آیا احساس میکنید به ویروس کرونا مبتلا شدهاید؟ دچار سرفه و گلو درد و ضعف و تب هستید اما جرأت مراجعه به مراکز درمانی را ندارید؟ قطعاً شما در این وضعیت تنها نیستید و در حال حاضر افراد بیشماری در ایران هستند که مثل شما فکر میکنند و دائماً صبح را با این نگرانی که نکند خدای ناکرده به کرونا مبتلا شده باشند، به شب میرسانند. نبود منابع خبری نه تنها در باره کرونا، که در زمینه هر بحرانی که در ایران به وجود میآید، همیشه وجود دارد. بارها شاهد بودهایم که یک کانال تلگرامی غیر موثق که معلوم نیست چه کسی آن را اداره میکند، به منبع خبری تبدیل میشود و بعضاً هم با پخش اخبار یا اطلاعات و راهنماییهای نادرست، حتی جان افراد را هم به خطر میاندازد. حالا هم تقریباً وضع به همین منوال است و تلگرام را که باز کنید، سیل توصیههای پروفسور سمیعی و دکتر طبرسی در باره خوردنیهایی است که قرار است شما را در مقابل کرونا واکسینه کند؛ این در حالی است که آن بندگان خدا حتی روحشان هم از چنین حرفها و توصیههایی خبر ندارد.
در بلبشویی که در زمینه اخبار کرونا به وجود آمده قطعاً وجود یک منبع موثق میتواند به کاهش نگرانی افراد کمک شایانی کند. این، کاری است که متخصصان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آن را بر عهده گرفته اند. سایتی راه انداختهاند و اخبرا تأیید شده راجع به مباحث درمانی و نرخ ابتلا و مرگ و میر در زمینه کرونا را به شکلی روزآمد، در اختیار مخاطبانشان میگذارند.
این سایت کاربرد دیگری هم دارد و آن این است که افرادی که احساس کنند به کرونا آلوده شدهاند میتوانند با پر کردن یک فرم شامل ۱۰ سؤال، بفهمند که آیا نیازی به مراجعه به مراکز درمانی دارند یا نه. این سرویس، در شرایط حاضر که مراکز درمانی پر از مراجع است و چه بسا حضور نابهنگام و غیر ضروری در چنین مراکزی میتواند به ابتلای افراد غیر مبتلا ختم شود، خدمتی بسیار ارزشمند محسوب میشود.
فرمی که به منظور بررسی حال جسمی افراد در این وبسایت طراحی شده به روال همیشه، کمی با صفحهخوانهای کاربران نابینا بدقلقی میکند اما وضعیت آنقدرها هم نیست که نتوان با آن کار را به سرانجام رساند. برای اطلاع از آخرین اخبار کرونا در ایران و استفاده از سرویسهای در نظر گرفته شده، میتوانید به این سایت، مراجعه کنید.