دکه ی خبر دنیای تکنولوژی و فناوری/تاریخ انتشار، شنبه 9 دی ۹۶

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت پکتوس. در هفتاد و یکمین شمارگان دکه خبر دنياي تکنولوژي و فناوري، 15 خبر تقديم شما گراميان مي شود.

یک راهکار مدرن برای تعمیر گوشی های هوشمند؛ تکیز وارد ایران شد

تکیز پلتفرمی آنلاین برای تعمیر سریع تلفن های هوشمند است که درکمترین زمان، در محل مورد نظر کاربران حاضر می شود و خدمات خود را تا یک سال ضمانت می کند.

به گزارش زومیت، قبل از آشنایی با تکیز، بیایید به چند پرسش پاسخ دهیم.

تا به حال موبایل خود را برای تعمیر به مراکز و نمایندگی های مختلف سطح شهر برده اید؟ تا به حال برایتان پیش آمده  است که پس از چند روز و البته پرداخت هزینه بابت تعویض قطعات مختلف، گوشی خود را با همان مشکل قبلی تحویل بگیرید؟

با چه معیاری تکنسین مطمئن را برای تعمیر گوشی خود انتخاب می کنید؟ آیا تعمیرگاه تلفن همراه معتبری را می شناسید؟ آیا پس از تعمیر، برای عدم بازگشت دوباره مشکل، ضمانتی به شما می دهند؟

وقتی این سوال ها را از کاربران پرشمار تلفن های هوشمند می پرسیم معمولا با پاسخ های منفی رو به رو می شویم.

شاید برای شما و دوستانتان هم بارها پیش آمده که تنها به علت یک اختلال کوچک و ساده پس از صرف هزینه بسیار، از تعمیر گوشی خود ناامید شوید و آن را تعویض کنید.

تکیز (Techys) پلتفرم آنلاینی برای تعمیر تلفن همراه، با سابقه ای درخشان در خاورمیانه است که از  آبان ماه گذشته فعالیت خود را در ایران و در اولین مرحله، در تهران آغاز کرده است.

این وبسایت امکانی را فراهم ساخته  تا کاربران تلفن های همراه هوشمند به راحتی به تکنسین متخصص و قابل اعتماد دسترسی پیدا کنند.

تعمیر مطمئن تر، راحت تر و سریع تر موبایل

تکیز طی یک فرآیند ساده و در کمترین زمان ممکن شما را به یک تعمیرکار حرفه ای مورد تایید خود می رساند:

  • در قدم اول وارد وبسایت تکیز می شوید و یک فرم کوتاه را برای اطلاع از مشکل کلی تلفن همراه خود تکمیل می کنید و پس از ۳۰ دقیقه یک پیام دریافت خواهید کرد.
  • سپس تکنسینی با گواهینامه بین المللی، به محلی که مشخص کرده اید فرستاده شده و تلفن همراه شما را تعمیر و در صورت نیاز، قطعه دچار اختلال را با قطعه ی اورجینال و مورد تایید تکیز تعویض می کند.
  • در کمتر از یک ساعت مشکل تلفن همراه شما برطرف خواهد شد و تنها در صورت تعمیر کامل، بابت آن هزینه پرداخت می کنید؛ این در حالی است که تکیز ضمانت می دهد تا یک سال گوشی شما دچار این مشکل نشود.

با توجه به حساسیت تعمیر نسل جدید تلفن های هوشمند، تکیز تمرکز خود را روی گوشی های پرچمدار اپل و سامسونگ قرار داده تا کاربران راهی سریع و مطمئن برای تعمیر دستگاه های خود در اختیار داشته  باشند.

راه اندازی رسمی تماس صوتی بر بستر وای فای

پیش از این مکالمه ی تلفنی بر بستر وای فای (وای فای کالینگ) به صورت پایلوت راه اندازی شده بود؛ این سرویس هم اکنون به صورت تجاری و رسمی در کشور راه اندازی شده است.

به گزارش زومیت، سرویس مکالمه ی تلفنی بر بستر وای فای با نام تلفای، خدمتی نوآورانه و بسیار جدید محسوب می شود که همراه اول، اولین اپراتور ارائه دهنده ی این سرویس در کشور است.

با استفاده از سرویس تلفای، مشترکان همراه اول نیازی به پوشش شبکه تلفن همراه برای برقراری تماس نخواهند داشت، بلکه تنها با دریافت و نصب اپلیکیشن تلفای، فعال سازی سرویس و اتصال به هر شبکه وای فای می توانند مکالمه کنند و برای این کار نیازی به استفاده از هیچ اپلیکیشن واسط دیگری ندارند. همراه اول در پیاده روی اربعین امسال این سرویس را برای زائران ارائه کرده بود.

مشترکان می توانند پس از فعال سازی تلفای، تماس را با استفاده از شماره گیر تلفن همراه خود و همانند تماس عادی برقرار و دریافت کنند. هزینه ی برقراری تماس کاملا مشابه تماس عادی محاسبه می شود و با استفاده از این سرویس، اتصال به هر شبکه وای فای، مشابه اتصال به آنتن همراه اول است.

از مزایای تلفای همراه اول تماس روی وای فای بدون نیاز به اپلیکیشن واسط، برقراری و دریافت تماس در نقاط با آنتن دهی ناپایدار یا با ازدحام بالا است و مشکل ناپایداری آنتن دهی شبکه ی تلفن همراه در این نقاط یا داخل برخی ساختمان ها حل خواهد شد. همچنین هنگام تماس، مخاطب تفاوتی بین تماس تلفای و تماس عادی مشاهده نمی کند و برخلاف سایر اپلیکیشن های تماس اینترنتی که لازم است طرف دیگر مکالمه نیز اپلیکیشن را نصب کرده باشد، برای تماس از طریق تلفای طرف دیگر مکالمه نیازی به فعال سازی این سرویس ندارد.

بر اساس گزارش همراه اول، مشترکانی که سیم کارت یوسیم دارند و گوشی آن ها از اندروید ۴.۴ به بالا پشتیبانی کند، می توانند از این سرویس استفاده کنند و برای سیستم عامل iOS نیز به زودی ارائه می شود.

برنامه رسمی هلال احمر: آموزش فارسی کمک های اولیه در حوادث

کمک های اولیه» اپلیکیشنی بسیار کاربردی و مهم برای اندروید و آی او اس است که در آن کمک های اولیه در زمان بروز حوادثی همچون خونریزی، شکستگی، ایست قلبی، زلزله و … را خواهید آموخت.

به گزارش زومیت، یادگیری کمک های اولیه یکی از مهم ترین موضوعاتی است که هر کسی باید آن ها را فرا بگیرد، اما متأسفانه هرگز و در هیچ ارگان آموزشی، توجه کافی به آن نشده است؛ به طوری که به جرات می توان گفت عده ی بسیار زیادی از مردم ما هیچ گونه اطلاعی از این موضوع ندارند و اگر روزی با شخصی که دچار خونریزی، شکستگی، خفگی، ایست قلبی یا … شده است، مواجه شوند، نمی توانند کمکی به آن شخص کنند و چه بسا که فرد مصدوم، جان خود را به دلیل ناآگاهی ما از دست بدهد. مطمئنا همه ی ما خواهان یک زندگی آرام هستیم؛ اما این امید و فرار از فکر کردن به وقوع حوادث تلخ و ناگوار، باعث اتفاق نیفتادن آن ها نخواهد شد. بنابراین بسیار مهم است که کمک های اولیه را یاد بگیریم و حتی شاهد اضافه شدن مبحثی با این موضوع به آموزش و پرورش باشیم. برای یادگیری چنین موضوعی، بهترین کار مراجعه به کلاس هایی است که در مراکزی مانند برخی ایستگاه های آتش نشانی  تشکیل می شود. اما اگر به هر دلیلی چنین موقعیتی ندارید، می توانید با استفاده از اپلیکیشن «کمک های اولیه» که به صورت رسمی از سوی سازمان هلال احمر منتشر شده است، از بهترین جایگزین برای کلاس های حضوری استفاده کنید. در این اپلیکیشن شما به صورت کاملا گویا و ویدیویی، کمک های اولیه در حوادث گوناگونی را آموزش خواهید دید. در ادامه شما را با بخش های این برنامه آشنا خواهیم کرد.

آموزش کمک های اولیه / آمادگی مقابله با حوادث

تب اول برنامه مربوط به کمک های اولیه در زمان مواجه شدن با حوادث مختلفی همچون خونریزی، شکستگی و … است که هر کدام به صورت مجزا در یک لیست در اختیار شما قرار گرفته اند. با ورود به هر کدام، به توضیحات فارسی و دسته بندی شده ی روش برخورد با آن حادثه دسترسی خواهید داشت. علاوه بر توضیحات فارسی که در تمام حادثه ها وجود دارد، یک ویدیوی فارسی نیز در برخی از آن ها قرار داده شده است که می توانید با تماشای آن، به طور کامل با نحوه ی مدیریت آن حادثه آشنا شوید. در بعضی از حوادث نیز بخشی با عنوان سؤالات متداول وجود دارد که در آن به پرسش های احتمالی در رابطه با حادثه یا روش کمک آموزشی، پاسخ داده شده است تا کاربر به طور کامل متوجه روش آموزش داده بشود.

  • خونریزی، حمله قلبی، تشنج، بیهوشی، سوختگی، مسمومیت، شکستگی، خفگی، آسم، گرمازدگی و … از حوادثی هستند که در این بخش قرار دارند و نحوه ی مواجه شدن با آن ها به شما آموزش داده شده است. امور پزشکی و کمکی همچون احیای ریوی یا مواجه شدن با مصدوم نیز در این بخش وجود دارند که می توانید آن ها را یاد بگیرید.

آمادگی

در تب دوم برنامه که با عنوان «آمادگی» در اختیار کاربران قرار گرفته است، اطلاعات حیاتی و مهمی در رابطه با آمادگی در مقابل حوادث طبیعی و جامع تری همچون زلزله، سیل، ریزگردها و … جمع آوری شده اند که به  تفکیک  لیست شده اند.

موارد اورژانسی / امتحان

در تب سوم که موارد اورژانسی نام دارد، به راهکارهای سریع و خلاصه شده ای برای مواجه شدن با فرد مصدوم دسترسی پیدا خواهید کرد. اگر فرصت نکرده اید مطالب آموزشی این اپلیکیشن را بخوانید یا اگر در زمان بروز حادثه به دلیل استرس هر آنچه خوانده اید، فراموش کردید، می توانید با مراجعه ی سریع به این بخش، از کارهایی که باید انجام دهید آگاه شوید.

امتحان: بعد از مطالعه ی مطالب آموزشی این برنامه، برای آنکه متوجه شوید تا چه حد از مطالب آن را یاد گرفته اید، می توانید با استفاده از تب امتحان، به سؤال های تستی در رابطه با هر حادثه پاسخ دهید تا در نهایت متوجه شوید چه تعداد از سؤالات را درست جواب داده اید. استفاده ی مداوم و پرتکرار از این بخش می تواند روش های آموزش داده شده را ملکه ی ذهن کاربر کند و احتمال فراموشی تمام یا بخشی از آن در زمان حادثه و استرس را به کمترین میزان ممکن برساند.

«کمک های اولیه» با حجم ۸۰ مگابایت منتشر شده است که دلیل آن در بر گرفتن ویدیو های آموزشی به صورت آفلاین است. نکته جالبی که در رابطه با این اپلیکیشن وجود دارد، انتشار نسخه مجزا با زبان ترکی است که می تواند برای هم وطنان ترک زبان نیز کاربردی باشد.

نازلی عظیمی: از ایران تا تاسیس یک استارتاپ ۱۰۰ میلیون دلاری در امریکا

نازلی عظیمی از مهاجران ایرانی است که توانسته در ایالات متحده به جایگاه درخوری در زمینه ی زیست فناوری دست یابد.

به گزارش زومیت، نازلی عظیمی که اکنون ۴۸ ساله است، پس از انقلاب ایران با یک ویزای تحصیلی به آمریکا رفت. او هم اکنون مدیرعامل مرکز درمانی بایونیز (Bioniz Therapeutics) یک شرکت بیوتکنولوژی در اروین کالیفرنیا است. این شرکت ۲۰ میلیون دلار برای توسعه و ساخت انواع جدید داروهای مبارزه با سرطان و بیماری های خودایمنی مثل سلیاک و آلوپسی سرمایه گذاری کرده است. تئوری عظیمی عبارت است از: حمله به سیتوکین ها که پروتئين های متعددی هستند و راه های ایمنی بدن را مسدود می کنند. او قبل از راه اندازی بایونیز در سال ۲۰۱۰، شغل غیرمتعارف مراقبت از پوست را داشت. او از درآمد به دست آمده از این شغل برای راه اندازی بایونیز استفاده کرد که اکنون ۱۳ کارمند دارد. بایونیز درآمدی ایجاد نمی کند و عظیمی می گوید که او حداقل به ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه اضافی برای تولید یک دارو برای فروش نیاز دارد. او در مصاحبه ای که ویرایش و فشرده شده است توضیح می دهد که چرا در مورد آینده شرکت و اینکه آیا شرکت درنهایت یک محصول تولید کند، شبهه هایی مطرح است.

سوزان آدامز: چگونه توانستید به آمریکا بیایید؟

نازلی عظیمی: اول به ترکیه رفتم و سفیر آمریکا در آنجا به من فرصت داد. من با ویزای تحصیلی به مدرسه فارغ التحصیلی در دانشگاه مری لند رفتم و آنجا داروسازی خواندم.

آدامز: آیا هنوز هم بستگانی در ایران دارید؟

عظیمی: هر سه برادر من در ایران کارآفرین هستند. یکی از آنها دندان پزشکی، یکی تناسب اندام زنجیره ای و دیگری یک رستوران زنجیره ای راه اندازی کرده  است. از زمانی که من ایران را ترک کرده ام، تغییرات خوب و مثبت زیادی در آنجا رخ داده است.

آدامز: چگونه توانستید شغلی در موسسه ی ملی سلامت به دست بیاورید؟

عظیمی: یکی از افرادی که او را می شناختم پس از اینکه شور و شوقم را دید به من کمک کرد. من بورسیه ی فوق دکترا گرفتم.

آدامز: کار شما در آنجا چگونه باعث شد تا شرکت خودتان را راه اندازی کنید؟

عظیمی: من در موسسه ی ملی سلامت روی یک بیماری کمیاب عصبی به نام میلوپاتی مرتبط با HTLV که چیزی شبیه به بیماری ام اس است کار کردم. سپس شغل محقق پژوهشی را برگزیدم. با این شغل من بیشتر وارد بیماری های خودایمنی شدم. روش ما این بود که راه های شکسته شده مخصوص سیستم ایمنی در مورد این بیماری را مورد هدف قرار دهیم. اما فکر کردم که کلید این کار، راه ها و سیستم های شکسته شده بود، و شما باید دارویی برای درمان آنها تهیه می کردید.

آدامز: شما بعد از موسسه ی ملی سلامت کجا رفتید؟

عظیمی: من شغلی در مرکز پژوهش سرطانی فرد هاتچینسون در سیاتل برای خودم دست و پا کردم و در آنجا به مطالعه ی واکنش های سیستم ایمنی به ویروس هرپس پرداختم. اینجا بود که اوضاع متفاوت شد. فکر کردم که باید برای ساختن مولکولی که بتواند مشکل مناطق خاصی از سیستم ایمنی را حل کند، تلاش کنم. اما هیچ چیزی در مورد اینکه چگونه باید این کسب وکار را راه اندازی کنم، نمی دانستم. بنابراین به یک استارتاپ ملحق شدم.

آدامز: کجا کار کردید و چه چیزهایی یاد گرفتید؟

عظیمی: من تبدیل به مدیر علمی در نیوجین در اروین کالیفرنیا شدم. این شرکت برای مدیریت سبک زندگی، آزمایش ژنتیک انجام می دهد و به شما می گوید که چه نوع ویتامین هایی نیاز دارید یا اینکه چگونه باید رژيم غذایی یا عادت های ورزشی خود را تغییر دهید. از نظر علمی در این زمینه چیزی یاد نگرفتم، اما یاد گرفتم که چگونه شرکت تاسیس کنم، چگونه پول دربیاورم، و چگونه با سرمایه گذاران مذاکره کنم. در مورد مالکیت معنوی هم چیزهایی یاد گرفتم. آنجا تنها من و دو تن از موسسان بودند. این دو نفر کاملا همه چیز را به من سپرده بودند و خودشان مستقیما دخالت نمی کردند. ما ۱.۵ میلیون دلار درآمد کسب کردیم و شرکت متحول شد.

آدامز: آیا شما بعد از این شرکت بود که بایونیز را راه اندازی کردید؟

عظیمی: با یکی از دوستانم درماهیل که یک شرکت مراقبت های پوستی است را در سال ۲۰۰۸ راه اندازی کردیم. هدف من این بود که پول دربیاورم تا بتوانم شرکت بیوتکنولوژی خودم را راه اندازی کنم.

آدامز: کارها چگونه پیش رفت؟

عظیمی: وضعیت کار در مراقبت از پوست بسیار خوب است. ما گران ترین مرطوب کننده ها و کرم های چشمی را از طریق مطب  پزشکانا، آمازون، و برخی از فروشگاه ها فروختیم. در گاراژ خانه من کار کردیم. مقدار ۱۰ اونس ماده را با قیمت ۱۲ دلار تولید می کردیم و آن را نزدیک به ۱۰۰ دلار می فروختیم. سود این کار از همان اوایل هم برای ما خوب بود. درآمد ما حدود یک میلیون دلار بود و ما سه کارمند داشتیم. هدف من این بود که از طریق این جریان درآمدی بتوانم شرکت بیوتکنولوژی خودم را راه اندازی کنم.

آدامز: آیا شما کسب وکار مراقبت های پوستی خود را فروختید؟

عظیمی: کار ما حالت شراکتی داشت. من سهمم را طبق قوانین آمریکا به دوستم فروختم.

آدامز: آیا درسی بود که شما در بیزنس مراقبت های پوستی خود یاد گرفته باشید که در بایونیز هم به شما کمک کرده باشد؟

عظیمی: یاد گرفتم که چگونه از هر دلار پول بسازم، چگونه دارایی های خودم را مدیریت کنم، چگونه بهترین کارکنان را برای خودم پیدا کنم، چگونه ساختار شرکت را شکل دهم و چگونه به سرمایه گذاران دسترسی پیدا کنم. تصمیم گرفتم که سرمایه گذاران را وارد بازی نکنم، ولی در عوض در مورد افراد سرمایه گذار، سرمایه گذاری خصوصی و سرمایه گذاری خطرپذیر اطلاعاتی را یاد بگیرم.

آدامز: شما برای اینکه بایونیز را مطرح کنید به چه میزان سرمایه نیاز داشتید؟

عظیمی: من نیم میلیون دلار سرمایه گذاری کردم و سه سال روی آن کار کردم. سپس نیم میلیون دلار دیگر نیز از طریق دوستان و خانواده جمع آوری کردم. بعد از آن نیز سراغ سایر سرمایه گذاران رفتم.

آدامز: چرا از همان لحظه ای که کار خود را شروع کردید، سراغ سرمایه گذاران نرفتید؟

عظیمی: ایده ما کاملا جدید بود. سعی داشتیم بفهمیم که چه کارهایی باید برای بیماری های خودایمنی مختلف انجام دهیم تا مشکلات آنها را برطرف کنیم. اما سه سال طول کشید تا نشان دهیم داروهایی وجود دارند که چنین عملکردی داشته باشند. در این مدت سه سال، یک پلتفرم فناوری که بتواند به ما در ساخت و مهندسی داروهای مختلف کمک کند، ساختیم.

آدامز: آیا پول جمع کردن به عنوان یک زن برای شما سخت بود؟

عظیمی: موانع زیادی سر راه من بود. مهاجر بودم، لهجه داشتم، از دانشگاه آمده بودم، و حتی رزومه بیوتکنولوژیکی قابل توجهی هم نداشتم. اما می دانستم که این تکنولوژی برای میلیون ها بیمار چه معنایی دارد و برای آنها چقدر مهم است. با چند تا از سرمایه گذارانی که با صنعت داروسازی آشنا بودند ملاقات کردم. آنها به داستانم و خودم ایمان داشتند. این اولین نقطه ی عطف برای من بود. بعد از آن ما از بازوی سرمایه گذاری تاکدای ژاپن که بزرگ ترین شرکت داروسازی ژاپن است، سرمایه مورد نیاز خود را دریافت کردیم.

آدامز: چقدر طول کشید تا کار خودتان را روی داروها به بقیه اثبات کنید؟

عظیمی: نیاز داشتیم تا چندین آزمایش بالینی انجام دهیم. این تست ها به نوع بیماری بستگی داشت. ما چند دارو را جدا کردیم. یکی از آنها برای آلوپسی بود. آلوپسی باعث می شود افراد ریزش مو پیدا کنند و قسمتی از سر آنها کچل شود. ۶۰۰ هزار نفر در آمریکا دارای بیماری آلوپسی هستند و هیچ دارویی برای این بیماری مورد تایید سازمان دارو و غذای آمریکا(اف  دی ای) قرار نگرفته است. سیتوکین ها که یک نوعی پروتئین هستند، عامل این بیماری هستند. ما این سیتوکین ها را مورد هدف قرار می دهیم؛ به این امید که بتوانیم واکنش سیستم ایمنی به آنها را خنثی کنیم و به وضعیت عادی برگردانیم. قصد داریم آزمایشی روی آلوپسی در سال آینده انجام دهیم.

آدامز: این آزمایش چه مدت طول خواهد کشید و بعد از آن چه اتفاقی خواهد افتاد؟

عظیمی: اثبات این مفهوم حدود یک سال و نیم زمان می برد. سپس شما باید این مورد را روی تعدادی از بیماران آزمایش کنید. ما در مورد بیماری آلوپسی باید روی هزار نفر آزمایش کنیم. سپس ۵ سال دیگر به کار خود ادامه دهیم. ما همچنین روی بیماری سلیاک و لوسمی سلول تی کار می کنیم.

آدامز: برای انجام آزمایشات خود به چه مقدار پول نیاز دارید؟

عظیمی: ۳۰۰ یا ۴۰۰ میلیون دلار.

آدامز: چگونه می خواهید این مقدار پول را بدون اینکه محصول خود را اثبات کرده باشید، به دست بیاورید؟

عظیمی: گروهی از سرمایه گذاران ثروتمند که با این زمینه آشنایی دارد، قصد دارند به ما کمک کنند.

آدامز: اگر نتوانید هیچ یک از این سرمایه گذاران را متقاعد به پرداخت کنید، چه می شود؟

عظیمی: راه های دیگری هم برای جذب سرمایه برای این شرکت وجود دارد. می توانید به یک شرکت داروسازی بگویید که من این محصول را دارم و از آن بخواهید تا به شما در توسعه و گسترش آن کمک کند. مجوزهای مختلفی نیز در این زمینه وجود دارند. این مجوزها می توانند ترکیبی از سرمایه گذاری خطرپذیر، پروانه گرفتن و یا شراکت باشد. یک شرکت داروسازی می تواند بگوید شما که تکنولوژی مورد نیاز را دارید به من برای توسعه دارو برای لوپوس کمک کنید.

آدامز: آیا شما از اینکه الیزابت هولمز توانست این همه پول برای ترانوس آن هم بدون داشتن یک محصول قانونی جمع کند، تعجب کردید؟

عظیمی: من شگفت زده شدم، ولی هشدارهایی در این مورد وجود دارند. هیچ نشریه ی علمی در مورد کار او (هولمز) وجود ندارد. صنعت ما وابسته به اطلاعات و داده ها است، اما همه چیز در ترانوس مخفی و سری است. سرمایه گذاران ترانوس مثل سرمایه گذاران بیوتکنولوژی فضا را نمی شناسند. چگونه او هیچ کسی را از صنعت بیوتکنولوژی در هیئت مدیره خود ندارد؟

آدامز: آیا این رسوایی کار را برای شما و سایرین در جمع آوری پول سخت کرده است؟

عظیمی: راستش را بخواهید، خیر، چراکه ما کاری با این دسته از سرمایه گذاران غیرمتعارف نداریم.

آدامز: اقدام بعدی شما چیست؟

عظیمی: اجرای یک آزمایش بالینی، تولید اطلاعات مفید، و تمرکز بر کشف سایر داروها تا بتوانیم به داروی مورد نیاز برسیم و پس از آن اقدامات بعدی را انجام دهیم.

آدامز: آیا شما تنها با بازارهای بزرگ برای ساخت دارو همکاری دارید؟

عظیمی: خیر. ما دنبال بیماری هایی می رویم که تکنولوژی ما بتواند روی آنها تاثیر بگذارد. تنها تعداد ۲ تا ۵ هزار بیمار لوسمی سلول تی در آمریکا وجود دارد و این بیماری کمیاب است. تنها می توانید روی ۱۰۰ نفر آزمایش بالینی انجام دهید. که کار بسیار بزرگی است، چراکه بسیاری از شرکت های داروسازی این بیماران را نادیده می گیرند. این فرصت بازاری برای بایونیز یک فرصت ۲۰۰ میلیون دلاری است و ما به دنبال آن هستیم، چراکه یک آزمایش بالینی سریع به دلیل کوچک بودن، بسیار کم هزینه تر است و می توانیم به طور مستقل و بدون نیاز به کسی محصولات خود را وارد بازار کنیم. خودم به تنهایی می توانم ۱۰۰ میلیون دلار برای وارد کردن یک بیماری کمیاب به بازار، جذب کنم.

آدامز: چه دلیلی دارد که یک سرمایه گذار روی چنین دارویی با این بازار کوچک ریسک کند؟

عظیمی: هزینه ی شرکت های داروسازی برای چنین بیماری های کمیابی، بین ۶۰۰ هزار تا ۱ میلیون دلار برای یک دارو است. اگر من بیمارهای کمتری داشتم، طبیعی است که قیمتم را افزایش دهم.

آدامز: چه کسی می تواند یک میلیون دلار برای تنها یک دارو بپردازد و چگونه این کار او از نظر قانون پزشکی قابل توجیه است؟

عظیمی: شرکت های بیمه این پول را پرداخت خواهند کرد. از آنجا که آنها خیلی کم این کار را انجام می دهند، می توانند از پس هزینه هایش بربیایند. نمی گویم که این خوب است یا بد. ما می توانیم راجع به خوب یا بد بودن آن بحث کنیم، اما از نظر تجاری این کار معقولانه ای است.

آدامز: آیا امکان این دارد که شما قبل از کسب هرگونه درآمدی شرکت را بفروشید؟

عظیمی: این امر بسیار محتمل است. برای شرکت بیوتکنولوژی مثل بایونیز، احتمال اینکه توسط یک شرکت دیگر خریداری شود، بسیار بیشتر از ماندن به صورت یک شرکت مستقل است. اگر من به شما بگویم که بازار آلوپسی یک فرصت ۱ میلیارد دلاری به ازای هر سال است و به شما نشان داده باشم که دارو صددرصد جواب خواهد داد و شما تنها کاری که باید بکنید این باشد که آخرین آزمایش بالینی را قبل از سرمایه گذاری روی آن، انجام دهید، آن وقت شما ارزش آن را خواهید دید.

گوگل، بلک بری و موتورولا برندهای مشمول فاز دوم طرح رجیستری هستند

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اطلاعیه ای صادر و برندهای مشمول فاز دوم طرح رجیستری گوشی های موبایل را اعلام کرد.

به گزارش زومیت، بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از ساعت ۲۴ روز جمعه ۸ دی ماه، برندهای گوگل، بلک بری و موتورولا مشمول طرح ثبت گوشی تلفن همراه می شوند. اطلاعیه ی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اجرای مرحله ی دوم طرح ثبت گوشی های همراه موسوم به رجیستری بدین شرح است:

نظر به اجرای موفقیت آمیز مراحل اولیه ی طرح رجیستری و در راستای اهداف پیشگیری از قاچاق گوشی تلفن همراه، تحقق حقوق مصرف کنندگان، واردکنندگان قانونی و فروشندگان مجاز و بر اساس تصمیمات متخذه در یازدهمین جلسه ی کمیته ی راهبری طرح رجیستری، در ادامه ی مرحله دوم طرح و از ساعت ۲۴ روز جمعه ۸ دی ماه تمامی مدل های گوشی تلفن همراه گوگل، بلک بری و موتورولا مشمول طرح می شوند. سایر مدل ها نیز متعاقباً در هفته های آینده پس از اعلام رسمی تحت پوشش طرح قرار می گیرند. پیش از این و از تاریخ ۱۴ آذرماه تمامی گوشی و تبلت های اپل مشمول طرح شده بودند.

بنابراین به کلیه ی دارندگان مدل های گوشی فوق توصیه می شود تا تاریخ ذکرشده گوشی های موجود خود را فعال کنند و خریداران گوشی های مذکور نیز از تاریخ شروع طرح (۹۶/۱۰/۸) همانند گوشی های اپل قبل از فعال سازی با استعلام کد ۱۵ رقمی (IMEI) از طریق سامانه #۷۷۷۷* یا #۴* اصالت گوشی را استعلام و پس از اطمینان از ثبت گوشی نسبت به خرید آن اقدام کنند.

سامسونگ با همکاری آموزش فنی و حرفه ای، آزمون نهایی تکنسین های ماهر را برگزار کرد

سومین المپیاد تکنسین های ایران طی روزهای ۷ و ۸ دی ماه با حضور نفرات برگزیده مرحله مقدماتی در مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای شهر کرج برگزار شد.

به گزارش زومیت، سامسونگ الکترونیکس همانند دو سال گذشته المپیاد تکنسین های ایران را با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای برپا کرد. شرکت کنندگان سومین دوره المپیاد تکنسین های ایران در دو مرحله مقدماتی و نهایی و در ۴ گرایش موبایل و تبلت، لوازم خانگی (یخچال و ماشین لباسشویی)، دستگاه ‏های تهویه مطبوع (کولر گازی) و لوازم صوتی و تصویری (تلویزیون و سینمای خانگی) مهارت های فنی خود را محک زدند.

مسعود فیاضی، مدیر روابط عمومی و مسئولیت های اجتماعی شرکت سامسونگ در مورد سومین المپیاد تکنسین های ایران گفت:

مرحله اول المپیاد یک آزمون الکترونیکی بود که به صورت هماهنگ و با حضور بیش از ۱۴۰۰ نفر در مراکز فنی و حرفه ای استان های کشور برگزار شد. پس از آن ۱۰ نفر برتر هر گرایش به مرحله نهایی راه یافتند و در آزمونی عملی شرکت کردند. حضور ۲ تکنسین خانم در بین نفرات برتر گرایش موبایل و تبلت از جمله نکات جالب توجه آزمون نهایی سومین المپیاد تکنسین های ایران بود.

او همچنین در مورد نحوه برگزاری آزمون نهایی اعلام کرد که در آزمون عملی که طی دو روز برگزار شد، مهارت تکنسین ها در زمینه های نصب تجهیزات، اطلاعات و دانش تئوری، نحوه برخورد با مشتریان، سرویس کلی دستگاه، عیب یابی و رفع نواقص دستگاه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. داوران مسابقه براساس سه عامل سرعت، دقت و رعایت نکات ایمنی به تکنسین ها امتیاز دادند که در نهایت سه نفر برتر هر گرایش شناخته شدند.

جوایز این دوره از المپیاد تکنسین های ایران ۳۰، ۲۰ و ۱۰ سکه بهار آزادی است که به نفرات اول تا سوم هر گرایش اهدا می شود. نتایج این مسابقات به زودی از سوی سامسونگ و سازمان فنی و حرفه ای اعلام می شود و طی مراسمی، از نفرات برتر هر گرایش تقدیر خواهد شد.

از این پس اینستاگرام پست های پیشنهادی را به شما معرفی می کند

پس از اضافه شدن قابلیت دنبال کردن هشتگ ها، حال اینستاگرام ویژگی  جدید را معرفی کرده که به واسطه ی آن پست های مورد علاقه تان را به شما پیشنهاد می کند.

به گزارش زومیت، این ویژگی که پیش تر در صفحه ی «Explore» وجود داشت، اکنون راه خود را به صفحه ی خانگی و اصلی اینستاگرام باز کرده است و براساس علایق شما، برخی از پست ها را برای شما گلچین کرده و به شما نشان می دهد. الگوریتمی که برای این ویژگی در نظر گرفته شده، با توجه به پست های لایک شده توسط دوستان تان اقدام به نمایش محتوا می کند.

برطبق گفته ی اینستاگرام، این ویژگی به مرور و در طی روزهای آتی برای تمام کاربران این اپلیکیشن فعال خواهد شد.

برای تمایز بین پست های این چنینی و مطالب عادی، اینستاگرام در زیر پست های مربوطه نوشته ای با عنوان «Recommended for You» را درج خواهد کرد.

وقتی در میان محتوا پیمایش می کنید، ممکن است پست هایی را مشاهده کنید که به شما پیشنهاد شده اند. این پست ها براساس لایک های افرادی که دنبال  می کنید پیشنهاد می شوند.

براساس گفته ی اینستاگرام، به نظر می رسد که می توانید پست هایی که علاقه ای به دیدنشان را ندارید، با انتخاب آیکون سه نقطه، پنهان کنید؛ اما، هنوز مشخص نیست که آیا می توان این ویژگی را به طور کلی غیرفعال کرد یا خیر؟

اگرچه ممکن است این ویژگی خوشایند برخی از کاربران باشد اما، نبود توانایی حذف این ویژگی موضوعی است که مسلماً بسیاری از کاربران را ناخشنود می کند.

سامسونگ تراشه گلکسی اس 9 را در مراسم روز ۱۴ دی رونمایی می کند

سامسونگ در نظر دارد تا نسل جدید تراشه ی پرچمدار اکسینوس را که در قلب گلکسی اس ۹ قرار خواهد گرفت، روز ۴ ژانویه یا ۱۴ دی ماه رونمایی کند.

به گزارش زومیت، چندی پیش کوالکام نسل جدید تراشه ی پرچمدار خود را با نام اسنپدراگون ۸۴۵ رونمایی کرد. اسنپدراگون ۸۴۵ نیز همچون نسل پیشین تراشه ی پرچمدار کوالکام مبتنی بر لیتوگرافی ۱۰ نانومتری است. با توجه به سیاست های سامسونگ به نظر می رسد این تراشه در نسخه  ای از گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس که در آمریکای شمالی و جنوبی و چین عرضه می شوند، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

با توجه به اینکه نسخه ای دیگر از گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس با بهره گیری از جدیدترین تراشه ی اکسینوس عرضه می شود، از این رو انتظار می رود تا کره ای ها نسلی جدید از تراشه ی پرچمدار خود را رونمایی کنند که این مهم در روزهای آینده رنگ واقعیت به خود خواهد گرفت. سامسونگ تایید کرده که نسل بعدی تراشه ی خود را روز چهارم ژانویه یا ۱۴ دی ماه رونمایی می کند. بنابر شنیده ها این تراشه  اکسینوس ۹۸۱۰ نام خواهد گرفت.

سامسونگ با انتشار توییتی در حساب کاربری رسمی اکسینوس اعلام کرده که این تراشه رسما ۱۴ دی ماه رونمایی خواهد شد. یکی از مواردی که در این توییت به آن بصورت تلویحی اشاره شده، امکان وجود ماژول هایی مخصوص پردازش هوش مصنوعی است. هنوز مشخص نیست که آیا تراشه ای که احتمالا اکسینوس ۹۸۱۰ نام خواهد داشت با بهره گیری از هسته های اختصاصی پردازش هوش مصنوعی راهی بازار می شود یا خیر.

پس از رونمایی تراشه ی جدید توسط سامسونگ انتظار می رود کمپانی کره ای طی مراسمی در کنگره ی جهانی موبایل بارسلونا، نسل جدید گوشی هوشمندش یا همان گلکسی اس ۹ را رسما رونمایی کند. روز گذشته خبری منتشر شد که نشان دهنده ی موفقیت گلکسی اس ۹ در اخذ تاییدیه ی FCC داشت.

مشکل جدی باتری گلکسی نوت 8 سامسونگ

بر اساس گزارش برخی از کاربران گلکسی نوت ۸، این گوشی بعد از اتمام شارژ، دیگر روشن نمی شود.

به گزارش زومیت، درست هنگامی که کره ای ها مشکلات مربوط به گلکسی نوت ۷ را تمام شده می پنداشتند؛ مشکل دیگری در ارتباط با باتری گلکسی نوت ۸ گریبان گیر این شرکت شد، بدین ترتیب که براساس گزارش  تعدادی از کاربران آمریکایی فبلت جدید سامسونگ، سیستم شارژ نوت ۸ آن ها از کار افتاده است و دیگر گوشی را شارژ نمی  کند، همچنین، پس از خالی شدن باتری، گوشی روشن نمی شود. اگرچه ظاهرا سامسونگ گوشی های بریک شده را تعویض می کند؛ اما تصادفی بودن این مساله و سکوت کره ای ها در این خصوص، باعث نگرانی کاربران شده است.

خالی شدن کامل باتری، امری دور از ذهن و غیرمعمول نیست. گاهی اوقات وقوع چنین اتفاقی به دلیل نبود وسیله ای نظیر پاوربانک یا سوکت برق برای شارژ گوشی، اجتناب پذیر است. گاهی اوقات نیز ممکن است کاربر عامدانه شارژ گوشی خود را به طور کامل خالی کند؛ چرا که براساس توصیه ای قدیمی، بهتر است در فواصل زمانی مختلف، باتری گوشی به طور کامل تخلیه شود.

در هر صورت، خالی شدن کامل شارژ باتری، امری معمول است؛ اما آنچه این مساله را بغرنج می کند، روشن نشدن گوشی، پس از اتصال به منبع برق است و به نظر می رسد که تعدادی از کاربران بد اقبال گلکسی نوت ۸ که شارژ باتری گوشی آن ها به طور کامل تخلیه شده است، با این مشکل مواجه شده اند.

متاسفانه در حال حاضر، ردگیری علت این مشکل، بدون قربانی شدن چندین گوشی دیگر، امکان پذیر نخواهد بود؛ اما به نظر می رسد که بیشترین تعداد کاربرانی که با مشکل یادشده مواجه  شده اند، ساکن آمریکا بوده اند، بنابراین ممکن است این مساله تنها محدود به مدل های مجهز به تراشه ی اسنپدراگون باشد. در این بین، برخی از گوشی ها، علائم حیات مانند گرم شدن یا ظاهر شدن انیمیشن شارژ را نشان داده اند، بنابراین ممکن است این مساله یک باگ نرم افزاری باشد که در به روزرسانی اخیر به وجود آمده است. در هر صورت، گوشی های یادشده نیز روشن نشده اند.

متاسفانه، اظهارنظر نکردن سامسونگ در این خصوص، با وجود گستردگی مشکل، بر شدت نگرانی ها می افزاید؛ چرا که کره ای ها در خصوص گلکسی نوت ۷ نیز سیاست مشابهی را پیش گرفته  بودند. نکته ی ناراحت کننده ی دیگر، تعویض دستگاه های بریک شده با نمونه های ریفربیشد توسط سامسونگ است، در حالی که گلکسی نوت ۸ کماکان شامل گارانتی سامسونگ می شود.

کوچک ترین تلفن همراه جهان کمتر از ۵۰ دلار قیمت دارد

کوچک ترین تلفن همراه جهان که تاینی تی۱ نام دارد، تنها امکان برقراری تماس تلفنی و ارسال پیامک را میسر می سازد. قیمت این دستگاه کم تر از ۵۰ دلار است.

به گزارش زومیت، امروزه گوشی های هوشمند با سایز بزرگ، بازار را اشباع کرده اند. اکثر گوشی های پرچمدار تولید شرکت های بزرگ به فناوری صفحه نمایش لبه به لبه، صفحه نمایش شارپ و باتری قدرتمند مجهز هستند. زانکو تاینی تی۱ (Zanco Tiny T1) هیچ یک از این قابلیت ها را شامل نمی شود؛ اما عنوان کوچک ترین تلفن هوشمند جهان را از آن خود کرده است و در حال حاضر طرفداران بسیاری دارد.

به نظر می رسد که تاینی تی۱ یک اسباب بازی باشد اما در واقع یک دستگاه موبایل کاربردی است که قابلیت های تماس صوتی و همچنین ارسال متون را میسر می سازد. صفحه کلید این دستگاه کوچک، بسیار کامل است و نمایشگر اولد آن وضوح ۶۴ و ۳۲ گیگابایتی دارد.

تاینی تی۱ یک گوشی قدرتمند نیست. اندازه کوچک این دستگاه، توانایی های آن را نیز محدود می سازد؛ به طوری که تنها پشتیبانی از شبکه ۲G میسر شده و به جز برقراری تماس تلفنی و ارسال پیام کوتاه، قادر به انجام عملیات دیگری نخواهید بود. با این وجود، تاینی تی۱ یک گوشی جالب با ویژگی های قابل توجه است.

این دستگاه از سیم کارت های نانو پشتیبانی می کند، از طریق میکرو یواس بی شارژ می شود و ظرفیت ذخیره ۳۰۰ شماره را در خود دارد. همچنین امکان ذخیره ۵۰ تماس و پیامک اخیر را میسر می سازد. لیست قطعات زانکو، خبر از میزان ظرفیت رم و رام این دستگاه را تا ۳۲ گیگابایت می دهد.

باور این که دستگاه مجهز به یک فضای ذخیره سازی ۳۲ گیگابایتی است کمی سخت به نظر می رسد؛ خصوصا با توجه به این که این دستگاه هوشمند نیست. احتمال اینکه این میزان ۳۲ مگابایت باشد، وجود دارد. در وب سایت کمپانی نیز در این مورد توضیحی داده نشده است.

از طرفی، قیمت تی۱ بسیار ارزان است؛ که این دستگاه را به یک گزینه مناسب برای افرادی که تمایلی به استفاده از گوشی هوشمند ندارند تبدیل می کند. این دستگاه قادر است ۳ روز شارژ نگه دارد، همچنین امکان ۱۸۰ دقیقه مکالمه بدون نیاز به شارژ مجدد وجود دارد. قیمتی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده کمتر از ۵۰ دلار است.

ابر باتری ایلان ماسک در استرالیا، رکورد دیگری را شکست

ابرباتری شرکت تسلا در جنوب استرالیا بالاخره محک خورد و توانایی خود را به رخ همگان کشید.

به گزارش زومیت، باتری عظیم ایلان ماسک که در ماه گذشته و در جنوب استرالیا آغاز به کار کرده بود، به تیتر اصلی بسیاری از نشریات جهانی تبدیل شد. حال بعد از گذشت چند هفته از آغاز فعالیت، این باتری در حال ثبت یک رکورد جهانی دیگر است. رکورد مدت زمانی که طول می کشد بعد از قطع شدن برق فعال شود.

باتری لیتیوم-یونی تسلا، ۱۰۰ مگاوات ظرفیت دارد و سه برابر حجیم تر از نمونه ی بعدی خود در لیست بزرگ ترین باتری های جهان است. این باتری در کنار مزرعه ی بادی هورنزدیل و ۱۲۰ مایلی شمال آدلاید قرار دارد و توسط شرکت فرانسوی انرژی های تجدیدپذیر نئوئن راه اندازی شده است. باتری تولید شده توسط تسلا انرژی اضافی که توسط توربین های بادی درست می شود را ذخیره می کند تا در مواقعی که برق منطقه قطع می شود مورد استفاده قرار بگیرد.

طبق گزارش Business Times هفته ی گذشته بالاخره زمان عرض اندام این باتری رسید و تنها ۱۴۰ میلی ثانیه پس از قطع برق در ایالت همسایه، ویکتوریا، که معمولا منجر به قطعی برق برای مدت طولانی می شود، باتری مذکور وارد عمل شد و برق رسانی مناطق مورد نظر را برعهده گرفت. وزیر انرژی جنوب استرالیا، تام کوتسانتونیس در گفتگو با رادیو 5AA گفت:

این یک رکورد است و اپراتورها از این که باتری چقدر سریع و موثر توانست انرژی خود را عرضه کند، شوکه شده اند.

وی در ادامه گفت پاسخ سریع باتری فراتر از انتظارات عمل کرد و بسیار بهتر از منابع برق پشتیبانی دیگر بود؛ به صورتی که این آمار برای یکی از ایستگاه  های برق دیگر حدود نیم ساعت تا یک ساعت طول می کشد تا بتواند انرژی مورد نیاز را به شبکه منتقل و آن را همگام کند.

ماسک که در جلب توجه تبحر خاصی دارد، توییتی  با این مضمون فرستاد که اگر تسلا موفق نشود طی مهلت ۱۰۰ روزه باتری را بسازد، خود او کل هزینه ی ۵۰ میلیون دلاری را تقبل خواهد کرد

ماسک پس از آگاه شدن از چالش موجود دولت محلی برای تامین توان پشتیبان پس از طوفان مهیب سپتامبر ۲۰۱۶، وارد پروژه ی ساخت باتری برای جنوب استرالیا شد. طوفان سال گذشته به عنوان پدیده ی نادر آب و هوایی که هر ۵۰ سال یک بار رخ می دهد، شناخته شد و به صورت موقت برق ۱.۷ میلیون نفر را قطع کرد. ماسک که در جلب توجه تبحر خاصی دارد، توییتی کرد با این عنوان که اگر تسلا موفق نشود طی مهلت ۱۰۰ روزه باتری را بسازد، خود او کل هزینه ی ۵۰ میلیون دلاری را تقبل خواهد کرد. تسلا حدود یک هفته مانده به پایان مهلت، پروژه را تکمیل کرد. در حالی که تسلا بیشتر به خاطر ساخت خودروهای برقی خود شناخته می شود، نه به خاطر باتری های عظیم پشتیبان، نیاز دولت استرالیا به چنین منبع برقی باعث شد که شرکت ایلان ماسک از بازار وسایل نقلیه پا را فراتر بگذارد و بازار انرژی های خانگی و تجاری را کاوش کند. آن ها در حال ساخت باتری هایی در کارخانه ی گیگافکتوری در نوادا هستند که بزرگ ترین مقر جهان در نوع خود است.

سرقت از دستگاه های خود پرداز و امکان تست امنیتی

سارقان دستگاه های خود پرداز ابزاری ساخته اند که به آن ها کمک می کند شانس موفقیت بیشتری در سرقت اطلاعات کارت های اعتباری و خالی کردن حساب افراد داشته باشند.

به گزارش زومیت، فناوری باعث شده همه لوازم الکترونیکی روز به روز در ابعاد کوچکتری تولید شوند. همان طور که گوشی های هوشمند و تبلت ها روز به روز باریکتر می شوند تبهکاران هم به ابزار های کوچکتری برای سو استفاده و سرقت اطلاعات و اموال افراد دست پیدا می کنند. ابعاد اسکیمر های دستگاه های خود پرداز یا ATM skimmers به گونه ای است که به راحتی در قسمت کارت خوان دستگاه  خود پرداز قرار می گیرند. سارقان اخیرا ابزاری برای تست امنیتی دستگاه خود پرداز طراحی کرده اند که پیش از شروع هر گونه اقدامی، احتمال موفقیت در سرقت را اندازه گیری می کند.

اسکیمر ها ابزار های الکترونیکی هستند که به شکل مخفیانه برای سرقت اطلاعات کارت های اعتباری کاربران مورد استفاده قرار می گیرند. این ابزار معمولا شامل یک بخش برای سرقت اطلاعات ذخیره شده روی نوار مغناطیسی کارت های بانکی می شود. بخش مکمل این ابزار، نصب یک دوربین کوچک در نزدیکی دستگاه خود پرداز برای ثبت رمز های ورودی توسط کاربران است. استفاده از صفحه کلید هایی که شبیه کلید های دستگاه خود پرداز ساخته و به شکلی نا محسوس روی دستگاه نصب شده اند نیز از دیگر راهکار های مورد استفاده در ساخت اسکیمر ها است.

مشکل اصلی که سارقان با آن مواجه هستند، به روز  رسانی دائم دستگاه های خود پرداز توسط توسعه دهندگان به منظور رفع ایراد های امنیتی در مقابل ابزار های اسکیمر است. بر اساس توضیحات وب سایت KrebsonSecurity، امروزه بیشتر دستگاه های خود پرداز برای جلوگیری از وقوع این گونه سرقت ها، از ابزار های تولید پارازیت برای مختل کردن فرایند متخلفان بهره می برند. اما اخیرا سود جویان با اطلاع از این شیوه امنیتی، اقدام به ساخت ابزاری با نام Smart Shield Detector کرده اند که دستگاه های خود پرداز را برای اطمینان از وجود فناوری های دیجیتال ضد سرقت تست می کند.

با نزدیک کردن این ابزار جدید به دهانه کارت خوان، عددی در نمایشگر آن نمایش داده می شود. اگر عدد مورد نظر از ۱۵ رقم بیشتر باشد به معنای وجود ابزار های تولید پارازیت در دستگاه خود پرداز مورد نظر است و امکان سرقت موفقیت آمیز در این دستگاه بسیار کم خواهد بود. اعداد پایین تر هم به این معنی است که اسکیمر بدون مختل شدن به وسیله پارازیت قابل استفاده است.

اگر چه قیمت ۲۰۰ دلاری برای این دستگاه تا حدی زیاد به نظر می رسد، اما به سارقان کمک می کند تا با کشف دستگاه های خود  پرداز نا  امن، به راحتی مبالغ زیادی به جیب بزنند.

علاوه بر خلافکاران، این حسگر جدید برای توسعه دهندگان خود پرداز هم مفید خواهد بود. اگر همه دستگاه ها خود پرداز دارای فناوری های ضد سرقت به روز و کافی باشند سارقان دیگر از اسکیمر ها استفاده نخواهند کرد. آن طور که چارلی هَرو، از مدیران شرکت NCR و توسعه دهنده دستگاه های خود پرداز اشاره می کند، فناوری های ضد سرقت معمولا به شکل آشکار روی دستگاه ها نصب می شوند تا سارقان متوجه شوند که خود پرداز مد نظر آن ها ارزش اتلاف وقت را ندارد. این خود عاملی مهم برای کاهش موارد ارتکاب جرم محسوب می شود.

بهترین راهکار برای حفظ امنیت حساب بانکی فاش نکردن رمز کارت های بانکی و دقت و احتیاط کافی هنگام استفاده از خود پرداز ها است

به طور قطع رویارویی روش های سرقت و ضد سرقت در آینده ادامه خواهد داشت. مطمئنا به همان سرعت که ابزار های ضد سرقت ساخته می شوند سارقان نیز شیوه هایی برای توسعه اسکیمر ها و غلبه بر پارازیت های ابزار های ضد سرقت خواهند یافت. در این بین هیچ راه قطعی برای کاربران وجود ندارد که از امنیت کامل خود پرداز ها مطمئن شوند. بهترین راهکار ممکن تا این لحظه فاش نکردن اطلاعات شخصی و رمز کارت های بانکی و دقت و احتیاط کافی هنگام استفاده از خودپرداز ها است.

لامپ HTC افتادن در حمام را تشخیص می دهد

HTC پتنتی را برای یک لامپ ثبت کرده که قادر است حرکت و افتادن انسان در مکان هایی نظیر حمام را تشخیص دهد.

به گزارش زومیت، اچ تی سی قصد دارد لامپی را با توانایی تشخیص افتادن در حمام تولید کند. این لامپ حبابی به همان سیستم تشخیص حرکت و مکان کاربر مورد استفاده در هدست واقعیت مجازی اچ تی سی وایو مجهز خواهد بود. این لامپ حضور و حرکات انسان را تشخیص می دهد، در صورتی که برای فرد حین استحمام اتفاقی بیفتد و نقش زمین شود، نور این دستگاه روی فرد متمرکز شده و حسگرهای آن حیات فرد را تشخیص می دهد.

طرح های منتشر شده از این دستگاه یک حباب یا لامپ همه کاره را نشان می دهند. این دستگاه به سرپیچ های معمول و استاندارد لامپ ها بسته می شود و به کمک حسگرهای متنوع و اینترنت اشیا عملکرد پیشرفته ای را از خود نشان می دهد.

از جمله ی کاربردهای این لامپ باید به شناسایی لیز خوردن و افتادن افراد سالخورده در مکان هایی نظیر حمام اشاره کرد. معمولا حمام و سرویس بهداشتی برای چنین افرادی از جمله ی خطرناک ترین جاها است. احتمال سر خوردن در حمام بسیار بالا است و بنابراین وجود این دستگاه در حمام می تواند بسیار مفید باشد.

دستگاه مورد بحث به قابلیت تشخیص حرکت مجهز است و از این طریق متوجه افتادن افراد می شود. زمانی که فرد زمین می خورد نور به کمک آنتن موجود در دستگاه هم سو شده و علائم حیاتی فرد را بررسی می کنند.

اچ تی سی می گوید:

در سیستم های تشخیص قدیمی سمت و سوی آنتن ها ثابت بوده و تغییرپذیر نیستند؛ اما در این دستگاه آنتن ها خود را روی فرد افتاده تنظیم می کنند.

این دستگاه دو تابشگر دارد که از هر دوی آن ها برای تشخیص علائم حیاتی فرد استفاده می کند.

از این فناوری برای تشخیص کم تحرکی افراد در دستگاه های سلامتی نیز استفاده می شود. به طوری که اگر فرد برای مدت زیادی بی تحرک بنشیند سیستم به او هشدار خواهد داد که بیش از حد کم تحرک است.

پتنت این محصول در اداره ی ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است اما هنوز مشخص نیست که این محصول بخشی از محصولات اینترنت اشیاء اچ تی سی خواهد بود یا اتفاقی که برای nest افتاد تکرار شده و گوگل این محصول را به نام خود خواهد کرد. با توجه به قراردادهای اخیر دو شرکت باید منتظر بود و دید در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص صحت اظهارات متهمان

دانشمندان موفق شده اند به کمک یادگیری ماشینی تا ۹۰ درصد راستگویی متهمان در دادگاه ساختگی را به درستی تشخیص دهند.

به گزارش زومیت، دادگاه ها مکان هایی پر از شک و ابهام هستند. روند حقیقت یابی توسط قضات مراحل خاص خود را دارد؛ اما یک متهم تمام تلاش خود را می کند تا هیئت منصفه را متقاعد کند که گناهکار نیست و خود را از اتهام وارده تبرئه کند. در این بین، هیئت منصفه باید بر اساس شواهد موجود خود تلاش کند تا بفهمد آیا متهم مجرم است یا خیر. شواهد یادشده ممکن است در یک دادگاه شهادت یک شاهد بی طرف و در دادگاهی دیگر مدارک فیزیکی کشف شده باشند.

در مواردی که متهم قصد فریب دادگاه را دارد، حالت های مشخصی در رفتار او مشاهده می شود. سیستم مبتنی بر یادگیری ماشینی با علم به این موارد می تواند با بررسی حرکات متهم، اظهارات او را راستی آزمایی کند. این سیستم از بینایی کامپیوتری برای تشخیص و دسته بندی حرکات بسیار کوچک چهره و تحلیل فرکانس صدای افراد استفاده می کند و از این طریق با دقت ۹۰ درصد متوجه دروغ می شود. این آمار با بررسی ویدیوی ۱۰۴ دادگاه صوری با حضور هنرپیشه هایی که به آن ها گفته شده بود راست بگویند یا قصد فریب داشته باشند انجام گرفت.

بر اساس این مطالعه، در زندگی عادی شاید دروغ هایی گفته شود که آسیبی به کسی وارد نکند. این دروغ ها که به دروغ  مصلحتی شهرت دارند، شاید جزو جدانشدنی زندگی افراد باشند؛ اما موقعیت هایی مانند دادگاه وجود دارد که دروغ گفتن در آن ها به شدت مذموم است؛ چرا که ممکن است منجر به محاکمه ی فرد بی گناه و آزادی فرد مجرم شود.

مدل های یادگیری ماشینی به کمک ویژگی هایی که به آن ها تعلیم داده می شود، قادر به تشخیص صحت اظهارات متهم می شوند.

ویژگی های مذکور شامل حالت های چهره مانند حالت لب ها، ابروها و… به عنوان مهم ترین عوامل هستند و علاوه  بر این ، مواردی مانند صدای متهم و دست خط وی در اظهارات کتبی مورد تحلیل ماشینی قرار می گیرد. البته دو مورد اخیر معمولا تأثیر چندانی ندارند و راست یا دروغ اظهارات متهم معمولا با همان تحلیل چهره مشخص می شود.

نکته ی قابل توجه این است که برای تعلیم هر چه بهتر یک مدل تشخیصی، باید داده های درستی در اختیار آن قرار بگیرد. داده های مدل مورد بحث داده هایی هستند که اساتید کامپیوتر دانشگاه میشیگان و دانشگاه نورت تگزاس تهیه و منتشر کردند. این داده ها شامل ویدیوهایی هستند که در آن ها از افراد خواسته شده بود که راست یا دروغ بگویند. البته روند کار به این سادگی نبود؛ اما به هر حال با داده هایی که ممکن است در دنیای واقعی به دست بیاید فاصله دارد. با این حساب اگر قرار باشد تشخیص های هوش مصنوعی نیز به دلیل ضعف در تعلیم با ضریب اطمینان پایین انجام شود، کمک چندانی به روند قضاوت نخواهد کرد.

آیا اورانیوم می تواند برای ساخت پلاستیک به کار رود؟

با کشف جدید محققان، امکان استفاده از اورانیوم در ساخت مواد پلاستیکی زیست تخریب پذیر وجود دارد.

به گزارش زومیت، بنا بر نتایج یک بررسی که در ژورنال Nature Communications منتشر شده است، شیمی دان ها به این نتیجه رسیده اند که اورانیوم می تواند واکنش هایی انجام دهد که در خصوص حفاظت از فلزات واسطه مانند رودیوم و پالادیوم استفاده می شود. از آنجا که اورانیوم در جدول مندلیف بین لانتانیدهای واکنش پذیر و فلزات واسطه قرار می گیرد، می تواند با ارایه ی ترکیبی از خواص هر دو گروه، در روش های جدید تولید مواد شیمیایی به کار رود.

در کشف اخیری که صورت گرفته است، این امکان برای صنعت وجود دارد که ترکیبات جدیدی بسازد که پیش از این با هیچ راه دیگری قابل ساختن نبوده اند. علاوه بر این، اورنیوم جزو عناصری است که اطلاعات چندانی در خصوص آن نداریم و بیشتر نام آن را در کنار کلماتی چون انرژی هسته ای و سلاح های اتمی شنیده ایم. کشف جدید صورت گرفته نشان می دهد که از اورانیوم می توان استفاده های کاربردی دیگری را هم به ثمر رساند.

استیو لیدل، استاد شیمی معدنی و نویسنده ی اول این مقاله می گوید:

این کشف می تواند تحولات قابل توجهی را در آینده ایجاد کند. به این ترتیب می توان با استفاده از اورانیوم اقدام به ساخت داروهای جدید و همچنین پلاستیک های زیست تخریب پذیر کرد.

وی افزود:

این کشف قابل مقایسه با کشف نمایشگرهای کریستال مایع در ۲۰ سال قبل است. در آن زمان هنوز کسی نمی دانست که از کریستال مایع می توان در صفحه نمایش مانیتورها و تلویزیون های مدرن استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × یک =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *