اگر به آیکون This PC روی دسکتاپ نیاز دارید و آن را پیدا نمی کنید، در این مقاله روش های افزودن آن به دسکتاپ در نسخه های مختلف ویندوز را بررسی کرده ایم.
فرض کنید به تازگی فرایند طاقت فرسای خرید بهترین لپ تاپ بازار را به سر انجام رسانده اید و اکنون بعد از راه اندازی سیستم جدید و نصب ویندوز متوجه می شوید که آیکون This PC روی دسکتاپ نیست و می خواهید برای دسترسی سریع به بخش مدیریت فایل های ویندوز آیکون آن را روی دسکتاپ اضافه کنید.
برنامه My Computer ویندوز برای اولین بار در ویندوز ۹۵ معرفی شد که به کاربر اجازه جست وجو و مدیریت فایل های روی فضای ذخیره سازی هارد یا SSD را می دهد.
این برنامه در نسخه های بعدی ویندوز تا قبل ویندوز ویستا و ویندوز ۷ با نام My Computer شناخته می شد و در ویندوز ویستا و ویندوز ۷ نامش به Computer تغییر کرد. سپس، با انتشار ویندوز ۸ نام آن به This PC تغییر کرد؛ اما کاربرد اساسی آن همچنان مانند گذشته مانده و ویژگی های بیشتری به آن اضافه شده است.
در ادامه قصد داریم روش افزودن آیکون This PC یا همان آیکون مای کامپیوتر روی دسکتاپ ویندوز را بررسی کنیم تا اگر جز کاربران مبتدی هستید و اتفاقی آن آیکون را حذف کرده اید، بتوانید مجدداً آیکون آن را بازگردانی کنید.
چگونه مای کامپیوتر را روی دسکتاپ بیاوریم
اجازه دهید در همین ابتدای امر بگویم برای بهره مندی از قابلیت های مدیریت فایل در ویندوز لزوماً نیازی به آیکون This PC نخواهید داشت و سریع ترین و حرفه ای ترین راه برای دسترسی به مدیریت فایل استفاده از کلیدهای میانبر ویندوز است.
فرقی نمی کند که از چه نسخه ای از ویندوز بهره می برید، در تمامی نسخه ها می توانید با کلیدهای میان بر Win + E از روی کیبورد خیلی سریع برنامه مدیریت فایل ویندوز یا همان مای کامپیوتر قدیمی و This PC جدید را باز کنید. اما، اگر می خواهید آیکون آن را روی دسکتاپ داشته باشید مراحل زیر را طی کنید.
مای کامپیوتر ویندوز ۱۰
برای اینکه بدانید چگونه مای کامپیوتر را در ویندوز ۱۰ روی دسکتاپ بیاوریم نیاز به دانش تخصصی ندارید، زیرا این کار فرایند پیچیده ای ندارد و در سه مرحله می توانید آن را انجام دهید.
مرحله اول: ابتدا روی دسکتاپ کلیک راست کنید و از منوی بازشده روی گزینه Personalize بزنید.
مرحله دوم: پنجره جدیدی باز می شود که مستقیماً شما را به بخش تنظیمات (Settings) ویندوز برای شخصی سازی ظاهر آن می برد. از زبانه های سمت چپ روی Themes بزنید و در این بخش از گزینه های سمت راست روی Desktop icon settings بزنید.
مرحله سوم: پنجره جدیدی باز می شود که می توانید در آن گزینه های مختلف برای افزودن آیکون های کاربری مثل This PC، شبکه (Network)، کنترل پنل و Recycle Bin را مشاهده کنید و برای اضافه شدن آن ها روی دسکتاپ علامت آن ها را در مربع کنارشان فعال کنید.
به طور کلی این نکته را در کاربری ویندوز در نظر بگیرید که هر زمان گزینه ها با دایره کنارشان برای فعال کردن باشند، فقط از بین چند مورد می توانید یک گزینه را انتخاب کنید؛ اما زمانی که در کنار گزینه ها مربع تعبیه شده است، این امکان وجود دارد که چند گزینه را همزمان انتخاب کنید.
در نهایت با فعال کردن گزینه جدید، دکمه Apply فعال می شود و ابتدا روی آن بزنید و در پایان برای تأیید نهایی تنظیمات روی دکمه OK بزنید.
روش افزودن آیکون This PC در ویندوز ۸ نیز کاملاً مشابه ویندوز ۱۰ است و تفاوت چندانی ندارد. در ادامه می توانید آیکون This PC را طبق سلیقه ی خود تغییر نام دهید و اگر از کاربران قدیمی ویندوز باشید و بخواهید آن را به My Computer تغییر دهید، مانعی وجود ندارد.
با کلیک راست روی آیکون This PC و انتخاب گزینه Rename در منوی بازشده امکان تغییر نام آن وجود دارد و مشکلی در فرایند اجرای ویندوز به وجود نخواهد آمد. علاوه بر این، برای تغییر نام هر آیکون یا فایل همیشه می توانید با انتخاب آیکون یا فایل با زدن یک کلیک روی آن و فشردن کلید میان بر F2 امکان تغییر نام آن را داشته باشید.
مای کامپیوتر ویندوز ۱۱
در آموزش اینکه چگونه مای کامپیوتر را در ویندوز ۱۱ روی دسکتاپ بیاوریم باید بگوییم فرایند تفاوتی با ویندوز ۱۰ ندارد و فقط از نظر ظاهری و چینش منو تفاوت هایی به چشم می آید؛ اما بنا را می گذاریم که تجربه کاربری با ویندوز ۱۰ را نداشته اید و کاربر جدیدی در محیط ویندوز هستید. بنابراین، مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: می توانید روی دسکتاپ کلیک راست کنید و سپس از منوی بازشده روی Personalize بزنید. همچنین، می توانید از منوی استارت روی Windows Settings بزنید و در پنجره بازشده از زبانه های سمت چپ روی Personalization بزنید.
مرحله دوم: در بخش شخصی سازی ظاهر ویندوز ۱۱ گزینه Desktop icon settings را می توانید در میانه صفحه پیدا کنید و روی آن بزنید.
مرحله سوم: پنجره ای برای افزودن آیکون This PC باز می شود، گزینه Computer را علامت بزنید و سپس روی دکمه Apply و بعداز آن روی OK بزنید تا تنظیمات بعد از اعمال، تأیید شوند.
در این بخش می توانید آیکون Recycle Bin را نیز اضافه کنید.
مای کامپیوتر ویندوز ۷
اگر هنوز از ویندوز ۷ استفاده می کنید، توصیه می کنیم به ویندوز ۱۰ مهاجرت کنید تا قابلیت های بیشتری در اختیار داشته باشید و از نظر به روزرسانی های امنیتی نیز خاطرتان آسوده باشد. اما، اگر به هر دلیلی مجبور به استفاده از ویندوز ۷ هستید برای شما نیز آموزش روش های افزودن مای کامپیوتر روی دسکتاپ را فراهم می کنیم.
برای افزودن آیکون Computer در دسکتاپ ویندوز ۷ می توانید خیلی سریع منوی استارت را باز کنید و از سمت راست منوی استارت روی Computer کیلیک راست کنید و از منوی بازشده روی Show on Desktop را انتخاب کنید.
روش دیگری نیز وجود دارد که ازطریق Control Panel انجام می شود. برای این منظور روی دسکتاپ کلیک راست کنید و گزینه Personalize را از منو انتخاب کنید. در پنجره بازشده از زبانه های سمت چپ روی Change desktop icons بزنید.
اکنون، پنجره ای باز می شود که در آن باید گزینه Computer را علامت بزنید و درنهایت روی دکمه Apply و OK کلیک کنید.
به طور کلی، روش میان بری برای رسیدن به هر بخش از تنظیمات ویندوز برای مثال، بخش Themes، وجود دارد و آن استفاده از قابلیت جست وجوی منوی استارت است.
خیلی راحت می توانید بدون دست زدن به موس، از روی کیبورد دکمه Win را فشار دهید و عبارت Themes را تایپ کنید و از بین نتایج روی گزینه Themes از System Settings بروید و دکمه Enter را فشار دهید.
جمع بندی
اگر تازه ویندوز سیستم خود را عوض کرده اید یا سیستم جدیدی خریداری کرده اید و آیکون This PC برای مدیریت فایل ها را روی دسکتاپ مشاهده نمی کنید، خیلی راحت می توانید با وارد شدن به Windows Settings مراحل افزودن آیکون های کاربردی را انجام دهید.
برای تبدیل شدن به کاربری حرفه ای ویندوز فارغ از فرا گرفتن میان برهای کیبورد، آموزش جامع استفاده از PowerToys نیز می تواند نحوه کاربری و حتی میزان بهره وری شما را تغییر دهد.
منبع: زومیت