دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 5 آبان ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و هشتمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

استیکر به واتساپ اضافه شد

پس از مدت ها انتظار، سر انجام پشتیبانی از استیکر به نسخه ی اندروید و iOS پیام رسان محبوب واتساپ اضافه شد.

به گزارش زومیت، گرچه واتساپ از تصاویر گیف و اموجی ها پشتیبانی می کند، اما برخی از کاربران مدت ها است که از سازنده ی این اپلیکیشن به دلیل نبود استیکرها، گلایه مندند. حال به تازگی به صورت رسمی اعلام شده است که این پیام رسان، از این پس از استیکر هم پشتیبانی می کند.

در اطلاعیه ی منتشرشده در وبلاگ واتساپ، اعلام شده است که فعلا، تنها استیکرهای ساخته شده توسط طراحان داخلی این شرکت و چندین هنرمند دیگر قابل استفاده هستند. با این حال، مالک WhatsApp برای اطمینان حاصل کردن از رشد تعداد استیکرهای این پیام رسان، چندین API و رابط کاربری ویژه را منتشر کرده است که به کاربران امکان ساخت مجموعه استیکرهای اختصاصی خودشان را می دهد.

به منظور فرستادن استیکر، تنها کافی است روی گزینه ی جدیدی که به تازگی به این اپلیکیشن اضافه شده، ضربه بزنید، یکی از استیکرها را انتخاب و برای مخاطب خود ارسال کنید. به خاطر داشته باشید که تعداد استیکرهای واتساپ هم اکنون بسیار کم بوده و حتی امکان ارسال استیکر، هنوز برای برخی از کاربران فعال نشده است.

واتساپ می گوید که پشتیبانی از استیکر، طی هفته های پیش رو، به نسخه ی اندروید و iOS این پیام رسان اضافه خواهد شد. با این حال، طبق ادعای برخی منابع، انتشار گسترده ی این قابلیت از هم اکنون آغاز شده است و کاربران می توانند با به روزرسانی اپلیکیشن خود، از این ویژگی بهره مند شوند.

همکاری سامسونگ و گوگل برای توسعه‌ نسخه اندروید مخصوص گوشی تا شدنی

بر اساس آخرین گزارش ها، سامسونگ برای توسعه نسخه ی اندروید مخصوص گوشی هوشمند تا شدنی خود وارد همکاری جدیدی با گوگل می شود.

به گزارش زومیت، براساس آخرین گزارش بلومبرگ، سامسونگ سخت در تلاش است تا اولین گوشی هوشمند تا شدنی خود را به بازار جهانی عرضه کند. از آنجایی که گوشی هوشمند تا شدنی سامسونگ در مراحل نهایی توسعه ی خود قرار دارد؛ کره ای ها وارد مذاکرات جدیدی با گوگل شده اند تا نسخه ی اختصاصی اندروید مخصوص گوشی هوشمند تا شدنی را توسعه دهد.

پیشتر گفته شده بود که سامسونگ دو نمونه ی اولیه از گوشی هوشمند تا شدنی خود تولید کرده است که در یکی از آن ها گوشی تا شدنی به صورت افقی و در دیگری به صورت عمودی تا می شود. با توجه به اینکه سامسونگ کدام نمونه ی اولیه را انتخاب می کند، وضعیت طراحی نهایی رابط کاربری مشخص خواهد شد. گزارش بلومبرگ حاکی از آن است که کد نام این گوشی هوشمند Winner است.

سال ها است که سامسونگ در مورد معرفی گوشی هوشمند تا شدنی صحبت می کند. دی جی کو، مدیرعامل سامسونگ ماه گذشته اعلام کرد که گوشی هوشمند تا شدنی سامسونگ می تواند در حالت کاربری به عنوان تبلت نیز مورد استفاده قرار گیرد. کاربران می توانند از این گوشی هوشمند با  قابلیت های چندوظیفه ای استفاده کنند و در صورت نیاز آن را در ابعاد یک گوشی هوشمند قابل حمل مورد استفاده قرار دهند. همچنین دی جی کو در صحبت های خود اعلام کرد: ما واقعا به یک گوشی هوشمند تا شدنی نیاز داریم و نظر من هم در مورد تولید چنین محصولی مثبت است.

دی جی کو معتقد است که گوشی هوشمند تا شدنی بازار خوبی خواهد داشت. وی با اطمینان اعلام کرد که محبوبیت چنین گوشی  هوشمندی در بازارهای جهانی افزایش خواهد یافت. براساس گزارش بلومبرگ، برای آنکه وزن دستگاه نهایی سنگین نشود، گوشی تا شدنی احتمالا نیاز به باتری کوچکتری از نظر ابعاد نسبت به سایر محصولات سامسونگ خواهد داشت. ظاهرا نمونه ی اولیه   گوشی تا شدنی سامسونگ با نمایشگر بزرگ تر، وزنی بیش از ۲۰۰ گرم داشته است.

گوشی هوشمند تا شدنی سامسونگ از نمایشگر مبتنی بر لولا بهره می برد که به باز و بسته شدن گوشی کمک می کند. بلومبرگ در گزارش خود به آزمایش های دوام که اخیرا روی این لولا انجام شده است، اشاره می کند. البته هنوز مشخص نیست که در محصول نهایی که به تولید انبوه می رسد نیز این لولا به کار برده شود یا خیر.

سامسونگ پیشتر اعلام کرده بود که گوشی هوشمند تا شدنی خود را در سال ۲۰۱۸ به صورت رسمی معرفی می کند؛ اما بعدا اعلام کرد که زمان رونمایی به سال ۲۰۱۹ تعویق افتاده است. البته در خبر دیگری که در ماه سپتامبر منتشر شد، دی جی کو به صورت اتفاقی اعلام کرد که اوایل ماه نوامبر از گوشی هوشمند تا شدنی این شرکت رونمایی خواهد کرد. گوشی تا شدنی سامسونگ تا پایان سال میلادی عرضه خواهد شد.

پیشتر گفته شده بود که هواوی قصد دارد گوشی با نمایشگر انعطاف پذیر را پیش از سامسونگ عرضه کند. هواوی یکی از رقبای Samsung است که قصد دارد گوشی هوشمند انعطاف پذیر خود را زودتر از کره ای به بازار معرفی و عرضه کند. شیائومی و اوپو وارد عرصه رقابت تولید گوشی  انعطاف پذیر می شوند. باید ببینیم در نهایت کدام شرکت می تواند پیش از بقیه گوشی هوشمند انعطاف پذیر و تا شدنی خود را به بازار عرضه کند.

سامسونگ پتنت سنسور اثر انگشت تمام صفحه را ثبت کرد

سامسونگ به تازگی پتنتی را به  ثبت رسانده است که می تواند تمام صفحه نمایش گوشی های هوشمند را به سنسور اثر انگشت تبدیل کند و محدودیت های کنونی را از میان بردارد.

به گزارش زومیت، سامسونگ به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه ی نوآوری شناخته می شود و سالانه بودجه ی بسیاری صرف تحقیق و توسعه ایده های جدید می کند. این شرکت در تازه ترین ایده خلاقانه خود، اقدام به ثبت طرحی برای تبدیل کل نمایشگر گوشی های هوشمند به سنسور اثر انگشت کرده است.

هم اکنون سنسورهای زیر صفحه نمایش اندازه ای مشابه به نسل های قبلی خود دارند و محل ثابتی برای آن ها در نظر گرفته شده است که در بعضی موارد می تواند تجربه کاربری نه چندان مطلوبی را ارائه دهد.

طرح گفته شده به یک حسگر نوری اشاره می کند که می تواند اثر انگشت کاربر را تشخیص دهد. هم چنین تأکید ویژه ای بر استفاده از این قابلیت در گوشی های تا شدنی شده است. به کمک چنین سنسوری، اپلیکیشن ها می توانند آزادی عمل بیشتری برای احراز هویت کاربر داشته باشند و با محدودیت کمتری اقدام به طراحی رابط کاربری کنند. کاربران سایر دستگاه ها با نمایشگرهای بزرگ مانند تبلت ها نیز می توانند به لطف سنسور جدید، بسیار آسان تر از قابلیت های وابسته به اثر انگشت استفاده کنند.

شاید کمی عجیب باشد که در طرحی مربوط به سامسونگ، بریدگی نمایشگر (ناچ) در تصویر دیده شود؛ اما می توان به سادگی پیش بینی کرد که Samsung قصد فروش حق امتیاز پتنت خود به سایر تولیدکنندگان را در آینده خواهد داشت و برای همین ناچ را در طرح جدید خود لحاظ کرده است.

حسگر جدید از جنبه فنی کمی با نسخه های قبلی خود تفاوت دارد و از پردازنده ی کم مصرف جانبی بهره می برد. این پردازنده در هنگام غیرفعال بودن پردازنده  ی اصلی، وظیفه دارد تا لمس صفحه نمایش توسط کاربر را تشخیص دهد. این سنسور برای احراز هویت کاربر، سه بار اقدام به اسکن اثر انگشت می کند که هربار به حدود ۲۰ الی ۳۰ میلی ثانیه زمان نیاز دارد. روشنایی نمایشگر در فواصل زمانی میان هربار اسکن تغییر می کند که ۲۰۰ میلی ثانیه طول می کشد. این فرایند برای افزایش قدرت تشخیص و دقت رخ می دهد. معمولا روشنایی صفحه نمایش میان ۲۰۰ الی ۶۰۰ نیت متغیر خواهد بود اما توسط حالت روشنایی بالا می تواند به مقدار ۱۰۰۰ نیت نیز برسد. در کل زمان مورد نیاز برای تشخیص و تایید اثر انگشت ۷۰۰ میلی ثانیه خواهد بود که مشابه با سنسورهای کنونی موجود در بازار ساخت Synaptics است.

شیائومی می میکس 3 معرفی شد؛ دوربین سلفی دوگانه کشویی، نمایشگر ۶.۴ اینچی و نسخه 5G

شیائومی پرچم دار جدید Mi Mix 3 را با دوربین سلفی کشویی، نمایشگر ۶.۴ اینچی AMOLED معرفی کرد، نسخه ی 5G این محصول فصل نخست ۲۰۱۹ از راه می رسد.

به گزارش زومیت، پس از مدت ها انتشار شایعات و گمانه زنی های بی وقفه پیرامون می میکس ۳، شیائومی این گوشی هوشمند را به صورت رسمی معرفی کرد. این گوشی شیائومی از دوربین اصلی و سلفی دوگانه بهره می برد و برای حذف حاشیه های اطراف نمایشگر، دوربین جلوی آن در صورت نیاز، به صورت کشویی ظاهر می شود.

پرچم دار جدید Xiaomi از نمایشگر ۶.۴ اینچی AMOLED با رزولوشن +FHD بهره می برد که به ادعای شرکت سازنده، ۹۳.۴ درصد از نمای مقابل گوشی را به خود اختصاص می دهد؛ چینی ها برای دست یافتن به چنین نسبت تصویر به بدنه ی هیجان انگیزی، مکانیزم کشویی و مغناطیسی خاصی را طراحی کرده اند که ترکیب دوربین سلفی ۲۴ و ۲ مگاپیکسلی گوشی را در بطن خود دارد؛ سنسور اصلی دوربین جلو، مدل IMX576 سونی است که براساس ادعای شیائومی می تواند با تجمیع ۴ پیکسل در محیط های تاریک به ابعاد پیکسل ۱.۸ میکرومتری دست  پیدا کند، در این شرایط رزولوشن دوربین سلفی به ۶ مگاپیکسل کاهش می یابد.

توجه داشته باشید که در پنل پشتی می میکس 3، حسگر اثر انگشت وجود دارد و از این رو برخلاف آنچه در گوشی Oppo Find X شاهد بودیم، برای باز کردن قفل گوشی نیازی به استفاده ی مکرر از مکانیزم کشویی دوربین سلفی برای استفاده از قابلیت تشخیص چهره نخواهید داشت؛ البته به نظر می رسد که پرچم دار جدید شیائومی قابلیت اسکن سه بعدی چهره را در بطن خود ندارد.

دوربین اصلی Mi Mix 3، دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی را دربرمی گیرد که از بین آن ها سنسور اصلی، مدل IMX363 سونی با ابعاد پیکسل ۱.۴ میکرومتری است که در پسِ لنزی با دیافراگم f/1.8 قرار دارد، در حالی که سنسور دوم با ابعاد پیکسل ۱.۰ میکرومتر را لنزی با دیافراگم f/2.4 همراهی می کند. نرم افزار دوربین می میکس ۳ حالت جدید Night Mode را نیز در بطن خود دارد که به کاربر اجازه می دهد همانند آنچه با پی ۲۰ پرو تجربه کردیم، عکس هایی با اکسپوژر طولانی را با در دست نگه داشتن گوشی، ثبت کند.

همانند بسیاری از محصولات پرچم دار سال ۲۰۱۸، دوربین می میکس ۳ نیز از هوش مصنوعی برای تشخیص سوژه کمک می گیرد. لی جون، مدیرعامل شیائومی از قابلیت فیلم برداری ویدیوهای فوق آهسته با نرخ ۹۶۰ فریم برثانیه نیز رونمایی کرد که به لطف موتور هوش مصنوعی، موسیقی پس زمینه نیز به صورت خودکار به آن ها اضافه می شود.

گوشی بالارده ی شیائومی با پردازنده ی اسنپدراگون ۸۴۵ توان پردازشی مورد نیاز خود را تأمین می کند و شیائومی برای حصول اطمینان از تجربه ی چندوظیفگی بسیار خوب، آن را در سه نسخه با حافظه های رم ۶، ۸ یا ۱۰ گیگابایت روانه ی بازار خواهد کرد. می میکس ۳ برای ذخیره سازی اطلاعات کاربر یکی از دو حافظه ی داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت را در اختیار او می گذارد؛ اما خبری از درگاه کارت حافظه یا جک ۳.۵ میلی متری هدفون در آن نیست. محصول جدید چینی ها از پورت USB-C برای شارژ باتری بهره می برد و از شارژ بی سیم ۱۰ واتی نیز پشتیبانی می کند.

می میکس 3 یک نسخه ی 5Gنیز خواهد داشت که طی سه ماهه ی نخست سال ۲۰۱۹ از راه خواهد رسید، شیائومی تأیید کرد که این نسخه در بازار اروپا عرضه خواهد شد؛ اما در مورد سایر بازارها سخنی به میان نیاورد. پرچم دار جدید چینی ها به صورت پیش فرض با رابط کاربری MIUI 10 عرضه خواهد شد و از کلید سخت افزاری مجزایی برای دستیار دیجیتال Xiao بهره خواهد برد؛ البته باید خاطرنشان کنیم که دستیار یادشده تنها به زبان چینی سخن می گوید، از این رو مشخص نیست که در سایر نقاط دنیا چه کلید سخت افزار مورد بحث چه کاربردی خواهد داشت.

Xiaomi Mi Mix 3 در سه رنگ سبز، آبی و مشکی عرضه خواهد شد. شیائومی برای نسخه های ۶ / ۱۲۸، ۸ / ۱۲۸ و ۸ / ۲۵۶ گیگابایت، به ترتیب برچسب قیمتی حدودی ۴۷۴، ۵۱۵ و ۵۷۵ دلاری را در نظر گرفته است و تمام نسخه ها را با شارژر بی سیم ۱۰ واتی و کیس محافظ عرضه خواهد کرد.

چینی ها نسخه ی ۱۰ گیگابایتی می میکس ۳ را Forbidden City می نامند و آن را با طیف خاصی از رنگ آبی عرضه خواهند کرد؛ در جعبه ی این گوشی تندیسی طلایی از یک موجود افسانه  ای چینی وجود خواهد داشت و برچسب قیمتی آن معادل ۷۲۰ دلار خواهد بود. پیش سفارش نسخه های عادی می میکس ۳ از امروز و عرضه ی آن ها پس از یک هفته در تاریخ یک نوامبر (۱۰ آبان) آغاز می شود؛ اما نسخه ی گران قیمت Forbidden City اواخر نوامبر در دسترس خواهد بود.

گوشی گیمینگ شیائومی بلک شارک Helo معرفی شد؛ طراحی بهبود یافته و رم ۱۰ گیگابایتی

شیائومی از گوشی گیمینگِ بلک شارک Helo با طراحی بهبودیافته و حافظه ی رم ۱۰ گیگابایتی رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، درست ۶ ماه پس از عرضه ی نسل اول گوشی گیمینگ شیائومی موسوم به بلک شارک، این شرکت چینی از نسل دوم این دستگاه رونمایی کرد. این گوشی که با نام Black Shark Helo شناخته می شود، تغییرات و ارتقا های مهمی را با خود همراه داشته است تا تجربه ی گیمینگ روی این دستگاه بهبودِ قابل توجهی پیدا کند.

طراحی بهبودیافته با تمرکز بر صوت و تصویر

در حالی که شیائومی طراحی کلی دستگاه را در این نسل نیز حفظ کرده؛ اما بلک شارک Helo به برخی تغییرات مثبت مزین شده است. نخستین چیزی که در قسمت جلویی این دستگاه توجه شما را به خود جلب می کند، صفحه نمایش ۶ اینچی امولدِ آن است که وضوح تصویر +FHD را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد. این صفحه نمایش در میان دو بلندگوی استریو دستگاه قرار گرفته که در گوشه های پنلِ جلویی به پخش صوت می پردازند. نکته ی حائز اهمیت، کاهش حاشیه های بالایی و پایینی بلک شارک هِلو است که منجر به حذف دکمه  ی فیزیکی از آن شده است.

در قسمت پشتی نیز چینی ها برای ساده سازی استفاده از دستگاه در دستان کاربران، برخی از المان های طراحی پیشین را که حاوی برجستگی های ناموزون بود، حذف کرده است. اکنون بخش اعظمی از قسمت پشتی بلک شارک هلو با شیشه پوشیده شده است؛ با این حال، قسمت های کناری دستگاه از آلومینیومِ خمیده بهره می برد تا در دست گیری این محصول برای کاربران راحت تر شود.

بخش دوربین گوشی گیمینگ شیائومی نیز تغییراتی را به خود دیده است. اکنون فلاش LED در بالای دو لنز دوربین قرار گرفته است که هر کدام به ترتیب وضوح ۲۰ و ۱۲ مگاپیکسلی را ارائه می کنند. افزون بر این، قسمت پشتی این دستگاه میزبان حسگر اثرانگشت است که احراز هویت کاربران از طریق آن صورت می پذیرد.

دیگر تغییرِ مهمی که در پنلِ پشتی رخ داده، اضافه شدن نور LED به لوگوی بلک شارک است تا به مانند محصولات کامپیوتری گیمینگ، جلوه ی بیشتری را نزدِ بازیکنان داشته باشد؛ البته این قسمت تنها نقطه ای نیست که از این LEDها میزبانی می کند؛ بلکه شیائومی در گوشه های دستگاهِ جدید خود نوارهای LED قرار داده که زیبایی خاصی را به دستگاه می دهند.

از قسمت ظاهری دستگاه که بگذریم، به سخت افزار می رسیم. درست به مانندِ دیگر پرچمدارانِ سال ۲۰۱۸، بلک شارک هلو نیز با پردازنده ی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام روانه ی بازار خواهد شد. کاربران می توانند این دستگاه را در سه نسخه ی مختلف با حافظه های رم ۶ و ۸ گیگابایتی خریداری کنند. افزون بر این مدل ها، اهالی شیائومی نسخه ای موسوم به اسپرت ادیشن را نیز برای علاقه مندان در نظر گرفته اند که در کنار حافظه ی ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایتی، برای نخستین بار از ۱۰ گیگابایت حافظه ی رم بهره می برد. استفاده از رم ۱۰ گیگابایتی در بلک شارک هلو، این گوشی را در جایگاه نخستِ بازار از حیث میزانِ رم قرار می دهد.

باتوجه به قدرت بالای سخت افزاری، مسلماً سیستم بهینه ی خنک سازی از اهمیت بسیاری برخوردار است. شیائومی نیز با شناختِ کاملِ این امر، به سیستمِ دوکاناله خنک کننده  مایع روی آورده که ثباتِ عملکرد دستگاه را در هنگام پردازش های سنگین در دستور کار دارد. با این وجود، چینی ها پا را فراتر گذاشته اند و دکمه ای موسوم به شارک اسپیس را در قسمت کناری بلک شارک هلو تعبیه کرده اند که با فعال سازی آن، پردازش های پس زمینه در راستای افزایش کارایی دستگاه متوقف می شوند.

در نهایت به باتری این دستگاه می رسیم که وظیفه ی تأمین توان سخت افزار فوق را برعهده دارد. شیائومی برای این گوشی باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را در نظر گرفته که از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی می کند. پشتیبانی از 4G LTE، بلوتوث ۵.۰ و رابط کاربری MIUI 10 از دیگر مواردِ مربوط به نسلِ جدید بلک شارک هستند.

قیمت و زمان عرضه شیائومی بلک شارک هلو

علاقه مندان به این دستگاه می توانند از همین امروز اقدام به خرید آن از طریق کشور چین کنند. با این حال، اگر منتظر عرضه ی جهانی بلک شارک هلو هستید، فعلاً شیائومی تاریخ دقیقی را اعلام نکرده است؛ اما طبق گفته ی مدیران این شرکت، ورودِ این دستگاه به بازارهای جهانی در آینده ی نزدیک اتفاق خواهد افتاد.

چینی ها برای نسخه ی ۶ گیگابایتی، ۸ گیگابایتی و ۱۰ گیگابایتی که استثنائاً با حافظه ی ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایتی عرضه می شود، به ترتیب قیمت های ۴۶۱، ۵۰۴ و ۶۰۵ دلاری را در نظر گرفته اند. باتوجه به تقاضای بالای بازار، کاربران می توانند برای خرید نسخه های ۶ و ۸ گیگابایتی از همین حالا پیش  ثبت نام کنند؛ اما اگر نسخه ی بالارده را برای خرید در نظر دارید، باید بدانید که این مدل در تاریخ ۲۱ آذر به بازار روانه خواهد شد.

نسخه های ۶ و ۸ گیگابایتی با یک کنترلر عرضه خواهند شد که تنها به یک طرف گوشی  متصل می شود؛ با این حال، خریداران نسخه ی ۱۰ گیگابایتی به هر دو کنترلر موجود برای دو طرف دستگاه دسترسی خواهند داشت.

میزو نوت 8 با نمایشگر ۶ اینچ، اندروید اوریو و قیمت مناسب، معرفی ش

میزو نوت ۸ با نمایشگر ۶ اینچ LCD، نسخه ی اوریو از سیستم عامل اندروید و قیمت ۱۸۵ دلاری معرفی شد.

به گزارش زومیت، میزو نوت ۸ گوشی اقتصادی جدید شرکت میزو است که به لطف داشتن قیمت مناسب، می تواند انتخاب مناسبی برای علاقه مندان به این دسته از گوشی ها باشد. نوت ۸ که در حقیقت جایگزین میزو ایکس ۸ به شمار می آید، مثل این گوشی، از دوربین دوگانه در پنل پشتی اش بهره می برد و به نمایشگر نسبتا کوچک تری تجهیز شده است. نوت ۸ در کنار این موارد، باتری قدرتمندتری نسبت به ایکس ۸ دارد و قیمت آن، به میزان یک سوم کمتر شده است. پیش فروش گوشی جدید Meizu با قیمت ۱۸۵ دلار آغاز شده است و میزو قصد دارد نوت ۸ را در روز یکم نوامبر ۲۰۱۸ (۱۰ آبان ۱۳۹۷) روانه ی بازار کند.

Meizu Note 8 دارای بدنه ای فلزی است و در چهار رنگ مشکی، آبی، قرمز و صورتی عرضه می شود، این گوشی به نمایشگر ۶ اینچ عاری از بریدگی با نسبت تصویر ۱۸:۹ مجهز شده است که وضوح تصویر ۱۰۸۰ × ۲۱۶۰ پیکسل، ۴۵۰ نیت روشنایی و نسبت کنتراست ۱۵۰۰:۱ را ارائه می دهد. میزو نوت ۸ برای ثبت تصاویر، از دوربینی دوگانه با سنسورهای ۱۲ و ۵ مگاپیکسلی استفاده می کند؛ سنسور اصلی (۱۲ مگاپیکسلی) از نوع Sony IMX362 با پیکسل های ۱.۴ میکرومتری است، از فناوری فوکوس خودکار Dual Pixel بهره  می گیرد و دیافراگم لنز آن، معادل f/1.9 است. دوربین دوم (۵ مگاپیکسلی) برای تشخیص عمق به کار می رود.

در پنل جلویی دستگاه، شاهد یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 هستیم که از فناوری تشخیص چهره پشتیبانی می کند؛ البته، تشخیص چهره تنها راه باز کردن این گوشی نیست و کاربر می تواند به سادگی از طریق سنسور اثر انگشت پایین دوربین اصلی، قفل گوشی را بگشاید.

نوت ۸ برای پردازش وظایفی که بر آن محول می شود از پردازنده ی اسنپدراگون ۶۳۲ کوالکام بهره می گیرد؛ اسنپدراگون ۶۳۲، دارای هشت هسته ی Kyro است که از بین آن ها، چهار هسته از نوع Cortex-A73 (به عنوان هسته های اصلی) و چهار هسته از نوع Cortex-A53 هستند. این گوشی در کنار موارد یادشده، به پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۵۰۶ مجهز شده است.

گوشی جدید میزو دارای ۴ گیگابایت رم در کنار ۶۴ گیگابایت حافظه ی داخلی است و از سیستم عامل اندروید ۸ اوریو با رابط کاربری Flyme OS استفاده می کند. نوت ۸ دارای باتری ۳٬۶۰۰ میلی آمپرساعتی است و از قابلیت شارژ سریع اختصاصی شرکت میزو یعنی mCharge هم بهره می گیرد؛ البته متاسفانه این گوشی به پورت microUSB تجهیز شده است و خبری از پورت USB-C نیست؛ اما خوشبختانه گوشی از جک ۳.۵ میلی متری بهره می برد.

اچ پی الیت بوک x360 1040 G5 با نمایشگر ۱۴ اینچ و ۳۲ گیگابایت رم معرفی شد

نخستین لپ تاپ تبدیل پذیر ۱۴ اینچ اچ پی با برند الیت بوک با مشخصاتی پیشرفته همچون پردازنده های نسل هشتم اینتل و ۳۲ گیگابایت رم معرفی شد.

به گزارش زومیت، اچ پی نخستین لپ تاپ تبدیل پذیر خود را با برند الیت بوک وا نام EliteBook x360 1040 G5 معرفی کرد. این دستگاه به خوبی بین یک لپ تاپ فوق قابل حمل، یک تبدیل پذیر و یک لپ تاپ رده بالا توازن برقرار کرده است و ترکیبی از هر سه را ارائه می دهد. اچ پی به منظور دستیابی به این هدف، اقدام به ساخت یک تبلت تبدیل پذیر ۱۴ اینچی با پشتیبانی از رم DDR4 کرده و در حالی که اغلب دستگاه های فوق قابل حمل حداکثر ۱۶ گیگابایت رم ارائه می دهند، تبدیل پذیر جدید اچ پی در رده بالاترین نسخه، ۳۲ گیگابایت رم را در دل خود جای داده است. در نتیجه ی ایجاد توازن بین این عناصر، لپ تاپ هیبریدی الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ جی ۵ قدری بزرگ تر و ضخیم تر از دیگر رقبای مستقیم خود شده است؛ اما در زمینه ی کارایی و عملکرد از بهبودهای قابل توجه ای بهره می برد.

لپ تاپ هیبریدی جدید اچ پی عناصر به کار رفته در دیگر دستگاه های ساخت این شرکت یعنی لپ تاپ الیت بوک ۱۰۴۰ جی ۴ و همچنین لپ تاپ هیبریدی الیت بوک ۱۰۳۰ جی ۳ را ترکیب کرده است. نخستین الیت بوک تبدیل پذیر اچ پی با نمایشگر ۱۴ اینچ، ظاهری جمع وجور دارد و از نظر اندازه بین دو لپ تاپ نام برده قرار می گیرد. الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ جی ۵، یک تبدیل پذیر تجاری و رده بالا از اچ پی محسوب می شود و عملا به تمام فناوری های پیشرفته ای که این شرکت تاکنون ارائه داده، تجهیز شده است که از بین آن ها می توان به نمایشگر انتخابی حریم شخصی SureView، کنترل کننده ی امنیتی نقطه ی پایانی اچ پی، بایوس خودترمیم کننده ی Sure Start اچ پی،  ویژگی Sure Recover اچ پی و حفاظت Sure Click اچ پی اشاره کرد. دستگاه هیبریدی جدید اچ پی علاوه  بر کنترل کننده ی امنیت نقطه ی پایانی این شرکت و تراشه ی TPM 2.0، از قابلیت کم یاب احراز هویت سه مرحله ای (چهره، اثر انگشت، گذرواژه) نیز پشتیبانی می کند.

الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ همچون دیگر تبدیل پذیرهای ۱۳ و ۱۴ اینچی معرفی شده در سال جاری، از پردازنده های نسل هشتم Core i5 و Core i7 اینتل با چهار هسته بهره می گیرد و اچ پی در کنار آن ها از حداکثر ۳۲ گیگابایت رم DDR4 و حافظه ی SSD با ظرفیت حداکثر ۲ ترابایت استفاده کرده است. این لپ تاپ در زمینه ی اتصالات، گزینه های بسیار بالایی را ارائه می دهد؛ بدین صورت که به ماژول بی سیم AC 8265 اینتل با سازگاری با وای فای 802.11ac، بلوتوث نسخه ی ۴.۲، مودم انتخابی کلاس گیگابیت 4G و کنترل کننده ی NPC300 I2C NCI NFC مجهز شده است. این دستگاه همچنین در زمینه ی اتصالات فیزیکی از دو رابط تاندربولت ۳، دو درگاه USB-A نسخه ی ۳.۰ (یکی برای انتقال داده و دیگری شارژ)، خروجی HDMI 1.4 و جک صوتی TRRS بهره می گیرد.

هنگامی که صحبت از نمایشگر به میان می آید، اچ پی به صورت سنتی گزینه های متعدد LCD را با الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ ارائه می دهد. نمایشگر تمام نسخه های این لپ تاپ با شیشه ی نشکن گوریلا گلاس ۵ پوشیده و همچنین به حسگر تشخیص نور محیط مجهز شده است تا به صورت خودکار روشنایی را بسته به نور محیط اطراف تنظیم کند. مدل های رده بالای هیبریدی جدید اچ پی به همراه نمایشگر براق 4K (با وضوح تصویر ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ پیکسل) و روشنایی ۵۰۰ نیت با قابلیت پوشش ۱۰۰ درصد محدوده ی رنگ sRGB عرضه می شوند. دیگر مدل ها به نمایشگر براق یا ضد انعکاس Full HD (با وضوح تصویر ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل) با قابلیت حریم شخصی Sure View اچ پی و روشنایی ۷۰۰ نیت با قابلیت استفاده زیر نور مستقیم خورشید مجهز هستند. در نهایت مدل های میان رده نیز نمایشگر LCD براق یا ضدانعکاس Full HD را با روشنایی ۴۰۰ نیت ارائه می دهند.

الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ جی ۵ در زمینه ی قابلیت های چندرسانه ای از چهار اسپیکر بنگ اند اولافسن با تقویت کننده و میکروفونِ مجهز به قابلیت حذف نویز بهره می برد. این کامپیوتر هیبریدی همچنین مجهز به یک وب کم Full HD با حسگرهای مادون قرمز برای تشخص چهره ی ویندوز هلو است. به طور مشخص، از آنجایی که الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ می تواند در دو حالت لپ تاپ و تبلت به کار گرفته شود، با یک شتاب سنج، ژیروسکوب، مغناطیس سنج و حسگر اثر هال نیز ادغام شده است.

لپ تاپ هیبریدی جدید اچ پی همچون دیگر الیت بوک های ساخت اچ پی مجهز به بدنه ای یکپارچه آلومینیومی با مقاومت در برابر اثر انگشت است. این دستگاه ۱.۶۹ سانتی متر ضخامت و ۱.۳۵ کیلوگرم وزن دارد و در مقایسه با الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۳۰ جی ۳ که سال گذشته معرفی شد، ۱۰۰ گرم سنگین تر و تقریبا یک میلی متر ضخیم تر محسوب می شود.

الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ با وجود حجم بیشتر خود از همان باتری لیتیم پلیمر با ظرفیت ۵۶.۲ وات ساعت استفاده می کند. نکته ی قابل توجه در مورد باتری این است که براساس بنچمارک Mobile Mark 14، با یک بار شارژ می تواند تا ۱۷ ساعت دوام بیاورد. با این حال، باید اشاره کرد که مدل های مجهز به پردازنده های رده بالاتر  و نمایشگر ۷۰۰ نیت، عمر باتری کوتاه تری خواهند داشت. در عین حال باید در نظر داشت که اچ پی در ساخت این لپ تاپ هیبریدی ناگزیر به حفظ توازن بین عمر باتری، قابلیت حمل، اطمینان پذیری، قیمت و بسیاری از دیگر عوامل بوده است؛ در نتیجه عمر باتری ذکرشده رقم خوبی برای چنین دستگاهی محسوب می شود.

اچ پی قصد دارد فروش الیت بوک ایکس ۳۶۰ ۱۰۴۰ جی ۵ را از ۹ آبان (انتهای ماه جاری میلادی) آغاز کند. از قیمت مدل های رده بالا فعلا جزئیاتی در دست نیست؛ اما قیمت مدل های میان رده از ۱۴۹۹ دلار آغاز می شود.

اچ پی اسپکتر x360 را با طراحی جدید و عمر باتری ۲۲.۵ ساعت به روز کرد

اچ پی لپ تاپ های پریمیوم ۱۳ و ۱۵ اینچی Spectre x360 را با طراحی زاویه  دار، پردازنده های نسل هشتمی ویسکی لیک و پشتیبانی از 4G LTE ارتقاء داد.

به گزارش زومیت، خانواده ی لپ تاپ های اسپکتر مدت ها است که ویترین قابلیت های پریمیوم اچ پی به حساب می آید؛ قابلیت هایی که در نهایت به سایر محصولات این شرکت راه پیدا می کنند. اکنون که ماه های پایانی ۲۰۱۸ را سپری می کنیم، HP بار دیگر دست به ارتقاء لپ تاپ های ۱۳ و ۱۵ اینچی Spectre x360 زده است و در کنار تغییراتی همچون زبان طراحی جدید و به روزرسانی پردازنده، عمر باتری فوق العاده بالایی را نیز برای هر دو لپ تاپ وعده می دهد.

یکی از واضح ترین تغییرات اسپکتر x360 جدید نسبت به گذشته، طراحی جدید آن با لبه های زاویه دار و گوشه های تخت بدنه محسوب می شود. طراحان اچ پی در نسل جدید، نهایت استفاده را از گوشه های تخت اسپکتر ایکس ۳۶۰ برده و به ترتیب کلید پاور و یک پورت USB-C را در دل آن ها جای داده اند، شرکت سازنده دلیل اتخاذ چنین تصمیمی را برای جلوگیری از فشردن تصادفی کلید پاور و مدیریت آسان تر کابل های اطراف لپ تاپ از طریق انتقال آن  ها با گوشه عنوان می کند.

HP همچنین ادعا می کند که لبه های تراش خورده ی لپ تاپ ، باز شدن درِ آن از هر سمتی را آسان تر می سازد. تولیدکننده ی باسابقه ی دنیای سخت افزار مدعی است که حتی روزنه های اسپیکر نیز با الگویی خاص ایجاد شده اند تا «شفافیت آکوستیک» افزایش یابد. نسخه ی ارتقاء یافته ی Spectre x360 در رنگ جدید آبی با لبه های مسی نیز عرضه خواهد شد که اچ پی آن را «Poseidon Blue» می نامد.

نسخه ی ۲۰۱۸ اسپکتر x360 از کلیدی برای غیرفعال سازی کامل وب کم با هدف ارتقاء امنیت و حفظ حریم خصوصی بهره می برند که راهکار بهتری نسبت به اسلایدر دوربین یا الصاق چسب نواری روی وب کم به حساب می آید. برای ارتقاء هرچه بیشتر حریم خصوصی، شما می توانید اسپکترهای جدید را با قابلیت Sure View اچ پی نیز سفارش دهید که با محدود کردن زاویه ی دید نمایشگر، از احتمال دیده شدن محتوای نمایشگر در اماکن عمومی می کاهد.

اچ پی نسل جدید اسپکتر x360 را با پردازنده های نسل هشتمی اینتل عرضه خواهد کرد، ضمن اینکه کاربر امکان سفارش مدل ۱۵ اینچی با پردازنده ی گرافیکی قدرتمندتر GeForce GTX 1050Ti Max Q انویدیا را خواهد داشت. در مدل ۱۳ اینچی، اچ پی امکان سفارش دستگاه با اتصال 4G LTE را نیز می دهد و ادعا می کند که این محصول توان شارژدهی تا ۲۲ ساعت را نیز خواهد داشت، اما برآورد ها در مورد مدل ۱۵ اینچی، نشان از عمر باتری ۱۷ ساعته دارد. هر دو لپ تاپ جدید اچ پی در اتصال وا ی فای امکان دستیابی به سرعت دانلود یک گیگابایت برثانیه را نیز دارند.

اچ پی مدل ۱۳ اینچی را تنها با پردازنده های چهار هسته ای ویسکی لیک عرضه می کند؛ اما مدل ۱۵ اینچی را می توان با پردازنده ی ۴۵ واتی و ۶ هسته ای کافی لیک نیز خریداری کرد. همانند گذشته هر دو لپ تاپ تبدیل شدنی ۱۳ و مدل ۱۵ اینچی Spectre x360 را می توان با یکی از نمایشگرهای لمسی فول اچ دی (۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل) یا 4K (۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ پیکسل) سفارش داد؛ بنابراین افرادی که به دنبال عمر باتری ادعاشده ی اچ پی هستند باید مدل ۱۳ اینچی را با نمایشگر فول اچ دی برگزینند.

نسخه ی ۱۳ اینچی اسپکتر x360 وزنی معادل ۱.۳۱ کیلوگرم دارد و از یک پورت USB-A، دو پورت USB-C (تاندربولت و شارژ سریع) در کنار جک ۳.۵ میلی متری هدفون بهره می برد، در حالی که مدل ۱۵ اینچی با وزن ۲.۱۸ کیلوگرمی، در بطن خود یک پورت USB-A، دو پورت USB-C (تاندربولت و شارژ سریع)، درگاه HDMI، درگاه کارت حافظه ی microSD و جک ۳.۵ میلی متری دارد. ظرفیت باتری مدل های ۱۳ و ۱۵ اینچی اسپکترهای جدید به ترتیب ۶۰ و ۸۴ وات ساعت خواهد بود.

انتظار می رود که هر دو مدل ۱۳ و ۱۵ اینچی اسپکتر ایکس ۳۶۰ جدید از ماه نوامبر در دسترس کاربران قرار گیرند و خرده فروشی آن ها در فروشگاه های Best Buy نیز از ماه دسامبر ممکن باشد. اچ پی قیمت پایه ی مدل های ۱۳ و ۱۵ اینچی را به ترتیب ۱۱۴۹ و ۱۳۸۹ دلار در نظر گرفته است.

دل از سه لپتاپ جدید سری Latitude با صفحه نمایش هزار نیتی رونمایی کرد

دل از سه لپتاپ جدید تقویت شده ی سری Latitude رونمایی کرد. این لپتاپ ها از پردازنده ی قدرتمند، GPU مجزا و صفحه نمایش ۱۰۰۰ نیتی بهره می برند.

به گزارش زومیت، دل، از نسل جدید لپتاپ های تقویت شده برای کار در شرایط سخت با نام لتیتود رونمایی کرد. این خانواده ی جدید از سه مدل پایه که سطوح متفاوتی از حفاظت در برابر محیط ارائه می دهند، تشکیل شده  اند. این سیستم ها مجهز به CPUهای مدرن، GPUهای مجزا، فناوری های امنیتی پیشرفته و بسیاری از قابلیت های ارتباطی بوده و دل آن ها را برای محیط های سخت و استفاده های خاص تقویت کرده  است.

لپتاپ های تقویت شده ی Latitude سال ۲۰۱۸ دل شامل سه مدل پایه می شود.

پرچم دار این سری، Latitude 7424 Rugged Extreme، بهترین حفاظت ممکن در برابر شرایط محیطی را به همراه آپشن های متنوع مرتبط با حافظه ذخیره سازی (برای مثال، این مدل از حداکثر سه SSD که در حالت های مختلف کار می کنند و یک درایو نوری پشتیبانی می کند؛)، البته با هزینه ای نسبتا گزاف، به ارمغان می آورد.

مدل بعدی، Latitude 5424 Rugged است که کمی از مدل بالا پایین تر قرار می گیرد. این مدل نیز از ویژگی های امنیتی و ذخیره سازی مدل بالاتر خود برخوردار است اما از شاسی کمتر تقویت شده ای بهره می برد که آن  را به طور قابل توجهی ارزان تر و حمل پذیرتر ساخته  است. در نهایت مدل Latitude 5420 Rugged که نسخه ساده شده ی 5424 است. این مدل از SSD دوم و سوم و دیسک نوری پشتیبانی نکرده اما همان سطح از حفاظت را عرضه می کند. Latitude 5420، سبک ترین و نازک ترین عضو این خانواده بوده که برچسب قیمتی کمتری هم دارد.

این لپتاپ ها، عملکرد و قابلیت های کلی یکسانی را ارائه می دهند. تمامی این سه مدل از امنیت مشابهی برخوردار اند اما تفاوت کلیدی آن ها در درجه حفاظت در برابر محیط های مختلف است. هر سه مدل می توانند از یک یا دو سقوط جان سالم به در ببرند و تحت شرایط سخت دمایی کار کنند؛ با این حال، مدل Rugged Extreme احتمالا در این موارد موفق تر از دو مدل دیگر خواهد بود. همچنین تمامی دستگاه های جدید با زیرساخت های موجودی که از دستگاه های Latitude Rugged پشتیبانی می کنند، سازگار هستند؛ بنابراین مشتریان صنعتی، نظامی و غیره نیازی به خرید تجهیزات سخت افزاری جدید نداشته و می توانند به راحتی لپتاپ های خود را با نسل جدید عوض کنند.

لپتاپ های جدید Latitude Rugged از صفحه نمایش ۱۴ اینچی چندلمسی با رزولوشن FullHD بهره می برند. این صفحه نمایش از یک قطبنده، که خوانایی صفحه را در محیط بیرونی افزایش می دهد، بهره برده و توسط گوریلا گلس، محافظت می شود. LCD به کار رفته توسط دل اولین از نوع خود است؛ زیرا اولین صفحه نمایش لپتاپی با روشنایی به میزان ۱۰۰۰ نیت به شمار می رود.

دستگاه های جدید Dell از پردازنده های دو یا چهار هسته ای اینتل Core i3/i5/i7 (سری Skylake یا Kaby Lake) بهره می برند. این پردازنده را حافظه رم DDR4 تا ۳۲ گیگابایت همراهی کرده و وظیفه ی ذخیره سازی داده های این دستگاه ها را تا سه درایو SSD کلاس ۲۰ یا ۴۰ بر عهده دارند که می توانند تا ۳ ترابایت داده را در خود جای دهند(فقط مدل های 5424 و 7424). دو مدل بالاتر یعنی 7424 و 5424، یک درایو نوری هم در خود جای داده؛ اما نازک ترین عضو برای حمل پذیری بالاتر، فاقد آن است. برای کاربرانی که نیاز به عملکرد بالای گرافیکی دارند، دل کارت های گرافیک مجزا Radeon 540/RX540 را پیشنهاد می دهد. همچنین برای خنک سازی پردازنده مرکزی، پردازنده گرافیکی و حافظه های SSD، دل یک روش جدید خنک سازی در دل این لپتاپ ها تعبیه کرده است.

از آنجایی که این لپتاپ ها برای کار در شرایط سخت طراحی شده اند، قابلیت های ارتباطی گسترده ای نیز دارند. سری جدید Latitude Rugged، در کنار وای فای 802.11ac و GbE معمولی، از یک مودم 4G/LTE کوالکام X20 و یک کارت GPS نیز بهره می برند. این دستگاه ها به پورت های USB تایپ A و تایپ C، یک یا دو هدر RS-232، یک درگاه برای خواندن SD، خروجی های نمایش متنوع (HDMI به طور پیشفرض و DP و D-Sub به طور دلخواه) و … مجهز شده اند. مشتریان همچنین می توانند سیستم های خود را به درگاه های خواندن PCMCIA، ExpressCard و Smart Card مجهز کنند.

تمامی لپتاپ های جدید از دو باتری ۵۱ وات ساعتی بهره می برند که قابلیت تعویض به هنگام استفاده را دارند. وقتی هر دو باتری نصب شده  باشد، لپتاپ ها می توانند با توجه به مشخصات فنی و تنظیمات خود تا ۱۴ ساعت دوام بیاورند. در نظر داشته باشید که یک صفحه نمایش ۱۰۰۰ نیت مصرف انرژی بسیار بالایی دارد؛ پس نباید از این لپتاپ ها انتظار شارژدهی بالا، به هنگام استفاده از نهایت نور صفحه نمایش را داشت.

لپتاپ های جدید دل در روزها یا هفته های آتی به بازار عرضه خواهند شد. Latitude 7424 Rugged Extreme برچسب قیمتی ۳۴۹۹ دلاری خواهد داشت و قیمت مدل های پایین تر یعنی Latitude 5424/5420 Rugged نیز از ۱۳۹۹ و ۱۴۹۹ دلار شروع خواهد شد.

اسنپدراگون 675 کوالکام معرفی شد؛ پردازنده میان رده مبتنی بر معماری Kryo 460

کوالکام از پردازنده ی میان رده ی اسنپدراگون ۶۷۵ مبتنی بر معماری Kryo 460 با توانایی پشتیبانی از دوربین سه گانه رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، اسنپدراگون ۶۷۵ جدیدترین سیستم-روی-چیپ (SoC) میان رده ی کوالکام برای گوشی های هوشمند است که به لطف بهره گیری از برخی ویژگی های رده بالا، پتانسیل این را دارد که عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

شاید بتوان برجسته ترین ویژگی این تراشه ی جدید را، بهره گیری آن از معماری Kryo 460 و هسته های Cortex-A76 شرکت آرم برشمرد؛ هسته هایی که بیشتر برای دستگاه های پرچم دار طراحی شده اند و تاکنون در هیچ یک از پردازنده های کوالکام، شاهد حضور آن ها نبوده ایم (نخستین تراشه ی مهمی که از هسته ی A76 استفاده می کند، کرین ۹۸۰ هواوی است).

Qualcomm Snapdragon 675 دارای دو هسته ی مبتنی بر عملکرد با فرکانس پردازشی ۲ گیگاهرتز و ۶ هسته   ی بهره وری با فرکانس پردازشی ۱.۷۸ گیگاهرتز است؛ در مقایسه ای کوتاه، متوجه می شویم که اسنپدراگون ۸۴۵ (پرچم دار فعلی کوالکام) از دو هسته ی مبتنی بر عملکرد Cortex-A75 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز استفاده می کند. در کنار این ها، اسنپدراگون ۸۴۵ بر مبنای لیتوگرافی ۱۰ نانومتری و اسنپدراگون ۶۷۵ بر مبنای لیتوگرافی ۱۱ نانومتری ساخته  شده اند؛ این اطلاعات نشان می دهد که اسنپدراگون ۸۴۵ سرعت و قدرت بیشتری از تراشه ی میان رده ی جدید کوالکام دارد.

وب سایت معتبر Anandtech به تازگی در یادداشتی نوشته است که معرفی پردازنده ی جدید برای بازار میان رده ها از سوی کوالکام، امری غیرمعمول به نظر می رسد؛ خصوصا به این دلیل که اسنپدراگون ۶۷۵ توانایی این را دارد که عملکرد بهتری نسبت به اسنپدراگون ۷۱۰ (به عنوان مدل بالا رده تر) از خود نشان دهد.

اسنپدراگون ۶۷۵ کوالکام به خوبی نشان می دهد که ویژگی های بالارده دیگر قرار نیست منحصر به گوشی های پرچم دار گران قیمت باشند. گفتنی است که این تراشه توانایی پشتیبانی از دوربین سه گانه را هم دارد و برخی بهبودهای ویژه را هم در زمینه ی گیمینگ برای برخی بازی ها به خود دیده؛ این پردازنده  در کنار موارد یادشده، از +Quick Charge 4 هم پشتیبانی می کند و به موتور مبتنی بر هوش مصنوعی سریع تری تجهیز شده است.

کوالکام انتظار دارد که سازندگان گوشی های هوشمند، در محصولات سه ماهه ی نخست ۲۰۱۹ خود از این تراشه ی جدید استفاده کنند.

مدیاتک از هلیو پی 70 با چهار هسته پردازشی و لیتوگرافی ۱۲ نانومتری رونمایی کرد

مدیاتک در ادامه ی توسعه ی تراشه های مبتنی بر هوش مصنوعی، نسل جدید تراشه ی خود را با نام P70 و بهبود هایی در مقایسه با P60 رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، مدیاتک نسل جدید تراشه ی خود را با نام P70 رونمایی کرد. تراشه ی جدید مدیاتک که P70 نام دارد، همچون نسل گذشته مبتنی بر ویژگی های هوش مصنوعی توسعه یافته است. این تراشه ی جدید در انجام وظایف پردازشی هوش مصنوعی ۱۰ تا ۳۰ درصد نسبت به نسل گذشته بهبود یافته؛ همچنین باید به بهبود ۱۳ درصدی عملکرد این تراشه در انجام پردازش های عمومی اشاره کرد.

تراشه ی جدید مدیاتک مبتنی بر لیتوگرافی ۱۲ نانومتری توسعه یافته؛ ضمنا باید به افزایش فرکانس پردازشی پردازنده اصلی و پردازنده ی گرافیکی در این تراشه اشاره کرد. پردازنده ی اصلی مدیاتک متشکل از چهار هسته ی پردازشی Cortex-A73 بوده که فرکانس آن ۲.۱ گیگاهرتز انتخاب شده است. همچنین باید به پردازنده ی گرافیکی Mali-G72 MP3 نیز اشاره کرد که فرکانس پردازشی آن ۹۰۰ مگاهرتز تعیین شده است.

براساس آنچه که مدیاتک اعلام کرده، پی ۷۰ در حال اجرای بازی های محبوب تا ۳۵ درصد انرژی کمتری را در مقایسه با پی ۶۰ مصرف می کند؛ حال آنکه عملکرد آن در مقایسه با نسل گذشته بهبود یافته است. سیستم مدیریت +Energy Aware Scheduling راهکاری است که مدیاتک برای کاهش دمای عملکرد تراشه طراحی کرده که دمای تراشه را تا ۴.۵ درجه کاهش می دهد. این فناوری در نسل گذشته نیز مورد استفاده قرار گرفته بود، حال آنکه در پی ۷۰ شاهد بهبود عملکرد این سیستم مدیریت دما هستیم.

پی ۷۰ مدیاتک به لطف سخت افزار قدرتمند در انجام پردازش های مرتبط با دوربین و اعمال افکت  خوب عمل می کند. افکت بوکه با نرخ ۲۴ فریم در هر ثانیه قابل رندر است که نشان از بهبود ۳ برابری عملکرد دارد. همچنین باید به سیستم تثبیت کننده ی الکترونیک کم مصرف مورد استفاده نیز اشاره کرد که بنابر ادعای مدیاتک تا ۲۳ میلی آمپر ساعت در ثانیه نسبت به انجام این پردازش ها توسط پردازنده گرافیکی در مصرف باتری صرفه جویی می کند.

پی ۷۰ از وجود سه پردازنده ی تصویر بهره می برد که قادر است تا یک دوربین دوگانه با سنسورهای ۲۴ و ۱۶ مگاپیکسلی یا یک سنسور تصویر ۳۲ مگاپیکسلی را مدیریت کند. از دیگر ویژگی های تراشه ی پی ۷۰ باید به پشتیبانی از حافظه ی رم ۸ گیگابایتی LPDDR4X، حافظه ی داخلی UFS 2.1 یا eMMC 5.1 اشاره کرد. مودم تعبیه شده در این تراشه قادر است تا دو سیم کارت را پشتیبانی کند. از دیگر ویژگی های مودم کار گذاشته شده در این تراشه باید به پشتیبانی از فناوری هایی چون VoLTE و Band 71 اشاره کرد.

افزونه جدید جیمیل، دسترسی مستقیم به دراپ باکس، Box ، Atlassian و Egnyte را فراهم می کند

افزونه ی جدید جیمیل، امکان دسترسی مستقیم به دراپ باکس، Box ، Atlassian و Egnyte  را در اختیار کاربران جی سوئیت قرار می دهد.

به گزارش زومیت، در ماه ژوئیه (تیرماه)، گوگل به منظور تسهیل فرآیندهای کسب وکار کاربران جی سوئیت (G Suite)، افزونه ی جدیدی را برای دسترسی مستقیم از جیمیل به دراپ باکس معرفی کرد. براساس آخرین خبرها، این افزونه ی جدید در اختیار کاربران G Suite قرار گرفته است و کاربران می توانند به صورت مستقیم و از طریق جیمیل خود با اپلیکیشن های محبوب خود در ارتباط باشند و فایل های خود را ارسال و دریافت کنند.

همان طور که می دانید، چند سال قبل دراپ باکس همکاری خود را با مایکروسافت آغاز کرد. استفاده از فضای ذخیره سازی ابری یکی از موضوعات مورد توجه کاربران است. با توجه به اهمیت و کاربرد فضای ذخیره سازی ابری، دراپ  باکس همکاری خود را با گوگل نیز آغاز کرد.

در راستای این همکاری، دراپ باکس افزونه ی جدیدی در اختیار کاربران جیمیل قرار داد تا بتوانند به راحتی فایل های خود را به صورت مستقیم ذخیره سازی کنند و نیازی به آپلود فایل ها روی دراپ باکس و در نهایت پیوست کردن آن ها در جیمیل نباشد. این یکپارچه سازی و ادغام، تجربه ی کاربری بهتری در اختیار کاربران جیمیل قرار می دهد و  تاکنون نیز مورد توجه کاربران قرار داشته است. براساس آخرین خبرها، کاربران جی سوئیت می توانند از افزونه ی جدید برای انتقال فایل از جیمیل به دراپ باکس، BOX ،Atlassian و Egnyte به صورت یکپارچه استفاده کنند. افزونه ی جدید به کاربران اجازه می دهد تا بتوانند به راحتی و به صورت مستقیم فایل های دراپ باکس را از جیمیل خود دانلود کنند و از طریق جیمیل به دراپ باکس لینک ارسال کنند. با کمک افزونه ی جدیدی که به BOX جیمیل اضافه شده است، کاربران می توانند به صورت راحت تری با فایل های ضمیمه شده کار کنند و آن ها را به صورت مستقیم از طریق حساب کاربری جیمیل خود ارسال نمایند.

هنگامی که Gmail لینک سرویس Jira یا BitBucket را در ایمیل کاربر شناسایی می کند، افزونه ی Atlassian Cloud به کاربران اجازه می دهد تا به صورت مستقیم بتوانند از طریق جیمیل، کارها و امور مختلف خود را در انتقال فایل ها به انجام برسانند. در نهایت، اکنون کاربران Egnyte می توانند از طریق این افزونه، برای انتقال پیوست  های خود در Egnyte بهره ببرند و از آن استفاده کنند. کاربران ایگنایت، به راحتی می توانند فایل ها و پوشه ها را بدون خروج از پنجره ی جیمیل جابه جا کنند.

بی شک با توجه به افزونه ی جدید اضافه شده به جیمیل و کاربردهای آن برای شرکت ها و سازمان ها، استفاده از پلتفرم گوگل در کسب و کار بیش از پیش مورد توجه صاحبان مشاغل قرار خواهد گرفت. ویژگی هایی که باعث یکپارچه سازی اپلیکیشن ها می شود، حق انتخاب بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد و منجر به جذابیت بیشتر اپلیکیشن ها می شود.

گوگل حذف تاریخچه جستجو را آسان تر می کند

گوگل در تازه ترین دور اعمال تغییرات در نظارت های حریم شخصی خود، حذف تاریخچه ی جستجو را برای کاربران آسان تر می کند.

به گزارش زومیت، در صورتی که کاربر وارد حساب کاربری گوگل خود شده باشد، غول جستجو، پیشینه ی هر آنچه را که وی به جستجوی آن بپردازد، ذخیره می کند. کاربران می توانند تاریخچه ی محلی مرورگر خود را پاک کنند؛ اما انجام این کار موجب حذف داده ها از روی سرورهای گوگل نمی شود. هرچند افراد می توانند با مراجعه به صفحه ی حساب گوگل، یک جریان فعالیت از تاریخچه ی جستجوی خود را پیدا کنند؛ اما گوگل از امروز حذف این تاریخچه را از درون بخش جستجو به شدت آسان تر می کند.

کاربران اکنون می توانند تاریخچه ی جستجو را درون جستجوی گوگل مشاهده و نسبت به پاک سازی آن اقدام کنند. از این پس نظارت های حریم شخصی گوگل، در تنظیمات پنهان نخواهد بود و این شرکت حتی دسترسی سریع تر به نظارت هایی همچون غیرفعال سازی شخصی سازی تبلیغات یا حتی جلوگیری از وب سایت های گوگل برای ذخیره ی فعالیت را فراهم می کند. در نهایت، این تغییرات با هدف آگاه سازی جزئی کاربران گوگل نسبت به کنترلی که روی حساب کاربری خود دارند، طراحی شده اند.

گوگل تغییرات یادشده در جستجو را از روز چهارشنبه، ۲ آبان ۱۳۹۷ در دسکتاپ و وب موبایل اعمال کرده است و به روزرسانی های iOS و اندروید را نیز در هفته های آتی در دسترس کاربران این سیستم عامل ها قرار خواهد داد. غول جستجو همچنین به منظور ایجاد تغییر و تحول در نظارت های حریم شخصی خود قصد دارد تا همین تغییرات را سال آینده برای خدماتی نظیر نقشه ها نیز اعمال کند.

نظارت های تازه ی حریم شخصی گوگل زمانی از راه می رسند که توجه به فعالیت غول های فناوری در زمینه ی حفاظت از حریم شخصی به طور فزاینده ای شدت یافته است. فیسبوک امسال با رسوایی حریم شخصی بزرگی مواجه شد و به تازگی نیز دسترسی گروهی از هکرها به اطلاعات حساب ۵۰ میلیون کاربر فیسبوک، بحران دیگری را برای این شرکت رقم زد. در این میان گوگل نیز به دلیل نقص حریم شخصی گوگل پلاس با فشار فزاینده ای از سوی کنگره ی آمریکا رو به رو است. تغییرات تازه ی حریم شخصی غول جستجو در همان روزی از راه می رسند که تیم کوک، مدیرعامل اپل خواستار وضع قوانین فراگیر حریم شخصی فدرال شده است.

قابلیت جدید ادوبی، حرکات زنده دوربین را به تصاویر غیر متحرک اضافه می کند

ادوبی، قابلیت جدیدی معرفی کرد که می تواند حرکات زنده ی دوربین را به تصاویر ثابت و غیرمتحرک و تصاویر ثابت از قبل گرفته شده ی شما را متحرک و زنده به نمایش بگذارد.

به گزارش زومیت، فناوری های تشخیص سوژه و فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی، در مدت زمان بسیار کوتاهی توانسته اند دستاوردهایی فوق العاده به همراه داشته باشند. در کنفرانس ادوبی مکس ۲۰۱۸ (Adobe MAX 2018)، شاهد معرفی قابلیت های جدیدی از ادوبی بودیم.

یکی دیگر از این ویژگی های قابل توجه که در این کنفرانس معرفی شد، Moving Stills نام دارد. قابلیت Moving Stills می تواند تصاویر از قبل گرفته شده و بی جان کاربر را جان دوباره ای ببخشد و آن ها را به صورت متحرک به نمایش بگذارد.

تنها باید عکس گرفته شده ی بدون حرکت و ثابتی را در نظر بگیرید. با فشردن یک دکمه، سوژه ی موجود در عکس شما عمق پیدا می کند و به نظر می رسد که تصویر زنده شده و دوربین مجازی در حال نزدیک شدن به سوژه ی موجود در عکس حرکت می کند. حرکت نزدیک شدن دوربین به سوژه به شکلی شبیه سازی  شده که شاید کاربر در نگاه اول متوجه نشود تنها با یک عکس مواجه بوده است.

البته ایده ی به کار گرفته شده در Moving Stills، ایده ای جدیدی نیست. اندرو کرامر ایده ی متحرک کردن تصاویر ثابت و غیر متحرک را ۱۱ سال قبل در برنامه ی Adobe After Effects در Video Copilot به کار گرفت. اما Moving Stills از تکنیک جدیدی برای متحرک کردن تصاویر استفاده می کند. پیش از معرفی Moving Stills، کاربران مجبور بودند کار را در برنامه ی فتوشاپ به صورت دستی انجام بدهند و سپس خروجی را به برنامه ی After Effects بیاورند تا بتوانند حالت عمق تصویر را در فضای سه بعدی شبیه سازی کنند. ولی در Moving Stills، این فرآیند تنها با یک کلیک ساده و استفاده از چند کد دستوری قابل انجام است.

یکی از ویژگی های خوب Moving Stills این است که جهت حرکت دوربین روی تصویر تصادفی نیست. کاربران گزینه های مختلفی از حرکت دوربین را در اختیار دارند و از بین گزینه های مختلف می توانند انتخاب کنند دوربین از چه جهتی به سوژه نزدیک شود.

در روش سنتی و پیش از این، کاربران ۸ گزینه ی محدود برای حرکت دوربین در اختیار داشتند و در نهایت مجبور بودند خروجی را به فضای سه بعدی ببرند. اکنون هم سرعت کار بالاتر رفته و هم گزینه های بیشتری برای ارائه ی خروجی در اختیار کاربران قرار گرفته است.

بی شک فناوری متحرک سازی تصاویر غیرمتحرک هنوز راه زیادی برای تکامل و توسعه در پیش دارد. قطعا با توجه به پیشرفت های فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی و تشخیص سوژه، متحرک سازی تصاویر ثابت نیز شاهد پیشرفت هایی خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که Moving Stills چه زمانی در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت. ولی ادوبی در نهایت این امکان جدید را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. علاوه بر این، ادوبی هنوز مشخص نکرده است که ویژگی Moving Stills به کدام برنامه اضافه خواهد شد. در نتیجه هنوز نمی دانیم که Moving Stills به کدام برنامه از جمله فتوشاپ، پریمیر یا افترافکت یا برنامه ی دیگری اضافه می شود. آنچه مسلم است ادوبی، ویژگی فوق العاده و سریع را معرفی کرده که می تواند با چند کلیک ساده، تصاویر غیرمتحرک را به صورت متحرک به نمایش درآورد.

انتظار می رود قابلیت Moving Stills، توسعه یافته و به صورت کامل تر به زودی در اختیار کاربران قرار گیرد.

طراحی باتری‌ لیتیوم-یونی در شکل و اندازه‌ دلخواه با فرآیند چاپ سه بعدی

محققان موفق به طراحی باتری های لیتیوم-یونی شدند که با فرآیند چاپ سه بعدی تولید و در ابعاد سفارشی  سازی شده و دلخواه تولید می شوند.

به گزارش زومیت، باتری های لیتیوم یونی در خودروهای الکتریکی و اغلب دستگاه های الکترونیکی مانند گوشی های هوشمند، لپتاپ و تبلت مورد استفاده قرار می گیرند. تولیدکنندگان محصولات الکترونیکی مجبور هستند با توجه به ابعاد باتری ها، دستگاه مورد نظر خود را طراحی کنند.

در اصل یکی از موضوعاتی که در طراحی ظاهری تجهیزات و دستگاه های الکترونیکی اهمیت دارد، اندازه و شکل باتری  مورد استفاده در محصول است. محققان موفق شده اند با کمک روش جدیدی، باتری های لیتیوم-یونی را با فناوری چاپ سه  بعدی تولید کنند. باتری های لیتیوم-یونی که با فرآیند تولید چاپ سه بعدی تولید می شوند، براساس نیاز مصرف کننده ی باتری می توانند با هر شکل ظاهری و در هر اندازه ای به صورت سفارشی شده تولید شوند.

بی شک این فرآیند تولید می تواند به طراحی دستگاه های الکترونیکی کوچکتر با بهره مندی از باتری های با ابعاد کوچکتر کمک کند. یکی از مسایل موجود در تولید گجت های پوشیدنی و گوشی های هوشمند، فضای زیادی است که باتری آن ها اشغال می کند. معمولا باتری ها در ابعاد و اندازه های استاندارد تولید می شوند و طراحان تجهیزات الکترونیکی و گجت ها گاهی در طراحی ظاهری محصول با چنین ابعاد استانداردی برای باتری با مشکل مواجه می شوند.

بر اساس آخرین گزارش منتشرشده در ACS Applied Energy Materials، محققان موفق به طراحی و ساخت باتری های لیتیوم-یونی قابل چاپ با فرآیند چاپ سه بعدی شدند. چنین فرآیندی برای تولید باتری، به تولید کنندگان کمک می کند باتری مورد نظر خود را به هر شکل و اندازه ای که مد نظرشان است تولید کنند و در اختیار داشته باشند.

اکثر باتری های لیتیوم-یونی بازار به شکل استوانه ای یا مستطیل شکل طراحی و تولید می شوند. بنابراین، زمانی که تولیدکننده ی محصولات الکترونیکی قصد طراحی محصولی همچون گوشی های هوشمند یا گجت های پوشیدنی را دارد، لاجرم مجبور است در طراحی نهایی محصول خود شکل ظاهری و ابعاد باتری را در نظر بگیرد. در بسیاری از مواقع، محدودیت موجود در مورد شکل ظاهری و ابعاد باتری، محدودیت های بسیاری را برای طراحان لوازم الکترونیکی ایجاد می کند.

کریستوفر رایز، بنجامین ویلی و همکارانش موفق به تولید باتری لیتیوم-یونی با پرینتر سه بعدی شدند. آن ها در نظر داشتند با پلیمرهای مورد استفاده در فرآیند چاپ سه بعدی، باتری با قیمت مقرون به صرفه تولید کنند. محققان، برای افزایش خاصیت رسانایی PLA، روش هایی را در پیش گرفتند.

در روش های سنتی تولید باتری های لیتیوم – یونی، الکترولیت و دو الکترود (کاتد و آند) به صورت جداگانه تولید می  شوند و سپس در یک پوشش در کنار یکدیگر قرار می گیرند تا باتری کامل را شکل بدهند. اما فرآیند تولید باتری های لیتیوم-یونی با چاپ سه بعدی فرآیند تولید متفاوتی دارد و الکترلیت و دو الکترود کاتد و آند همزمان تولید می شوند.

از نظر تئوری، پلیمرهای مورد استفاده در چاپ سه بعدی همانند PLA رسانایی بالایی ندارند. به همین منظور محققان برای افزایش خاصیت رسانایی، PLA را در محلول الکترولیتی غوطه ور کردند و از ترکیب هایی نانو کربن  و گرافین نیز در دیواره های آن دو کاتد استفاده کردند. در نهایت محققان موفق به ساخت باتری شبیه دستبند شدند که می توانست دور مچ دست بسته شود و به مدت ۶۰ ثانیه LED را روشن نگه دارد.

با توجه به تحقیقات محققان، ظرفیت نسل اول باتری هایی که با فرآیند چاپ سه بعدی تولید می شوند پایین تر از ظرفیت مورد نیاز برای باتری های تجاری بوده که در عمل مورد نیاز است. با این وجود، محققان معتقد هستند که ایده هایی برای افزایش ظرفیت باتری های مبتنی بر چاپ سه بعدی دارند که می تواند مشکل ظرفیت باتری را حل کند.

درنظر داشته باشید که تحقیق صورت گرفته از سوی محققان، در قدم های اولیه ی خودش قرار دارد و هم اکنون تنها توانسته است یک دستبند LED را به مدت ۶۰ ثانیه روشن نگه دارد. اما به نظر می رسد که در آینده ی نزدیک شاهد پیشرفت های خوبی در صنعت تولید باتری های لیتیوم-یونی باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهارده + ده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *