دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 26 آبان ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و یازدهمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

سرویس VoLTE همراه اول راه اندازی شد

VoLTE فناوری نوینی است که علاوه بر بالا بردن کیفیت مکالمه، امکان دسترسی به اینترنت در طول مکالمه را نیز فراهم می کند.

به گزارش زومیت، فناوری VoLTE استاندارد جدیدی در شبکه های ارتباطی بی سیم پرسرعت برای گوشی های موبایل است که در آن، صدا در بستر LTE و با کیفیت و پایداری بسیار بالا منتقل می شود. آخرین نسل شبکه ی تلفن همراه (LTE) همراه اول به امکان تماس صوتی مجهز شده است؛ مشترکین همراه اول از این پس می توانند بر بستر این شبکه، مکالمه ای با آخرین استانداردهای جهانی و بهترین کیفیت صدا (کیفیت HD) داشته باشند.

فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یا همان VoLTE، یک فناوری نوین است که بدون استفاده از آن قادر به برقراری تماس در شبکه ی 4G نخواهیم بود. در حال حاضر اکثر شبکه های LTE و همچنین گوشی های هوشمند، با وجود پشتیبانی از اتصال LTE، در زمان مکالمه به شبکه ی 2G سوئیچ می کنند و این به معنی قطع اینترنت و کاهش پهنای باند ارتباطی و متقابلاً افت کیفیت انتقال صدا است؛ اما با فناوری VoLTE نه تنها کیفیت صدا در بالاترین سطح باقی می ماند، بلکه در زمان مکالمه، کاربر به اینترنت نیز دسترسی خواهد داشت.

تماس VoLTE از بستر شبکه های 2G و 3G نمی گذرد و علاوه بر تجربه ی یک مکالمه ی صوتی با کیفیت بالا، امکان استفاده ی همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم می کند؛ لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه ی صوتی از اینترنت استفاده کنند؛ به عنوان مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدئو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند.

مزایای VoLTE چیست؟

  • امکان برقراری تماس در شبکه ی LTE
  • کیفیت صدای بسیار بالا (با کیفیت HD) بر روی سرویس VoLTE
  • پایین بودن زمان برقراری تماس یا Call Setup
  • امکان استفاده ی همزمان از مکالمه و دیتا

چگونه از VoLTE استفاده کنیم؟

  • برای استفاده از VoLTE همراه اول، سیم کارت باید از نوع USIM باشد. اطلاعات بیشتر در وب سایت همراه اول درج شده است.
  • برای برقراری تماس VoLTE همراه اول نیازی به استفاده از دیتای تلفن همراه نیست.

نحوه ی برقراری تماس از طریق VoLTE هیچ تفاوتی با تماس عادی ندارد و تمام مشترکینی که دارای تلفن همراهی با قابلیت پشتیبانی از VoLTE همراه اول باشند با قرار گرفتن در پوشش شبکه ی LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت.

گوشی های تلفن همراه (LG M۷۰۰(Q۶ Prime) ،LG M۷۰۰(Q۶ Plus، گلکسی اس ۸، گلکسی اس ۸ پلاس، هواوی پی ۱۰، هواوی پی ۱۰ پلاس اولین مدل های تلفن همراه با قابلیت پشتیبانی از VoLTE همراه اول هستند. سایر برندها و مدل های مختلف در آینده به لیست تلفن های دارای قابلیت پشتیبانی از سرویس VoLTE  اضافه خواهند شد.

مشترکینی که دارای این نوع از تلفن های هوشمند هستند با به روزرسانی های دستگاه خود و شماره گیری #۲۴۵۱*۱۰* می توانند این سرویس را فعال نمایند. همچنین در صورت عدم قابلیت اتصال، با شماره گیری همین کد دستوری پیغامی برای کاربر ارسال خواهد شد.

با سلام، سرویسی برای فروش محصولات خانگی، محلی و روستایی

هرچند فروشگاه های آنلاین در سال های اخیر در کشور توسعه یافته اند، اما تمرکز اغلب این فروشگاه ها محصولات الکترونیک یا مد و پوشاک است؛ در این بین «با سلام»، کسب وکارهای خانگی را مد نظر قرار داده است.

به گزارش زومیت، در سال های پس از ورود اینترنت پرسرعت به کشور و ایجاد بستر های متعدد مورد نیاز برای فعالیت کسب وکارهای اینترنتی، فروشگاه هایی متولد شدند که نیاز برای حضور فیزیکی کاربران در محل فروشگاه را برطرف کردند. با وجود افزایش تعداد فروشگاه های اینترنتی در سال های گذشته، حوزه ی فعالیت این فروشگاه ها بیشتر در حوزه هایی نظیر فروش محصولات الکترونیک یا مد و فشن بوده است. اخیرا شاهد ظهور مارکت پلیس ها نیز در کشور بوده ایم که امکان فروش اینترنتی برای کسب وکارهای کوچک تر را از طریق برندهای شناخته شده ممکن کرده اند؛ با این وجود، کسب وکارهای خانگی یا روستایی همچنان قادر به ارائه ی محصولات خود نبوده اند. با سلام با ایجاد بستری اینترنتی و به مدد فناوری، ساختاری را ایجاد کرده تا با استفاده از آن کسب وکارهای خانگی، محلی، روستایی و تولیدی های کوچک و بزرگ قادر به فروش محصولاتشان به صورت اینترنتی باشند.

آمارهای ارائه شده نشان از این دارد که در حال حاضر بیش از ۱۶۰۰ تولیدکننده از تهران تا روستاهایی نظیر سیستان و بلوچستان و خوزستان در با سلام عضو بوده و غرفه ی آنلاین فروش محصولات خود را در اختیار دارند. بازار آنلاین با سلام امکان خرید از میان ۲۲ هزار کالا را برای کاربران فراهم می کند.

با سلام با داشتن حال و هوایی سنتی، حوزه های فعالیت خود را به ۷ دسته تقسیم کرده و هر یک از این حوزه ها را با عنوان راسته معرفی می کند. در واقع با سلام از ۷ راسته تشکیل شده است:

  • مواد غذایی
  • صنایع دستی
  • فرهنگی
  • پوشاک
  • لوازم خانگی
  • عطاری
  • آرایشی و بهداشتی

با سلام به عنوان یک استارتاپ دانش بنیان فعالیت می کند که تیمی ۳۰ نفره آن را تشکیل داده اند. سازوکار با سلام به این ترتیب است که پس از خریداری کالای مورد نظر، این کالا توسط تولیدکننده به آدرس شما ارسال می شود. مبلغ کالا نیز به صورت آنلاین پرداخت می شود. این مبلغ به حساب غرفه دار رفته و پس از یک هفته با غرفه دار تسویه می شود. زمان یک هفته ای تعیین شده به این دلیل است تا خریدار از کیفیت کالای دریافتی خود مطمئن شود.

با سلام علاوه بر فعالیت در قالب وب سایت، دو اپلیکیشن را نیز برای خریداران و غرفه داران تدارک دیده است.

اینستاگرام از این پس میزان حضور کاربر را نمایش می دهد

اینستاگرام ویژگی جدیدی را در دسترس کاربرانش قرار داده که به واسطه ی آن افراد می توانند میزان زمان صرف شده خود را در این اپلیکیشن مشاهده کنند.

به گزارش زومیت، در ماه آگوست، فیسبوک و اینستاگرام از ویژگی جدیدی رونمایی کردند که امکان مشاهده ی زمان صرف شده در این اپلیکیشن های اجتماعی را در اختیار کاربران قرار می داد. حال اینستاگرام به عنوان شرکت تابعه ی فیسبوک، به طور رسمی این ویژگی را تحت عنوان «Your Activity» برای کاربران خود در دسترس قرار داد.

توسط این قابلیت، کاربران می توانند محدودیت زمانی برای استفاده از این اپلیکیشن در نظر بگیرند؛ همچنین امکان توقف ارسال اعلانیه های اینستاگرام در بازه ی زمانی خاصی نیز وجود دارد. اگر خواهان استفاده از ویژگی یادشده هستید، می توانید آن را در منوی همبرگری واقع در صفحه ی پروفایل پیدا کنید.

پیشتر اپل و گوگل نیز چنین ویژگی را در آخرین نسخه ی سیستم عامل موبایلی خود جای داده بودند تا کاربران کنترل بیشتری بر نحوه ی استفاده ی خود از اپلیکیشن ها داشته باشند. حال فیسبوک و اینستاگرام به عنوان دو شبکه ی اجتماعی بزرگ و پرکاربر دنیا قصد دارند با پیاده سازی ویژگی فوق، میزان استفاده کاربر از این دو شبکه ی اجتماعی را در طول هفت روز یک هفته گزارش دهند؛ چنین قابلیتی باعث می شود تا کاربران بر سلامت روان خود کنترل بیشتری داشته باشند و از آسیب زا بودن شبکه های اجتماعی جلوگیری کنند.

انتظار می رود که در طول روزهای آینده، شرکت مادر اینستاگرام، یعنی فیسبوک نیز قابلیت یادشده را تحت نام «Your Time on Facebook» در اختیار کاربرانش قرار دهد.

Aquos R2 Compact؛ گوشی شارپ با دو بریدگی نمایشگر

شرکت ژاپنی شارپ از گوشی  هوشمند جدیدی رونمایی کرده که صفحه نمایش آن دو بریدگی مجزا دارد.

به گزارش زومیت، اگر از وجود بریدگی روی صفحه نمایش گوشی های جدید متنفرید، بهتر است از خواندن این خبر صرف نظر کنید! اخیرا شرکت شارپ از گوشی  هوشمند Aquos R2 Compact با صفحه نمایشی ۵.۲ اینچی با دو بریدگی رونمایی کرده است. یکی از این بریدگی ها برای دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و دیگری برای حسگر اثر انگشت این دستگاه است. طراحی این گوشی امکان بهره مندی حداکثری از بدنه ی نسبتاً کوچک آن را فراهم می کند، ولی اگر از درج قطعات مختلف روی صفحه ی گوشی خوشتان نیاید، این دستگاه حسابی شما را نا امید می کند. بدتر از آن این که، بریدگی های به کار رفته در صفحه ی Aquos R2 Compact حتی با یکدیگر قرینه هم نیستند.

اما شاید با نگاه کردن به مشخصات این دستگاه، اندوه شما اندکی تسلی پیدا کند. آکواس آر۲ کامپکت را می توان دستگاهی با ویژگی های قابل قبول در سری میان رده ها به حساب آورد. این گوشی از صفحه  نمایش IGZO با رزولوشن ۲۲۸۰ در ۱۰۸۰ و با فرکانس ۱۲۰ هرتز بهره  می برد. قلب تپنده ی این گوشی پردازنده ی اسنپدراگون ۸۴۵ همراه با ۴ گیگابایت رم است. شارپ همچنین برای محصول جدید خود یک دوربین ۲۲.۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9 و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی با امکان افزایش از طریق حافظه میکرو SD در نظر گرفته است. شاید باتری ۲۵۰۰ میلی آمپر ساعتی آن، چندان قوی به نظر نرسد، ولی باید توجه داشت که نمایشگر این گوشی هم نسبتا کوچک است.

احتمال می رود R2 Compact از اواسط دی ماه (ژانویه ۲۰۱۹) در کشور ژاپن عرضه شود، هرچند قیمت آن هنوز مشخص نیست. از آن جایی که شارپ معمولاً محصولاتش را فقط در کشور خود عرضه می کند، بعید به نظر می رسد این دستگاه به کشور های دیگر وارد شود. البته اگر شما از ایده ی وجود دو بریدگی در صفحه استقبال نمی کنید و نمی خواهید سایر شرکت ها نیز دست به این کار بزنند، این اتفاق چندان هم بد به نظر نمی رسد!

اکسینوس 9820 سامسونگ با لیتوگرافی هشت نانومتری معرفی شد

سامسونگ پردازنده ی پرچم دار اکسینوس 9820 را با لیتوگرافی هشت نانومتری، واحد پردازش عصبی و ۲۰ درصد بهبود در عملکرد تک هسته ای معرفی کرد.

به گزارش زومیت، سامسونگ بدون برگزاری رویداد خاصی، از پردازنده ی بالارده ی Exynos 9820 پرده برداشت؛ این تراشه احتمالا در گوشی سامسونگ موسوم به گلکسی S10 به کار گرفته خواهد شد. کره ای ها هدف از توسعه ی پردازنده ی جدید خود را بیشینه کردن هوشمندی دستگاه های خود به لطف اضافه شدن واحد پردازش عصبی مجزا (NPU) و عملکرد بهبودیافته  با CPU مبتنی بر سه کلاستر عنوان کرده و آن را بنیانی برای آینده     ای هوشمند در دنیای موبایل معرفی می کنند.

در حالی که کرین ۹۸۰ و A12 Bionic بر مبنای فناوری ساخت هفت نانومتری تولید می شوند، اکسینوس ۹۸۲۰ با لیتوگرافی هشت نانومتری LPP FinFET ساخته می شود. سامسونگ ادعا می کند که لیتوگرافی هشت نانومتری نسبت به فرآیند ۱۰ نانومتری نسل گذشته، مصرف انرژی را حدود ۱۰ درصد کاهش می دهد؛ در حالی که خود پردازنده نیز با کاهش ولتاژ کارکردی و حالت غیرفعال در کنار پایین آوردن نشت انرژی، از مصرف انرژی CPU و GPU می کاهد.

بعد از هواوی، اکنون نوبت به سامسونگ می رسد تا با جدیت بیشتری وارد حوزه ی هوش مصنوعی شود، اکسینوس ۹۸۲۰ نخستین  پردازنده ی این شرکت به حساب می آید که از واحد پردازش عصبی (NPU) بهره می برد؛ براساس ادعای کره ای ها، این ماژول به پردازنده اجازه می دهد تا پردازش های مربوط به هوش مصنوعی، نظیر بهبود عکس ها و قابلیت های واقعیت افزوده را تا هفت برابر سریع تر از نسل پیشین خود اجرا کند.

پردازنده ی مرکزی مانند آنچه پیش از این با کرین ۹۸۰ تجربه کردیم، از معماری جدید مبتنی بر سه کلاستر بهره می برد، کلاستر نخست از دو هسته ی پردازشی سفارشی شده ی نسل چهارمی سامسونگ بهره می برد که احتمالا بر مبنای معماری هسته های Cortex-A76 توسعه داده شده اند و وظیفه ی پردازش های سنگین را برعهده دارند، کلاستر دوم از دو هسته ی Cortex-A75 برای عملکردی بهینه استفاده می کند؛ در حالی که رقیب چینی در یک معماری مشابه، هسته های A76 با فرکانس پایین تر را به کار گرفته بود. کلاستر سوم اکسینوس ۹۸۲۰ برای پایین آوردن مصرف انرژی از چهار هسته ی Cortex-A55 تشکیل شده است. کره ای ها ۲۰ و ۱۵ درصد بهبود عملکرد تک هسته ای و چند هسته ای یا ۴۰ درصد بهره وری انرژی بیش تر را برای پردازنده ی جدید خود پیش بینی می کنند.

اکسینوس ۹۸۲۰ برای اتصال بی سیم به مودم LTE-Advanced Pro اتکا دارد که با تجمیع هشت برابری حامل های LTE از اتصال Cat.20 با سرعت دانلود فوق العاده  بالای ۲.۰ گیگابیت برثانیه پشتیبانی می کند؛ در حالی که سرعت آپلود در آن به عدد ۳۱۶ مگابیت برثانیه می رسد. سامسونگ ادعا می کند که به لطف 4×4 MIMO، مدولاسیون 256-QAM و فناوری eLAA، مودم اکسینوس ۹۸۲۰ پایداری و سرعت بیشتری خواهد داشت.

وظیفه ی پردازش های گرافیکی در تراشه ی اکسینوس ۹۸۲۰ برعهده ی جدیدترین واحد پردازش گرافیکی آرم موسوم به Mali-G76 MP12 قرار دارد؛ این ماژول به لطف پایپ لاین های محاسباتی عریض تر و دو برابر شدن واحدهای رندر، نسبت به GPU به کار رفته در اکسینوس ۹۸۱۰ به ترتیب ۴۰ درصد بهبود در عملکرد یا ۳۵ درصد بهبود در بهره وری انرژی را به ارمغان می آورد.

پردازنده ی سیگنال تصویر (ISP) در پردازنده ی جدید سامسونگ از پنج سنسور، شامل یک سنسور IR پشتیبانی می کند و در کنار قابلیت های NPU، کیفیت تصویر بهتر و فوکوس سریع تری را به ارمغان می آورد. اکسینوس ۹۸۲۰ امکان دی کُد و ان کُد ویدیوها را با رزولوشن فوق العاده ی 8K و نرخ ۳۰ فریم برثانیه دارد و به لطف رندر رنگ های ۱۰ بیتی و طیف گسترده ای از تُن ها و فام ها، امکان ثبت ویدیوهای HDR وجود خواهد داشت؛ ضمن اینکه امکان فیلم برداری 4K با نرخ ۱۵۰ فریم برثانیه نیز فراهم شده است.

پتنت جدید سامسونگ برای ورود نمایشگر های هولوگرافیک به صنعت تلفن های هوشمند

سامسونگ با ثبت یک پتنت جدید در صدد به کارگیری نمایشگرهای هولوگرافیک در صنعت تلفن های هوشمند است.

به گزارش زومیت، به تازگی پتنتی ثبت شده است که نشان می دهد سامسونگ به دنبال روش های تازه ای برای ساخت نمایشگرهای هولوگرافیک با کیفیت است؛ نمایشگرهایی که علاوه بر ارائه همزمان دو زاویه دید، به قدرت پردازشی کمتری نیز نیازمند باشند.

نکته ی مهمی که ایده ی سامسونگ را متفاوت از فناوری فعلی نمایشگرهای هولوگرافیک می کند، تفاوت در ساختار ارائه ی آن و به نوعی دور زدن مفهوم هولوگرافی است. اما قبل از توضیح بیشتر در مورد پتنت سامسونگ، دو پرسش اساسی توجه ما را به سوی خود جلب می کند؛ هولوگرافی چیست و در حالی که نمایشگرهای سه بعدی مدت ها است که به حاشیه رانده شده اند، نمایشگرهای هولوگرافیک در پی ارائه ی چه مفهوم برتری نسبت به سه بعدی ها هستند؟

پاسخ روشن است؛ نمایشگرهای هولوگرافیک فعلی از فناوری های پیچیده ای استفاده می کنند تا با استفاده از نور، تصویر مورد نظر را به طور واقعی در فضا ایجاد کنند. از این رو هر بیننده ای از هر زاویه، تصویر فضایی و سه بعدی جسم مورد نظر را از همان زاویه مشاهده می کند. اما در سویی دیگر، در نمایشگرهای سه بعدی فعلی اثری از این پویایی و واقع گرایی نیست و صرفاً با یک تصویر یکتا و غیرفضایی مواجه هستیم که فقط سه بعدی به نظر می رسد و چنین فناوری در مقایسه با هولوگرافی که می کوشد تا تجسم سه بعدی اجسام در فضای واقعی را برای کاربر تداعی کند، بسیار ضعیف تر به نظر می رسد.

نمایشگرهای هولوگرافیک، پر مصرف و پیچیده هستند!

اما نکته اساسی اینجا است که همانطور که از ظاهر ماجرا انتظار می رود، نمایشگرهای هولوگرافیک بسیار پیچیده هستند و نیاز به قدرت پردازشی و حتی انرژی زیادی دارند که این مسأله، به کارگیری آن ها را در ابعاد کوچکی نظیر تلفن های هوشمند با چالش های جدی مواجه می کند. از این رو، درست در همین نقطه است که سامسونگ وارد شده و صحبت در مورد پتنت جدید این مجموعه ی بزرگ و باتجربه ی کره ای آغاز می شود!

شرکت سامسونگ پتنت جدیدی برای نمایشگرهای هولوگرافیک ارائه کرده است که نه به انرژی زیاد فناوری فعلی و نه به قدرت پردازشی آن نیاز دارد و از سویی، نیاز چندانی به تغییر و انقلاب در فناوری نمایشگرهای فعلی نیز ندارد؛ به این صورت که به جای استفاده از ساختار پیچیده ی صفحه ی نمایش هولوگرافیک، به نوعی می توان گفت همان صفحه نمایش های سه بعدی را البته با یک تفاوت مهم مورد استفاده قرار می دهد.

این تفاوت مهم، ردیابی و تشخیص کاربر و وارد شدن دوربین به این چرخه به منظور ارائه ی تصویر سه بعدی شخصی سازی شده است. به این صورت که به جای آن که از فناوری هولوگرافی استفاده شود تا هر کاربری از هر زاویه یک تصویر فضایی را ببیند، در این روش در هر بار فقط یک کاربر در لحظه می تواند تصویر سه بعدی شخصی سازی شده را بر مبنای مکان و زاویه دید لحظه ای خود نسبت به صفحه نمایش مشاهده کند؛ بنابراین می توان این ایده را به فناوری «واقعیت افزوده» که حالا با صفحه ی نمایش سه بعدی ادغام شده است تشبیه کرد و از این رو، آن را یک شبیه سازی فوق العاده و کارآمد از فناوری هولوگرافی دانست که حالا هم انرژی کمتری مصرف می کند و هم عملاً کیفیت بالاتری را به ارمغان می آورد.

البته تا به اینجای کار، تنها یک عیب محسوس از این ایده قابل عنوان است که همان عدم امکان مشاهده این تصویر شبه-هولوگرافی توسط چند کاربر به صورت همزمان است. اما از آنجا که در حال صحبت در مورد تلفن های همراه (و نه تلویزیون ها و…) هستیم، به نوعی می توان از این ایراد صرف نظر کرد.

اپل، پردازنده های گرافیکی سریع تر Vega، را به مک بوک پرو 15 اینچی اضافه کرد

مک بوک ۱۵ اینچی اپل با پردازنده AMD Readon ۵۰۰ عرضه شده است که مناسب کارهای گرافیکی سنگین نیست؛ اپل وعده داده بود تا قدرت پردازش این مک بوک را افزایش دهد و اکنون این کار را انجام داده است.

به گزارش زومیت، اپل به وعده ی خود برای افزایش قدرت پردازش گرافیکی مک بوک پرو ۲۰۱۸ عمل کرده است؛ اکنون مک بوک پرو ۱۵ اینچی اپل با پردازنده گرافیکی Radeon پرو، مدل Vega ۱۶ و یا Vega ۲۰، در دسترس است. اپل می گوید این پردازنده ها می توانند قدرت پردازش را در کار هایی مانند مدل سازی سه بعدی یا استفاده از شتاب دهنده ی گرافیکی برای ویرایش فیلم ها، تا ۶۰ درصد افزایش دهند. این پردازنده ها با رم ۴ گیگا بایتی عرضه می شوند، بنابراین انتخاب آن ها می تواند قدرت محاسباتی مورد انتظار شما را در اختیارتان قرار دهد.

اگر علاقه دارید که یکی از این پردازنده ها را در اختیار داشته باشید، خود را برای یک پرداخت اضافی آماده کنید؛ برای خرید یک مک بوک پرو ۲۰۱۸ با یک پردازنده سریع تر شما باید مبلغ زیادی پرداخت کنید، برای مدل وگا ۱۶ باید مبلغ ۲۵۰ دلار و برای مدل وگا ۲۰ مبلغ ۳۵۰ دلار، بیشتر پرداخت کنید که این باعث می شود قیمت مک بوک پرو با پردازنده ی وگا، در کمترین حالت به ۳۰۴۹ دلار برسد. در نتیجه این مک بوک ها برای طراحان و سازندگان مناسب هستند، نه برای افرادی که به نرخ فریم بالایی در Fortnite نیاز دارند. با این وجود اگر فکر می کنید که پردازنده ی AMD Radeon 500 نمی تواند انتظارات شما را بر آورده کند، پردازنده ها ی وگا گزینه های مناسبی هستند.

رزبری پای از کامپیوتر ۲۵ دلاری خود با نام +Pi 3 Model A رونمایی کرد

بنیاد رزبری پای که به توسعه ی رایانه های ماژولار می پردازد، از دستگاه +Pi 3 Model A با قیمت ۲۵ دلار رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، رزربری پای یکی از بنیاد هایی است که هدفش عرضه ی دستگاه های رایانشی به ارزان ترین شکل ممکن است. حال این بنیاد، از دستگاه جدیدی رونمایی کرده که تنها با پرداخت مبلغ ۲۵ دلار قابل  خریداری خواهد بود.

این مدل که +Pi 3 Model A نام دارد، بسیاری از ویژگی های نسخه ی بالارده خود را درون خود جای داده که از شاخص ترین آن ها می توان به پردازنده ی ۴ هسته ای با فرکانس کاری ۱.۴ گیگاهرتز اشاره کرد؛ این پردازنده پیش تر در مدل +B استفاده شده بود که با قیمت ۳۵ دلار به فروش می رسید. افزون بر این، پشتیبانی از بلوتوث ۴.۲ در کنار فرکانس ۲.۴ تا ۵ گیگاهرتز برای امواج وایفای، استفاده از این دستگاه را به صورت بی سیم سهولت بخشیده است.

با این وجود، در بخش هایی نیز شاهد کاهش توان قطعات سخت افزاری هستیم. به عنوان نمونه، در حالی که مدل +B از ۱ گیگابایت حافظه ی رم، ۴ درگاه USB و یک درگاه اترنت استفاده می کرد، در این نسخه شاهد به کارگیری ۵۱۲ مگابایت رم و یک درگاه USB هستیم؛ همچنین درگاه اترنت نیز به کلی حذف شده است.

پیش تر نیز رزبری پای برای کاهش قیمت دستگاه هایش دست به چنین کاری زده بود؛ با این تفاوت که این بار محصول آن ها بسیار توانمندتر در انجام کارها است.

هنوز بین این دستگاه و ارزان قیمت ترین رایانه ی رزبری پای با نام Pi Zero فاصله ی ۲۰ دلار وجود دارد؛ با این حال اگر خواستار قدرت سخت افزاری بیشتر و اتصالات بهتری هستید، قطعاً ساخته ی جدید این بنیاد کمک بسیاری به شما در پروژه هایتان خواهد کرد.

Radeon RX 590، کارت گرافیک قدرتمند و اقتصادی AMD معرفی شد

AMD کارت گرافیک اقتصادی و توانمند Radeon RX 590 را معرفی کرد، با خرید این کارت ۱۲ نانومتری یا کامپیوتری مجهز به آن، کاربر قادر به دانلود رایگان سه بازی مطرح Devil May Cry 5 ،Tom Clancy’s The Division 2 و Resident Evil خواهد بود.

به گزارش زومیت، AMD با بهره گیری از معماری پولاریس در ساخت کارت گرافیک Radeon RX 590 سرعت کلاک آن را تا ۱۵ درصد افزایش داده است و اکنون این کارت گرافیک نسبت به Radeon RX 580 عملکرد پردازشی بالاتری ارائه می دهد و سازنده ادعا می کند که نسبت بازده به قیمت آن، بهبودی ۲۰ درصدی را نسبت به کارت های دیگر دارد. براساس ادعای ای ام دی، کارت جدید این شرکت بازی های AAA را با نرخ ۶۰ فریم برثانیه و تعدادی از بازی های eSprots را نیز با نرخ فوق العاده ی ۱۰۰ فریم برثانیه اجرا خواهد کرد.

AMD برای خریداران، باندل «Raise the Game Fully Loaded» را نیز در نظر گرفته است که به موجب آن، خریداران کارت های گرافیک Radeon RX Vega و Radeon RX 590 یا کامپیوتر مجهز به کارت های گرافیک یادشده، بازی های Resident Evil 2 ،Devil May Cry 5 و Tom Clancy’s Division 2 را به  صورت رایگان دانلود کنند، ضمن اینکه خریداران رایانه های شخصی و گیمرهایی که کارت گرافیک Radeon RX 580 یا Radeon RX 570 امکان دانلود رایگان دو بازی را خواهند داشت.

همانند نسخه ی قدیمی RX 580، پردازنده ی گرافیکی RX 590 براساس معماری نسل چهارمی Graphics Core Next ای ام دی توسعه داده؛ اما با فرآیند ساخت کوچک تر ۱۲ نانومتری ساخته شده است. شرکت سازنده کارت گرافیک جدید خود را با قیمت ۲۷۹ دلار و از طریق شرکت های تولیدکننده ای همچون ایسوس، سفایر، پاورکالر و XFX روانه ی بازار خواهد کرد.

کارت گرافیک Quadro RTX 4000 انویدیا مبتنی بر معماری تورینگ رونمایی شد

Quadro RTX 4000 جدیدترین کارت گرافیک مبتنی بر معماری تورینگ انویدیا است که در دسته ی کارت های میان رده قرار می گیرد و قیمتی زیر ۱۰۰۰ دلار دارد.

به گزارش زومیت، انویدیا به صورت رسمی از کارت گرافیک Quadro RTX 4000 رونمایی کرد؛ RTX 4000 در واقع نخستین کارت گرافیک حرفه ای میان رده ی انویدیا به حساب می آید که مبتنی بر معماری تورینگ و پلتفرم RTX است.

این کارت گرافیک که در جریان برگزاری کنفرانس سالانه ی دانشگاه اتودسک در لاس وگاس آمریکا رونمایی شد، به لطف بهره گیری از معماری Turing، ویژگی پرتویابیِ آنی (Real-Time Ray Tracing) را به صورت گسترده تری در اختیار توسعه دهندگان و طراحان در سراسر دنیا قرار می دهد.

افرادی که در زمینه های تولیدی، معماری، مهندسی و رسانه ای مشغول به فعالیت هستند، در ماه آگوست و به دنبال عرضه ی کارت های مبتنی بر معماری تورینگ، شاهد تغییری بزرگ و قابل توجه در دنیای گرافیک های کامپیوتری بودند. تورینگ که طبق ادعای انویدیا، بزرگ ترین جهش دنیای کارت های گرافیک از زمان اختراع گرافیک های مبتنی بر CUDA در سال ۲۰۰۶ به حساب می آید، از یک سری هسته ی RT برای تسریع عمل پرتویابی و یک سری هسته ی Tensor برای انجام تسک های مربوط به هوش مصنوعی استفاده می کند؛ این هسته ها در کنار هم، برای نخستین بار، امکان پرتویابیِ آنی را محقق ساخته اند.

Nvidia Quadro RTX 4000 از طراحی تک اسلاته بهره می برد و عملکرد خوبی در زمینه ی بهینه سازی مصرف انرژی از خود نشان می دهد. این کارت در انواع ورک استیشن ها جای می گیرد و می تواند با عملکرد خود، کاربر را راضی نگه دارد. از میان دیگر مزیت های مهم مربوط به کواردو RTX 4000 می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهبود قابل توجه در زمینه ی عملکرد – ۸ گیگابایت رم گرافیکی فوق سریع GDDR6 در کواردو RTX 4000، حدودا ۴۰ درصد پهنای باند رم بیشتری را نسبت به نسل قبل (کواردو P4000) در اختیار این کارت جدید قرار می دهد.

۳۶ هسته ی RT – این هسته ها امکان پرتویابی آنیِ اشیاء و محیط ها را با دقیق ترین جزئيات ممکن از جمله سایه ها، انعکاس ها و انحراف های نور، محقق می سازند.

۲۸۸ هسته ی Tensor تورینگ برای ۵۷ ترافلاپ عملکرد یادگیری عمیق – این هسته ها عملکرد شبکه ی عصبی را تسریع می کنند و این اتفاق، تاثیر مهمی در زمینه ی رندرینگ مبتنی بر AI و موارد مرتبط دارد.

علاوه بر موارد یادشده، کارت گرافیک RTX 4000 ضمن پشتیبانی سخت افزاری از VirtualLink، عملکرد بهتری از خود در زمینه ی اجرای اپلیکیشن های واقعیت مجازی نشان می دهد. مورد مهم دیگر این است که کواردو آر تی ایکس ۴۰۰۰، در دسته ی کارت های OEM قرار می گیرد و این یعنی در پی سی های آماده ی شرکت های دیگر، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. ظاهرا شرکت های دل، اچ پی و لنوو نخستین مشتریان انویدیا برای این کارت گرافیک جدید هستند.

دل گفته است که قصد دارد از کارت گرافیک های آر تی ایکس ۴۰۰۰، ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ در چندین ورک استیشن سری Precision طی سه ماهه ی میلادی پیش رو، استفاده کند. اچ پی و لنوو هم حضور این کارت را در ورک استیشن های خود تایید کرده اند.

کارت گرافیک Quadro RTX 4000 از ماه دسامبر ۲۰۱۸ (آذر-دی ۱۳۹۷) و با قیمت ۹۰۰ دلار در دسترس قرار خواهد گرفت.

مایکروسافت تولید دستیار مجازی اختصاصی را تسهیل کرد

با ارائه یک پلتفرم متن باز توسط مایکروسافت، اینک همه می توانند دستیارهای مجازی خودشان را تولید کنند.

به گزارش زومیت، مایکروسافت از یک راهکار متن باز مبتنی بر مکانیزم بات، برای تولید دستیارهای مجازی رونمایی کرد. این پلتفرم به سازمان ها، شرکت ها و همه تولیدکنندگان نرم افزار این امکان را می دهد که دستیار مجازی با برند خودشان را به راحتی تولید کنند. ردموندی ها این راهکار را بر پایه ی راه حل های ایده آلی (Best Practice) ارائه دادند، که در زمان همکاری با کمپانی های متخصص این حوزه که دستیاران مجازی خود را با آن ها تولید کرده بودند، طراحی شده بودند. از آنجایی که این پلتفرم متن باز است، هرکسی می تواند برپایه ی آن دستیار اختصاصی خود را توسعه دهد. همچنین می تواند دسترسی کامل به پنل های گزارش نتایج تجارب کاربری که یکی از قابلیت های اصلی این پلتفرم است، داشته باشد.

مایکروسافت در معرفی آن این طور عنوان کرده است:

به منظور ارتقاء سطح بهره وری توسعه دهندگان در تولید چنین دستیارهایی و همچنین خلق یک اکوسیستم زنده و فعال که در آن بازخوردهای فراوانی از توسعه ی بات ها و نرم افزارهای گفتگوی این چنینی وجود داشته باشد، ما محیطی را فراهم کرده ایم که شامل کتابخانه ها و مثال های اولیه ی فراوانی برای استفاده از این مهارت ها است. به کمک این مهارت ها می توان در یک نرم افزار تعاملی، مصداق های جالبی از گفتگو را نظیر پرسیدن و پیدا کردن یک مکان دلخواه، کار با تقویم مثل تنظیم جلسات و مناسبت ها، تولید لیست کارها و وظایف، نوشتن و ارسال ایمیل و خیلی کارهای دیگر را انجام داد. همه ی این مهارت ها قابل شخصی سازی هستند و شامل مدل های متعدد برنامه نویسی برای زبان های مختلف، دیالوگ های گوناگون و کدهای نمونه ی فراوان هستند.

کیت بلاک چین مایکروسافت از راه رسید

بزرگ ترین تولید کننده ی نرم   افزاری دنیا با ارائه ی کیت توسعه ی اَبری آینده بلاک چین را تضمین کرد.

به گزارش زومیت، مایکروسافت، غول فناوری ردموند، قدرتمندانه به عرصه ی بلاک چین قدم گذاشت و کیت توسعه ی اَبری را برای بلاک چین برپایه ی آژور ارائه کرد.

مارک مرکوری، سرپرست بخش مهندسی بلاک چین مایکروسافت طی توئیتی گفت:

از نسخه ی ۱.۵ سرویس بلاک چین آژور استفاده کرده اید؟ ما این سرویس را ابتدای همین هفته عرضه کردیم و قابلیت های جدید، محتوای فوق العاده و ابزار دیباگ پیشرفته ای دارد که آن را نسبت به گذشته بسیار کاربردی  و بهتر کرده است.

وی در ادامه اشاره کرد:

این کیت قابلیت ها و امکانات الگوهای توسعه ی بلاک چینی و میزکار آژور بلاک چینی را دربر دارد. این قابلیت ها سرویس های آژور برای مدیریت کلید، داده ها و شناسه های خارج از زنجیره، نظارت و همچنین سرویس های پیام رسانی را شامل می شود که همگی در ساختاری مرجع و کتابخانه ای کامل، امکان پیاده سازی نرم افزاری مبتنی بر بلاک چین را برای توسعه دهنده فراهم می کند.

کیت اولیه که منتشر می شود، بر سه چیز تمرکز دارد: اتصال رابط ها، یکپارچه سازی داده ها و ساختارهای نرم افزاری، به ویژه پیاده سازی قراردادهای هوشمند و شبکه های بلاک چینی.

طبق اعلام مایکروسافت، در میان همه این ها این کیت از رابط های تماس صوتی و پیامک برای تمهید ارتباطات در معماری های زنجیره ای و سازگاری با دستگاه های اینترنت اشیاء و نیز پشتیبانی از iOS و اندروید برخوردار است. ردموندی ها این کیت را راهکار بلاک چینی سربه سر (End-to-End Blockchain Solution) صدا می زنند.

افزون بر این، مایکروسافت می گوید این دستاورد جدید کاملاً با ساختار فناوری های مالی و دفتری مثل بیت کوین و اتریوم سازگار است. برای برقراری ارتباط توسعه دهندگان با این کیت، مستندی درباره ی نحوه ی تولید نرم افزارهای نامتمرکز تدوین شده که از اینجا روی گیت هاب می توان آن را دریافت کرد.

غول فناوری دنیا بسیار به آینده پرسروصدای بلاک چین امیدوار است

مایکروسافت تقریباً تنها مرجع بزرگ فناوری دنیا محسوب می شود که با قاطعیت و سرعت و در ابعاد گسترده وارد عرصه ی بلاک چین شده است. البته، آی بی ام و گوگل و آمازون هم اخیراً کیت های مشابهی برای کسب وکارهای بلاک چینی ارائه داده اند.

پیش از این، مایکروسافت چند نمونه ی آزمایشی پلتفرم بلاک چینی را ارائه کرده بود که مشخصاً می توان به سامانه ی انسداد تماس های اسپم هند و سامانه ای می توان اشاره کرد که با همکاری شرکت حسابداری EY برای پرداخت حقوق توسعه دهندگان تولید شده بود.

افزون بر این، ردموندی ها درحال کار روی سامانه ی مدیریت هویت دیجیتال هستند. آنچه اکنون توسعه دهندگان از این کیت در سر می پرورانند و دستاوردهایشان از این پلتفرم توسعه ی جدید، قطعاً بسیار جالب توجه خواهد بود.

معرفی موناچین؛ ملکه ی بلاک‌چین ال‌جی

ال جی از پلتفرم اینترپرایز مبتنی بر بلاک چین خود با نام موناچین رونمایی کرد. نام موناچین الهام گرفته شده از تابلوی لئوناردو داوینچی با نام مونالیزا است.

به گزارش زومیت، ال جی، تولیدکننده ی جهانی محصولات الکترونیک، به طور رسمی عرضه ی پلتفرم انحصاری بلاک چِین خود را به نام موناچِین اعلام کرد.

نام این پلتفرم از شاهکار هنری لئوناردو داوینچی، مونالیزا اقتباس شده و ترکیبی از کلمات مونا (به معنی ملکه) و چِین (نمایانگر بلاک چین) است.

اعضایی که کاربر موناچین هستند، به گستره ی وسیعی از خدمات بلاک چین دسترسی خواهند داشت تا سیستم های کسب وکار خود را ساده و مؤثر به جریان بیندازند. پروژه ی موناچین اولین بار در اواسط سال ۲۰۱۷ از طریق خبری که در آژانس خبری بیزینس کُریا (Business Korea) منتشر شد، سر زبان ها افتاد. پلتفرم موناچین امکانات متعددی را که مبتنی بر بلاک چین است، در اختیار کسب  وکارها قرار می دهد. با وجود اینکه امروزه سرویس های متعددی مبتنی بر بلاک چین راه اندازی شده اند، اما موناچین ال جی را باید از جمله ی بزرگ ترین سرویس های مبتنی بر بلاک چین قلمداد کرد.

ال جی سی اِن اِس، مسئول توسعه ی موناچین

توسعه ی موناچین توسط یکی از زیرمجموعه های ال جی با نام LG CNS انجام می پذیرد. LG CNS سال ۱۹۸۷ میلادی فعالیت خود را آغاز کرده است. ال جی سی اِن اِس، از زمان آغاز به کار، در زمینه ی همگام سازی شبکه، برون سپاری فرایند کسب وکار، برون سپاری فناوری اطلاعات و همگام سازی و ادغام سیستم ها فعالیت داشته است.

از ماه گذشته که این تیم عضو انجمن صنعت آزاد بلاک  چین (OBCIA) شد، نام این شرکت در مطبوعات بیشتر به چشم خورد. انجمن صنعت آزاد بلاک چین  متشکل از بزرگ ترین شرکت های دنیا نظیر غول های کامپیوتری مایکروسافت و IBM و همچنین شرکت خودروسازی هیوندای است.

توسعه موناچین

پلتفرم موناچین بسیاری از ویژگی های پلتفرم مبتنی بر بلاک چین کُردا را در خود گنجانده است. پلتفرم Corda خدماتی نظیر مدیریت تولید برای کسب وکارهای بومی را ارائه می دهد. ایده و پلتفرم کُردا از طریق همکاری با R3 بزرگ ترین کنسرسیوم مالی مبتنی بر Blockchain پیاده شده است.

ال جی سی اِن اس با درس هایی که از تولید کُردا آموخته بود، دست به تولید پلتفرم خانگی و انحصاری بلاک چین خود زد تا از این طریق بتواند بسیاری از مشکلات سیستم های حمل ونقل کنونی ناشی از کسب وکار های امروزی را تحت تاثیر خود قرار داده، حل کند. پلتفرم موناچین حاوی سیستم های تأیید و احراز هویت دیجیتال، سیستم های صدور و انتشار ارز دیجیتال و پروتکل های مدیریت زنجیره ی تأمین است.

تشخیص هویت دیجیتال (DID)

یکی از امکانات ویژه و متمایز در پلتفرم موناچین وجود پروتکل تشخیص هویت دیجیتال یا DID است. پروتکل DID این امکان را در اختیار کاربران قرار می دهد تا با استفاده از هویت دیجیتالی خود، اقدام به ارسال پول به دیگران کرده یا قبوض خود را با استفاده از گجت دیجیتالی خود پرداخت کنند.

وقتی معاملات از طریق پلتفرم های مالی سنتی صورت می گیرد، هویت های دیجیتال الزامی می شوند. این پلتفرم ها به شدت پایبند به خط مشی شناخت مشتری و دستورالعمل های ضدپولشویی هستند. کاربران باید قبل از دسترسی به این پلتفرم ها هویت اصلی خود را احراز کنند.

این پلتفرم های ایمن تعداد رو به افزایشی از رمزها یا توکن های امنیتی موجود در بازار را شامل می شوند. رمزها یا توکن های امنیتی از همان قوانین شناخت مشتری و ضدپولشویی در پروتکل خود بهره می برند. قراردادهای هوشمند یا Smart Contract قبل از تراکنش، نیاز به احراز و تأیید هویت دارند. شرکت ال جی سی ان اس به کاربران موناچین توانایی بهره مندی از این خدمات را بدون نیاز به سیستم های اضافی دیگر می دهد.

اطلاعات بیومتریک

پروتکل DID از اطلاعات بیومتریک پیشرفته برای پیشگیری از دسترسی تأیید نشده به اطلاعات کاربران استفاده می کند. سیستم های بیومتریک از حسگرهای خاصی برای اعتبارسنجی هویت هر کاربر از طریق صفات فردی منحصر به هر شخص بهره می برد. اثر انگشت یا عنبیه دو نمونه ی بارز از مواردی هستند که اسکنرهای بیومتریک می توانند برای اعتبارسنجی و هویت کاربران از آن ها استفاده کنند.

سیستم DID موناچین با اسکن اثر انگشت، تشخیص چهره و تشخیص صدا همراه است. هک کردن این اعتباردهنده ها و سیستم های اسکنر بسیار سخت بوده و کار هر هکری نیست. زمانی که این سه سیستم درست کار کنند و مشکلی نداشته باشند، تقریباً غیرممکن است که بتوان هر سه ی آن ها را فریب داد.

کیف پول

از دیگر امکانات منحصر به فردی که پلتفرم موناچین ارائه می دهد، توانایی ایجاد کیف پول دیجیتال با دسترسی به سرویس های مالی سنتی است. کسب وکارهای علاقه مند به پذیرش ارزهای دیجیتال نیاز به کیف پول برای انجام این کار دارند. بیشتر پلتفرم های مبتنی بر بلاک چین در سطح سرمایه گذاری می توانند کیف پول ارز دیجیتال ایجاد کنند، اما تعداد اندکی در میان آن ها از قابلیت دسترسی به سرویس های بانکی سنتی برخوردار هستند.

ویژگی بارزی که باعث تمایز کیف پول ارز دیجیتال موناچین در مقایسه با دیگر پلتفرم  ها می شود، توانایی بهره گیری از سیستم های بانکی سنتی است. توسعه دهندگان این پلتفرم از طریق همکاری با چندین بانک بومی در کره جنوبی این قابلیت را در دسترس قرار دادند. وجود چنین مشارکت هایی به کسب وکارهای بومی که علاقه مند به پذیرش پرداخت های ارز دیجیتال هستند، اطمینان کافی را می دهد.

مدیریت زنجیره تأمین دیجیتال

علاوه بر این، ال جی سی ان اس مستقیماً از پروتکل مدیریت زنجیره ی تأمین بلاک چین در پلتفرم موناچین بهره برده است. فناوری بلاک  چین برای مدیریت زنجیره ی تأمین یک فناوری کامل و بی عیب و نقص است. این فناوری به کسب وکارها امکان نظارت بر سیستم های تولید و توزیع خود را به صورت آنی و بدون نیاز به شرکت های غیر یا شخص ثالث می دهد.

توسعه دهندگان این پلتفرم در گفتگو با یکی از خبرگزاری های بومی کره به نام Korea Times توضیح دادند که چطور پلتفرم موناچین ظرفیت تولید و بهره وری را افزایش می دهد. به گفته ی آن ها، این سیستم به شرکت ها امکان نظارت بر کل فرایند تولید را در لحظه می دهد. اوایل امسال، شرکت بزرگ کامپیوتری آی بی ام با موفقیت چشمگیری توانست یک پلتفرم نظارت بر زنجیره ی تأمین بر پایه ی بلاک چین راه اندازی کند. اکنون، اینطور به نظر می رسد که ال جی نیز می خواهد وارد این بخش تجاری سودآور شود.

خدمات ارز دیجیتال

هدف موناچین ارائه ی خدمات ارز دیجیتال به کشور بزرگ کره جنوبی است. برای نیل به این مقصود، موناچین تعدادی قابلیت دیگر را در خود گنجانده که مورد پسند دولت کره جنوبی قرار گیرد. کاربران می توانند ارزهای محلی صادر کنند و پرداخت های امن و راحتی را با استفاده از این سیستم انجام دهند. این سرویس ها قادرند با کاهش هزینه های اجرایی و برنامه های خدماتی بسیاری از نگرانی ها و مشکلات دولت کره جنوبی را تسهیل و برطرف کنند.

مرکز مالی ال جی سی ان اس

افزون بر این، ال جی سی ان اس یک مرکز مالی دیجیتال را در ماه ژوئیه تأسیس کرده است. این مرکز به کارشناسان فین تک (FinTech) در تلاقی تلاش هایشان کمک شایانی می کند. تجربه بلاک چین ال جی سی ان اس همچنان توسعه و رشد پیدا خواهد کرد و انتظار می رود مرکز اقتصادی آن ها تا پایان امسال تقریباً ۲۰۰ نفر پرسنل داشته باشد.

ال جی CNS تحقیقات خود را در زمینه خدمات مالی آینده شامل ادغام هوش مصنوعی و روباتیک ادامه خواهد داد. این شرکت چهار هدف اصلی را دنبال می کند:

  • پیشگام بودن در استفاده از جدیدترین فناوری ها
  • پایه ریزی زیرساخت های دیجیتال با مرکزیت سیستم های ذخیره سازی ابری و کلان داده
  • بهره گیری بیشتر از بلاک چین
  • حمایت از سیستم های مالی موجود

شرکت های بزرگ الکترونیک در حال ورود به بلاک چین

ال جی تنها شرکتی نیست که آرزوهای بزرگی در زمینه ی بلاک  چین در سر دارد. در ماه آوریل، سامسونگ، از جمله ی غول های فناوری در کشور کره، پلتفرم بلاک چین Nexledger را عرضه کرد. پیش بینی می شود این پلتفرم در سال آینده در لجستیک صادرات سامسونگ به کار رود.

ال جی: آماده برای فردا

کره جنوبی همچنان بستر مناسبی برای فعالیت های ارز دیجیتال در منطقه خواهد بود. حرکت جدید ال جی بدون شک در جامعه ارز دیجیتال باعث شگفتی خواهد بود. توسعه دهندگان امیدوارند به محض نتیجه گرفتن از تلاش هایشان در بازارهای کره جنوبی بتوانند این پروژه را توسعه دهند.

گوگل به روزرسانی جدید Wear Os را با بهبود مصرف باتری منتشر کرد

به روزرسانی جدیدی گوگل برای سیستم عامل Wear Os با هدف بهبود عملکرد باتری و چندوظیفگی عرضه شد.

به گزارش زومیت، گوگل به روزرسانی دیگری برای سیستم عامل وِر او اس (Wear Os) معرفی کرد. در حالی که این بروزرسانی توسط گوگل «H update» نامیده می شود، اما پس از به روزرسانی ساعت هوشمند خود، با اعلانیه ی نسخه ی ۲.۲ سیستم عامل ور او اس مواجه خواهید شد. این سیستم عامل در گذشته با نام اندروید ور (Android Wear) شناخته می شد.

نسخه ی جدید وِر او اس به قابلیت جدیدی در بخش کاهش مصرف باتری مجهز است؛ در حالت Battery Saver Mode جدید این سیستم عامل مخصوص گجت های پوشیدنی، هنگام رسیدن سطح باتری به زیر ۱۰ درصد به صورت خودکار فعال شده و تنها در این حالت زمان را به کاربر نشان می دهد که طبق ادعای مهندسان گوگل منجر به افزایش عمر باتری می شود.

هم چنین زمانی که ساعت خود را در دست ندارید، دستگاه پس از سی دقیقه عدم فعالیت به حالت خواب عمیق فرو می رود تا از مصرف بی رویه ی باتری جلوگیری شود.

قابلیت Smart App Resume نیز با این بروزرسانی برای تمامی اپلیکیشن ها کاربرد خواهد داشت و کاربران می توانند به لطف حفظ اپ ها در پس زمینه، به ادامه ی کاربری خود پس از روشن کردن مجدد ساعت بپردازند. مکانیزم خاموش کردن ساعت نیز در این نسخه از ور او اس دو مرحله ای شده است و پس از نگه داشتن کلید پاور و خاموش شدن صفحه نمایش، امکان خاموش کردن دستگاه یا راه اندازی مجدد آن در دسترس خواهد بود.

به روزرسانی نسخه ی H سیستم  عامل وِر او اس به طور تدریجی از اواخر ماه جاری برای ساعت های هوشمند عرضه خواهد شد؛ بسته به منطقه و محصول مورد استفاده، طی ماه های آینده در صف بروز رسانی قرار خواهید گرفت. البته گوگل طی بیانیه ای کوتاه اعلام کرد که برخی از کاربران بنا به دلایلی خاص ممکن است برای این بروز رسانی واجد شرایط نباشند. غول دنیای فناوری هنوز جزئیاتی در خصوص کاربران واجد شرایط این بروزرسانی اعلام نکرده است.

سرویس جدید 1.1.1.1 DNS کلودفلر برای iOS و اندروید منتشر شد

کلودفلر اعلام کرد که سرویس دی ان اس ۱.۱.۱.۱ برای کاربران سیستم عامل های Android و iOS در دسترس قرار گرفته است.

به گزارش زومیت، کلودفلر سرویس دی ان اس ۱.۱.۱.۱ خود را اوایل سال ۲۰۱۸ به صورت رایگان برای عموم منتشر کرد. ارائه دهندگان سرویس های اینترنتی (ISPها) از DNS (کوتاه شده ی عبارت Domain Name System) به منظور تبدیل یک دامنه (Domain) نظیر zoomit.ir به یک آی پی آدرس واقعی برای درک شدن آن ها توسط روترها و سوئیچ ها (یا تبدیل کردن یک آی پی آدرس به دامنه، برای راحت تری و خوانایی بیشتر توسط کاربران)، استفاده می کنند؛ با این وجود، DNSهای ارائه شده توسط ISPها در اغلب موارد کم سرعت و غیرقابل اعتماد هستند.

کلودفلر، این سرویس را با وعده ی بالا بردن سرعت اینترنت کاربران منتشر کرده است و همین موضوع باعث شد شاهد استقبال خوبی از آن باشیم. ظاهرا DNS 1.1.1.1 پس از گذراندن موفقیت آمیزِ مرحله ی آزمایشی، قرار است برای کاربران آی او اس و اندروید در دسترس قرار بگیرد.

این اپلیکیشن موبایلی از ویژگی هایی نظیر پشتیبانی از VPN استفاده می کند تا بتواند ترافیک اینترنت کاربران را به سمت سرورهای دی ان اس ۱.۱.۱.۱ هدایت کند؛ کاری که در نهایت باعث افزایش سرعت اینترنت کاربران خواهد شد. نکته ی دیگر این که دی ان اس ۱.۱.۱.۱ نمی گذارد ارائه دهنده های اینترنت ، تاریخچه ی وب گردی ها کاربران را ردیابی کنند.

Cloudflare وعده داده است که تاریخچه ی وب گردی کاربران این DNS را به هیچ وجه ردیابی نمی کند؛ این شرکت قصد دارد به صورت سالانه با برگزاری کنفرانسی، گزارش های مربوط به این دی ان اس را به صورت عمومی منتشر کند.

کاربران بسته به ISP خود، شاهد بهبودهای قابل توجهی در سرعت اینترنت شان خواهند بود. در حقیقت، ۱.۱.۱.۱ سریع ترین دی ان اس عمومی دنیا است، اما این موضوع لزوماً به این معنی نیست که دی ان اس یادشده می تواند از لحاظ سرعت و کیفیت بر تمامی دی ان اس های خصوصی ارائه شده  توسط ISPها، غلبه کند.

دی ان اس ۱.۱.۱.۱ از هم اکنون در آیتونز برای iOS و در گوگل پلی برای اندروید، در دسترس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × 3 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *