در دوره زمانی مربوط به دهه هفتاد شمسی که دسترس پذیری ها هنوز به شکل امروز برای نابینایان به وجود نیامده بود، شرکت پکتوس با تولید محصولاتی، توانست گوشه ای از خلأ دسترسی نابینایان به رایانه را جبران کند. از میان این محصولات، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
امید
این رایانه، رایانه برنامه پذیری بود که با استفاده از یک صفحه کلید شش نقطه مخصوص تایپ بریل، امکان استفاده نابینایان از ابزار های تعبیه شده در این رایانه را فراهم می کرد. این رایانه، برنامه پذیر بود و در نسخه طراحی شده، امکاناتی نظیر ویرایشگر، فرهنگ انگلیسی به فارسی، کتابخانه، قرآن، دفترچه تلفن و شطرنج در نظر گرفته شده بود. خروجی بریل هم از دیگر مزایای این دستگاه به حساب می آمده است.
اسفندیار
این دستگاه در واقع یک یادداشت بردار ویژه نابینایان بود که یادداشت ها را به وسیله شش کلید تایپ بریل از کاربر دریافت می کرد و در هنگام نیاز، آن یادداشت ها را به صورت صوتی برای کاربر پخش می کرد. این دستگاه از جمله یادداشتبردار های قابل حمل به حساب می آمد و باطری آن، امکان استفاده ی سه ساعته از این دستگاه را در اختیار کاربر قرار می داد که در زمان خود نکته ی قابل توجهی به حساب می آمده است.
فرهاد
این دستگاه، یک چاپگر بریل بود که امکان ورود اطلاعات را هم در اختیار کاربر قرار می داد. به طوری که کاربر نابینا می توانست متون را با کمک شش کلید تایپ بریل، در دستگاه تایپ کند و خروجی، به شکل کاغذی و در قالب بریل در اختیار او قرار گیرد. فرهاد، همچنین از قابلیت چاپ متون بینایی به صورت بریل هم برخوردار بود. در قسمت مکانیکی چاپگر فرهاد از ماشین تایپ بریل استفاده شده بود و این دستگاه، از امکان چاپ یک صفحه در هر پنج دقیقه برخوردار بود.
نوید
در زمانی که هنوز دسترسی نابینایان و کم بینایان به زبان فارسی در رایانه فراهم نشده بود، مجموعه نرم افزاری و نرم افزاری نوید، با نصب بر روی نسخه های مختلف ویندوز، امکان خواندن و نوشتن به زبان فارسی را برای این دسته از کاربران به وجود آورد