معرفی جدیدترین پردازنده ی اینتل و اضافه شدن زبانهای جدید به گوگل ترنسلیت در چهل و هفتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در چهل و هفتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، به گزارش شرکت پکتوس، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر یا رایانه تقدیم شما گرامیان میگردد.

سامسونگ نمایشگر منحنی جدید سری T55 را با انحنای 1000R معرفی کرد

سامسونگ به تازگی سری جدید نمایشگرهای T55 را معرفی کرده است. این نمایشگرها از انحنایی متناسب با چشم انسان برخوردار هستند.

به گزارش زومیت، سامسونگ نمایشگر منحنی جدید سری T55 را با انحنای 1000R معرفی کرده است. این نمایشگر در مقایسه با نمایشگرهای مسطح معمولی از انحنای 1000R بهره برده است؛ این انحنا متناسب با چشم انسان بوده درنتیجه شاهد فشار کمتر چشمان خواهیم بود. در این نمایشگر منحنی، تمام صفحه به راحتی قابل رویت است و همین موضوع باعث می شود تا چشم به میزان کمتری دچار خستگی شود. این نمایشگر سامسونگ از گواهی TÜV Rheinland برخوردار بوده و با انحنای 1000R راحتی چشم را تضمین می کند.

نکات برجسته مانیتورهای منحنی سامسونگ T55

این نمایشگر از طراحی مینیمالیستی و بسیار زیبا برخوردار بوده و بدون حاشیه است. قاب پشتی نمایشگر جدید سامسونگ در پشت از ساختاری شبیه به پارچه بهره می برد و این نمایشگر دارای یک پایه ی فلزی باریک با کیفیت عالی است. نمایشگر منحنی جدید سری T55 سامسونگ از قابلیت AMD FreeSync بهره برده و بازی ها را به صورت یکپارچه به نمایش خواهد گذاشت. از سوی دیگر می توان به نرخ نوسازی ۷۵ هرتز و سرعت پاسخ دهی ۴ میلی ثانیه در این مدل اشاره کرد. همچنین می توان به زاویه دید ۱۷۸ درجه، رزولوشن ۱۰۸۰×۱۹۲۰، حداکثر روشنایی ۲۵۰ نیت و پنل VA در این نمایشگر اشاره کرد.

از جمله فناوری های به کار رفته در این نمایشگر می توان به Flicker Free برای کاهش سوسو زدن و کاهش لرزش تصویر اشاره کرد. سری جدید T55 برای محافظت از چشم، میزان نور آبی نمایشگر را به حداقل رسانده است تا از خستگی چشم نیز جلوگیری شود.

از رابط های به کار رفته در این نمایشگر می توان به سه گانه ی HDMI ،Display Port و D-Sub اشاره کرد که با کلیه ی دستگاه ها سازگاری خواهند داشت. یک نکته ی جالب در این نمایشگر جدید سامسونگ، بلندگوهای داخلی ۵ واتی هستند که عملکرد خوبی را ارائه خواهند کرد درنتیجه برای نمایش فیلم یا برنامه های تلویزیونی نیازی به اتصال بلندگوهای مجزا نخواهد بود. نمایشگرهای خمیده سری T55 سامسونگ در سه اندازه ی مختلف ۳۲ اینچی، ۲۷ اینچی و ۲۴ اینچی راهی بازار می شوند.

پردازنده اینتل اتم P5900 مبتنی بر روش تولید ۱۰ نانومتری رونمایی شد

اینتل پردازنده ای جدید در خانواده ی اتم معرفی کرد که با بهره گیری از روش تولید ۱۰ نانومتری و با هدف گیری شبکه های دسترسی رادیویی ساخته شده است.

به گزارش زومیت، اینتل در جریان رونمایی هایی که قرار بود در MWC امسال انجام شود، پردازنده ی موبایلی جدیدی معرفی کرد. محصول جدید موسوم به Atom P5900 از خانواده ی مشهور پردازنده های موبایلی اتم معرفی شد. شرکت سازنده می گوید که این پردازنده به صورت اختصاصی برای شبکه های دسترسی رادیویی Radio Access Network طراحی شده است. ایستگاه های مرکز ارتباط وایرلس و دستگاه های مشابه نیز امکان بهره مندی از قابلیت های پردازنده ی جدید را دارند. اینتل در پردازنده ی اتم جدید از هسته های اختصاصی Tremont Atom به همراه تعدادی شتاب دهنده ی سخت افزاری بهره می برد.

پردازنده ی جدید خانواده ی اتم قبلا به نام Snow Ridge شناخته می شد و براساس روش تولید ۱۰ نانومتری اینتل توسعه یافته است. Tremont را می توان نسل بعدی هسته های اتم دانست که با هدف کارایی گسترده تر و بیشتر نسبت به تمامی نسخه های پیشین اتم طراحی شد. تراشه ی جدید باتوجه به بازار هدف، کارکردهای شتاب دهی شبکه ای متعددی دارد که از میان آن ها می توان به پردازش یکپارچه ی پکت اشاره کرد. پردازش یکپارچه، اتم P5900 را به محصولی عالی برای کاربردهای شبکه ای تبدیل می کند. تراشه ی جدید اینتل جایگزین سری قبلی یعنی Atom-C می شود و همان طور که گفته شد، تمرکز بیشتری روی کارایی های مرتبط با شبکه دارد.

نوکیا و اریکسون و ZTE از اولین خریداران P5900 هستند

کاربرد اولیه ی پردازنده ی جدید اینتل، در ایستگاه های سلولی دیده می شود. آن ها باور دارند که با افزایش بازدهی پردازنده و توان خروجی آن، سهم قابل توجهی از بازار هدف را کسب خواهند کرد. با به کارگیری شتاب دهنده ها، کارایی تراشه ی جدید اینتل بیشتر هم می شود. به علاوه، اینتل کارایی های اختصاصی پردازش لبه را نیز برای تراشه ی جدید خود در نظر دارد. درنهایت باتوجه به انعطاف پذیری بالای تراشه ی P5900 و بازارهای هدف شرکت سازنده، می توان انتظار مشاهده ی آن را در بازارهای متعددی داشت.

برخی کاربران و کارشناسان قبلا تصور می کردند که Snow Ridge نام درایوری برای فناوری Foveros اینتل باشد. اطلاعات جدید و اسلایدهایی که شرکت سازنده در جریان رونمایی به نمایش گذاشت، نشان می دهند که P5900 مجهز به هیچ گونه EMIB مرتبط با پروژه ی Foveros نیست.

اینتل می گوید مراکز شبکه ای مجهز به پردازنده ی جدید اتم، در سال جاری شروع به کار می کنند. شرکت هایی همچون اریکسون و نوکیا و ZTE در محصولات خود از پردازنده ی جدید تیم آبی بهره خواهند برد. اینتل با عرضه  ی گسترده ی پردازنده ی جدید تلاش دارد تا تأثیری سریع و طولانی مدت روی بازار شبکه های دست رسی رادیویی داشته باشد.

گوگل ارث سر انجام با سایر مرورگرها نیز سازگار شد

سر انجام فایرفاکس، اج و اپرا به فهرست مرورگرهای پشتیبانی کننده از نسخه ی وب برنامه ی گوگل ارث افزوده شدند.

به گزارش زومیت، گوگل درهای نسخه ی وب برنامه محبوب گوگل ارث را به روی مرورگرهای مختلف از جمله فایرفاکس، اج و اپرا باز کرد. این غول جستجو پیش تر در سال ۲۰۱۷ نسخه ی وب گوگل ارث را منحصرا برای مرورگر کروم عرضه کرده بود. گوگل ادعا کرده است: «ما از بزرگترین حامیان استانداردهای وب باز هستیم»؛ اما نسخه وب گوگل ارث تنها با تکنولوژی های استفاده شده در مرورگر کروم سازگار بود و استانداردی برای امکان دسترسی به این سرویس از طریق سایر مرورگرها وجود نداشت. در نتیجه گوگل ارث یکی از اولین سرویس های تحت وب گوگل شد که تنها از طریق کروم در دسترس بود.

سرویس هایی که تنها با این مرورگر در دسترس هستند با اپلیکیشن های مبتنی بر ++C نوشته شده اند تا از همه بازدهی ممکن برای امکاناتی مانند زوم کردن روی مکان های مختلف در دنیای مجازی گوگل ارث سازگار باشن؛ اما گوگل در سه سال گذشته، طی همکاری با مجموعه هایی مانند WebAssembly یا Wasm به بهبود و یکپارچه سازی استانداردهای وب جهت اجرای کدهای نوشته شده با C و ++C در مرورگرهای مختلف پرداخته و حالا امکان دسترسی به سرویسی مثل گوگل ارث برای کاربران سایر مرورگرها نیز وجود دارد.

گوگل برای شش ماه مشغول آزمایش گوگل ارث روی مرورگرهای غیر از کروم بوده است

گوگل با آزمایش این مسأله طی شش ماه گذشته سر انجام اعلام کرد که مرورگرهای فایرفاکس، اپرا و مایکروسافت اج از نسخه وب گوگل ارث پشتیبانی می کنند. در این میان نام سافاری دیده نمی شود و این به اپل بستگی دارد. اپل نیز در کنار گوگل، موزیلا، W3C و مایکروسافت عضوی از Wasm است.

تیم گوگل ارث در نوشته ای رسمی اعلام کرده که «ما هنوز کارهایی برای انجام داریم که بهبود تجربه کاربری برای کاربران همه مرورگرهای یاد شده و اضافه شدن سافاری به جمع این مرورگرها از آن جمله است.»

گوگل ترنسلیت از پنج زبان جدید پشتیبانی می کند

سرویس ترجمه ی گوگل برای اولین بار از سال ۲۰۱۶، زبان های جدیدی به فهرست زبان های تحت پشتیبانی خود اضافه کرد.

به گزارش زومیت، سرویس ترجمه ی گوگل از این پس، پشتیبانی از پنج زبان جدید را آغاز کرد. با اضافه شدن این پنج زبان، تعداد زبان های تحت پشتیبانی سرویس ترجمه ی گوگل به ۱۰۸ زبان رسید. این اولین بار در چهار سال گذشته است که گوگل زبان جدیدی به سرویس ترجمه ی مبتنی بر هوش مصنوعی خود اضافه می کند.

زبان های ترکمن، اویغور، تاتار، Odia و Kinyarwanda زبان های جدیدی هستند که از این پس سرویس ترجمه ی گوگل از آن ها پشتیبانی می کند. گوگل می گوید در مجموع، حدود ۷۵ میلیون نفر در سراسر جهان به این زبان ها صحبت می کنند.

بر اساس گزارش ورج، یکی از چالش های گوگل برای اضافه کردن این زبان ها، کمبود منابع متنی آن ها در سطح اینترنت برای آموزش و تمرین هوش مصنوعی بوده است. چالش دیگر در این راه، کمبود گروه هایی بوده است که به این زبان در سطح اینترنت فعالیت کنند؛ گروه هایی که گوگل از آن ها برای پشتیبانی از زبان های دیگر کمک گرفته است. گوگل اعلام کرده در سال های اخیر در حال کار روی این چالش ها بوده و در راه عبور از آن ها موفق عمل کرده است.

در بخشی از بیانیه ی گوگل که برای اعلام پشتیبانی از زبان های جدید منتشر شده آمده است:

سرویس ترجمه ی گوگل، زبان های جدید را از ترجمه های آنلاین موجود در وب آموخته است. به همین دلیل زمانی که منابع موجود به یک زبان کم باشد، پشتیبانی مناسب از آن زبان سخت خواهد بود. با این وجود و به کمک پیشرفت های اخیر ما در حوزه ی یادگیری ماشین و تلاش های شبانه روزی همکارانمان در سرویس ترجمه، گوگل موفق شد پشتیبانی از این زبان ها را به مجموعه ی خود اضافه کند.

به روزرسانی جدید، ابتدا در اختیار یک درصد از کاربران سرویس ترجمه ی گوگل قرار خواهد گرفت. گوگل اعلام کرد این دسترسی به زودی در اختیار تمام کاروان این سرویس در تمام نسخه ها از جمله نسخه های اندروید و iOS قرار می گیرد. سرویس ترجمه ی گوگل در حالت های ترجمه ی صفحه ی وب سایت و ترجمه ی متن از زبان های جدید پشتیبانی می کند. همچنین برای زبان های تاتار، اویغور و Kinyarwanda پشتیبانی کیبورد مجازی در دسترس خواهد بود.

به گزارش ورج، پشتیبانی گوگل از زبان ایغور، اهمیت ژئوپلتیک بسیار زیادی دارد. حدود ۱۲ میلیون نفر از ساکنان استان  ژینجانگ در چین به این زبان صحبت می کنند. در سال های اخیر دولت مرکزی چین درگیری های خشنی با ساکنان مسلمان این منطقه داشته است. دولت چین در سال های اخیر به جاسوسی از ساکنان این منطقه هم متهم شده است.

حذف اپلیکیشن فیسبوک ویژه ویندوز 10 از مایکروسافت استور

فیسبوک تمامی نسخه های برنامه فیسبوک را از فروشگاه مایکروسافت حذف کرده و کاربران ویندوز ۱۰ دیگر نمی توانند از این برنامه استفاده کنند.

به گزارش زومیت، چندی پیش شنیده هایی مبنی بر حذف اپلیکیشن فیسبوک از ویندوز ۱۰  شنیده شده بود و به گفته ی فیسبوک قرار بود تا این برنامه در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) از فروشگاه ویندوز حذف شود. ظاهرا این اتفاق عملی شده و برنامه ی فیسبوک از این پس در ویندوز ۱۰ در دسترس کاربران این سیستم عامل نخواهد بود.

بر اساس گزارش ها ظاهرا هر دو نسخه ی اصلی و بتای Facebook از فروشگاه مایکروسافت حذف شده اند. البته شرکت فیسبوک در ایمیلی به کاربران فعال برنامه فیسبوک اعلام کرده بود که چنین تصمیمی دارد و همچنین اشاره شده است که کاربران هنوز می توانند از طریق وب از فیسبوک استفاده کنند. درواقع امکان استفاده از فیسبوک از طریق مرورگرها با ورود به سایت www.facebook.com امکان پذیر است و کاربران می توانند از تمامی ویژگی ها و امکانات فیسبوک از طریق وب بهره ببرند. البته برای تجربه بهتر، باید از جدیدترین نسخه ی مرورگرها استفاده کنید، مخصوصا اگر از مرورگر Edge استفاده می کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 + دو =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *