کاربرد ادان NVDA برجسته نگار هوشمند در نرم‌افزار داکسبری

درود بر همه شما مخاطبان گرامی. امید است در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

شاید شما هم به دستگاه برجسته‌نگار هوشمند، تولید شرکت دانش‌بنیان پکتوس دست‌رسی دارید و بخواهید برنامه Duxbury را با استفاده از افزونه NVDA این شرکت، به کار ببرید ولی مشاهده کرده‌اید که برخی از علائم نادرست به نمایش درمی‌آید. من پس از بررسیها، آزمایشها و صرف وقت بسیار به راه‌حلی برای رفع این مشکل رسیده‌ام که با شما به اشتراک می‌گذارم.

  1. نصب NVDA و افزونه شرکت پکتوس باید به درستی انجام شده باشد و در حالت عادی خروجی بریل را داشته باشید.
  2. لازم است که نسخه Portabl از برنامه NVDA را در سیستم خود ایجاد کرده و برای آن هم کلید میانبر تعریف کنید و این نسخه را فقط به کار با Duxbury اختصاص دهید.
  3. در تنظیمات بریل NVDA که سخت ‌افزار پکتوس انتخاب است، output  و input را روی

Chinese (hong kong, catonese)

قرار داده و آن را تأیید کنید.

  1. برنامه Duxbury را با همان تنظیماتی که قبلاً استفاده کرده‌اید، به کار ببرید.
  2. فایلهایی که با این نسخه آماده می‌کنید، به درستی چاپ می‌شود و از این بابت جای هیچ نگرانی نیست.
  3. دقت داشته باشید که این نسخه و تنظیمات مذکور، باعث می‌شود که نوشته‌های فارسی سیستم و سایر برنامه‌ها به نمایش درنیاید. در این صورت نسخه جاری را می‌بندید و نسخه اصلی را فعال می‌کنید.

با آرزوی موفقیت برایتان، من هم‌چون گذشته، برای پاسخ‌گویی آماده‌ام.

مرتضی هادیان 09035457246.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *