دکه خبر دنیای تکنولوژی و فناوری/تاریخ انتشار، شنبه 11 دی ۹۵

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه نابينايان شرکت پکتوس. در بیست و سومين شمارگان دکه خبر دنياي تکنولوژي و فناوري، ۱۵ خبر تقديم شما گراميان مي شود.

بررسی اپلیکیشن خشک شویی آنلاین زودشور؛ خشک شویی لباس ها در عصر تکنولوژی!

سال هاست که بازار نوپای کسب  و کار الکترونیکی و اینترنتی در کشورهای پیشرفته داغ است و روز به  روز شاهد رشد سریع شرکت ها و سرویس هایی هستیم که توسط افرادی خوش  ذوق بنا می شوند. این افراد پیوسته در حال تفکر در مورد خلأهای موجود در زندگی روزمره و ارائه راه کارهایی مناسب جهت خدمات رسانی و افزایش بهره وری در زندگی کاربران و کسب درآمد از این راه هستند.

در سال های گذشته شاهد رشد روز افزون کسب  و کارهایی بودیم که علیرغم مشکلات فراوانی که برای شروع و ادامه رشد خود داشتند، با اراده قوی و ایستادگی در مقابل مشکلات، به نتایج مثبتی رسیدند. ایده هایی که اغلب با ارائه خدمات به مردم از صرف هزینه های مختلف، که ارزشمندترین آن ها زمان است جلوگیری می کنند. خدماتی مثل سفارش غذا، خرید و فروش کالا، خدمات آموزشی و در انتها خدمتی که ما امروز قصد معرفی آن راداریم؛ خشک شویی!

به گزارش دیجی رو، زودشور سرویس ارائه خدمات خشک شویی به صورت آنلاین است. این سرویس از طریق وب سایت زودشور و همچنین اپلیکیشن های موجود برای آی او اس و اندروید در دسترس است. ایده این کسب  و کار از مرداد ماه سال جاری به ذهن صاحبان آن خطور کرد، اما شروع رسمی کارشان از شهریور ماه سال جاری و از طریق وب سایت بود. پس  از آن در مهر ماه، اپلیکیشن اندروید زودشور در مارکت های مختلف نرم افزاری ارائه شد و در آخر نیز مدتی پیش نسخه آی او اس این اپلیکیشن در اختیار کاربران قرار گرفت.

پیش از اینکه به بررسی اپلیکیشن زودشور بپردازیم بهتر است کمی راجع به مزایای این سرویس صحبت کنیم. در زندگی امروز، زمان برای بسیاری از افراد اهمیت بسیار بالایی دارد و فرصت کمی برای انجام کارهایی مانند تحویل لباس به خشک شویی و تحویل گرفتن دوباره آن ها دارند. شما نیز کافی است به خشک شویی ها مراجعه کنید تا متوجه انبوه لباس هایی شوید که روزها از زمان مقرر برای تحویل آن ها می گذرد. حتی ممکن است بعد از سفارش به خشک شویی ها، رسید مربوطه را گم کنید.

اما از طریق این سرویس مشکلاتی از این دست معنا ندارد، سفارش شما از طریق اپلیکیشن و یا سایت ثبت می شود، با شما برای هماهنگی جهت تحویل گرفتن لباس ها تماس می گیرند، در کمترین زمان به محل شما مراجعه کرده و کیسه ای تحویل شما می دهند که لباس های خود را در آن بگذارید و سپس ظرف 24 ساعت شما می توانید آن ها را درب منزل خود تحویل بگیرید. همچنین اگر از منظر اقتصادی به این موضوع نگاه کنید جدای از هزینه های حمل  و نقل تحویل شخصی لباس ها به خشک شویی، تعرفه یکسانی هم برای ارائه خدمات میان خشک شویی ها وجود ندارد. اما زودشور نه تنها خدمات خود را با قیمت مناسب ارائه می کند بلکه می تواند به یکسان سازی این تعرفه ها نیز کمک شایانی کند.

در حال حاضر زودشور فقط به سه منطقه شمال شرق تهران سرویس دهی می کند اما در آینده با جذب حامیان مالی، باید شاهد شروع به کار آن در دیگر مناطق تهران هم باشیم. ما نسخه اندروید اپلیکیشن زودشور را نصب و مورد بررسی قرار دادیم.

اولین چیزی که پس از اجرای برنامه جلب نظر می کند رابط کاربری زیبا و به روز برنامه است. مسئله ای که خوشبختانه شرکت های ایرانی کم کم به اهمیت آن پی برده اند و در اپلیکیشن های اخیر تولید شده در کشورمان به این جنبه کار اهمیت زیادی قائل شده و به جرات می توان آن ها را با اپلیکیشن های ساخت شرکت های بزرگ نرم افزاری مقایسه کرد. در قسمت بالای صفحه سه آیکون منو، سبد خرید و جستجو به چشم می خورد. با لمس گزینه منو به بخش هایی نظیر پروفایل، علاقه مندی ها، تاریخچه خرید و امکان تماس با توسعه دهندگان دسترسی خواهید داشت. با ساخت پروفایل از طریق وارد نمودن نام و اطلاعات خود و سپس تأیید شماره از طریق پیامک، می توانید همواره به تاریخچه سفارشات و شماره سفارش خود دسترسی داشته باشید.

در صفحه اصلی برنامه دسته بندی لباس مردانه، لباس زنانه و پتو وجود دارند که با لمس هر یک از آن ها می توانید به انتخاب نوع کالای مورد نظر خود برای تحویل بپردازید. نکته قابل توجه در این بخش این است که برای انواع خدمات، قیمت های متفاوتی در نظر گرفته  شده است. به  عنوان  مثال اگر لباس شما هم نیاز به شست  و شو و هم نیاز به اتو داشته باشد، هزینه متفاوت و اگر صرفاً نیاز به اتو داشته باشید و یا لکه های خاصی بر روی لباس شما باشد که نیاز به شست و شوی خاصی داشته باشد تعرفه خدمات متفاوت خواهد بود که می توانید در زمان ثبت سفارش نوع خدمات را مشخص کنید.

نکته جالب در مورد صفحه مربوط به محصولات این است که کاربران می توانند به تبادل  نظر در مورد خدمات ارائه  شده در مورد کالا بپردازند که این امر می تواند تأثیر بسزایی در جلب اعتماد کاربران جدید این سرویس داشته باشد.

در مجموع ما به این اپلیکیشن و سرویس های ارائه شده توسط آن، نمره قابل قبولی می دهیم و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد شروع به  کار این سرویس در باقی مناطق تهران و همچنین دیگر شهرهای کشور باشیم. پیشنهاد می کنیم اگر در مناطق شمال شرق تهران ساکن هستید حتماً اپلیکیشن زودشور را نصب کنید، زیرا مطمئناً روزی به آن نیاز پیدا خواهید کرد. در انتها امیدواریم که با تسهیل مراحل راه اندازی کسب  و کارهای نوپا، از قبیل موارد مربوط به مجوزها و همچنین توجه بیشتر سرمایه گذاران داخلی، شاهد رشد روز افزون ارائه چنین  خدماتی، در کشور باشیم.

فرابورسی شدن استارتاپ ها و شرکت های کوچک و متوسط تسهیل شد

شرکت فرابورس ایران با سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران برای آسان شدن حضور شرکت های کوچک و متوسط و استارتاپ ها در فرابورس تفاهم کرد.

به گزارش زومیت، شرکت فرابورس ایران برای آسان شدن حضور شرکت های کوچک و متوسط و کسب وکارهای نوپا در فرابورس با سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران به تفاهم رسید.

پیروی برگزاری جلسات مشترک میان سازمان نظام صنفی رایانه ای و شرکت فرابورس ایران، زمینه‏ های تسهیل ورود و حضور بنگاه های کوچک و متوسط فناوری اطلاعات از جمله شرکت های نوپا و استارتاپ‏ ها در فرابورس ایران، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ناصرعلی سعادت، رئیس  هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به حضور شرکت های کوچک و متوسط در فرابورس گفت: «سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران از مدت ها پیش، موضوع ورود و حضور بنگاه های کوچک و متوسط (SME) به فرابورس را از طریق ایجاد بسترهای حقوقی و مالی لازم، پیگیری و فعالیت هایی در این خصوص انجام داده است. ورود بنگاه های کوچک و متوسط حوزه فناوری اطلاعات به بازار سرمایه، در توسعه ی بازار این صنعت مؤثر است و ایجاد و راه اندازی بازار SME -ها در فرابورس ایران، نقطه ی عطفی در صنعت و بورس کشور است.»

در این جلسه امیر  هامونی، مدیرعامل شرکت فرابورس ایران، آمادگی فرابورس ایران را برای هر گونه مشارکت و همکاری با سازمان نظام صنفی رایانه ای با هدف تسهیل و تسریع پذیرش شرکت های SME فعال در حوزه فناوری اطلاعات در بازار سرمایه کشور اعلام کرد.

بدین ترتیب قرار شد، مجموعه ای از فعالیت های مشترک در قالب یک تفاهم نامه همکاری میان شرکت فرابورس ایران و سازمان نصر تهران تعریف شود.

آغاز ثبت نام شرکت   ها و استارتاپ های ایرانی در سبیت ۲۰۱۷

سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور از شرکت ها و استارتاپ ها درخواست کرد برای حضور در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ اعلام آمادگی کنند.

به گزارش زومیت، پیش ثبت نام شرکت ها و استارتاپ های ایرانی برای حضور در نمایشگاه سبیت آلمان توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور آغاز شد.

سازمان نصر کشور در اطلاعیه های جداگانه از شرکت ها و استارتاپ های علاقه مند درخواست کرد برای حضور در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ آلمان اعلام آمادگی کنند.

در اطلاعیه  ی اول، سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور از شرکت های عضو صنف و علاقه مند به حضور در یکی از بزرگ ترین نمایشگاه های فناوری دنیا درخواست کرده است با توجه به قرارداد این سازمان با برگزارکننده نمایشگاه سبیت آلمان، برای حضور در پاویون ایران در این نمایشگاه اعلام آمادگی کنند.

در اطلاعیه ی جداگانه سازمان نصر ایران از استارتاپ های ایرانی علاقه مند به حضور در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ آلمان خواسته است برای شرکت و حضور در بخش مخصوص استارتاپ ها  در این نمایشگاه، آمادگی خود را به سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور اعلام کنند.

سازمان نظام صنفی اعلام کرده است هزینه حضور در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۷ متعاقبا از سوی این سازمان اعلام خواهد شد.

نمایشگاه سبیت به عنوان یکی از نمایشگاه های بزرگ فناوری و بزرگ ترین نمایشگاه B2B فناوری در دنیا، هرساله در ماه مارس در شهر هانوفر آلمان برگزار می شود. نمایشگاه سبیت این دوره، روزهای ۲۰ تا ۲۴ مارس ۲۰۱۷ (۳۰ اسفند ۹۵ تا ۴ فروردین ۹۶) در شهر هانوفر برگزار خواهد شد.

بر اساس قرارداد مشترک سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و برگزارکننده ی نمایشگاه سبیت، قرار است ایران پاویونی متشکل از شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات  در نمایشگاه این دوره داشته باشد و استارتاپ های ایرانی نیز در بخش استارتاپ های این نمایشگاه حاضر باشند.

بر اساس اطلاعات بیان شده در نمایشگاه الکامپ، ۳ استارتاپ  بدون پرداخت هیچ هزینه ای و ۷ استارتاپ فقط بدون پرداخت هزینه غرفه، می توانند در این نمایشگاه حضور پیدا کنند. این استارتاپ ها با بررسی های لازم و کسب امتیاز بالا برای این کار انتخاب می  شوند.

تفکیک تعرفه  و ترافیک پهنای باند داخلی و بین المللی اینترنت تا پایان دی

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتورهای ثابت و همراه اینترنت را به تفکیک پهنای باند داخلی و بین المللی اینترنت تا پایان دی ماه موظف کرد.

به گزارش زومیت، در راستای تکمیل شبکه  ی ملی اطلاعات و رسیدن به الزامات مصوب این شبکه، کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات، اپراتورهای ارائه دهنده ی اینترنت را موظف کرد تا پایان دی ماه تعرفه و ترافیک پهنای باند داخلی و بین المللی اینترنت را از هم جدا کنند.

علی اصغر عمیدیان، دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و رئیس رگولاتوری درباره ی این مصوبه گفت:  «در راستای تحقق الزامات مصوب شبکه ی ملی اطلاعات، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه ای به منظور اعمال تعرفه متفاوت برای ترافیک داخلی و بین الملل، تمامی اپراتورهای ارائه دهنده ی خدمات دسترسی شامل دارندگان پروانه ارتباطات ثابت و همراه را موظف کرد تا پایان دی ماه امکان تفکیک ترافیک داخل از بین الملل را برای همه ی کاربران ایجاد کنند تا امکان اعمال تعرفه ی متفاوت فراهم شود.»

به گفته ی رئیس رگولاتوری، در مصوبه ی ۲۴۸ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، سازمان فناوری اطلاعات ایران و شرکت مخابرات ایران باید با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت شرایطی فراهم کنند تا ترافیک پهنای باند داخلی به صورت جدا از ترافیک پهنای باند بین المللی این شرکت در دسترس سایر اپراتورها قرار گیرد.

بدین ترتیب پس از تفکیک ترافیک پهنای باند داخلی و بین المللی اینترنت، قیمت اینترنت داخلی و بین المللی به صورت جداگانه و با قیمت متفاوت از هم محاسبه خواهند شد.

با توجه به مفاد مصوبه ی ۱ جلسه ی ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، به نظر می رسد پس از تفکیک پهنای باند ترافیک داخلی و بین المللی توسط اپراتورهای اینترنت، ترافیک پهنای داخلی با قیمت نصف ترافیک پهنای بین المللی یا کمتر ارائه خواهد شد.

باگ امنیتی در ۴۰ درصد از سایت های دولتی

بر اساس گزارش کانون توسعه دهندگان فضای مجازی، ۴۰ درصد از سایت های دولتی باگ امنیتی دارند و حتی هکرهای تازه کار به راحتی می توانند در آن ها نفوذ کنند.

به گزارش زومیت، رئیس کانون توسعه دهندگان فضای مجازی در مورد بررسی های انجام شده در مورد سایت های دولتی گفت: «بالغ بر ۴۰ درصد وب سایت ها و پرتال های دولتی باگ امنیتی دارند که حتی هکرهای تازه کار نیز می توانند به آسانی در آن ها نفوذ کنند.»

حمیدرضا همتی رئیس کانون توسعه دهندگان فضای مجازی ادامه داد: «هک شدن سایت های دولتی باعث لورفتن اطلاعات مهم می شود و این درز اطلاعات باعث ایجاد مشکلاتی می شود. ما نیز به همین خاطر با تحلیل امنیتی سایت ها و پرتال های دولتی، نتیجه آن را به صورت محرمانه به آن ها اعلام می کنند.»

همتی اضافه کرد: «بر اساس بررسی ها و ارزیابی های ما، سایت ها و پرتال های دستگاه های دولتی از نظر  به روزشدن بسیار ضعیف هستند. برخی از سایت ها و پرتال های دولتی بالغ بر ۵ ماه است که به روز نشده اند.»

رئیس کانون توسعه دهندگان فضای مجازی در مورد محتوای فارسی در فضای مجازی گفت: «محتوای فارسی در وب به سمت  پررنگ تر شدن پیش می رود و جلوگیری از کپی بیش از اندازه محتوا در وب، می تواند در افزایش سهم محتوای فارسی در فضای مجازی مؤثر باشد.

سامسونگ در ارائه TD-LTE مشارکت می کند

شرکت سامسونگ در مشارکت با کنسرسیوم دارنده ی باند ۲۳۰۰ مگاهرتز، خدمات TD-LTE را در ایران ارائه می دهد.

به گزارش زومیت، شرکت سامسونگ برای کمک به کنسرسیوم باند ۲۳۰۰ مگاهرتز در پروژه ی ارائه ی TD-LTE وارد می شود.

برای ارائه ی فناوری TD-LTE (ارائه اینترنت ثابت در بستر فناوری LTE)، سازمان تنظیم مقررات رادیویی در تابستان امسال اقدام به برگزاری مزایده برای واگذاری باندهای ۲۱۰۰، ۲۳۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز کرد.

در این مناقصه دو کنسرسیوم موفق به دریافت باندهای ۲۳۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز شدند تا بتوانند اینترنت ثابت در بستر فناوری LTE ارائه دهند. کنسرسیومی با محوریت شرکت حلماگستر خاورمیانه (عصر تلکام) توانست برنده مزایده باند ۲۳۰۰ مگاهرتز شود.

به تازگی FCP-های شرکت کننده در این کنسرسیوم توسط مدیرعامل شرکت حلماگستر خاورمیانه در نامه ای ارسالی به رگولاتوری مشخص شدند. شرکت های انتقال داده های ندا گستر صبا (صبانت)، حلما گستر خاورمیانه (عصرتلکام)، داده پردازی فن آوا، لایزر، ارتباطات ثابت پارسیان، ارتباطات فرزانگان پارس، افرانت، گسترش ارتباطات مبنا، سایه گستر سرمایه، آزمون کیفیت، عصر انتقال داده ها، مهندسی صفر و یک پرداز و فناوران طلوع شبکه به عنوان اعضای این کنسرسیوم معرفی شده اند.

بنا بر اطلاعات منتشرشده؛ این کنسرسیوم پس از دریافت پروانه سراسری انتقال داده بر بستر TD-LTE در باند ۲۳۰۰ مگاهرتز، با مشارکت و همکاری شرکت سامسونگ اقدام به ارائه خدمات TD-LTE در سراسر کشور می کند.

پیش از این شرکت نوکیا برای ارائه TD-LTE با کنسرسیوم برنده ی مزایده ی باند ۲۶۰۰ مگاهرتز، قرارداد همکاری امضاء کرده بود. عمده سهام کنسرسیوم دارنده  ی باند فرکانسی ۲۳۰۰۰ مگاهرتز در اختیار شرکت های شاتل، های وب، پیشگامان کویر یزد و آسیا تک است.

ایرانسل از مرداد ماه امسال اقدام به ارائه ی TD-LTE در شهرهای مختلف کشور کرده است و شرکت مبین نت قصد دارد این خدمات را از ماه جاری در شهرهای تهران و کرج عرضه کند. حضور سامسونگ و نوکیا می تواند رقابت و کیفیت  عرضه ی اینترنت در بستر TD-LTE را افزایش دهد. البته باند فرکانسی TD-LTE مورد استفاده ی ایرانسل و مبین نت ۳۵۰۰ مگاهرتز است.

توسعه ی فناوری TD-LTE می تواند سبب مهاجرت مشترکان ADSL به این فناوری شود. البته باید در نظر داشت فیبر نوری رقیب سرسخت فناوری TD-LTE است که ارائه و عرضه ی آن در سال های آینده می تواند زنگ خطری برای فناوری های دسترسی به اینترنت ثابت و همراه باشد.

آمار مسابقات برنامه نویسی ACM ICPC 2016 تهران

مسابقات ACM ICPC 2016 تهران که سوم دیماه  برگزار شد آمار و ارقام جالبی را از خود به جای گذاشت. در این مسابقات تیم هایی از ۴۷ دانشگاه ایرانی حضور داشتند.

به گزارش زومیت، مسابقات ACM 2016 با برتری تیم دانشگاه شریف به پایان رسید

حمید ضرابی زاده دبیر اجرایی مسابقات ACM ICPC 2016 تهران در اختتامیه این مسابقات، آمارهایی در مورد ACM ICPC 2016 تهران ارائه داد. از آمار تعداد تیم های شرکت کننده گرفته تا تعداد حل مسئله ارسالی در ۵ ساعت مسابقه تیم های شرکت کننده، همگی در اعداد و ارقام ارائه شده توسط دبیر مسابقات ACM ICPC 2016 تهران وجود داشت.

حضور تیم ها از ۴۷ دانشگاه سراسر کشور در مسابقات امسال رکورد حضور دانشگاه های کشور را شکست. امسال اولین بار بود که در این مسابقات از زبان برنامه نویسی پایتون (python) استفاده می شد.

اولین مسئله این مسابقات در مدت زمان تنها ۲ دقیقه حل شد. در مسابقات امسال تمام ۱۲ سؤال حل شد که نشان از قدرت تیم های حاضر دارد.

آمارهایی که حمید ضرابی زاده در مورد مسابقات ACM ICPC 2016 سایت تهران ارائه داد به شرح زیر هستند:

  • مسابقات امسال هجدهمین دوره سایت تهران و هفدهمین دوره به میزبانی دانشگاه شریف بود.
  • ۸۲ تیم از ۴۷ دانشگاه ایرانی در این دوره شرکت کرده بودند. در زمینه تعداد دانشگاه شرکت کننده، در این مسابقات امسال رکورد بیشترین حضور زده شد.
  • در مسابقات این دوره ۱۲ سؤال برای تیم ها مطرح شده بود که همه ی این ۱۲ مسئله حل شد.
  • ۸۶۸ حل مسئله از طرف ۸۲ تیم برای تیم داوری ارسال شد که ۳۰۴ عدد از این حل مسائل درست بود.
  • اولین مسئله در دقیقه ۲ و آخرین مسئله در دقیقه ۱۹۴ (۳ ساعت و ۱۴ دقیقه) حل شد. آخرین حل مسئله در دقیقه ۲۹۸ (۴ ساعت و ۵۸ دقیقه) برای تیم داور ارسال شد.
  • امسال برای اولین بار از زبان برنامه نویسی پایتون در این مسابقات استفاده شد.
  • ۶۹۶ حل مسئله با زبان ++C و ۱۳۴ حل مسئله با جاوا و ۴۲ حل مسئله با زبان پایتون نوشته شدند.
  • ۳۰۱ تیم برای مسابقات اینترنتی که توسط دانشگاه تهران برگزار شد، ثبت نام و ۲۶۱ تیم از آن ها در این مسابقه اینترنتی شرکت کردند. به غیر از این مسابقه اینترنتی، مسابقات اینترنتی دیگری در دانشگاه های ولی عصر رفسنجان، پیام نور مازندران، فردوسی مشهد، سجاد مشهد و امیر کبیر برگزار شد.

وزیر ارتباطات: ماهواره سنجشی ملی با مدیریت ایرانی پرتاب می شود

به گفته ی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ماهواره  ی سنجشی ملی با طراحی و ساخت مشترک با روس ها و با مدیریت ایرانی به هوا پرتاب خواهد شد.

به گزارش زومیت، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مذاکره با کشورهای دیگر برای ساخت و طراحی مشترک ماهواره ها خبر داد و گفت: «برای ساخت ماهواره ی سنجش ملی با یک شرکت روس به نتیجه رسیده ایم. برای این کار مجوز لازم را از شورای اقتصاد کسب کردیم و پس از باز شدن ال سی، کار ساخت ماهواره ی سنجشی ملی آغاز می شود.»

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: «برای ساخت ماهواره ی ملی مخابراتی هم با چند کشور دارای فناوری ماهواره در حال مذاکره و رایزنی هستیم تا قرارداد ساخت و طراحی این ماهواره را نیز منعقد کنیم.»

وزیر ارتباطات اعلام کرد: «ساخت ماهواره های مخابراتی و سنجشی ملی در کنار ساخت و پرتاب ماهواره های بومی انجام می شود. تأمین ماهواره ها با توجه به کارهای پژوهشی در زمینه ی ساخت ماهواره های بومی پیش خواهد رفت. به هیچ عنوان نباید در انجام پروژه های پژوهشی وقفه ای به وجود آید.»

محمود واعظی از پرتاب سه ماهواره به فضا طی سال جاری و سال آینده  خبر داد و گفت:  «۳ ماهواره  ی داخلی آماده پرتاب به فضا هستند؛ اما ما بنا نداریم که با کار علمی بهره برداری تبلیغاتی کنیم، چرا که در مسائل علمی، تمرکز و توجه به کار، پیشرفت را تضمین می کند. به همین خاطر این ۳ ماهواره امسال و سال آینده در فرصت مناسب پرتاب خواهند شد.»

او در زمینه ی پیشرفت علمی بیان کرد:  «باید تعداد اعضای هیئت علمی را افزایش داد و امیدواریم با بودجه ی خوب اختصاص داده شده به این بخش، شاهد سال خوبی در بخش علمی و فناوری باشیم. در ضمن باید یک رابطه ی نزدیک میان دانشگاه و بخش صنعت و بازار برقرار شود.»

وزیر ارتباطات در مورد جوانان مشتاق به کار و فارغ التحصیلان توضیح داد: «در الکامپ جوانان در حدود ۳۰۰ استارتاپ مشغول بودند که نشان از نهضتی دارد که در این زمینه راه افتاده است. این نهضت واقعاً قابل تقدیر است. جوانان فارغ التحصیل بومی در کشور دارای توان بالایی هستند که باید برای آنان زمینه ی فعالیت را فراهم کرد تا استعدادها شکوفا شوند.»

احتمال عرضه گلکسی اس ۸ بدون جک ۳٫۵ میلیمتری و با یک هدفون بی سیم

همانطور که اطلاع دارید، دو کمپانی قدرتمند سامسونگ و اپل در بیشتر زمینه ها با همدیگر به رقابت می پردازند. هر دو شرکت کره ای و آمریکایی از هدست های واقعا بی سیم خود رونمایی کردند که متاسفانه هدفون Gear IconX سامسونگ و AirPods اپل چندان رضایت کاربران را بدست نیاوردند. هدفون سامسونگ در جلب نظر کارشناسان و کاربران ناموفق ظاهر شد و همچنین تاخیرهای پیاپی اپل جهت عرضه ایرپادها، باعث نارضایتی کاربران شد. طبق اطلاعات منتشر شده توسط SamMobile، سامسونگ در حال کار روی هدفون بی سیم جدید می باشد که قرار است این بار با گلکسی اس ۸ به بازار عرضه شود.

به گزارش تک24، طبق گفته بعضی از شایعات، گلکسی اس ۸ مانند آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس بدون درگاه ۳٫۵ میلیمتری هدفون اند. درصورت به واقعیت پیوستن این شایعات، انتظار می رود سامسونگ از هدفون های بی سیم بهتری رونمایی کند. با وجود اینکه حذف جک هدفون توسط اپل قبل از سامسونگ انجام شده، اما پیش بینی نمیتوان کرد که کاربران سامسونگ، چه واکنشی را به برداشته شدن این درگاه نشان خواهند داد.

به این نکته هم باید توجه کرد که تاکنون چند مدل متفاوت از گلکسی اس ۸ توسط سامسونگ، تست شده است که با این وجود، برداشته شدن درگاه ۳٫۵ میلیمتری و جایگزینی اش با هدفون های وایرلس میتواند در حد یک طرح مفهومی باشد که امکان دارد جنبه واقعیت به خود بگیرد که بهتر است تا تأیید این اخبار منتظر باشیم.

معرفی دستگاه هوشمند مراقبت پوست S-Skin از سامسونگ

تکنولوژی های ارائه داده شده در سال ۲۰۱۷ سامسونگ به گونه ای است که گویا قصد دست انداختنمان را دارد. پروژه های C-Lab سامسونگ در امتداد CES 2017 به نمایش گذاشته شده اند. هر سال سامسونگ بهترین ایده ها را از پروژه های پرسنل آزمایشگاه C-Lab دریافت می کند. امسال سامسونگ از مجموعه ای از پروژه های خود پیش از آنکه در نمایشگاه تجاری نشان داده شود رونمایی کرد. و از جمله خدمات ارائه شده می توان به دستگاه پوست هوشمند و بروزرسانی اسباب بازی های هوشمند اشاره کرد.

به گزارش زومتک، S-Skin یک دستگاه مراقبت از پوست هوشمند است که با استفاده از یک تکه روی پوست کار کرده و با میکرونیدلینگ جزئیات پوست را کاوش و با نور LED آن را درمان می کند.

این دستگاه به حل مشکلات پوست پرداخته و با تصویربرداری از پوست در ناحیه های مختلف مشکلات را تشخیص داده و توصیه هایی به منظور پیشگیری و یا درمان می کند.

از پروژه های دیگر سامسونگ می توان به اسباب بازی های هوشمند اشاره کرد که با اتصال بلوتوث LE به موبایل ها و تبلت ها می توانند عملکردشان را نشان دهند. این اسباب بازی ها احتمالا به دور از دیگر اسباب بازی ها تعاملی بوده و به طور باالقوه آموزشی می باشند. همچنین پرینتر متراکم Mangoslab به منظور یادداشت از دستگاه های هوشمند، Jameasy یک سنسور به منظور اتصال با سازهای آکوستیک برای تمرین، Mopic یک قاب موبایل هوشمند به منظور مشاهده ۳D بدون عینک و… می باشند.

بلندگوی معلق LG رونمایی شد

در چند سال گذشته ما شاهد ابداع و عرضه دستگاه های بسیاری بودیم که از جذاب ترین آنان می توان به بلندگوی معلق و یا شناور اشاره کرد. این بلندگوها عاری از هرگونه سیم روی دستگاه زیرین دیگری قرار گرفته و همچنان که معلق است شناور خواهد ماند. و LG اخیرا از بلندگوی معلق دیگری پرده برداری کرده است که تقریبا آخرین تولید از این نوع دستگاه می باشد. و یک دستگاه بلوتوث جدید در امتداد CES در ماه آینده به نمایش گذاشته است.

به گزارش زومتک، ساختار این بلندگوهای معلق تا بحال مانند سفینه فضایی، توپ فوتبال معلق و یا ابرهای شناور بوده است. اما LG این بار با یک ساختار جدید احتمالا شما را به یاد دستگاه های جدید در بیمارستان خواهد انداخت. طرح سفید رنگ، پایه مطمئن و گزینه های کنترل بر روی بلندگو از جمله خصوصیات این دستگاه هستند.

این شناور بودن به جای جادو از قابلیت الکترومغناطیس بهره مند شده است.

دستگاه پایه مانند ساب ووفر کار کرده و عمر باطری بلندگو به ۱۰ ساعت می رسد. هنگامیکه عمر باطری کم شود، بلندگوی معلق آرام آرام بر روی دستگاه پایه فرود می آید. و این دستگاه به موقع شارژ قادر به پخش صدا می باشد.

هنوز اطلاعات دیگری از جمله قیمت گذاری این دستگاه معین نشده است. اما طرفداران LG مطمئنا منتظر یک دستگاه با جذابیت های روز تکنولوژی خواهند بود.

های گیم هوآوی برای اولین بار در خاورمیانه و آفریقا

شرکت هواوی یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده دستگاه های هوشمند در جهان به شمار می رود .  این شرکت با ارائه محصولاتی با کیفیت بالا و قیمت های رقابتی جایگاهی بسیار مناسب در بین کاربران دارد . این شرکت برنامه ویژه ای برای کاربران خود در جهان داشته است .

در دنیای کنونی، رقابت بر سر تفاوت هاست و برندها برای کسب سهم بیشتری از بازار، نیازمند ارائه خدمات متفاوت و منحصر به فرد به مشتریان و مخاطبان خود هستند.

بر اساس گزارش زوم تک به نقل از روابط عمومی بخش خدمات اینترنت آفریقا و خاورمیانه شرکت هوآوی، فروشگاه بازی های مخصوص گوشی های هوشمند هوآوی در دسترس عموم قرار گرفت. این ویژگی جدید برای گوشی هوشمند میت ۹ و سایر گوشی های هوشمند این شرکت، قابل استفاده می باشد.

این پلت فرم، که در اکتبر ۲۰۱۵ میلادی راه اندازی شد، به صورت پیش فرض در تمامی گوشی های هوشمند میت ۹ بارگذاری شده است و کاربران سایر گوشی های هوشمند هوآوی نیز می توانند از آن استفاده کنند. این پلت فرم، شامل بازی های جذاب و سرگرم کننده با هدف آموزش است. در میان بازی های جذاب و متفاوت این پلت فرم، می توان به بازی جذاب ‘MOBA Legends’ و The Arabian Nights’ اشاره کرد که با پیش بینی های صورت گرفته، مورد استقبال کاربران هوآوی قرار خواهند گرفت.

حفظ ایمنی و کیفیت، همواره در زمره تعهدات هوآوی بوده و این دو مقوله در تمامی مراحل خدمات ارائه شده توسط هوآوی مورد کنترل و ارزیابی قرار می گیرند. بازی های این پلت فرم نیز از جنبه ایمنی و کیفیت در سطح بالایی قرار دارند و تمامی بازی ها براساس پروفایل شخصی کاربر تشکیل می شوند و شرایط بازی ها با توجه به موقعیت جغرافیایی مخاطب، تغییر خواهد کرد.

کاربران سایر گوشی های هوشمند هوآوی می توانند جهت استفاده از این ویژگی خاص هوآوی به لینک زیر مراجعه کنند.

http://consumer.huawei.com/ae-en/mobile-phones/mate9/

صفحه آبی مرگ در ویندوز، سبز رنگ می شود!

اگر به یاد داشته باشید سال ها پیش صفحه ی مرگ در ویندوز پس زمینه ای به رنگ مشکی داشت و جملاتی سفید رنگ بر روی آن نقش می بستند و این به معنی مرگ ویندوز شما بود. سال ها گذشت و در زمان ظهور ویندوز NT این صفحه به رنگ آبی با جملاتی سفید رنگ در آمد.

ظاهر شدن صفحه مرگ یکی از خاطره انگیزترین و همچنین ناراحت کننده ترین اتفاقاتی بود که هر کاربر ویندوزی می توانست آن را تجربه کند و در حال حاضر نیز این اتفاق ممکن است رخ دهد. اما جالب است بدانید که خبرهایی مبنی بر تغییر رنگ این صفحه توسط مایکروسافت به گوش می رسد و در جدیدترین ورژن از ویندوز 10 این صفحه به رنگ سبز تغییر خواهد یافت.

نکته جالب دیگر این که زمانی که این صفحه به رنگ مشکی بود آن را BSOD می نامیدند و بعد از تغییر به رنگ آبی به آن BSOD می گفتند و رنگ سبز آن را GSOD خواهند نامید.

به گزارش دیجی رو، یکی از مهمترین دلایل تغییر رنگ این صفحه این است که مهندسان مایکروسافت و کاربران بتوانند ویندوزهای 10 قدیمی تر و جدیدتر را این گونه از هم تشخیص دهند و برای حل این مشکل راحت تر عمل کنند. صفحه مرگ سبز رنگ دربیلد 14997 ویندوز 10 مشاهده شده است که انتظار می رود در تعطیلات کریسمس برای عموم ارائه شود. در این بیلد شاهد تغییرات و بهبودهایی در بخش منوی استارت خواهیم بود و همچنین کورتانا نیز تجربه ی OOBE را به دست خواهد آورد.

یکی از مهمترین تغییرات در این به روزرسانی این است که برای نور آبی مضر صفحه نمایشگر می توانید فیلترگذاری کنید تا دیگر چشمانتان در خطر نباشند.

بعد از دریافت این آپدیت اگر با مشکلی مواجه شدید و صفحه نمایشتان به رنگ سبز در آمد با ارسال اسکرین شات، مهندسان مایکروسافت به راحتی ورژن ویندوز شما را خواهند دانست و برای حل مشکل سریع تر اقدام خواهند کرد.

Yi Technology هواپیمای بدون سرنشین با قابلیت ضبط تصاویر 4K معرفی خواهد کرد

کمپانی Yi Technology که لقب ” مخترع شما ” را به خود نسبت داده اند، نخستین هواپیمای بدون سرنشین از جنس فیبر کربن را با قابلیت های جدیدی طراحی و ساخته است. این هواپیما در نمایش CES 2017 که هفته آینده برگزار خواهد شد، برای نخستین بار بصورت عمومی نمایش داده خواهد شد. بیشتر هواپیماهای بدون سرنشینی که این روزها در بازار موجود هستند، دارای چهار پروانه میباشند؛ درحالی که این گجت جدید که Erida نام دارد، جزو دسته tricopter ها است و سه پروانه دارد.

به گزارش تکنولوژینیوز به گفته کمپانی Yi، وزن پایین و طراحی منحصر به فرد این هواپیما امکان حرکت با سرعت 75 متر بر ساعت را برای آن فراهم نموده است.

تنظیمات دوربین این هواپیما بوسیله کاربر، حتی زمانی که هواپیما درحال پرواز است، امکان پذیر است. کنترل حرکت این هواپیمای بدون سرنشین نیز با استفاده از اپلیکیشن طراحی شده برای آن و بوسیله اسمارت فون ها انجام می شود.

اطلاعات بیشتر درمورد قیمت و زمان عرضه این محصول هنوز در حد شایعه هستند؛ ولی به نظر ما این هواپیما که می تواند سرعتی برابر 75 متر بر ساعت داشته باشد، امکان فروش بعنوان دوربین و پرنده ای بی صدا را خواهد داشت.

هوش مصنوعی الکسا آمازون از این پس می تواند سوالات دنباله دار را درک کند

هوش مصنوعی الکسا آمازون (Amazon Alexa) که در قالب دستیار خانگی هوشمند آمازون اکو روانه ی بازار شده است، یکی از برترین ها در دسته ی خود محسوب می شود. اما مانند هر محصول نوآورانه ی دیگری، این دیوایس هوشمند نیز دارای نقایصی است که متخصصان آمازون در سیاتل آمریکا به دنبال رفع آن هستند.

به گزارش گجتنیوز، از زمان عرضه ی این پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی تا به حال، متخصصان آمازون به شدت برای هوشمندتر شدن الکسا تلاش کرده اند و امروزه این سطح به حدی رسیده  است که دستیار خانگی آمازون اکو که از هوش مصنوعی الکسا آمازون بهره می برد، در بین بهترین گجت های الکترونیکی در سال ۲۰۱۶ قرار گرفته است.

اما این دیوایس و هوش مصنوعی آن برای کامل شدن و تبدیل به برترین، موانعی را پیش روی خود می بینند که عدم توانایی الکسا آمازون در درک سوالات دنباله دار، یکی از بزرگترین این موانع محسوب می شود. این توانایی که بر پایه ی آنالیز متن خوانده شده توسط کاربر به دست می آید، قابلیت پیشرفته ای است که محصولاتی همچون گوگل هوم (Google Home) با بهره گیری از آن توانسته اند فروش خود را افزایش دهند.

به طور مثال اگر به گوگل هوم بگویید که «اوکی گوگل، سن تام کروز چقدر است؟» و سپس از این دستیار هوشمند بپرسید که «اوکی گوگل، نام همسر او چیست؟»، هوش مصنوعی توسعه یافته توسط گوگل می تواند این ضمیر «او» را تشخیص دهد و متوجه شود که منظور شما از این کلمه، اشاره به تام کروز است.

از این پس هوش مصنوعی الکسا آمازون می تواند سوالات دنباله دار را درک کند

هوش مصنوعی الکسا آمازون تا به حال قادر نبود که چنین درکی را از خود نشان دهد، اما گویا به لطف آپدیت جدیدی که آمازون برای این پلتفرم نرم افزاری تدارک دیده است، کاربران شبکه ی اجتماعی Reddit و اعضای وب سایت اندروید پلیس تایید کرده اند که حالا الکسا نیز می تواند اینگونه سوالات را درک کرده و به آنها پاسخ دهد.

الکسا آمازون به رقیبی جدی برای گوگل تبدیل خواهد شد

این کاربران با پرسیدن سوالاتی نظیر «الکسا، رئیس جمهور ایالات متحده ی آمریکا چه کسی است؟» و در ادامه «الکسا، سن او چقدر است؟»، توانسته اند به پاسخ های درستی دست پیدا کنند. این موضوع یعنی اینکه توانایی این هوش مصنوعی نیز به این حد رسیده است که سوالات دنباله دار را درک کند. با اینکه شاید این قابلیت برایتان کمی عادی و پیش پا افتاده به نظر برسد، اما مطمئنا متخصصان ساعت های زیادی را صرف کرده اند تا سطح درک هوش مصنوعی الکسا آمازون به این سطح برسد.

در حال حاضر و تا زمان انتشار این مطلب، به نظر می رسد که تنها کاربران دیوایس های آمازون اکو (Echo) و آمازون اکو دات (Echo Dot) قادر به استفاده از این قابلیت هستند، اما مطمئنا به زودی آپدیت های نرم افزاری در اختیار دیگر کاربران در سراسر جهان نیز قرار خواهد گرفت تا آنها هم بتوانند طعم این افزایش سطح درک هوش مصنوعی الکسا آمازون را بچشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفت + دوازده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *