امکان جدید واتساپ: بازیابی پیام های حذف شده به صورت محدود

واتساپ از این پس به کاربرانش امکان می دهد گروهی از پیام هایی که به طور تصادفی حذف کرده اند، بازیابی کنند. قابلیت Accidental Delete به کاربران پنج ثانیه فرصت می دهد پیام های حذف شده را برگردانند.

در حال حاضر، واتساپ به دو شیوه حذف پیام ها را ممکن می کند. گزینه ی Delete for Me باعث پنهان شدن پیام از دید شما می شود؛ اما طرف مقابل همچنان پیام را می بیند. گزینه ی Delete for Everyone همان طور که از نامش پیدا است، پیام را برای تمام افراد حاضر در صفحه ی چت حذف می کند.

تا قبل از اِعمال تغییرات جدید اگر به طور اتفاقی گزینه ی Delete for Me را انتخاب می کردید، هیچ راهی برای بازگشت به عقب و حذف پیام برای طرف مقابل وجود نداشت. این شرایط زمانی بسیار آزاردهنده می شود که بخواهید پیامی حساس را از گروه های چت حذف کنید. پنج ثانیه زمانی طولانی نیست؛ اما می تواند برای اقدام سریع کافی باشد.

قابلیت جدید واتساپ عملکرد خودکار دارد و به محض حذف پیام، آن را در قالب گزینه ی Undo خواهید دید. بر اساس بررسی های ورج، قابلیت یادشده صرفا برای گزینه ی Delete for Me کار می کند و اگر پیامی را ازطریق Delete for Everyone حذف کنید، خبری از نمایش گزینه ی Undo نیست.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شانزده − 3 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *