مسیر‌یابِ مایکروسافت به شرط دسترس پذیر بودن، پتانسیل‌های زیادی برای کمک به نابینایان دارد

Microsoft به تازه‌گی سامانه‌ای برای مسیر‌یابی در در داخل ساختمان‌ها ارائه کرده که نیازی به GPS، وایفای یا فرستنده‌های بلوتوث ندارد. این اپلیکیشن که برای استفاده در سیستم عامل Android طراحی شده به کاربر این امکان را می‌دهد که در محیط داخلی یک ساختمان، مسیری که باید از یک نقطه برای رسیدن به نقطه‌ی دیگر طی شود، ضبط کرده و بر روی حافظه‌های ابری بار‌گذاری کند. سایر کاربران اپلیکیشنِ Path Guide هم می‌توانند از مسیر‌هایی که کاربران اپلیکیشن در اختیار دیگران قرار می‌دهند، استفاده کنند. به این معنا که در صورتِ قرار گرفتن در ساختمانی که پیش از آن یکی از کاربرانِ Path Guide نقاط و مسیر‌های رسیدن به آنها را مشخص کرده، می‌توانند با دنبال کردنِ آن مسیر‌ها بدون نیاز به پرس و جو از دیگران، به قسمت‌های مختلف ساختمان دسترسی پیدا کنند. همچنین کاربران از این امکان برخوردار‌اند که به همراه مسیر‌هایی که بارگذاری می‌کنند، پرونده‌های صوتی، تصویری و عکس ارسال کنند. به طور مثال، یک نفر می‌تواند مشخص کند چطور می‌توان از محل ورودیِ یک ساختمان، به یک دفترِ خاص در آن ساختمان رسید. کاربر می‌تواند راهنما‌های صوتی، متنی یا تصویری را هم به مسیری که ارائه می‌کند، اضافه کند. افزون بر این، امکان ارسال این اطلاعات از طریق وبسایتی خاص یا به وسیله‌ی ایمیل هم وجود دارد.

تصور کنید وجود چنین برنامه‌ای تا چه اندازه می‌تواند برای آسیب دیدگان بینایی راه‌گشا باشد! این افراد دیگر نیازی به همراهی دیگران برای مسیر‌یابی نخواهند داشت. کافی است که یکی از افراد خانواده، دوستان یا آموزگاران تحرک و جهتیابی یک مسیر را برای کاربر نابینا مشخص کند تا او بتواند به راحتی و با کمک این برنامه طی طریق کند. حالا نکته‌ی عجیب در مورد این اپلیکیشن این است که به هیچ عنوان میانه‌ی خوبی با Talkback ندارد! بر خلاف شعار‌هایی که این وبسایت شناخته شده در حوزه‌ی تکنولوژی در باره‌ی تأثیر این اپلیکیشن بر زندگی نابینایان می‌داد، این برنامه برای این گروه از کاربران قابل استفاده نیست.

اگر حتی کمی انگلیسی می‌دانید، شاید بد نباشد از طریق این آدرس با سازندگان این برنامه تماس بگیرید و آنها را در باره‌ی لزوم ایجاد دسترس‌پذیری اپلیکیشن Path Guide و تأثیر شگرفی که این برنامه می‌تواند بر زندگی نابینایان ایجاد کند، آگاه کنید. بدون شک در صورت استقبال کاربران نابینا مایکروسافت به فکر دسترس‌پذیر کردن اپلیکیشن تازه طراحی شده‌اش خواهد افتاد

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 1 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *