دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 11 اسفند ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و بیست و پنجمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

خرید آپارتمان در تهران و جستجوی ملک در املاک تهران با املاک دلتا

اگر قصد خرید آپارتمان در تهران یا اجاره آپارتمان در تهران را دارید، می توانید جست وجو ملک در املاک تهران را ازطریق املاک دلتا یکی از قدیمی ترین املاک تهران انجام دهید.

به گزارش زومیت، هرچند ظهور اینترنت و پوست اندازی بسیاری از کسب وکارهای سنتی در فضای اینترنت تسهیل امور را در پی داشته، اما همین موضوع باعث شده تا شماری از سرویس ها به واسطه ی نبود تخصص در ارائه ی سرویس دهی، از کیفیت پایین تری برخوردار باشند. از جمله ی چنین سرویس هایی باید به حوزه ی خرید آپارتمان در تهران یا اجاره آپارتمان در تهران اشاره کرد. پس از کاهش استقبال از آگهی نامه هایی که روزنامه ها و نشریات منتشر می کردند، سرویس های اینترنتی به مرجع اصلی و پربازدیدی برای جست وجو ملک تبدیل شدند. در سال های اخیر خرید آپارتمان در تهران و شهرستان ها همچنین اجاره آپارتمان از جمله ی حوزه هایی است که سرویس های مختلفی بر مبنای آن فعالیت می کنند. دلتا یکی از سرویس هایی است که عنوان قدیمی ترین و اولین وب سایت در حوزه ی خرید فروش خانه و اجاره آپارتمان در تهران و شهرستان ها را دارا است.

دلتا سرویس های تخصصی از قبیل خرید و اجاره خانه، خرید و اجاره آپارتمان در تهران و شهرستان را درکنار مشاوره املاک در اختیار کاربران قرار می دهد.

اگر صرفا قصد خرید خانه ندارید به مجله دلتا سر بزنید

دلتا با سابقه ی فعالیت ۴۰ ساله در حوزه ی املاک، از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را در حوزه ی آنلاین آغاز کرده است. املاک دلتا در حال حاضر دارای پلتفرمی تخصصی در حوزه ی نمایش و وارد کردن آگهی املاک بوده که روزانه میزبان بیش از صدها آگهی در زمینه خرید آپارتمان و اجاره آپارتمان است که توسط کاربران عادی و همچنین آژانس های ملکی همکار با دلتا ثبت می شود. املاک دلتا درکنار فراهم آوردن پلتفرمی برای ثبت آگهی ملکی، با انتشار مجله ی دلتا به ارائه ی اخبار و تحلیل وضعیت حوزه ی املاک و مستغلات نیز می پردازد. وب سایت دلتا علاوه بر اینکه محلی برای وارد کردن آگهی  و جستجوی ملک است، به عنوان یک مجله ی خبری و تحلیلی نیز ایفای نقش می کند. در این وب سایت می توان درکنار اخبار و گزارش در حوزه ی مسکن و املاک، اطلاعات کاربردی در حوزه هایی نظیر معماری و دکوراسیون منزل و نکات حقوقی ملکی و هزاران چیز دیگر نیز مشاهده کرد.

اگر نگران سرمایه مالی خود هنگام خرید و فروش ملک هستید، می توانید از مشاوران دلتا کمک بگیرید

یکی دیگر از مواردی که سرویس دلتا را با رقبا متمایز می کند، ارائه  ی خدمات مشاوره ای توسط آژانس های دلتا به صورت تلفنی است. کاربران دلتا برای اینکه بهترین نتیجه ی ممکن را در مواردی نظیر خرید آپارتمان در تهران یا ثبت آگهی خود داشته باشند، می توانند به صورت رایگان با برقراری تماس تلفنی با شماره ۰۲۱۸۶۸۶، اقدام به دریافت مشاوره ی تلفنی از سوی کارشناسان دلتا کنند. دلتا نه  تنها در زمینه ی انتخاب، بلکه در موارد حقوقی نیز مشاورانی دارد که به رایگان به کاربران این سرویس اطلاعات ارائه می کنند. اهمیت وجود مشاوران حقوقی زمانی پررنگ تر می شود که امروز کلاهبرداری های ملکی بیش از هر زمان دیگری خریداران و فروشندگان را تهدید می کند.

کاربران می توانند به راحتی و با مراجعه به سایت املاک دلتا به صورت رایگان اقدام به ثبت آگهی و جستجوی ملک کنند. دلتا برای سهولت دسترسی و سرویس دهی مناسب، علاوه بر وب سایت، اپلیکیشن اندروید و iOS را نیز در دسترس کاربران قرار داده است. دلتا برای سهولت ثبت ملک یا مشاهده ی آگهی های ملکی سازوکار مشخصی را در پیش گرفته است. فرایند ثبت آگهی به راحتی با کلیک ازطریق انتخاب منطقه ی شهری و همچنین نوع ملک وارد مرحله  ای می شود که باید اطلاعات ملکی از قبیل متراژ، طبقه و سایر اطلاعات را وارد کرد. دلتا درکنار اطلاعات کلی ملک، مکان مشخص روی نقشه و همچنین عمر بنا را نیز از کاربر سؤال می کند. یکی از نکات بسیار خوب در مورد فرایند ثبت آگهی در دلتا، رایگان بودن ثبت آگهی در صورتی است که تصاویری برای آگهی انتخاب شود. در صورتی که آگهی دهنده، تصویری را برای ملک خود وارد نکند، باید هزینه ای معادل ۲۰۰۰ تومان را به منظور ثبت پرداخت کند. باتوجه به اینکه عکس نقشی مهم در آگهی ها دارد، دلتا با استفاده از این روش سعی کرده تا کاربران را مجاب به وارد کردن آگهی به صورت کامل کند.

هوما، باکس اندرویدی طراحی شده برای کاربران ایرانی

همه ما تماشای فیلم بر روی صفحه تلویزیون را به صفحه گوشی ترجیح می دهیم، اما اگر بخواهیم از سرویس های آنلاین نمایش فیلم استفاده کنیم چطور؟

به گزارش زومیت، ابزارهایی مانند اپل تی وی و آمازون فایر تی وی آمده اند تا این شکاف را پوشش داده و سرویس های خانگی مانند نمایش فیلم، پخش موسیقی و… را بر روی صفحه تلویزیون ارائه دهند. هوما باکس محصولی بومی است و می خواهد پلتفرم مشابه بومی برای ارائه دهندگان سرویس های داخلی ایجاد کند.

هوما محصول یک استارت آپ ایرانی با همین نام است که دو سال پیش فعالیت خود را آغاز نموده است. هوما می خواهد با نوآوری و توسعه محصول در حوزه سخت افزار و نرم افزار یک پلتفرم بومی برای میزبانی سرویس های خانگی ایجاد کند. این شرکت در اولین گام اقدام به طراحی و ساخت یک تی وی باکس اندرویدی کرده که خدمات مبتنی بر تلویزیون را به کاربران عرضه می نماید. در ادامه این مقاله به بررسی اجمالی این محصول می پردازیم.

معرفی تی وی باکس

تی وی باکس به دستگاه هایی گفته می شود که برای اتصال به تلویزیون و ارائه خدمات (عموما پخش آنلاین فیلم) بر روی صفحات تلویزیون طراحی شده باشند. هوما یک تی وی باکس با سیستم عامل Android TV است که به صورت ویژه برای کاربر ایرانی طراحی شده است. این نکته را در اولین برخورد با محیط کاربری آن درخواهید یافت.

هوما بیشتر از هر چیز دیگری بر عرضه محتوا تمرکز کرده است. صفحه اصلی هوما ترکیبی از محتواهای پیشنهادی سفارشی سازی شده برای شما است. پس از روشن نمودن دستگاه با صفحه ای روبه رو می شوید که فیلم ها و سریال های روز، آخرین موسیقی های منتشر شده و به روزترین خبرها را برای شما نمایش می دهد. کافی است بین تب های مختلف آن جابه جا شوید تا به طور کامل پیشنهادهای اختصاصی خود را ببینید.

یکی از مهم ترین اقدامات هوما همکاری با ارائه دهندگان برتر خدمات آنلاین کشور است. نمایش آنلاین فیلم توسط فیلیمو و پخش موسیقی با نواک شما را به آرشیوی بی نهایت از فیلم، سریال و موسیقی می برد.

علاوه بر این اپلیکیشن مجله اینترنتی هوما اخبار را از سراسر اینترنت و سایت های خبری جمع آوری نموده و منطبق بر سلیقه و علایق شما نمایش می دهد.

امکانات هوما به همین جا ختم نمی شود. همانطور که گفته شد محیط کاربری هوما برای استفاده کاربر ایرانی از تمام سرویس ها و خدمات بومی طراحی شده است. برای نصب اپلکیشن ها مختلف همانند سایر دستگاه های اندرویدی می توانید به گوگل پلی (Google Play) مراجعه کنید. البته هوما یک استور اختصاصی نیز دارد که در آن اپلیکیشن ها و بازی های بهینه شده برای اجرا بر روی صفحه تلویزیونی قرار دارد. به این ترتیب شما می توانید تمام امکاناتی که بر روی تلفن هوشمند اندرویدی خود دارید را بر روی صفحه تلویزیون نیز داشته باشید.

یکی دیگر از قابلیت های جذاب هوما، امکان اجرای بازی های اندرویدی و پشتیبانی از انواع گیم پدهای بی سیم و بلوتوثی است که می تواند تجربه ای نزدیک به کنسول های بازی را برای کاران به ارمغان بیاورد.

سخت افزار هوما

تمام آن چه از قابلیت های پلتفرم هوما گفتیم بر روی هوما باکس اجرا می شود. دستگاهی با ابعاد کوچک که میزبان سخت افزاری قدرتمند برای اجرای سیستم عامل Android TV و اپلیکیشن های آن است. پردازنده چهار هسته ای Cortex-A53 در کنار ۲ گیگابایت حافظه RAM و ۱۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی تمام آن چه برای نصب و اجرای اپلیکیشن های اندرویدی نیاز دارید را در اختیار شما قرار می دهد. توانایی پخش فیلم های با کیفیت و وضوح 4K و پشتیبانی از HDR و صدای دالبی هوما باکس را به ابزاری قدرتمند و ایده آل برای نمایش فیلم تبدیل می کند.

توجه کنید که تفاوت عمده ای بین تی وی باکس ها و تلویزیون های هوشمند وجود دارد. تلویزیون های هوشمند دارای سیستم عامل های متفاوت هستند که این امر موجب شده بسیاری از آن ها اکوسیستم کاملی از خدمات را دارا نباشند. علاوه بر این با قدیمی شدن تلویزیون های هوشمند سخت افزار آن ها برای اجرای اپلیکیشن های جدید کند و غیرقابل استفاده می شود. به همین دلیل است که شرکت های مطرحی همچون اپل، آمازون، روکو، شیائومی و گوگل نیز تی وی باکس ها در سبد کالای قرار داده اند.

هوما مدل A1000 در حال حاضر آماده فروش به مشتریان است. شما می توانید با مراجعه به سایت هوما این محصول را خریداری کنید.

رونمایی از گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس، نسخه 5G گلکسی اس 10 و  گلکسی اس 10 ای در جشن ۱۰ سالگی کهکشانی ها

سامسونگ ۱۰ سالگی خانواده‌ی گلکسی اس را جشن گرفت.

به گزارش زومیت، سامسونگ مورد انتظارترین پرچم‌داران دنیای اندروید را پس از ماه‌ها گمانه‌زنی و انتشار بی‌وقفه‌ی شایعات معرفی کرد. کره‌ای‌ها جشن ۱۰ سالگی خانواده‌ی گلکسی اس را با رونمایی از گلکسی اس ۱۰ و اس ۱۰ پلاس در کنار چند محصول دیگر جشن گرفتند. کهکشانی‌های جدید از نظر طراحی چندان باعث شگفتیمان نیستند؛ چرا که با تصاویری که پیش‌تر از زوایای مختلف فاش شده بود، تفاوتی ندارند. در ادامه با ما همراه باشید تا با مشخصات گلکسی‌های جدید سامسونگ آشنا شویم.

گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس

همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، سامسونگ برای القاء هرچه بهتر حس غوطه‌وری در محتوای بصری، به‌جای گرویدن به طراحی مبتنی بر بریدگی نمایشگر یا مکانیزم کشویی دوربین، راهکار ایجاد حفره‌ی دوربین سلفی درون صفحه‌نمایش را در کهکشانی‌های جدید خود پیش گرفت؛ راهکاری‌ که کره‌ای‌ها نام نمایشگر Infinity-O را برای آن در نظر گرفته‌اند. هر دو کهکشانی سامسونگ از پنل‌های Dynamic AMOLED، نسل جایگزین Super AMOLED با لبه‌های خمیده و نسبت تصویر ۱۹:۹ بهره می‌برند که در گوشه‌ی سمت راست آن‌ها، حفره‌ای برای دوربین سلفی دیده می‌شود.

گلکسی اس ۱۰ و اس ۱۰ پلاس از نمایشگرهای ۶.۱ و ۶.۴ اینچی با رزولوشن ۳۰۴۰ × ۱۴۴۰ پیکسل استفاده می‌کنند که به‌ترتیب ۸۸.۳ و ۸۷.۵ درصد از نمای جلو را در اختیار دارند و لایه‌ای شیشه‌ای از جنس گوریلا گلس ۶ وظیفه‌ی محافظت از آن‌ها را برعهده دارد. با توجه به اعداد یادشده، واضح است که کهکشانی‌های جدید حاشیه‌های فوق‌العاده باریکی دارند. کره‌ای‌ها مدعی هستند که کیفیت تصویر نمایشگر کهکشانی‌های جدید، تاییدیه‌ی سازمان VDE را نیز در اختیار دارد. کهکشانی‌های جدید نخستین گوشی‌های هوشمند دنیا با نمایشگر سازگار با محتوای +HDR10 نیز به‌حساب می‌آیند، ضمن اینکه براساس اعلام دیسپلی‌میت، بالاترین دقت رنگ را در بین تمام گوشی‌ها دارند.

طراحان سامسونگ استفاده از ترکیب شیشه و فلز را در پرچم‌داران جدید نیز تکرار کرده‌ و کالبدی از جنس گوریلا گلس ۶ و فریم آلومینیومی برای این محصولات در نظر گرفته‌اند. همانند نسل گذشته، گلکسی اس ۱۰ نیز ساختاری متقارن با لبه‌های انحنادار در نمای پشت ارائه می‌دهد. دهمین نسل از کهکشانی‌های سامسونگ نخستین گوشی‌های هوشمند دنیا با حسگر اثر انگشت اولتراسونیک به‌حساب می‌آیند، این حسگر برخلاف نسخه‌‌های اپتیکال تصویری دو بعدی از انگشت ایجاد می‌کنند، مدلی سه‌بعدی به‌وجود می‌آورند؛ بنابراین از نمونه‌های اپتیکال، دقت بیشتری دارد. حسگر اثر انگشت گلکسی اس ۱۰ تاییدیه‌ی کنسرسیوم اتحاد FIDO را نیز دریافت کرده است.

گلکسی‌های جدید سامسونگ در برخی بازارها با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ و در برخی دیگر از جمله ایران (در صورت عرضه) با پردازنده‌ی اختصاصی این شرکت موسوم به اکسینوس ۹۸۲۰ عرضه خواهد شد. تراشه‌ی سامسونگ با لیتوگرافی ۸ نانومتری تولید می‌شود و ۸ هسته‌ی پردازشی شامل ۲ هسته‌ی سفارشی‌‌شده و توانمند اکسینوس M4 با فرکانس ۲.۷ گیگاهرتز، ۲ هسته‌ی میانی Cortex A75 با فرکانس ۲.۳ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی کم‌مصرف و ۱.۹ گیگاهرتزی Cortex A55 را به‌عنوان CPU به‌کار می‌گیرد، ۴ مگابایت حافظه‌ی کش L3 اشتراکی را در اختیار دارد و پردازش گرافیکی را با ماژول Mali G76 MP12 انجام می‌دهد.

سامسونگ با گلکسی اس ۱۰ به جمع شرکت‌هایی پیوست که پرچم‌دار خود را با دوربین سه‌گانه عرضه می‌کنند. هر دو نسخه‌ی عادی و پلاس از مجموعه‌ی سنسور اصلی ۱/۲.۵۵ اینچی و ۱۲ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱.۴ میکرومتری همراه لنزی با دیافراگم متغیر f/1.5-2.4، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر و فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel، سنسور ۱۲ مگاپیکسلی ۱/۳.۶ اینچی با پیکسل‌های ۱.۰ میکرومتری همراه لنز تله‌فوتو f/2.4، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۲ برابری و فوکوس خودکار تشخیص فاز در کنار سنسور ۱۶ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید ۱۲ میلی‌متری، فوکوس ثابت و دیافراگم f/2.2 برای ثبت عکس‌ها بهره می‌برند.

کره‌ای‌ها مدعی هستند که میدان دید دوربین اولتراواید گلکسی اس ۱۰ معادل ۱۲۳ درجه است که با میدان دید چشم انسان نیز برابری می‌کند. گلکسی اس ۱۰ پلاس از دوربین سلفی دوگانه شامل سنسور اصلی ۱۰ مگاپیکسلی با توانایی ضبط ویدیوهای 4K در کنار سنسور ثانویه‌ی ۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد که وظیفه‌ی تشخیص عمق را برای تشخیص بهتر سوژه و ثبت تصاویر پرتره‌ی بهتر بهره می‌برد؛ اما نسخه‌ی عادی گلکسی اس ۱۰ بر دوربین سلفی تکی اتکا دارد و خبری از سنسور تشخیص عمق در آن نیست.

گلکسی اس ۱۰ با استفاده از فناوری لرزش‌گیر دیجیتال خود موسوم به Super Steady، فیلمبرداری با کمترین میزان لرزش با هر دو دوربین اصلی و سلفی را به کاربر نوید می‌دهد و نخستین گوشی هوشمند دنیا با امکان فیلم‌برداری +HDR10 به حساب می‌آید. وجود واحد پردازش عصبی در گلکسی اس ۱۰ قابلیت‌های Scene Optimizer برای تشخیص سوژه و تنظیم خودکار پارامترهای عکاسی و Shot Suggestion برای ارائه‌ی پیشنهادهای مختلف حین عکاسی را ممکن کرده است.

گلکسی اس ۱۰ در دو نسخه با حافظه‌ی ذخیره‌سازی داخلی ۱۲۸ و ۵۱۲ گیگابایتی عرضه خواهد شد که هر دو نسخه از حافظه‌ی رم ۸ گیگابایتی بهره می‌برند، از سوی دیگر گلکسی اس ۱۰ پلاس در نسخه‌های ۱۲۸ و ۵۱۲ گیگابایتی با حافظه‌ی رم ۸ گیگابایت یا نسخه‌ی مجهز به یک ترابایت حافظه‌ی داخلی و ۱۲ گیگابایت رم روانه‌ی بازار می‌شود. توجه داشته باشید که تمام نسخه‌های گلکسی اس ۱۰ امکان ارتقای حافظه تا سقف ۵۱۲ گیگابایت از طریق درگاه کارت microSD را نیز دارند.

انرژی مورد نیاز گلکسی اس ۱۰ و اس ۱۰ پلاس را باتری ۴۱۰۰ و ۳۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن‌ها تأمین می‌کند. فناوری شارژ سریع Adaptive Fast Charge سامسونگ امکان شارژ ۱۵ واتی را در اختیار کاربر قرار خواهد داد و با فناوری Quick Charge 2.0 کوالکام نیز سازگاری خواهد داشت. کهکشانی‌های جدید سامسونگ قابلیتی موسوم به Wireless PowerShare را دارند که درست‌مانند آنچه در میت ۲۰ پرو دیده بودیم، امکان شارژ بی‌سیم سایر دستگاه‌های مجهز به قابلیت شارژ بی‌سیم از طریق گلکسی اس ۱۰ را ارائه می‌دهد.

تمام نسخه‌های گلکسی اس ۱۰ از اتصال LTE با سرعتی بالغ بر ۲ گیگابیت‌برثانیه پشتیبانی می‌کنند و با استاندارد WiFi 6 با سرعت اتصال محلی بالغ بر ۱.۲ گیگابیت‌برثانیه سازگاری دارند. کره‌ای‌ها علاقه‌مندان موسیقی را فراموش نکرده‌اند و کماکان جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را در لبه‌ی پایین گلکسی‌های جدید خود حفظ کرده‌اند، ضمن اینکه گواهی IP68 مقاومت دستگاه‌های جدید در برابر آب و گردوغبار را تضمین خواهد کرد.

کهکشانی‌های دهم در ۶ رنگ سفید، مشکی، سبز، آبی، زرد و صورتی عرضه خواهند شد، ضمن اینکه نسخه‌های ۵۱۲ گیگابایتی و یک ترابایتی گلکسی اس ۱۰ پلاس در آینده در رنگ‌های مشکی و سفید سرامیکی نیز در دسترس قرار خواهند گرفت.

گلکسی اس 10 ای سامسونگ

گلکسی اس 10 ای سامسونگ (Samsung Galaxy S10e) با دوربین اصلی دوگانه، نمایشگر ۵.۸ اینچ داینامیک AMOLED و سیستم عامل اندروید پای مجهز به رابط کاربری وان UI رونمایی شد.

سامسونگ از هفته ها پیش اعلام کرده بود که قصد دارد طی برگزاری مراسم گلکسی آن پکد ۲۰۱۹ از جدیدترین دستاوردهای خود در صنعت گوشی های هوشمند پرده برداری کند. مراسم ویژه ی این شرکت بالاخره ساعت ۲۲:۳۰ یکم اسفند آغاز شد و سامسونگ ضمن پرده برداری از گلکسی اس ۱۰ معمولی و گلکسی اس ۱۰ پلاس و همچنین گوشی تاشدنی گلکسی فولد، ضعیف ترین مدل خانواده ی گلکسی اس ۱۰ را با نام Samsung Galaxy S10e معرفی کرد.

گلکسی S10 ای سامسونگ به عنوان برادر کوچک تر گلکسی اس ۱۰ و گلسی اس ۱۰ پلاس، نخستین پرچم دار سری گلکسی اس سامسونگ طی چند سال اخیر است که از نمایشگر تخت استفاده می کند و در درجه ی اول به عنوان رقیب مستقیم گوشی آیفون XR اپل شناخته می شود. جدیدترین گوشی سامسونگ با داشتن مشخصات فنی قابل قبول، طراحی جذاب و البته قیمتی برابر با آیفون ۱۰ آر، می تواند رقیبی جدی برای این دستگاه باشد.

طبق اعلام رسمی سامسونگ، گوشی گلکسی اس ۱۰ ای به نمایشگر ۵.۸ اینچ ایفینیتی-اُ داینامیک AMOLED با وضوح ۲۹۶۰x۱۴۴۰ پیکسل مجهز شده است، این نمایشگر چگالی ۴۳۸ پیکسل در هر اینچ و نسبت تصویر ۱۹:۹ را ارائه می دهد که در نوع خود بسیار درخور توجه است. بهره مندی از پوشش محافظ گوریلا گلس ۶ و البته پشتیبانی از استاندارد HDR10 جزو دیگر ویژگی های مرتبط به نمایشگر این محصول هستند.

گلکسی اس ۱۰ ای سامسونگ درکنار موارد یادشده،  از فریمی آلومینیومی به همراه پنل پشتی و جلویی شیشه ای بهره می گیرد و در مقابل نفوذ آب و گردوغبار از خود مقاومت نشان می دهد. این محصول از جدیدترین نسخه ی سیستم عامل اندروید یعنی پای به همراه رابط کاربری جدید وان UI بهره می گیرد تا از این طریق تجربه ی کاربری جذابی را برای دارندگانش به ارمغان بیاورد. افزون بر این موارد، گلکسی اس ۱۰ ای به جای داشتن حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، در بخش کناری اش دارای حسگر اثر انگشت است. این گوشی همچنین از ویژگی تشخیص چهره پشتیبانی می کند.

۶ گیگابایت رم درکنار تراشه ی ۷ نانومتری اسنپدراگون ۸۵۵

مدل مخصوص خاورمیانه ی این گوشی مجهز به تراشه ی هشت نانومتری اکسینوس ۹۸۲۰ و مدل مخصوص بازار چین و آمریکا، دارای تراشه ی قدرتمند اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام خواهند بود.

مورد دیگر اینکه مدل پایه ی گلکسی اس ۱۰ ای با حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایت و ۶ گیگابایت رم عرضه می شود. بدیهی است که کاربر می تواند در صورت نیاز، حافظه ی داخلی این دستگاه را ازطریق درگاه میکرو SD افزایش دهد. درضمن مدل دیگری از این دستگاه با ۸ گیگابایت حافظه ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی داخلی روانه ی بازار می شود.

گلکسی اس ۱۰ ای برای ثبت عکس و ویدئو، از دوربین اصلی دوگانه استفاده می کند. یکی از دوربین های موجود در پنل پشتی دستگاه، مجهز به حسگر ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2 است. دوربین دوم که درواقع دوربین اصلی به حساب می آید، مجهز به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی است، دیافراگم دوگانه دارد (f/1.5 و f/2.4) و به لرزش گیر اپتیکال به همراه فوکوس خودکار مجهز شده است. دوربین اس ۱۰ ای تا نیم برابر زوم اپتیکال و تا ۸ برابر زوم دیجیتال را ارائه می دهد.

دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با توانایی ضبط ویدئو 4K

برای اظهارنظر قطعی در مورد دوربین دستگاه، لازم است تا زمان عرضه ی آن به بازار صبر کنیم. گفتنی است که پنل جلویی اس ۱۰ ای میزبان دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار دوال پیکسل است. نکته ی جالب توجه این است که دوربین سلفی گلکسی اس ۱۰ ای توانایی ضبط ویدیوی 4K دارد. این یعنی گوشی مورد بحث ما می تواند برای ولاگرها دستگاه بسیار کاربردی و محبوبی باشد.

گلکسی اس ۱۰ ای همچون برادران بزرگش دارای اسپیکر استریو تقویت شده توسط AKG است که از دالبی اتموس هم پشتیبانی می کند. جالب است بدانید که گوشی های خانواده ی گلکسی اس ۱۰ به صورت ویژه برای اجرای بازی های ساخته شده با موتور بازی سازی Unity بهینه سازی شده اند.

جوان ترین عضو خانواده ی گلکسی اس ۱۰ مجهز به درگاه USB Type-C است و از یک باتری با ظرفیت ۳۱۰۰ میلی آمپرساعت به همراه جک هدفون استفاده می کند. این باتری از شارژ سریع سیمی و بی سیم و همچنین ویژگی جالبی به نام Wireless PowerShare پشتیبانی می کند؛ ویژگی مورد بحث، درواقع همان شارژ معکوس است که به واسطه ی آن می توان دستگاه های دیگر را شارژ کرد. البته این ویژگی شاید برای اس ۱۰ ای با باتری ۳۱۰۰ میلی آمپرساعتی، چندان کاربردی نباشد، اما درهرصورت ویژگی جالبی به شمار می آید.

اسپیکر استریو، باتری ۳۱۰۰ میلی آمپرساعتی و قیمت پایه ی ۷۴۹ دلار

تمامی مدل های گلکسی اس ۱۰ از اتصال LTE با حداکثر سرعت دو گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کنند. این دستگاه ها همچنین دارای وای فای ۶ و بلوتوث ۵ هستند و از سامسونگ پی به همراه NFC و MST نیز پشتیبانی می کنند. تمامی اعضای خانواده ی S10 مجهز به گواهی IP68 برای مقاومت دربرابر نفوذ آب و گردوغبار هستند و پیش فروش آن ها از فردا آغاز می شود.

مدل پایه ی گلکسی اس ۱۰ ای با ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی، برچسب قیمت ۷۴۹ دلاری دارد و عرضه ی آن از روز ۸ مارس ۲۰۱۹ (۱۷ اسفند ۱۳۹۷) آغاز می شود.

نسخه 5G گلکسی اس 10

سامسونگ درکنار سه گوشی مورد انتظار گلکسی اس ۱۰،  اس ۱۰ پلاس و S10e یک نسخه ی 5G را نیز برای سال ۲۰۱۹ معرفی کرد.

مراسم آنپکد در نیویورک به مناسبت ۱۰ سالگی سری اس با معرفی گوشی  های متنوعی همراه بود. سامسونگ در این مراسم نخستین گوشی 5G خود را معرفی کرد؛ این گوشی بزرگ ترین عضو خانواده ی سری اس تا به امروز خواهد بود. نسخه ی 5G بزرگ ترین باتری در بین این خانواده را خواهد داشت و به جای سه دوربین با چهار دوربین روانه ی بازار خواهد شد. سامسونگ از نمایشگر ۶.۷ اینچی در گلکسی اس ۱۰ نسخه ی 5G بهره گرفته است که در بدنه  ای با ابعاد تقریبا یکسان با گلکسی نوت ۹ قرار گرفته است.

نمایشگر خمیده ی Dynamic AMOLED این گوشی از استاندارد +HDR10 پشتیبانی می کند و یکی از نخستین گوشی های مجهز به حسگر اثر انگشت اولتراسونیک خواهد بود. این گوشی از هردو شبکه ی mmWave و sub-6GHz پشتیبانی می کند. همان طور که انتظار می رفت این گوشی با دو تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ و اکسینوس ۹۸۲۰ باتوجه به منطقه ی عرضه روانه ی بازار خواهد شد. پشتیبانی از Wi-Fi 6 نیز در فهرست مشخصات این گوشی به چشم می  خورد که می توان از آن برای ارتباطات محلی ۱.۲ گیگابیت بر ثانیه بهره گرفت.

طبق اعلام سامسونگ نسخه ی 5G گلکسی اس ۱۰ با حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و ۸ گیگابایت حافظه ی رم به بازار عرضه خواهد شد؛ متاسفانه خبری از پشتیبانی حافظه microSD در این گوشی نخواهد بود. سامسونگ برای این غول ۶.۷ اینچی یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپرساعتی درنظر گرفته است و برای شارژ کردن آن از شارژر ۲۵ واتی استفاده می شود. نسخه ی 5G گلکسی اس 10 از شارژ سریعد وایرلس نسل دوم بهره می برد و توسط Wireless PowerShare نیز می توان دیگر ابزار و گوشی ها  را به صورت بی سیم شارژ کرد.

بخش توسعه ی دوربین در سامسونگ موبایل این نسخه از گلکسی اس ۱۰ را نسبت به نسخه   ی عادی ارتقا داده است. دوربین پشتی و جلویی هر دو از ماژول 3D ToF برای ثبت تصاویر لایو فوکوس و سه بعدی استفاده می شوند. در پشت دستگاه ۴ دوربین به چشم می خورد؛ دوربین اصلی به سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی و لنزی با دو گشودگی f/1.5 و f/2.4 مجهز شده است. دوربین ۱۲ مگاپیکسلی دوم این گوشی به لنز تله فوتو برای زوم دوبرابر مجهز شده و هر دو آن ها توسط سامسونگ به لرزشگیر اپتیکال تصویر نیز مجهز شده اند. طبق انتظار سومین دوربین به لنز فوق عریض با زاویه ی دید ۱۲۳ درجه مجهز شده است که یک حسگر ۱۶ مگاپیکسلی آن را برای ثبت تصاویر عریض همراهی می کند.

دوربین پشتی دستگاه قادر به ضبط ویدئوهای 4K با استاندارد +HDR10 خواهد بود. دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی گلکسی اس ۱۰ نسخه 5G نیز به مانند دوربین پشتی قادر به ضبط وید7ئوهای 4K است. همچنین در بحث طراحی این گوشی گواهی IP68 برای محافظت دربرابر گرد و غبار و نفوذ آب کسب کرده است. پشتیبانی از سامسونگ دکس و اسپیکرهای استریو با دالبی اتموس از دیگر ویژگی های این گوشی مورد انتظار است. سامسونگ زمان دقیقی برای عرضه ی پرچم دار 5G خود اعلام نکرده و تنها به عرضه ی آن در بهار اکتفا کرده است. هنوز اطلاعاتی در مورد قیمت گوشی 5G سامسونگ اعلام نشده است و باید منتظر نزدیک شدن به زمان عرضه ی آن بود.

گلکسی فولد، گوشی تا شدنی سامسونگ معرفی شد

پس از مدت ها انتظار، سر انجام سامسونگ از گوشی جدید خود با نام گلکسی فولد (Galaxy Fold) پرده برداری کرد.

به گزارش زومیت، از مدت ها پیش زنجیره ی شایعات در رابطه با گوشی تا شدنی سامسونگ شکل گرفته بودند. اکنون این شرکت کره ای در کنفرانس Unpacked 2019 به تمام گمانه زنی ها پایان داد. گوشی تا شدنی سامسونگ، موسوم به گلکسی فولد به دو نمایشگر از نوع AMOLED مجهز است. نمایشگر بیرونی ۴.۶ اینچی و نمایشگر بزرگ داخلی هم ۷.۳ اینچی است. کره ای ها نام Infinity Flex را برای این نمایشگر ۷.۳ اینچی برگزیده اند. رزولوشن نمایشگر بیرونی گلکسی فولد ۸۴۰ در ۱۹۶۰ پیکسل است و نمایشگر بزرگ درونی هم دارای رزولوشن ۱۵۳۶ در ۲۱۵۲ پیکسل است.

علاوه بر این موارد، وجود دوربین سه گانه در قسمت پشت گوشی هم نظر ما را به خود جلب می کند؛ دوربین هایی که هم در حالت تا شده و هم در حالت تبلت قابل استفاده خواهند بود. این دوربین سه گانه از یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی تله فتو، یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی عریض (واید) و یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض تشکیل شده است. در حالت تبلت هم ترکیبی از یک لنز ۱۰ مگاپیکسلی به همراه یک لنز ۸ مگاپیکسلی برای سنجش عمق در اختیار کاربر قرار دارد؛ اما در حالت تا شده، کاربران باید به یک حسگر ۱۰ مگاپیکسلی بسنده کنند.

غول دنیای گوشی های اندرویدی برای ساخت مکانیزم تاشو از لولاهای قفل شونده ی چندگانه استفاده کرده است تا استحکام این محصول در سطح قابل قبولی باشد. به لطف این نمایشگر بزرگ، امکان اجرای همزمان سه اپلیکیشن در این گوشی هوشمند وجود دارد. قابلیتی به نام App Continuity هم به کاربران اجازه می دهد بدون ایجاد وقفه بین حالت تا شده و حالت تبلت جابه جا شوند. سامسونگ برای تطبیق دادن اندروید با طراحی خاص این محصول با گوگل به همکاری پرداخته است و اکنون اپلیکیشن های پرکاربردی مانند واتسپ، مجموعه ی آفیس و یوتیوب با طراحی خاص این محصول سازگار شده اند.

براساس آن چه در زمان معرفی این گوشی دیدیم، جابه جایی بین حالت تا شده و حالت تبلت بدون اشکال انجام می شود و اپلیکیشن ها به خوبی خود را با ابعاد نمایشگر تطبیق می دهند. اما نمی توان از این مسئله چشم پوشی کرد که گوشی سامسونگ گلکسی فولد در حالت تبلت زیباتر است و در حالت عادی، نمایشگر ۴.۶ اینچی در مقایسه با بدنه ی کشیده ی دستگاه کوچک به نظر می آید. یکی دیگر از نکات قابل توجه، خداحافظی سامسونگ با جک ۳.۵ میلی متری هدفون در این محصول است. استفاده از حسگر اثر انگشت یکپارچه با نمایشگر نیز از دیگر ویژگی های قابل توجه در این محصول انقلابی است.

اجرای همزمان سه اپلیکیشن در گلکسی فولد

تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ مورد استفاده در گلکسی فولد ۷ نانومتری است و ۱۲ گیگابایت حافظه ی رم هم تکمیل کننده ی آن است. درکنار حافظه ی رم ۱۲ گیگابایتی، کره ای ها حافظه ی ذخیره سازی ۵۱۲ گیگابایتی را هم در قلب گلکسی فولد جا داده اند. این حافظه ی حجیم از نوع eUFS است و سرعت بالایی را در زمینه ی خواندن و نوشتن اطلاعات برای کاربران فراهم می کند.

باتوجه به استفاده از نمایشگر بزرگ ۷.۳ اینچی، سامسونگ باتری دو تکه و نسبتا پر ظرفیت ۴۳۸۰ میلی آمپرساعتی را برای گوشی تا شدنی خود در نظر گرفته است. هرچند این ظرفیت از ترکیب دو باتری حاصل شده است؛ اما سیستم عامل اندروید آن را به عنوان یک باتری تشخیص می دهد. در عین حال، برای شارژ سریع، غول کره ای پشتیبانی از استاندارد شارژ سریع ۱۸ واتی را هم به این محصول آورده است.

این گوشی با نهمین نسخه از سیستم عامل اندروید و در چهار رنگ مختلف و در گونه های 5G و LTE عرضه می شود. فروش گلکسی فولد از ششم اردیبهشت (۲۶ آوریل) و با قیمت ۱۹۸۰ دلار شروع خواهد شد. کاربران اروپایی هم می توانند این محصول را از سیزدهم اردیبهشت (سوم ماه مه) و با قیمت ۲۰۰۰ یورو خریداری کنند.

تبلت سامسونگ گلکسی تب ای 10.1 مدل 2019 رونمایی شد

گلکسی تب ای 10.1 مدل 2019، تبلت جدید سامسونگ با طراحی رده بالا و قیمت منطقی، به طور رسمی رونمایی شد.

به گزارش زومیت، سامسونگ سری جدید تبلت های اندرویدی خود را معرفی کرد. در آن زمان، بنابه   دلایلی جزئیاتی از مدل ۲۰۱۹ تبلت گلکسی تب ای 10.1 منتشر نشد. این تبلت اندرویدی مورد انتظار حدود دو ماه دیگر به صورت رسمی روانه ی بازار می شود.

پیش تر، سامسونگ گلکسی تب S5e را معرفی کرد که باریک ترین و سبک ترین تبلت این شرکت کره ای به شمار می آید. تبلت اس ۵ ای تبلتی نسبتا گران قیمت است و شاید شمار زیادی از طرفداران از پس هزینه ی آن برنیایند. ازاین رو، سامسونگ بر آن شد تا با معرفی تبلتی دیگر، مشتریانی را هدف قرار دهد که به دنبال محصولی جدید با قیمت ارزان تر هستند. گلکسی تب ای 10.1 جدید با بهره مندی از ویژگی هایی جالب و البته طراحی دوست داشتنی، حدودا نصف اس ۵ ای قیمت دارد و این نکته ی درخور توجهی است.

ذکر این نکته مهم است که گلکسی تب ای ۱۰.۱ هم زمان با تبلت گلکسی اس ۵ ای معرفی شد و تاریخ عرضه اش تقریبا با تاریخ عرضه ی این تبلت یکسان است. ازآن جاکه تبلت اقتصادی جدید سامسونگ فقط در کشور آلمان رسما معرفی شد، این موضوع در ذهنمان تداعی می شود که ممکن است گلکسی تب ای ۱۰.۱ ابتدا تنها در چند کشور اروپایی عرضه شود.

البته، شکی نیست کره ای ها بالاخره Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 را در بازارهای مهم دیگری نظیر ایالات متحده ی آمریکا نیز عرضه خواهند کرد. زمان دقیق این عرضه را نمی دانیم، اما مطمئنیم تب ای ۱۰.۱ دیر یا زود روانه ی بازار آمریکا نیز خواهد شد. این تبلت برخلاف گلکسی تب اس ۵ ای، قیمت چندان گرانی ندارد؛ هرچند درهرصورت خرید این محصولات برای طرفداران ایرانی سامسونگ کار ساده ای نیست.

از تبلتی مثل گلکسی تب ای ۱۰.۱ ۲۰۱۹ که قیمتی تقریبا مقرون به صرفه دارد، نمی توانیم انتظار بهره مندی از سخت افزاری در حد و اندازه ی پرچم داران را داشته باشیم. بنابراین، با نگاهی منطقی متوجه می شویم که این تبلت محصولی مقرون به صرفه است و می تواند بسیار کاربردی باشد. این تبلت ۲ گیگابایت حافظه ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی ارتقادادنی تا ۴۰۰ گیگابایت ازطریق کارت میکرو دارد.

گلکسی Tab A 10.1 از نمایشگر بزرگ ۱۰.۱ اینچی با وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ بهره می گیرد و می تواند تجربه ی بصری لذت بخشی به  کاربران منتقل کند. با این همه، فراموش نکنید این نمایشگر از نوع سوپر AMOLED نیست. نکته ی مهم دیگر این  است که جدیدترین تبلت سامسونگ از دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی برخوردار است. گرچه در حالت کلی، نمی توان انتظار زیادی از این دوربین ها داشت.

گلکسی تب ای ۱۰.۱ مدل ۲۰۱۹ دقیقا همچون گلکسی تب اس ۵ ای، از سیستم عامل اندروید ۹ (پای) بهره می گیرد؛ اما باتری آن درمقایسه با اس ۵ ای کوچک تر است و ظرفیتی معادل ۶۱۵۰ میلی آمپرساعت دارد. این ها ویژگی های برجسته ی تبلت اقتصادی جدید سامسونگ هستند؛ اما بهتر است این را هم بدانید که کره ای ها قصد دارند گلکسی تب ای ۱۰.۱ را در دو مدل، یکی با پشتیبانی از وای فای و دیگری با پشتیبانی از شبکه ی LTE روانه ی بازار کنند. این تبلت ازحیث طراحی حرف های زیادی برای گفتن دارد و از روکشی فلزی بهره می گیرد تا از این طریق حس محصولی پریمیوم را به کاربر منتقل کند. کارایی کلی این محصول درمقایسه با قیمتش، راضی کننده است.

حال، بهتر است به سایر جزئيات مثل قیمت تبلت جدید سامسونگ و تاریخ عرضه ی آن بپردازیم. براساس اعلام رسمی، تبلت گلکسی تب ای ۱۰.۱ مدل ۲۰۱۹ با قیمت ۲۱۰ یورو برای مدل مجهز به وای فای و ۲۷۰ یورو برای مدل LTE در سه  رنگ مشکی و طلایی و نقره ای عرضه خواهد شد. علاقه مندان می توانند این تبلت را از ۱۴مارس تا ۴آوریل (برابر با ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۵فروردین ۱۳۹۸) پیش خرید کنند. درضمن، سامسونگ به  کسانی که تبلت گلکسی تب اس ۵ ای را پیش خرید کنند، هدفون آبی رنگ Y500 ساخت AKG را هدیه می دهد. همچنین بنابر اعلام سامسونگ، این شرکت کره ای قصد دارد از ۵آوریل (برابر با ۱۶فروردین)، فروش کاورهای مربوط به این دو تبلت جدید را به همراه استند ساخت شرکت POGO آغاز کند.

گلکسی تب S5e به عنوان باریک ترین و سبک ترین تبلت سامسونگ رونمایی شد

گلکسی تب S5e به عنوان باریک ترین و سبک ترین تبلت از خانواده ی تبلت های سامسونگ رونمایی شد که برچسب قیمت ۳۹۹ دلاری دارد.

به گزارش زومیت، سامسونگ جدید ترین تبلت خود را رونمایی کرد. این تبلت گلکسی تب S5e نام دارد. این تبلت با برچسب قیمت ۳۹۹ دلاری از وجود یک نمایشگر ۱۰.۵ اینچی بهره می برد. با وجود اینکه گلکسی تب S5e یک تبلت مقرون به صرفه است، اما از برخی جهات تبلت ۶۴۹ دلاری گلکسی تب اس ۴ سامسونگ را پشت سر می گذارد.

گلکسی تب S5e از وجود یک بدنه ی فلزی یکپارچه بهره می برد که با طراحی سامسونگ عنوان سبک ترین و در عین حال باریک ترین تبلت سری گلکسی تب را به خود اختصاص داده است. ضخامت این تبلت تنها ۵.۵ میلی متری و وزن آن تنها ۴۰۰ گرم است. این در حالی است که آیپد پرو ۱۱ اینچی ۵.۹ میلی متر ضخامت داشته و وزن آن ۴۶۸ گرم است.

نسبت نمایشگر به پنل جلوی گلکسی تب S5e افزایش یافته و به ۸۱.۸ درصد رسیده که این رقم به لطف کاهش حاشیه ها به دست آمده است. مشخصات فنی گلکسی تب S5e شامل نمایشگر ۱۰.۵ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۶ به ۱۰، تراشه ی هشت هسته ای اسنپدراگون ۶۷۰، حافظه ی رم ۴ گیگابایتی درکنار حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی با قابلیت افزایش ازطریق اسلات میکرو اس دی تا ۵۱۲ گیگابایت و باتری با عمر تقریبی ۱۴.۵ ساعته است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که گلکسی تب S5e با حافظه ی رم ۶ و حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی نیز راهی بازار خواهد شد. گلکسی تب S5e اولین تبلت سامسونگ است که مبتنی بر اندروید پای راهی بازار خواهد شد. از دیگر مشخصات نرم افزاری این تبلت باید به پشتیبانی از دکس و امکان تعامل ازطریق قابلیت لمسی نمایشگر، ماوس و کیبورد اشاره کرد.

سامسونگ با توجه به اینکه تبلت ها برای نمایش ویدئو و پخش محتوا مورد استفاده قرار می گیرند، این تبلت را مجهز به چهار اسپیکر تنظیم شده توسط AKG کرده است. همچنین باید به یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی در پشت و ۸ مگاپیکسلی به عنوان دوربین سلفی اشاره کرد که هر دو از قابلیت فیلم برداری 4K با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه پشتیبانی می کنند.

سامسونگ اعلام کرده که گلکسی تب S5e مجهز به حافظه ی رم ۴ و حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی را نیمه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی با برچسب قیمت ۳۹۹ دلاری راهی بازار خواهد کرد. البته هنوز قیمت نسخه ی ۶ گیگابایتی مشخص نشده است. این تبلت در رنگ های خاکستری و مشکی درکنار طلایی بصورت محدود راهی بازار خواهد شد.

ال جی Q60، ال جی K50 و ال جی K40 رونمایی شدند

ال‌جی در فاصله‌ی حدودا یک هفته مانده به آغاز MWC 2019، از سه‌گوشی میان‌رده‌ی جدید با نام‌های K50 ،Q60 و K40 پرده‌برداری کرد.

به گزارش زومیت، ال جی به معرفی سه گوشی میان‌رده‌ی جدید اقدام کرده است که هر کدام در نوع خود می‌توانند توجه کاربران را جلب کنند.

گوشی‌های جدید ال‌جی در زمره‌ی دستگاه‌های میان‌رده جای می‌گیرند و بیشتر مخصوص کسانی هستند که متمایلند بدون پرداخت هزینه‌ی گزاف، از دستگاهی باکیفیت استفاده کنند. دوربین تمامی این دستگاه‌ها از قابلیتی به‌نام AI CAM پشتیبانی می‌کند تا از این طریق بتواند نوع آیتمی را که قرار است از آن عکس و فیلم بگیرد (انسان، حیوان خانگی، گیاه و…) تشخیص دهد و تنظیمات را مطابق هر یک، دستخوش تغییر کند.

این دستگاه‌ها همچنین از کلید اختصاصی برای دستیار صوتی گوگل بهره می‌گیرند و از صدای همه‌جانبه‌ی DTS:X هم پشتیبانی می‌کنند. گوشی‌های جدید این شرکت، در واقع LG K50 ،LG Q60 و LG K40 نام دارند که در ادامه با هریک از آن‌ها بیشتر آشنا خواهید شد.

ال‌جی کیو ۶۰

گوشی کیو ۶۰ نخستین دستگاه جدید معرفی‌شده‌ی ال‌جی است و از نمایشگر فول‌ویژن ۶.۲۶ اینچ HD پلاس با نسبت تصویر ۱۹:۹ بهره می‌گیرد. میان‌رده‌ی جدید ال‌جی به‌تبعیت از جدیدترین ترند روز، در بخش بالایی‌اش دارای بریدگی قطره‌ای‌شکل است. علاوه‌بر موارد یادشده، ال‌جی Q60 از یک پردازنده‌ی هشت هسته‌ای به‌همراه سه گیگابایت حافظه‌ی رم استفاده می‌کند؛ گفتنی است که فعلا از جزئیات دقیق پردازنده‌ی این دستگاه، اطلاعاتی در دست نداریم.

ال‌جی حافظه‌ی داخلی ۶۴ گیگابایت را برای کیو ۶۰ انتخاب کرده است که کافی به‌نظر می‌رسد. در ضمن علاقه‌مندان می‌توانند حافظه‌ی داخلی این گوشی را تا حداکثر دو ترابایت از طریق کارت میکرو SD افزایش دهند.

این میان‌رده در پنل پشتی‌اش دارای دوربین سه‌گانه است؛ یکی از این دوربین‌ها دارای حسگر ۱۶ مگاپیکسلی مجهز به فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF)، دوربین دیگر دارای حسگری ۵ مگاپیکسلی با لنز فوق عریض و دوربین سوم دارای حسگری ۲ مگاپیکسلی از نوع تشخیص عمق به‌منظور ثبت افکت بوکه هستند. افزون‌بر‌این‌ها، در پنل جلویی دستگاه یک دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی قرار گرفته است که می‌تواند تصاویر باکیفیتی را به‌ ثبت برساند.

ال‌جی کیو ۶۰ دارای باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی و ابعاد ۱۶۱.۳ در ۷۷ در ۸.۷ میلی‌متر است. دارندگان این گوشی تا حد زیادی از نظر استحکام، خیال‌شان راحت خواهد بود؛ چرا که گوشی مورد بحث از استاندارد نظامی MIL-STD 810G متعلق به‌ ارتش آمریکا پشتیبانی می‌کند. این دستگاه همچنین دارای حسگر اثر انگشت (در قسمت پشتی) است.

ال‌جی کی ۵۰

گوشی کی ۵۰ دارای نمایشگر مشابه کیو ۶۰ است؛ بر این اساس، میان‌رده‌ی مورد بحث از یک نمایشگر فول‌ویژن ۶.۲۶ اینچ با وضوح HD پلاس و نسبت تصویر ۱۹:۹ استفاده می‌کند تا تجربه‌ی بصری لذت‌بخشی را به‌ کاربر ارائه دهد. در ضمن همچون گوشی کیو ۶۰، در بخش بالایی نمایشگر کی ۵۰ نیز شاهد بریدگی به‌فرم قطره هستیم.

ال‌جی K50 دارای پردازنده‌ای نامشخص با هشت هسته و فرکانس پردازشی دو گیگاهرتز است و از سه گیگابایت حافظه‌ی رم استفاده می‌کند. این محصول دارای ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی است که کاربر می‌تواند با کارت میکرو SD آن‌ را تا دو ترابایت افزایش دهد.

این دستگاه در پنل پشتی دارای دوربین دوگانه است؛ دوربین اصلی از حسگری ۱۳ مگاپیکسلی مجهز به فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره می‌گیرد، در ضمن دوربین دوم به حسگر ۲ مگاپیکسلی از نوع تشخیص عمق مجهز شده است. در پنل جلویی ال‌جی کی ۵۰، شاهد دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی هستیم. این دستگاه نیز همچون کیو ۶۰، از باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌گیرد. مورد دیگر اینکه، ال‌جی کی ۵۰ دارای ابعاد ۱۶۱.۳ در ۷۷ در ۸.۷ میلی‌متر است.

ال‌جی کی ۵۰ دقیقا همچون ال‌جی کیو ۶۰ به استاندارد نظامی MIL-STD 810G مجهز شده است و در پنل پشتی‌اش از حسگر اثر انگشت بهره می‌گیرد.

ال‌جی کی ۴۰

کی ۴۰ که ضعیف‌ترین مدل از میان‌رده‌های جدید ال‌جی به‌حساب می‌آید، برای نمایش محتوای بصری از یک نمایشگر فول‌ویژن ۵.۷ اینچ با وضوح HD پلاس و نسبت تصویر ۱۸:۹ بهره می‌گیرد، پردازنده‌ی آن مشابه کی ۵۰ است (هشت هسته‌ای دو گیگاهرتز با نام نامشخص) و به دو گیگابایت حافظه‌ی رم تجهیز شده است. حافظه‌ی داخلی ال‌جی کی ۴۰ معادل ۳۲ گیگابایت است که کاربر می‌تواند با کارت میکرو SD تا سقف دو ترابایت آن را افزایش دهد.

در پنل پشتی ال‌جی کی ۴۰ شاهد یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی مجهز به فوکوس خودکار تشخیص فاز هستیم. در ضمن، پنل جلویی دستگاه میزبان دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی است که از فلاش LED پشتیبانی می‌کند.

گوشی ال‌جی K40 دارای باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و ابعاد ۱۵۳ در ۷۱.۹ در ۸.۳ میلی‌متر است. این گوشی نیز از استاندارد نظامی MIL-STD 810G پشتیبانی می‌کند و از حسگر اثر انگشت بهره می‌گیرد.

تاکنون جزئیاتی از قیمت گوشی‌های جدید ال‌جی و تاریخ عرضه‌ی آن‌ها منتشر نشده است. طبق اعلام رسمی ال‌جی، این دستگاه‌ها در همایش MWC 2019 حضور پیدا خواهند کرد و در آنجا جزئیات کامل آن‌ها منتشر خواهد شد.

شیائومی می 9 معرفی شد؛ اسنپدراگون ۸۵۵، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و قیمت ۵۱۵ دلار

شیائومی گوشی پرچم دار Mi 9 را با پردازنده ی اسنپدراگون ۸۵۵، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، نمایشگر کم حاشیه تر و قیمت ۵۱۵ دلار معرفی کرد.

به گزارش زومیت، شیائومی به چندین ماه گمانه زنی و انتشار شایعات بی وقفه پایان داد و گوشی پرچم دار شیائومی می ۹ را معرفی کرد. Mi 9 نخستین پرچم دار سال ۲۰۱۹ به حساب می آید و نسبت به نسل پیشین خود از حیث طراحی و سخت افزار ارتقاء چشمگیری محسوب می شود تا بدین ترتیب با برچسب قیمت رقابتی ۵۱۵ دلاری، رقبای گران قیمت خود را به شدت به چالش بکشد.

می ۹ نخستین گوشی هوشمندی است که با جدیدترین پردازنده ی بالارده ی کوالکام موسوم به اسنپدراگون ۸۵۵ روانه ی بازار می شود. این پردازنده ارتقاء چشمگیری را نسبت به اسنپدراگون ۸۴۵ تجربه می کند و به لطف لیتوگرافی ۷ نانومتری، به لحاظ مصرف انرژی نیز عملکرد بهینه تری خواهد داشت. اسنپدراگون ۸۵۵ مجموعه ی یک هسته ی Kryo 485 Gold را با فرکانس ۲.۸۴، سه نمونه ی دیگر را با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز در کنار ۴ هسته ی Kryo 485 Silver با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتزی را به عنوان CPU در اختیار خواهد داشت، ضمن اینکه پردازش های گرافیکی را نیز ماژول آدرنو ۶۴۰ انجام خواهد داد. می ۹ درست مانند محصولات هواوی و آنر از قابلیت خاصی موسوم به Game Turbo بهره می برد که حین اجرای بازی، عملکرد گوشی را در بازه های زمانی طولانی تری به صورت پایدار در سطح بالایی نگه می دارد که نتیجه ی آن، اجرای بازی های سنگین با نرخ های فریم بالاتری خواهد بود.

شیائومی در گوشی می ۹ پوشش رنگی گرادیانی خاصی را به کار گرفته است که بسته به نوع بازتابش نور، طیف های رنگی متفاوتی را به خود می گیرد، پیش تر این طراحی خاص را در گوشی های شیائومی و آنر نیز دیده بودیم. چینی ها با پرچم دار جدید خود به ترند نمایشگر حفره دار یا دوربین کشویی نپیوسته اند و می ۹ را با بریدگی قطره ای کوچکی برای دوربین سلفی روانه ی بازار خواهند کرد. می ۹ از نمایشگر ۶.۳۹ اینچی با پنل AMOLED و رزولوشن +FHD بهره می برد، این پنل که توسط سامسونگ تأمین می شود، قابلیت های اختصاصی چینی ها موسوم به Reading Mode 2.0 و Sunlight Mode 2.0 را در اختیار دارد، در نیمه ی پایینی خود، از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر میزبانی می کند و توسط پوششی از جنس گوریلا گلس ۶ از آن محافظت می شود.

پرچم دار جدید چینی ها برای ثبت عکس ها به دوربین سه گانه ای اتکا دارد که سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با لنز f/1.75، سنسور ۱۶ مگاپیکسلی با لنز واید و دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو را دربرمی گیرد، ضمن اینکه ثبت عکس های سلفی نیز با دوربین ۲۰ مگاپیکسلی مجهز به HDR انجام خواهد شد. با نگاهی به نمونه عکس های شیائومی از می ۹ و البته امتیاز ۱۰۷ این گوشی از وب سایت DxOMark، می توان انتظار داشت که دوربین بسیار توانمندی داشته باشد.

شیائومی می ۹ از شارژ بی سیم سریع با توان ۲۰ واتی پشتیبانی می کند و به ادعای شرکت سازنده، باتری ۳۳۰۰ میلی آمپرساعتی آن، تمام روز را دوام خواهد آورد، ضمن اینکه شارژر ۲۷ واتی همراه دستگاه نیز شارژ با سرعت بسیار سریع را نوید می دهد. با توجه به برنامه ی چینی  ها برای عرضه ی می ۹ در بازار انگلستان و سایر بازارهای غرب، شیائومی در گوشی جدید خود، کلید سخت افزاری ویژه ای را برای فراخوانی گوگل اسیستنت تدارک دیده است.

پرچم دار جدید شیائومی در رنگ های بنفش، آبی و مشکی عرضه خواهد شد، ضمن اینکه چینی ها نسخه ای ویژه از آن را با پنل پشتی شفاف، ۱۲ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی و برچسب قیمتی معادل ۶۰۰ دلار در بازار چین به فروش خواهند رساند. نسخه ی پایه ی می ۹ با ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه تنها ۴۴۵ دلار قیمت خواهد داشت، درحالی که نسخه ی مجهز به ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه در بازار چین با قیمت ۴۹۰ دلار به فروش خواهد رسید.

می 9 اس ای شیائومی رونمایی شد؛ میان رده ای در قامت پرچمداران

شیائومی می 9 اس ای (Xiaomi Mi 9 SE) با ۶ گیگابایت حافظه ی رم، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و قیمت منطقی رونمایی شد.

به گزارش زومیت، شیائومی از مدتی پیش اعلام کرده بود که قصد دارد تنها ساعاتی قبل از معرفی گلکسی اس ۱۰ توسط سامسونگ، از جدیدترین پرچمدارش با نام می ۹ پرده برداری کند. این شرکت چینی با برگزاری کنفرانسی اختصاصی، ضمن پرده برداری از شیائومی می ۹، مدل ضعیف تر این دستگاه را نیز با نام شیائومی می ۹ اس ای رونمایی کرد.

گرچه گوشی می ۹ مهم ترین رونمایی کنفرانس شیائومی بود، اما این موضوع باعث نمی شود که به ویژگی های مهم گوشی می ۹ اس ای بی تفاوت باشیم. طبق ادعای چینی ها، شیائومی می ۹ SE نخستین گوشی دنیا است که برای پردازش وظایف، از تراشه ی جدید اسنپدراگون ۷۱۲ کوالکام استفاده می کند.

می ۹ اس ای دارای دوربینی با حسگر ۴۸ مگاپیکسلی سونی IMX586 است و توانایی بالایی در ثبت تصاویر باکیفیت دارد. نکته ی جالب دیگر اینکه گوشی می ۹ اس ای از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر پشتیبانی می کند که در نوع خود برای طرفداران شیائومی بسیار هیجان انگیز است.

Xiaomi Mi 9 SE اندکی کوچک جثه تر از برادر بزرگ تر خودش است و برای نمایش محتوای بصری از نمایشگر ۵.۹۷ اینچ AMOLED استفاده می کند. در ضمن در بخش بالایی نمایشگر این گوشی، شاهد بریدگی به فرم قطره هستیم. با نگاهی کلی به پنل جلویی گوشی شیائومی می ۹ اس ای متوجه می شویم که این دستگاه حاشیه های به نسبت اندکی در طرفین دارد و این موضوع می تواند توجه شمار درخور توجهی از کاربران را جلب کند. البته حاشیه ی پایین نمایشگر این گوشی در مقایسه با می ۹، اندکی ضخامت بیشتری دارد.

۶ گیگابایت رم در کنار تراشه ی جدید اسنپدراگون ۷۱۲

می ۹ اس ای در کنار بهره مندی از تراشه ی اسنپدراگون ۷۱۲، از ۶ گیگابایت رم در کنار ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی استفاده می کند. تمامی این ها باعث می شوند که می ۹ اس ای به عنوان یک گوشی که شاید بتوان آن را در دسته ی میان رده ها قرار داد، محصولی قدرتمند باشد.

تراشه ی به کار رفته در این گوشی از جوانب زیادی به اسنپدراگون ۷۱۰ شباهت دارد و برخی بهبودها را به خود دیده است؛ برای مثال، پردازنده ی مرکزی اسنپدراگون ۷۱۲ نسبت به ۷۱۰، سرعت بیشتری دارد. البته این تراشه هنوز مبتنی بر لیتوگرافی ۱۰ نانومتری FiNFET است و مودم به کار رفته در آن، از تمامی استانداردهای معمولی وای فای به همراه بلوتوث نسخه ی ۵ و LTE دوگانه پشتیبانی می کند.

دوربین اصلی سه گانه با حسگر ۴۸، ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی

در پنل پشتی دستگاه علاوه بر دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، دو دوربین دیگر با حسگرهای ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی نیز وجود دارند که به ترتیب دارای لنز فوق عریض و تله فوتو هستند. دوربین سلفی شیائومی می ۹ اس ای مجهز به حسگر ۲۰ مگاپیکسلی است و نرم افزار داخلی دوربین این دستگاه نیز چندین فیلتر زیبایی دارد.

باتری ۳۰۷۰ میلی آمپرساعتی می ۹ اس ای از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می کند. مورد جالب دیگر، نبود جک ۳.۵ میلی متری هدفون در این گوشی است، این یعنی دارندگان گوشی مورد بحث یا باید هدفون های مخصوص درگاه USB-C را تهیه کنند یا اینکه به سمت هدفون های بی سیم بروند. از بین دیگر مشخصات می توان به حالت Game Turbo برای اجرای روان بازی های ویدیویی، رابط کاربری MIUI 10 و تراشه ی NFC اشاره کرد.

قیمت بین ۳۰۰ تا ۳۴۰ دلار

شیائومی می ۹ اس ای که در رنگ های آبی، بنفش و مشکی تولید شده است،  بین ۳۰۰ تا ۳۴۰ دلار قیمت خواهد داشت.

ویوو وی 15 پرو با دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی، نمایشگر سوپر AMOLED و اندروید پای رونمایی شد

ویوو وی 15 پرو (Vivo V15 Pro) با دوربین سلفی کشویی ۳۲ مگاپیکسلی و جدیدترین نسخه ی اندروید و نمایشگر باکیفیت سوپر AMOLED معرفی شد.

به گزارش زومیت، ویوو در سال گذشته ی میلادی، یکی از برندهای جذاب  تولیدکننده ی گوشی های هوشمند بود و توانست با عرضه ی محصولاتی مجهز به سخت افزار قدرتمند، توجهات را به خود جلب کند. این شرکت از نخستین محصولش برای سال ۲۰۱۹ رونمایی کرد؛ محصولی که به سنت های پیشین ویوو پایبند است و از سخت افزاری قدرتمند درکنار ویژگی هایی جذاب استفاده می کند.

ویوو وی ۱۵ پرو، جدیدترین گوشی ویوو، محصولی است که با نگاه به  مشخصاتش ممکن است آن را در دسته ی پرچم داران قرار دهید؛ اما درواقع، محصولی میان رده به شمار می آید. این گوشی ویژگی های جالب زیادی از سری نکس (گوشی های پرچم دار ویوو) به ارث برده و برخی از آن ها را نیز ارتقا داده است.

دوربین سلفی کشویی ۳۲ و دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی

محصولات سری V شرکت ویوو همواره جزو پیش گامان بازار در زمینه ی ترندهای نمایشگرهای گوشی های هوشمند بوده اند. برای مثال، گوشی ویوو وی ۹ یکی از نخستین اندرویدی های بازار بود که در قسمت بالایی نمایشگرش بریدگی دیده می شد. همچنین، گوشی وی ۱۱ مدت ها بعد و درست زمانی  عرضه شد که اکثر شرکت ها به سمت تولید دستگاه هایی با بریدگی کوچک می رفتند. وی ۱۱ در زمان عرضه اش به بازار، کوچک ترین بریدگی  را داشت و نشان می داد ویوو همواره به ترند روز توجه می کند.

درمقابل، وی ۱۵ را داشتیم که به نمایشگر عاری از بریدگی ۶.۴ اینچ با فناوری OLED و دوربین سلفی به فرم کشویی (پاپ آپ) مجهز بود. وی ۱۵ پرو، مدل ارتقا یافته ی وی ۱۵، از دوربین سلفی این چنینی بهره می گیرد؛ اما خودِ دوربین دستگاه این بار بهتر شده تا تصاویر بهتری ثبت کند.

بر این اساس، وی ۱۵ پرو دوربین سلفی کشویی ۳۲ مگاپیکسلی دارد. در حالت پیش فرض، تنظیمات دوربین سلفی روی ۸ مگاپیکسل تنظیم شده و این گوشی در همان حالت نیز، سلفی های بسیار باکیفیت تری درمقایسه با ویوو نکس ثبت می کند. ویوو نکس به دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی مجهز بود.

نخستین گوشی مجهز به تراشه ی اسنپدراگون ۶۷۵ در دنیا

در پنل پشتی دستگاه، دوربین سه گانه را شاهدیم: دوربین اول مجهز به حسگر ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین دوم مجهز به حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز عریض و دوربین سوم مجهز به حسگر ۵ مگاپیکسلی. گفتنی است دوربین سوم برای تشخیص عمق به منظور ثبت افکت بوکه به کار می رود. این حسگرها درکنارهم می توانند تجربه ی عکاسی و فیلم برداری جذابی به کاربر منتقل کنند.

فرم قرارگیری دوربین های اصلی به گونه ای است که باعث شده برآمدگی نسبتا بزرگی در پنل پشتی دیده شود که البته، جذاب بودن یا نبودن آن کاملا به  سلیقه ی کاربر ربط دارد. در این برآمدگی، عبارت «دوربین سه گانه ی هوش مصنوعی» (AI TRIPLE CAMERA) دیده می شود. دوربین این دستگاه از ویژگی های جالبی نظیر Super Night Scene و Body Shaping برخوردار است که همگی مبتنی بر هوش مصنوعی هستند. ویژگی دوم بیشتر شبیه قابلیت پیشین گوشی های ویوو معروف به AI Face Beauty برای زیبایی صورت است؛ اما می تواند افراد را خوش اندام تر از آنچه هستند نشان دهد.

ویوو وی ۱۵ پرو نخستین گوشی مجهز به پردازنده ی اسنپدراگون ۶۷۵ در دنیا است. این تراشه اندکی بعد از اسنپدراگون ۷۱۰ رونمایی شد و توانست در کمال تعجب همگان، ۷۱۰ را که روی کاغذ قدرتمندتر از خودش بود، در بنچمارک ها مغلوب کند. افزون بر این ، گوشی جدید ویوو از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر پشتیبانی می کند. البته، کاربر درصورت تمایل می تواند با استفاده از دوربین سلفی، قابلیت تشخیص چهره را فعال کند.

ضعف بزرگ: استفاده از درگاه میکرو USB

وی ۱۵ پرو به باتری ۳۷۰۰ میلی آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع مجهز است و از ۶ یا ۸ گیگابایت رم درکنار ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی و سیستم عامل اندروید ۹ پای و جک ۳.۵ میلی متری هدفون بهره می گیرد. اکثر مشخصات این گوشی در حد و اندازه ی دستگاه های رده بالا هستند، به جز یک مورد و آن هم درگاه میکرو USB است. در دنیایی که شیائومی گوشی های ۱۵۰ دلاری اش را با درگاه USB-C عرضه می کند، اتخاذ چنین تصمیمی از ویوو بسیار عجیب به نظر می رسد.

ویوو وی ۱۵ پرو با قیمت حدودی ۴۰۰ دلار به زودی در هند و دیگر نقاط دنیا عرضه خواهد شد.

کوالکام مودم 5G جدید X55 را رونمایی کرد

کوالکام درحالی از مودم پرسرعت اسنپدراگون X55 رونمایی کرده است که احتمال می رود اپل به دلیل اختلافات حقوقی که با این شرکت دارد از این مودم در گوشی های آیفون خود استفاده نکند.

به گزارش زومیت، کوالکام مودم جدید اسنپدراگون X55 خود را رونمایی کرد. این محصول جدید کوالکام یک مودم 5G به روزشده با کارایی بهتر است؛ اما تا زمانی که اختلافات این شرکت با اپل حل نشود، احتمال نمی رود که به این زودی ها در گوشی های آیفون ظاهر شود.

طبق گفته کوالکام، مودم Snapdragon X55 می تواند به سرعت دانلود ۷ گیگابیت بر ثانیه و آپلود ۳ گیگابیت بر ثانیه برسد. البته این سرعت ها تحت شرایط آرمانی حاصل می شوند اما پایین ترین سرعت آن مطمئنا بیشتر از بسیاری از اتصالات اینترنت کابلی خواهد بود.

سایر بهبودهای صورت گرفته، پشتیبانی از همه باندهای فرکانسی اصلی و همچنین حالات عملکردی بیشتر مانند اشتراک گذاری طیف 4G/5G را شامل می شوند. این قابلیت ها تلفن های همراه 5G را کارآمدتر می کند و آن ها را قادر می سازد تا به راحتی میان شبکه های مختلف تعویض کنند و از مزایای پوشش های ارتباطی جدید بهره مند شوند. کوالکام قول داده که ازطریق طراحی ۷ نانومتری این مودم و فناوری هایی مانند تنظیم تطبیقی آنتن و envelope tracking در مصرف باتری صرفه جویی خواهد شد. اولین تلفن همراه دارای مودم X55 احتمالا در اواخر ۲۰۱۹ عرضه خواهد شد.

کوالکام به عنوان سازنده انحصاری مودم های شرکت اپل، به دلیل دعوای حقوقی بر سر پتنت ها و حق امتیاز میان این دو شرکت، توسط کوپرتینویی ها کنار گذاشته شد. این درگیری در ژانویه سال ۲۰۱۷ شروع شد؛ زمانی که اپل برای بازپرداخت یک میلیارد دلار بلوکه شده خودش از کوالکام شکایت کرد.

اما مواردی استثنایی هم در رابطه با عرضه برخی از محصولات اپل در بازار آلمان وجود دارد؛ زیرا این شرکت اخیرا مدل های اصلاح شده آیفون های ۷ و ۸ را با مودم های کوالکام در این کشور عرضه کرده است.

اکنون اینتل سازنده اصلی مودم برای کوپرتینویی ها است. اینتل در توسعه فناوری 5G کندتر از کوالکام عمل می کند و از طرفی پوشش شبکه 5G در ایالات متحده کم است؛ بنابراین احتمال دارد که آیفون تا سال ۲۰۲۰ به فناوری 5G مجهز نشود.

اپل استارتاپی در حوزه‌ اپلیکیشن های صوتی خریداری کرد

اپل استارتاپی به نام Pullstring خریداری کرد که به شرکت ها کمک می کند تا اپلیکیشن های مبتنی بر فرمان های صوتی برای اسپیکرهای هوشمند بسازند.

به گزارش زومیت، استارتاپ Pullstring پلتفرمی را در اختیار شرکت ها قرار می دهد تا اپلیکیشن هایی مخصوص سرویس هایی همچون الکسا و گوگل اسیستنت تولید کنند. طبق گزارش سرویس Axios، اپل این استارتاپ را خریداری کرد. این خرید، به احتمال زیاد برای بهبود دستیار هوشمند اپل یعنی سیری انجام شده است. دستیاری که در بحث امکانات و دستگاه های قابل اتصال، هنوز عقب تر از رقبایی همچون الکسا حرکت می کند.

آمازون در حوزه ی دستیارهای دیجیتالی به نوعی پیش گام بازار محسوب می شود. به علاوه، کاربردهای اختصاصی دستیارها، بخش دیگری هستند که برتری آمازون را از رقبا بیشتر می کنند. به عنوان مثال، غول تجارت الکترونیک حدود ۶۳ درصد از بازار اسپیکرهای هوشمند را در آمریکا در اختیار دارد. در آن بازار، گوگل با ۱۷ درصد در مقام دوم جای می گیرد و اپل، تنها ۴ درصد از بازار را به خود اختصاص داده است.

استارتاپ Pullstring در سال ۲۰۱۱ تأسیس شد و آخرین ارزش گذاری آن ها، ۱۶۳.۵۷ میلیون دلار بوده است. درباره ی فرایند خرید و قیمت پرداخت شده به این استارتاپ توسط اپل، هنوز جزئیاتی در دسترس نیست. استارتاپ مذکور علاوه بر همکاری با شرکت های متعدد در تولید اپلیکیشن های صوتی،  با شرکت تولید اسباب بازی Mattel نیز در ساخت عروسک سخنگوی باربی به نام Hello Barbie همکاری داشته است. البته، در آن زمان،  استارتاپ ToyTalk نام داشت.

گوگل هوش مصنوعی PlaNET را به صورت متن باز عرضه کرد

PlaNet نام هوش مصنوعی گوگل است که جهان اطراف خود را با مطالعه ی تصاویر شناسایی و درک می کند. گوگل، این برنامه را به صورت متن باز عرضه کرد.

به گزارش زومیت، یادگیری از طریق درک نتایج هوش مصنوعی، با نام Reinforcement Leraning شناخته می شود. این نوع از یادگیری با بهره گیری زمان، داده و قدرت پردازشی زیاد، یکی از بهترین روش ها برای بهبود فرایند تصمیم گیری کارگزارهای هوشمند است. البته، روش فوق همیشه هم کاربردی نیست؛ چرا که رویکردهای آموزشی بدون مدل خاص برای آموزش هوش مصنوعی، شاید به هفته ها زمان برای آموزش نیاز داشته باشند. آن نوع از آموزش، کارگزارها را به نوعی به کار می گیرد که رخدادها را به صورت مستقیم از مشاهدات دنیای اطراف پیش بینی کنند.

جایگزینی که برای روش بالا پیشنهاد می شود، آموزش هوش مصنوعی بر اساس مدل مشخص است. در آن روش، کارگزارهای هوش مصنوعی به مدلی از جهان پیرامون خود دست پیدا می کنند که بر اساس آن، رخدادهای آتی را پیش بینی خواهند کرد. البته، برای پیش بینی رخدادها در محیط های شناخته نشده، آن کارگزارها باید مدل های خود را بر اساس تجربه طراحی کنند. گوگل با همکاری deepmind محصولی به نام Deep Planning Network یا PlaNET معرفی کرد که مدلی از دنیا را با نگاه کردن به ورودی های تصویری شکل می دهد و از آن برای برنامه ریزی های آتی استفاده می کند.

گوگل ادعا می کند محصول جدیدش در حوزه ی هوش مصنوعی، توانایی حل چالش های متنوع تصویری را دارد. هوش مصنوعی جدید، با دقت بالا عمل می کند و نسبت به نمونه های بدون مدل، پیشرفت های قابل توجهی داشته است. شایان ذکر است کد منبع PlaNET توسط گوگل در گیت هاب به اشتراک گذاشته شد.

دانیار هافنر یکی از مولفان مقاله ی مرتبط با معماری هوش مصنوعی جدید گوگل و از محققان کارآموز در بخش هوش مصنوعی آن شرکت است. او می گوید که PlaNET با بهره گیری از مدل های یادگیری دینامیکی از ورودی های تصویری کار کرده و از مدل های مذکور برای کسب تجربه های جدید، استفاده می کند. به علاوه، پلنت با استفاده از مدل دینامیکی پنهانی فعالیت می کند تا درکی از خصوصیات انتزاعی دنیای پیرامون خود همچون سرعت اجسام، به دست بیاورد. مدل مورد استفاده، وضعیت آینده ی داده های ورودی را پیش بینی کرده و تصویر و نتیجه ای برای درک آنها ایجاد می کند.

هوش مصنوعی پلنت، با مدل سازی پیش بینی رخدادهای پیش روی خود، فرایند یادگیری را انجام می دهد. به علاوه، برنامه ریزی این کارگزار هوشمند نیز با سرعت بالایی انجام می شود. به هرحال در فضاهای با متغیر پنهان، پلنت تنها به تصویرسازی نتایج آینده نیاز دارد و بدون بهره گیری از تصاویر، نتیجه ی یک رخداد را حدس می زند.

هوش مصنوعی پلنت برخلاف نمونه های قبلی، بدون نیاز به شبکه ای از سیاست گذاری های یادگیری، فعالیت می کند. درواقع، محصول جدید، فعالیت ها را بر اساس طراحی انتخاب می کند. به عنوان مثال، این کارگزار هوشمند می تواند تصور کند که موقعیت و فاصله ی یک توپ تا دروازه، بر اثر رخدادهای مختلف، چه تغییراتی می کند. همه ی این موارد، بدون نیاز به تصویرسازی انجام می شود. چنین قابلیتی، به پلنت امکان می دهد تا در هر بار انتخاب رویداد، ۱۰ هزار نتیجه ی عملکرد توسط آن بررسی شود.

گوگل می گوید در آزمایش هایی که روی PlaNET انجام شد، محصول جدید نسبت به نمونه های بدون مدل سازی همچون A3C و D4PG عملکرد بهتری از خود نشان داد. یکی از آزمایش ها، تحلیل حرکت رباتی بود که روی زمین نشسته و به مرور ایستادن و راه رفتن را می آموزد. وظیفه ی دیگر، توسعه ی مدلی بود که چند آینده ی احتمالی را پیش بینی کند.

PlaNET برای درک از دنیای اطراف، آن را مدل سازی می کند

وقتی کارگزار هوشمند PlaNET در محیط هایی تصادفی بدون دانستن وظیفه ی اصلی قرار گرفت، ۶ وظیفه را بدون مدل سازی و تنها پس از ۲ هزار بار تلاش یاد گرفت. انواع دیگر هوش مصنوعی که توانایی مدل سازی ندارند،  برای درک محیط های جدید نیاز به حدود ۵۰ برابر تلاش و سعی و خطای بیشتر دارند. هافنر و دیگر فعالان پروژه ی حاضر، اعتقاد دارند که با افزایش قدرت پردازشی می توان حتی مدل های پیچیده تری را نیز توسط PlaNET توسعه داد. او در پایان برای توضیح کامل تر PlaNET می گوید:

نتایج ما، نشان دهنده ی آینده ی روشن مدل های یادگیری دینامیک، در ساخت کارگزارهای هوشمند با روش های یادگیری نتیجه ای هستند. ما تحقیقات بیشتری انجام خواهیم داد که روی مدل های دقیق تر یادگیری دینامیک متمرکز هستند. به علاوه، وظایف سنگین تر مانند محیط های سه بعدی نیز در تحقیقات آتی به کار گرفته خواهند شد.

ما از نتایجی که استفاده از این نوع آموزش به همراه خواهد داشت، شگفت زده هستیم. به عنوان مثالی از آن نتایج می توان یادگیری چندوظیفه ای، برنامه ریزی سلسله مراتبی و کشف نتایج بر اساس تخمین های نامطمئن را بیان کرد.

لینکدین سرویس پخش زنده ی ویدیو لینکدین لایو را رونمایی کرد

لینکدین، شبکه ی اجتماعی دنیای مشاغل، سرویس پخش زنده ی ویدئوِ خود را با نام لینکدین لایو رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، لینکدین شبکه ی اجتماعی دنیای مشاغل است که بیش از ۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ نفر کاربر در سرتاسر جهان دارد. این شرکت اعلام کرده  فرمت ویدئو سریع ترین سرعت رشد را در میان تمامی فرمت ها در این پلتفرم داشته  است؛ رشدی بیش از نوشتار و اخبار و دیگر محتواها. به همین دلیل، لینکدین گام بعدی را در این زمینه برداشته است.

این شرکت سرویس پخش زنده ی ویدئوِ خود را راه اندازی می کند. این سرویس به کاربران و شرکت ها اجازه ی پخش ویدئوهای زنده ی خود را به گروهی خاص یا کل کاربران لینکدین می دهد.

این سرویس که لینکدین لایو (LinkedIn Live) نام دارد، ابتدا آزمایشی در آمریکا شروع به کار می کند. همچنین، استفاده از این سرویس فقط با دعوت نامه مقدور است. لینکدین فرم تماسی برای کسانی درنظر گرفته که به استفاده از این سرویس  علاقه مند هستند. این فرم تماس در هفته های آتی دردسترس قرار خواهد گرفت. هنوز دقیق مشخص نیست آیا لینکدین این سرویس را دردسترس تمامی کاربران قرار خواهد داد و درصورت پاسخ مثبت، کِی این کار را خواهد کرد.

محتوای ابتدایی مد نظر لینکدین برای پخش در لایو، موضوعاتی است که هم اکنون نیز در فید خبری لینکدین مشاهده می شود؛ ازجمله پوشش نشست ها، اعلامیه های محصولات، پرسش و پاسخ و دیگر رویدادهایی که مربیان و سخنرانان ساعات کاری از شرکت بزرگ فناوری و مراسم های اهدای جوایز تدارک دیده شده  است.

لینکدین برای توسعه ی این سرویس فقط به محتوا و ویدئوهای تولیدی کاربران بسنده نکرده و تعداد بسیاری از توسعه دهندگان شخص ثالث سرویس های استریمینگ برای سرویس لایو محتوا تولید خواهند کرد.

باتوجه به گفته  ی لینکدین، Wirecast و Switcher Studio ،Wowza Media Systems ،Socialive and Brandlive ازجمله سرویس هایی هستند که برای لینکدین لایو محتوا تولید خواهند کرد.

در این پروژه، مایکروسافت نیز به لینکدین کمک فنی خواهد کرد. مایکروسافت با سرویس های آژور مدیا (Azure Media) که بخشی از سرویس کلود مایکروسافت به شمار می آید، انکودینگ ویدئوها را برعهده خواهد داشت. اگرچه مایکروسافت لینکدین را در سال ۲۰۱۶ تصاحب کرد، غالبا در پیش برد توسعه ی محصولات با لینکدین همکاری نمی کرد. این نمونه نمونه ای بسیار خاص است. البته، برای توسعه ی فنی سرویس جدید لینکدین از اسکایپ هیچ استفاده ای نشده  است.

دیررسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است؟

لینکدین درمقایسه با رقبایش در دنیای شبکه های اجتماعی، خیلی دیر پا به عرصه  ی ویدئو گذاشته  است. توییتر و فیسبوک سال ها است که مشغول استفاده از تصاویر متحرک در پلتفرم هایشان هستند؛ در حالی که لینکدین اولین قابلیت ویدئویی خود را تابستان۲۰۱۷ معرفی کرد. در ۱۷ ماهی که از معرفی این قابلیت می گذرد، ترافیک و سود این پلتفرم رشدی چشمگیر شاهد بوده  است؛ به همین دلیل، لینکدین ویدئو را سریع‎ترین فرمت در حال رشد می داند. لینکدین از ارائه ی آمار و ارقام درزمینه ی استفاده و تولید ویدئوها خودداری و صرفا به این گفته اکتفا کرده که میلیون ها کاربر از این قابلیت ها بهره جسته اند.

به گفته ی لینکدین، سرویسی مشابه لایو بیشترین قابلیت درخواستی ازجانب کاربران بوده  است. این شرکت دلیل برتری ویدئوهای زنده را امکان همراهی کردن با آن بیان می کند. کاربران می توانند هم زمان با مشاهده ی ویدئوِ زنده سؤال کنند یا پیشنهاد دهند. میزبانان نیز می توانند این دیدگاه ها را در همان لحظه مدیریت کنند. دلیل دیگر لینکدین برای توسعه ی ویدئو احتمالا به تبلیغات ویدئویی و رشد سود شرکت مربوط  می شود. طبق گفته ی مایکروسافت، لینکدین در فصل مالی اخیر سودی ۲۹ درصدی داشته  است. این شرکت آمار مربوط به تبلیغات ویدئویی را منتشر نکرده ؛ اما دور از انتظار نیست که ویدئو سهم زیادی از سود اخیر لینکدین را به خود اختصاص دهد.

لینکدین می گوید تبلیغات ویدئویی ۳۰ درصد نظر بیشتری می گیرند و کاربران تقریبا ۳ برابر زمان بیشتری برای مشاهده ی تبلیغات ویدئویی درمقایسه با تبلیغات متنی و تصویری صرف می کنند. لینکدین می تواند از سرویس لایو به روش های دیگری نیز درآمد کسب کند. برای مثال، محدودکردن برخی رویدادهای زنده برای کاربران غیرتجاری و افزایش کاربران تجاری به تبع آن. همچنین، این شرکت می تواند سرویس هایی پولی با قابلیت های خاص، مثلا گزارش های دریافتی براساس ویدئو، برای پخش کنندگان درنظر بگیرد.

لینکدین هنوز از برنامه های آتی خود برای این سرویس نوپا سخنی به میان نیاورده  و در حال حاضر، هیچ تبلیغی در ویدئوهای لایو پخش نمی شود و کیفیت و استفاده ی صحیح از این سرویس مد نظر لینکدین است.

بیت کوین به صورت توکنی در بلاک چین اتریوم عرضه می شود

یکی از عجیب ترین و جذاب ترین اتفاق ها در اکوسیستم ارزهای رمزنگاری شده رخ خواهد داد و توکنی برای BTC یا بیت کوین در شبکه ی اتریوم عرضه می شود.

به گزارش زومیت، شاید باورش برای هر فعال حوزه ی ارز دیجیتال دشوار باشد، اما بیت کوین به زودی به عنوان یک توکن اتریومی عرضه می شود. Wrapped Bitcoin با نام اختصاری WBTC و نسبت یک به یک با بیت کوین، چندی پیش در بلاک چین اتریوم معرفی شد. معماران توکن جدید اعتقاد دارند محصول آن ها اولین توکنی است که بیت کوین را با شبکه ی بلاک چین اتریوم هماهنگ می کند.

بنیاد عرضه کننده ی توکن جدید، متشکل از Kyber Network، Bitgo و Ren است که محصول خود را با همکاری و در سرویس هایی همچون AirSwap، BitGo، Blockfolio، Compound، DDEX/Hydro، Dharma، Gnosis، GOPAX، Kyber Network، Loopring Protocol، MakerDAO، OmiseGO، Prycto، Ren، Set Protocol و TheOcean عرضه می کند. اعضای گروه عرضه  کننده ی WBTC، شرکای پشتیبان مالی، زیرساختی و حفاظتی-نظارتی توکن هستند. شبکه ی توکن جدید، به برخی از شرکا نیازمند است تا تبدیل بیت کوین به WBTC را برای کاربران آسان کند.

کاربران برای تبادل بیت کوین و WBTC باید با یکی از صرافی ها یا فروشنده های توکن جدید وارد معامله شوند. به علاوه، فرایند قانونی تأیید هویت مشتری (KYC) نیز در این روند اجرا می شود. سرویس های مذکور، به نوعی نقش واسط را برای کاربران ایفا می کنند.

واسط ها، درخواست خرید WBTC را به ناظران و محافظان شبکه ارسال کرده و آن ها، کاربر جدید را برای خرید توکن، قبول یا رد می کنند. اهدای توکن به کاربر، تنها بین تاجر و ناظر و در فرایندی موسوم به تبادل اتمی رخ می دهد. تبادل اتمی، پروتکلی است که به کاربر امکان می دهد دارایی ها را بین شبکه های بلاک چین تبادل کند. در این مورد، پرتوکل مذکور بین بلاک چین BTC و WBTC رخ می دهد.

برای شروع فرایند تبادل، تاجر توکن پیام خرید را به یک قرارداد هوشمند در اتریوم ارسال می کند و هم زمان، بیت کوین مورد نیاز را نیز برای واحد ناظر ارسال می کند. یارون ولنر، مدیر فناوری کایبر نتورک درباره ی ادامه ی فرایند می گوید:

واحد ناظر منتظر ۶ تأییدیه از بلاک چین بیت کوین می ماند و سپس، درخواست تبادل را در شبکه ی اتریوم تأیید می کند. تأییدیه ی او، شروع فرایند تبادل خواهد بود و واحد واسط،  WBTC را دریافت می کند.

خرید و فروش توکن جدید، نیازمند تأیید هویت کاربران است

کاربران به هیچ وجه در اولین فرایند تبادل خود درگیر نمی شوند. آن ها برای دریافت توکن یا بیت کوین خود، باید با یک صرافی مورد اعتماد یا واحد واسط، همکاری کنند. در شروع فعالیت توکن WBTC، سرویس Kyber Network و Republic Protocol به عنوان اولین واحدهای واسط کار خود را شروع می کنند. سپس ۸ عضو دیگر از اتحاد جدید WBTC،  به عنوان نقدکننده های WBTC و BTC وارد عمل می شوند و BitGO نیز تنها ناظر شبکه خواهد بود. به علاوه، اعضای شبکه ی WBTC که در بالا معرفی شدند، یک کیف پول دیجیتال برای نگه داری مجوزها و کلیدهای امنیتی لازم برای کاربران، توسعه خواهند داد.

تبادل BTC با WBTC

توسعه دهنده های توکن WBTC ادعا می کنند که قابلیت های بالای قراردادهای هوشمند اتریوم را به بیت کوین اضافه خواهند کرد و در عوض، از قابلیت های نقد شوندگی خوب بیت کوین در شبکه ی توکن ها بهره می برند.

درحال حاضر، اتریوم در حوزه ی صرافی های ارز دیجیتال غیرمتمرکز DEX به نوعی فرمانروایی می کند و هیچ راهی برای تبادل مستقیم بیت کوین یا توکن ها وجود ندارد. درواقع کاربران باید از صرافی های متمرکز برای تبادل فوق استفاده کنند. اگر توکن جدید به خوبی عمل کند و کاربران بتوانند بیت کوین را به اتریوم وارد کرده و آن را با توکن های ERC-20 تبادل کنند،  حجم بالایی از بیت کوین به سمت صرافی های غیرمتمرکز اتریومی سرازیر خواهد شد. شاید به همین دلیل باشد که صرافی هایی غیرمتمرکزی همچون IDEX، Airswap، DDEX و ETHfinex در این پروژه حضور دارند.

WBTC به عنوان یک توکن ERC-20، می تواند قراردادهای هوشمند را نیز به جریان بیاندازد. به بیان دیگر، اپلیکیشن های غیرمتمرکز dApps می توانند از آن توکن استفاده کنند. به علاوه،  توسعه دهنده ها هم می توانند اپلیکیشن های جدیدی را براساس WBTC توسعه دهند. در مجموع، WBTC خود را به عنوان واسطی بین اتریوم و بیت کوین معرفی می کند که با بهره مندی از مزایای هر دو بخش، مدیریت خود را تنها با دسترسی به یک نود اتریوم به کاربر عرضه می کند.

پروژه ی WBTC، یک حرکت بلندپروازانه محسوب می شود. پروژه ای که ادعا می کند ۲ عدد از با ارزش ترین شبکه های اکوسیستم بلاک چین را به هم متصل خواهد کرد. این طرح با ادعای به کارگیری دو پروژه ی مشهور و بزرگ، اگرچه در ابتدای عرضه قابلیت های مهمی برای کاربر به همراه دارد، اما هزینه هایی نیز برای پیاده سازی آن باید پرداخت شود.

پروژه ی WBTC با ادعای ازبین بردن فاصله بین اتریوم و بیت کوین شروع شد

کایبر نتورک و رِن، دو شریک پروژه ی WBTC هستند که هم اکنون بخشی از دارایی خود را به توکن جدید تبدیل کرده اند تا کاربران، به محض پیاده سازی شبکه ی جدید، قابلیت استفاده از آن را داشته باشند. سرویس توکن جدید، ابتدا به صورت متمرکز اجرا می شود و همان طور که گفته شد پیش از شروع کار با آن ابتدا باید مراحل تأیید هویت کاربری را پشت سر بگذارید.

بیانیه ی مطبوعاتی پیرامون پروژه ی جدید ادعا می کند که هم اکنون صرافی های متمرکز و غیرمتمرکز متعدد، مقداری WBTC انبار کرده اند و به محض ارائه ی نهایی، توانایی نقد کردن آن را برای کاربران دارند. به علاوه، CoinGecko به عنوان شریک داده ای پروژه، داده های اطلاعاتی آن را ذخیره خواهد کرد.

هشدارها و توضیحات پروژه

پروژه ی مذکور، از همان ابتدا به صورت متمرکز اجرا می شود و این خصوصیت را در مقاله ی معرفی خود نیز عنوان کرده است. توسعه دهنده ها، ساختار طرح خود را به صورت «مدلی با نظارت اتحادی» معرفی می کنند. حتی اگر واحدهای واسط پروژه به صورت توزیع شده فعالیت کنند، مدیریت بیت کوین های عرضه شده توسط یک واحد مرکزی یعنی BitGo، ریسک های پروژه را افزایش می دهد. البته، بیت گو امکاناتی برای کاهش این ریسک ها نیز عرضه می کند.

برای پروژه ای که خود را ابزاری برای رهایی کاربران از صرافی های متمرکز معرفی می کند، نحوه ی پیاده سازی، تفاوت آن چنانی با آن صرافی ها ندارد. درواقع روند تبادل بیت کوین با توکن در طرح جدید، همان مقدار از تمرکز صرافی های سنتی را دارد و تنها چند مرحله به آن افزوده است.

WBTC هم رویکرد کاملا غیرمتمرکز برای تبادل بیت کوین و توکن ها نیست

به هرحال، پلی برای ارتباط بیت کوین با اتریوم، یک قابلیت باارزش در صنعت ارز دیجیتال محسوب می شود. طرح چنین پل هایی، پیش از این توسط RSK و Blockstream (با طرح Liquid) معرفی شدند. همان طور که ویتالیک بوترین در حساب توییتر خود گفت، طرح Liquid بیش از WBTC غیرمتمرکز محسوب می شود چون شرکای آن، به صورت عادلانه تر توزیع شده هستند و نیازی به شرکت واسط به عنوان ناظر طرح نیست. بوترین درنهایت به این نتیجه می رسد که WBTC پس از مدتی می تواند به صورت غیرمتمرکزتر و شبیه به Liquid عمل کند.

WBTC،  صرافی BitGo را به عنوان واحد ناظر اولیه ی خود معرفی می کند. درنتیجه، این احتمال وجود دارد که در آینده، نمونه های دیگر نیز به این بخش وارد شوند. البته، آن ها باید برای نگه داری بیت کوین های معامله ها، تحت قانون  گذاری و نظارت مناسب قرار بگیرند. در مقاله ی معرفی WBTC آمده است که در صورت افزایش شهرت و اعتبار پروژه، واحدهای ناظر و واسط بیشتری به آن وارد می شوند و به مرور، غیرمتمرکز بودن آن را افزایش خواهند داد. وبسایت پروژه، ابزارهای آزادی را برای مشارکت افراد و گروه های دیگر دارد و ادعا می کند که طرحی با مشارکت جمعی است. در این Whitepaper آمده است:

طراحی های بنیادی WBTC و تعهد ادامه دار همه ی اعضای آن به آزاد و باز بودن پروژه، پایه های اصلی یک چارچوب فرایندی شفاف و زیرساخت مدیریتی آن را نشان می دهد. با تکیه بر این اصول بنیادی، WBTC یک طرح با مشارکت همگانی باقی خواهد ماند. تمرکز اصلی نیز نوآوری ادامه دار و بهبود کل اکوسیستم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت + پانزده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *