آموزش تنظیم مجدد شناسه تبلیغاتی در آیفون و اندروید

شرکت ها از شناسه های تبلیغاتی (Advertising IDs) برای ارسال تبلیغات هدفمند براساس فعالیت شما استفاده می کنند؛ اما آیا شما از این موضوع اطلاع داشتید؟

تلفنی که در جیب شما است دارای یک شناسه تبلیغاتی منحصر به فرد است که به شرکت های تبلیغاتی امکان ردیابی فعالیت های برنامه شما را می دهد.

شناسه های تبلیغاتی در آیفون ها، آیپدها، رایانه های شخصی ویندوز و دستگاه های اندرویدی وجود دارد. آن ها مشابه کوکی ها در مرورگرهای وب کار می کنند. فعالیت شما ردیابی می شود، به اشتراک گذاشته می شود (گاهی فروخته می شود) و سپس برای ارائه تبلیغاتی که کلیک کردن شما رویشان محتمل تر است، استفاده می شود. می توان گفت شرکت ها از مواردی مانند موقعیت مکانی، عادات خرید و استفاده از برنامه شما استفاده می کنند تا تبلیغاتی را به شما نشان دهند که احتمال تعاملتان با آن ها بیشتر است. آیدی تبلیغاتی قابل حذف نیست؛ اما می توان آن را مجددا تنظیم کرد تا تمام فعالیت هایتان پاک شود.

بازنشانی شناسه تبلیغاتی در اندروید

همان طور که گفتیم شما نمی توانید شناسه تبلیغاتی را به طور کامل حذف یا غیرفعال کنید. تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که شناسه را مجددا تنظیم کنید. با انجام مکرر این کار می توانید از تشکیل یک گزارش بزرگ از اطلاعاتتان جلوگیری کنید. همچنین می توانید از پیشنهاد تبلیغات شخصی شده انصراف دهید.

ابتدا یک یا دو بار انگشت خود را از بالای صفحه به پایین بکشید و سپس روی نماد چرخ دنده ضربه بزنید تا منوی تنظیمات باز شود.

پایین بیایید و Google را انتخاب کنید.

سپس گزینه Ads را انتخاب کنید.

روی Reset Advertising ID ضربه بزنید.

در پنجره پاپ آپی که ظاهر می شود روی OK ضربه بزنید.

گزینه Opt Out of Ads Personalization را فعال کنید.

در پنجره اعلانی که ظاهر می شود روی OK ضربه بزنید.

بازنشانی شناسه تبلیغاتی در آیفون یا آیپد

با خاموش کردن تبلیغات شخصی سازی شده می توانید تعداد تبلیغات هدفمندی که می بینید را محدود کنید؛ اما نمی توانید تعداد کل تبلیغات را محدود کنید.

ابتدا از صفحه اصلی آیفون یا آیپدتان وارد Settings شوید.

به Privacy بروید.

در انتهای صفحه روی Apple Advertising ضربه بزنید.

گزینه Personalized Ads را غیرفعال کنید.

در iOS 14 برنامه ها مجبور می شوند قبل از اینکه بتوانند فعالیتتان را ردیابی کنند از شما سؤال کنند؛ بنابراین دیگر لازم نیست نگران تنظیم مجدد شناسه تبلیغاتی خود باشید. در واقع شما حتی می توانید از درخواست ردیابی برنامه ها جلوگیری کنید.

اگرچه دریافت تبلیغاتی که احتمالا با علایقتان مرتبط هستند ممکن است وحشتناک به نظر نرسد، اما همچنان نگرانی های آشکاری در مورد حفظ حریم شخصی وجود دارد. با این کار می توانید کمی از حریم خصوصی خود را پس بگیرید.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + هفت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *