دکه ی خبر دنیای تکنولوژی و فناوری/تاریخ انتشار، شنبه دوم مرداد ۹۵

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه نابينايان شرکت پکتوس، سايتي با رويکرد فناوري اطلاعات براي نابينايان.
در اولين شمارگان دکه خبر دنياي تکنولوژي و فناوري، ۱۸ خبر تقديم شما گراميان مي شود. در صورت بازخورد هاي مثبت و استقبال مخاطبان از اين مجموعه، اين سري پست ها دوبار در هفته و روز هاي شنبه و سه شنبه منتشر مي شود.
در غير اين صورت، به جهت افزایش کیفی خبر هاي مربوطه، دکه خبر فناوري و تکنولوژي، تنها يک بار در هفته و روز هاي شنبه منتشر خواهد شد.

اتوبوس خودران مرسدس آینده حمل و نقل عمومی است

مرسدس بنز به تازگی از مفهوم اتوبوس خودران خود رونمایی کرده است و به نظر می‌رسد این وسیله نقلیه، آینده حمل و نقل عمومی را تشکیل می‌دهد. در واقع نام این اتوبوس «اتوبوس آینده» است و مفهوم جدیدی از تکنولوژی خودران را نمایش می‌دهد که بدون نیاز به وجود راننده، قادر به انتقال مسافران از مکان A به مکان B است.

به گزارش دیجی رو، اتوبوس آینده از سیستم خودران CityPilot دایملر استفاده می‌کند که در اصل از یک شبکه دوربین‌ها و موقعیت یاب در جهت تشخیص مکان اتوبوس در جاده و شناسایی محیط اطراف طراحی شده است، به این معنا که اتوبوس آینده می‌تواند وضعیت نورها و وجود سایر وسایل نقلیه در جاده را تشخیص دهد و حتی می‌داند چه زمانی باید اتوبوس را متوقف کند و در ایستگاه‌های اتوبوس توقف کند. چنین سیستمی می‌تواند امروزه مورد استفاده قرار گیرد چراکه برخلاف اتومبیل های متصل، می‌تواند با جاده‌ها و زیرساخت‌های موجود نیز کار کند.

در حال حاضر مرسدس فعالیت آزمایشی این اتوبوس را در هلند آغاز کرده است، جاییکه وسایل نقلیه خودران می‌توانند بدون دردسر کار کنند، با این حال برای مواقع اورژانسی نیز یک راننده در این اتوبوس قرار دارد.

همچنین اتوبوس آینده از یک روش جدید برای رفت و آمد استفاده می‌کند و به جای قرار دادن یک جایگاه برای تمامی مسافران، این اتوبوس مسافران را بر اساس مدت زمان مسیرشان دسته بندی می‌کند. به این شکل که مسافرانی که مسیر طولانی‌تری در پیش دارند، می‌توانند در صندلی‌های بهتر و دورتر از درب خروجی بشینند در حالیکه مسافرانی که مسیر کوتاه تری دارند در جایگاه‌های نزدیک به درب خروجی قرار داده می‌شوند. این روش جا به جایی مسافران را سازماندهی شده و بهینه‌تر می‌کند.

تکنولوژی خودران ممکن است برای اتومبیل‌های شخصی ما نیز مفید باشد اما در حمل و نقل عمومی است که می‌توان اهمیت و نقش این تکنولوژی را به خوبی درک کرد. آینده ای را تصور کنید که اتوبوس‌ها به صورت بی سیم شارژ می‌شوند، وسایل نقلیه خودران هستند و با استفاده از سیستم‌های متصل به شبکه مردم  را در سراسر شهر جا به جا می‌کنند.

با این حال ما در حال حاضر نیز تکنولوژی لازم برای عملی کردن این مفهوم را در اختیار داریم و مفاهیمی مانند اتوبوس آینده نشان می‌دهد کمپانی‌ها بر روی محصولاتی مشابه این کار می‌کنند.

با 15 خودروی الکتریکی که تا سال 2020 وارد جاده‌ها خواهند شد، آشنا شوید

اگر این روزها به فکر خرید یک خودروی تمام‌الکتریکی با توانایی طی کردن مسافت‌های طولانی باشید، گزینه‌های بسیار کمی پیش روی شما قرار دارد و شاید بتوان تنها محصولات شرکت تسلا را از جمله این خودروها در نظر بگیریم.

در حقیقت خودروهای تولید شده توسط شرکت تسلا، تنها محصولاتی هستند که می‌تواند مسافت‌هایی بیشتر از 200 مایل را با یک بار شارژ شدن طی کنند. اما به نظر نمی‌رسد که این موضوع برای مدتی طولانی به همین صورت باقی بماند چرا که بسیاری از شرکت‌های بزرگ خودروسازی همچون پورشه، آئودی، جنرال موتورز و … قصد دارند تا سال 2020، خودروهایی تمام‌الکتریکی را عرضه کنند. در ادامه تکنولوژی نیوز  این خودروها را اینگونه معرفی میکند.

تسلا Model 3

شرکت تسلا، خودروی “مدل 3” را سال جاری معرفی و قصد دارد تولید آن را در پایان سال 2017 آغاز کند. این خودرو یکی از بهترین محصولاتیست که تا کنون این شرکت معرفی کرده و می‌تواند یکی از مورد انتظارترین خودروهای الکتریکی بازار باشد که با قیمتی معقول، امکان خرید آن برای بسیاری از کاربران وجود دارد.

اینطور که مهندسین تسلا اعلام کرده اند، این خودرو با یک بار شارژ شدن می‌تواند بیش از 200 مایل را طی کند. همچنین شتاب 0 تا 60 مایل بر ساعت این خودرو نیز تنها 6 ثانیه می‌باشد که برای یک خودروی الکتریکی بسیار خوب است. مدیران تسلا قصد دارند این خودرو را با قیمت 35000 دلار، یعنی 20 درصد ارزان‌تر از خودروی Model S در اختیار کاربران قرار دهند.

نسل جدید خودروی رودستر تسلا

علاوه بر خودروی مدل 3، مدیران تسلا قصد دارند خودروی رودستر دیگری را تا پایان سال 2019 وارد بازار اتومبیل کنند. این خبر سال گذشته و در ماه ژولای بود که توسط مدیر ارشد اجرایی این شرکت یعنی آقای ایلان ماسک اعلام شد، اما هیچ اطلاعاتی در مورد این خودرو در اختیار کاربران قرار نگرفته و ما تنها می‌دانیم که این اتومبیل برای رسیدن به سرعت‌های بالا تولید شده است.

ایلان ماسک اعلام کرده که این خودروی قدرتمند می‌تواند در عرض تنها 2.8 ثانیه به سرعت 60 مایل بر ساعت برسد، پس شکی نیست که با خودرویی بسیار قدرتمند و پر سرعت رو به رو هستیم.

شورلت Bolt EV

پیشتر شرکت جنرال موتورز اولین اطلاعات در مورد خودروی تمام‌الکتریکی جدید خود با برند شورلت را منتشر و اعلام کرده بود که قرار است این خودرو با نام Bolt EV، وارد بازار شود. این محصول جدید در زمره‌ی خودروهایی با توانایی طی کردن مسافت‌های بالا قرار گرفته و قیمت آن نیز باعث شده تا با محصولی اقتصادی رو به رو باشیم.

اینگونه که مدیران جنرال موتورز اعلام کرده اند، این خودروی جدید قرار است با قیمت 30,000 دلار و پیش از پایان سال 2016 میلادی، وارد بازار خودرو گردد.

آئودی Q6

شرکت بزرگ و آلمانی آئودی در ماه ژانویه بود که تایید کرد که در حال توسعه اولین خودروی تمام‌الکتریکی خود برای عرضه کردن در سال 2018 بوده و در ساخت این خودرو نیز به شکل قابل توجهی از طرح مفهومی E-Tron Quattro الهام گرفته شده است. البته این خودرو همانند محصول جدید شرکت تسلا نبوده و در نمایشگاه خودروی فرانکفورت نیز به صورت رسمی معرفی شده است.

آئودی می‌‌خواهد با معرفی و عرضه کردن این خودروی قدرتمند، نبوغ خود را به رخ دیگر رقبا بکشاند. اینطور که مشخص شده، محصول جدید و شاسی‌بلند (SUV) این خودروساز آلمانی به 3 موتور مختلف مجهز شده و با یک بار شارژ شدن نیز می‌تواند تا 310 مایل را طی کند. همچنین بر اساس تاییدیه این شرکت در ماه ژانویه، امکان شارژ سریع نیز برای این خودرو وجود دارد که می‌تواند یک ویژگی مثبت برای این محصول باشد.

نام رسمی این اتومبیل هنوز به صورت رسمی اعلام نشده، هر چند به نظر می‌رسد که نام آن Q6 باشد.

پورشه Mission E

اواخر سال گذشته بود که شرکت پورشه به صورت رسمی اعلام کرد که آنها نیز قصد ورود به بازار خودروهای الکتریکی را داشته و به همین منظور 1.09 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نموده تا بتوانند کار تولید و عرضه خودروهای الکتریکی را آغاز کنند.

اینطور که پورشه اعلام کرده، خودروی الکتریکی آنها Mission E نام داشته و حتی تصاویر مختلفی از آن نیز در اختیار کاربران قرار گرفته است. به علاوه اینکه این اتومبیل می‌تواند با یک بار شارژ شدن، مسافتی بیشتر از 310 مایل را طی کند. همچنین Mission E با بهره گیری از سیستم شارژ سریع، می‌تواند در عرض تنها 15 دقیقه، تا 80 درصد شارژ شود. البته اگر بخواهیم استانداردهای EPA را در مورد این خودرو در نظر بگیریم، می‌توان گفت که Mission E با یک بار شارژ شدن، مسافت 240 مایل را می‌تواند طی کند.

البته نباید تصور کنید که به خاطر الکتریکی بودن این خودرو، قدرت آن پایین می‌باشد. ما با خودرویی از سوی شرکت پورشه رو به رو هستیم، به همین خاطر Mission E می‌تواند در عرض 3.5 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد و چیزی کمتر از دیگر سوپر اسپرت‌ها ندارد.

آستون مارتین RapidE

اواسط ماه فوریه سال جاری بود که شرکت خودروساز انگلستانی آستون مارتین اعلام کرد که مهندسین این شرکت در تعاملی با مهندسین شرکت چینی LeEco، قصد عرضه‌ی خودروی RapidE را داشته و می‌خواهند این محصول را در سال 2018 وارد بازار کنند.

این خودروی لوکس که بر اساس خودروی Rapid S شرکت آستون مارتین طراحی و تولید خواهد شد، می‌تواند با یک بار شارژ شدن تا 200 مایل حرکت کرده و قیمتی بین 200 هزار تا 250 هزار دلار داشته باشد.

همچنین آستون مارتین با یکی از شرکای شرکت LeEco با نام Faraday Future نیز به منظور توسعه سیستم‌های الکتریکی این خودرو و آماده کردن آن برای عرضه “نسل جدید خودروهای الکتریکی و هوشمند”، همکاری‌هایی خواهد داشت تا RapidE بتواند محصولی بی‌رقیب باشد.

خودروی الکتریکی شرکت Faraday Future با نام FFZerol

علاوه بر اینکه شرکت Faraday Future در ساخت خودروی الکتریکی شرکت آستون مارتین همکاری خواهد داشت، می‌خواهد توانایی‌های خود در زمینه‌ی تولید و عرضه‌ی خودرویی مستقل را آزمایش کند. مدیران این شرکت قصد دارند تا 4 سال آینده، خودرویی تمام‌الکتریکی را وارد بازار کرده و نبوغ خود در تولید خودروهای الکتریکی را به رخ بکشانند.

خودروی مرموز FFZerol که طراحی بسیار عجیبی داشت، در نمایشگاه تکنولوژی CES 2016 به نمایش درآمد و از همان زمان تا کنون بسیاری از منتقدین اذعان دارند که عرضه شدن خودرویی با چنین طرحی بسیار بعید است. این در حالیست که مدیران این شرکت اعلام کرده بودند که اولین نمونه‌های آزمایشی از این خودرو را طی سال‌های آینده وارد بازار می‌کنند.

مدیر ارشد اجرایی این شرکت آقای ریچارد کیم، اعلام کرده است که این خودرو به هنگام عرضه، جزو محصولات ممتاز بازار به حساب آمده و قیمت آنها نیز در حدود قیمت خودروهای شرکت تسلا خواهد بود.

فولکس‌واگن Budd-E (و البته چندین خودروی الکتریکی دیگر)

شرکت آلمانی فولکس‌واگن از برنامه های هیجان انگیزی خبر داده و اعلام کرده که این شرکت تا پیش از سال 2025، بیش از 30 خودروی الکتریکی و تا پایان سال 2020 نیز 20 خودروی الکتریکی را وارد بازار خودروهای الکتریکی خواهد کرد. همچنین آنها قصد دارند تا اولین خودروی الکتریکی و هوشمند خود را تا پایان دهه‌ی جاری، در اختیار علاقه‌مندان قرار دهند.

شاید ندانید اما کمپانی فولکس‌واگن به عنوان شرکت مادر کمپانی‌های آئودی و پورشه به حساب می‌آید، پس حداقل دو مدل (Mission E و e-tron quattro) از این 20 خودروی الکتریکی را می‌شناسیم. ماه ژانویه نیز این شرکت از خودروی الکتریکی Budd-E رونمایی نمود، خودرویی الکتریکی که می‌تواند مسافت 230 مایل را با یک بار شارژ شدن، طی نماید.

هیوندای Ioniq EV

اگر اخبار مربوط به خودروها را دنبال کرده باشید، احتمالا باید با اتومبیل Ioniq این شرکت آشنا باشید. در نمایشگاه خودروی ژنو نیز هیوندای به صورت رسمی از تولید و عرضه‌ی مدل هیبریدی و الکتریکی این خودرو با نام Ioniq EV خبر داد و اعلام کرد که این محصول جدید تا پایان سال 2017 در برخی از کشورها عرضه می‌شود.

این محصول جدید که با یک بار شارژ شدن می‌تواند تا 110 مایل را طی کند، قرار است از اواخر سال جاری نیز وارد بازار خودروی کشور آمریکا گردد. هنوز قیمت این خودرو مشخص نشده، اما شکی نیست که ما با اتومبیلی خوش‌قیمت و الکتریکی از سوی هیوندای روبه‌رو هستیم، خودرویی که می‌تواند مناسب خیابان‌های شهر باشد، نه جاده‌های طولانی و بزرگ.

سیتروئن E-Mehari

تمام خودروسازان بزرگ قصد عرضه ی خودروهای الکتریکی را داشته و نمی‌خواهند که در این بازار از دیگر رقبای خویش عقب بمانند. شرکت فرانسوی سیتروئن نیز می‌خواهد خودروی الکتریکی E-Mehari خود را از اواخر سال میلادی جاری در برخی از کشورهای اروپایی آزمایش و آن را از بهار سال آینده نیز وارد بازار خودروی فرانسوی نماید.

اینطور که اعلام شده، E-Mehari با یک بار شارژ شدن می‌تواند تا مسافتی به اندازه 124 مایل را طی کند.

ورود خودروی الکتریکی مرسدس بنز به بازار تا پیش از سال 2018

شرکت دایملر که شرکت مادر مرسدس بنز به حساب می‌آید، قصد دارد دو خودروی الکتریکی B250E (با امکان طی کردن مسافت 87 مایل با یک بار شارژ شدن) و Smart Fortwo (با امکان طی کردن مسافت 76 مایل با یک بار شارژ شدن) را پیش از سال 2020 وارد بازار کند.

شرکت مرسدس بنز نیز می‌خواهد با عرضه کردن خودروهای الکتریکی خود به صورت مستقل، در این بازار سهیم باشد. همانطور که در نمایشگاه خودرو پاریس نیز مشاهده کردید، شرکت مرسدس بنز از اتومبیلی مفهومی با امکان طی کردن مسافت 310 مایل با یک بار شارژ شدن، رونمایی نمود که می‌توان این خودرو را پیش از سال 2018 در بازار مشاهده کرد.

علاوه بر این، بر اساس اطلاعاتی که مجله‌ی خودروی آلکانی AutoBild منتشر کرده، امکان عرضه نسخه ای الکتریکی از خودروی GLC این شرکت نیز وجود دارد که البته هنوز تایید نشده است.

عرضه 13 خودروی الکتریکی و هیبریدی از سوی فورد

شرکت آمریکایی فورد اعلام کرده که در این بازار خودروهای الکتریکی حضوری قدرتمند خواهد داشت و قصد دارد تا سال 2020، 13 خودروی مختلف الکتریکی و هیبریدی را وارد بازار کند.

شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم که مدیر ارشد اجرایی این شرکت، آقای مارک فیلدز اعلام کرده که آنها می‌خواهند تا سال 2020، بیش از 40 درصد از اخبار خودروهای الکتریکی مربوط به محصولات جدید این شرکت باشد. به همین جهت شاید بتوانیم بگوییم که مهندسین فورد می‌خواهند نسخه‌های الکتریکی از محبوب‌ترین مدل‌های خود را در اختیار کاربران قرار دهند.

در حال حاضر این شرکت تنها یک خودروی تمام‌الکتریکی با نام Focus Electric را در وارد بازار کرده، خودرویی که بر اساس استانداردهای EPA می‌تواند با یک بار شارژ شدن تا 76 مایل را طی کند.

ولوو قصد دارد اولین خودروی تمام‌الکتریکی خود را تا پیش از سال 2019 وارد بازار کند

مدیر ارشد اجرایی شرکت ولوو، آقای هاکان سموئلسون پیش‌بینی کرده که پیش از سال 2020، بیشتر از 10 درصد از فروش خودروها مربوط به اتومبیل‌های الکتریکی خواهد بود. این شرکت نیز قصد دارد اولین خودروی تمام الکتریکی خود را پیش از سال 2019 وارد بازار کند.

البته هنوز ولوو هیچ اطلاعاتی در مورد این خودرو را منتشر نکرده و اینطور که مشخص شده، این محصول جدید با یک بار شارژ شدن می‌تواند تا 150 مایل را طی کند. پیش از این نیز این شرکت با عرضه کردن نسخه‌ی هیبریدی از اتومبیل XC90 SUV، تجربه‌ی نسبتا خوبی در عرضه کردن خودروهای الکتریکی را به دست آورده است.

نیسان Leaf

این روزها می‌توانیم با مشاهده خودروی الکتریکی Leaf شرکت ژاپنی نیسان در بازار، مدیران این شرکت را کمی با تجربه‌تر از دیگر شرکت‌ها در نظر بگیریم. اما اخبار جدید و البته رسمی که از سوی نیسان منتشر شده، نشان می‌دهد که این نسخه‌ی قدرتمندتر از این خودرو قرار است با توانایی طی کردن مسافت 200 مایل (به جای 107 مایل) به زودی در اختیار کاربران قرار بگیرد.

این موضوع واقعا عجیب نیست چرا که می‌توانیم از جهانی نیسان را یکی از اولین شرکت‌های فعال در عرضه خودروهای الکتریکی در نظر بگیریم. سال گذشته نیز مدیر ارشد این شرکت به صورت سربسته اطلاعاتی در مورد تلاش مهندسین نیسان به منظور توسعه‌ی خودرویی خاص را منتشر کرده بود که می‌توان گفت که این خودرو، نسل جدید اتومبیل Leaf خواهد بود.

پیشتر و در کنگره جهانی موبایل 2015، آقای Carlos Ghosn، پایین آمدن قیمت قطعات و آسان‌تر شدن امکان تولید خودروهای الکتریکی به علاوه مقرون‌‌به‌صرفه بودن تولید این خودروها را از دلایل اصلی تمرکز خودروسازان بر روی خودروهای الکتریکی خوانده بود. این موضوع نشان می‌دهد که نیسان از مدت‌ها قبل به فکر عرضه و تولید خودروهای الکتریکی بوده است.

و البته اپل هم اولین خودروی الکتریکی خود را پیش از سال 2019 عرضه می‌کند!

احتمالا این خبر را شما نیز شنیده باشید چرا که حتی سال گذشته اخبار بسیار زیاد و گسترده ای در مورد بازدید تیم کوک از خط تولید خودروی i5 شرکت BMW نیز منتشر شده بود. هنوز مشخص نشده که اپل برای تولید کردن خودروی الکتریکی خود از چه کسی کمک خواهد گرفت، و حتی هیچ اطلاعاتی را در مورد این اتومبیل منتشر نکرده است. اما شاید جالب باشد اگر بدانید که خبرگزاری وال‌استریت، ژوئن سال گذشته اعلام کرد که این شرکت فعالیت متعددی در رابطه با این پروژه داشته و خودروی الکتریکی خود را پیش از سال 2019 عرضه می‌کند.

گزارشات نشان می‌دهند که بیش از 600 نفر در حال کار بر روی خودروی این شرکت در پروژه ای با نام “پروژه تایتان” بوده و قصد دارند خودرویی متفاوت را در اختیار کاربران قرار دهند. همچنین باید اشاره داشته باشیم که رهبر این گروه، آقای استیو زادِسکی نیز اپل را ترک کرده و شاید این موضوع بتواند تاثیر منفی بر روی روند ساخت این خودرو داشته باشد.

اینطور که به نظر می‌رسد بازار خودروهای الکتریکی تا چند سال آینده به صورت کامل دگرگون خواهد شد چرا که بسیاری از خودروسازان به تولید این محصولات روی آورده اند. علاوه بر این، تقاضا برای چنین محصولاتی بیشتر از گذشته شده و کاربران به خرید این محصولات تمایل زیادی نشان می‌دهند.

آیا آیفون از بازار موبایل ایران جمع می‌شود؛ ستاد مبارزه با قاچاق کالا شفاف سازی کند

به گزارش زومیت، طی چند روز گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که آیفون‌های اپل پس از اجرای طرح رجیستری گوشی‌های موبایل از بازار جمع می‌شوند. در این خبر آمده بود که در صورت تاسیس نشدن نمایندگی محصولات اپل در ایران تا پیش از اجرای طرح رجیستری موبایل، گوشی‌های آیفون از بازار جمع خواهد شد.

موضوع اجرای مجدد طرح رجیستری گوشی‌های موبایل از سال گذشته مطرح شد و این روزها اخبار زیادی درباره‌ی اجرای آن منتشر می‌شود و از اجرای آن از اوایل مرداد ماه جاری حکایت دارد. یکی از موضوعاتی که این روزها داغ است و بیش از پیش به آن پرداخته شده و تقریبا همه کاربران، فروشندگان و حتی نمایندگان را نگران کرده، موضوع جمع‌آوری گوشی‌های آیفون از بازار ایران است. بر این اساس بد نیست موضوع را از نگاه دیگری بررسی کنیم.

جمع آوری محصولات برند محبوبی مانند آیفون از بازار موبایل، ادعای بزرگی است که چند سوال و ابهام در پی دارد:

۱- ستاد مبارزه با قاچاق کالا با کدام نیروی اجرایی قادر است از بازاری که سالانه بیش از ۱۵ میلیون گوشی در آن به فروش می‌رسد، یک برند را جمع آوری کند؟

۲- در صورتی که بپذیریم ستاد مبارزه با قاچاق دارای نیروی اجرایی، انگیزه و قدرت جمع آوری یک نمونه کالای قاچاق، آن هم از نوع محبوبش در بازار است، چطور این همه سال خسارات ناشی از قاچاق کالا در تمام زمینه‌ها نه تنها به بازار موبایل؛ بلکه به خریداران و فعالان بازار تحمیل شده است؟

۳- زمان اعلام شده برای آغاز طرح رجیستری اول مرداد ماه است. از چند روز پیش هم اعلام شده که طرح رجیستری اجرا می‌شود. آیا این زمان، مهلت مناسبی برای تاسیس نمایندگی اپل در ایران است؟ آیا با توجه به محبوب بودن این برند در ایران، مسئولانی که ضرب الاجل تعیین کرده اند، به فکر برطرف کردن نیاز داخلی و سازوکار مناسب برای ایجاد نمایندگی اپل بوده اند؟

۴- شفاف سازی و پاسخگویی وظیفه مسوولان مساله‌ی مهم دیگر است. آیا ستاد مبارزه با قاچاق کالا درباره طرح رجیستری و جزییات آن به اندازه کافی شفاف سازی کرده‌ند؟ آیا به وظیفه خود مبنی بر پاسخگو بودن عمل کرده اند؟ این ستاد بدون شفاف سازی، به کلی گویی بسنده کرده و از همین روست که مردم امروز سرگردان هستند که اگر هفته آینده بخواهند آیفون بخرند، آیا آیفون در بازار موجود است یا نه؟ این سوال فروشنده‌ها هم است که حالا باید با موجودی انبار خود چه کنند؟

به نظر می‌رسد طرح ستاد مبارزه با قاچاق کالا این بار هم مانند بسیاری از طرح‌های دیگر که نه تنها به حذف قاچاق کمک نکرد، بلکه بیشتر به هرج ومرج در بازار دامن زده و به بیراهه رفته باشد. از اعتراضات و مخالفت‌های مسوولان هم مشخص است که این ستاد تک روی کرده است. یکی از معترضان و مخالفان رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی است. دیگری رییس اتحادیه فناوران رایانه است.

پلمپ دو فروشگاه اپل در تهران

طبق گفته رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی،دو فروشگاه اپل مرتبط با شرکت‌های مدعی نمایندگی محصولات اپل در تهران پلمپ شدند.دلیل این کار، عدم تمدید مجوز واردات غیر مستقیم و ابطال آن است.

به گزارش tech24 ، رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی خبر از پلمپ شدن دو فروشگاه مدعی نمایندگی گوشی‌های آیفون خبر داد و بیان کرد:این دو فروشگاه در گذشته مجوز نمایندگی غیرمستقیم برای محصولات اپل را داشتند که مجوز آنها اکنون باطل شده است.

غلامحسین کریمی خراسانی ادامه داد:سازمان صنعت، معدن و تجارت این اختیار را دارد که درباره‌ی مجوز صادره تحقیق و در صورت لزوم آنها را باطل کند. همچنین مقرر شد از فعالیت دیگر واحدهای عرضه‌کننده گوشی‌های آیفون جلوگیری نشده و برخورد تنها با فروشگاه‌های این دو شرکت مدعی نمایندگی انجام شده است.

وی تشریح کرد:با آغاز طرح ریجیستر کردن گوشی موبایل از اول مردادماه، درباره‌ی تمام برندهای گوشی موبایل که شماره سریال ثبت شده نداشته باشند، امکان برخورد وجود دارد و فروشگاه‌های عرضه‌کننده نمی‌توانند هیچ برندی را بدون ثبت در سامانه‌ی وزارت صنعت، معدن و تجارت عرضه کنند. در صورت عدم ثبت امکان برخورد با فروشگاه‌های متخلف وجود دارد.

پوشش خبر طرح ریجستری در رسانه های خارجی : حکایت احتمال ممنوعیت آیفون در ایران جهانی شد!

به گزارش گجت نیوز، مسئولان کشورمان قصد دارند تا با اجرای این طرح – که ابتدا در سال 85 کلید خورده بود – از آمار تلفن‌های هوشمند قاچاق در کشور بکاهند. اما این طرح که در فاز اولیه خود موفق نبود، حالا دوباره مورد توجه مسئولان قرار گرفته است. با اجرای این طرح، تنها تلفن‌های همراهی که شماره سریال آن‌ها در سامانه گمرک به ثبت رسیده باشد اجازه فعالیت دارند و به سایر تلفن‌های همراه نظیر آیفون های اپل از سوی اپراتورها خدماتی ارائه نخواهد شد. حالا اجرای طرح ریجستری و احتمال ممنوعیت آیفون در ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است.

فون آرنا از ممنوعیت آیفون در ایران گفته است.

پس از پوشش خبر اجرای طرح رجیستری و احتمال ممنوعیت آیفون در ایران در سایت‌های معتبری همچون 9to5mac، appleinsider و macrumors که همگی از رسانه های پوشش دهنده اخبار و مقالات کمپانی اپل به شمار می‌روند حالا نوبت به سایت معتبر و جهانی فون آرنا رسیده است.

رسانه جهانی و معتبر فون آرنا به نقل از Japan Times نوشت:

طبق گزارشات منتشر شده از ایران، در صورتی که کمپانی اپل محصولات خود در این کشور را ریجستر نکند، دولت ایران محصولات این شرکت را با طرح جدید ریجستری خود از بازار جمع آوری می‌کند. بدین منظور اهالی کوپرتینو باید حتما نماینده ای رسمی را به ایران معرفی کنند.

فون آرنا در ادامه از وضعیت قاچاق تلفن‌های هوشمند در بازار ایران سخن گفته و به نقل از خبرگذاری تسنیم، آمار تلفن‌های هوشمند قاچاقی ایران را 40 میلیون اعلام کرده است. در ادامه این اطلاعیه علاوه بر نقل قول سخنان رئیس اجرای طرح ریجستری، از امکان ناپذیر بودن جمع آوری تمامی آیفون‌ها در بازار گفته است:

اگر کمپانی اپل تا چند روز آینده نماینده رسمی خود را به بازار ایران معرفی نکند، تمامی محصولات این شرکت از بازار جمع خواهد شد.

اما نکته جالب در مورد این اطلاعیه فون آرن مربوط به انتهای آن می‌شود؛‌ جایی که نویسنده خبر به جای صحبت پیرامون عکس العمل احتمالی کمپانی اپل، از احتمال دور زدن این طرح توسط هکران ایرانی سخن گفته است. با توجه به منابع معتبر فون آرنا، این اطلاعیه را می‌توان نشانه ای از عکس العمل‌های احتمالی کمپانی اپل در آینده در نظر گرفت.

پژوهشگران یک گام دیگر به ساخت پوشش‌های نامریی‌کننده نزدیک‌تر شدند

دستیابی به یک شنل نامریی‌کننده همواره از آرزوها و سوژه‌های داستانی انسان‌ها بوده است. اما ساخت این شنل در دنیای واقعی به هیچ عنوان آسان نیست. ولی دانشمندان در سال‌های اخیر تلاش‌هایی را برای حرکت در این مسیر انجام داده اند.

به گزارش زومیت، گروهی از محققان در انگلستان موفق به ساخت یک شی برجسته شده اند که رفتارش در قبال امواج الکترومغناطیسی همانند یک جسم صاف به نظر می‌رسد. شاید این دستاورد به آن معنی باشد که پژوهشگران یک گام دیگر نیز به ساخت یک وسیله‌ی پوشاننده‌ برای پنهان سازی اشیا نزدیک‌تر شده باشند.

در حالی که یافته های جدید هنوز بسیار دورتر از ساخت پوشش شنل نامریی کننده  ی استفاده شده در فیلم‌های هری پاتر و مواردی با آن سبک و سیاق هستند، موفقیت‌آمیز بودن این آزمایش ممکن است به محققان در توسعه‌ی سیستم‌های مایکروویو و سیستم‌های نوری بهتر برای استفاده‌های تجاری و صنعتی کمک کند. سرپرست این تیم پژوهشی لوئیجی لا سپادا (Luigi La Spada) از دانشگاه کوئین مری لندن در بیانیه ای گفت:

مطالعه و استفاده از امواج سطحی در واقع کلیدی برای توسعه‌ی راه حل‌های فناورانه و صنعتی در طراحی پلتفرم‌ها در زندگی واقعی و برای زمینه‌های کاربردی مختلف است.

تیم پژوهشی یک سطح برجسته را با یک مدیوم نانوکامپوزیتی پوشاندند. این مدیوم نانوکامپوزیتی، به تازگی توسعه یافته است. مدیوم گفته شده در واقع نوعی ماده است که از لایه‌های مختلف نانو ذرات ساخته شده است و هر یک از لایه‌ها دارای خاصیت الکتریکی متفاوتی هستند. این مواد اجازه می‌دهد تا امواج الکترومغناطیسی به شی مورد نظر برخورد کنند و بدون پراکندگی از میان آن عبور کنند و به این ترتیب آن را از دید ما پنهان نگاه دارند. سپادا در این باره توضیح می‌دهد:

ما یک امکان عملی را برای استفاده از مواد نانوکامپوزیتی برای کنترل انتشار موج سطحی از طریق تولید افزایشی پیشرفته ارایه داده ایم. شاید مهمتر از همه‌ی اینها، باید اشاره کنیم که روش مورد استفاده را می‌توان برای پدیده‌های فیزیکی دیگری که توسط معادله‌ی موج توضیح داده‌ می‌شوند نیز به کار برد؛ مانند پدیده‌های آکوستیک (وابسته به صوت). به همین دلیل، ما معتقدیم که این کار تاثیر زیادی در کاربرد صنعتی خواهد داشت.

به عبارت دیگر، این تیم ماده ای را توسعه داده اند که به طور موثر با استفاده از آن می‌توان یک شی را از امواج الکترومغناطیسی پنهان کند. آنها در گزارش خود درباره‌ی اینکه چرا مواد نانو ذره را انتخاب کرده اند یا اینکه چگونه آن را در سطح صنعتی به کار خواهند برد، وارد جزئیات زیادی نشده اند. احتمالا به این دلیل که آنها امیدوار به ثبت اختراع فناوری خود هستند. از سویی نیز با توجه به سایر پروژه‌های مبتنی بر پوشش‌های نامریی‌کننده‌ی مبتنی بر فناوری نانو می‌توانیم از صحت حدسمان مطمئنتر شویم.

به عنوان نمونه، در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۵، یک تیم از آزمایشگاه برکلی در آمریکا دستگاه پنهان کننده ای اختراع کردند که با روشی کاملا شبیه وسیله‌ی بررسی شده در این گزارش کار می‌کرد. این در حالی است که پیتر داک‌ریل (Peter Dockrill) در گزارشی چنین نوشته است:

کارهای مرتبط با پنهان سازی اشیا با استفاده از فراموادی (متاماتریال) صورت می‌گیرد که بر خلاف مواد طبیعی می‌توانند از طریق ساختار فیزیکی خودشان به جای ترکیب شیمیایی خود، پرتوهای نور را خم کنند یا اینکه آنها را بازتاب دهند و در اصل بتوانند اشیا را از نظر نوری غیر قابل رویت جلوه‌ دهند. هنگامی که نور بر روی این پوشش فعال شده تابیده می‌شود، آرایه‌های نانوآنتن آن، بازتاب معمول نور را از جسم زیر پوشش دچار واپیچش می‌کند و با این کار باعث می‌شود تا چنین به نظر برسد که در آن نقطه چیزی وجود ندارد.

با وجود این واقعیت که محققان هنوز با ساخت موفقیت‌آمیز یک دستگاه پنهان کننده فاصله‌ی زیادی دارند، اما تیم پژوهشی در مورد کارایی ماده‌ی جدید فوق العاده هیجان‌زده هستند. زیرا آنها توانسته اند تا مطالعات قبلی پیرامون پوشش نامریی‌کننده را گسترش دهند. گفتنی است که در تکنیک‌های مشابه پیش از این، ماده‌های ساخته شده تنها در یک فرکانس کار کرده بودند. یانگ هائو (Yang Hao) یکی از اعضای تیم چنین توضیح داد:

در تحقیقات قبلی، این تکنیک تنها در یک فرکانس نتیجه داده بود. با این حال، ما می‌توانیم نشان دهیم که روش ما در طیف بیشتری از فرکانس‌ها کار می‌کند و این نکته آن را برای سایر برنامه‌های کاربردی و مهندسی از جمله نانوآنتن و صنعت هوافضا مفیدتر می‌کند.

البته استفاده از نانوذرات تنها راهی نیست که محققان در مسیر تلاش برای ساخت یک پوشش نامریی‌کننده مورد آزمایش قرار داده باشند. در سال ۲۰۱۴، محققان دانشگاه روچستر در نیویورک لنزی ایجاد کردند که در واقع چهار لنز مختلف با فواصل کانونی مختلف را با هم ترکیب کرده و بر اساس خمش پرتوهای نور کار می‌کرد و فرد بیننده را به این تصور می‌رساند که شی مورد رویت ناپدید شده است. جان هاول (John Howell) استاد فیزیک در دانشگاه روچستر، در یک مصاحبه مطبوعاتی در ۲۰۱۴ اظهار کرد:

بسیاری از روش‌های گوناگون با تکنولوژی بالا برای پنهان سازی وجود دارند و ایده‌ی اصلی پشت همه‌ی روش‌ها این است که بتوانند نور را از پیرامون شی مورد نظر به گونه ای عبور دهند تا چنین به نظر برسد که جسمی در آن محل وجود ندارد. این روش‌ها اغلب از فناوری‌های فوق‌پیشرفته یا برخی مواد عجیب و نادر برای کار خود استفاده کرده اند.

خبر بد این است که محققان محدودیت‌های دستگاه‌های پنهان‌ساز را هم محاسبه کرده و به این نتیجه رسیده اند که با تکنولوژی فعلی، ما هرگز به قادر به ساختن یک پوشش شنل‌مانند که بتواند به طور کامل انسان و اشیا بزرگ مانند تانک را در تمام طول موج‌ها پنهان کند، نخواهیم بود. بنابراین در حال حاضر ما راه دیگری نداریم به جز اینکه برای شخصیت هری‌پاتر و این توانایی خاص او در فیلم‌ها غبطه بخوریم!

گفتنی است که یافته های جدید به تازگی در مجله گزارشهای علمی Scientific Reports منتشر شده است.

مدل محاسبه اینترنت ثابت تغییر یافت

به گزارش tech24 ، صادق عباسی شاهکوه،معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر از تغییر مدل محاسبه اینترنت ADSL داد و اظهار داشت: از این پس بجای محاسبه حجم مصرفی اینترنتی، سرعت ملاک محاسبه قرار می‌گیرد.

وی در همایش راه اندازی مرکز تبادل محتوای اینترنتی (CDN) ضمن اشاره به تغییر نحوه محاسبه اینترنت حجمی برای سرویس های ADSL و وای فای بیان کرد: با توجه به اینکه در نورم جهانی نیز ارائه اینترنت حجمی مرسوم نیست، از این پس محاسبه اینترنت به صورت سرعت خواهد بود.

عباسی شاهکوه ادامه داد: این در حالی است که ارائه اینترنت موبایل را همچنان به صورت حجمی و مطابق با استاندارد سایر کشورها محاسبه خواهیم کرد.

او ضمن اشاره به تعرفه گذاری جدید خدمات اینترنت مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ابراز کرد: در این مصوبه روش غیرحجمی محاسبه اینترنت تعیین شده است که این روش، گامی مثبت در ارائه خدمات با کیفیت و قیمت مناسب به کاربران خواهد بود.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه با اجرای نحوه جدید تعرفه‌گذاری اینترنت، محتوای بیشتر بدون محدودیت در حجم دانلود در اختیار مشترکان قرار می گیرد،گفت که با توجه به رواج سرویس های ویدئویی این تصمیم می تواند کارساز باشد.

طبق گفته معاون رگولاتوری، شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت پرسرعت موظف شدند ظرف ۶ ماه آینده و تا اسفند ماه محاسبه ترافیک داخلی اینترنت و ترافیک خارجی را برای کاربران نهایی تفکیک کنند. با این وجود معین خواهد شد چه مقدار از استفاده کاربران از سایت های داخلی و چه مقدار  از سایت های خارجی خواهد بود.

صادق عباسی شاهکوه، رویکرد این سازمان را در تغییر تعرفه خدمات اینترنت، کاهش نرخ دسترسی کاربران به سرویس اینترنت، استفاده از اینترنت بر مبنای مصرف مشترکان، افزایش کیفیت ترافیک داخلی و رسیدن به اهداف شبکه ملی اطلاعات دانست.

جزئیات کاهش تعرفه‌های اینترنت از اول مرداد ما

به گزارش تکنولوژی نیوز، تمام ارائه کنندگان خدمات اینترنت طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات از (اول مرداد ماه) ملزم به اعمال تعرفه‌های جدید هستند.

چندی پیش خبرهایی مبنی بر کاهش تعرفه‌ استفاده از هر کیلوبایت داده تلفن همراه از ۰.۵ به ۰.۴ ریال به دستمان رسید. همچنین طبق اظهارات معاون وزیر ارتباطات مطلع شدیم که با مصرف بیش از ۲ گیگابایت اینترنت ADSL به صورت ماهانه، حداقل ۱۶ درصد کاهش تعرفه خواهیم داشت که این کاهش در بعضی موارد به ۳۰ درصد هم می‌رسد. پس از آن در قالب مصوبه ای اعلام شد که سقف تعرفه خدمات داده تلفن همراه برای سیم کارت های دائمی مستقل از فناوری به ازای هر کیلو بایت چهاردهم (0.4) ریال تعیین می‌‌شود.

اپراتورهای تلفن همراه می‌توانند با رعایت شرایط رقابتی و تعرفه تعیین شده در این مصوبه، ضمن فروش خدمات دیتا بر اساس کیلوبایت، بسته ‌های مختلف تعرفه ای را نیز متناسب با نیاز مشترکین تعریف و با رعایت سایر مقررات و شرائط پروانه خود ارایه کنند.

تعرفه خدمات سیم‌کارت‌های اعتباری همراه نیز حداکثر می‌تواند 50 درصد بالاتر از تعرفه خدمات سیم‌کارت‌های دائمی باشد. بر این اساس در حال حاضر سقف تعرفه مجاز اپراتورها در زمینه دیتای همراه در سیم‌کارت‌های اعتباری از 0.75 ریال به 0.6 ریال برسد.

استفاده از بسته‌های اینترنت همراه مقرون به صرفه‌تر از استفاده آزاد از اینترنت است. اما تاکنون از سوی اپراتورها تغییر خاصی در مورد قیمت بسته‌های اینترنت که بخش عمده ای از مشترکان اینترنت همراه از طریق آنها دیتای خود را تامین می‌کنند اعلام نشده است.

در ارتباط با مشترکان ADSL هم هنوز کاربران نهایی تغییر چندانی در قیمت پرداختی خود مشاهده نکرده اند، و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این خصوص گفت: هنوز تعرفه‌های تخفیفی اعمال نشده و قرار بر آن است که از ابتدای مردادماه این تعرفه‌ها اجرایی شوند و بدین ترتیب قیمت‌ها کاهش محسوس داشته باشد و تخلفات مشخص خواهد شد. البته احتمالا اتفاقی که رخ خواهد داد، این است که در حال حاضر یک کاربر ماهانه ۲۰ هزار تومان برای حجم اینترنت پرداخت می‌کند و حجمی معادل ۵ مگابیت پهنای باند دریافت می‌کند و در آینده همچنان همان ۲۰ هزار تومان را پرداخت کرده و حجم دریافتی آن به ۸ مگابیت خواهد رسید.

محمدجواد جهرمی همچنین به جایگاه ایران در بین سایر کشورهای جهان از نظر تعرفه‌ی اینترنت موبایل اشاره کرد که چهارمین کشور ارزان دنیا محسوب می‌شود و گفت: به عنوان مثال اکنون یکی از اپراتورها ۱۰۰ گیگابایت اینترنت را با قیمت ۱۷۵ هزارتومان به فروش می‌رساند. به عبارت دیگر هر گیگابایت را با رقمی حدود ۱۷۵۰ تومان به فروش می‌رساند و این در حالی است که کمترین رقم فروش اینترنت در دنیا ۰.۵ دلار است و چنین تعرفه ای در هیچ کجای دنیا پیدا نمی‌شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن مل قیمت گذاری ایران به همه دنیا، تصریح کرد: در شرایطی که در گذشته قیمت یک مگابیت ۱۷۴ هزار تومان بود اکنون این رقم به ۲۵ هزار تومان رسیده است، اما طبیعی است که کاربران در منزل چنین تفاوت قیمتی را پرداخت نمی‌کنند، چرا که آن‌ها به طور حجمی خرید می‌کنند، اما در نهایت در رتبه‌های جهانی شاید بیش از ۷۰ تا ۸۰ رتبه جایگاه ایران دستخوش تغییر شده باشد. البته همچنان شاید قیمت اینترنت ما پنج برابر اروپا باشد که این قیمت بستگی مستقیم با سایز بازار ما دارد.

بازدید از موزه های معروف دنیا با اپلیکیشن جدید گوگل

به گزارش tech24 ، به تازگی اپلیکیشن جدیدی توسط کمپانی آمریکایی گوگل طراحی شده که کاربر را قادر به بازدید آنلاین از موزه های معروف و مشهور دنیا می سازد.این اپلیکیشن که فرهنگ و هنر(Alt and Culture)است،مجموعه آثار نفیس بیشتر از یک هزار موزه معروف دنیا را در خود دارد.همانطور که گفتیم،امکان مشاهده آنلاین موزه ها وجود دارد.همچنین امکان رفتن به عمق آثار با استفاده از ابزارهای موجود در آن فراهم است.

با اپلیکیشن فرهنگ و هنر قادر به عکسبرداری از آثار قدیمی خواهید بود.همچنین با بهره گیری از دوربین ۳۶۰ درجه تعبیه شده در آن،امکان گشت و گزار در دیگر نقاط موزه وجود دارد.انتشار اخبار روزانه موزه ها از دیگر قابلیتهای این اپ است.

سریعترین اینترنت همراه به کدام کشورها تعلق دارد

گوشی های هوشمند جدید تشنه سرعت و پهنای باند بیشتری هستند و سرعت اینترنت کنونی را برازنده خود نمی دانند.تکنولوژی موبایلی پیشرفت چشمگیری طی سالیان گذشته داشته، به طوری که میبینیم گوشی های تولیدی کمپانی های مختلف با سخت افزارهای قدرتمند نظیر پردازنده های چند هسته ای عرضه می شوند، چیزی که تا مدتی قبل تنها در کامپیوترهای خانگی شاهد آن بودیم.البته توان پردازشی این دو غیرقابل مقایسه است، اما قدرت گوشی های هوشمند در مقابل اندازه بسیار کوچکشان ستودنی است!

در این حال استفاده از اینترنت همراه نیز افزایش یافته و کاربران به جای نشستن پشت میز، بیشتر ترجیح می دهند تا با گوشی هوشمندشان به مرور صفحات وب و سایر کارهای مرتبط با اینترنت بپردازند.

به نقل از زوم تک، با توجه به این نرخ رشد استفاده از اینترنت همراه، موسسه تحقیقات اینترنتی آکاما تحقیقی صورت داد که طی آن بریتانیا سریع ترین سرعت اینترنت موبایل را به خود اختصاص داد، به طوری که استفاده کنندگان از اینترنت همراه در کشور مذکور دارای میانگین سرعتی بالغ بر ۲۷٫۹ مگابیت بر ثانیه هستند.

فراموش نکنید که مابقی کشورهای اروپایی تنها ۱۰ مگابایت بر ثانیه سرعت اینترنت همراه در اختیار دارند که در مقایسه با عدد مشابه در انگلیس، در حدود یک سوم بشمار می رود!

اما پایین بودن این نرخ در سایر کشورهای اروپا به معنی پایین بودن آن در مابقی کشورهای جهان نیست! مثلا در آمریکا این عدد بیش از ۲۰ مگابیت برثانیه برای کاربران است. البته میان ۲۷٫۹ و ۲۰ عدد دیگری قرار نداشته و با این وجود بریتانیا در رتبه اول و آمریکا در رتبه دوم در این زمینه می ایستد.

خرید از سوپرمارکت آنلاین روکولند در تهران

تا حالا سوپر  مارکت آنلاین شنیدید ؟ امروز قصد داریم در مورد یک سوپر مارکت آنلاین صحبت کنیم . با ما همراه باشید .

خرید لوازم خانگی و محصولات الکترونیک امروزه بصورت کاملا عادی توسط کاربران اینترنتی انجام می پذیرد اما تا کنون شاهد خرید لوازم خوراکی بصورت آنلاین بوده اید؟ به گزارش زوم تک، روکولند اولین سوپر مارکت انلاین است که به ارائه خدمات سوپر مارکت بصورت انلاین می نماید .

خب البته تا به حال یک سوپرمارکت آنلاین واقعی و فعال در تهران وجود نداشته است که ما تجربه خرید از آن را داشته باشیم! اما از این پس برای تهیه اقلام روزانه مورد نیاز خود می‌توانیم به سوپرمارکت آنلاین روکولند مراجعه کنیم و هرآنچه لازم داریم را به صورت آنلاین تهیه کنیم و در محل تحویل بگیریم.

اما واقعا فروش اینترنتی و ارسال مواد‌غذایی بصورت اینترنتی در ایران امکان‌پذیر است؟

همان‌طور که می‌دانید پر‌مصرف‌ترین کالاهای روزانه ما محصولات سوپرمارکتی است. حال در تهران یک سوپرمارکت آنلاین با خدمات گسترده وجود دارد تا ما تجربه ای از این سرویس آنلاین داشته باشیم.

سوپرمارکت آنلاین روکولند با تنوع بیش از ۲۵۰۰ محصول شامل موادغذایی، میوه، گوشت، مرغ و لبنیات تازه، به صورت ارسال رایگان در شهر تهران، تجربه جدیدی از زندگی دیجیتالی را ارایه می‌کند. جالب توجه اینکه سایت روکولند حتی در روزهای تعطیل موادغذایی و مایحتاج روزانه خریداران را برایشان ارسال می‌کند.

سوپرمارکت آنلاین روکولند سعی می‌کند علاوه بر کمک به کاهش آلودگی هوا، تجربه خریدی آسان و دلپذیر برای مخاطب به وجود بیاورد. انتخاب بازه زمان ارسال سفارش و روز آن از مزایای روکولند است و این امکان را به مشتری می‌دهد تا برنامه روزانه و خرید خود را کاملا مدیریت کند. محصولات در این سایت همگی تازه و با تاریخ‌های به روز می‌باشند که به ما کمک می‌کند بتوانیم محصولاتی نظیر گوشت و مرغ و ماهی تازه را در کنار میوه و سبزیجات و حتی محصولات لبنی در اختیار داشته باشیم.

از دیگر مزایای روکولند، گارانتی کیفیت محصول می‌باشد، که شامل بازگشت وجه یا تعویض محصول در صورت عدم رضایت مشتری از نوع بسته بندی محصول یا ایرادی در قیمت و کیفیت می‌باشد.

فروش ویژه روکولند

در صفحه اول سایت روکولند هر روز گروهی جدید از کالاها وارد فروش ویژه می‌شوند. همین‌طور در قسمتی مخصوص کالاهایی با درصد تخفیفات مختلف است. و نیز بسته‌های پیشنهادی با قیمت‌های قابل توجه و کالاهایی مرتبط در کنار هم آمده تا در کنار راحتی پیدا کردن کالا، بتوانید آن را با قیمتی مناسب تهیه فرمایید.

روکولیست

روکولیست مانند دفتر یادداشت حساب کاربری روکولند شماست. ما معمولا کاغذی داریم که کسری‌های منزل را برای خرید روی آن یادداشت می‌کنیم و اکثرا هم جای آن روی یخچال است که جلوی چشم باشد.

روکولیست دقیقا همان کاغذ است. زمانی که قصد خرید ندارید اما برای خرید بعدی کالایی جزو کسری‌های منزل شما خواهد بود آن کالا را به روکولیست خود اضافه می‌کنید. در زمان خرید، اجناس روکولیست را به سبد خرید انتقال می‌دهید. همچنین می توانید روکولیست خود را به دوستانتان پیشنهاد کنید و به اشتراک بگذارید.

فروشگاه اینترنتی روکولند تلاش می‌کند با ارایه بهترین و معتبرترین برند‌ها از تامین کنندگان داخلی و خارجی سلیقه و نیاز تمام مشتریان را پوشش دهد.

www.rocoland.com

نسل بعدی گوریلا گِلَس و محافظت شگفت انگیز از صفحه نمایش هنگام سقوط

اگر در جریان جزئیات برترین گوشی های بازار مخصوصا مدل های محبوب کمپانی سامسونگ باشید، می دانید که محافظ گوریلا گِلَس که توسط شرکت کورنینگ طراحی و ساخته می شود، به عنوان لایه ای امنیتی بر روی صفحه نمایش قرار گرفته و آن را از هرگونه صدمات خارجی مصون نگه می دارد.به عنوان نمونه از زمان ارائه گوریلا گِلَس ۴ اعلام شد که گوشی هایی که از این نوع محافظ استفاده می کنند، دیگر نیازی به محافظ ثانویه صفحه نمایش ندارند، چون این نسخه از هرگونه خط و خط گرفتگی مصون خواهد بود!

حال جای تعجب نیست که همانند سایر قسمت های تکنولوژی، این بخش نیز با پیشرفت و تکامل روبه رو شده و در نسخه های جدید عملکرد بهتری از خود نشان دهد! به گزارش زوم تک، با استفاده از نسل جدید محافظ شیشه ای گوریلا گِلَس، یعنی نسخه ۵ ، این امکان وجود خواهد داشت تا بتوان موبایل خود را از ارتفاع ۱.۶ متری انداخت، بدون اینکه صدمه ای به صفحه نمایش آن وارد شود!

شرکت کورنینگ هدف از ساخت چنین محافظی بر روی گوشی هوشمند را محافظت همه جانبه از صفحه نمایش عنوان کرد، چون صفحه گوشی های هوشمند به دلیل لمسی بودن از حساسیت بسیار بالایی نسبت به صفحه نمایش های عادی برخوردار بوده و آسیب پذیری بیشتری در مقابل ضربه دارند، به طوری که به دفعات مشاهده شده که در هنگام سقوط گوشی از ارتفاع، سخت افزار درونی آسیبی ندید اما در عوض صفحه نمایش آن تخریب شده است.

گفتنی است نسخه پیشین محافظ پشتیبانی از سقوط از ارتفاع ۱ متری را تضمین می کرد.

بد نیست بدانید که طبق تحقیقاتی که شرکت کورنینگ انجام داده، بیش از ۸۵ درصد از کاربران سالی یک بار گوشی را از دست خود می‌اندازند و نیمی از آنها البته ۳ بار یا بیشتر این کار را به صورت سهوی انجام می‌دهند.

معرفی ابرقهرمان حافظ اطلاعات شما / سیگیت از 3 مدل هارد 10 ترابایتی رونمایی کرد

هارد دیسک، از جمله مهمترین و حساس ترین قسمت های کامپیوترها و لپتاپ ها بوده که وظیفه خطیر نگهداری اطلاعات را بر عهده دارند.حساس بودن هارد از این جنبه بررسی می شود که این قطعه، تنها عضو در میان اجزای سازنده کامپیوتر است که علاوه بر فعالیت های الکترونیکی، برای ثبت اطلاعات شما دائما فعالیت های فیزیکی نیز انجام می دهد و از این رو مستعد استهلاک است.

اگر تا پیش از این در یافتن یک هارد دیسک مطمئن با ظرفیت بسیار بالا برای رفع نیاز ذخیره اطلاعاتتان موفق نبوده اید، سیگیت مشکل شما را حل نموده است.دیگر لازم نیست تا به روشهایی از قبیل سوار نمودن چندین هارد دیسک روی یکدیگر و یا شبکه بندی و استفاده از NAS و… روی بیاورید.هرچقدر هم که خوره آرشیو کردن فیلم و موسیقی و فایل آموزشی و … باشید، باز هم نمی توانید هارد ۱۰ ترابایتی سیگیت (Seagate) را پر کنید.

به گزارش زوم تک، سیگیت طی روزهای گذشته از سه هارد دیسک با نام های Barracuda Pro ، IronWolf ، SkyHawk رونمایی کرد تا از این پس ابرقهرمان بازار خود شده و به عنوان هارددیسکهایی با بیشترین میزان ظرفیت شناخته شوند.طبق اطلاعاتی که تاکنون از این سه در دسترس است، Barracuda Pro بهترین عملکرد را در میان سه مدل داشته و با سرعت گردش ۷۲۰۰ دور در دقیقه و ۵ سال گارانتی، از نظر کیفیت و کمیت بهترین بشمار می رود.

مدل بعدی که IronWolf نام گرفته بود با وجود بهره بردن از ۱۰ ترابایت حافظه، می تواند به عنوان NAS و درون یک شبکه بزرگ مورد استفاده قرار بگیرد.جدای این قابلیت، ضد ضربه و ضد شوک بودن ویژگی است که در مقایسه با مدل قبلی بدان تجهیز شده است.

مدل بعدی SkyHawk نیز مجددا تفاوت خاصی با مدل قبلی ندارد، بجز اینکه قادر است تا هفت روز هفته و ۲۴ ساعته کار کند و نیاز سرورها و حافظه مورد نیاز دوربین های مدار بسته را رفع و رجوع کند.

گفتنی است قیمت این هارد دیسک ها از کف ۴۵۰ دلار شروع خواهد شد.

خرید بلیط هواپیما به آسانی چند کلیک

در تابستان هستیم، بهترین فصل سال برای مسافرت و تجربه دنیای جدید. مقاصد گردشگری بسیاری در سیاره زیبای ما وجود دارد و این روزها انتخاب مقصد برای گردشگران بسیار سخت شده است. اما چالش دیگری که همواره گردشگران برای مسافرت و گذراندن تعطیلات با آن روبرو هستند، یافتن سریع ترین و ارزان ترین راه برای خرید بلیط هواپیما است. مشکلی که اکنون به آسانی چند کلیک در سامتیک حل شده است.

به گزارش گجت نیوز، سامتیک ، سامانه آنلاین خرید بلیط هواپیما با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های روز و کادر متخصص و مجرب خود، با پیاده سازی بستری کاربر پسند و ساده و با ارائه خدمات با کیفیت در زمینه مسافرت هوایی به شما کمک می کند با یک جستجوی ساده بلیط پرواز مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید.

این سامانه مطابق با استانداردهای روز دنیا طراحی شده و با دریافت گواهینامه امنیت بین المللی (SSL) به نشانی اینترنتی https://www.samtik.com ، کسب نماد دو ستاره اعتماد الکترونیک و نماد ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به کاربران خود این اطمینان خاطر را می بخشد که در محیطی امن و در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام به خرید و رزرو اینترنتی بلیط هواپیما نمایند.

شما می توانید جهت خرید اینترنتی بلیط هواپیما با قیمت های بسیار مناسب، به سایت سامتیک وارد شده و پس ازانجام یک فرایند ساده و سریع، بلیط خود را رزرو و وجه آن را از طریق تمامی کارت های عضو شبکه شتاب به صورت آنلاین پرداخت نمایید.

برخی از خدمات ارائه شده در سامانه سامتیک:

  • دسترسی به تمامی پروازهـای شرکت هـای هواپیمایـی
  • امکان جستجو و مقایسه پروازها و انتخاب مناسب ترین پرواز
  • امکان خـرید آنلاین بلیـط های سیستمـی و چارتـری
  • امکان کنسل نمودن آنلاین بلیط های سیستمی
  • امکان استـرداد آنلاین وجه بلیـط کنسـل شـده به کارت عضـو شتـاب
  • اطلاع رسانی خرید، کنسلی و استرداد وجه بلیط از طریق ایمیل و پیامک
  • امکان ارسال اطلاعات بلیط از طریق پیامک، ایمیل و فکس
  • کاربری آسان در کامپیوتر، تبلت و موبایل
  • مشاهده ی رزروهای گذشته
  • مشاهده ی تراکنش های مالی
  • امکان خرید بلیط هواپیما بدون نیاز به ثبت نام در سایت

سامتیک با ارائه ی خدمات پشتیبانی از لحظه رزرو بلیط تا صدور کارت پرواز در فرودگاه همراه شما خواهد بود.

حادثه نورهای فینیکس : یوفو بومرنگ شکل در مرکز شهر

فرض کنید که در یک شب بهاری همراه با خانواده خود به پارک‎های جنگلی اطراف شهر رفته اید و از تماشای منظره زیبا، لذت می‎برید. همه چیز خوب و آرام است که ناگهان داد و فریاد تمامی افراد حاضر در پارک بلند شده و عده ای نیز از ترس مات و مبهوت مانده اند. جسمی سیاه و بومرنگ شکل که به اندازه چند زمین فوتبال است، همچون قایقی در آسمان شناور بوده و در حال حرکت به سمت مرکز شهر می‎باشد. ماجرا چیست؟ آیا واقعا کشور آمریکا دارای چنین تکنولوژی‎های غول آسایی است؟ یا منشا و مبدا این یوفو مکان دیگری در خارج از کره زمین است؟ این موارد و سوالات، تنها بخشی از افکار به جا مانده از حادثه نورهای فینیکس است.

به گزارش گجت نیوز، فینیکس مرکز ایالت آریزونا آمریکا است و به عنوان پنجمین شهر بزرگ این کشور شناخته می‎شود. در نتیجه شهری پر جمعیت است که در تمامی ساعات روز شاهد تردد زیادی در سطح خود می‎باشد. حادثه نورهای فینیکس نیز با توجه به نام خود در این شهر رخ داد. ماجرا از آن جایی شروع شد که در تاریخ 13 مارس سال 1997، راس ساعت 23 گزارش‎های زیادی به سمت اداره فرمانداری و امنیت عمومی شهر سرازیر می‎شود و همگی در حال توصیف شیء بزرگ و بومرنگ شکل عظیم و غول آسایی هستند که در آسمان شهر در حال پرواز است.

از آن جایی که شیء از سه ساعت قبل در اطراف شهر رویت شده بود، موضوع به گوش رسانه‎های تلویزیونی و رادیویی رسیده و همگی در حال پوشش زنده و لحظه به لحظه ماجرا بودند. آقای فایف سایمینگتون که در آن زمان فرماندار شهر بود، با گارد ملی تماس گرفته و در این راستا، کارکنان اداره فرمانداری نیز با پایگاه هوایی لوک در تماس بودند اما هیچ‎یک پاسخ درستی دریافت نکردند. تنها پاسخی که شنیده می‌شد، حاکی از عدم شناسایی شیء بود.

به علت رسانه ای شدن بسیار سریع موضوع، خبرنگاران در سطح شهر در حال مصاحبه با افراد مختلف، اعم از مردم و خلبانان بودند. نکته جالب توجه در این بین از خلبانان ذکر شد. آن‎ها اذعان داشتند که شیء ساعات زیادی در آسمان شهر قابل رؤیت بود اما به هیچ وجه رادارهای برج مراقبت توانایی شناسایی آن را نداشتند.

هفته‎های متوالی از حادثه نورهای فینیکس گذشت اما بیش از هقتصد نفر با مراکز خصوصی و مراکز علمی یوفولوژی شهرهای مختلف تماس گرفته و اقدام به توصیفات نه چندان یکسان از شیء کردند. در میان گزارش دهندگان، مردم عادی و افسران نظامی وجود داشتند که باعث یکپارچگی ویژگی‎های اصلی همچون شیء بی صدای عظیم و پرنده گشت. حادثه نورهای فینیکس در سطح عمومی بیش از این رسانه ای نشد و باری دیگر به دلیل اقدامات مقامات دولتی، سرکوب شد که در ادامه به شرح و بررسی آن می‎پردازیم.

تحقیقات رسمی دولتی پیرامون حادثه نورهای فینیکس

فرماندار فایف سایمینگتون و کارکنان مرکز که در جمع آوری سرنخ و پاسخ حول حادثه ناکام مانده اند، در یک کنفرانس مطبوعاتی کوتاه اعلام کردند که تحقیقات رسمی  را شروع کرده و در اسرع وقت ماجرا را شفاف سازی می‎کنند. در همان ابتدایی‎ترین مراحل تحقیقات، فرماندار باری دیگر پاسخ‎های مبهمی را از سوی مراکز نظامی همچون پایگاه هوایی لوک دریافت می‎نماید.

در این میان، یکی از اعضای شورای شهر به نام خانم باروود، موفق به یافتن سرنخ خوبی می‎شود که توانایی آرام سازی جو فینیکس را دارد. خانم باروود با سناتور جان مکین تماس می‎گیرد و بنا بر در خواست او، سناتور موفق می‎شود تا از نیروی هوایی حرف بکشد. نیروی هوایی در پاسخ اذعان می‎کند که نورها، منورهای بسیار درخشانی بودند که در بازه زمانی 9:30 الی 10 شب توسط گارد ملی شلیک شده اند. طبق این اطلاعات، مونورها یک ساعت پس از شروع حادثه در جنوب شهر شلیک شده بودند. در نتیجه زمان و مکان شلیک منورها کاملا با زمان و مکان مشاهده یوفو بومرنگ شکل متفاوت است و توانایی قانع نمودن مردم وحشت زده و کنجکاو را ندارد.

نکته‎ بسیار تاسف انگیز در این بین، انحراف رسانه‎ها از حادثه اصلی است؛ چرا که تمامی رسانه‎های تلویزیونی تصویر پنج منور شلیک شده را پخش نموده و غیر مستقیم به دولت جهت مخفی نگه داشتن موضوع کمک کردند. همان طور که ذکر شد، رسانه‎های خبری در ساعت 10 شب، یعنی پس از همه گیر شدن حادثه، اقدام به پوشش کردند که به صورت دقیق با زمان اوج گیری منورها مصادف بود. حال این کار به صورت عمد انجام شده یا خیر، مشخص نیست.

تصاویری که از حادثه نورهای فینیکس منتشر شد، فاقد مشخصات گزارش شده می‎باشد

جالب است بدانید در تاریخ 3 فوریه 2015 هم یکبار دیگر این یوفوی عجیب در آسمان فینیکس دیده شد که شباهت بسیار زیادی به یوفوی سال 1997 داشت.

چه چیزی باعث وحشت مراکز نظامی و دولتی شد؟

مدرک دیگری که پاسخ نیروی هوایی را بی اعتبار می‎کند، گزارش ضبط شده از یک سرباز است. اوایل روز 14 مارس، یکی از سربازان پایگاه هوایی لوک با مرکز تحقیقاتی یوفو تماس گرفته و جزئیات حیرت انگیزی را از آنچه در پایگاه بر اثر پرواز یوفو بومرنگ شکل اتفاق افتاد، بازگو می‎کند. طبق گفته‎های وی، ابتدا در ساعت 8:30 اولین گزارش از شیء پرنده ناشناس ارسال می‎شود. پایگاه به دلیل عدم توانایی در شناسایی آن، دو جنگنده اف 15 را به منطقه اعزام می‎کند. دو جنگنده دقایقی بعد بدون اطلاعات مفیدی باز می‎گردند، اما توصیفاتی که از برخورد با شیء دارند، بسیار حیرت انگیز است. سرباز گزارش دهنده در این باره گفته است :

من هیچ وقت این خلبان راتا این حد وحشت زده ندیده بودم. او ماموریت‎های خطرناک‎تری نیز تجربه کرده ولی این بار از ترس داشت جان خود را از دست می‎داد. او گفت که هواپیمایش را تعقیب کردند و کنترل لوازم نظامی و دفاعی را از کار انداختند. سپس شیء مسیر مستقیمی را به سمت اسکای هاربر طی می‎کند و ارتفاع خود را از 5500 متری به 3200 متری کاهش می‎دهد. خلبان در توصیف ویژگی‎های ظاهری یوفو، گفت که پنج نقطه نورانی جدا از هم که شکل یک دلتا را می‎ساختند، مشاهده کرده است. ابتدا سه نقطه در فاصله چند متری از هم روشن شد و سپس با فاصله 350 متری از آخرین نقطه نورانی، دو نقطه نورانی جدید شروع به درخشش کردند. خلبان پس از مشاهده میزان عظمت و غول آسایی شیء به پایگاه لوک باز می‎گردد و بلافاصله پس از فرود او، تمامی دستگاه‎ها و سیستم‎های ارتباطی از کار افتادند. آشفتگی شدیدی پایگاه را فرا گرفت که باعث اعلام تعطیلی فوری پایگاه شد.

علی رغم وجود این گزارش تکان دهنده ، پایگاه چنین رویارویی هوایی و آشفتگی را انکار می‎کند. اما همانند حادثه جنگل رندلزهام ، تلاش مقامات جهت بی اعتبار ساختن موضوع ناکام می‎ماند اما قدرت بی چون و چرا دولت جهت خفقان و سرکوب، باری دیگر مورد در قالب تمسخر مورد استفاده قرار می‎گیرد.

در حادثه نورهای فینیکس، نخستین بار نبود که جنگنده‎های ارسال شده در شناسایی شیء و کنترل اوضاع موفق نبودند.

پاسخ گویی فرمانداری به رسانه‎ها پیرامون حادثه نورهای فینیکس

فرماندار فایف سایمینگتون که از تمامی جوانب جهت شفاف سازی موضوع تحت فشار بود، کنفرانس مطبوعاتی را ترتیب می‎دهد تا نتیجه تحقیقات وعده داده شده را اعلام نماید و از نگرانی‎های موجود حول امنیت ملی بکاهد. فرماندار که با تعدادی محافظ و مامور پلیس وارد کنفرانس می‎شود، سریعا مقابل دوربین‎ها دستور احضار متهم و عامل حادثه را اعلام می‎کند. سپس دو مامور شخصی را در لباس فضایی با ماسک نژاد خاکستری نزد فرماندار می‎آورند. وی که سعی دارد با مزاح جو را آرام کند، کمی با خبرنگاران شوخی کرده و در نهایت با برداشتن ماسک همکارش، اعلام می‎کند که مردم بدون دلیل وحشت زده شده اند و جایی برای نگرانی وجود ندارد.  این کار وی، بیشتر به عنوان تمسخر شناخته شد تا مزاح؛ در نتیجه مردم و شاهدین عینی که احساس می‎کردند شعور آن‎ها مورد تمسخر قرار گرفته و زیر سوال رفته اند، بیش از پیش خشمگین شدند.

حقیقت پس از 19 سال افشا می‎شود

بیش از 19 سال از حادثه نورهای فینیکس می‎گذرد و فرماندار فایف سایمینگتون، دیگر در سمت خود قرار ندارد و این امر، او را از نگه داشتن هر گونه رازی، معاف می‎کند. اما به راستی علت چیست که فرماندار فایف سایمینگتون پس از چندین سال خواستار صحبت درباره این موضوع شده است؟

وی اذعان کرد که پس از برداشت اشتباه از آخرین کنفرانس مطبوعاتی، چهره منفوری میان مردم پیدا نمود و حال خواستار جبران اشتباه خود است. او مصاحبه خود را با جمله ای تکان دهنده آغاز می‎کند:

من بیشتر از آنچه که وانمود می‎کردم، از حادثه نورهای فینیکس می‎دانستم!

پس باری دیگر ماجرا را از زبان فرماندار فایف سایمینگتون می‎شنویم:

در سیزدهم مارس در حال صرف شام با خانواده خود بودم که دیدم خبر یوفو مشاهده شده در سطح فینیکس، رسانه ای شده و به صورت مستقیم از تلویزیون در حال پخش است. برای همین سوار ماشینم شدم و به منطقه لینکن رفتم تا اطلاعاتی به دست بیاورم. پس از این که به پارک سومیدا رسیدم، پیاده شدم و در میان مردم حاضر در پارک که در حال تفریح بودند، رفتم تا راجب موضوع پرس و جو کنم. هنوز پنج دقیقه از رسیدن من نگذشته بود که یکی از مردم فریاد زد آن‎جا را نگاه کنید. توجه همه مردم به سمت کوه‎های شمالی جلب شد و من نیز در میان جمعیت رفتم تا ببینم چه چیزی سبب وحشت همه شده است. در منطقه شمال غرب، یک شیء پرنده عظیم در ارتفاع حدود 1000 تا 1200 متری، بدون هیچ صدایی در حال پرواز و بخش اعظمی از آسمان را اشغال کرده بود. هواپیماهای دیگر نیز از فاصله دور مشخص بودند، اما در مقابل این شیء همچون خلال دندان بودند! سپس به سمت ما به صورت نرم و روان حرکت نمود و درست از بالای سرما رد شد. من به خوبی توانستم شکل ظاهری آن را شناسایی کنم. واقعا شگفت انگیز بود.سپس به صورت ناگهانی ناپدید شد.

او در ادامه شروع به اثبات موضوع فرازمینی بودن شیء می‎کند :

من در نیروی هوایی برای سالیان زیادی خدمت کردم و از زمانی که خودم را شناختم، در حال پرواز در آسمان بودم. اما در تمام طول خدمتم، چیزی شبیه به این یوفو ندیده بودم. کاملا مشخص بود که از طراحی بسیار ویژه ای برخوردار بود و من به شخصه پس از گذشت سالیان زیاد از این اتفاق، مطمئن هستم که هیچ کشوری قادر به ساخت چنین هواپیمایی نیست. حتی تکنولوژی پیشرفته‎ترین هواپیماهای ما نیز در مقابل آن، ناچیز هستند.

در ادامه مصاحبه نیز علت عدم توضیح تجربه خود را بیان کرد. وی معتقد بود که موضوع به تنهایی باعث وحشت عمومی شده بود و در صورت اعلام فرازمینی بودن جسم، امنیت ملی کشور به صورت کامل زیر سوال می‌رفت.

از هر جنبه ای که به موضوع نگاه کنیم، فرماندار فایف سایمینگتون و همکاران او، کار اشتباهی جهت سرپوش گذاشتن بر حادثه نورهای فینکس انجام دادند اما به عنوان اداره کنندگان یک شهر پر جمعیت، آن هم در یک ایالت مشهور کشور آمریکا نیز نباید بر نگرانی موضوعی دامن می‎زدند که هیچ شخص سیاستمداری در تاریخ، نتوانسته راجب آن‎ها صریحا صحبت کند و حتی منشا آن‎ها را مشخص نماید. این مورد، علت محکم دیگری از سوی آنان محسوب شد تا قوانین ناگفته ای را یکبار برای همیشه حول مشاهده یوفو یا اشیای پرنده ناشناس اعلام کنند. قانونی که تمامی ارگان‎ها، مراکز نظامی و خصوصی را از دریافت گزارش و صحبت درباره یوفوها منع نمود.

توییتر روند تائید اکانت را بهبود می‌بخشد

از این به بعد گرفتن تیک آبی و یا همان تائید اکانت در توییتر به صورت مستقیم انجام می‌شود

به نقل از دیجی رو، قبل‌تر گرفتن تائید اکانت توییتر بسیار سخت بود. اما توییتر با ارائه سرویسی جدید این امکان را بسیار ساده کرده و روند آن را بهبود بخشیده است.

این فرآیند آنلاین به کاربران اجازه می‌دهد که بتوانند برای اکانت‌های سازمانی و افراد کلیدی وضعیت تائید شده دریافت کنند. این وضعیت تائید شده با یک تیک آبی در گوشه عکس پروفایل توییتر مشخص می‌شود.

توییتر اینک خبر می دهد حساب هایی را تایید خواهد کرد که مورد توجه عموم کاربران باشند. اکانت‌هایی که توسط چهره های مشهور تلویزیونی، موسیقی، فیلم، مد، دولتی، سیاست، مذهبی، رسانه، ورزش، کسب‌وکار و سایر موارد اداره می‌شوند.

تینا باتنگر، معاون بخش خدمات توییتر می‌‌گوید:

ما به دنبال ساده کردن یافتن افراد خلاق و تأثیرگذار توسط مردم در توییتر هستیم. پس باید اجازه تائید اکانت را به این افراد مشهور بدهیم.

توییتر به کاربران این اجازه را می‌دهد که برای تائید اکانت خود یک فرم آنلاین را با شماره تلفن، ایمیل، آدرس، عکس پروفایل و سایر اطلاعات اضافی که برای گرفتن تأییدیه لازم است، پر کنند.

تینا باتنگر در ادامه اضافه کرد که:

امیدواریم با ادامه این روند باعث شویم مردم، اکانت‌هایی با کیفیت بیشتری را دنبال کنند. همچنین فعالان و تأثیرگذاران توییتری بتوانند بهتر با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند.

این روند تائید اکانت به صورت جهانی در این هفته قابل‌دسترس خواهد بود. هنوز مشخص نیست که توییتر در این طرح، تصمیم دارد حساب های کاربری متعلق به کاربران عادی که از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند را نیز تایید کند یا صرفاً می خواهد به شناسایی چهره های شاخص تر بپردازد.

ورود ال‌جی به صنعت هوا فضا با تولید باتری واحد‌های فضایی ناسا

به گزارش دیجی رو، کمپانی LG Chem یکی از زیرمجموعه‌های شرکت مادر ال‌جی قصد دارد تا با تولید باتری‌هایی از جنس لیتیوم-یون برای واحدهای فضایی ناسا (سازمان ملی هوا و فضای آمریکا) رسماً وارد بازار جهانی هوا فضا شود. به گفته سخنگوهای این کمپانی، چنین معامله ای در سطح کره جنوبی برای نخستین بار است که صورت می‌گیرد و می‌تواند به پیشرفت کل صنعت این کشور نیز کمک کند.

این کمپانی زیر مجموعه ال‌جی طی هفته‌ی گذشته اعلام کرد که قرارداد همکاری خود را در راستای تولید باتری‌های لیتیوم-یون مورد نیاز واحدهای فضایی ناسا (که در واقع مسئولیت مستقیمی در اکتشافات فضایی جهان دارند) به امضا رسانده است. بر اساس این توافق صورت گرفته، نیمه دوم سال جاری میلادی، شرکت LG Chem موظف خواهد بود تا باتری‌های مورد نیاز ناسا را در اختیار این سازمان قرار دهد. ناسا به دنبال آن است تا از این باتری‌ها در جهت تأمین نیروی لازم واحدهای فضایی خود استفاده کند. به گفته یکی از مقامات LG Chem، باتری‌های این شرکت نقش اصلی در واحدهای فضایی داشته و عملکردهای مختلفی مانند تأمین اکسیژن، تجهیزات ارتباطی و ردیاب‌های تشعشعات برای بقای فضانوردان بر عهده دارند.

شرکت کره ای ال‌جی بر این باور است که باتری‌های قابل تولیدی برای سازمان ناسا دارای ۵ برابر چرخه عمر طولانی‌تر و قیمت رقابتی‌تری نسبت به باتری‌های نقره-زینکی (روی) دارد که در حمل و نقل هوایی، هوا فضا و بخش نظامی به میزان وسیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل قیمت بالا و عمر کوتاه باتری‌های نقره-زینکی، ناسا به تازگی تصمیم گرفته از باتری‌های لیتیوم‌یون استفاده کند و آزمون‌های دوام داخلی را برای نمونه‌های شرکت‌های بزرگ باتری‌ساز انجام دهد. بدون شک امضای سند همکاری بین ال‌جی و ناسا می‌تواند آغاز قدرتمندانه ای در عصر فضایی این غول فناوری کره ای را رقم بزند.

شرکت LG Chem فناوری SRS یا stability reinforced separator را برای موفقیت در این آزمون به ثبت رسانده و عملکرد و پایداری عالی خود را ثابت کرده است. این فناوری با پوشاندن جداکننده با ماده سرامیکی و افزایش قدرت حرارتی و مکانیکی برای پیشگیری از ایجاد مدار کوتاه داخلی دوام باتری لیتیوم‌یون را بیشتر می‌کند.

شایعه ها خبر از عرضه گوشی های انعطاف پذیر LG در سال 2017 حکایت دارند

رقابت سامسونگ و LG بسیار نزدیک انجام می گردد و این یک فرصت خوب برای آن ها فراهم می نماید تا محصولاتی مشابه ارائه دهند. برای مثال هر دو کمپانی گوشی های هوشمند٬ تلویزیون٬ پنل های نمایش٬ هدست واقعیت مجازی٬ تولید می نمایند٬ هر دو یک گوشی با صفحه خمیده در یک زمان عرضه می کنند. حالا و بر اساس گزارش بلومبرگ٬ شایعاتی از ارائه گوشی انعطاف پذیر سامسونگ در اوایل سال ۲۰۱۷ حکایت دارد و به نظر می رسد LG قصد ندارد سامسونگ را در این مسیر نیز تنها بگذارد. گزارشی از ET News منتشر شده است که خبر از عرضه گوشی انعطاف پذیر LG در ۲۰۱۷ می دهد. به گزارش ایران جی اس ام، ظاهرا ال جی قراردادی با یک کمپانی کانادایی با نام IGNIS Innovation امضا نموده است که مدار داخلی گوشی های انعطاف پذیر این کمپانی را طراحی خواهد نمود. ال جی همچنین برای ارائه این محصول در نیمه اول سال ۲۰۱۷ آماده می شود. جالب توجه خواهد بود که ببینیم ال جی توانایی انجام این کار را خواهد داشت و تعجب نمی کنیم اگر این کمپانی محصول خود را در MWC 2017 رونمایی نماید.

11 دیدگاه دربارهٔ «دکه ی خبر دنیای تکنولوژی و فناوری/تاریخ انتشار، شنبه دوم مرداد ۹۵»

    1. سلام به علی جنتلمن و ریحانه خانم. تشکر از توجه شما.
      ریحانه خانم. منتظر نظرات سایر دوستان هم هستیم و بعد تصمیم گیری خواهیم کرد.
      سپاس.

  1. سلام خسته نباشید. خدا قوت. دستتون درد نکنه. استفاده کردیم. منتظر پستهای بعدیتون تو این زمینه هستم.

    1. سلام به نسیم آتش و علی اصغر حسنپور عزیز.
      تشکر بابت بیان دیدگاهتون، اگه دو روز در هفته باشه، تعداد اخبار و کیفیت اونها کمتر از مجموعه فعلی خواهد بود.
      یعنی میتونیم دو بار در هفته این مجموعه رو منتشر کنیم و در هر مرحله شش هفت خبر، همچنین میتونیم یک بار در هفته منتشر کنیم با ۱۴ ۱۵ خبر.
      در هر حال سعی داریم بهترین مطالب از دنیای تکنولوژی و فناوری رو برای کاربرانمون گرداوری و منتشر کنیم.
      بازخورد های شما قطعا میتونه ما رو در ادامه راه دلگرمتر کنه.

  2. سلام به شما.
    جالب بود.
    دنیای فناوری این قدر خبر جور واجور دارد که اگر هر ساعت هم پست بزنید باز خبر هست.
    دو روز در هفته بهتر است. تشکر و خدا قوت.

    1. با سلام به شما دوست گرامی.
      ضمن تأیید نظر شما، اما با توجه به نظرات رسیده به شرکت، تصمیم بر آن شد دکه خبر فناوری تنها روز های شنبه منتشر شود و روز های سه شنبه به کارگاه های آموزشی اختصاص یابد.
      در این صورت، هم بحث اخبار این حوزه مد نظر است و هم بار آموزشی کارگاه ها برای مخاطبان میتواند مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست − 4 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *