دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 8 اردیبهشت ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در هشتاد و چهارمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

فیروزآبادی: تعرفه یک سوم پیام رسان های داخلی نسبت به خارجی

بر اساس گزارش دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور، تعرفه استفاده از پیام رسان های داخلی یک سوم خارجی است.

به گزارش زومیت، دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی پس از بازدید از مرکز نگهداری داده مدرن و مجهز که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده بود تا برای پیام رسان های داخلی فراهم کند، در نشستی با مدیران پیام رسان های داخلی اعلام کرد که کوچ سازمان ها، دستگاه ها و کانال های پرظرفیت به پیام رسان های داخلی و در نتیجه ارائه سرویس بیشتر به مردم برنامه ای است که به طور جدی مورد وفاق مسئولان کشور است و قوای سه گانه کشور علاقمند هستند این کار به سرعت انجام شده و موانع این راه برطرف شود.

وی با اشاره به این که در این مسیر باید پیام رسان ها هم تلاش بیشتری داشته باشند، اظهار امیدواری کرد تا در فرصت زمانی مناسب سرویس پایدار و فنی با استحکام امنیتی و رعایت حریم خصوصی از سوی پیام رسان ها به شهروندان ارائه شود.

فیروزآبادی با بیان این که در حوزه فضای مجازی می توانیم توسعه مناسبی در حوزه اقتصاد دیجیتالی داشته باشیم، عنوان کرد که با توجه به تاکید ویژه برای پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات باید خدمات پایه در کشور به سمتی برود که توسط شرکت های داخلی و بخش خصوصی ارایه شود و بومی سازی مناسبی در حوزه اقتصاد دیجیتالی داشته باشیم تا در این حوزه بتوانیم اقتصادی مناسب با استانداردهای بین المللی، پایدار و چالاک در برابر تحولات جهانی در داخل کشور داشته باشیم.

وی با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی گفت: باید پلتفرم ها، سکوها و خدماتی که ارایه می شود ایرانی باشد و در این راه باید همه مردم نقش ایفا کنند. دولت به عنوان قوه مجریه کشور تصمیم دارد این کار صورت گیرد اما این کار بدون نقش آفرینی مردم امکانپذیر نیست.

بر اساس گزارش دبیر شورای عالی فضای مجازی، نوع توسعه تکنولوژی مربوط به فضای مجازی توسعه تکنولوژی از نوع مشارکت و تعامل بوده که به صورت افقی است و از نوع عمودی نیست که چند سرمایه دار بخواهند صنعتی را در کشور پیاده سازی کنند و در واقع مبتنی بر مشارکت همراه با تعامل از سوی مردم است. باتوجه به ویژگی های فضای مجازی، رفتار مردم به شدت تابع خدماتی است که ارائه داده می شود و ما شاهد تغییر و تحول سریع در رفتار مردم هستیم بنابراین اگر پیام رسانی رفتار مناسب نداشته باشد، نیازهای مشتریان را برطرف نکند و در ذهن کاربران اقناع لازم را نتواند ایجاد کند به راحتی در مدت خیلی کوتاه و حتی در کمتر یک شبانه روز کاربران خود را از دست خواهد داد.

به گفته وی، این در حالی است که در هیچ صنعتی در گذشته شاهد چنین پدیده ای نبودیم یعنی صنعتی برای استقرار در یک کشور در مرحله اول ورود به بازارش زمان می برد و هم چنین خروج آن نیز سال ها طول می کشید.

فیروزآبادی با اشاره به حوادث اخیر در جریان فیس بوک و سقوط ارزشی چند ده میلیارد دلاری آن، تاکید کرد که سایز اقتصاد ایران در این حد نیست؛ اما رفتار کاربران می تواند به همان شدت باشد چون جامعه ما یک جامعه همگرا و پیوسته تر نسبت به جامعه غربی است. در جوامع غربی فردی گرایی و واگرایی بیش از جوامع ماست و بر همین اساس رفتارهای ما نیز می تواند خیلی سریع تر و عکس العمل ها خیلی شدیدتر باشد بنابراین پیام رسان های داخلی باید در ارایه خدمات به مردم رضایتمندی آنها را هدف قرار دهند و رضایتمندی مردم در خدمات مناسب، پایدار و امن و همچنین ارایه خدمات نو است.

وی افزود: ما شاهد هستیم پیام رسان هایی مانند تلگرام در جهت ارایه خدمات نو حرکت کرده و علاوه بر این که پیام رسان و شبکه اجتماعی هستند در حال تبدیل به سکوی اقتصادی نیز بوده و می خواهند تا اقتصاد کشورها را در اختیار بگیرند. در حوادثی که در روسیه اتفاق افتاد غول های بزرگ اقتصادی آمریکا در این نزاع فضای مجازی میلیاردها دلار متضرر شدند و تلگرام اعتراف کرد که چند صد میلیون دلار متضرر شده و آمازون و گوگل هم قاعدتا به همین میزان باید متضرر شده باشند و این همه با هدف آماده سازی برای تصاحب بخشی از اقتصاد این کشور است.

بر اساس گزارش فیروز آبادی، باید توجه داشت که این هزینه برای نگهداشتن یک جامعه در یک پیام رسان نیست بلکه این هزینه برای تصرف اقتصادی یک کشور صورت می گیرد، بنابراین باید در مرحله نخست تلاش کنیم تا پیام رسان خوبی داشته باشیم و نیازهای پیام رسان اجتماعی را در جامعه ایرانی تامین کنیم. امیدوار هستیم که پیام رسان های داخلی در مرحله بعد تبدیل به سکویی برای ارائه خدمات به مردم شوند و در فضای مجازی در کشور که از تامین پیام رسان با هدف خروج از انحصار پیام رسان خارجی کشور شروع شده و در نهایت دست یابی به سکوهای قابل توجهی برای ارایه خدمات است، نقطه آغاز یک تحول بزرگ باشیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در رابطه با نگرانی مدیران پیام رسان های داخلی در خصوص سرعت افزایش کاربران جدید به صورت موج ناگهانی و همچنین عدم ارایه خدمات مناسب از سوی اپراتورها به دلیل کاهش تعرفه استفاده از پیام رسان های داخلی، گفت: تمامی پیام رسان ها اگر به صورت موج ناگهانی مردم بخواهند ورود کنند دچار چالش خواهند شد که ما برنامه خود را در چند مرحله اعلام خواهیم کرد تا به آرامی جمعیت به سمت پیام رسان ها هدایت شوند. همچنین در خصوص این که تعرفه استفاده از پیام رسان های داخلی یک سوم استفاده از پیام رسان های خارجی است و اپراتورها ممکن است ارتباطات مربوط به پیام رسان های داخلی را با کیفیت و اولویت کمتری به کاربران سرویس دهند، رسیدگی خواهیم کرد و اگر موردی به صورت واقعی و عملی بود گزارش دهند تا برطرف کنیم.

در سامانه اطلاع رسانی رجیستری، استعلام آخرین مالک سیم‌ کارت ممکن شد

در سامانه اطلاع رسانی طرح رجیستری تلفن همراه، امکان استعلام آخرین مالک سیم کارت موبایل فراهم شده است.

به گزارش زومیت، بر اساس گزارش سامانه اطلاع رسانی کمیته راهبری طرح رجیستری، موارد زیادی مراجعه به سامانه همتا (سامانه  طرح ثبت تلفن های همراه) وجود داشته است که شخصی سیم کارت تلفن همراه را خریداری کرده ولی فروشنده، مالکیت تلفن همراه را به خریدار انتقال نداده است. خریدار نیز در حال حاضر به هر دلیلی به فروشنده دسترسی ندارد تا از او درخواست انتقال مالکیت کند.

به همین دلیل در حال حاضر این امکان در سامانه همتا فراهم شده است که خریدار پس از ورود به کارتابل خود، با ورود به بخش «وضعیت شناسه دستگاه (IMEI)»، پس از وارد کردن شناسه IMEI تلفن همراه مذکور، شماره سیم کارت آخرین مالک تلفن همراه را مشاهده کند تا بتواند با وی ارتباط بگیرد و درخواست فرآیند انتقال مالکیت کند.

تنها درصورتی که شناسه IMEI مذکور در کارتابل هیچ سیم کارتی نباشد (تحت مالکیت هیچ سیم کارتی نباشد) در این بخش قابل نمایش است و درصورتی که این شناسه قبلا از طریق افزودن دستگاه وارد کارتابل شخص دیگری شده باشد، در این قسمت به هیچ عنوان قابل نمایش نیست.

با کریمان؛ رباتی برای سهولت فرآیند همیاری مالی

اگر قصد جمع آوری کمک های مالی از طریق گروه یا کانال تلگرام دارید، ربات تلگرامی با کریمان این کار را با ارائه ی آمار برای شما انجام می دهد.

به گزارش زومیت، با توجه به فراگیر شدنِ استفاده از تلگرام در ایران، امروزه روند انجامِ بسیاری از کارها توسط این پیام رسان ساده شده  است. امکان ساخت ربات، قابلیت شاخصی است که توسطِ آن، می توان کارهای مد نظر را بدونِ دخالت فردی انجام داد. طبق آمارِ رسمی، اکنون بیش  از ۴۰ میلیون ایرانی از این پیام رسان استفاده می کنند. جامعه ی عظیم کاربری تلگرام این امکان را فراهم آورده است تا برای هر کاری، راه  حلی در این پیام رسان پیدا کنیم.

معمولاً یکی از مواردی که در گروه ها و کانال های تلگرامی مشاهده می شود، جمع آوری کمک های مردمی برای اهداف نیک است. تاکنون شیوه ی معمولِ این کار، به  اشتراک گذاری شماره  کارت بانکی برای دریافت کمک های مردمی بوده است؛ اما به  لطف ربات تلگرام «با کریمان»، از این پس تنها با لمس یک دکمه در تلگرام، می توانید مبالغ مورد نظر را صرف امور خیریه کنید.

روند توسعه ی ربات تلگرام «با کریمان» بر عهده ی استارتاپ «باهمتا» بوده که همکارِ تجاری پرداخت الکترونیک سامان است. این استارت آپ تاکنون فعالیت های گوناگونی در زمینه ی ارائه ی اپلیکیشن برای انتقال وجه و شرکت در کارهای خیریه داشته است و در ادامه ی این مسیر، ربات تلگرامی «با کریمان» ارائه شده تا گامی مؤثر در این حوزه بردارد.

برای بهره مندی از ویژگی های این ربات، ابتدا باید از طریق شماره ی تلفن همراه  در آن ثبت  نام کنید. پس از ثبت  نام در این ربات، تنها دو مرحله  برای جمع آوری پول باقی می ماند.

  • مرحله ی نخست: تعریف موضوعی که قصد دارید برای آن پول جمع آوری کنید
  • مرحله ی دوم: برای واریز پول های جمع شده، یک شماره ی شبا معرفی می کنید

پس از انجامِ مراحل فوق، یک لینکِ پرداخت به شما اختصاص داده می شود که می توانید آن را در قالب دکمه پرداخت، به  آسانی در گروه ها و کانال های تلگرام به اشتراک بگذارید.

نکته ی حائز اهمیت درباره ی ربات «با کریمان» ارائه ی گزارش آنی از مبالغ جمع آوری شده است. بنابراین علاوه بر شما، افرادی که اقدام به کمک می کنند نیز می توانند جمع مبالغ جمع آوری شده را مشاهده کنند. از همین رو، دیگر نیازی به ارسال عکس از رسیدِ پرداخت برای اطلاع رسانی به فردِ دریافت کننده وجود ندارد؛ البته این امکان نیز وجود دارد که ارائه ی گزارش را برای عموم مسدود کرد.

در این ربات مهم نیست هدفتان از جمع آوری پول چه چیزی است. از جمع آوری پول برای درمان کودکان سرطانی گرفته تا دریافت وجه برای درخت کاری، می توانید از این ربات استفاده کنید؛ حتی اکنون که در فصل بهار به  سر می بریم، می توانید برای کمک به افراد نیازمند جهت نوسازی خانه هایشان استفاده کنید.

برای کاربردهای دیگری هم می توانید از این بات استفاده کنید، جمع آوری شارژ ساختمان، دُنگ، اقساط صندوق های قرض الحسنه  ی خانوادگی و کمک های نیکوکارانه، بعضی از کارهایی هستند که می توان توسط «با کریمان» انجام داد. به عنوان مثالی دیگر می توان به «یاران نجات» اشاره کرد؛ یکی از گروه هایی که با همت اعضای روزنامه ی شرق ایجاد شده است و با هدف جمع آوری پول برای دیه ی زندانیان اعدامی، فعالیت می کند.

با این وجود، ممکن است برخی از افراد نگران مسائل امنیتی باشند؛ اما باتوجه به گفته ی تیمِ «با همتا»، تمامی عملیات در بستر رمزنگاری شده صورت می پذیرد و هیچ گونه شماره کارتی بین افراد رد و بدل نمی شود.

در استفاده از این محصول باید به این نکته توجه داشت که پول پرداخت شده به صورت آنی وارد حسابِ شما نمی شود؛ بلکه ابتدا واردِ شبکه  ی بانکی شاپرک می شود و با تأخیری (حدوداً یک روزه) به حساب شما واریز می شود که باتوجه به شیوه ی پرداخت های آنلاین در بستر شاپرک، امری عادی به  حساب می آید.

اگر قصدِ استفاده از این ربات را دارید، می توانید با وارد کردن نام  کاربری bakarimanbot@  در پیام رسان تلگرام، از مزایای آن بهره مند شوید.

با آناناس جاب سه روزه کار پیدا کنید

آناناس جاب به کارفرمایان و کارجویانی که تا قبل از ۲۰ اردیبهشت حساب کاربری خود را ایجاد کنند کد تخفیف ۳۰٪ اسنپ فود هدیه می دهد.

به گزارش زومیت، طی همکاری مشترک بین آناناس جاب و اسنپ فود کلیه  کارجویان و کارفرمایانی که در اپلیکیشن آناناس جاب حساب کاربری ایجاد کنند می توانند از کد تخفیف ۳۰٪ اسنپ فود استفاده کنند. ایجاد حساب کاربری بسیار ساده است تنها کافی است اپلیکیشن آناناس جاب را دانلود کرده یا به وب سایت آناناس جاب مراجعه کنید.

رابط کاربری:

آناناس جاب یک اپلیکیشن مدرن کاریابی است که پاسخگوی نیاز قشر جوان و مشتاق فناوری ایرانی است که روزانه با گوشی های هوشمند در ارتباط هستند. اگر به دنبال کاری در حوزه تخصص خود می گردید بدون رزومه، تنها با یک کلیک در برنامه فوق درخواست دهید. همچنین اگر کارفرما هستید و برای انجام پروژه خود نیاز به نیروی متخصص و جوان دارید، کافی است برای جذب نیرو در آناناس جاب آگهی دهید.

آناناس جاب با داشتن اپلیکیشن ios، اندروید و دسکتاپ کامل ترین روند جستجو و استخدام را به کارفرمایان ارایه می دهد و کارجویان در هر زمان و از هر نقطه ی ایران با استفاده از اپلیکیشن می توانند مشاغل را جستجو کنند و درخواست ارسال کنند.

راهنمای کارجویان:

جستجو: در این بخش می توانید مشاغل موجود بر حسب جدید بودن آگهی، فاصله مکانی و دور بودن به محل زندگی شما، میزان تطابق با پروفایل خود و حتی آگهی هایی که به زودی منقضی می شوند را ببینید.

درخواست ها: در این بخش می توانید وضعیت درخواست خود را مشاهده کرده و مهلت سه روزه دریافت نتیجه نشان داده می شود.

درصورتی که کارفرما پروفایل شما را پسندیده و به لیست نهایی اضافه کرده یا اگر درخواست شما رد شده یا اگر شغلی را ذخیره کرده باشید تا بعدا درخواست دهید، در اینجا آن را خواهید یافت.

پیام ها: در این بخش اگر به کارفرما پیام دهید، یا پیامی دریافت کنید، نشان داده می شود.

پروفایل: در این بخش اطلاعات حساب کاربری و شغلی خود را مشاهده می کنید و در صورتی که سابقه شغلی دارید نیز می توانید از کارفرمایان قبلی درخواست نامه تایید کارفرما کنید.

راهنمای کارفرمایان:

آگهی های من: در این بخش وضعیت آگهی های خود را مشاهده می کنید. تعداد متقاضیان، تعداد بازدید از آگهی شما، زمان باقیمانده تا انقضاء آگهی و همچنین با فشردن دکمه اشتراک، می توانید آگهی خود را به اشتراک بگذارید و در صورت منقضی شدن آگهی، می توانید آن را تمدید کنید.

برای ارتباط با متقاضیان خود ابتدا آن ها را به لیست نهایی اضافه کرده و سپس با فشردن دکمه پیام، به آن ها پیام دهید.

جستجو: اگر به دنبال نیروی کار متخصص برای کسب و کار خود هستید، می توانید پروفایل کارجویان را در این قسمت ببینید، در بخش فیلتر، مشخصات مورد نیاز را انتخاب کرده و کارجویان مرتبط را به سهولت پیدا کنید.

مزیت های منحصر به فرد آناناس جاب

  1. الگوریتم انطباق: تنها اپلیکیشن کاریابی که درصد مطابقت مشاغل آگهی شده را با پروفایل کارجویان حساب می کند و کارجویان با لمس دکمه تطابق، مشاغل را برحسب بیشترین میزان مطابقت نشان می دهد. کارفرمایان نیز می توانند، کارجویان را بر حسب میزان تطابق با آگهی استخدام خود، مشاهده کنند.
  2. سیستم پاسخگویی ۳ روزه: هر کسی شایسته دریافت جواب است و دیگر انتظار بیهوده برای جواب از کارفرما نخواهید داشت. در آناناس جاب، کارجویان در ظرف ۳ روز، پاسخ درخواست خود را دریافت می کنند.
  3. فاصله: از نوآوری های دیگر این اپلیکیشن فاصله است که کارجویان می توانند نزدیک ترین محل کار به خود را انتخاب کنند و برای مشاغلی درخواست دهند که دسترسی آسانی دارد.
  4. حفظ حریم کاربران: در اپلیکیشن آناناس جاب، هیچگونه اطلاعات تماس تلفنی از کارجویان یا کارفرمایان درج نمی شود.
  5. رایگان: استفاده از این اپلیکیشن کاملا رایگان است.

تکیز: تعویض قطعه ی معیوب گوشی آيفون با قطعه اصلي در محل مشتری با گارانتی ۱۲ ماهه

تعمیر گوشی های هوشمند در محل کاربر بدون نیاز به رفتن نزد تعمیرکار در کنار حفظ کامل حریم شخصی کاربر، خدماتی است که تکیز (Techys) ارائه می کند.

به گزارش زومیت، شاید بتوان چالش های پس از ایجاد نقص فنی یا شکستن نمایشگر گوشی های هوشمند را دردناک تر و وقت گیرتر از هر فرایند تعمیر خواند. تنوع بالای قطعات یدکی در کنار عدم وجود مرجعی رسمی برای تایید کیفیت این قطعات و تفاوت چشمگیر قیمت تعمیرات باعث شده تا شماری از کاربران عطای تعمیر را به لقایش بخشیده و به سراغ خرید گوشی هوشمند جدیدی بروند. بسیاری دیگر که اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه ی معیوب در گوشی خود می کنند عموما بعد از مدت کوتاهی با مشکلات تازه رو به رو می شوند چرا که بسیاری از قطعات تعویضی تقلبی هستند.

در کنار این مشکلات نبود اطمینان کافی از سوی برخی کاربران نسبت به تعمیرکاران و وجود شایعاتی در رابطه با تعویض سایر قطعات نزد تعمیرکاران غیرمجاز و غیر رسمی را نیز به مجموعه ی عواملی که سبب نگرانی کاربران می شود، اضافه کرد.

در چنین شرایطی، Techys خدمات تعمیر گوشی های هوشمند در محل کاربر را ارائه می کند که علاوه بر اطمینان از تعمیر گوشی پیش چشم کاربر، با گارانتی ۱۲ ماهه برای تعمیر صورت گرفته، همراه است.

تکیز سرویسی است که در صورت ایجاد نقص فنی برای گوشی یا شکستن نمایشگر می توان از آن استفاده کرد. برای این کار کافی است تا به وب سایت تکیز مراجعه کرده و درخواست اعزام کارشناس را ثبت کنید. البته در حال حاضر تکیز تنها برخی از مدل های گلکسی اس و نوت سامسونگ را در کنار شماری از آیفون های اپل تعمیر می کند.

نکته ای که تکیز را از سایر سرویس های تعمیر متمایز می کند، استفاده از قطعات یدکی مورد تایید تولیدکننده ی گوشی های هوشمند است. در واقع قطعات یدکی مورد استفاده توسط تکیز، نه محصولات مشابه و جانبی، بلکه همان قطعه ای است که کمپانی سازنده در گوشی هوشمندش مورد استفاده قرار داده است. ارائه ی گارانتی ۱۲ ماهه برای سرویس ارائه شده را باید شاهدی برای این مدعی گرفت که تکیز از قطعات استفاده شده و همچنین سرویس ارائه شده اطمینان کافی داشته و در پی جلب بیش از پیش اطمینان و رضایت مشتری است.

تمام تکنیسین های تکیز مدرک بین المللی رسمی برای تعمیر گوشی های هوشمند را دارند و از این بابت خیال مشتری از بابت تعمیر صحیح یا تعویض به جای قطعات راحت خواهد بود.

برای ثبت درخواست ابتدا باید سازنده ی گوشی هوشمند را از بین دو کمپانی اپل یا سامسونگ انتخاب کرد. مرحله ی بعد انتخاب مدل گوشی از بین گزینه های موجود و سپس انتخاب رنگ و گام سوم انتخاب نوع نقص فنی است. از مشکلات پیش بینی شده توسط تکیز برای انتخاب توسط کاربران باید به مشکل باتری، صفحه ی نمایش شکسته، تعمیر دوربین، روشن نشدن و تعمیر صدا اشاره کرد که البته برای مواردی که جزو هیچ یک از گزینه های پیش بینی شده نباشند، می توان سایر موارد را انتخاب کرد.  البته در مورد تعمیر گوشی های سامسونگ، مشکلاتی نظیر باتری، صفحه ی نمایش و روشن نشدن به عنوان گزینه های پیش فرض وجود دارد.

پس از انتخاب گزینه های مورد نظر، نوبت به پر کردن فرم مربوط به شماره ی تلفن 02125917797 و نام متقاضی است. تکیز کمتر از ۳۰ دقیقه تماس گرفته و اقدامات مورد نیاز را بنابر خواست مشتری ارائه می کند.

جداسازی ۲۰۰ آیفون در هر ساعت با ربات جدید بازیافت اپل

اپل برای بازیافت آیفون های قدیمی به سراغ ربات جدیدی با نام دِیزی رفته است که سرعت عمل بسیار بالایی دارد.

به گزارش زومیت، حدود یک سال پیش، اپل درحرکتی جسورانه اعلام کرد که از این به بعد تمامی آیفون ها و مک بوک های تولیدی از موادی تشکیل می شوند که به صورت کامل قابل بازیافت باشند. شاید در نگاه اول این فکر بسیار بلندپروازانه باشد، اما در دنیای لبریز از فناوری کنونی بسیاری از افراد فراموش کرده اند که تقریباً ۱۰۰ درصد زباله های الکترونیکی قابل بازیافت هستند؛ ولی اپل فراموش نکرده است.

اپل ربات جدیدی با نام دِیزی (Daisy) معرفی کرده است که همان وظیفه لیام در سال گذشته را دارد؛ اما این بار می تواند با سرعت بیشتر وظایف خود را انجام دهد و در هر ساعت قادر است ۲۰۰ دستگاه آیفون را بازیافت کند. دِیزی می تواند ۹ آیفون تولیدشده توسط اپل را به صورت کامل شناسایی و تک تک قطعات را کاملاً سالم جدا کند. زمانی که قطعات جدا و وارد فرایند بازیافت شوند، از هر ۱۰۰ هزار دستگاه جداشده می توان ۱۹۰۰ کیلوگرم آلومینیوم، ۷۷۰ کیلوگرم کبالت، ۷۱۰ کیلوگرم مس و ۱۱ کیلوگرم عناصر کمیاب بیرون کشید. بسیاری از مواد استفاده شده در دستگاه های تولیدی اگر در طبیعت رها شوند، به مرور زمان آثار مخربی از خود به جای می گذارند.

اپل در آخرین گزارش پیشرفت محیط  زیست خود خاطرنشان کرد:

ما خود را برای یک تعریف دقیق در چرخه طبیعت آماده کرده ایم. برای رسیدن به هدف باید به سراغ موادی برویم که ۱۰۰ درصد قابل بازیافت یا تجدید پذیر باشند. باید اطمینان پیدا کنیم که مبالغ حاصل دوباره به بازار برمی گردد و با اینکه می دانیم این هدف چند سال طول خواهد کشید؛ اما همچنان خود را برای تهیه درست مواد اولیه متعهد می دانیم.

هنوز خط تولید اپل به صورت کامل «سبز» نشده است؛ اما حرکت رو به جلوی شرکت برای ساخت مک بوک  و آیفون از قطعات بازیافت شده، پیشرفت اپل را نشان می دهد. دِیزی نمونه ای از ربات هایی است که به زودی این برای جداسازی آیفون های قدیمی در سراسر ایالات متحده آمریکا به کار گرفته خواهد شد.

به دلیل اهمیت بالای کیفیت در محصولات اپل، دستگاه هایی که به صورت کلی از رده خارج  شده باشند نمی توانند وارد فرایند بازیافت شوند به همین دلیل اپل دستگاه های نسل قدیمی را پیشنهاد می کند تا با سیستم پرداخت هزینه کاربران نسل های قبلی که دستگاهی تقریباً سالم دارند، به تحویل دستگاه و خرید دستگاه جدید ترغیب شوند. اگر آیفون قدیمی خود را به اپل بدهید، ۳۱۵ دلار و اگر مک بوک یا آی مک خود را تحویل دهید تا ۱۰۰۰ دلار دریافت خواهید کرد.

مشکل محیط  زیست و مواد اولیه برای میلیاردها دستگاه دیگر در دنیای اندروید وجود دارد و باید ببینیم آیا گوگل یا شرکت های وابسته به این سیستم عامل، به فکر راه چاره ای هستند؟

ال جی جی 7 ThinQ را به صورت رسمی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت معرفی می کند

ال جی به صورت رسمی دعوت نامه های مراسم رونمایی از G7 ThinQ را ارسال کرد؛ این مراسم در تاریخ ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود.

به گزارش زومیت، ال جی در حال ارسال دعوت نامه هایی برای مراسم ۱۲ اردیبهشت خود است؛ کره ای ها در این مراسم از جانشین گوشی هوشمند ال جی جی ۶ رونمایی خواهند کرد، ظاهرا نام این محصول ال جی جی 7 تین کیو خواهد بود. در این دعوت نامه به وضوح به نام LG G7 ThinQ اشاره شده و از دعوت شدگان درخواست شده است تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت را برای «یک رونمایی بزرگ از سوی ال جی» نشان کنند.

خاطرنشان می کنیم که پیش تر نیز دفتر ال جی در کره، ضمن تایید نام واقعی پرچم دار جدید این شرکت، تاریخ ۱۲ اردیبهشت را زمان معرفی جی ۷ اعلام کرده بود. پیش از این تصور می شد که با توجه به ویدیوی منتشرشده از کنگره ی جهانی موبایل، کره ای ها پرچم دار جدید خود را با نام LG G7 Neo روانه ی بازار کنند. اگرچه در حال حاضر اطلاعات بسیاری را درباره ی جی ۷ تین کیو می دانیم؛ اما هنوز هم برخی جنبه ها از این محصول بالارده نامعلوم است.

به عنوان مثال بعید به نظر می رسد که ال جی در جریان معرفی یا پس از آن، اطلاعاتی در رابطه با قیمت این محصول به اشتراک بگذارد؛ احتمال دارد که کره ای ها تنها به اعلام قیمت نسخه ی آنلاک جی ۷ تین کیو و قیمت آن در کره ی جنوبی اکتفا کنند؛ زیرا اپراتورها عموما تمایل دارند تا قیمت منحصر به خود را اعلام کنند. در خصوص تاریخ عرضه ی جی ۷ نیز اطلاعاتی در دست نیست. یکی دیگر از ویژگی های بحث برانگیز جی ۷ که پیش تر توسط سی نت گزارش شده بود، بهره گیری آن از کلیدی اختصاصی برای دستیار صوتی گوگل اسیستنت است.

براساس آنچه تاکنون فاش شده است، ال جی تمایل دارد تا پرچمداری مبتنی بر هوش مصنوعی را روانه ی بازار کند؛ البته بسیاری از قابلیت های یادشده با محوریت دوربین خواهند بود. رنگ های پرچم دار جدید ال جی، یکی دیگر از جنبه های نامشخص از این گوشی هوشمند به شمار می رود. شایعات حکایت از آن دارند که کره ای ها محصول جدید خود را در پنج رنگ براق شامل مشکی، قرمز، خاکستری و آبی روانه ی بازار خواهند کرد.

وان پلاس 6 در نیمه دوم اردیبهشت به صورت رسمی معرفی خواهد شد

بر اساس یک شایعه جدید، وان  پلاس ۶ به صورت رسمی در تاریخ ۲۸ اردیبهشت در بازار عرضه خواهد شد و نزدیک به ۶۰۰ دلار قیمت خواهد داشت.

به گزارش زومیت، شرکت وان ‍پلاس به تبلیغ  گوشی پرچم دار جدیدش یعنی وان پلاس ۶ ادامه می دهد؛ با این حال، سازنده چینی هنوز اعلام نکرده است که این مدل را چه زمانی معرفی خواهد کرد یا چه قیمتی برای آن در نظر گرفته است.  شایعات گذشته به زمان معرفی رسمی گوشی وان پلاس ۶ اشاره کرده اند و برخی مدعی هستند که جانشین وان پلاس ۵ تی به صورت رسمی در اوایل ماه می معرفی خواهد شد؛ البته به نظر می رسد که طرفداران برای عرضه این گوشی باید مدت بیشتری منتظر بمانند؛ زیرا شرکت چینی تصمیمی برای رونمایی از گوشی جدیدش تا نیمه ماه آینده میلادی ندارد.

این طور که پیدا است، گوشی وان پلاس ۶ به صورت رسمی در تاریخ ۲۸ اردیبهشت معرفی خواهد شد و ممکن است نزدیک به ۴۰ هزار روپیه (نزدیک به ۶۰۰ دلار) قیمت داشته باشد. البته در حال  حاضر مشخص نیست اطلاعات به دست آمده تا چه اندازه صحت دارند؛ به همین جهت، به گمانه زنی فوق با دیده شک و تردید نگاه کنید.

در همین حال، شرکت وان پلاس از نسخه محدود پرچم دار جدید خود با طرح فیلم «انتقام جویان: جنگ بی نهایت» رونمایی خواهد کرد که مدتی پس از معرفی مدل اصلی، وارد بازار می شود؛ انتظار داریم این مدل عرضه محدودی داشته باشد و تنها در بازارهایی به فروش برسد که سازنده چینی به صورت مستقیم نسبت به فروش محصولاتش اقدام می کند. نسخه محدود این گوشی به ۸ گیگابایت رم مجهز شده است و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی خواهد داشت.

ویژگی متمایز پرچم دار ۲۰۱۸ شرکت وان پلاس، بریدگی در بالای صفحه نمایش است؛ با این حال خبری از حذف حاشیه پایین نمایشگر نیست. سازنده چینی با حذف حاشیه ی بالای نمایشگر و جایگزین کردن آن با یک بریدگی کوچک تر، توانسته است نسبت ابعاد صفحه نمایش به بدنه را افزایش دهد؛ البته اگر از طراحی رضایت نداشته باشید، امکان مخفی شدن این بریدگی وجود خواهد داشت و برای فعال سازی این قابلیت، باید تا انتشار به روزرسانی رسمی منتظر بمانید. پرچم دار وان پلاس ۶ با صفحه نمایش ۶.۲۸ اینچی از نوع اولد ارائه می شود که رزولوشن نمایشگر آن +FHD خواهد بود؛ با توجه به حاشیه های باریک نمایشگر، حسگر اثر انگشت در قاب پشتی و در زیر دوربین اصلی دوگانه جای گرفته است.

جانشین گوشی وان پلاس ۵ تی با تراشه اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام عرضه خواهد شد و انتظار داریم در سه مدل به بازار عرضه شود؛ قدرتمندترین نسخه از این گوشی را می توانید با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی خریداری کنید و مدل پایه با ۶ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت فضای ذخیره سازی قابل انتخاب خواهد بود. شرکت چینی تأیید کرده است پنل پشتی گوشی جدیدش از جنس شیشه خواهد بود؛ البته خبری از قابلیت شارژ بی سیم نیست.

گوگل به منظور تدریس کدنویسی برای گوشی‌ های هوشمند بازی طراحی کرد

گوگل به تازگی بازی موبایلی برای بزرگسالان راه اندازی کرده است که می تواند به آنها در یادگیری مبانی برنامه نویسی و کدنویسی کمک کند.

به گزارش زومیت، ابزار، بازی ها و اسباب بازی های زیادی برای جذب کودکان به علوم کامپیوتر ساخته شده است؛ از ربات های لگو (LEGO) گرفته تا اپ های موبایلی مثل هاپسکاچ (Hopscotch). اما وقتی گزینه های موجود برای کدنویسی بزرگسالان را بررسی می کنیم، آنها زیاد جالب نیستند و بیشتر شبیه  به کلاس درس و کار کلاسی هستند.

گوگل در ۹ ماه گذشته درحال تلاش برای تغییر چنین وضعیتی بوده است. گوگل از طریق بازی گرس هاپر (یک بازی موبایل برای آموزش دادن اصول ابتدایی کدنویسی به بزرگسالان) درتلاش برای تغییر اوضاع برای بزرگسالان است. اگرچه تاکنون ۵ هزار نفر دوره ی اصول جاوااسکریپت گرس هاپر را گذرانده اند، ولی بازی فعلا در مرحله ی تست قرار دارد. البته طبق اعلام گوگل، بازی برای اولین بار در چهارشنبه این هفته برای تمامی افراد در دسترس قرار می گیرد. بازی از Area 120، کارگاه داخلی گوگل برای پروژه های تجربی، برای سیستم عامل های iOS و اندروید عرضه می شود.

گوگل موقع توسعه ی گرس هاپر روی سه مانعی که کار را برای یادگیری کدنویسی بزرگ سالان سخت می کرد، تمرکز کرد؛ زمان، دسترسی و پول. به گفته ی لارا هولمز، موسس گرس هاپر و مدیر محصول ارشد گوگل، زمان برای بزرگ سالان حیاتی بود؛ وقتی گوگل از هزاران بزرگسال پرسید که چرا از کدنویسی دست می کشند، بیشترین جواب آنها مربوط  به کم بودن زمان بود. وارد کردن دروس کدنویسی به بازی گوشی هوشمند، آنها را راحت تر داخل برنامه های شلوغ کاری بزرگسالان می گنجاند. هولمز می گوید: بسیاری از کاربران تنها موقع استراحت بعد از کار یا هنگام رفتن به تختخواب در شب، وقت دارند. کاربران از این زمان ها برای یادگیری کدنویسی استفاده می کنند.

طبق ارزیابی به عمل آمده از کاربران فعلی گرس هاپر، اکثر افراد علاقمند به یادگیری کدنویسی خواستار پیشرفت در شغل شان هستند و به همین منظور کدنویسی را انجام می دهند. پس اینکه فهرست بهترین مهارت های شغلی لینکدین در سال ۲۰۱۸ پر از توانایی هایی مثل توسعه ی موبایل، پردازش ابری و مهندسی داده باشد، زیاد هم عجیب نیست. جالب است که طبق فهرست پی اسکیل و CNN در سال ۲۰۱۷ هم، توسعه دهندگی اپ موبایل به عنوان بهترین شغل در آمریکا شناخته شد.

البته بازی گوگل شما را یک شبه به یک غول کدنویسی تبدیل نمی کند. اما آشنایی کاربران با اصول ابتدایی جاوااسکریپت می تواند به آنها در تصمیم گیری درخصوص اینکه آیا کدنویسی، شغلی مناسب برای آنها هست یا خیر کمک کند. به همین دلیل، گوگل شراکتی با کورسارا و لانچ کد ترتیب داده است تا برای کاربرانی که می خواهند پس از به پایان رساندن بازی، علوم کامپیوتر را ادامه دهند، برنامه ها و دوره های مناسب را فراهم کند. طبق گفته ی هولمز، دوره ها، گام بعدی پس از پایان بازی گرس هاپر است. او می گوید: ما پیش خودمان گفتیم که دوره ها موردی بعدی مناسب برای ادامه آموزش هستند.

اپ گرس هاپر بسیار ساده است و درمورد خودش توضیح می دهد. کاربران می توانند پس از نصب بازی، برنامه ی زمانی تمرین کدنویسی را مشخص کنند؛ پیشنهاد خود برنامه، بازی به صورت روزانه است، اما گزینه های دیگری هم مثل بازی یک روز درمیان، دو بار در هفته یا اصلا بدون یادآوری و برنامه خاص هم وجود دارد. بازی گرس هاپر مانند اکثر بازی های طراحی شده برای آموزش کدنویسی، مشمول خطوط ورودی کدها برای رسیدن  به هدف است. از بازی کننده خواسته می شود تا کد صحیح را برای تکمیل پرچم فرانسه وارد کند. هر خط از کد رنگ های بیشتری به تصویر می دهد. گرس هاپر همچنین گاهی اوقات امتحان هایی از کاربران می گیرد تا از درک آنها و اصول یادگیری شده توسط آنها اطمینان حاصل کند. یک ملخ دوست به نام گریس (اسمی که به دلیل پیشگام صنعت کامپیوتر یعنی گریس هاپر انتخاب شده است) بازیکنان را در مسیر حمایت می کند.

اپ گوگل تنها از جاوا اسکریپت پشتیبانی می کند

البته گوگل اولین شرکت ارائه دهنده ی بازی ها کدنویسی یا ارائه دهنده ی برنامه های این چنینی برای گوشی های هوشمند نیست. اپ هایی مثل هاپسکاچ و لایت بات شاید در نگاه اول برای کودکان ساخته شده باشند؛ ولی همه می توانند از پازل های آن برای یادگیری اصول اساسی کدنویسی استفاده کنند. کد آکادمی دوره هایی رایگان با زبان های محبوب جاوااسکریپت، پایتون و روبی ارائه می دهد، این درحالی است که اپ گوگل تنها از جاوا اسکریپت پشتیبانی می کند.

اما طبق گفته هولمز، گرس هاپر قصد گرفتن جای سرویس های دیگر مثل کد آکادمی را ندارد. درعوض هدف گرس هاپر ارائه مقدمه ای برای کسانی است که قصد کدنویسی را برای اولین بار دارند و نمی دانند که چگونه باید این کار را انجام دهند. بخشی از ایده ی اولیه بازی گرس هاپر از تجربه ی مطالعه علوم کامپیوتر خود هولمز در دانشگاه استفورد نشات می گیرد. هولمز می گوید:

شما به عنوان یک فرد بزرگسال به چنین موارد سختی برخورد می کنید و از پیچیدگی آن آگاه می  شوید. شاید هم تنها نمی دانید که از کجا باید شروع کنید. ما خواستیم تا سکوی پرتاب شما باشیم.

گوگل امکان نصب سیستم‌ عامل ویندوز در کروم‌ بوک‌ را فراهم می کند

گوگل روی ویژگی جدیدی کار می کند که امکان نصب سیستم عامل جایگزین را روی کروم بوک ها فراهم می کند.

به گزارش زومیت، به تازگی اطلاعاتی منتشر شده که حاکی از توسعه ی ویژگی جدید توسط گوگل برای کروم بوک های این شرکت است. این ویژگی که فعلا با نام AltOS شناخته می شود، احتمالاً امکان نصب سیستم عاملی جایگزین را روی دستگاه های کروم بوک فراهم خواهد کرد. اگرچه اکنون کاربران این دستگاه می توانند چنین کاری انجام دهند؛ اما به  نظر می رسد که هدف این غول جستجو از توسعه ی چنین قابلیتی، آسان سازی روند نصب سیستم عامل است.

نکته ی حائز اهمیت، سیستم عامل های پشتیبانی شده توسط این ویژگی است. علاوه بر سیستم عامل فیوژا (سیستم عامل جدید گوگل که هنوز در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارد) در کد منبع اشاراتی به سیستم عامل ویندوز شده که در نوع خود امری جالب است.

یکی از کاربران ردیت در این باره می گوید: فعلا شواهد و مدارک زیادی در این باره وجود ندارد؛ بنابراین اکنون در موقعیت گمانه زنی درباره ی قابلیت AltOS قرار داریم. شاید این ویژگی برای بوت آسان تر فیوژا توسط توسعه دهندگان داخلی توسعه داده شده یا شاید هم برای اجرای بومی ویندوز طراحی شده باشد.

ماه آینده میلادی، کنفرانس توسعه دهندگان گوگل موسوم به Google I/O 2018 برگزار خواهد شد و مسلماً در جریان این رویداد، اطلاعات مفیدی در این باره ارائه می شود.

گوگل برای رقابت با iMessage سرویس پیام رسان چت را می سازد

گزارشات حاکی از آن هستند که گوگل در حال توسعه ی سرویس پیام رسان اندروید به نام «چت» است تا با آی مسیج اپل رقابت کند.

به گزارش زومیت، بر اساس گزارشی که توسط وب سایت The Verge منتشر شده، گوگل در حال راه اندازی یک سرویس پیام رسان ساده (مشابه مسنجر فیسبوک و iMessage اپل) به نام «چت» است که آخرین تلاش غول  تکنولوژی برای ساده سازی پیام رسانی در اندروید محسوب می شود

سرویس چت، مبتنی بر استاندارد سرویس های ارتباطی غنی (RCS) است و گوگل اپراتور های همراه و سازندگان گوشی  هوشمند را برای پشتیبانی از این سرویس تحت فشار قرار داده. استاندارد RCS جایگزینی برای اس ام اس و ام ام اس خواهد بود. چت اپلیکیشن جدیدی نیست بلکه سرویس ارتقاء یافته ی پیام رسان اندروید است و به طور خودکار در این اپلیکیشن فعال می شود. این سرویس ویژگی هایی همچون گزارش خوانده شدن پیام، مشاهده ی وضعیت نوشتن دیگران، ویدیوها و تصاویر با وضوح کامل و پیام رسانی گروهی را اضافه کرده است.

طبق استاندارد جدید گوگل، پیام رسان چت از اینترنت تلفن استفاده می کند و مانند iMessage اپل، زمانی که کاربر چت پیامی ارسال می کند، اگر گیرنده برنامه ی چت را داشته باشد با استفاده از داده های اینترنت پیام را دریافت می کند و اگر این اپلیکیشن را نداشته باشد، پیام چت به اس ام اس یا ام ام اس تبدیل و از اعتبار پولی شما کسر می شود؛ اما برخلاف آی مسیج یا سیگنال، چت هیچگونه رمزنگاری ندارد و شما پیام خود را به صورت باز و رمزنگاری نشده ارسال می کنید؛ یعنی پیام ها در سرور نگهداری می شوند و امکان دسترسی به آن ها وجود دارد.

چت که توسط شرکت گوگل درحال توسعه است، جایگزینی برای پیام رسان های متعدد اندروید مانند گوگل پلاس، هنگ اوت، Allo ،Duo و پیام رسان پیش فرض اندروید است. البته سرویس Allo متوقف خواهد شد و گوگل تمرکز خود را روی چت خواهد گذاشت. گوگل سرویس RCS را مورد حمایت قرار داده است و گوگل به همراه مایکروسافت و ۵۵ اپراتور و ۱۱ کمپانی تولیدکننده، آن را به استانداردی جهانی تبدیل کند. بر اساس گزارش های منتشرشده، تاکنون تنها ویندوز و اندروید از پیام رسان چت پشتیبانی می کنند و مشخص نیست که آیا اپل از چت پشتیبانی خواهد کرد یا خیر.

برنامه هوش مصنوعی هواوی با هدف درک احساسات انسانی

هواوی در پی ایجاد نوعی هوش مصنوعی با قابلیت درک و تحلیل احساسات انسانی و رفع نیازهای احساسی کاربران است.

به گزارش زومیت، شرکت فناوری چینی هواوی خواستار تغییر نحوه گفت وگوی افراد با دستیار صوتی هوش مصنوعی است. براساس گفته ی مدیران اجرایی ارشد، شرکت هواوی قصد دارد تعامل احساسی مکالمات را بالاتر ببرد.

دستیار صوتی مجازی در حال حاضر نقشی کاربردی ایفا می کند و با دادن اطلاعاتی در مورد شرایط جوی یا تکمیل وظایف کوچک مثل راه اندازی سیستم پخش آهنگ، به کاربران کمک می کند. هواوی خواستار پیشرفت بیشتر در این زمینه است و می خواهد نوعی دستیار صوتی  بسازد که نیازهای احساسی کاربران را برطرف کند.

فلیکس ژانگ، معاون مهندسی سخت افزار گروه کسب وکار مشتریان شرکت هواوی، در نشست تحلیل گران سالانه و جهانی شرکت در شنژن چین به CNBC گفت: ما خواستار ارائه ی تعاملات احساسی هستیم.

هواوی درسال ۲۰۱۳ دستیار صوتی  برای بازار چین راه اندازی کرد. طبق اعلام شرکت، آن ها به  دنبال یک نرم افزار هوش مصنوعی مبتنی  بر احساس در آینده ای نزدیک هستند. بنابر اعلام هواوی، آن ها حدود ۱۱۰ میلیون کاربر روزانه دستیار صوتی در چین دارند. ژانگ گفت: به نظر ما، کاربران در آینده آرزوی تعامل احساسی با سیستم را خواهند داشت. این مسیری است که ما برای آینده ی طولانی شرکت متصور شده ایم.

سایر شرکت های فناوری نیز درحال پیاده کردن هوش مصنوعی برای کاربرانشان هستند؛ مواردی همچون: الکسای آمازون، بیکسبی سامسونگ، سیری اپل و کورتانای مایکروسافت. شرکت مایکروسافت علاوه بر کورتانا، بات چت اجتماعی  به نام Xiaoice دارد که برای بازار چین طراحی شده است.

نرم افزار برای تأثیرگذاری مثبت، باید بسیار دقیق عمل کند

ایده ی اینکه یک برنامه بتواند حالت خلق وخوی کاربر را شناسایی و براساس آن عمل کند، به عنوان هوش مصنوعی احساسیی تعریف شده است. بر اساس پژوهش های شرکت گارتنر، این فناوری به منظور ایجاد یک تجربه ی کاربری شخصی تر (بیشتر شبیه به انسان) ایجاد شده است.

شرکت پژوهشی گارتنر در ژانویه درخصوص هوش مصنوعی مقاله ای منتشر کرد. طبق توضیحات مقاله، هوش مصنوعی احساسی، هنوز به طور گسترده مورد استفاده قرار نمی گیرد. دستیاران صوتی مجازی راهی طبیعی برای محبوب شدن هوش مصنوعی احساسیی، فراهم می کنند؛ چراکه خود دستیارهای صوتی هم از محبوبیت بالایی میان کاربران برخوردار هستند. دستیاران مجازی درحال حاضر قابلیت پردازش دستورها و سوالات را دارند، ولی اطلاعات متنی لازم برای درک و واکنش نسبت  به احساسات کاربر را ندارند. گارتنر اعلام کرده است: اضافه کردن قابلیت های درک احساس می تواند قدرت تحلیل داده ها را از طریق حالات چهره، تن صدا و الگوهای رفتاری کاربر به دستیاران شخصی مجازی ارائه دهد.

بر اساس گفته های جیمز لو، مدیر محصولات هوش مصنوعی در گروه کسب وکار مشتری هواوی، این شرکت قصد طراحی و ایجاد برنامه ای را دارد که گفت وگو با کاربر را تا جای ممکن ادامه دهد؛ با این هدف که کاربر احساس تنهایی نداشته باشد.

او گفت برای رسیدن  به چنین هدفی ابتدا باید IQ یا بهره ی هوشی توانمندی برای دستیار فراهم کنیم و بعد از آن، EQ یا هوش هیجانی خوبی به آن بیفزاییم.

اگر گوشی همراه شما مانند یک دوست احساسی (همانند آنچه در شخصیت های فیلم های علمی تخیلی می بینیم) عمل کرد، چندان تعجب نکنید. مدیران اجرایی هواوی، فیلم علمی تخیلی Her را به عنوان الگوی الهام بخش خود معرفی کردند.

در این فیلم، شخصیت اصلی فیلم دلباخته ی دستیار صوتی مصنوعی خود، سامانتا می شود. سامانتا خود را با نیازهای احساسی شخصیت اصلی فیلم وفق می دهد. ژانگ گفت: سامانتا رؤیایی برای تمامی مهندسان است. مانند موردی که در فیلم دیدید؛ شما حتی می توانید از نامزد خود هم رهایی پیدا کنید! این قابلیت، سرویس کاملی از مسائل احساسی به کاربر ارائه می دهد.

البته نرم افزار برای تأثیرگذاری مثبت، باید بسیار دقیق عمل کند. به عنوان مثال اگر کاربری عصبانی باشد و دستیار صوتی موسیقی بسیار قوی  اجرا کند، ممکن است وضعیت کاربر حتی از قبل هم بدتر شود. طبق پیش بینی ژانگ، کاربران درآینده ای نزدیک دیگر نیازی به لمس گوشی برای استفاده از آن نخواهند داشت. درواقع تمامی عملکردهای گوشی تنها با استفاده از دستور صوتی قابل اجرا خواهند شد.

مایکروسافت ترنسلیتور امکان ترجمه‌ آفلاین را فراهم می کند

بر اساس گزارش مایکروسافت، اپلیکیشن مایکروسافت ترنسلیتور از این پس امکان ترجمه ی آفلاین را برای اندروید، آی او اس و آمازون فایر مهیا می کند.

به گزارش زومیت، مایکروسافت در راستای افزایش کارایی اپلیکیشن مترجم خود، قصد دارد امکان ترجمه ی آفلاین را به آن اضافه کند. توسط این ویژگی کاربران می توانند به واسطه ی هوش  مصنوعی، در زمان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند نیز متون مورد نظر را ترجمه کنند و از محتوای آن آگاهی یابند. به گزارش این غول تکنولوژی، فعلا این ویژگی در دسترس دستگاه های آی او اس، اندروید و آمازون فایر قرار خواهد گرفت؛ همچنین دستگاه هایی که دارای چیپ جداگانه ای برای هوش مصنوعی هستند، برای این اپلیکیشن یک مزیت برشمرده می شوند و دقت و سرعت ترجمه  را افزایش خواهند داد.

ردموندی ها نخستین  بار ترجمه ی مبنی بر شبکه ی عصبی از طریق هوش  مصنوعی را در سال ۲۰۱۶ به صورت آنلاین در دسترس قرار دادند؛ سپس در سال ۲۰۱۷، این قابلیت به گوشی های اندروید با تراشه های مختص به هوش مصنوعی نیز راه یافت. حال براساس آنچه مایکروسافت ادعا کرده، تیم سازنده ی اپلیکیشن مترجم این شرکت با به کارگیری الگوریتمی نوین، این امکان را برای دستگاه هایی که دارای تراشه ی مخصوصِ هوش مصنوعی نیستند نیز در دسترس قرار داده است.

مایکروسافت در این رابطه گفته است:

با تکیه بر کاری که پیش تر انجام داده بودیم، تیم مترجم قادر به بهینه سازی بیشتر این الگوریتم ها بود. به این ترتیب، از این پس ترجمه ی آفلاین روی پردازنده های مدرن اجرا می شود؛ بدون اینکه نیاز به تراشه ای جدا به منظور هوش  مصنوعی باشد. نسخه ی جدید اپلیکیشن مترجم، از طریق فضای ابری، شبکه ی عصبی   را به منظور ترجمه برای دستگاه های اندروید، آی او اس و آمازون فایر فراهم می کند.

انتظار می رود که دستگاه های ویندوزی نیز به زودی از این قابلیت پشتیبانی کنند.

فعلا، این به روزرسانی تنها به زبان های عربی، چینی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای، پرتغالی، روسی، اسپانیایی و تائی خلاصه می شود؛ اما برطبق گفته ی ردموندی ها، به زودی زبان های جدیدی به این فهرست اضافه خواهد شد. برطبق گفته ی این غول تکنولوژی، درحالی که عملکرد ترجمه در این به روزرسانی به میزان ۲۳ درصد بهبود داشته؛ اما حجم بسته های زبانی با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است.

در کنار بسته های زبانی معرفی شده، مایکروسافت اعلام کرد که از این پس توسعه دهندگان می توانند از ویژگی های آفلاین اپلیکیشن مترجم این شرکت، برای اپلیکیشن های خود بهره بگیرند. اگر توسعه دهنده هستید و قصد آشنایی بیشتر با روند درون سازی این قابلیت در اپلیکیشن خود دارید، می توانید به صفحه ی مربوطه در گیت هاب مراجعه و اطلاعات مورد نیاز را کسب کنید.

مشخصات پردازنده جدید اینتل به مناسبت ۴۰ سالگی فاش شد

به مناسبت ۴۰ سالگی اولین پردازنده عرضه شده توسط اینتل، این شرکت قصد دارد از تراشه جدید خود به نام I7-8086K رونمایی کند.

به گزارش زومیت، تقریباً ۴۰ سال از اولین تراشه x86 اینتل، یعنی ۸۰۸۶ می گذرد. این پردازنده را می توان آغازی بر عصر پردازنده های x86 دانست. با داشتن ۲۹ هزار ترانزیستور و ساخته شده با فناوری ۳ هزار نانومتری، ۸۰۸۶ از سرعت کلاک ۵ تا ۱۰ مگاهرتز بهره می برد و قدرت پردازشی آن ۰.۷۵ MIPS بود. برای جشن ۴۰ سالگی تراشه ۸۰۸۶، شایعه رونمایی اینتل از پردازنده ای جدید مطرح شده است.

به نظر می رسد پردازنده ای که برای ۴۰ سالگی در نظر گرفته  شده است، I7-8086K نامیده می شود و یک پردازنده ۶ هسته ای با سرعت ۴.۴ گیگاهرتز است. Wccftech گزارش می دهد که این تراشه در دسته سریع ترین پردازنده های ۶ هسته ای کنونی بازار قرار خواهد گرفت.

Core i7-8086K دارای پیکربندی مشابه Core i7-8700K است. این ویژگی شامل ۶ هسته، ۱۲ کلاستر و ۱۲ مگابایت سطح سوم کش (L3) است. توان طراحی حرارتی (TDP) روی ۹۵ وات قرار دارد که همانند Core i7-8700K است. در ادامه گزارش Wccftech آمده که این پردازنده دارای بیشترین کلاک در بین ۶ هسته های اینتل است.

کلاک پردازنده روی ۴.۰ گیگاهرتز تنظیم  شده است که در حالت توربو تا ۵.‍۱ گیگاهرتز افزایش خواهد داشت. ظاهراً این کلاک تنها برای پردازش تک هسته ای اعمال می شود و در حالت چندهسته ای به ۴.۴ گیگاهرتز باید بسنده کنیم. البته این فرکانس بدون اعمال فرایند اورکلاکینک خواهد بود.

بسیاری از منابع چینی اعلام کرده اند نمونه ای از پردازنده i7-8086K را به  دست آورده اند؛ بنابراین به نظر می رسد اخبار منتشرشده فاصله ی زیادی تا واقعیت نداشته باشند. گفته می شود این اولین بار نیست که اینتل در سالگرد یکی از پردازنده های شناخته شده خود، از پردازنده ای منحصر به فرد رونمایی می کند. برای جشن بیستمین سالگرد خط پنتیوم، اینتل پردازنده پنتیوم G3258 را عرضه کرد که توانایی شگفت انگیزی درزمینه اورکلاک داشت.

با این حساب، تصمیم اینتل مبنی بر عرضه چنین تراشه ای دور از انتظار نیست. در نظر داشته باشید نمایشگاه کامپیوتکس در ۸ ژوئن، بهترین موقعیت برای رونمایی از این محصول خواهد بود. حتی اگر این نسخه مربوط به ۴۰ سالگی نباشد، با توجه به مستندات ارائه شده پردازنده ای لایق از سوی اینتل به شمار می رود.

ویکی‌ پدیا قابلیت جدید ارائه کرد؛ پیش نمایش صفحات وب در دسکتاپ

ویکی پدیا ویژگی جدیدی به سرویس خود اضافه کرده است که به کمک آن، کاربران ساده تر و سریع تر می توانند به جستجوی یک عنوان بپردازند.

به گزارش زومیت، در پی ارائه ی قابلیت جدید، اکنون کاربران ویکی پدیا می توانند قبل از کلیک روی هر لینک، پیش نمایشی از صفحه ی مرتبط با آن لینک را مشاهده کنند. به این ترتیب ساده تر و سریع تر می توانند به جستجوی یک عنوان بپردازند؛ بدون اینکه از موضوع اصلی جستجوی خود دور شوند.

برای هر مقاله  ای در وب سایت ویکی پدیا، در ابتدا یک پیش نمایش کامل از صفحه ی مربوط به آن لینک مشاهده می کنید. اگرچه به نظر می رسد که این یک قابلیت کم اهمیت باشد؛ اما ویکی پدیا از جمله ۵ سایت پربازدید است و ارائه ی پیش نمایش، میلیون ها نفر را از کلیک  پیاپی به صفحات قبل و بعد حفظ می کند و آن ها را از مرور صفحات وبی که کاملا مغایر با جستجوی اصلی است، بازمی دارد.

در حقیقت ویکی مدیا (سازمان اصلی ویکی پدیا) در یک پست، این به روزرسانی را یکی از بزرگ ترین تغییراتی که در دسکتاپ ویکی پدیا رخ داده، عنوان کرده است.

اکنون اگر شما درحال مطالعه ی مطلب خاصی هستید و در این مطلب به موضوع، مکان یا شخصی خاص اشاره شده است، تنها می توانید با نگه داشتن ماوس روی لینک داده شده، مروری کلی بر موضوع داشته باشید؛ و اگر می خواهید  مطالعه ی بیشتری داشته باشید، می توانید روی لینک کلیک کنید. این ویژگی مدتی است که در حال تست A و B بوده و برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ در نسخه ی بتا ارائه شده است. این نسخه  سال گذشته برای کلیه ی زبان ها (به غیر از آلمانی و انگلیسی) در ویکی پدیا در دسترس قرار گرفت. هفته ی گذشته این نسخه  به زبان آلمانی بروزرسانی شد و اکنون گسترده ترین زبان جهان (زبان انگلیسی) به این ویژگی ویکی پدیا اضافه شده است.

گفتنی است که Wikiwand و همچنین VentureBeat مدتی است که این ویژگی را ارائه داده اند. ویکی وند قابلیت پیش نمایش صفحات را برای اپلیکیشن های موبایل ارائه می کند؛ بنابراین ویکی پدیا پس از آخرین راه اندازی خود همچنان در تلاش برای این استاندارد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − 1 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *