تیتر را درست خواندید! در مایکروسافت تیمز روشی وجود دارد که با اتکا بر آن می توانید از فیلتر سیب زمینی روی تصویر خود استفاده و با آن در کنفرانس های ویدئویی شرکت کنید.
تیمز، پلتفرم ارتباطی مایکروسافت برای سازمان ها است که مزیت های متعددی به آن ها ارائه می دهد و ویژگی های جالب متنوعی دارد. به دنبال شیوع ویروس کرونا و بنابر توصیه ی مقام های حوزه ی بهداشت بسیاری از مردم خانه نشین و شرکت ها تعطیل شدند. این موضوع باعث شده است اهمیت بستر هایی نظیر مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams) برای ارتباط افراد با یک دیگر – چه مصارف شخصی چه مصارف کاری – دوچندان شود. آمار نیز نشان می دهد شمار کاربران پلتفرم هایی نظیر تیمز و اسلک و زوم به شکل درخور توجهی طی ماه های اخیر افزایش پیدا کرده است.
مدتی پیش تصویری خنده دار در فضای مجازی دست به دست شد و میلیون ها نفر آن را مشاهده کردند. این تصویر نخستین بار روی شبکه ی اجتماعی توئیتر منتشر شد و در آن شاهد فردی هستیم که در جریان برگزاری کنفرانس ویدئویی از طریق مایکروسافت تیمز، به شکلی ناخواسته از فیلتر سیب زمینی روی صورت خود استفاده کرده است.
ظاهرا این فرد نتوانسته از تنظیمات اپلیکیشن سر دربیاورد و آن فیلتر را بردارد؛ بنابراین مجبور شده با همان حالت در کنفرانس شرکت کند. اگر با مشاهده ی توئیت وایرال شده ی مورد بحث برای تان سؤال شده است که چگونه می توان از فیلتر سیب زمینی استفاده کرد، در ادامه ما را همراهی کنید تا آموزش آن را با بهره گیری از Snap Camera به شما ارائه دهیم.
در جریان یکی از کنفرانس های ویدئویی برگزارشده از طریق مایکروسافت تیمز، فردی خودش را تبدیل به سیب زمینی کرد و عکس مربوط به آن، به شدت در فضای مجازی دست به دست شد
اگر از مایکروسافت تیمز برای برگزاری جلسات کاری حرفه ای استفاده می کنید، پیشنهاد می کنیم به استفاده از فیلتر سیب زمینی روی نیاورید. با این حال اگر در هر صورت به انجام چنین کاری تمایل دارید، می توانید مراحل یادشده در این مقاله را به دقت دنبال کنید. مراحلی که راحت هستند و پیچیدگی خاصی پیش روی شما قرار نمی دهند.
توجه: گرچه توئیت وایرال شده ی مورد بحث و همچنین این آموزش به اپلیکیشن مایکروسافت تیمز مربوط می شود، اما شما می توانید به لطف Snap Camera و فیلتر مخصوص آن، در کنفرانس های ویدئویی اپلیکیشن های دیگر نظیر گوگل میت، زوم، اسلک و موارد مشابه نیز خودتان را تبدیل به سیب زمینی کنید و لحظات خنده داری رقم بزنید
طبیعتا برای تبدیل شدن به سیب زمینی، به فیلتر مخصوص آن نیاز دارید. در این آموزش برای استفاده از فیلتر پیشنهاد می کنیم به بهره گیری از اپلیکیشن Snap Camera بپردازید. در ابتدا این اپلیکیشن را دانلود و سپس روی رایانه ی خود که مبتنی بر ویندوز ۱۰ مایکروسافت یا سیستم عامل macOS است نصب کنید. به منظور استفاده از اسنپ کمرا هیچ نیازی به حساب کاربری اسنپ چت ندارید، اما پیش از دانلود اپلیکیشن باید ایمیل خود را در وب سایت رسمی آن وارد کنید. پس از دانلود اپلیکیشن، آن را نصب و اجرا کنید.
در حالت پیش فرض، اپلیکیشن Snap Camera از فیلتر «توپ ماتزو» استفاده می کند. پس از باز کردن این اپلیکیشن روی گزینه ی Potato (سیب زمینی) کلیک کنید تا فیلتر آن انتخاب شود.
پس از انتخاب گزینه ی بالا، تصویر به نمایش درآمده از طریق دوربین دستگاه تان به سرعت فیلتر سیب زمینی را دریافت خواهد کرد.
در مرحله ی بعد باید تغییراتی خاص در مایکروسافت تیمز اعمال کنید تا این اپلیکیشن به جای دوربین عادی دستگاه، از دوربین اپلیکیشن Snap Camera استفاده کند. بدین منظور پس از اجرای تیمز، روی عکس پروفایل خود در بخش بالا سمت راست کلیک و گزینه ی Settings را انتخاب کنید.
در صفحه ی بازشده، شاهد منوی تنظیمات تیمز خواهید بود. در بین گزینه های پنل کناری، Devices را انتخاب کنید. در صفحه ی جدید، به سمت پایین اسکرول کنید تا به گزینه ی Camera برسید. در این مرحله باید گزینه ی بخش Camera را به Snap Camera تغییر دهید.
مراحل بالا تمامی کارهایی هستند که باید انجام دهید. اگر تمایل داشتید می توانید هنگام حضور در کنفرانس های ویدئویی، از دیگر فیلترهای اپلیکیشن اسنپ کمرا نیز بهره بگیرید. تا زمانی که تنظیمات دوربین مایکروسافت تیمز در بخش Devices موجود در منوی Settings روی Snap Camera تعیین شده و خود اپلیکیشن Snap Camera نیز باز باشد، از هر فیلتری در اسنپ کمرا استفاده کنید، در کنفرانس های ویدئویی به نمایش درخواهد آمد.
اگر اسنپ کمرا را ببندید، این اپلیکیشن همچنان در پس زمینه و از طریق منوی System Tray (منوی شناور کوچک واقع در پایین صفحه سمت راست) به فعالیت خود ادامه خواهد داد. بنابراین اگر قصد دارید به طور کلی استفاده از اسنپ کمرا را متوقف کنید، مطمئن شوید که این اپلیکیشن به طور کامل بسته شده باشد.
برای غیرفعال کردن تنظیمات بالا و بازگشت به حالت عادی، تنها کاری که باید بکنید این است که تنظیمات دوربین مایکروسافت تیمز را در بخش Devices موجود در منوی Settings روی دوربین عادی دستگاه قرار دهید.
منبع: زومیت.