آموزش ریست کردن تنظیمات شبکه ی گوشی های آیفون

ریست کردن تنظیمات شبکه آیفون یکی از راهکارهای سریع رفع مشکلات و خطاهای اتصال شبکه و حتی آنتن دهی است که در ادامه، روش انجام آن را آموزش می دهیم.

اعمال تغییرات مداوم روی تنظیمات هر برنامه ای در دراز مدت می تواند باعث ایجاد مشکل و خطاهای غیرضروری در روند اجرای هر برنامه یا سرویسی شود. برای مثال، استفاده از ابزارهای مختلف تغییر آی پی، تنظیم DNS و… ممکن است در نقطه ای باعث بروز خطا در اتصال به شبکه و اینترنت شود.

اگرچه پیدا کردن دلیل اصلی بروز خطاهای شبکه آسان نیست، یکی از راه حل های خطاهای تصادفی در اتصال به شبکه و اینترنت ریست کردن تنظیمات شبکه است. درواقع، می توان فرایند ریست کردن تنظیمات برنامه را شبیه  به ری استارت کردن کامپیوتر در نظر گرفت، با این تفاوت که در این فرایند تنظیمات مجدداً اعمال می شوند.

چه زمانی باید تنظیمات شبکه آیفون را ریست کرد؟

اگر به طور مداوم با خطاهای زیر مواجه می شوید، یکی از راه های برطرف کردن این مشکلات ریست کردن تنظیمات شبکه است. این موضوع را در نظر بگیرید که شاید بروز مشکل به  دلیل اختلالات سراسری و فنی باشد که متوجه اپراتورها و زیرساخت است.

وای فای یا اتصال خودکار درست کار نمی کند.

دریافت خطای No Service روی دستگاه iOS.

بروز مشکلات بلوتوث در آیفون و متصل نشدن آن.

نبود امکان دریافت و برقراری تماس تلفنی.

ناتوانی گوشی در استفاده از شبکه ی 5G (درصورت پشتیبانی).

قطع شدن تماس به صورت ناگهانی.

برنامه های VPN دچار مشکل شوند و مثل گذشته کار نکنند.

راه های جایگزین ریست کردن تنظیمات شبکه ی آیفون

در قدم اول مواجه با مشکل در هر دستگاهی اولین پیشنهاد که غالباً مانند معجزه عمل می کند، ری استارت کردن است. این معجزه در شبکه ی گوشی های هوشمند در چند مرحله انجام می شود؛ بنابراین، اگر با یکی از مشکلات یادشده مواجه شوید، اولین کار این است که گوشی خود را یک  بار در حالت هواپیما (AirPlane Mode) قرار دهید و بعد از چند ثانیه آن را غیرفعال کنید.

بدین ترتیب، Control Center گوشی را باز کنید یا مستقیماً وارد برنامه ی Setting شوید و گزینه ی آیکون هواپیما را لمس کنید و پس  از چندین ثانیه دوباره روی آن بزنید تا خاموش شود.

راه دیگر جایگزین ریست کردن تنظیمات شبکه ی آیفون این است که به طور کامل گوشی را راه اندازی مجدد کنید. به این نکته توجه کنید که ممکن است گوشی شما چند هفته خاموش نشده باشد و در این مدت شارژ آن نیز کامل تمام نشده است؛ بنابراین، راه اندازی مجدد گوشی و تخلیه ی حافظه ی موقت باعث می شود برخی از خطاها خودبه خود رفع شوند.

۱. برای ری استارت کردن آیفون ۱۰ و مدل های بعدی: دکمه ی پاور در لبه ی گوشی را همراه یکی از دکمه های ولوم فشار دهید و نگه دارید تا اسلایدر خاموش کردن گوشی نمایش داده شود.

۲. برای ری استارت کردن آیفون ۸، ۷، ۶ و SE (نسل دوم و سوم) و مدل های بعدی: دکمه ی پاور کنار گوشی را فشار دهید و نگه دارید تا اسلایدر خاموش کردن گوشی نمایش داده شود.

درنهایت، اسلایدر را به سمت راست بکشید و حداقل ۳۰ ثانیه صبر کنید. سپس، مجدداً دکمه ی پاور را فشار دهید و نگه دارید تا آیفون دوباره روشن شود.

ریست کردن تنظیمات شبکه در گوشی آیفون

برای ریست کردن تنظیمات شبکه در گوشی آیفون طبق مراحل زیر پیش بروید.

مرحله ی  اول: وارد Settings شوید و روی General بزنید.

مرحله ی دوم: به پایین صفحه اسکرول کنید و روی Transfer or Reset iPhone بزنید.

مرحله ی سوم: وارد صفحه ی جدیدی می شوید، روی گزینه ی Reset بزنید.

مرحله ی چهارم: اکنون از منوِ بازشده روی Reset Network Settings بزنید.

مرحله ی پنجم: رمز عبور آیفون خود را وارد کنید.

مرحله ی ششم: اگر از شما رمز Screen Time را درخواست کرد، باید رمز آن را نیز وارد کنید.

مرحله ی هفتم: درنهایت، برای تأیید و تکمیل فرایند ریست کردن تنظیمات شبکه در آیفون دوباره روی Reset Network Settings بزنید.

بلافاصله بعد از انجام این فرایند، آیفون شما به صورت خودکار ری استارت می شود و بعد از تکمیل راه اندازی مجدد خودکار، وارد آیفون خود شوید و در بخش تنظیمات (Settings) و Wi-Fi فرایند اتصال به شبکه وای فای را متناسب با نوع تنظیمات مودم وای فای کامل کنید.

تغییرات بعد از ریست کردن تنظیمات آیفون

شاید نگران این موضوع باشید که بعد از تکمیل فرایند ریست شدن تنظیمات شبکه چه بخش هایی تغییر می کند و چه داده هایی حذف می شود. در پاسخ به این پرسش، باید بدانید که این فرایند اطلاعات شخصی را تحت الشعاع قرار نمی دهد.

تمام اطلاعات مرتبط با اینترنت و شبکه ازجمله تاریخچه ی دستگاه هایی که ازطریق بلوتوث جفت شده اند، شبکه های وای فای که قبلاً به آن ها وصل شده اید و رمزهای عبور آن ها، تنظیمات شبکه اینترنت همراه سیم کارت و پیکربندی های VPN.

نام دستگاه شما در تنظیمات در آدرس زیر به iPhone تغییر می کند.

Settings -> General -> About

عده ای به اشتباه گمان می کنند بعد از ریست کردن تنظیمات شبکه ی آیفون، اطلاعات eSIM حذف می شود؛ درصورتی که حتی بعد از ریست کردن تنظیمات در عملکرد eSIM نباید خللی ایجاد شود.

تأکید می کنیم که با ریست کردن تنظیمات شبکه ی آیفون به هیچ عنوان اطلاعات شخصی حذف نمی شوند و عکس ها، ویدئوها، فایل های دانلودشده و ایمیل های پیکربندی شده نیز دست نخورده باقی خواهند ماند؛ اما تهیه بکاپ از آیفون یا هر دستگاهی که روزانه با آن سروکار دارید، یکی از نکات ضروری است که باید به آن توجه کنید.

جمع بندی

ریست کردن تنظیمات شبکه ی آیفون یکی از مراحل پایانی رفع خطاها و ایرادهایی است که بدون حذف اطلاعات شخصی انجام می شود. درواقع، همان طور که مشاهده می کنید، در منوِ ریست کردن تنظیمات آیفون گزینه های مختلفی وجود دارد که همه ی آن ها به تنظیمات مربوط می شوند و آسیبی به داده های شخصی وارد نمی کنند.

فراموش نکنید که فرایند ریست کردن تنظیمات آیفون با ریست کردن آیفون به طور کلی متفاوت است و در دومی تمام محتوا و اطلاعات و تنظیمات به طور کامل از روی گوشی حذف می شوند و به عبارتی دستگاه به تنظیمات کارخانه بازگردانی می شود.

منبع: زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست + چهار =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *