آموزش پاک کردن حساب کاربری در واتساپ

به سادگی و با طی چند مرحله ی ساده، حساب واتساپ خود را در سیستم عامل های اندروید و iOS به طور کامل حذف کنید.

واتساپ با بیش از یک میلیارد کاربر فعال یکی از پیام رسان های پرطرفدار جهان به شمار می رود که از سال ۲۰۱۴ زیر پرچم متا (فیسبوک) فعالیت می کند. با افزایش انتخاب ها در دنیای پیام رسان ها، کوچ کاربران از گزینه ای به گزینه دیگر نیز افزایش پیدا می کند و در این میان، عده ای این کار را با حذف حساب کاربری فعلی خود انجام می دهند.

کوچ به پیام رسان جدید ناشی از دلایل مختلفی خواهد بود؛ ازجمله نارضایتی از قوانین حریم خصوصی و محدودیت های شخصی سازی و گزینه های پیشرفته تر. اگر قصد دارید به اپلیکیشن دیگری مانند تلگرام کوچ کنید، پیشنهاد می کنیم ابتدا چت های فعلی واتساپ را منتقل کنید. پس از انجام این مرحله، بهتر است حساب فعلی واتساپ خود را نیز حذف کنید که در مقاله ی حاضر، نحوه ی انجام این کار را به صورت گام به گام به شما آموزش می دهیم.

برای حذف حساب واتساپ فقط به گوشی هوشمند خود احتیاج خواهید داشت و امکان انجام این کار ازطریق اپلیکیشن مک یا ویندوز واتساپ یا نسخه تحت وب آن وجود ندارد. فرایند حذف حساب به راحتی فشردن چند دکمه خواهد بود و زمان زیادی از کاربر نمی گیرد. شیوه ی حذف در دو پلتفرم اندروید و iOS تفاوت های اندکی با یکدیگر دارد؛ از این رو، آموزش هریک به تفکیک در ادامه آمده است.

آموزش حذف حساب واتساپ در اندروید

روی آیکن سه نقطه کلیک کنید.

گزینه ی Settings را انتخاب کنید.

وارد منو Account شوید.

روی Delete my account کلیک کنید.

شماره تماس خود را وارد کنید و سپس DELETE MY ACCOUNT را انتخاب کنید.

ابتدا دلیل حذف حساب خود را انتخاب و سپس روی DELETE MY ACCOUNT بزنید.

درنهایت، مجدداً DELETE MY ACCOUNT را انتخاب کنید تا حساب واتساپ شما حذف شود.

آموزش حذف حساب واتساپ در iOS

روی آیکن چرخ دنده بزنید تا وارد تنظیمات شوید.

گزینه ی Account را انتخاب کنید.

روی Delete My Account بزنید.

ابتدا شماره تماس خود را وارد و سپس Delete My Account را انتخاب کنید.

دلیل حذف حساب کاربری خود را بنویسید و سپس روی Next بزنید.

روی Delete My Account کلیک کنید تا حساب کاربری واتساپ شما به طور کامل و برای همیشه حذف شود.

توجه کنید که حذف حساب واتساپ به معنی حذف تمامی پیام ها و گروه ها و نسخه ی پشتیبان گوگل درایو یا iCloud خواهد بود. برخلاف برخی از پیام رسان ها که پس از حذف حساب کاربری مدتی را برای امکان بازگشت کاربر در نظر می گیرند، واتساپ این کار را سریعاً انجام خواهد داد و به هیچ وجه امکان بازگردانی حساب کاربری وجود ندارد.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو + 19 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *