فراخوان ماهنامه نسل مانا برای مشارکت در پویش صوتی محک تجربه

همه ما از صبح تا شام با چالش هایی مواجه می شویم که علتش چیزی جز محدودیت های دست و پا گیرِ ناشی از نابینایی یا کم بینایی نیست. هر کداممان هم به فراخور تجربیاتمان برای کنار زدن محدودیت ها و رفع چالش ها، راهکار هایی را کشف یا خلق کرده ایم که بعضی شان مختص خودمان است و برخی را هم می توان در قالب نسخه و راه حل، با سایر آسیب دیدگان بینایی به اشتراک گذاشت. تحریریه نسل مانا از این ماه بنا دارد بستری را فراهم کند تا هر کدام از ما بتوانیم تجربه هایمان از قرار گرفتن در موقعیت های گوناگون را به گوش بقیه همنوعانمان برسانیم و نظرات و تجربیات آنها را هم بشنویم. داخل پرانتز این را هم بگوییم که «نسل مانا»، نام به روز شده و رسمیت یافته همان ماهنامه مانا است که از پارسال تا امروز با آن همراه بوده اید. قولی معروف است که می گویند تجربه بهترین معلم انسان است اما معمولاً برای آموختن درس هایش لازم است بهای گزافی بپردازیم. اگر درسی آموخته اید و بهایش را با نقد تجربه پرداخت کرده اید، آن را با همنوعانتان مشترک شوید تا مگر دست در دست هم بتوانیم اندکی مسیر زندگی را برای یکدیگر هموار تر کنیم.

خوش بُوَد گر محکِ تجربه آید به میان. همراهی شما در مسیر اشتراک گذاری تجربیات به عهده مسعود طاهریان خواهد بود. او که کارشناس ارشد روانشناسی است قرار است سومین دهه هر ماه یک چالش مرتبط با محدودیت های آسیب بینایی را با شما در میان بگذارد تا شما تجربه هایتان را درباره چگونگی رفع آن چالش در قالب یک پیغام صوتی و حد اکثر تا پنج دقیقه برایش ارسال کنید. طاهریان این پیام های صوتی را گردآوری و بر اساسش یک گزارشِ متنی در مانا منتشر خواهد کرد. او همچنین بنا دارد میز گِردی را هم بر مبنای پیام های شما و با حضور احتمالیِ برخی از خود شما به صورت برخط برگزار کند که در قالب یک پرونده صوتی در اختیار مخاطبان نسل مانا قرار خواهد گرفت. بعلاوه قرار است پیام های صوتی شما داوری و هر ماه یک پیام به عنوان برگزیده چالش آن ماه معرفی شود. هدیه ای هم از سوی نسل مانا به فرد برگزیده تعلق خواهد گرفت.

به عنوان اولین چالش، به مناسبت تقارن این روز ها با ترافیک مهمانی های همزمان با شب یلدا، همین سوژه را برگزیده ایم. برایمان بگویید اگر بنا باشد از گروهی از دوستان و آشنایانتان میزبانی کنید، چه مقدماتی را در نظر می گیرید؟ خانه را چطور برای حضور مهمان ها آماده می کنید؟ تدارک ملزومات مهمانی و چیدن میز ها و آرایش سفره و مواردی از این دست را چگونه مدیریت می کنید؟ برای آن که محیطی جذاب برای مهمانانتان آماده کنید چه تمهیدی می اندیشید؟ در تقسیم اقلام پذیرایی چطور عمل می کنید؟ مخلص کلام آن که چه راهکار هایی به کار می بندید تا خیالتان از بابت رضایت مهمان ها راحت باشد؟

تا روز اول دی فرصت دارید پیغام های صوتی تان را از طریق نشانی ایمیل Mas.Taherian@gmail.com یا شماره تلفن ۰۹۲۰۳۹۵۰۲۱۰ در پیام رسان واتسپ به دست مسعود طاهریان برسانید.

منبع: انجمن نابینایان ایران.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 10 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *