت این محصول قرار داد و همچون سرفیس دایل، می توان از آن برای تنظیم اندازه ی قلم مو و موارد مشابه دیگری در نرم افزار ادوبی فتوشاپ استفاده کرد. نرم افزارهای دیگری نیز نظیر Word ،Excel ،PowerPoint ،Illustrator و Lightroom از این گجت پشتیبانی می کنند.

چینی ها در پایه ی یوگا A940، یک داک شارژ بی سیم ویژه با توانایی شارژ  گوشی های هوشمند را قرار داده اند. این محصول که تاریخ عرضه ی آن برای ماه مارس ۲۰۱۹ (اسفند ۱۳۹۷ – فروردین ۱۳۹۸) تعیین شده، قیمت پایه ی ۲۳۵۰ دلاری دارد. این قیمت، حدودا بیش از هزار دلار کمتر از سرفیس استودیو است.

لنوو تبلتی با پشتیبانی از دستیار صوتی الکسا و بلندگوی هوشمند معرفی کرد

لنوو به تازگی از دو تبلت جدید با دستیار صوتی داخلی الکسا و داک مخصوص برای تبدیل شدن به بلندگوی هوشمند خانگی رونمایی کرده است.

هر روز اخبار جدیدی پیرامون گجت هایی با پشتیبانی از دستیار صوتی آمازون منتشر می شود و به نظر می رسد هنوز هم ظرفیت های بسیاری برای استفاده از الکسا وجود دارد. شرکت لنوو در یکی از تازه ترین محصولات خود، پشتیبانی از الکسا را به تبلت های اندرویدی آورده است که می توانند با اتصال به داک مخصوص، به بلندگوی هوشمند خانگی نیز تبدیل شوند.

لنوو برای دستگاه های جدید خود، نام Smart Tabs را برگزیده است که همراه با داک عرضه می شوند. این داک علاوه بر وظیفه شارژ کردن تبلت، می تواند به عنوان یک بلندگوی هوشمند نیز عمل کند و روی حالت Show Mode آمازون قرار گیرد. در این حالت دستگاه قادر خواهد بود تا آلبوم های تصاویر، موسیقی و سایر محتواهای دیجیتال را به نمایش بگذارد و همچنین با قرارگیری روی حالت Echo Show، دستورهای صوتی کاربر را ازطریق فرمان های استاندارد پشتیبانی شده توسط الکسا، اجرا کند.

هم اکنون مشخص نیست که عملکرد Smart Tabs به عنوان یک تبلت چگونه خواهد بود و آیا کارایی مورد انتظار از یک تبلت را نشان خواهد داد یا خیر. M10 و نسخه گران قیمت تر یعنی P10، از پردازنده اسنپدراگون ۴۵۰ بهره می برند و به صورت پیش فرض سیستم عامل اندروید اوریو روی آن ها قرار گرفته است. باتوجه به این نکات می توان فرض کرد که این تبلت ها می توانند هم زمان Fire OS را اجرا کنند یا اینکه سیستم عامل پایه الکسا برای استفاده از حالت Echo Show و سایر قابلیت های مرتبط با آن را انتخاب کنند. با قرارگیری روی داک، تبلت به یک آلبوم تصویر دیجیتال تبدیل می شود که در نمونه های قدیمی تر تبلت های Fire نیز شاهد این ویژگی بوده ایم.

مشخصات فنی M10 به دو نسخه متفاوت با ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی یا ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی محدود می شود. اما P10 می تواند تا ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی را پشتیبانی کند. باتری ۴۸۵۰ میلی آمپر ساعتی وظیفه ی تأمین انرژی M10 را برعهده دارد درحالی که باتری P10 دارای ظرفیت ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعت است. در هر دو مدل شاهد دوربین های جلو و عقب هستیم و همچنین بلندگوی های دالبی اتموس نیز در آن ها تعبیه شده است که ویژگی خوشایندی محسوب می شود. نسخه ی ضعیف تر برچسب قیمت ۱۹۹.۹۹ دلاری را یدک می کشد درحالی که برادر قدرتمند تر آن با قیمت ۲۹۹.۹۹ دلار عرضه می شود.

باید یادآوری کرد که کاربرد اصلی این تبلت ها در هنگام اتصال به داک نمایان می شود. در این حالت می توان از آن ها به عنوان آلبوم تصویر دیجیتال یا دستگاه پخش موسیقی استفاده کرد. همچنین دستیار صوتی الکسا به کاربر کمک می کند تا سایر دستگاه های متصل به این پلتفرم را ازطریق داک هوشمند کنترل کند. مشخص است که محصول تلفیقی اندروید و الکسا طیف خاصی از کاربران را هدف قرار داده است که قصد دارند درکنار یک بلندگوی هوشمند خانگی، از امکانات یک تبلت نیز بهره ببرند. عرضه این محصول از ماه جاری میلادی شروع خواهد شد.

IBM اولین کامپیوتر کوانتومی تجاری خود را معرفی کرد

IBM پس از سال ها تحقیق و توسعه در حوزه ی کامپیوترهای کوانتومی، بالاخره اولین محصول تجاری خود در این حوزه را در نمایشگاه CES 2019 معرفی کرد.

به گزارش زومیت، IBM اولین کامپیوتر کوانتومی تجاری خود را معرفی کرد. این غول قدیمی دنیای فناوری، در نمایشگاه CES امسال بالاخره به آزمایش و تحقیق پیرامون نسل جدید کامپیوترها جامه  ی عمل پوشاند. سیستم ۲۰ کیوبیتی آی بی ام، ترکیبی از قطعات کامپیوتر کوانتومی و سنتی مورد نیاز برای استفاده از چنین کامپیوتری در اهداف تحقیقاتی را در یک پکیج ارائه می کند.

پکیج کامپیوتر کوانتومی آی بی ام، با نام کامل IBM Q System معرفی شد. این کامپیوتر ابعادی غول آسا دارد و البته، برای هر شرکتی با هدف شروع آزمایش های کوانتومی، یک انتخاب مناسب محسوب می شود. قطعات مورد نیاز برای خنک کاری سخت افزار پردازش کوانتومی نیز به صورت حرفه ای در این ماشین غول آسا جانمایی شده اند.

باوجود آن که آی بی ام ادعا می کند نخستین کامپیوتر کوانتومی با کاربردهای تجاری را به بازار عرضه کرده است، باید بدانیم ماشین ۲۰ کیوبیتی آن ها، حتی نزدیک به اهداف نهایی در استفاده از رایانش کوانتومی نخواهد بود. درواقع، قدرت اصلی مورد نیاز برای رایانش واقعی کوانتومی و اهداف تجاری، بیش از ۲۰ کیوبیت خواهد بود.

به هرحال، آی بی ام هم در ارائه ی محصول خود به این نکته اشاره می کند که سیستم کنونی، نخستین تلاش برای تجاری سازی کامپیوترهای کوانتومی محسوب می شود. IBM Q به گونه ای طراحی شده است که روزی تمامی مشکلات امروزی ظاهرا بسیار پیچیده را حل کند. مشکلات و مسائلی که در تعاریف طبیعی، بسیار دشوار و نمایی محسوب می شوند و سیستم های کلاسیک، توانایی حل آن ها را ندارند. درحال حاضر، راه درازی برای رسیدن به آن هدف در پیش داریم، اما IBM ادعا می کند سیستم هایش قابلیت به روزرسانی و بهبود دارند.

آرویند کریشنا، معاون ارشد بخش Hybrid Cloud و مدیر IBM Research درباره ی کامپیوتر کوانتومی جدید شرکت می گوید: IBM Q System One یک قدم بزرگ به سمت تجاری سازی رایانش کوانتومی محسوب می شود. این سیستم جدید، در توسعه ی رایانش کوانتومی به فراتر از دیوارهای آزمایشگاه ها، قدمی حیاتی است؛ قدمی که در مسیر پیاده سازی کاربردی کوانتوم برای کسب وکارها و علم به طور کلی، بسیار مهم خواهد بود.

به نظر می رسد IBM بیش از همه، به طراحی سیستم Q خود افتخار می کند. غول باسابقه ی دنیای فناوری، در مسیری شبیه به طراحی ابرکامپیوترهای Cray خود، همکاری های گران قیمتی با شرکت های بزرگ داشت. استودیو های طراحی Map Project Office و Universal Design Studio و همچنین شرکت معتبر Goppion، همکاران آی بی ام در طراحی ماشین کوانتومی جدید بودند. Goppion همان شرکتی است که شیشه های موزه  ای جواهرات پادشاهی بریتانیا و تابلوی مونالیزا را ساخته است.

IBM، کامپیوتر کوانتومی خود را نوعی اثر هنری می داند و به همین دلیل، محصول نهایی از نظر زیبایی و وقار، یک اثر هنری واقعی است. کامپیوتر کوانتومی IBM، با طول و عرض ۲.۷ متری در جعبه ای مقاوم دربرابر نفوذ هوا قرار دارد. واحد پردازش کوانتومی نیز مانند لوستری در میانه ی این جعبه ی زیبا قرار دارد و قطعات دیگر نیز به زیبایی مخفی شده اند.

تجاری شدن کامپیوترهای کوانتومی به آن مفهوم که تصور می کنیم، در آینده ی نزدیک ممکن نخواهد شد

شایان ذکر است، خرید کامپیوتر کوانتومی به آن آسانی که تصور می کنیم نخواهد بود. درواقع، آینده ای که در آن یک کامپیوتر کوانتومی را با ارسال رایگان از آمازون بخریم، هنوز دور از ذهن است.

IBM در خبری حاشیه ای پیرامون کامپیوتر کوانتومی خود، از IBM Q Network نیز رونمایی کرد که یک همکاری با شرکت هایی همچون ExxonMobil و آزمایشگاه های تحقیقاتی CERN و Fermilab است. هدف از این همکاری، توسعه ی جامعه ای برای جمع کردن اهداف تجاری و علمی و درنهایت، دستیابی به کاربردهایی ملموس برای رایانش کوانتومی خواهد بود.

درنهایت، اکنون تنها سازمان هایی که با IBM در توسعه ی شبکه ی کوانتومی همکاری می کنند، به نرم افزار کوانتومی و سیستم رایانش کوانتومی مبتنی بر ابر آن، دسترسی خواهند داشت.

گزارشی از حضور سیگیت در نمایشگاه ces 2019

سیگیت از هاردهای اکسترنال جدید با برندهای لسی و سیگیت رونمایی کرد

سیگیت در نمایشگاه CES 2019 از جدیدترین هاردهای اکسترنال خود در انواع و ظرفیت های متنوع تحت برندهای سیگیت و LaCie رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، سیگیت در نمایشگاه CES 2019 از تعدادی هارد اکسترنال و دیسک خشک (SSD) تحت برند سیگیت و لسی (LaCie) رونمایی کرد.

دو محصول جدیدی که برند زیرمجموعه ی سیگیت یعنی لسی رونمایی کرده است، لسی موبایل درایو و لسی موبایل SSD نام دارند.

لسی موبایل درایو تا ۵ ترابایت فضای ذخیره سازی دارد و مناسب کسانی است که به فضای زیاد نیاز دارند و سرعت بیشتر برای آن ها اولویت ندارد. در مقابل، لسی موبایل SSD فضای ذخیره سازی ۲ ترابایتی را با سرعت انتقال داده ی ۵۴۰ مگابایت بر ثانیه در اختیار می گذارد و مناسب کسانی است که سرعت بیشتر را ترجیح می دهند.

دو هارد جدید لسی که در همین ماه عرضه خواهد شد، طراحی و برش مدرن و دقیقی دارند و به منظور استفاده در کنار مک بوک های اپل ساخته شده اند؛ هرچند که امکان استفاده از آن ها در دستگاه های ویندوزی نیز وجود دارد.

لسی موبایل درایو با دو سال و لسی موبایل SSD با سه سال گارانتی و اشتراک سه ساله ی فضای ریکاوری Seagate Rescue Data عرضه می شوند.

علاوه بر دو محصول فوق که تحت برند لسی عرضه خواهند شد، چندین درایو بکاپ پلاس نیز تحت برند سیگیت رونمایی شدند. بکاپ پلاس اولترا تاچ یکی از این مدل ها بود که در دو نسخه ی یک و دو ترابایتی با قابلیت هایی همچون پشتیبان گیری خودکار و همگام سازی همزمان فولدرهای چند دستگاه رونمایی شد.

مدل دیگر بکاپ پلاس اسلیم است که این مدل نیز در دو نسخه ی یک و دو ترابایتی عرضه خواهد شد و نهایتا بکاپ پلاس پرتابل با طراحی کلاسیک و بدنه ی آلومینیومی در دو نسخه ی ۴ ترابایتی و ۵ ترابایتی معرفی شد. این محصول که قابلیت بکاپ خودکار را نیز دارد، قرار است در سه رنگ مشکی، نقره ای و آبی روانه ی بازار شود.

گفتنی است تمامی مدل های جدید بکاپ پلاس با دو ماه اشتراک ادوبی کریتیو کلود عرضه می شوند.

در مورد زمان عرضه، بکاپ پلاس اولترا تاچ از ماه آینده در دسترس خواهد بود؛ در حالی که آغاز عرضه ی بکاپ پلاس اسلیم و بکاپ پلاس پرتابل از اسفندماه آغاز خواهد شد.

سیگیت از دو SSD جدید از خانواده باراکودا و فایرکودا رونمایی کرد

سیگیت دو محصول باراکودا ۵۱۰ و فایرکودا ۵۱۰ با حجم های ۲۵۶ گیگابایت تا ۲ ترابایت را بر پایه  ی کنترلر Phison به صورت رسمی معرفی کرد.

سیگیت به تازگی با معرفی حافظه های SSD خانواده BarraCuda، به بازار حافظه های غیرسازمانی و مخصوص کاربران معمولی بازگشته است. این شرکت استراتژی جدیدی را در پی گرفته است و قصد دارد از پلتفرم Phison در ساخت محصولات جدید خود استفاده کند. محصولات جدید سیگیت از کنترلر E12 NVMe بهره می برند که موجب می شود به محصولاتی قدرتمند در بازار حافظه های M.2 NVMe تبدیل شوند. دو محصول جدید این شرکت، باراکودا ۵۱۰ و فایرکودا ۵۱۰ نام دارند. اگرچه هر دو محصول از یک خط تولید منشاء می گیرند اما تفاوت در حجم آن ها موجب شده است تا یکی برای استفاده های عمومی و دیگری برای گیمرها مناسب باشد. همچنین با کنار گذاشتن 3D TLC، دیگر شاهد نسخه های ۱۲۸ گیگابایتی نخواهیم بود و مدل های پایه شامل ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت خواهند بود. حجم کم سری باراکودا ۵۱۰ موجب شده است تا سرعت آن به حداکثر مقدار ظرفیت آن دست پیدا نکند. اما فایرکودا ۵۱۰ به لطف حجم های بالا توانسته است به سرعت های بالایی برسد که خبری خوب برای گیمرها خواهد بود.

باراکودا ۵۱۰ به علت حجم کمتر، از overprovisioning کمتری نیز بهره می برد درحالی که فایرکودا ۵۱۰ با حجم بیشتر توانسته به این مشکل غلبه کند؛ در نتیجه عمر بیشتری برای فایرکودا ۵۱۰ اعلام شده است. این مقدار برای باراکودا ۵۱۰ حدود ۰.۳ و برای نسخه دیگر ۰.۵ نوشتن اطلاعات در هر روز است. هر دو عدد بیشتر به SSDهای معمولی و رایج در بازار شباهت دارند و به نمونه های بالارده سایر رقبا نزدیک نیستند.

حجم کمتر باراکودا ۵۱۰ موجب شده است تا به فرم M.2 منفرد عرضه شود و برای استفاده در لپ تاپ های باریک مناسب خواهد بود. این محصول همچنین در نسخه هایی متفاوت با پشتیبانی از فناوری رمزنگاری TCG Opal عرضه می شود. اما سری فایرکودا از چنین قابلیتی بهره مند نخواهد بود. هر دو محصول از طراحی مشترکی همانند سایر حافظه های مبتنی بر Phison بهره می برند و انتظار داریم عملکرد واقعی آن ها نیز همانند نمونه های مشابه مثل کورسیر MP510 و MyDigitalSSD BPX Pro باشد. سیگیت تاکنون قیمت حافظه های جدید خود را اعلام نکرده است و در ماه مارس (اسفند) شاهد عرضه آن ها به بازار خواهیم بود.

Western Digital و SanDisk جدیدترین فلش مموری و هاردهای اکسترنال خود را رونمایی کردند

وسترن دیجیتال و برند زیرمجموعه اش، سن دیسک، در نمایشگاه CES 2019، جدیدترین محصولات خود ازجمله فلش مموری چهار ترابایتی را رونمایی کردند.

به گزارش زومیت، سن دیسک (SanDisk)، شرکت زیرمجموعه ی وسترن دیجیتال (Western Digital)، در نمایشگاه CES 2019، نمونه ی آزمایشی با ظرفیت ترین فلش مموری دنیا با ظرفیت چهار ترابایت را رونمایی کرد.

این محصول که نمونه ای اولیه به حساب می آید و از این رو خریدنی نیست، برای انتقال سریع تر فایل به پورت USB نوع C مجهز است. شایان ذکر است فلش مموری چهار ترابایتی درصورت عرضه، احتمالا بسیار گران قیمت است. در حال حاضر، فلش مموری های دو ترابایتی بیش از هزار دلار قیمت دارند؛ اما درهرصورت، دستیابی به این میزان از ظرفیت برای فلش درایو در نوع خود پیشرفت بزرگی در فناوری به حساب می آید.

سن دیسک در نمایشگاه CES امسال، چند هارد اکسترنال SSD را نیز درکنار سرویس SanDisk Flashback رونمایی کرد. حافظه ی حمل شدنی SSD سن دیسک اکستریم پرو تا یک گیگابایت برثانیه سریع است. این محصول که از گواهی IP55 برای مقاومت دربرابر گردوغبار و پاشش آب برخوردار است، بهار امسال در سه نسخه ی پانصد گیگابایتی و یک ترابایتی و دو ترابایتی عرضه خواهد شد. متأسفانه اطلاعی از قیمت این محصول دردست نیست.

سرویس فلش بک سن دیسک برای دو مدل از فلش درایو های یادشده دردسترس خواهد بود: سن دیسک اولترا فلش درایو و سن دیسک اولترافیت فلش درایو.

این سرویس گزینه ای برای پشتیبان گیری اَبری در اختیار کاربر می گذارد که به واسطه ی آن می توانید کپی آنلاین از محتویات درایو USB داشته باشید تا در مواقع لزوم، مانند زمانی که فلش مموری را همراه ندارید یا آن را گم کرده اید، به صورت آنلاین به فایل های خود دسترسی داشته باشید.

علاوه بر محصولاتی که با برند سن دیسک رونمایی شدند، شرکت مادر، یعنی وسترن دیجیتال، هارد اکسترنال SSD جدید با نام My Passport Go را رونمایی کرد.

این محصول نیز به کابل داخلی USB-A مجهز است و سرعت انتقال داده ای برابر با چهارصد مگابایت برثانیه دارد. حافظه ی SSD در این هارد را بامپر لاستیکی بادوامی دربر گرفته و از آن محافظت می کند.

وسترن دیجیتال درباره ی زمان عرضه و برچسب قیمتی My Passport Go تاکنون اطلاعاتی منتشر نکرده است.

مک آفی و گوگل اسیستنت خانه‌ هوشمند را با صدای شما ایمن خواهند کرد

مک آفی در جریان نمایشگاه CES 2019 در لاس وگاس از برنامه ی خود برای ایمن کردن خانه ی هوشمند با کمک صدای کاربر پرده برداشت.

به گزارش زومیت، خانه ی هوشمند به عنوان مفهومی که هر روز در حال گسترده تر شدن است همواره یکی از موضوعات مهم و داغ نمایشگاه  های فناوری در سال  های اخیر بوده است. مک آفی در جریان CES 2019 از انتشار یک پلتفرم ایمن خانه هوشمند مبتنی بر فرمان صوتی برای گوگل اسیستنت خبر داد؛ این پلتفرم که « Secure Hom» نام گذاری شده است به صورت داخلی در روترها و اتصالات شبکه تعبیه می شود و به کاربر اجازه خواهد داد تا از فرمان های صوتی برای بررسی  های امنیتی استفاده کند. برای مثال شما می توانید از دستگاه مبتنی بر گوگل اسیستنت مانند گوگل هوم بخواهید که تعداد دستگاه های متصل را به شما اعلام کند یا از Sonos One خود، بررسی ضعف های شبکه را بخواهید.

شانکار، مدیر کسب وکارهای موبایل و ISP مک آفی در مورد خانه هوشمند چنین می گوید:

از توسترهای متصل به شبکه تا تلویزیون های هوشمند همگی به سادگی و به کمک خانه ی هوشمند به یکدیگر متصل هستند و زندگی را ارتقا بخشیده اند، اما جرایم سایبری همچنان یک خطر بزرگ برای آن ها خواهد بود. به همین دلیل،  مصرف کنندگان می باید توجه ویژگی ای به امنیت سایبری در این محیط داشته باشند. با توجه به رشد فزاینده ی دستگاه های متصل در خانه ی هوشمند، مدیریت امنیت شبکه می بایست ساده باشد. پلتفرم Secure Home ما و گوگل اسیستنت به عنوان یک راه حل ساده برای ایمن نگاه داشتن شبکه ی خانه ی با کمک صدا مطرح هستند.

مک آفی هنوز اعلام نکرده است که با کدام  کمپانی ها از این تکنولوژی در روترها و تجهیزات خود استفاده خواهند کرد. مک آفی همچنین در CES 2019 از محصولی با نام «McAfee Gamer Security» برای گیمرها رونمایی کرد. حالت «Game Mode» این قابلیت به کاربر این امکان را می دهد تا با بهینه سازی منابع سیستم و غیرفعال کردن پاپ آپ ها تجربه ی بازی را بهبود بخشد؛ نسخه ی بتای McAfee Gamer Security» در سه ماهه ی نخست سال ۲۰۱۹ در آمریکا در دسترس خواهد بود.

گزارشی از حضور اینتل در نمایشگاه ces 2019

اینتل از نسل نهم پردازنده های Core i دسکتاپ رونمایی کرد

نسل جدید پردازنده های اینتل، با نام کافی لیک رفرش و لیتوگرافی ۱۴ نانومتری معرفی شدند.

به گزارش زومیت، اینتل در جریان کنفرانس خود در نمایشگاه CES 2019، در کنار معرفی نسل جدید پردازنده های ۱۰ نانومتری آیس لیک، پروژه ی آتنا و پردازنده های لیک فیلد، اعضای جدیدی از خانواده ی نسل نهم پردازنده های خود را نیز معرفی کرد. پردازنده های جدید اینتل را از انواع Core i3 تا Core i9 تشکیل می دهند.

در حال حاضر تنها نمونه های کافی لیک رفرش یا نسل نهم پردازنده های اینتل در بازار را، Core i9-9900K، Core i9-9700K و Core i5-9600K تشکیل می دهند که از چیدمان ۶ هسته-۶ ترد تا حداکثر ۸ هسته-۱۶ ترد بهره می برند. پردازنده های جدید اینتل را انواع عادی، نمونه های قابل اورکلاک با کد K و مدل های فاقد واحد گرافیکی یکپارچه با کد F در انتهای نام تشکیل داده اند.

توان مند ترین پردازنده ی دسکتاپ حال حاضر اینتل را، مدل هشت هسته ای Core i9-9900KF تشکیل می دهد که البته در بخش مشخصات فنی کاملا مشابه Core i9-9900K است؛ با این تفاوت که از پردازنده ی گرافیکی یکپارچه بهره نمی برد و کاربران چاره ای جز استفاده از کارت گرافیک ندارند. در واقع واحد گرافیکی در داخل پردازنده وجود دارد و تنها غیرفعال شده است. این موضوع در خصوص Core i7-9700KF و Core i5-9600KF نیز صادق است و از مشخصات فنی مشابهی با برادران خود بهره می برند.

اما پردازنده ی Core i3-9350KF اولین محصول از خانواده ی Core i3 نسل نهم اینتل است که از چهار هسته ی پردازشی بهره می برد و به دلیل نبود فناوری هایپرترد در این پردازنده، شاهد حضور همان چهار ترد هستیم. با توجه به کد انتهای نام پردازنده نیز، عدم حضور واحد گرافیکی یکپارچه در آن مبرهن می شود. فرکانس کاری پایه ی ۴ گیگاهرتز و فرکانس بوست ۴.۶ گیگاهرتز، از دیگر مشخصات پردازنده ی رده پایین جدید اینتل است.

برای آن دسته از کاربرانی که به دنبا گزینه ای توانمند تر هستند، پردازنده ی Core i5-9400F با ۶ هسته-۶ترد در دسترس خواهد بود. البته فرکانس پایه ی ۲.۹ و بوست ۴.۱ گیگاهرتزی این پردازنده نسبت به برادر ارزان تر خود در جایگاه پایین تری قرار می گیرد. مدل Core i5-9400 نیز از مشخصات فنی مشابهی بهره می برد که البته به واحد گرافیکی نسل ۹ اینتل HD 630 مجهز شده است.

اینتل جزئیاتی در خصوص زمان عرضه ی پردازنده های جدید خود ارایه نکرده است. مدیران این شرکت بازه ی حدودی انتهای ژانویه (بهمن ماه) را زمان تقریبی در دسترس بودن پردازنده های نسل نهم خود عنوان کرده است.

اینتل از پردازنده‌ اختصاصی شبکه‌ عصبی Nervana رونمایی کرد

اینتل در جریان نمایشگاه CES 2019 از پردازنده ی جدید اختصاصی برای شبکه های عصبی رونمایی کرد. سری جدید پردازنده ها با نام Nervana عرضه خواهند شد.

اینتل در CES 2019 خانواده ی جدیدی از پردازنده های خود را با نام Intel Nervana NNP-1 رونمایی کرد. این خانواده، یکی از مجموعه محصولاتی هستند که غول پردازنده ی جهان قول عرضه ی آن ها را داده بود. خانواده ی نیروانا به طور اختصاصی برای شبکه های عصبی و کاربردهای هوش مصنوعی طراحی و عرضه می شوند.

تمامی پردازنده های پیشین اینتل در حوزه ی هوش مصنوعی، با قدرت هایی در بازه ی میلی وات عرضه می شدند. درحالی که خانواده ی نیروانا، قدرت پردازشی بیش از ۱۰۰ وات را به مصرف کننده ارائه می کند. در مراسم رونمایی و معرفی اولیه ی پردازنده های اینتل نیروانا، جزئیات جدید از آن ها ارائه نشد اما به نظر می رسد خانواده ی جدید، از فناوری DL Boost اختصاصی اینتل بهره ببرند. فناوری مذکور، رقیبی بر پایه ی CPU برای سیستم های مبتنی بر GPU است.

بازار درک و استنتاج به کمک هوش مصنوعی، از زمان پیدایش تحت سلطه ی پردازنده های گرافیکی بوده است. دلیل فرمانروایی پردازنده های گرافیکی نیز به  این دلیل واضح بود که آن ها، مجموعه ای از پردازنده های موازی هستند که برای استنتاج کامپیوتری، بهترین انتخاب خواهند بود.

اینتل، به عنوان فرمانروای قدیمی دنیای پردازنده ها، ادعا می کند که چالش CPU را برای حضور جدی تر در حوزه ی هوش مصنوعی، حل کرده است. در دموی محصول جدید آن ها، بنچمارکی از به کارگیری CPU در حوزه ی هوش مصنوعی پخش شد که به سرعت استنتاج پنج برابر نسبت به رقبا رسید. اگر رقیب مورد نظر در دموی اینتل، پردازنده ی گرافیکی مناسب با قیمت قابل قبول بوده باشد، نتیجه ی به دست آمده شروع یک انقلاب در حوزه ی هوش مصنوعی خواهد بود.

تراشه ی هوش مصنوعی جدید اینتل، قدرت مصرفی ۱۰۰ وات نیاز دارد که به معنای کارایی بالاتر خواهد بود. به تعریف ساده تر، غول پردازنده ی جهان به محصولی رسیده که نسبت به نسل قبلی خود، بهبود ۱۰۰ برابری داشته است. به علاوه، اگر بنچمارک پخش شده در جریان معرفی پردازنده های نیروانا، کمی هم به حقیقت نزدیک باشد، می توان ادعا کرد که اینتل به سطحی جدید از رقابت در حوزه ی هوش مصنوعی رسیده است.

اینتل در جریان معرفی پردازنده ی جدید، زمان معرفی آن را سال جاری میلادی اعلام کرد. نکته ی قابل توجه دیگر، همکاری آن ها با فیسبوک در توسعه ی پردازنده ی جدید بود. درواقع، اگر محصول نهایی بتواند کارایی مورد نظر را نمایش دهد، فیسبوک، بازار بزرگ و پرظرفیتی برای آن خواهد بود؛ چرا که آن ها از توانایی استنتاج هوش مصنوعی در برنامه های مختلف خود به منظور تگ کردن تصاویر استفاده می کنند.

اینتل نخستین پردازنده های ۱۰ نانومتری آیس لیک را معرفی کرد

اینتل طی مراسمی در نمایشگاه CES، از نخستین پردازنده های ۱۰ نانومتری خود رونمایی کرد.

اینتل طی مراسمی در جریان نمایشگاه CES 2019 نخستین سری از پردازنده های ۱۰ نانومتری خود را با نام Ice Lake معرفی کرد، این پردازنده ها برمبنای معماری Sunny Cove توسعه داده شده اند. در طول این مراسم، اینتل تنها به اعلام خبر از راه رسیدن آیس لیک بسنده نکرد و نمونه ای از نسل جدید پردازنده های خود را نیز به نمایش گذاشت. Intel ادعا می کند که پردازنده های آیس لیک می توانند تا دو برابر سریع تر از لپ تاپ های مدرن، تصاویر را پیدا کنند.

آیس لیک نخستین نسل از پردازنده های اینتل به حساب می آید که به صورت پیش فرض با تاندربولت ۳ یکپارچه شده است، اتصال وای فای را در بطن خود دارد و از گرافیک Gen II با توانایی تأمین توان مورد نیاز یک نمایشگر 4K بهره می برد. شرکت سازنده همچنین نشان داد که چگونه کاربران می توانند با گرافیک های یکپارچه ی Gen II بازی ها را اجرا کنند؛ اما متأسفانه جزئیات مربوط به تنظیمات بازی اعلام نشد.

مشخصات کلی پردازنده های ۱۰ نانومتری Ice Lake برای لپ تاپ ها

فرآیند تولید              ۱۰ نانومتری

هسته ها / تردها      ۴ / ۸

ریزمعماری CPU    Sunny Cove

ریزمعماری GPU    Gen11

واحدهای اجرایی گرافیک       GT2, 64

توان طراحی گرمایی               ۱۵ وات

حافظه      LPDDR4X

پهنای باند حافظه     ۵۰ تا ۶۰ گیگابایت برثانیه

اتصالات  تاندربولت ۳ با Type-C

(Wi-Fi 6 (802.11ax با CRF

واحد پردازش تصویر              نسل چهارم

در جریان این مراسم اینتل، سم برد، مدیر گروه Client Solutions در شرکت دل نیز روی صحنه آمد تا نشان دهد که شرکت متبوع او هم اکنون یک نسخه ی آزمایشی از لپ تاپ های مجهز به پردازنده های Ice Lake را در اختیار دارد.

تحول بعدی اولترابوک ها

اینتل از پروژه ی آتنا نیز رونمایی کرد؛ برنامه ی جاه طلبانه ای که قرار است رایانش موبایل را وارد مرحله ی جدیدی کند. این تراشه ساز کهنه کار قصد دارد تا با شرکت های تولیدکننده برای توسعه ی محصولاتی باریک تر و سبک تر همکاری کند تا بدین ترتیب طوفانی را که در نهایت منجر به تولد اولترابوک ها شد، از نو بیافریند.

پروژه ی آتنا یک برنامه ی گسترده خواهد بود که کل صنعت کامپیوتر را دربرمی گیرد و اینتل در نظر دارد تا در این مسیر با تمام شرکت های تولیدکننده، از جمله هواوی، دل، اچ پی، ایسوس و لنوو همکاری کند تا بدین ترتیب صنعت کامپیوتر برای ورود به دنیای هوش مصنوعی و 5G آماده باشد.

پلتفرم های هیبریدی

اینتل اخیرا فناوری جدیدی موسوم به Foveros را معرفی کرد که به موجب آن، می توان پردازنده ها را از طریق جفت کردن هسته های پردازشی مختلف داخل یک تراشه توسعه داد و بدین ترتیب CPU- های پیشرفته تری به وجود آورد. اکنون نخستین ثمره های این فناوری را در قالب تراشه های LakeField مشاهده می کنیم. لیک فیلد شباهت بسیاری به پردازنده های به کاررفته در گوشی های هوشمند دارد؛ چرا که در آن CPU- های قدرتمند کنار نمونه های کم مصرف و کوچک تر جای گرفته اند. چنین ترکیبی از هسته های پردازشی به دستگاه شما اجازه می دهد تا در صورت نیاز تمام تسک های شما را انجام دهد و در حالت آماده به کار، انرژی کمتری مصرف کند.

نکته ی حائز اهمیت دیگر این است که تراشه های لیک فیلد در صورت بهره بردن از واحدهای پردازش گرافیک یکپارچه، حافظه و سایر ماژول ها می توانند رفتاری مشابه سیستم -روی-یک-چیپ (SoC) داشته باشند. اینتل برای نشان دادن این موضوع، مادربردی مجهز به پردازنده ی لیک فیلد را به نمایش گذاشت که ابعادی در حد یک دانگل استریم روکو داشت. پکیجی که اینتل به نمایش گذاشت با ابعاد ۱۲ میلی متر مربعی، یک هسته ی ۱۰ نانومتری Sunny Cove و چهار هسته ی اتم را در بطن خود داشت. Intel در پایان رویداد، دو نسخه ی آزمایشی از کامپیوترهایی با پردازنده ی لیک فیلد، شامل یک تبلت کوچک و یک لپ تاپ عادی را نشان داد و اعلام کرد که این پردازنده ها می توانند گستره ای از کامپیوترهای کم مصرف تا PC- های قدرتمند را پوشش دهند.

شارژر فوق‌ سریع Atom PD 1 انکر با قیمت ۲۹.۹۹ دلار اوایل بهمن ماه به بازار عرضه می شود

انکر در نمایشگاه CES 2019 از شارژر فوق سریع Atom PD1 رونمایی کرد و وعده داد این شارژر را اوایل بهمن ماه با قیمت ۲۹.۹۹ دلار به بازار عرضه خواهد کرد.

به گزارش زومیت، قرار بود انکر شارژر فوق سریع و جدید Atom PD 1 را ماه نوامبر (آبان ماه) به بازار عرضه کند ولی این اتفاق نیفتاد و شاهد تأخیر چند ماهه ای از سوی این شرکت بودیم.

طبق اعلام انکر در CES 2019 انتظار می رود شارژر Atom PD 1 تا آخر ماه ژانویه ( اوایل بهمن ماه)  به قیمت ۲۹.۹۹  دلار به بازار عرضه شود. انکر یکی از تولیدکنندگان شناخته شده و پیشرو در بازار لوازم جانبی است و کماکان به عنوان شرکتی که شارژر های با کیفیت بالا و سریع به بازار عرضه می کند، در بین کاربران شناخته می شود.

شارژرهای سری PowerPort Atom، جدیدترین شارژرهای فوق سریع انکر هستند که بنا به اعلام شرکت در نمایشگاه CES قرار است اولین محصول این سری یعنی Atom PD 1 تا پایان ماه ژانویه به بازار عرضه شود. Atom PD 1 ماه اکتبر رسما معرفی شد و قرار بود تا ماه نوامبر (آبان ماه)   به بازار عرضه شود ولی این اتفاق نیفتاد و عرضه ی شارژر فوق سریع به تعویق افتاد.

یکی از ویژگی های منحصر به فرد Atom PD 1، سرعت و کارایی آن است. نسل بعدی شارژرها به جای استفاده از سیلیکون از نیترید گالیم یا GaN استفاده می کنند که  سرعت شاژر بالاتری دارند و در عین حال دربرابر افزایش درجه حرارت مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند.  شارژر PowerPort Atom PD 1 انکر یکی از اولین شارژرهای موجود بازار است که در تولید آن از نیترید گالیم استفاده شده است. البته RavPower رقیب انکر نیز اخیرا شارژر دیواری معرفی کرده که در تولید آن از نیترید گالیم استفاده شده است.

باوجودی که شارژر فوق سریع Atom PD 1 فرم فکتور کوچکتری نسبت به مدل های مشابه دارد، اما می تواند گوشی های هوشمند و دستگاه های کوچک تری مثل سوئیچ نینتندو را با سرعت بالایی شارژ کند. همچنین می تواند به عنوان شارژر USB-C لپ تاپ مورد استفاده قرار گیرد. از سوی دیگر Anker قصد دارد در اواخر سال جاری میلادی از شارژر PowerPort Atom PD 2 با توان ۶۰ وات و همچنین از شارژر PowerPort Atom PD 4 با چهار پورت، دو پورت USB-C و دو پورت USB Type-A با توان ۱۰۰۰ وات رونمایی کند.

در جدول ذیل مشخصات شارژر Atom PD 1 ارائه شده است:

مشخصات                Atom PD 1

توان کلی خروجی   ۳۰ وات

ولتاژ ورودی           ۱۰۰- ۲۴۰ ولت

جریان ورودی         ۱.۲ آم‍پر

فرکانس ورودی       ۵۰-۶۰ هرتز

خروجی   ۵V = ۳A / ۹V = ۳A / ۱۵V = ۲A / ۲۰V = ۱.۵A

ابعاد         ۱.۶۱ در ۱.۳۷ در ۱.۴۹ اینچ

۴.۰۸ در ۳.۴۷ در  ۳.۷۸ سانتی متر

وزن         ۶۲.۳۶ گرم

روترهای جدید D-Link با دستورهای صوتی گوگل اسیستنت و الکسا کنترل می شوند

D-Link در نمایشگاه CES امسال، روترهای جدید سری Exo را با پشتیبانی از فرامین صوتی گوگل اسیستنت و آمازون الکسا معرفی کرد.

به گزارش زومیت، D-Link جدیدترین روترها از خانواده ی Exo را در نمایشگاه CES 2019 معرفی کرد. روترهای جدید با فناوری شبکه ی توری به کاربر در پوشش بهتر وای فای در سراسر خانه کمک می کنند. کوین ون، مدیر دی لینک در اروپا می گوید: روترهای جدید Exo، ضمن ارائه ی شبکه ی وای فای مناسب، با پلتفرم امن McAfee وظیفه ی شناسایی حملات سایبری و مقابله در برابر آن ها را دارند.

سری Exo به کاربر اجازه می دهد تا با ترکیب روترهای سازگار، از طریق فناوری شبکه ی توری دی لینک، پوشش گسترده ای از شبکه ی وای فای را به وجود آورد و در سراسر محیط منزل یا محل کار، از شبکه ی یکسانی استفاده کند. بدین ترتیب حین جابه جا  شدن در بخش های مختلف خانه، دستگاه شما بدون نیاز به سوئیچ کردن بین شبکه ها، به  روتری با قوی ترین سیگنال متصل خواهد شد.

روترهای جدید Exo به لطف پلتفرم Secure Home مک آفی به صورت رمزگذاری سرتاسری محافظت می شوند و بدین ترتیب دستگاه های متصل به شبکه به صورت خودکار در برابر حملات شناسایی شده محافظت خواهند شد. دی لینک در نمایشگاه CES مدل های زیر را به نمایش گذاشت:

DIR-3060 AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router

DIR-2660 AC2600 Smart Mesh Wi-Fi Router

DIR-1960 AC1900 Smart Mesh Wi-Fi Router

روترهای جدید دی لینک را می توان از طریق دستگاه های مجهز به دستیار دیجیتال گوگل و آمازون الکسا نیز کنترل کرد. روترهای اگزو از پردازنده های دو هسته ای برای مدیریت شبکه های شلوغ بهره می برند و با دریافت به روزرسانی های فرم وری خودکار، جدیدترین قابلیت ها و ویژگی های ایمنی ارتقاء یافته را دریافت می کنند.

دی لینک فروش روترهای جدید سری Exo را در نیمه ی نخست سال ۲۰۱۹ آغاز خواهد کرد.

TP Link پنج محصول جدید مبتنی بر فناوری وای فای 6 ارائه کرد

تی پی لینک به طور کلی در حال کوچ به نسل جدید شبکه های بی سیم مبتنی بر WiFi 6 بوده و در نمایشگاه CES امسال هم چند محصول جدید از این گروه ارائه کرده است.

به گزارش زومیت، دو محصول جدید شرکت تی پی لینک در نمایشگاه CES، روتر Deco X10 و روتر گیمینگ قدرتمند Archer AX11000 است. Deco X10 یک روتر سه بانده ی قدرتمند است که بازده ی سیگنال آن روی باند ۲.۴ گیگاهرتز معادل ۳۰۰ مگابیت برثانیه بوده و  این مقدار روی باند ۵ گیگاهرتز نیز برای دو مدیوم شبکه ی جدا، ۱۲۰۰ مگابیت‎برثانیه خواهد بود. بسته ی محصول هم که به قیمت ۳۴۹.۹۹ دلار به فروش می رسد، شامل یک روتر و  یک نود خواهد بود.

اما گیمرها بیشتر خواهان روتر Archer AX11000 خواهند بود. با وجود اینکه این شرکت، به تازگی وارد عرصه روترهای گیمینگ شده است، اما به نظر می رسد نیاز کاربران این حوزه را به خوبی می شناسد. این روتر هم سه بانده است و طبق اعلام تی پی لینک روی باند ۲.۴ بازده سیگنال آن تا سقف ۱۱۴۸ مگابیت بر ثانیه بوده و دو مدیوم باند ۵ هرکدام نرخ انتقالی بالغ بر  ۴۸۰۴ مگابیت برثانیه خواهند داشت.

در بخش ارتباطات کابلی هم، این روتر به یک پورت WAN از نوع ۲.۵ گیگابیتی مجهز شده و ۸ پورت LAN گیگابیتی هم دارد. برای به اشتراک گذاری فضاهای ذخیره سازی هم دو پورت USB-C 3.0 و USB A 3.0 تعبیه شده است. قیمت این روتر با چنین مشخصات فنی ارزان نبوده و قرار است ماه دیگر که به بازار عرضه می شود، با قیمت ۴۴۹.۹۹ دلار به فروش برسد.

برای ارتباطات پرسرعتی که در آن پورت شبکه ی ون ۲.۵ گیگابیتی مهم تلقی شده و از آن برای بازی های آنلاین استفاده نمی شود، مدل Archer AX6000 می تواند گزینه ی بهتری باشد؛ چراکه اکثر قابلیت های AX11000 را داشته و ۱۰۰ دلار نیز ارزان تر است و هم اکنون نیز به بازار عرضه شده است.

اگر باز هم بازی های آنلاین مهم نباشد و نیازی به پوشش سرتاسری شبکه در فضای خانه نباشد، یک گزینه ی مقرون به صرفه تر که به فناوری WiFi 6 (استاندارد IEEE 802.11ax) مجهز باشد، وجود دارد و آن مدل AX1800 است. بازده این روتر دوبانده هم روی ۲.۴ معادل ۵۷۴ مگابیت برثانیه و روی باند ۵ تا سقف  ۱۲۰۱ مگابیت برثانیه خواهد بود. علاوه بر یک پورت WAN گیگابیتی و یک سوئیچ گیگابیتی ۴ پورته، یک پورت USB 2.0 هم برای به اشتراک گذاری فضاهای ذخیره سازی در آن وجود دارد. این محصول با قیمت ۱۲۹.۹۹ دلار و حدودا پاییز سال آینده به بازار عرضه خواهد شد.

آخرین محصول جذابی هم که تی پی لینک به CES آورده، یک گسترش دهنده ی WiFi است که RE705X نام گرفته و در گروه محصولی همان روترها AX1800 با فناوری WiFi 6 قرار داشته و مانند روتر یادشده، دوبانده و با همان میزان بازدهی خواهد بود و در زمان عرضه قیمتی معادل ۹۹.۹۹ دلار خواهد داشت.

نت‌گیر فناوری Wi-Fi 6 را به روتر خانگی خود می آورد

نت گیر در جریان برگزاری نمایشگاه CES 2019 از روتر جدید خود با پشتیبانی از نسل ششم وای-فای رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، با همگانی شدن استریم محتوای تصویری در رزولوشن 4K و گسترش دوربین های مداربسته خانگی نیاز به شبکه های پهن باند بیشتر از همیشه احساس می شود. در همین راستا نت گیر اعلام کرده که روتر Orbi Whole Home Wi-Fi System خود را به Wi-Fi 6 مجهز خواهد کرد تا از فناوری Fastlane 3 پشتیبانی کند و امکان دسترسی به اینترنت گیگابیتی را برای کاربران میسر کند.

این روتر جدید از Wi-Fi 6 802.11ax پشتیبانی می کند و این یعنی در شبکه ی توری، سرعت گیگابیتی را فراهم می سازد. فراموش نکنید که وای فای ۶ فعلا یک فناوری نوپا به شمار می آید و محصولات زیادی پیدا نمی شوند که از آن پشتیبانی کنند.

این روتر جدید ضمن داشتن سرعت بسیار بالا، پوشش دهی عالی دارد و به لطف بهره مندی از یک تراشه ی ویژه  ی ساخته شده توسط کوالکام،  عملکرد بی نظیری از خود ارائه می دهد.

این سیستم وای-فای خانگی از پردازنده ی چهار هسته ای کوالکام بهره می برد و قادر است به کمک شبکه سه بانده ی خود بصورت همزمان به ۱۲ سرویس استریم ویدیو متصل شود.

اولین مدل Orbi با پشتیبانی از نسل ششم وای-فای قرار است نیمه دوم ۲۰۱۹ عرضه شود. این محصول در سری RBK50 عرضه خواهد شد ولی هنوز قیمت آن اعلام نشده است.

با Shure MV88+ گوشی خود را به استودیو ضبط ویدیو تبدیل کنید

کمپانی شور از یک کیت ویدیویی شامل میکروفن، سه پایه، جک هدفون که به ابزارهای اندرویدی و iOS متصل است رونمایی کرده تا امکان ضبط حرفه ای صدا را در آن ها میسر کند.

به گزارش زومیت، کمپانی شور (Shure) که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و تولید محصولات صوتی فعالیت می کند، در نمایشگاه CES 2019 از یک کیت جدید به نام MV88+ Video Kit رونمایی کرده که در واقع جایگزینی برای میکروفن MV88 iPhone است.

در کیت جدید شور شاهد مجموعه ای از یک میکروفون کندانسور، سه پایه ی Pixi از مانفورتو، گیره گوشی و یک کابل اتصال USB-C و لایتنینگ هستیم. کاربر می تواند از درگاه جک هدفون نیز برای مانیتور کردن صدا استفاده کند. کل این بسته با قیمت ۲۴۹ دلار به فروش می رسد. این برچسب قیمتی نشان می دهد که شور، مجموعه ی MV88+ را برای کاربران حرفه ای تولید کرده است؛ کاربرانی که کیفیت صدا برای شان اهمیت دارد.

بازار هدف مجموعه ی MV88+ Video Kit ویدیوبلاگرها، تولیدکنندگان پادکست و دیگر کاربرانی هستند که با موبایل محتوای باکیفیت تولید می کنند.

شرکت ASRock پنج مادربرد جدید از خانواده ی B365 معرفی کرد

ASRock یکی از تولیدکننده های بزرگ مادربرد در جهان، از پنج مادربرد جدید با پشتیبانی از خانواده ی B365 و تمرکز روی گیمرها و کاربران حرفه ای رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، شرکت ASRock در خلال نمایشگاه امسال CES از پنج مادربرد جدید در حوزه ی گیمینگ و کاربری های حرفه ای رونمایی کرد. محصولات جدید شرکت، همگی از خانواده ی B365 هستند. این مادربردها برای کاربرانی که علاقه مند به امکانات بیشتر در کیس های کوچک و پشتیبانی از نسل نهم پردازنده های اینتل هستند، مناسب خواهد بود.

چهار مادربرد از محصولات معرفی شده توسط ASRock در دو دسته بندی Phantom Gaming 4 و Pro 4 عرضه می شوند. مادربردهای هر دسته، در دو نوع ATX یا micro-ATX هستند. مادربرد پنجم، B365M-ITX/ac نام دارد که برای بهره مندی از B365 در کیس های مینی ITX طراحی و تولید می شود.

اینتل در دسامبر سال گذشته ی میلادی، تراشه های سری B365 را معرفی کرد که یک به روزرسانی مهم برای خانواده ی B360 محسوب می شد. اینتل در تولید تراشه های خانواده ی جدید، از فناوری ۲۲ نانومتری به جای ۱۴ نانومتری استفاده می کند. به علاوه، از ۲۰ PCIe به جای ۱۲ عدد PCIe در این محصولات استفاده می شود. تفاوت دیگر خانواده ی B365، استفاده از پلتفرم کنترلی کیبی لیک به جای کافی لیک است. کارشناسان اعتقاد دارند یکی از دلایل اصلی رونمایی اینتل از خانواده ی جدید، سبک تر کردن فشار روی منابع تولید ۱۴ نانومتری است.

به هرحال، تولیدکننده های دنیای سخت افزار از حرکت اینتل استقبال کردند و انواع محصولات جدید را برای هماهنگی با تراشه ها طراحی و تولید می کنند. ASRock به عنوان یکی از تولیدکننده های مهم، در رونمایی از سری جدید محصولات خود به قدرت بالای آن ها اشاره کرد و البته، عنوان کرد که پنج مادربرد جدید، با تمرکز روی بازار عمومی طراحی شده اند. در ادامه به بررسی کلی هریک از این مادربردها می پردازیم.

دسته ی Phantom Gaming 4، از نورپردازی داخلی RGB بهره می برد که در اغلب مادربردهای گیمینگ سال ۲۰۱۹، مشاهده می شود. به علاوه، سیستم اختصاصی شرکت با نام Polychrome RGB نیز در این دسته پشتیبانی می شود. هر دو مدل، دو اسلات PCIe ۳.0 x16 دارند و با بهره مندی از ۴ اسلات DIMM، تا ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی رم DDR4-2666 را پشتیبانی می کنند. اتصال Gigabit LAN نیز قابلیت مشترک هر دو مادربرد دسته ی فانتوم گیمینگ محسوب می شود و به جز شکل ظاهری، تفاوت دیگر آن ها، نبود هیت سینک آلیاژ آلومینیم XXL در نسخه ی B365M است.

دسته ی Pro 4 دارای سیستم RGB داخلی نیست، اما فناوری پلی کروم اختصاصی شرکت، در آن لحاظ شده است. با حذف نورپردازی RGB، هیت سینک M.2 با پوشش کامل سطح قطعه، پورت D-sub برای افزایش تعداد مانیتورهای قابل پشتیبانی به ۳ عدد و خروجی های صوتی ELNA،  در این خانواده اضافه می شود. پورت های ELNA، نویز صدا را به مقدار قابل توجهی کاهش می دهند و هر کاربر سختگیری را راضی می کنند. به هرحال قابلیت های خانواده ی پرو ۴، مادربردها را برای کاربران خلاق و آن هایی که با فایل های بزرگ و چندین مانیتور سروکار دارند، جذاب می کند.

آخرین مادربرد معرفی شده، B365-ITX/ac بود که از هیچ گونه نورپردازی RGB پشتیبانی نمی کند. به علاوه، اسلات های DIMM به دو عدد و حداکثر رم قابل استفاده به ۶۴ گیگابایت کاهش می یابد. درضمن، تنها یک اسلات PCIe x16 در این مادربرد استفاده می شود. مادربرد کوچک ASRock، با بهره گیری از سه پورت DisplayPort، DVI-I و HDMI، از سه مانیتور پشتیبانی می کند. درنهایت، مهم ترین قابلیت نسخه ی ITX، قابلیت پیاده سازی آن در هر مینی کیس است.

شرکت ASRock جزییات زیادی از زمان عرضه و قیمت نهایی مادربردهای خود منتشر نکرد.

نیمیو کیبورد تغییرپذیر مبتنی بر e-ink را رونمایی کرد

شرکت فرانسوی Nemeio کیبورد بی سیمی با همین نام را در نمایشگاه CES 2019 عرضه کرده که تمامی ۸۱ دکمه ی آن قابلیت شخصی سازی دارند.

به گزارش زومیت، شرکت فرانسوی نیمیو (Nemeio) کیبوردی را در نمایشگاه CES 2019 معرفی کرده که حالت ساکن و تغییرناپذیر دکمه ها را به حالتی پویا و با قابلیت شخصی سازی تبدیل کرده است. در این کیبورد، به لطف استفاده از نمایشگر e-ink در زیر کیبورد، کاربر می تواند کارکرد تک تک دکمه ها را تغییر دهد و به سلیقه ی خود دکمه های میانبر تعیین کند. کیبورد نیمیو ۸۱ کلید دارد که همگی روی نمایشگری e-ink قرار دارند.

نرم افزار نیمیو برای کاربر امکان کشیدن و رهاکردن آیکون ها را برای اپلیکیشن هایی مانند فوتوشاپ، مایکروسافت Word، فیسبوک یا اسکایپ روی هر قسمت از کیبورد فراهم می آورد. حتی می توان کارکردهای مختص یک برنامه مثل کراپ کردن یا اضافه کردن تکست باکس را برای دکمه های کیبورد تعریف کرد.

نیمیو از هر پوسته و چینشی پشتیبانی می کند و حتی ایموجی ها نیز در این کیبورد پیش بینی شده اند. علاوه بر این ها، کاربر می تواند کاراکترهای شخصی خود را نیز برای دکمه ها تعریف کند.

نیمیو بی سیم است و به هر دستگاهی متصل می شود که از بلوتوث پشتیبانی کند؛ مانند گوشی و تلویزیون.

طراحان نیمیو آن را دستگاهی حمل شدنی و مناسب سفر می دانند. بدنه ی این کیبورد که ابعادی برابر با ۳۰ در ۱۸ میلی متر با ضخامت ۱۱ میلی متر دارد، از فلز ساخته شده و قسمت بالای آن، یعنی محل قرارگیری باتری دستگاه، سیاه رنگ است. در پشت همین قسمت سیاه رنگ، دو دکمه برای تغییر پروفایل و دو پورت USB نوع C و نوع A قرار دارد. USB نوع C برای شارژ دستگاه به کار می رود و طراحان نیمیو امیدوارند در نسخه ی نهایی آن، عمر باتریِ بیش از یک روز را برایش ممکن سازند.

ازلحاظ کاربری، نیمیو سبک و باریک است و صفحه ی e-ink سرتاسر لایه ی زیرین آن را تشکیل می دهد. کار با این کیبورد در حال حاضر حس کار با کیبورد معمولی را نمی دهد و دکمه های آن با توجه به پشتیبانی نکردن از ویبره، حس چندان مطلوبی منتقل نمی کنند؛ اما شرکت سازنده تلاش می کند در نسخه ی نهایی این ضعف ها را برطرف کند.

کیبورد نیمیو تابستان امسال روانه ی بازار خواهد شد. هرچند قیمت دقیق آن هنوز مشخص نیست؛ انتظار می رود این کیبورد بین سیصد تا پانصد دلار قیمت گذاری شود.

هوش مصنوعی دارای حسگر، صداهای درون خانه را تشخیص می دهد

شرکت نرم افزاری سنسوری، هوش مصنوعی ارائه داده که صداهای غیرمعمول خانه را متوجه می شود و به صاحب خانه هشدار می دهد.

به گزارش زومیت، تصور کنید قصد رفتن به تعطیلات دور از خانه را دارید و مسائل امنیتی نگرانتان می کند. اگر وسیله ای مانند اسپیکر هوشمند وجود داشته باشد که صداهای خانه را تشخیص دهد و موارد مشکوک را گزارش دهد، دیگر جای نگرانی نیست. یک شرکت نرم افزاری به نام Sensory، هوش مصنوعی ارائه داده که دقیقا همین کار را انجام می دهد. این هوش مصنوعی صداهایی که می شنود را تشخیص داده و در صورت لزوم اقدام می کند. TrulySecure Sound ID مانند شازم برای صداهایی طراحی شده که در خانه شنیده می شود.

هوش مصنوعی این شرکت همیشه در حال گوش دادن به صداهای اطراف است و صداهای مختلفی مانند پارس سگ، دزدگیر خانه، سیستم هشداردهنده ی دود، هشدار کم شدن شارژ باتری، زنگ در، در زدن و شکستن شیشه را تشخیص می دهد؛ سپس پیغامی را برای صاحب خانه همراه با صدایی که شنیده است، ارسال می کند. کاربر با استفاده از این هوش مصنوعی همیشه از شرایط خانه ی خود خبر دارد و بعد از دریافت اخطاریه می تواند با پلیس یا آتش نشانی تماس بگیرد.

تاد موزر، مدیرعامل سنسوری می گوید: امروزه محصولات کنترل صدا در هر خانه ای استفاده می شود، ما هم از این فرصت استفاده کردیم تا از میکروفون های موجود در این دستگاه ها برای اهداف بیشتری بهره ببریم.

Sound ID بخشی از هوش مصنوعی این شرکت برای اسپیکرهای هوشمند و دستگاه های اینترنت اشیا است که به طور کامل روی دستگاه اجرا می شود. همچنین برای جلوگیری از نگرانی های امنیتی و حریم خصوصی کاربر، داده ها را به کاربر ارسال نمی کند.

Sensory علاوه بر این محصول، تکنولوژی کنترل صدای مستقل از کاربر را در نمایشگاه CES 2019 برای بلندگوهای بلوتوث معرفی کرده است. این محصول به تولیدکنندگان اجازه می دهد تا دستگاه های خود را با کنترل صدای اختصاصی مجهز کنند و دیگر نیازی به الکسا و گوگل اسیستنت نداشته باشند. بنابراین در آینده شاهد بلندگوهای بیشتری خواهیم بود که با نام اختصاصی خودشان فعال می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست − یک =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *