معرفی جدیدترین لپتاپهای پاناسونیک و لنوو در بیست و ششمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در بیست و ششمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، ده خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر یا رایانه تقدیم شما گرامیان میگردد.

مجموعه کیبورد و ماوس سازمانی رپو وارد بازار کشور شد

رپو به تازگی فروش طیفی از مجموعه ی ملزومات کامپیوترهای سازمانی و اداری خود را در کشور آغاز کرده است.

به گزارش زومیت، سالنی مملو از کاربر کامپیوتر را تصور کنید که پیوسته صدای فشرده شدن کلیدهای کیبورد و کلیک خوردن ماوس در آن به گوش می رسد. تقریبا در هر سازمان  یا شرکتی، شرایط مشابهی حاکم است؛ بنابراین مایه ی تعجب نیست که کارایی، ارگونومی و سطح کیفی این دو ابزار پر استفاده بر بازدهی کارکنان شرکت ها تأثیر بسیاری داشته باشد. از سویی، با توجه به میزان هزینه ای که سازمان ها برای خریداری چنین ابزارهایی متحمل می شوند، مقرون به صرفگی، عمر محصول و خدمات پس از فروش نیز در انتخاب آن ها حائز اهمیت خواهد بود. شرکت ها عمدتا تمایلی به صرف هزینه ی مکرر برای ارتقا یا تعویض قطعات سیستم های کامپیوتری خود ندارند.

با توجه به وضعیت اقتصادی نه چندان خوشایند کشور، قیمت هر کالایی، به خصوص نمونه های وارداتی در استقبال کاربران از آن ها نقشی کلیدی ایفا می کند. امروزه بسیاری از کاربران و شرکت های داخلی قادر به تأمین نیاز های خود از برند های رده بالای تجهیزات جانبی کامپیوتر نیستند و به دنبال محصولاتی با قیمت مقرون به صرفه تر در کنار کیفیت و عملکرد مناسب هستند. در همین راستا، رپو برای پاسخ به نیاز کاربران سازمانی و خانگی ایران، اخیرا مجموعه ای از کیبوردها و ماوس های اداری و خانگی را با برچسب قیمتی مناسب، گارانتی تعویض ۲ ساله و خدمات پس از فروش ۵ ساله ی شرکت پانا روانه ی بازار کشورمان کرده است. ملزومات سازمانی و خانگی رپو در فروشگاه اینترنتی یاس ارتباط در دسترس هستند.

کیبورد NK2500 رپو

کیبورد NK2500 با طراحی ساده، کلیدهای مقعر و استاندارد، وجود کلیدهای Num Pad در کنار برچسب قیمتی معقول، گزینه ی مناسبی برای استفاده در سازمان ها و شرکت ها به حساب می آید؛ البته ویژگی  های یادشده، کیبورد NK2500 را برای کاربری های خانگی نیز به انتخابی مناسب بدل می کند. مکانیزم خاص کلید های این کیبورد باعث شده است تا عملکرد نرم تری در مقایسه با سایر محصولات رپو داشته باشد؛ بدین ترتیب در استفاده های طولانی نیز خستگی کمتر برای کاربران ایجاد می شود. مدل NK2500 در دل خود ۱۰۴ کلید دارد، با پورت USB به سیستم ها متصل می شود و از تمام نسخه های ویندوز و بدون نیاز به نصب درایور، پشتیبانی می کند.

کیبورد NX1710 رپو به همراه ماوس

مجموعه ی ماوس و کیبورد NX1710 برای استفاده های اداری و خانگی طراحی شده است. کیبورد مجموعه ی NX1710 علاوه بر کلیدهای اعداد نام پد، ۸ کلید میان بر، شامل پخش/مکث موسیقی، کنترل حجم صدا، فراخوانی مرورگر و اجرای اپلیکیشن ایمیل را در قسمت بالایی خود دارد. ماوس این مجموعه نیز با فُرمی ساده، از نوع اپتیکال است و تنها از سه کلید میزبانی می کند. ناگفته نماند که هر دو ابزار با پورت USB به سیستم متصل می شوند و با تمام نسخه های ویندوز سازگاری دارند.

کیبورد x120Pro رپو به همراه ماوس

کیبورد و ماوس سیمی X120Pro نسبت به مجموعه ی NX1710 طراحی شکیل تر و انحنادارتری دارد. این مجموعه از طریق پورت USB به تمام کامپیوترهای مبتنی بر سیستم عامل ویندوز متصل می شوند. وجود کلیدهای نام پد روی کیبورد، مجموعه ی x120Pro را برای آن دسته از کاربرانی که با اعداد سروکار دارند، به گزینه ای مناسب بدل می کند. ماوس این مجموعه نیز از نوع اپتیکال است و سه کلید در بطن خود دارد.

ماوس سیم دار N100 رپو

برچسب قیمتی مقرون به صرفه ی N100، مهم ترین ویژگی این ماوس به حساب می آید. این ماوس سه کلیدی ساختار متقارن و انحناداری دارد؛ بنابراین با هر دو دست چپ و راست می توان از آن استفاده کرد. دقت N100 به ۱۶۰۰ نقطه بر اینچ (DPI) می رسد که با توجه به قیمت محصول، نقطه ی قوت آن به شمار می رود. اتصال به کامپیوتر با پورت USB و سازگاری با تمام نسخه های ویندوز از دیگر مشخصه های ماوس مذکور است. در پایان نیز باید به بدنه ی آنتی باکتریال آن اشاره کرد که در استفاده های طولانی مدت، مانع از جرم گیری و منجر به حفظ رنگ آن می شود.

ماوس سیم دار N200  رپو

صرف نظر از انحنای بیشتر بدنه، ظاهر بهبودیافته و بدنه ی آنتی باکتریال، ماوس سیمی N200 تفاوت چندانی با N100 ندارد و البته این موضوع را می توان در اختلاف ناچیز برچسب قیمتی دو محصول مشاهده کرد. دقت N200 بین بازه ی ۸۰۰ تا ۱۶۰۰ نقطه بر اینچ قرار می گیرد. این ماوس اپتیکال نیز همانند برادر خود با طراحی متقارن برای هر دو کاربر چپ دست  و راست دست  ساخته شده است. N200 با پورت USB به تمام کامپیوترهای ویندوزی متصل می شود.

هدفون رپو H120

هدفون سیمی H120 رپو برای استفاده در منازل یا واحدهای ارتباط با مشتری در شرکت ها ساخته شده است. این هدفون با پورت USB به کامپیوتر متصل می شود و از طریق کنترلر کوچک روی کابل خود، امکان کنترل صدای هدفون یا فعال/غیرفعال سازی میکروفن را به کاربر می دهد. فناوری حذف نویز به کار رفته در میکروفن نیز کمک زیادی به انتقال باکیفیت صدا می کند. انعطاف بدنه ی این هدفون باعث شده است تا حتی در صورت باز شدن ۱۸۰ درجه ای، دچار شکستگی نشود. امپدانس ۳۲ اهم، پاسخ فرکانسی ۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز و حساسیت ۱۰۵ دسی بل جزو مشخصات فنی H120 به حساب می آيند. هدفون سیمی H120 از جنس پلاستیک براق ساخته شده است و با قیمت اقتصادی خود، به رقابت با رقبای توانمند خود از برند های لاجیتک و مایکروسافت می رود.

پاناسونیک از لپ تاپ جان سخت و محکم Toughbook 55 رونمایی کرد

پاناسونیک در ساخت لپ تاپ های جان سخت برای خود نامی دست وپا کرده است و اکنون با رونمایی Toughbook 55، سری لپ تاپ های مستحکم خود را به روزرسانی کرده است.

به گزارش زومیت، پاناسونیک Toughbook 55 لپ تاپ  محکم و ماژولار و با طراحی بسیار خاص است که برای محیط های خشن و صنعتی ساخته شده است. از اتصالات این رایانه می توان به بلوتوث ۵ و پورت USB-C و HDMI 2.0 اشاره کرد. طراحی ماژولار Toughbook 55 به این معنی است که ازطریق درگاه های توسعه (Expansion Ports) اجازه دسترسی آسان به حافظه ی ذخیره سازی اصلی و حافظه ی ثانویه ی اختیاری را به کاربران می دهد.

حافظه ی رم و صفحه کلید این لپ تاپ نیز جزو اجزای ارتقاپذیر هستند و درصورت لزوم، کاربران می توانند آن ها را تغییر دهند. این لپ تاپ با برخورداری از درگاه های توسعه، امکان تنظیم اختیاری پورت های ورودی و خروجی و حسگر اثر انگشت و تراشه گرافیکی اختصاصی را به کاربر می دهد. قلب تپنده ی Toughbook 55 پردازنده ی چهارهسته ای core i5 یا i7 vPro نسل هشتم اینتل  است و تراشه ی گرافیکی مجزای AMD  نیز به صورت اختیاری دردسترس کاربران قرار دارد. از دیگر مشخصات لپ تاپ پاناسونیک می توان به پشتیبانی از دو ترابایت حافظه ی ذخیره سازی، ۶۴ گیگابایت رم، میکروفون با چینش چهارتایی برای تشخیص بهتر صدا و صفحه نمایش لمسی ۱۰۰۰ نیتی اشاره کرد که به صورت اختیاری دردسترس قرار دارد. باید خاطرنشان کرد این لپ تاپ با نگه دارنده ی ایستاده ی مدل Toughbook 54 سازگاری دارد.

ناگفته نماند فروشندگان پاناسونیک قیمت این محصول را دست کم ۲,۱۰۰ دلار تعیین کرده اند.

لنوو چهار مدل لپ تاپ Yoga را با قابلیت های ویژه به ایفا آورد

لنوو با سه مدل لپ تاپ یوگای جذاب از سری C و یک مدل جدید از سری S با امکانات بیشتر و بهره مندی از پردازنده های نسل دهم اینتل به ایفا ۲۰۱۹ آمد.

به گزارش زومیت، لنوو امسال با چهار مدل لپ تاپ  انعطاف پذیر یوگا پا به نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ گذاشته است که از میان آن ها سه مدل متعلق به سری C و یک مدل مربوط به سری S هستند. به مانند گذشته، لپ تاپ های جدید یوگا با برخورداری از لولاهای انعطاف پذیر، کاربر را قادر به تاکردن و چرخاندن ۳۶۰  درجه ای صفحه نمایش نسبت به کیبورد و استفاده از دستگاه در حالت تبلت می کنند. شرکت لنوو تبلت های جدید یوگا را با ویژگی های به روزی نظیر فناوری تصویری دالبی  ویژن، پردازنده ی نسل دهم اینتل و درگاه USB نوع C به دست مصرف کنندگان می رساند.

لپ تاپ یوگا C940

یوگا C940 در صدر لپ تاپ های سری C معرفی شده ی لنوو ایستاده است. این محصول مجهز به نمایشگر VESA DisplayHDR 400 با وضوح 4K همراه با حاشیه های بسیار باریک، پشتیبانی از دالبی ویژن و روشنایی نمایشگر ۵۰۰ نیت است. این لپ تاپ در دو مدل موجود است؛ یک مدل با نمایشگر ۱۴ اینچی و مدل دیگر با نمایشگر ۱۵.۶ اینچی. گزینه های نمایشگر متعددی بسته به ابعاد این دستگاه وجود دارد که  حداقل آن یک نمایشگر Full HD با روشنایی ۴۰۰ نیت است.

S940مدل کوچکتر با دو گزینه پردازنده ی متفاوت ارائه می شود که شامل پردازنده ی نسل دهم Core i7 یا Core i5 است. مدل لپ تاپ بزرگتر را می توان با یکی از دو گزینه پردازنده ی نسل نهم Core i7 و Core i9 خریداری کرد. هر دوی این مدل ها حداکثر به ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم مجهز هستند و گزینه های ذخیره سازی مختلفی تا یک ترابایت را در اختیار کاربران می گذارند. علاوه بر این، هر دو مدل از صدای Dolby Atmos، دو اسپیکر پایه، یک ساندبار چرخان، حسگر اثر انگشت، شاتر امنیتی وب کم و میکروفون های Far-Field برخوردار هستند.

عمر باتری هر دستگاه، بستگی به مدل و نمایشگر آن دارد که از ۹ تا ۱۲ ساعت برای مدل ۱۵.۶ اینچی و از ۹.۵ تا ۱۷.۵ برای مدل ۱۴ اینچی متغیر است. درگاه های ارتباطی تا حدی به اندازه ی دستگاه بستگی دارد و شامل یک درگاه تاندربولت ۳، درگاه ‏USB نوع A، درگاه دیسپلی پورت و جک صوتی کمبو است.

S940مدل های ۱۴ و ۱۵ اینچی یوگا C940 از ماه اکتبر با حداقل قیمت ۱۲۵۰ و ۱۷۱۰ دلار آمریکا در معرض فروش قرار خواهند گرفت.

یوگا C740

یوگا C740، اولترابوکی با عمر باتری طولانی همراه با سطح عملکرد بالا و طراحی چشم نواز است. این مدل علاوه بر داشتن انعطاف پذیری زیاد که در واقع امضای مدل های یوگا است، با دو گزینه ی نمایشگر متفاوت ۱۴ و ۱۵.۶ اینچی عرضه خواهد شد. لنوو در این مدل حداکثر از یک پردازنده ی نسل دهم Core i7 اینتل، ۱۶ گیگابایت رم و یک ترابایت فضای ذخیره سازی استفاده کرده است.

C740مدل ۱۴ اینچی، شامل یک گزینه ی نمایشگر لمسی با وضوح Full HD با فناوری دالبی ویژن و روشنایی ۳۰۰ نیت است. مدل ۱۵.۶ اینچی از یک نمایشگر Full HD با فناوری VESA DisplayHDR 400، دالبی ویژن، روشنایی ۵۰۰ نیت و پشتیبانی از تاچ بهره می برد. برای این مدل، یک نمایشگر جایگزین با روشنایی ۲۵۰ نیت، فناوری دالبی ویژن و البته پشتیبانی از تاچ نیز در دسترس قرار دارد.

دیگر ویژگی ها و گزینه های موجود در این سری از لپ تاپ های لنوو شامل اتصال Wi-Fi 6، درگاه USB نوع C، درگاه دیسپلی پورت، تراشه ی گرافیکی مجتمع اینتل، حسگر امنیتی اثر انگشت، پشتیبانی از قلم نوری، شاتر امنیتی وب کم و میکروفون های Far-Field است. مدل های کوچکتر از عمر باتری ۱۳.۷ ساعتی برخوردار هستند و این عدد در مدل های بزرگتر به ۱۵ ساعت می رسد.

لپ تاپ های ۱۴ و ۱۵ اینچی یوگا C740 از ماه اکتبر و با حداقل قیمت به ترتیب ۸۷۰ و ۹۰۰ دلار آمریکا در دسترس قرار خواهند گرفت.

یوگا C640

یوگا C640، اولترابوکی سبک وزن است که در بهترین حالت با پردازنده ی نسل دهم Core i7 اینتل روانه ی بازار می شود و در برخی مدل های آن از گزینه های پردازنده ی i3 و i5 اینتل نیز استفاده خواهد شد. کاربران لپ تاپ های یوگا در این مدل به گزینه های متفاوتی شامل ۸ یا ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم، ۱۲۸ تا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی SSD و همچنین تراشه ی گرافیکی مجتمع Intel HD 620 دسترسی خواهند داشت. اسپیکرهای استریو و عمر باتری تا ۲۰ ساعت از دیگر امکانات این لپ تاپ های سبک وزن است.

یوگا C640 با دو گزینه ی نمایشگر ۱۳.۳ اینچی Full HD روانه ی بازار می شود. هر دو گزینه لمسی هستند، ولی حداکثر روشنایی یک مدل ۳۰۰ نیت و در دیگری ۴۰۰ نیت است. سایر ویژگی ها و گزینه های در دسترس برای این لپ تاپ شامل اتصال 4G LTE، وای فای ۶، میکروفون های Far-Field، شاتر امنیتی وب کم، پشتیبانی از قلم نوری و خروجی صدای Dolby Atmos است.

لپ تاپ ۱۳ اینچی یوگا C640 از ماه اکتبر و با حداقل قیمت ۸۵۰ دلار به دست هواداران خواهد رسید.

یوگا S740

لنوو لپ تاپ S740 از سری S را نیز همراه با سه مدل لپ تاپ یوگای فوق از سری C روانه ی بازار خواهد کرد. S740، لپ تاپی با گزینه های متعدد نمایشگر، تراشه ی گرافیکی و پردازنده است که قصد برآورده کردن نیازهای متخصصان گرافیک را دارد.

دو گزینه ۱۴ یا ۱۵.۶ اینچی از این لپ تاپ در دسترس خواهد بود که دست کم با یک نمایشگر ۱۴ اینچی Full HD با فناوری دالبی ویژن و حداکثر با یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی IPS اولترا HD با وضوح ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل و پشتیبانی از VESA DisplayHDR 400 عرضه خواهد شد. نمایشگر اخیر از روشنایی ۵۰۰ نیت برخوردار است و از ۹۰ درصد فضای رنگ DCI-P3 پشتیبانی می کند.

همراه با گزینه های نمایشگر فوق، مدل ۱۴ اینچی با گزینه هایی شامل پردازنده ی نسل دهم Core i7 یا i5 اینتل عرضه شده است و برای مدل ۱۵.۶ اینچی گزینه های پردازنده ی نسل نهم Core i5 یا  Core i7 یا Core i9 در دسترس قرار خواهد داشت. در نسخه ی کوچکتر، کاربران قادر هستند تا از میان دو تراشه ی گرافیکی Nvidia GeForce MX250 دو گیگابایتی یا HD 620 اینتل، یکی را انتخاب کنند و تراشه ی گرافیکی GeForce GTX 1650 برای نسخه ی بزرگتر در دسترس خواهد بود.

هر دو مدل با خروجی صدای Dolby Atmos عرضه خواهند شد، گرچه فقط مدل بزرگتر از فناوری Smart AMP برخوردار است. عمر باتری مورد انتظار مدل ۱۴ اینچی بین ۱۰ تا ۱۵ ساعت و در مدل ۱۵.۶ اینچی عمر باتری به ۱۰ تا ۱۴ ساعت می رسد. حداقل وزن مدل ۱۴ و ۱۵ اینچی به ترتیب ۳.۱ پوند (۱۴۰۶ گرم) و ۳.۲ پوند (۱۴۵۱ گرم) است. درگاه های ارتباطی یوگا S740 شامل تاندربولت ۳، ‏USB نوع A، دیسپلی پورت و جک ۳.۵ میلی متری صوتی است. مدل کوچکتر با میکروفون های Far-Field عرضه می شود، در حالی که مدل بزرگتر دارای یک میکروفون Fixed Focus خواهد بود.

یوگا S740 پانزده اینچی از ماه اکتبر با قیمت ۱۷۱۰ دلار در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

لنوو از لپ تاپ های ThinkBook 14 و ThinkBook 15 رونمایی کرد

لنوو در جریان نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ از لپ تاپ های جدید خود با نام های تینک بوک ۱۴ و تینک بوک ۱۵ با مشخصات جذابی رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، لنوو با معرفی مدل های جدیدی از لپ تاپ های تینک بوک (ThinkBook) حق انتخاب بیشتری را در اختیار کسب و کار های کوچک و متوسط قرار داد. تینک بوک ۱۴ و تینک بوک ۱۵ نام  های دو لپ تاپ  جدید لنوو هستند که هر دو مشتریان سازمانی در ابعاد کوچک تا متوسط را هدف قرار داده اند و با ویژگی هایی نظیر پردازنده ی نسل دهم اینتل Core i7 یا پردازنده ی گرافیکی AMD Radeon 620 درکنار عمر باتری بالا، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع و قابلیت های امنیتی ویژه سعی در عرض اندام برای این بازار دارند.

تینک بوک ۱۴ و ۱۵ هردو از بدنه ای آلمینیوم و منیزیومی بهره می برند که از بعد زیبایی ، ظاهر حرفه ای و جذابی را به دستگاه می بخشند؛ همچنین این شرکت چینی از دکمه ی هوشمندی در دستگاه های جدید خود استفاده کرده که حسگر اثر انگشت را برای احراز هویت کاربر در خود جای داده است. از دیگر ویژگی های مدل های یادشده می توان به ابزار امنیتی وب کم تحت نام تینک شاتر (ThinkShutter)، درگاه مخفی USB و نسل دوم درگاه USB-C و دکمه  های ترکیبی برای نسخه ی کسب و کارِ اسکایپ اشاره کرد.

تینک بوک ۱۴ بسته به انتخاب کاربر با یکی از دو گزینه ی AMD Radeon 620 یا نسل دهم پردازنده اینتل Core i7 با فناوری Intel Optane Memory H10، حافظه ی ۴ گیگابایتی رم از نوع  DDR4 و تا ۱ ترابایت حافظه ی ذخیره سازی SSD درکنار ۲ ترابایت حافظه ی HDD به همراه گزینه ی اختیاری کیبورد با نور پس زمینه عرضه می شود. افزون بر ویژگی هایی که پیش تر اشاره شد، تینک بوک ۱۴ به لطف بهره گیری از باتری با توان ۵۷ وات ساعت تا ۱۲ ساعت شارژدهی می کند؛ البته اگر علاقه مند به استفاده از فناوری شارژ سریع در لپ تاپ هستید، می توانید نسخه ی ۴۵ وات ساعتی را انتخاب کنید که از این فناوری پشتیبانی می کند.

در بخش صفحه نمایش نیز همان طور که از نام دستگاه مشخص است، تینک بوک ۱۴ از یک نمایشگر ۱۴ اینچی با وضوخ Full HD بهره می برد که با حاشیه های باریک ۶ میلی متری، جلوه ی خاصی را ایجاد می کند. طبق گفته ی لنوو، تینک بوک ۱۴ از ماه نوامبر میلادی امسال برای خرید دردسترس قرار خواهد گرفت.

تینک بوک ۱۵ نیز مشخصاتی شبیه به برادر کوچک تر خود دارد؛ با این تفاوت که از نمایشگر بزرگتری به اندازه ی ۱۵ اینچ با وضوح Full HD و حاشیه های ۷ میلی متری بهره می برد.

در بخش سخت افزار نیز شاهد تفاوت آشکاری نیستیم و کاربران می توانند بین نسل دهم پردازنده اینتل Core i7 یا AMD Radeon 625 به همراه ۱ ترابایت حافظه ی ذخیره سازی SSD درکنار ۲ ترابایت حافظه ی HDD و ۴ گیگابایت حافظه ی رم DDR4 اقدام به انتخاب کنند. لنوو برای ارتقای ساختار حافظه SSD در این مدل نیز از راهکار Intel Optane Memory H10 بهره می گیرد.

درست به مانند مدل ۱۴ اینچی، تینک بوک ۱۵ نیز از باتری ۵۷ وات ساعتی با شارژدهی ۱۲ ساعته بهره می برد؛ به علاوه اینکه کاربران می توانند با کاهش توان باتری به ۴۵ وات ساعت، از فناوری شارژ سریع بهره مند شوند. افزون بر تمامی ویژگی هایی که بالاتر توضیح داده شد، تینک بوک ۱۵ از بخش مجزای اعداد روی کیبورد نیز بهره می برد که قطعاً برای بسیاری از کاربران خبر خوبی است.

تینک بوک ۱۵ از ماه نوامبر میلادی برای خرید دردسترس قرار خواهد گرفت.

لنوو سه مانیتور جدید Q24i ،Q27q و ThinkVision S28u را در ایفا ۲۰۱۹ معرفی کرد

لنوو در جریان نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ از سه مانیتور جدید Q24i ،Q27q و ThinkVision S28u با مشخصات قابل توجه و استندهایی با طراحی چشمگیر رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، شرکت های مختلف امسال هم زمان با نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹  برلین، دستگاه  ها و محصولات مختلفی را رونمایی کردند. در این میان لنوو  نیز با دست پر در نمایشگاه حضور به هم رساند و سه مانیتور  جدید Q24i ،Q27q و ThinkVision S28u را معرفی کرد.

مانیتورهای لنوو Q24i و Q27q

یکی از مانیتور های معرفی شده ی لنوو، مانیتور ۲۳.۸ اینچی Q24i با پنل IPS مجهز به فناوری AMD  FreeSync، اسپیکرهای داخلی و وضوح تصویر Full HD  است. از مشخصات مانیتور جدید می  توان به نرخ نوسازی ۷۵ هرتزی، زمان پاسخگویی ۴ میلی ثانیه  ای و بهره مندی از پورت های مختلفی ازجمله پورت HDMI، پورت VGA و پورت خروجی صدا اشاره کرد. Q24i از رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل و حاشیه های باریکی در سه طرف بهره می برد که لنوو آن را NearEdgeless می نامد.

یکی دیگر از مانیتور های جدید لنوو، Q27q است که از پنل ۲۷ اینچی IPS بهره می برد و ابعادی بزرگتر از Q24i دارد. وضوح QHD یا ۱۴۴۰ × ۲۵۶۰ پیکسل به علاوه ی فناوری AMD FreeSync، نرخ نوسازی ۷۵ هرتزی، زمان پاسخگویی ۴ میلی ثانیه ای، اسپیکرهای داخلی و پورت های متنوع از جمله ی مشخصات اصلی Q27q به حساب می آید. با این وجود، مانیتور Q27q برخلاف Q24i، به جای پورت VGA مجهز به دیسپلی پورت ۱.۲ است.

هر دو مانیتور، حاشیه های سه طرفه ی  NearEdgeless دارند. براساس اعلام لنوو، دو مانیتور جدید گواهینامه ی Eye Comfort را از مؤسسه ی TÜV Rheinland دریافت کرده اند. درنتیجه پدیده ی flicker یا پرپر زدن در آن ها کاهش یافته است و فشار کمتری به چشم کاربر وارد خواهند کرد.

مانیتور لنوو ThinkVision S28u

ThinkVision S28u لنوو، مانیتور ۲۸ اینچی IPS با رزولوشن 4K UHD است که بزرگ ترین مانیتور در بین نمایشگرهای معرفی شده ی لنوو محسوب می شود. بسیاری از مشخصات ThinkVision S28u ازجمله حاشیه های سه طرف NearEdgeless، نرخ به روزرسانی ۷۵ هرتز، بهره مندی از پورت HDMI، پورت صدای خروجی ۳.۵ میلی متری و دیسپلی پورت ۱.۲، مشابه مانیتورهای Q24i و Q27q است. این مانیتور نیز گواهینامه ی Eye Comfort را از مؤسسه ی TÜV Rheinland دریافت کرده و همچنین حذف نور آبی کمرنگ از مشخصات آن محسوب می شود.

ال جی مانیتور ۲۷ اینچی جدیدی از سری گیمینگ UltraGear رونمایی کرد

ال جی در ایفا ۲۰۱۹ از عضو جدید مجموعه ی سه گانه ی مانیتورهای گیمینگ UltraGear با پنل IPS، زمان پاسخگویی ۱ میلی ثانیه ای و پشتیبانی از HDR10 رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، ال جی در رویداد ایفا ۲۰۱۹، از یک مدل مانیتور گیمینگ جدید ۲۷ اینچی UltraGear رونمایی کرد. قرار است این مانیتور گیمینگ در سه ماهه ی پایانی امسال، روانه ی بازارهای کلیدی شمال آمریکا و اروپا شود.

مانیتور جدید UltraGear با نام 27GN750 با وضوح 1080p مجهز به فناوری نمایشگر IPS بوده و مدت زمان پاسخگویی Gray-to-Gray این مدل یک میلی ثانیه است. روشنایی نمایشگر ۲۷ اینچی جدید از خانواده ی اولتراگیر ال جی در حالت معمول ۴۰۰ نیت گزارش شده است. این مدل با نرخ تازه سازی بالای ۲۴۰ هرتز به دست مصرف کنندگان خواهد رسید.

مدل جدید ۲۷ اینچی 27GN750 به جمع دو مانیتور پیشین خانواده UltraGear با ابعاد ۲۷ و ۳۸ اینچ خواهد پیوست. بر این اساس، دو مدل ۲۷ اینچی مانیتورها از فناوری G-Sync انویدیا پشتیبانی می کنند و مدل بزرگتر ۳۸ اینچی دربرگیرنده یک پردازنده Nvidia G-Sync واقعی است. در مدل های ۲۷ اینچی شاهد پشتیبانی از فناوری HDR10 هستیم، در حالی که مدل ۳۸ اینچی با فناوری به روزتر VESA DisplayHDR 400 سازگار است.

هنوز اطلاعات دقیقی در مورد قیمت و زمان عرضه ی عضو جدید مانیتورهای گیمینگ ال جی وجود ندارد.

وسترن دیجیتال هارد اکسترنال ۵ ترابایتی معرفی کرد

مدل های جدید هارد دیسک های اکسترنال My Passport و My Passport for Mac وسترن دیجیتال با اندازه  کوچک، حافظه  بالایی را در خود جای داده اند.

به گزارش زومیت، وسترن دیجیتال مدل جدید هارد دیسک های اکسترنال سری My Passport و My Passport for Mac را رونمایی کرد. مدل جدید هاردهای خانواده ی مای پسپورت، در حقیقت باریک ترین هارد دیسک اکسترنال ۵ ترابایتی وسترن دیجیتال است و تنها ۱۹.۱۵ میلی متر قطر دارد.

هارد دیسک جدید وسترن دیجیتال، طراحی جذابی دارد و به راحتی در کف دست جای می گیرد؛ همین وسیله ی کوچک جثه، فضای بسیار زیادی را برای ذخیره ی تصاویر، ویدیوها، موسیقی ها و دیگر فایل های شما دارد.

هاردهای جدید وسترن دیجیتال دارای ظاهر تازه ای هستند و در ظرفیت های مختلف (تا حداکثر ۵ ترابایت) در دسترس قرار دارند. هارد My Passport قرار است در رنگ های مشکی، آبی و قرمز روانه ی بازار شود؛ از طرفی وسترن دیجیتال از عرضه ی هارد دیسک My Passport for Mac در تنها یک رنگ (آبیِ نیمه شب) خبر داده است. هارد مای پسپورت به صورت ویژه برای ویندوز ۱۰  تولید شده و از یک کانکتور USB 3.0 بهره مند خواهد بود؛ این کانکتور با USB 2.0 نیز به طور کامل سازگار است.

از طرفی هارد دیسک مای پسپورت فور مک به طور ویژه مخصوص سیستم عامل  مک OS  موهاوی ساخته شده است و از یک کانکتور USB-C بهره می برد. هر دوی این هارد دیسک ها به منظور محافظت از محتوای با ارزش کاربران، به ابزار امنیتی WD Discovery مجهز شده اند؛ این ابزار امکان دسترسی به نرم افزار امنیتی WD Security را فراهم می کند؛ WD Security استاندارد رمزنگاری پیشرفته ی ۲۵۶ بیتی را به این هاردها می آورد. افزون بر این ها، ابزار WD Discovery امکان وارد کردن اطلاعات به هارد را از فضاهای ابری نظیر فیسبوک، دراپ باکس و گوگل درایو فراهم می کند.

هارد دیسک های اکسترنال باریک وسترن دیجیتال هم اکنون با قیمت پایه ی ۷۹.۹۹ دلار (برای مدل ۱ ترابایتی) قابل تهیه هستند.

نسخه ی تحت وب اپل موزیک در دسترس قرار گرفت

اپل با انتشار نسخه ی تحت وب اپل موزیک، از این پس به کاربران اجازه می دهد تا بدون برنامه ی آیتونز به ترانه های مورد علاقه ی خود گوش سپارند.

به گزارش زومیت، از آغاز فعالیت اپل موزیک تا به امروز، نبود نسخه ی تحت وب این سرویس یکی از محور های اصلی انتقادات بوده است. حال پس از چهارسال از آغاز به کار این سرویس، از این پس کاربران می توانند روی مرورگرشان به نسخه ی تحت وب اپل موزیک دسترسی پیدا کنند و به پخش آهنگ های مورد علاقه شان بپردازند.

مشترکان سرویس اپل موزیک از این پس می توانند ازطریق آدرس beta.music.apple.com به نسخه ی تحت وب دسترسی پیدا کنند؛ البته همان طور که در آدرس مشاهده می کنید، هنوز این نسخه در فاز آزمایشی قرار دارد؛ بنابراین بروز مقطعی برخی خطاها اجتناب ناپذیر است.

طبق گفته ی اپل، نسخه ی تحت وب اپل موزیک با همه ی مرورگر ها سازگاری کامل دارد؛ با این وجود فعلاً برخی از قابلیت ها نظیر ایستگاه رادیویی Beats 1 و پلی لیست های هوشمند دردسترس قرار ندارند؛ اما اهالی کوپرتینو وعده داده اند که به مرور ویژگی های بیشتری را به این نسخه اضافه کنند.

موضوع مهم درباره ی نسخه ی وب اپل موزیک، طراحی جدید آن است که پیش تر در پیش نمایش نسخه ی آتی macOS مشاهده کرده بودیم. حال به لطف نسخه ی تحت وب، نه تنها کاربران سیستم عامل مک، بلکه تمامی کاربران می توانند ازطراحی جدید فارغ از سیستم عامل مورد استفاده شان بهره ببرند.

توجه داشته باشید که امکان ثبت نام در اپل موزیک ازطریق نسخه ی تحت وب میسر نیست و همچنان باید از اپلیکیشن مربوطه برای عضو شدن در سرویس یادشده استفاده کنید.

روتر نت‌گیر با پشتیبانی از وای‌فای 6 معرفی شد

نت گیر از شرکت های فعال در حوزه ی تجهیزات شبکه است که در ایفا ۲۰۱۹ تعدادی محصول و خدمات جدید در حوزه ی ارتباط بی سیم را رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، شرکت نت گیر (Netgear) در جریان نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ چند محصول تازه ی خود را معرفی کرد. محصولات جدید قابلیت مهمی به نام وای فای  ۶ دارند که از مهم ترین آن ها می توان به Orbi Wi-Fi 6 اشاره کرد. قبلا مشخصات کلی این محصول در رسانه های فناوری و شبکه های اجتماعی منتشر شده بود؛ اما نمایشگاه حاضر فرصتی شد تا شرکت سازنده جزئیات بیشتری از محصول جدیدش منتشر کند.

خانواده ی محصولات Orbi شرکت نت گیر محبوبیت فراوانی در بازار خرده فروشی جهانی دارند و هریک از آن ها همیشه با جدیدترین فناوری های صنعت شبکه معرفی می شوند. در نمایشگاه CES 2019  جزئیاتی از قابلیت جدید Orbi و ترکیب آن با وای فای ۶ منتشر شد. محصول آن زمان Orbi RBK50 نام داشت که با اتصال بهینه ی Backhaul را به صورت ۴ در ۴ بین روتر و آنتن ها برقرار می کرد؛ درنتیجه ی چنان تنظیماتی، دو جریان ۲ در ۲ (یکی در کانال ۵ و دیگری ۲.۴ گیگاهرتز) برای دستگاه های سمت کاربر ایجاد می شد که آن ها را به هر بخش از روتر متصل می کرد.

محصول جدید که به نام Orbi RBK850 هم شناخته می شود، همان اتصال ۴ در ۴ را مانند محصول قبلی ارائه می کند؛ منتهی تفاوت اصلی آن در تغییر شبکه از وای فای ۵ به وای فای ۶ است. ازلحاظ نظری، اتصال مذکور اکنون به صورت ۲.۴ گیگابیت برثانیه خواهد بود (4×4:4 / 80MHZ 802.11ax)؛ درحالی که محصول قبلی اتصال ۱.۷۳ گیگابیت برثانیه داشت. کلاینت های متصل به روتر جدید، استریم 4×4:4 را نیز از آنتن به روتر دریافت می کنند. یکی از استریم ها به وظایف حاضر در شبکه ی ۲.۴ گیگاهرتز اختصاص دارد که سرعت ۱.۲ گیگابیت برثانیه را ارائه می کند و دیگری به وظایف ۵ گیگاهرتزی اختصاص دارد که سرعت را تا ۲.۴ گیگابیت برثانیه افزایش می دهد. اتصال Backhaul سیمی هم در محصول جدید نت گیر پشتیبانی می شود. البته، درصورت پیاده سازی اتصال سیمی، استریم های فضایی غیرفعال می شوند که همین حالت در Orbi RBK50 هم وجود داشت.

روتر Orbi RBK852 مبتنی بر پلتفرم کوالکام  Networking Pro 1200 فعالیت می کند که چندی پیش، در رویداد Wi-Fi 6 Day آن شرکت معرفی شد. دستگاه جدید نت گیر ماه آینده به بازار عرضه می شود و نسخه ی پایه ی آن مجهز به روتر و آنتن تکی و قیمتش ۷۰۰ دلاری خواهد بود.

نت گیر خانواده ی محصولات مبتنی بر وای فای ۶ را تکمیل کرد

نت گیر علاوه بر روتر جدید، محصولات دیگری هم در خانواده ی Orbi معرفی کرد. Orbi Voice یکی از آن محصولات است که در مسیر تکمیل خانواده ی محصولات خانگی هوشمند شرکت معرفی شد. به علاوه، آنتن های Orbi مخصوص روتر Orbi 802.11ac هم به روزرسانی جدیدی با عنوان Universal Mode دریافت می کنند که آن ها را به ابزارهای گسترش شبکه با قابلیت هماهنگی با هر روتر دیگر (حتی محصولاتی غیر از نت گیر) تبدیل می کند. محصولات و خدمات مذکور قدمی در مسیر تکمیل خانواده ی Orbi هستند تا کاربران بیشتری را به این اکوسیستم جذب کنند.

از محصولات دیگر نت گیر در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ می توان به توسعه دهنده ی بی سیم Nighthawk EAX80 Wi0Fi 6 اشاره کرد. محصول جدید براساس تراشه ی برودکام ساخته شده و با تمامی روترهای وای فای ۶ حاضر در بازار هماهنگ است. نت گیر برای افزایش سهولت استفاده از توسعه دهنده ی بی سیم خود، تنظیماتی براساس اپلیکیشن روی آن لحاظ می کند. محصول جدید از ماه آینده با قیمت ۲۵۰ دلار به بازار عرضه خواهد شد.

محصولات جدید نت گیر در نمایشگاه ایفا دو سؤال برای کاربران و کارشناسان ایجاد می کنند: سؤال اول درباره ی دلیل و توجیه قیمت ۷۰۰ دلاری روتر جدید است و دومی این است که با توجه به تازه بودن فناوری وای فای ۶، آیا کاربران برای خرید محصولی مبتنی بر آن تمایل نشان می دهند؟

نت گیر در پاسخ به دلیل قیمت گران دستگاه خود می گوید روترهای حرفه ای Nighthawk مبتنی بر وای فای ۶ قیمتی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار دارند و فروش چشمگیری تجربه کرده اند. سیستم مشی که در آن ها استفاده می شود، به نوعی دو روتر را در یک دستگاه می گنجاند و شاید همین بخش، قیمت را توجیه پذیر کند. به علاوه، شرکت یک نظرسنجی هم در میان مشتریان بالقوه انجام داد که اکثر آن ها هزینه ی ۷۰۰ دلاری برای روتر را سرمایه گذاری بلندمدت سه تا پنج ساله دانسته اند. البته به احتمال زیاد، کاربران مذکور همگی با خرید دستگاه های حرفه ای مبتنی بر وای فای ۶، مانند لپ تاپ  و گوشی های هوشمند، کاربرانی حرفه ای محسوب می شوند. به هرحال، شرکت سازنده انتظار دارد قیمت ۷۰۰ دلاری موجب کاهش مشتریان در دسته بندی هدف نشود.

سؤال دوم به بلوغ نرسیدن وای فای ۶ در وضعیت کنونی مرتبط بود. نت گیر می گوید وضعیت کنونی استاندارد وای فای ۶ با تغییرات فرمور اصلاح شدنی خواهد بود. به  بیان  دیگر، تا زمان تصویب و پیاده سازی نهایی استاندارد، به تغییرات سخت افزاری در دستگاه ها نیازی نیست. دستگاه های مبتنی بر وای فای ۶ که امروزه فروخته می شوند، پس از رونمایی نهایی و پیاده سازی استاندارد،  احتمالا فقط به به روزرسانی فرمور احتیاج پیدا خواهند کرد. چنین به روزرسانی هایی نیز امروزه به فرایندی رایج در دنیای محصولات الکترونیکی بدل شده اند.

نکته ی مهم دیگر درباره ی استانداردهای اتصال بی سیم این است که استاندارد نهایی همیشه حداکثر کارایی و ارتباط بین دستگاه ها با برند متفاوت را در نظر می گیرند. نت گیر امروز سیستم هایی مبتنی بر تراشه های تولیدی سه شرکت بزرگ کوالکام و برودکام و اینتل  دارد؛ درنتیجه ناهماهنگی دستگاه های این شرکت با استاندارد نهایی دور از انتظار خواهد بود.

وضعیت کنونی بازار محصولات الکترونیکی نشان می دهد بازار وای فای ۶ باید دیر یا زود شروع به حرکت کند. سیستم های کلاینت و گوشی های متعددی با پشتیبانی از این استاندارد عرضه شده اند. به علاوه، استاندارد DOCSIS 3.1 و ISPهای عرضه کننده ی FTTH، اینترنت  گیگابیتی را در مناطق گوناگون جهان به مشتریان عرضه می کنند؛ بنابراین، مصرف کنندگان به مرور تقاضای بیشتری برای اتصال وای فای مبتنی بر گیگابیت پیدا کرده اند. درنتیجه، اقدام نت گیر در تکمیل خانواده ی محصولات مبتنی بر وای فای 802.11ax در زمانی بسیار عالی صورت گرفت و مزیت های رقابتی زیادی برای آن ها به همراه خواهد داشت.

به روزرسانی مرورگر گوگل کروم 77 با قابلیت های جدید عرضه شد

گوگل نسخه ی جدید مرورگر محبوب خود را برای همه ی سیستم های عامل  پرطرفدار عرضه کرد که قابلیت های جدیدی را به کاربران ارائه می  کند.

به گزارش زومیت، مرورگر گوگل کروم ۷۷ برای کاربران ویندوز، macOS، لینوکس، ChromeOs، اندروید  و iOS  عرضه شد. قبلا گفته شده بود که نسخه ی جدید، قابلیتی برای شخصی سازی بهتر و بیشتر زبانه ی جدید (new tab) در مرورگر به کاربر ارائه می کند؛ اما عرضه ی به روزرسانی نشان داد که آن قابلیت به نسخه های بعدی موکول شده است.

تنها تغییر نسخه ی جدید مرورگر کروم در بخش رابط کاربری، حذف نشان رابط کاربری EV یا Extended Validation مجوزها از نوار آدرس است. احتمالا تاکنون در مرور وب سایت های متعدد، تغییر بخش آدرس بار برای مجوز آن ها را مشاهده کرده اید؛ البته شاید تا امروز نام این بخش را نمی دانستید. به عنوان مثال آدرس صفحه های پرداخت بانکی را در نظر بگیرید که نشانگری در کنار آدرس وب سایت، مجوز امنیتی آن را با اسم کامل نشان می دهد. این بخش از کروم ۷۷ حذف شده و به زودی از فایرفاکس  هم حذف می شود.

گوگل ادعا می کند که نشانگرهای EV کاربر زیادی نداشتند. درواقع کاربر توجه زیادی به آن ها نمی کرد و به همین دلیل شرکت سازنده، این المان های رابط کاربری را از مرورگر حذف کرد. بسیاری از محققان امنیتی نیز تصمیم گوگل را تأیید می کنند. البته اطلاعات EV همچنان برای کاربران در دسترس خواهد بود؛ اما به جای نمایش عبارتی بلند در کنار آدرس وب سایت، در منوی کشویی کنار آن و پس از فشار دادن آیکن قفل و همراه با اطلاعات TLS دیگر نمایش داده می شود.

به روزرسانی های مبتنی بر کارایی

می توان تمرکز اصلی نسخه ی ۷۷ مرورگر کروم را روی کارایی بیان کرد. نسخه ی جدید قابلیت های متعددی دارد که به توسعه دهنده ها امکان بهینه سازی هرچه بهتر وب سایت برای باز شدن در کروم را ارائه می کند. از مهم ترین ابزارهای بهینه سازی کارایی می توان به Largest Contentful Paint اشاره کرد که در بخش Developer Tools کروم قابل دسترس خواهد بود. توسعه دهنده ها با استفاده از این بخش، زمان سپری شده توسط کروم برای نمایش نسخه ی فقط  خواندنی وب سایت را اندازه گیری می کنند. در همین زمان، سایر بخش های وب سایت در پس زمینه بارگذاری می شوند.

به روزرسانی جدید تمرکز بالایی روی بهبود کارایی و سرعت وب سایت ها دارد

ابزار جدید با این هدف طراحی شد که توسعه دهنده ها محتوای با اولویت اول برای نمایش به کاربر را بهینه سازی کنند؛ درنتیجه آن ها می توانند بارگذاری المان هایی را به تعویق بیندازند که در ابتدا دیده نمی شوند. درنهایت قابلیت مذکور به توسعه دهنده امکان می دهد تا زمان مورد نیاز برای نمایان شدن وب سایتش برای کاربر را اندازه گیری کند. آن ها با محاسبه ی این زمان می توانند برای کاهش آن برنامه ریزی و برنامه نویسی کنند. پیش از این شاید فرایندهای بهینه سازی سرعت و کاهش زمان در المان هایی انجام می شد که اهمیتی برای کاربر ندارند، اما اکنون المان های ظاهری و نمایان تر، در اولویت قرار می  گیرند.

انتخاب مخاطب از مرورگر

گوگل بخشی به نام Original Trials دارد که کاربران با ثبت نام در آن می توانند قابلیت های جدید را به صورت آزمایشی استفاده کنند. در کنار نسخه ی جدید مرورگر کروم،  المان رابط کاربری جدیدی در آن بخش معرفی شد که به نام Contact Picker API شناخته می شود. المان جدید رابط کاربری سیستمی است که وب سایت ها با استفاده از آن می توانند به مخاطبان گوشی کاربر دسترسی داشته باشند و از میان آن ها گزینه ای را انتخاب کنند.

گوگل ادعا می کند که API جدید جزو گزینه های پرمخاطب و پر انتظار بوده است؛ البته شرکت سازنده این ابزار را تنها برای کروم اندروید ارائه می کند.

حالت میهمان دائمی جدید

قابلیت دیگری که در نسخه ی جدید مرورگر کروم وجود دارد، در Policy List این مرورگر دیده می شود؛ قابلیتی که به مدیران سازمانی سیستم ها امکان تنظیم و ارائه ی پیکربندی های ثابت و جامع را در سرتاسر کامپیوترهای سازمان می دهد. از نسخه ی ۷۷ کروم، قابلیت جدید به نام BrowserGuestModeEnforced ارائه می شود. گوگل در متن معرفی این قابلیت نوشته است:

اگر این سیاست در مرورگر فعال شود، گوگل کروم تنها حالت میهمان را اجرا کرده و از هرگونه ورود به حساب کاربری کروم جلوگیری می کند. حساب های میهمان پروفایل هایی در گوگل کروم هستند که همه ی پنجره های آن ها به صورت ناشناس (Incognito) باز می شوند.

کاربران عادی هم می توانند مرورگر خود را تغییر دهند تا تنها در حالت میهمان بارگذاری شود. برای این منظور باید در خط فرمان یک عبارت «guest–» را به میان بر گوگل کروم اضافه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 × 2 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *