گوشی اندرویدی آینده ی شما چه ویژگی هایی باید داشته باشد

آیا نمی دانید هنگام خرید گوشی اندرویدی باید به دنبال چه ویژگی هایی باشید؟ نگران نباشید! این راهنما را دنبال کنید و در ادامه با ما همراه باشید.

همین چند سال پیش، خرید گوشی اندرویدی جدید آسان بود. هر نسل جدیدی از گوشی های هوشمند با بهبودهای جدی همراه بودند؛ بنابراین، هر گوشی ای که می خریدید، ارتقایی بزرگ درمقایسه با دستگاه فعلی شما داشت؛ اما امروزه این چنین نیست.

گوشی های هوشمند امروزی مشخصات خیره کننده ای دارند؛ اما تفاوت بین دو نسل متوالی کمتر از قبل است؛ بنابراین، خرید آن گیج کننده تر خواهد بود. در این مقاله، هفت ویژگی حداقلی را آورده ایم که گوشی اندرویدی باید داشته باشد.

پردازنده ی قوی

پردازنده مغز گوشی هوشمند شما است و فرمان تمام فعالیت های شما از جمله بازی، عکاسی، ارتباطات و مرور وب را صادر می کند. هرچه پردازنده قوی تر باشد، گوشی شما می تواند حجم کاری بیشتری را مدیریت کند.

بدون پردازنده ی قوی، کارهایی که می توانید در گوشی خود انجام دهید، محدود خواهد بود. اینکه کدام پردازنده برایتان مناسب است تا حد زیادی به استفاده ی شما بستگی دارد. شما می توانید عملکرد پردازنده را با استفاده از بنچمارک هایی مانند AnTuTu و Geekbench قضاوت کنید؛ اما بدانید که گوشی های با یک تراشه می توانند امتیازهای بنچمارک متفاوتی ارائه دهند.

با این حال، امتیازی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار در بنچمارک AnTuTu برای کاربران عادی امتیاز مناسبی است؛ اما برای کاربران و گیمرهای حرفه ای، ممکن است چنین امتیازی مطلوب نباشد. در این صورت، پردازنده ای می خواهید که بتواند تقریباً امتیاز ۷۰۰ هزار یا بیشتر را کسب کند. توجه کنید که امتیازهای بنچمارک تمام جوانب را در نظر نمی گیرند؛ بنابراین، کاملاً نمی توان به این نتایج اکتفا کرد.

حداقل ۶ گیگابایت رم

برخلاف رام که اطلاعات را به صورت دائمی در خود نگه می دارد، از رم برای حافظه ی کوتاه مدت استفاده می شود. هرچه رم بیشتری داشته باشید، چندوظیفگی در دستگاهتان آسان تر خواهد بود. این کار سودمند است؛ چراکه برنامه های بیشتری می توانند بدون بسته شدن کامل در حال اجرا باقی بمانند؛ بنابراین، هربار که دوباره آن ها را باز می کنید، از ابتدا بارگیری نمی شوند و این موضوع باعث صرفه جویی در زمان هم می شود.

مقدار رم موجود در گوشی ها بسیار متفاوت و از ۲ گیگابایت در برخی دستگاه های اندرویدی اقتصادی تا ۱۲ گیگابایت در گلکسی اس ۲۳ اولترا متغیر است. برای کاربر معمولی، ۶ گیگابایت رم میزان مطلوب به حساب می آید و می تواند به راحتی چندین فعالیت مانند چت با دوستان، پخش موسیقی و مرور وب را هم زمان انجام دهد.

حداقل ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی

امروزه محتوای بیشتری درمقایسه با قبل در فضای مجازی منتشر می شود. ما فیلم ها، بازی ها، برنامه ها، اسناد، عکس ها، ویدئوها و آهنگ ها را دانلود می کنیم و همه ی آن ها مستقیماً وارد دستگاه های ما می شوند. افزون بر این، ازآن جاکه دوربین ها در حال بهبود هستند، کیفیت و در نتیجه اندازه ی فایل عکس ها و ویدئوها نیز در حال افزایش است.

همین چند سال پیش، ۳۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی داخلی برای بسیاری از کاربران و کارهای مختلف مناسب بود؛ ولی امروزه می بینیم که برخی از پرچم داران تا ۱ ترابایت حافظه ی ذخیره سازی دارند.

اگرچه ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی برای اکثر افراد کافی است، اگر قصد دارید برای مدت طولانی از گوشی خود استفاده کنید، انتخاب محصولی با ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی ایده ی بدی نیست.

اگر گوشی مدنظر شما درگاه کارت MicroSD دارد، حتی وضعیت بهتر است. پشتیبانی از حافظه ی ذخیره سازی خارجی بسیار مفید است؛ چراکه می توانید به سادگی کارت حافظه ی فعلی خود را در گوشی جدیدتان قرار دهید.

نمایشگر با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز

فناوری نمایشگر راه طولانی را در صنعت گوشی های هوشمند طی و پیشرفت بسیار خوبی کرده است. درهرحال، محتوای زیادی در صفحات موبایل دیده می شود و برخلاف بسیاری از ویژگی های دیگر مانند چراغ قوه یا بلندگو، نمایشگر گوشی هوشمند همیشه استفاده می شود.

بسته به هزینه ای که برای خرید گوشی می کنید، مشخصات نمایشگر متفاوت خواهد بود. درهرصورت، بهتر است گوشی به نمایشگر AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن FHD و بیش از ۸۵ درصد نسبت صفحه نمایش به بدنه مجهز باشد.

حداقل باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع

گوشی های اندرویدی در این زمان حداقل بهتر است ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی داشته باشند. از این گذشته، ما قبلاً گلکسی M51 قدیمی تر سامسونگ را دیده ایم که باتری بزرگ ۷۰۰۰ میلی آمپرساعتی دارد. با این حال، در نظر داشته باشید که بهینه سازی نرم افزاری هم نقش زیادی در عمر واقعی باتری گوشی ایفا می کند.

برای مثال، اگر آیفون ۱۴ پرو مکس و گلکسی اس ۲۳ اولترا را با هم مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که باتری ۴۳۲۳ میلی آمپرساعتی اولی تقریباً همان عمر باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دومی را دارد.

مجهز بودن گوشی به شارژر سریع حداقل ۲۵ وات هم کمک زیادی به شما خواهد کرد. اگر گوشی شما نیز از شارژ بی سیم معکوس برای شارژ لوازم جانبی مانند ایربادهای بی سیم پشتیبانی می کند، این مزیتی خوب است؛ اما ضرورت جدی نیست.

سیستم دوربین بهینه شده

عکاسی با گوشی های هوشمند روز به روز محاسباتی تر می شود. اگرچه سخت افزار مهم است، به اندازه ی گذشته مهم نیست. تقریباً تمام گوشی های امروزی سخت افزار دوربین مطلوبی دارند؛ اما این نرم افزار است که تفاوت را ایجاد می کند.

برخی از گوشی ها به اغراق در رنگ و وضوح تمایل دارند؛ درحالی که برخی دیگر ظاهر واقعی تری را نشان می دهند. برخی از آن ها در نور کم تصاویر عالی ثبت می کنند؛ اما ویدئوهای بدی می گیرند. درمقابل، برخی دیگر شاهکارهای سینمایی خلق می کنند؛ اما فاقد فیلترها و ویژگی های جذاب هستند.

برندها به مگاپیکسل بیشتر افتخار می کنند؛ اما درواقع آن ها نشان دهنده ی کیفیت واقعی دوربین نیستند. در عوض، می توان دو مشخصه ی دیافراگم و اندازه ی حسگر را بررسی کرد که ممکن است کیفیت دوربین را بهتر نشان دهند.

دیافراگم: مقدار نوری را کنترل می کند که به لنز وارد می شود. هر چه دیافراگم بزرگ تر باشد که به صورت f کوچک نشان داده می شود (مانند F1.8)، لنز می تواند بازتر باشد تا بتواند نور بیشتری وارد کند. این قابلیت به خصوص برای عکاسی در نور کم سودمند است.

اندازه ی حسگر: حسگر تصویر نور را دریافت و آن را به تصویر تبدیل می کند؛ این کار به طور مستقیم بر وضوح و اندازه ی تصویر تأثیر می گذارد. اندازه ی حسگر همیشه مشخص نیست؛ اما حسگر بزرگ تر همیشه بهتر است.

با این حال، تنها راه برای قضاوت درباره ی کیفیت دوربین گوشی این است که خودتان آن را امتحان یا بررسی ها را تماشا کنید. درکنار دوربین اصلی، یک دوربین فوق عریض ضروری است. داشتن دوربین های تله فوتو و ماکرو خوب است؛ اما شاید بسته به ترجیح شما چندان برایتان مهم نباشد.

ویژگی های مورد نیاز دیگر

درکنار این مشخصات، موارد دیگری نیز وجود دارند که بهتر است در گوشی های امروزی وجود داشته باشد.

محافظ گوریلا گلس: تنها کافی است که گوشی شما به صورت اتفاقی بیفتد و نمایشگر بشکند. برای جلوگیری از این اتفاق، توصیه می شود که گوشی شما حداقل از محافظ گوریلا گلس ۵ بهره ببرد.

نرم افزار بی نقص: در حالت ایدئال، شما تجربه ی نرم افزاری بی نقصی می خواهید که آزاردهنده نباشد. برای مثال، انتخاب هایی مانند اندروید خالص موجود در گوشی های گوگل و OneUI سامسونگ را دارید. ناگفته نماند سامسونگ در ارائه ی پشتیبانی نرم افزاری و عالی پیشتاز است.

مقاومت دربرابر آب: این قابلیت لازمه ی اکثر دستگاه های پرچم دار و میان رده های باکیفیت است. مقاومت دربرابر آب شاید بدین معنی نباشد که می توانید با گوشی خود به شنا بروید؛ اما می توانید در باران از آن استفاده کنید.

جمع بندی

عملکرد، قابلیت ها، طراحی و کیفیت ساخت گوشی ها از هر زمان دیگری بهتر است و تا زمانی که بدانید به دنبال چه چیزی هستید، می توانید گوشی اندرویدی بی نقص خود را پیدا کنید.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده − 5 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *