آموزش حذف اکثر اطلاعات شخصی از گوگل

در این مقاله، شیوه حذف اکثر اطلاعات شخصی از گوگل و نحوه غیرفعال کردن گوگل اسیستنت را آموزش خواهیم داد.

گوگل تقریبا در همه قسمت های زندگی ما نفوذ کرده و شبکه اپلیکیشن ها و خدمات به هم پیوسته این غول فناوری حجم زیادی از اطلاعات شخصی ما را جمع آوری و مبادله می کند. به عنوان مثال، گوگل سابقه جستجو، موقعیت گوشی تلفن همراه، تبلیغات و فیلم های مشاهده شده و سایر اطلاعات شخصی ما را در دست دارد. اگر دوست داشتید، می توانید گوگل را وادار کنید تا از نظارت بر زندگی شما حداقل در بیشتر مواقع دست بردارد. با این حال اگر این کار را انجام دهید، دسترسی به تمام قابلیت های سفارشی سازی گوگل را از دست خواهید داد.

حذف اطلاعات شخصی از گوگل

به گزارش news18، صفحه Activity Controls در حساب گوگل جایی ایدئال برای شروع کنترل شیوه های نظارت این شرکت است. اگر از قبل در مرورگر دستگاهتان وارد حساب کاربری شده باشید، لینک آن می تواند شما را دقیقا به صفحه مدنظر ببرد. اطلاعات گوگل درباره شما به شش دسته تقسیم می شود. با استفاده از دکمه  کنار هر گزینه، می توانید ردیابی هر یک از آن ها را غیرفعال کنید.

دو دسته اول، فعالیت وب و اپ (Web & App Activity) و تاریخچه موقعیت مکانی (Location History) مهم ترین آن ها هستند. Web & App Activity همان طور که از نامش مشخص است، شامل همه کارهایی می شود که در اینترنت انجام می دهید. هر آنچه هنگام ورود به سیستم در گوگل جستجو کرده اید و همه کارهایی که در اپ های گوگل انجام داده اید، در این قسمت ذخیره شده اند.

  • برای اطلاع از جزئیات سوابق گوگل، روی گزینه Manage activity در بخش Web & App Activity کلیک کنید.
  • برای مشاهده همه اپ های زیر پوشش این قسمت، به بالای صفحه بروید و فیلتر بر اساس تاریخ و محصول (Filter by date & product) را انتخاب کنید.
  • با انتخاب آیکون سطل زباله، می توانید پس از اعمال فیلتر همه موارد را حذف کنید.
  • با کلیک روی سه نقطه کنار ورودی و انتخاب Delete، می توانید ورودی های جداگانه را نیز حذف کنید.
  • برای حذف همه موارد، به سمت چپ بروید و روی Delete activity by link کلیک کنید. سپس، می توانید با انتخاب All time به عنوان محدوده زمانی و All products به عنوان فیلتر، همه اطلاعاتی که گوگل درباره شما ذخیره کرده است، پاک کنید.

یکی دیگر از روش ها برای پاک  کردن اطلاعات شخصی، این است که از گوگل بخواهید به طور خودکار هر آنچه بیشتر از سه یا هجده ماه پیش ذخیره شده است، حذف کند. اگر دکمه Choose to remove automatically را در بالای activity list انتخاب کنید، این گزینه ظاهر می شود.

اطلاعات ذخیره شده به وسیله گوگل اسیستنت

بعضی مواقع، گوگل اسیستنت بدون فراخوانی یا درخواست فعال می شود؛ بنابراین، اگر نمی خواهید دستیار گوگل همیشه به شما گوش دهد، می توانید با دنبال کردن روش ساده  و گام به گامی که در ادامه گفته می شود، آن را در تلفن اندرویدی تان غیرفعال کنید.

  • گوشی هوشمند یا تبلت اندرویدی خود را در دست بگیرید و بگویید «Hey Google, open Assistant settings.»

سپس، در بخش All options گزینه General را انتخاب کنید.

  • دکمه کنار گوگل اسیستنت را فعال یا غیرفعال کنید.

راه دیگری نیز برای انجام این کار وجود دارد که در ادامه توضیح می دهیم:

  • اپ گوگل را باز کنید و سپس روی گزینه More بزنید تا موارد بیشتری به شما نشان داده شود. این گزینه در پایین قسمت نوار ابزار به صورت سه نقطه ظاهر می شود.
  • در مرحله بعد، Settings را انتخاب کنید تا منو جدیدی باز شود.
  • Google Assistant را انتخاب کنید و به قسمت Assistant بروید.
  • گزینه Phone را از فهرست Assistant devices انتخاب کنید.
  • دکمه کنار Google Assistant را لمس کنید تا این گزینه غیرفعال شود.
  • هنگامی که این کار را انجام می دهید، پنجره پاپ آپی نمایش داده می شود که به شما درباره ویژگی هایی که دیگر کار نمی کنند، اطلاع می دهد. روی دکمه Turn Off درکنار پیام ضربه بزنید.

به همین راحتی می توانید کاری کنید که دستیار صوتی گوگل به صدای شما گوش ندهد.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − چهار =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *