آموزش جلوگیری از اضافه شدن ناخواسته در گروه‌های واتساپ

یکی از مزایای پیام رسان واتسپ که باعث شده در جهان محبوبیت بالایی به دست آورد؛ ایجاد گروه های چت موضوعی برای ارتباط با اعضای خانواده، دوستان، همکاران، مشتریان و افراد مختلف است.

با این حال، همه ما در موقعیتی قرار گرفته ایم که عضو یک گروه شده باشیم، بدون اینکه از ما اجازه گرفته باشند یا بدانیم این گروه برای چه موضوعی راه اندازی شده است و چه فردی ما را عضو کرده است.

در نتیجه، بسیاری از ما همیشه در حال ترک گروه های ناخواسته هستیم و گزینه leaving the group برایمان کاملا آشنا است و روزانه سراغ اش می رویم.

زندگی های شلوغ و پر از اعلان امروزی، باعث شده غالب افراد تمایل و حوصله عضویت در گروه های ناشناس و غیر مفید را نداشته باشند و فقط به چند گروه اصلی کاری و خانوادگی یا ارتباط با دوستان نزدیک بسنده کنند. در میان کاربران نابینای واتسپ هم خیلی رایج است که یک نفر یک روز از خواب بیدار شود و دلش بخواهد یک گروه با یا بدون موضوع مشخص راه اندازی کند و هر کس را که دستش می رسد، بی که اجازه ای گرفته باشد، به گروه اضافه کند. این کار آن قدر رایج است که حتی دیده شده بعضی کاربران، بیو یا یا وضعیتشان را با محتوایی از این دست پر می کنند که از دیگران ملتمسانه می خواهند بدون اجازه به گروه ها اضافه شان نکنند.

خوش بختانه، واتسپ قابلیتی ارائه داده که بتوان به سادگی به این وضعیت پایان داد و مانع از عضویت در گروه های جدید بدون اجازه شما شد. البته، این قابلیت واتسپ برای جلوگیری از عضویت ناخواسته در گروه ها، کاملا جدید نیست ولی به نظر می رسد بسیاری از کاربران واتسپ هنوز با آن آشنا نشدند یا فراموش می کنند این تنظیم را انجام دهند. گواه این ادعا هم همان مورد «بیو» بود که بالاتر درباره اش صحبت کردیم

واتسپ به شما اجازه می دهد تنظیم کنید چه افرادی می توانند شما را به یک گروه اضافه کنند و چه افرادی مجاز به این کار نیستند. همچنین، دسته دوم را وادار می کند که اگر می خواهند شما را بدون اجازه به یک گروه اضافه کنند؛ حتما از شما مجوز گرفته و با تایید خودتان، به گروه جدیدی بپیوندید.

این ویژگی برای برنامه واتسپ روی گوشی های اندروید و iOS در دسترس است. کافی است مراحل زیر را دنبال و انجام دهید:

۱- اپلیکیشن واتسپ روی اندروید یا iOS را باز کنید.

۲- روی آیکون سه نقطه در بالا گوشه سمت راست واتسپ ضربه بزنید.

۳- وارد بخش Settings شده و بعد روی گزینه Account بزنید.

۴- گزینه Privacy را انتخاب کنید و بعد روی گزینه Groups بزنید.

۵- شما عبارت Who can add me to the groups را مشاهده خواهید کرد که سه گزینه دارد:

All: احتمالا گزینه پیش فرض است و به هر فردی اجازه می دهد شماره تلفن شما را بدون اجازه وارد یک گروه کند و به عضویت آن گروه دربیایید.

My contacts: تنها افرادی که در فهرست مخاطبان شما هستند؛ می توانند شماره تلفن شما را به یک گروه جدید اضافه کنند.

My contacts, except: این گزینه به شما اجازه می دهد انتخاب کنید کدام یک از مخاطبین شما نمی توانند شما را به یک گروه اضافه کنند. شما می توانید همزمان چندین مخاطب را انتخاب کنید یا همه مخاطبان را با هم از این کار منع کنید؛ به طوری که هیچ کس نتواند شما را به گروه جدیدی اضافه کند.

اکنون، می توانید کنترل بیشتری روی واتسپ و زمان زندگی خود داشته باشید و با انتخاب خودتان وارد یک گروه جدید از دوستان، خانواده و همکاران شوید.

منبع: ایران سپید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 5 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *