استفاده از گوگل اسیستنت برای معلولین ساده تر می شود

گوگل قرارداد جدیدی با Tobii Dynavox امضا کرده است که به  موجب این قرارداد، افرادی که دارای برخی معلولیت های خاص هستند می توانند راحت تر دستگاه های گوگل را کنترل کنند.

گوگل از همکاری تجاری با شرکت Tobii Dynavox خبر داد. این شرکت پیش تر موفق به تولید دستگاهی برای پایش حرکت چشم و دستگاهی دیگر با توانایی شبیه سازی حرف زدن انسان شده است. به موجب همکاری گوگل و Tobii Dynavox، دستیار صوتی محبوب گوگل اسیستنت به تبلت ها و اپلیکیشن های سری Snap Core First که متعلق به Tobii Dynavox هستند اضافه می شود. بدین ترتیب افرادی که برای حرف زدن با مشکل مواجه هستند می توانند از اسیستنت برای کنترل کردن وسایل خانه  هوشمند استفاده کنند.

Tobii Dynavox در بین دنبال کنندگان صنعت فناوری به عنوان شرکتی شناخته می شود که نرم افزار پیشرفته ی پایش حرکات چشم برای دستگاه های الکترونیکی مصرفی نظیر لپ تاپ ها و هدست های واقعیت مجازی توسعه داده است. Tobii فرایند توسعه  این نرم افزار را ازطریق یکی از بازوهای تجاری خود با نام Tobii Tech انجام می دهد. بسیاری از قابلیت های نوآورانه  این چنینی در تبلت ها و مجموعه اپلیکیشن های ساخته شده توسط Tobii Dynavox حضور دارند به کار می روند. تبلت ها و اپلیکیشن های یادشده به شکلی گسترده در بین افرادی که برخی معلولیت ها دارند استفاده می شوند.

دستگاه های Tobii Dynavox که نمایشگر لمسی دارند به کاربر امکان می دهند صفحه ای از آیکون ها را که توانایی تولید کلمه و جملات صوتی کوتاه را دارد شخصی سازی کنند. بدین ترتیب کسانی که با ناتوانی رشدی مواجه هستند یا بدن شان با مشکلاتی در زمینه ی تحرک مواجه است می توانند ازطریق لمس کردن آیکون ها یا حتی حرکات چشم، جملاتی را که می خواهند،  بیان کنند.

گوگل اسیستنت بسیاری از قابلیت های کاربردی اش را تنها درصورتی ارائه می دهد که کاربر دستورها لازم را ازطریق حرف زدن، صادر کند. همین موضوع باعث می شود استفاده از این دستیار صوتی برای کسانی که ممکن است با مشکل گفتاری مواجه باشند بسیار سخت و تا حد زیادی غیر ممکن باشد.

به لطف همکاری گوگل و Tobii، کنترل کردن دستگاه های گوگل ازطریق سیستم سخنگوی Tobii راحت می شود. برای مثال از طریق آیکون های سفارشی سیستم Tobii می توانید پخش موسیقی را در اسپیکر هوشمندی که از دستیار صوتی گوگل اسیستنت استفاده می کند کنترل کنید. دستگاه هایی که از سیستم سخنگوی Tobii بهره می برند دستورها را مستقیما به دستگاه های گوگل می فرستند. بدین ترتیب فردی که معلولیت دارد می تواند کارهایی مثل روشن کردن لامپ اتاق یا زمان بندی پلی لیست در اسپاتیفای را به سادگی انجام دهد.

فردریک روبن، مدیرعامل Tobii Dynavox، در بیانیه ای گفت: «هدف ما این است به افرادی که دارای معلولیت هستند برای انجام کارهایی که قبلا می توانستند انجام دهند یا هیچ گاه انجام نداده اند، قدرت لازم را بدهیم. قابلیت هایی که به آن ها ارائه می دهیم شامل توانایی برقراری ارتباط و کنترل کردن محیط اطراف و دریافت مناسب محتواهای آموزشی همچون دیگر افراد می شود. به همین دلیل ما به شدت مفتخریم که توانسته ایم با گوگل وارد همکاری شویم. ما با گوگل قصد داریم به صورت مشترک، فناوری هایی توسعه دهیم که برای همه قابل دسترس باشند».

گوگل همچنین اعلام کرد ده ها هزار پیکتوگرام (تصویر نگاشت) را که متعلق به Tobii Dynavox هستند با پلتفرم Action Blocks ادغام می کند (پیکتوگرام ها نمادهایی بصری هستند که به کلمه ، عبارت یا عملکردی خاص اشاره می کنند و می توان آن ها را به درون تبلت های Tobii منتقل کرد). پلتفرم Action Blocks که نخستین بار در سال گذشته معرفی شد به شما امکان می دهد مجموعه ای از اقدامات پشت سرهم را در گوشی ها و تبلت های اندرویدی (نظیر بازکردن اپلیکیشن تماس و زنگ زدن به یکی از مخاطبان در فهرست مخاطبان مورد علاقه) تبدیل به یک دکمه ی بزرگ کنید و در صفحه ی هوم قرار دهید تا دسترسی به آن ساده تر باشد.

شرکت Tobii Dynavox در بیانیه ای گفت: «با اضافه کردن نمادهای ارتباطی تصویری به دکمه های قابل شخصی سازی ، رابط کاربری برای میلیون ها دانش آموز و بزرگسالانی که از نمادهای تصویری Tobii Dynavox برای برقراری ارتباط استفاده می کنند، آشناتر خواهد شد.

منبع: ایران سپید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

19 − هشت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *