آموزش حذف حساب کاربری در یوتیوب

در این مقاله نحوه حذف حساب یوتیوب به طور کامل آموزش داده می شود.

یوتیوب را می توان یکی از بزرگ ترین پلتفرم های به اشتراک گذاری فیلم در دنیای امروز دانست. فرقی نمی کند به دنبال آموزش فیزیک کوانتوم به زبان ساده باشید یا بخواهید مقایسه جدیدترین قیمت گوشی ها را مشاهده کنید، مطمئن باشید با کمی جستجو به ویدئوی مورد نظر خود دست پیدا می کنید.

اما گاهی اوقات مجبور می شوید بنا به دلایلی حساب یوتیوب خود را حذف کنید. آیا می دانید چگونه باید اینکار را انجام دهید؟

اگر قصد دارید حساب کاربری یوتیوب خود را حذف کنید اما نمی دانید چگونه می توان این کار را انجام داد، این مقاله برای شما نوشته شده است. در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه حساب کاربری یوتیوب خود (به خصوص کانال و محتوای آن) را تنها با پشت سر گذاشتن چند مرحله ساده و سریع حذف کنید.

قبل از شروع باید به این نکته ضروری اشاره کرد که همه روش های گفته شده دائمی هستند. با دنبال کردن این آموزش به آسانی می توانید حساب خود را حذف کنید؛ اما باید به این مسئله توجه داشته باشید که این مسیر می تواند اطلاعاتی از تاریخچه آنلاین شما پاک کند که هرگز نمی توان آن ها را بازیابی کرد.

اگر با این مسئله مشکلی ندارید و تغییر نام حساب یوتیوب برای شما کارساز نیست، پیشنهاد می کنیم از روش های گفته شده برای حذف اطلاعات خود استفاده کنید.

حذف حساب گوگل یا یوتیوب؟

از آن جایی که حساب های گوگل در سرویس های مختلف به یکدیگر متصل هستند، مراحل مختلفی در مقدار حذف اطلاعات حساب وجود دارد. شما می توانید کانال خود را حذف کنید که با این کار تمام فیلم ها، نظرات، پیام ها و لیست های پخش پاک می شود؛ اما کل حساب همچنان در دسترس خواهد بود. راه دیگری که وجود دارد حذف حساب گوگل به طور کلی است که می توان با این روش تمامی اطلاعات موجود را حذف کرد.

پیش از همه چیز، به این فکر کنید که دوست دارید کدام مسیر را انتخاب کنید. اگر می خواهید کانال یوتیوب و محتوای آن را حذف کنید اما حساب گوگل باقی بماند، یکی از روش های زیر را برای این کار انتخاب کنید.

حذف کانال یوتیوب با مرورگر

حذف حساب یوتیوب با استفاده از نسخه وب آن بسیار کار آسانی است. تنها باید مراحل زیر را دنبال کنید.

با مرورگر مورد نظر خود (به عنوان مثال Chrome) به وب سایت یوتیوب بروید.

وارد حساب کاربری خود شوید.

روی آیکون پروفایل خود کلیک کنید.

از منوی کشویی گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.

به بخش حساب کاربری خود بروید.

روی View or change your Google Account کلیک کنید.

روی Manage your Data and Privacy کلیک کنید.

به گزینه Download or delete your data بروید.

بر روی Delete a Google Service کلیک کنید.

رمز عبور گوگل خود را وارد کنید.

روی آیکون سطل زباله کنار یوتیوب ضربه بزنید.

با افزودن رمز عبور تأیید کنید که شما هستید.

روی فلش رو به پایین در کنار I want to permanently delete my account کلیک کنید.

هر دو کادر را علامت بزنید.

روی Delete my content کلیک کنید.

هنگامی که روی Delete my content کلیک کنید، تمام اطلاعات شما از آن حساب خاص از بین می رود. می توانید داده ها را قبل از حذف حساب دانلود کنید.

با این روش می توانید به راحتی از طریق مرورگر سیستم، حساب یوتیوب را حذف کنید.

حذف کانال یوتیوب در دستگاه اندرویدی

حذف کانال یوتیوب در دستگاه اندرویدی نیز به همان اندازه روش پیشین آسان است و تنها باید مراحل زیر را گام به گام پیش ببرید.

برنامه یوتیوب را در دستگاه اندروید باز کنید. روی آیکون عکس نمایه خود در گوشه بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید. گزینه Manage Your Google Account را انتخاب کنید.

از میان تب های بالایی روی Data and Privacy ضربه بزنید.

بر روی Delete a Google Service کلیک کنید.

رمز عبور گوگل خود را وارد کنید.

روی آیکون سطل زباله در کنار یوتیوب کلیک کنید.

با افزودن رمز عبور تأیید کنید که شما صاحب اکانت هستید.

روی فلش رو به پایین در کنار I want to permanently delete my account کلیک کنید.

هر دو کادر را علامت بزنید.

روی Delete my content کلیک کنید.

به همین راحتی حساب یوتیوب شما از طریق دستگاه اندرویدی حذف شد.

حذف کانال یوتیوب در آیفون

حذف کانال یوتیوب در گوشی آیفون بسیار ساده است و می توان این کار را مستقیماً از اپلیکیشن آن انجام داد. کافی است این مراحل را دنبال کنید.

برنامه YouTube را اجرا کنید.

روی آیکون پروفایل خود کلیک کنید.

وارد Manage your Google account شوید.

گزینه Account Preferences را انتخاب کنید.

روی Delete Google Services کلیک کنید.

رمز عبور گوگل خود را بنویسید.

روی آیکون سطل زباله در کنار یوتیوب کلیک کنید.

با افزودن رمز عبور تأیید کنید که شما صاحب اکانت هستید.

روی فلش رو به پایین در کنار I want to permanently delete my account کلیک کنید.

هر دو کادر را علامت بزنید.

روی Delete my content کلیک کنید.

این نیز نحوه حذف حساب یوتیوب از دستگاه دارای سیستم عامل iOS است.

حذف حساب گوگل مرتبط

از نظر فنی، حتی اگر حساب یوتیوب خود را حذف کنید، همچنان آثاری از آن وجود خواهد داشت داشت، اما بدون هیچ داده، محتوا یا دنباله ای از فعالیت های قبلی. برای حذف همه ردپاهای خود، حساب گوگل مرتبط با اکانت یوتیوب مورد نظر را حذف کنید.

برای حذف اکانت گوگل نیز باید همین مراحل را انجام دهید. فقط به جای کلیک روی گزینه Delete Google Services، گزینه Delete Your Google Account را انتخاب کنید. گام های باقی مانده مانند حذف حساب یوتیوب است.

قبل از تصمیم به حذف اکانت گوگل خود، مطمئن شوید که از تمام داده ها نسخه پشتیبان تهیه کرده اید. حذف اکانت گوگل به این معنی است که تمامی سرویس های مرتبط از جمله جیمیل، گوگل نوت، درایو، فوتوز و به طور خلاصه همه چیز پاک خواهند شد.

وقتی اطلاعات از بین بروند، به هیچ وجه نمی توانید آن ها را بازیابی کنید. این کار را تنها در صورتی انجام دهید که بخواهید واقعاً از شر هر اثری از فعالیت خود مربوط به آن حساب یوتیوب خلاص شوید. شخصاً ما این کار را توصیه نمی کنیم.

کلام آخر

به همین سادگی حساب کاربری شما از سه پلتفرم مختلف حذف می شود. جدا از یکی دو تفاوت جزئی، روند حذف اکانت یوتیوب عملاً در همه آن ها یکسان است. بنابراین می  توان این کار را به راحتی انجام داد.

درضمن، اگر چندین آی دی گوگل دارید،  همیشه به یاد داشته باشید که جیمیل درست را وارد کرده باشید زیرا ممکن است اشتباهی حساب دیگری را حذف کنید.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 + 15 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *