آموزش حذف اکانت فیسبوک

اگر به  هر دلیلی تصمیم گرفته اید اکانت فیسبوک خود را برای همیشه یا به طور موقت حذف کنید، در این مقاله با نحوه ی انجام این کار آشنا خواهید شد.

وقتی در سال ۲۰۱۸ اطلاعات پروفایل ۵۰ میلیون نفر از کاربران فیسبوک در اختیار کمبریج آنالیتیکا قرار گرفت، تعداد زیادی از کاربران عطای فیسبوک را به لقایش بخشیدند و حساب خود را برای همیشه حذف کردند. افزون بر نگرانی درباره ی حریم خصوصی، از زمان پیدایش توییر و به دنبال آن اینستاگرام و تیک تاک، فیسبوک برای خیلی ها فقط به خاطره ای تبدیل شد که در سالیان نه چندان دور در آن اوقات خوشی را سپری کرده اند.

اگر به  هر دلیلی احساس می کنید باید اکانت خود را موقتاً یا برای همیشه حذف کنید، در این مقاله با نحوه ی انجام این کار آشنا خواهید شد.

حذف اکانت فیسبوک به سادگیِ دیلیت اکانت واتساپ نیست؛ با این حال، مراحل چندان دشواری پیش  روی شما نخواهد بود. در این مقاله، نحوه ی حذف اکانت فیسبوک را کامل تر بررسی می کنیم.

حذف موقت اکانت فیسبوک

در سال های گذشته، فیسبوک یکی از شبکه های اجتماعی محبوب به شمار می رفت و بدیهی است که همه ی ما اطلاعاتی در آن داشته باشیم که شاید دلمان نخواهد برای همیشه نابود شوند. در چنین شرایطی، شاید حذف موقت اکانت فیسبوک راه حل بهتری باشد؛ زیرا درحالی که حساب کاربری کاملاً غیرفعال است، اطلاعات حسابتان حفظ می شوند و هر زمان که بخواهید، با ورود دوباره به آن ها دسترسی خواهید داشت. نحوه ی حذف موقت حساب فیسبوک به شرح زیر است:

اپلیکیشن فیسبوک را باز کنید و روی نماد سه خط یا همبرگری ضربه بزنید.

به Setting & Privacy بروید و سپس Setting را انتخاب کنید.

حالا روی Account Center ضربه بزنید و سپس به Personal details بروید.

اکنون Account ownership and control و سپس Deactive or deletion را لمس کنید.

در این جا حساب مدنظرتان را انتخاب کنید.

دو گزینه ی حذف و دی اکتیو اکانت را پیش  رو خواهید داشت. برای حذف موقت اکانت، Deactive account را تیک بزنید.

پس از انتخاب Continue، باید رمز عبور حساب را وارد کنید و مجدداً روی Continue ضربه بزنید.

در ادامه، فیسبوک از شما می خواهد در میان گزینه های موجود دلیل خود را برای دی اکتیوکردن انتخاب کنید.

در مرحله ی آخر، تنها کافی است Continue را انتخاب کنید تا از فیسبوک خارج شوید و اکانت غیرفعال شود.

اگر می خواهید مدت زیادی دی اکتیو بمانید، در بخش Reactivating your account از منو کشویی، گزینه ی Don’t reactive automatically را تیک بزنید. در حالت عادی، فیسبوک به طور خودکار پس از ۷ روز حساب شما را فعال خواهد کرد.

حذف دائمی اکانت فیسبوک

پیش از اینکه تصمیم خود را درباره ی حذف دائمی اکانت فیسبوک نهایی کنید، بهتر است بدانید که پس از حذف حساب از جانب فیسبوک، حساب فعلی را به هیچ عنوان نمی توان بازیابی کرد. برای حذف اکانت فیسبوک، مراحل اولیه را مانند روش غیرفعال کردن پیش ببرید و سپس مثل فرایند زیر عمل کنید:

در صفحه ی Deactive or deleting، این  بار گزینه ی Delete account را انتخاب کنید.

در این جا فیسبوک با دلخوری تمام، از شما می خواهد دلیل خود را تیک بزنید تا شاید با رفع مشکل شما را از تصمیمتان منصرف کند. دلیل خود را انتخاب کنید و Continue را بزنید.

در مرحله ی بعد، فیسبوک باز هم ضمن ابراز تأسف، می گوید اگر نگران مسائل امنیتی هستید، اجازه بدهید در این زمینه به شما کمک کند. با انتخاب Continue به مرحله ی بعد بروید.

در این بخش، فیسبوک نکات مهمی را خاطرنشان می کند؛ از جمله اینکه پس از حذف امکان بازیابی حساب را نخواهید داشت یا درصورت تمایل، می توانید به جای حذف حساب، از گزینه ی دی اکتیو استفاده کنید تا همچنان به مسنجر دسترسی داشته باشید. همچنین، به شما امکان می دهد تا تصاویر و پست های موجود در حسابتان را در دستگاه خود ذخیره کنید.

در بخش آخر، اسامی وب سایت هایی را مشاهده خواهید کرد که از طریق فیسبوک وارد آن ها شده اید و درصورتی که اکانت فیسبوک را حذف کنید، حساب های مذکور حذف می شوند و باید حساب جدیدی ایجاد کنید.

پس از بررسی این نکات، رمز عبور خود را وارد کنید و روی Continue ضربه بزنید.

درآخر، تنها کافی است روی Delete profile ضربه بزنید.

به گفته ی فیسبوک، فرایند حذف دائمی اکانت پس از ۳۰ روز انجام می شود و تا این زمان فرصت دارید حساب خود را مجدداً فعال کنید؛ درغیر این صورت، برای همیشه حذف خواهد داشت.

دیلیت اکانت فیسبوک با لینک مستقیم

دیلیت اکانت فیسبوک با لینک مستقیم روش ساده تری است که می توانید برای حذف اکانت فیسبوک استفاده کنید. پیش از انجام این کار، ابتدا ازطریق مرورگر گوشی یا دسکتاپ وارد فیسبوک شوید و سپس لینک زیر را در مرورگر تایپ کنید.

https://www.facebook.com/help/delete_account

با واردکردن این پیوند در مرورگر دسکتاپ، با صفحه ای مواجه خواهید شد. در این جا نیز مانند روش قبل، فیسبوک به شما امکان می دهد اطلاعات خود را ذخیره کنید تا بعداً به آن ها دسترسی داشته باشید یا صرفاً برای غیرفعال نشدن مسنجر و از دست نرفتن چت ها،  از حذف حساب منصرف شوید و در عوض آن را دی اکتیو کنید.

با انتخاب Delete account، حسابتان برای همیشه حذف خواهد شد.

بازیابی اکانت فیسبوک پس از حذف

همان طور که اشاره شد، پس از انجام مراحل حذف حساب، فیسبوک بعد از گذشت ۳۰ روز فرایند حذف را آغاز خواهد کرد؛ از این رو، در طول این مدت می توانید مجدداً به حساب خود وارد شوید تا فیسبوک از حذف حسابتان صرف نظر کند.

برای بازیابی اکانت فیسبوک پس از حذف، نیازی نیست کار خاصی انجام دهید. فقط باید مثل همیشه نام کاربری و رمز عبورتان را درج کنید و به حسابتان وارد شوید.

منبع: زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شش + 18 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *