آموزش ارسال پیام محوشونده در اینستاگرام

اینستاگرام با حالت Vanish Mode سطح جدیدی از حریم خصوصی را اضافه کرده است تا کاربران بتوانند پیام های محوشونده ارسال کنند.

شاید شنیده باشید که اینترنت هرگز چیزی را فراموش نمی کند. در واقع، اگر در فضای اینترنت از حریم خصوصی خود حفاظت نکنیم، ممکن است مشکلاتی برایمان ایجاد شود؛ برای مثال، به پیام های مهم ارسالی تان فکر کنید که اگر کسی به غیر از گیرنده اصلی پیام آن را بخواند، چه تجربه ی ناخوشایندی خواهد بود.

قابلیت Vanish Mode اینستاگرام که برای امنیت هرچه بیشتر کاربران در بخش دایرکت ارائه شده است، پیام های ارسالی را بعد از خوانده شدن ناپدید می کند و هیچ ردی از آن ها باقی نمی گذارد. در ادامه با نحوه ی استفاده از حالت Vanish Mode آشنا می شویم.

Vanish Mode چیست؟

حالت Vanish Mode یا حالت پیام های محوشونده اولین بار برای استفاده در Facebook Messenger معرفی شد و چندی بعد به دست کاربران اینستاگرام هم رسید. این ویژگی که تا حدودی عملکردی مانند سکرت چت تلگرام دارد، به کاربران امکان می دهد گفت وگوهای موقت ایجاد کنند تا بعد از پایان گفت وگو و خروج از آن ، چت ایجادشده کاملاً حذف شود. قابلیت مذکور فقط در حالت چت دو نفره فعال می شود و امکان استفاده از آن در حالت گروهی وجود ندارد.

چگونه از حالت Vanish Mode در اینستاگرام استفاده کنیم؟

استفاده از حالت Vanish Mode اینستاگرام بسیار ساده است؛ اما توجه داشته باشید که قابلیت مذکور تنها برای عده ای از کاربران در دسترس قرار دارد و به غیر از روشی که توضیح خواهیم داد، با راهکار دیگری نمی توان آن را فعال کرد. با این حال، چنانچه شما هم از این دسته افراد هستید، از به روز بودن اپلیکیشن اطمینان حاصل کنید؛ زیرا یکی از دلایل غیرفعال بودن آن می تواند به روز نبودن اپلیکیشن اینستاگرام باشد.

اینستاگرام را باز کنید.

چتی جدید بسازید یا یکی از چت های قدیمی را باز کنید.

برای فعال شدن حالت Vanish Mode، در صفحه ی چت دست خود را از پایین به بالا بکشید.

پیش از فعال شدن حالت Vanish Mode، صفحه نمایش تاریک می شود و مجموعه ای از ایموجی ها را به شما نشان خواهد داد. دوست شما در طرف مقابل هم پیامی مبنی بر فعال شدن حالت Vanish Mode دریافت می کند. حالا می توانید به صورت قبل چت را شروع کنید.

نکات مهمی که باید درباره حالت Vanish Mode بدانید

قبل از شروع به استفاده از حالت Vanish Mode باید به چند نکته ی مهم توجه کنید. برای اینکه مجبور نباشید به پیام های ناشناس جواب بدهید، امکان استفاده از این ویژگی تنها برای شما و دنبال کننده هایتان وجود دارد. همچنین، می توانید درخواست Vanish Mode را رد کنید.

در حالت Vanish Mode، اگر دوستتان از صفحه اسکرین شات بگیرد، اینستاگرام بلافاصله به شما خبر خواهد داد. مطمئن شوید قبل از ارسال متن یا عکس های حساس، حتماً حالت Vanish Mode را فعال کرده باشید؛ وگرنه پیامتان به صورت دائمی در چت اینستاگرام باقی خواهد ماند.

چطور حالت Vanish Mode را غیرفعال کنیم؟

برای خروج از حالت Vanish Mode، گزینه ی Turn Off Vanish Mode را از بالای صفحه ی چت انتخاب کنید تا بلافاصله صفحه به حالت عادی بازگردد. در صورت مشاهده نکردن گزینه ی مذکور در صفحه  ی چت شخص مورد نظر، مجدداً انگشتتان را به طرف بالا بکشید و رها کنید. هنگامی  که صفحه ی چت بسته شد، تمام پیام های ارسال شده به صورت خودکار حذف می شوند.

منبع: زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

19 − 5 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *